Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
matrix5782
17.09.2011, 22:26
Bir Çiçekle Bahar gelmeyeceği gibi; Bir Yağmurla Kara Kış Gelmez.
Ayağımız yere Bassın Ona Göre Yorum yapalım...
Tahmin ettiğim Gibi Manisa maçının tekraraını yaşadık.Bu Gibi Maçlar Şampiyonlar Ligi Süresince..
3 Maçta Hucüm varyasyonlarında Sıkıntı yaşıyoruz,defans hattında ise Adam paylaşımımız Kötü. Ancak Düzelecek şeyler...
Yakıp Yıkmaya Kül Etmeye, gerek yok Takımı hocayı 2 Maçla birlikte...
Şenol Hocaya Laf Atanları İngiltere Premier Ligine Gönderip Sir Ünvanını Alana Kadar Orda Bırakmalı...
aynen o mustafa kadar gereksiz bir oyuncu daha yoktur heralde, adamın her topa vuruşu bir saçma bu adam nasıl oynar, koy onun gloyu oynasın:mad::mad:
Tekrar yazıyorum renkdaş
bence yanlış düşünüyorsun bizim mustafa gibi hemşerimiz olan galibiyeti arzulayan ve tuttuğu takımın formasını giyen oyuncalara ihtiyacımız var . Bence mustafa her maçta oynatılmalı ki Trabzon da futbolla ilgilenen gençlere örnek olsun.
Pawel düşünülmüyor,onun için yollanmalı diyordum işte,şu günde şans bulamayan başka ne zaman bulacak.Burak yok Henrik dökülüyor.
Neyse şer bildiğimzi play-off tan hayır doğdu gördünüz mü:)
Hocam ben daha önce forumda yazmıştım :" Her ne kadar play-off saçmalığın daniskası olsa bile, uzun süre devam edecekse mutlak surette bizim lehimizedir. Bizim ilk dörde girme olasılığımız %90'dan fazladır her sezon ama 1. bitirme olasılığımız bu düzende çok çok düşük bir ihtimaldir. Yani bu play off sürekli olsa (ki bence seneye iptal edilecek) 4-5 senede bir mutlaka şampiyon oluruz.
Henrique'nin bu kadar dökülmesi de normal değil, uzun yılllardır bu kadar kötü oynayan bir adam gördüğümü hatırlamıyorum.
Efendioglu
Yazın bir kenara bu takım ŞAMPİYON olacak 17.09.2011 22:26 Efendioglu...
bunlar olağan işler, ligin daha başı, birbirinizi kırmayın, seviyenizi koruyup kardeşçe tartışın lütfen...
hepinize iyi akşamlar
:)
Tolga Kurt
Hiç kusuruma bakmayın umrumda değil bu lig Önemli olan CL :)))
calavera
istatistik yalan söylemez..... gollerin hic biride organize ataktan gelmedi..
Benfica'ya attığımız gol orgazeydi be .... daha nolsun, kanat organizasyonu orta gol.
Taha Muhammet
problem yok geçen senede böyleydi ilk 5 hafta uyum süreci serseri mayın gibi dolaşıyor takım Lille maçında bir süpriz daha bekliyorum
kayseriliyiz
Ya neyi tartisiyoruz ki
Bu düzende trabzonsporumuz olmasin
Super lig çokta tin yani
Açikcasi benim içimden ligi izlemek bile gelmiyo
Alihan Ertürk
Yahu o kadar da takmamak gerekir...Dünya devlerini yenerek bizlere bu güne kadar hiç tatmadığımız duyguları yaşatan da bu takım.
Yeri gelecek ligde de farklı galibiyetler alacağız.
Benim için bu sene derbiler ve bursa/samsun maçları hariç hiç bir önemi yok ligin...Zaten saçma sapan uygulamalar var.
Boşverin gitsin.
İlk 4'e girebilirsek çok büyük başarıdır -ki ben yine ligi en azından ilk 3 içinde bitireceğimize inanıyorum- bu tür mağlubiyetler olacaktır uzun periyotta.
Biz CL maçlarından en yüksek keyfi almaya bakalım...Boşverin Şikecilerin Ligi'ni..
SADECETRABZON61
Trabzondaki taraftarı o stada artık çekemez bu takım.
Neden mi?
Mağlubiyetten değil oynanan ne olduğu belli olmayan (oyundan da demiyorum) şeyden dolayı...
Tarafta mücadele ister, hırs ister, konsantrasyon ister, bunlar yok takımda.
Yazık olmuş. Toparlanana kadar da atı alan Üsküdarı geçer.
Doğru yaklaşım ama insanların yorumları :
belki de tarihinin en buyuk avrupa basarisindan sonra dahi stadi dolduramamis ts.
Berat Akçay
17.09.2011, 22:27
Afedersiniz tsl cokta fifi yani..
Heh ya.Bencede cokta lülü .Ama gerekli.Biz konsantre olamadık daha mesela lige.Futbolcularda insan.Zorluk cekiyorlar acıkcası onlarda.
littlebighorn
henrique gerçekten çok kötü
ONUR BEKAR
Bosvermisim Ligi migi..
Nasilsa play off getirmedilermi..
Ne anlami var kasmanin..
Avrupada gruptan cikalim baska birsey istemem..
Bu ligte ilk 4 e zaten gireriz..
Bosuna delirmeye gerek yok..
süper yorum niye kasıyoruz ki :alkış::alkış::alkış:
Sefaenes
Biraz alçaktan uç. Bir dahada bir Trabzonspor taratarına fenerliye benziyor yakıştırması kimse yapmasın. Eleştirir , eleştirmez . Bu sizi bağlamaz. Ama fenerliye benzetmek değil senin , cumhurbaşkanının bile haddi değil.
Kimse iyi gün dostu değil. Ben geçen senenin ortasından beri Ş.Güneş gitsin diyorum. Fenerliden farkım mı yok ? Frenleyin kendinizi biraz.
benimde senin onlardan varkin yok diyorum senol gitti kim gelecek Unanl hocami o geldi ilk maglubiyette senin gibiler yine hemen istifa diye yazacak benim düsüncem böyle Pardon yano
Terzioğlu
Bu maglubiyet cok da önemli degil. Yeterki gereken dersleri cikaralim. Henüz sezonun basi herseyin telafisi var. Eminim Senol hoca ilerde böyle seylerin olmasini önleyecektir bu mactan cikardigi dersle.
Asi Çaykaralı61
Misafirler de burdayken yazalım onlarda görsünler biz Şampiyonlar Liginde TÜRKİYE'yi en iyi şekilde temsil ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.Zannetmeyin ki Trabzonspor takımı böyle gidecek.Zamanla çok ama çok iyi bir takım olacağız
Taha Muhammet
aynen o mustafa kadar gereksiz bir oyuncu daha yoktur heralde, adamın her topa vuruşu bir saçma bu adam nasıl oynar, koy onun gloyu oynasın:mad::mad:
yabancı sınırlaması olmasa gayet iyi olurdu mustafanın defansif eksikleri fazlada topu iyi taşıyo gibi geldi bana pas atamıyo ama:D
Bu kadar futbol takip ediyonuz bari Türkiyedeki yabancı sınırlamasından haberi olsun bari arkadaşların,saçma sapan konuşmasınlar...
El insaf be bu adamlar daha 3 gün önce ancak rüyalarımızda görebileceğimiz bir zafer yaşattılar bize.
Yemişim süper! ligini biz bir şekilde zaten playofflara kalırız, önemli olan şampiyonlar lig,i hatalarımızdan ne kadara ders çıkarabiilirsek o kadar iyiyiz.
Hadi bakalım sırada Lille maçı var bu arada yemişim samsunspor'u:)
Aynen.
İşte bunu anlamıyorum bende. Her türlü play offa kalacağız bu sene. Bu takım yeni, İnter'i yenmiş olması bu gerçeği değiştirmez. Daha ciddi bir organizasyon sıkıntımız var, 3 yıl önce ki Ersun Hoca döneminde ki yuvarlanıp gidiyoruz abi tarzı bir futbol oynuyoruz. Ancak bu uzun süre bu şekilde gitmez.
Allah'tan İnter'i yenmişiz, yoksa sakal falan filan değil birek boynumuz kesilmişti.
Ilelioglu
17.09.2011, 22:28
merak etme arkadaşım ben geldiği zamandan beri söylüyorum bunu babam da şenol güneş hocalığa başladığından beri söylüyor çoğu kişi gibi... şenol güneş taktik verme ve oyuncu tercihleri bakımından eskiden de kötüydü şimdide kötü.. oyuncuların beynini yıkar onlara destek verir o ayrı ama tekniğe taktiğe karışmasın bence.. hane diyoduya tribüne çıkacam ünal geçecek kulübeye bence isabetli bir karar olur teknik açıdan..
Ya birak onu bunu, diger hocalar taktikten anladi ne oldu, hangisi bizi sampiyonluga bu kadar yaklastirdi?
Hangisi Türkiye Kupasi kazandirdi? Hangisi Süper Kupa kazandirdi?
Kemence_61
3 gün önce neydik,
bugün neyiz,
3 gün sonra nasıl olacağız.
bu maç öyle yada böyle bitti. artık çarşambaya kadar kendimize gelmemiz lazım. bu da bizim buradaki renkdasların bazılarının istifa demesiyle olmaz. Daha ikinci hafta daha neler olur neler. Herkese hayırlı geceler.
Yahu bırakın defansı ileride iş yok ileride. Halil Vittek falan yardımcı oyuncu olur en fazla. Henrique de acayip formsuz olunca hiçbir şey yapamadık.
Kerim 29
üzerimizdeki NAZARI alır inşallah
Mustafa bjk'ye keşke o golü atmasaydın ya lanet olsun genc Mustafa diye sürdüler piyasaya pof pofunda cabası .
Bugün gördugun sarı kartta nasıl oyuncu oldugunu gösterdi CL'de hakem kırmızı bile cekebilirdi
o güne nalet olsun..keşke o golü atmasaydın şimdi sende 2. ligde oynuyodun? bu adamda ne varki hala takımda oynuyor anlamış değilim..
DKaraduman
Yorgun oynadık ama kötü oynamadık. 2 şut direkten döndü, herhangi birisi girseydi daha fazla da atardık. Ama bu yorgunluğun üstesinden bir şekilde gelmek gerek, bütün sene böyle geçmez. Stoper eksiğimiz yine apaçık ortadaydı, devre arasında bir şeyler yapılabilir umarım.
Murat Hızal
merak etme arkadaşım ben geldiği zamandan beri söylüyorum bunu babam da şenol güneş hocalığa başladığından beri söylüyor çoğu kişi gibi... şenol güneş taktik verme ve oyuncu tercihleri bakımından eskiden de kötüydü şimdide kötü.. oyuncuların beynini yıkar onlara destek verir o ayrı ama tekniğe taktiğe karışmasın bence.. hane diyoduya tribüne çıkacam ünal geçecek kulübeye bence isabetli bir karar olur teknik açıdan..
Neye göre söylüyorsun bunu, mesela bugün takım nasıl oynamalıydı nasıl oynadı, neden yenildi.
Babana sorsana bizi aydınlatsın.
Henrique Adrian bonservis toplami 10milyon euro vallahi Henrique'nin umut'tan Adrian'inda alzninho'dan bi fazlasi yok (jaja'yla kiyaslamiyorum bile..)
İsmail Coşgun
Allahtan Play Off sistemi geldi...
Cem Akyüz
Yenildik mi ?.Unuttum gitti bu takım beni 3 gün önce dünyanın en mutlu insanı yaptı.Olur böyle şeyler takılmayın
Sami Kuk
Benim varya lig umrumda değil koymusum ligine de.Okadarda demedik yeniliyorsak adam gibi yenilelim ya..
Adminler misafire kapatırmısınız forumu
Angutlar seviniyodur şimdi ne yapsınlar onlarında tek tesellisi bu:)
El insaf be bu adamlar daha 3 gün önce ancak rüyalarımızda görebileceğimiz bir zafer yaşattılar bize.
Yemişim süper! ligini biz bir şekilde zaten playofflara kalırız, önemli olan şampiyonlar lig,i hatalarımızdan ne kadara ders çıkarabiilirsek o kadar iyiyiz.
Hadi bakalım sırada Lille maçı var bu arada yemişim samsunspor'u:)
Sen play- off lara kalmada bir daha rüyan da oynarsın inter le
Vittek, halil, henriqe bu adamlardan para kazanan menejer kimse o menejere para veren kimse kına yaksın...
Celo-Giray-Glo-Cech 4'lüsü bu şartlarda hiçbir maçta bozulmaması lazım..
izlediğim iki lig maçında da futbolcularda nasılsa kazanırız havası olduğunu gördüm. bugün de öyleydi. orta alan yaratıcılığını kullanıp sonuç üretecek pozisyonlara sokamadı takımı. her iki maçta da çok kötü defans hataları yaptığımız pozisyonlarda golü yedik. oyuncularımız maç seçmekten vazgeçmeli. defans sorunu ise kronik sorunumuz oldu bu sezon. ara transfere kadar şenol hocanın motive etme becerisine bağlıyız.
lige kötü başladık ama şenol hocayı sorgulayanların ya futbolu, ya trabzonu ya da trabzon futbolunu bilmediğini düşünüyorum.
Burhan Açıkgöz
17.09.2011, 22:29
CANLARI SAĞOLSUN
Hepinizi seviyoruz.
yeni oyun sistemi MAA 6-1, 4-3
Yıllardır hep aynı manzara, kazandık mı bizden büyük yok, gelsin şampiyonluk. Puan kaybı oldu mu yerin dibine sokmalar.
Kimse eleştirmeyin demiyor, diyen de saçmalıyordur da abartmamak lazım. Galibiyeti de puan kaybını da.
Takımımız yeni hep destek tam destek olmalyız takım oturdumu herkes bizi konuşacak nasıl kaliteli bir takımları var diye demedi demeyin
İşte o zaman bu kimseyi beğenmeyen arkadaşların burdaki yazdıklarını bulup tek tek üşenmeden her gün afişe etmek lazım aslında ama kim uğraşacak...
Cagdas Topal
Bu Henrique gol atabilir mi sizce size o ışığı veriyor mu ? :D
İnter maçında üst düzey bir top oynadık belirli bir revizyon şarttı bence Eren,Aykut,Sezer,Pawel,tayfun hiç olmazsa diğerleri dinlenirdi Adrian çıkıcana sahada hiç bir varlık göstermeyen Henrice çıksaydı daha iyi olurdu birde Zayettemi nedir tam bir kazma geçen senede konyada bize aynı sertliği göstermişti yine bir adamımızı sakatladı,
Bence vittek oyundan çıktığı ana hücum gücümüz zayıfladı bu mağlubiyet bizi kendimize getircektir lig için..
Heh ya.Bencede cokta lülü .Ama gerekli.Biz konsantre olamadık daha mesela lige.Futbolcularda insan.Zorluk cekiyorlar acıkcası onlarda.
İspanyadaki çekmiyormu diyicem ama bizim ligdeki futbolcuların zorluk çekmesinin temel nedeni dk başı hakemin düdük çalması ve dk 70 den sonra diğer anadolu takımlarının maçı oyalamaya kalkması :)
Asi Çaykaralı61
Şenol güneşe laf atanlara söylüyorum:
Bizi şampiyon yapacaksa bu adam yapacak en çok onunla yaklaştık kaç kere burun farkıyla kaçırdık bu takıma can getiren adam...
Şenol Hoca geldi ve takımımız bu hallere geldi destek olunması lazım
Berat Akçay
Estagfurullah hocam. Yani imzamda Senol Gunes yaziyor zaten.
Her sefer puan kaybinda girdigim zaman Senol hocayi acimasizca elestiriyorlar ondan yazdim....
Kusura bakma kardeşim .Sinirden birde o yazıyı görünce ..
SADECETRABZON61
Skoru değiştiricek Oyuncu Yok Bizde Olay Bu Trabzondada taraftar ilgisi yok halen boşluklar nasıl bırakıyorsunuz anlamş değilim gol sorunumuz var bu belli..
inadina61_08
Ben beraberlik olur diyordum tek yanıldığım nokta bu kadar isteksiz olunması, takım daha yeni, ilk haftalar hazır olmayan yada geçen sezondan kadrosu çok değişen takımlar zorluk çeker gerçeği var ve haftada 2 maç temposunun bu takıma yüklenmesi, ama şundan eminim 6 yada 7. maçımıza kadar ne kadar az puan kaybedersek o kadar iyidir çünkü hızlı başlayan takımlar düşüşe geçecektir, biz sakatlık vermezsek sallarız bu ligi, çok sinirli olmama rağmen mantıklı düşünmeye çalışıyorum...
Avrupa maçlarını izliyorumda gerçekten berbat bir ligimiz var, takımlarımızın oynadıkları futbol tam bir rezillik böyle güzel ve geniş bir kadro 15 pas yapabilsek gelene giden 3-4 atarız...ben bu haftaki kayseri maçınıda izledim, gençler maçına da geçen haftakilerine de baktım; Başbakan olsam futbolcuların yıllık gelirlerine vergiyi yüzde elli arttırırım biz hayatımız boyunca kazanamayacaklarımızı yarım sezon yada 4 ayda kazanıyorlar ve bazı oyunculara bakıyorumda o futbolcu olduysa ben kafamı hangi duvara vurayım diyorum...
Hürgün Aygün
Ne diyo bu Mustafa Denizli?
Adrian İnter maçının yorgunluğunu hissetti diyor.
Tövbe tövbe izlemediysen yorum da yapma...
misafirlere gelsin: nasıl koyduk aykut kocamannnnnnnnn
Play off falan hikaye.İçinde bu şartlarda şikecilerin para için oynatıldığı lig anlamsızdır.İsterse 10. olalım,isterse şampiyon olalım.Yalan bir lig oynuyoruz,lig bu 18 takımdan kuruluysa hiç bir anlamı yoktur...
cihatöztürk
17.09.2011, 22:30
Maçı izlemedim
Samsunspor maçınıda izlemeyeceğim
şuanda almış olduğum karara göre özetleride izlemeyeceğim
sonuç olarak takım yeniden kuruldu zamana ihtiyacımız var
4. olsak playy-off'a kalsak benim için yeterli
Deniz Tosunoğlu
Senol hocaya su an itibari laf atan TRABZONSPORLU degildir.
benim dikkat çekmek istediğim iki husus var.
1- 21.yy Türkiyesinde ve Trabzonunda şampiyonlar liginde oynayan bir takımın stadında elektriklerin kesilmesi beni utandırıyor.Bu defalarca başımıza gelen bir hadise ne yazık ki.
2-Ligi şampiyon olarak bitirmiş ve şampiyonlar liginde oynayan bir takımın 3 ay sonra evindeki ilk maçta trübinler dolmuyor ve mevcut taraftardan da ses soluk çıkmıyor.
futbola gelince hep söyledim yine söylüyorum,objektif baktığımızda kapasitemiz bellidir. Her zaman haddini bilerek oynamalı takım. Bu kadar gazla futbol değil uçuş yaparız ancak. Taraftar içinde öyle..
lazibere
Bu kadar futbol takip ediyonuz bari Türkiyedeki yabancı sınırlamasından haberi olsun bari arkadaşların,saçma sapan konuşmasınlar...
Kafasına göre konuşuyorlar işte:)
lizarazu
lille maçını kazansınlarda isterse ligde 2 maç daha versinler.Ligi boşverin şikecilerin hepsi duruyor ligin bi anlamı yok zaten.
Uğur KÜÇÜK
Şenol Güneş bugün çok hatalıydı oyuncu değişiklikleri konusunda ama buradan ona istifa diye seslenenlere
HADEEEEEEEEEE BEEEEEEEEEEE'den daha fazla şeyler yazardım da kimsenin kalbini kırmak istemem...
Sonuçta 1 maç kaybettik...
Ama Serkan Balcı'nın uzun süre dinlenmesi şart...
İsmail Coşgun
55 misafir...
Hepinize selam olsun!
Rahat olun siz. Eceliniz olacağız!
Berat Akçay
Burak Yılmaz'a ceza bekliyorum açıkçası. Bir sene takımı sırtladı diye bu kadar basit cezalar alması oldukça saçma.
Kardeşim Burak ne yaptı söylesene bir ya ? Melo ya ceza verme Burak'a ver nasıl iş ?
Ne Egemen ne Selçuk tek arayacağımız adam Jaja.Hücümda takımı organize eden sorumluluk alan pozisyon yaratan oyuncuydu.
Beklemekden başka çare yok oyuncuların bir an önce birlikde oynamaya alışmaları gerek.
Henrique Şenol hocamızın başını baya ağrıtacak mevkisi belli değil adamın nerede verimli olacağı muamma
- Bu takım bazı taraftarlara çok fazla malesef...
Ertan 51
şikebahçe taraftarının takındığı tavır da olan renktaşlar var çok üzücü valla.
Hoca çek git diyen mi ararsın,şu şu isim harici hep adam değil diyenimi,bu takım 15. olur diyeni mi.Şike yi savunanları gördüğümde diyecek kelime bulamıyordum şimdi de hafızam durmak üzere.Eleştirmek en doğal hakkınız ama belden alta vurmayın Allasen;)
Mehmet Fatih Yavuz
Transferler bittiğinde yazmıştım. Maalesef bizim söylediğimiz çıktı! Ne diyelim şimdi?
Kadro lig için yeterli değil! 1-2 eksikte gümleriz.
Gümledik.
Daha çok gümleyeceğiz.
Türkiyede 10 yabancı ile oynayamıyorsunuz!!
Yerli kadromuz YE-TER-SİZ!!!
Devre arasına kadar ligden kopmayız inşaallah dediğimde bunu Şenol hocaya küfür addedenler oldu!
İkinci hafta 5 puann kayıp...
Bu yerli kadrosu ile daha çok kaybedeceğiz buna emin olun.
Tırnak yiye yiye bi hâl olduk..
Yakında parmakları da yeriz!!!
Nihat Güneş
17.09.2011, 22:31
Maçın başı elektrikler gitti, zeminin halini gördüm. BEraberlik iyi sonuçtur dedim.
TAm da İbb nin istediği futbol ortamı vardı, oynatmama üzerine kurulu bir rakip... Patetess tarlamız sağolsun ekmeklerine yağ sürdü. Futbolcu değişiklikleri tuz biber oldu.Sonuç normal.
Samsun'un halı gibi zemininde doğru 11 le bu takım yeniden kendini bulacak, kötü zemini görmezden gelip takıma sallayanlar pişman olacak!
Okadar forvetimiz var hepsini toplasan 1 burak etmez..:S Colman ve Zokara haricinde berbattık.2 haftada 5 puan fark bravo..Okadar bağırdık STOPER diye.Mustafaya kaldıysak ohoooo
Kesinlikle Pawel i oynatmalıyız. Yoksa halimiz çok perişan olacak.
Numan Yerlikaya
Maçı İzlemedim Ama Herkes Henri Kötü Diyor
Bana Göre Son Zamanlarda Çok Formsuz
Maçta Koşmuyor Yani 2 Adım Atsa Topu Alacak Gitmiyo
Ayağına Top Bekliyor
Adamlar geçen yıl 9 puan farkı bir şekilde!! kapatdılar..
Daha 2. hafta 5 puanın lafımı olur süper!! ligimizde bizde bir şekilde kapatırız...
Play oflarda trabzonspor demek para demek lig tv yapar bi kıyak sanki yapmadığı işmi...:)
ozgur cocuk
Cech diye birini aldık rakibin senin alamadığı ziegleri aldı.Oynadığı oyunlar ortada
Her maç gol atan yada attıran Jaja yı sattın yerine Adrianı aldın
Oyun kurucu Selçuğu sattın yerine kimseyi alamadın.Ön libero Zokorayı aldın taraftar tepkisinden
Forvet umutu sattın henrigue yi aldın
Haşarı çocuk Yattarayı sattın Halili aldın
Diğer satıp alınanlar bence çok önemli değil
Bu dizilişle hücum etme ve gol atma şansın çok zayıf
İstanbula gitmeye göz kırpan Burak satmaya devam ettikçe ve bu dizilişle oyun disipsinsizliğiyle abartmıyorum ilk 8 e giremeyiz.
Umut Bulut gitsin doğru dürüst gol pozisyonu bile bulamayız diyordum, haklı çıkmanın keyfini yaşıyorum.
Bazı arkadaşlar hala kabullenmek istemiyorlar.
6 maç 3 gol istatistikle oynuyoruz.
Fanatik34
Senol Hoca´yi elestireceginize gidin Yönetim´i elestirin!!!
Su sahanin halini görmediniz mi:eek:
İsmail Coşgun
Trt 1'de özet var...
yuh be kardeşim daha 3 gün önce bu takım Milano'da İnter'i yendi. Şİmdi yok Şenol Hoca'nın kabiliyetsizliği yok küme düşeceğiz vs. Saçmalamayın artık. Daha playofflar hariç 32 hafta var. Bu sabırsızlık bizi 28 senedir süründürüyor hala anlayamamış olmanıza şaşırmıyorum ya neyse...
arkadaş sabırsızlık değilde yönetim ve teknikdiekdörsüzlük bizi 28 senedir süründürüyor...
fanatikdevri
takımı çok beğendim sadece şanssızız ve hücumda organize olmamız zaman alacak ben daha olgun oyanayacağımızı biliyorum sadece biraz zaman bu kayıplar olmasa daha kısa sürede atlatırdık ama sağlık olsun.
kesinlikle katılıyorum glowackinin ölüsü milyon tane mustafa yumlu eder...kadro yap boz tahtasına döndü..oturt bir kadro oynaa yeter yaa...
Cenk ÇAÇAN
Aslında puanlar yarıya ineceğinden şuan civcivlerin 3 bizim yarım puanımız var. onuda yuvarlarsan 1 puanımız var....
Yani aradaki fark 2
Ama geçen haftada söyledim bizim oyuncular maç seçmeye başladılar...
İnşallah devam etmez böyle...
Efendioglu
51 angut misafire inat TÜRKİYENİN GURURU TRABZONSPOR HADİ GİDİN AĞLAYIN
beyler onemli olan CL diyosunuz ama sene bu takim uefa'yi dahil goremeyebilir!
Ilelioglu
Yıllardır hep aynı manzara, kazandık mı bizden büyük yok, gelsin şampiyonluk. Puan kaybı oldu mu yerin dibine sokmalar.
Kimse eleştirmeyin demiyor, diyen de saçmalıyordur da abartmamak lazım. Galibiyeti de puan kaybını da.
Aynen ortasini bulamiyoruz maalesef.
Zorluk seviyesi yüksek maçlarda Glo oynayacaktır zaten. Bu gibi durumlarda mecburen oynatıyor hoca Mustafa'yı. Muhtemelen Çarşamba günkü maçta geri 4'lü böyle olacaktır. Ayakta bile durmakta zorlanan Henri'nin 18'e girmesine bile gerek kalmaz böylece.
Salih Kara
Arkadaslar takmayın kafanıza
Bu lig mahkemede biter
Ben ligin tamamlanacağını zannetmiyorum
CAS Uyeside demişti bu sene play of uygulanamaz
Ayrıca FB nin düşürülmeleri ligin normal bitmeyeceğinin göstergesi
Biz Şampiyonlar liginde gidebildigimiz kadar gidip ligdede rolantide git isine bak
Abi doğru diyon zaten ligin keyfini de kaçırdılar.Play off yüzünden kaybettiğimiz puana bile üzülmüyorum.Yalnız fener liderken ve ligi lider bitirmek üzereyken CAS üyesinin dediği gibi play off iptal olabilir mi? Ben açıkçası bu federasyondan herşeyi bekliyorum.
seyduna_efil
17.09.2011, 22:32
O değilde değişikliklere anlam verebilen var mı???
Mehmet Zeki
Kusura bakma kardeşim .Sinirden birde o yazıyı görünce ..
Yok estagfurullah. Carsamba gununu dusunun. Inter galibiyetini :)
En az 4.cu olur bu takim...
akin0834
oyuncular birbirinden kopuk oynuyo...colman zokoro ikilisi haric....uyum sıfır yaa...
Uğur Kalyoncu
Hocanın çıkardığı 11 kesinlikle doğruydu ama pawel gibi bir adamın neden kadroda olmadığını anlamış değilim..bu adam polonya milli takım oyuncusu ve
bu maç oynamayacak da ne zaman oynayacak..Şenol güneş pawel de ki olumsuz ısrarı yüzünden her gün sınıfta kalmaya devam ediyor..
Henrique nin 2 maçtır 1 tane olumlu hareketi yok ama 90 dk sahada pawel veya eren kadroda bile yok...
En önemlisi bu takımda en fazla para alan adam Burak yılmaz geçen sezon bizi sırtladı eyvallah ama bu adam avrupa da var olma maçının başında
saçma sapan bir hareket yaptı onun yüzünden avrupadan olacaktık ceza almadı döndü geldi burda manisa maçında yaptı yine ceza almayacak ve yarın
yine oynamaya başladığın sanki kariyerinde 1 tane frikik golü varmış gibi her topğu öldürmeye devam edecek Şenol
Güneş ve yönetimin yaptığı en büyük yanlışların başında bu geliyor..burası ringonun ahırı değil herkes hareketine dikkat edecek arkadaş
Mert Oğuzlu61
ne selçuk ne egemen nede diğerleri
bu takım jaja yı arıyor. gerisi boş.
ve şunuda ekleyeyim, bu takım bu sene şampiyon olamaz. ilk 4 e gireriz ancak şampiyon olamayız. geçen seneki takımı izlerken o mesajı alıyorduk soruyorum size şu takım size o hissi yaşattı mı ?
inter maçı doping oldu ancak şenol hoca oyuncuları lige iyi hazırlayamamış maalesef. ve korktuğumda başıma geldi, adrian ve henrique den çok şey bekliyoruz ancak bu oyuncuların devamlılığı yok gibi. şu problemi çözmek lazımda çözene kadar liderle aradaki fark alır başını gider.
Samet Türkmen
benimde senin onlardan varkin yok diyorum senol gitti kim gelecek Unanl hocami o geldi ilk maglubiyette senin gibiler yine hemen istifa diye yazacak benim düsüncem böyle Pardon yano
Bak terbiyeni takın. Senin gibiler nedir kardeşim ? Trabzonspor için sarfettiğim çabaları anlatırsam sana, utanırsın, üzülürsün.
Daha dediğin lafı kendin bilmiyorsun. Ünalniye gelsin ? Öyle birşey diyen oldu mu ? Kaldı ki Ş.Güneş zaten kulübede. Ben bu maçtan sonra istifa etsin yazmadım. Hatta istifa etsin yazmadım. Yazanları hemen aforoz etmeyin diyorum.
O senin gibiler lafını bir daha kullanmamanı şiddetle tavsiye ediyorum. Hadi sana guten abend. Bilmeden yazma.
lazibere
Takım şu anda sadece bireysel yetenklerle oynamaya çalışıyor..Bu takım bu sene ancak takım olmayı başarır..Fazlasını konuşmaya gerek yok...Bal yapmayan arı gibiyiz..Çok üzücü bir durum..
Sahanın bence en iyisi Yine de oyuna girip hareket getiren Alanzinyo idi. Çektiği şut gol olsa şu anda onu konuşurduk.. Pas verme zamanını ayarlayamaması mı? O tamamen teknık kadronun sorunu
tahirdemir
Arkadaşlar boşu boşuna kendinizi heba ediyorsunuz...
Hayır kafaya taktığınız konu bu takım bu ligde tüm maçlarını naamalup kazansa dahi şampiyon olamıyor. Burası Türkiye. Bence kafaya takılmayacak bir durum zira ilk 4 yeterli
fanatikdevri
mustafa çok iyi oyadı en ufak suçlayamam adamı ama daha kaliteli stoper almamak hatadır.
Murathan
Paulo'yu anlayamıyorum..
4 maçtır top oynamıyor adam.
Sami Kuk
Kapanmadan forum söylim içimde kalmasın fenerli olan misafirlere gelsin..
Nasıl Koydu Burak Yılmaz
Nasıl Koydu Savcı Berk ( dahada koyacak ) :)
Nasıl Koydu Platini
Nasıl Koydu Cas
Şimdi yol alın:)
N
golden sonra rakip takım filelerine asılan alex e bakalım kaç maç ceza gelecek...
Ilelioglu
17.09.2011, 22:33
Umut Bulut gitsin doğru dürüst gol pozisyonu bile bulamayız diyordum, haklı çıkmanın keyfini yaşıyorum.
Umut'un gitmesi dogru bir karardi ama yerine alinan adamin ondan eksigi var.
Transfer Politikasi elestirmemiz gereken sey.
beyler onemli olan CL diyosunuz ama sene bu takim uefa'yi dahil goremeyebilir!
Türkiye kupasından gideriz:rolleyes: :D
Nihat Güneş
YAhu diye diye dilimde tüy bitti...VAzgeçelim şu 4-2-4 sevdasından. Colman ve Zokora'nın hayatı kaymış zaten inter maçından Aykut'u koysak yanlarına fena mı olurdu be Hocam...
Cagdas Topal
İçimden geçenleri şuan yüzüne söylemeyi acayip isterdim :rolleyes:
Murat Hızal
Sen play- off lara kalmada bir daha rüyan da oynarsın inter le
Tamam rüyamda oynarım unutma ama inter yakın zamanda bir daha gelecek Trabzon'a ve bu takım play-offlara kalacak.
Zorunuza gidiyorsa açık açık söyleyin kardeşim niye lafı evirip çeviriyorsunuz:)?
Mustafa Umut
' İnter'i yendiysek bu ligde hiç mağlup olmamamız lazım. Yani eğer mağlup olduysak İnter galibiyeti tesadüften başka bir şey değildir. '
Böyle düşünen birisi Trabzonspor taraftarı ya da destekçisi olamaz benim düşünceme göre. Hele lig dediğin de böyle bir ligse..
Umrumda değil!.. Benim için önemli olan şu ligi sene sonunda Avrupa'ya gidecek bir şekilde bitirebilmek.
exelans_25
bu henrique bu takımın golcüsü o-la-maz
olcay_61
şu takıma doğru düzgün yerli oyuncu almazsan böyle olur işte. şampiyonlar liginde iş yaparız ama ligde bu rotasyon ve MUSTAFA YUMLULU SİSTEMDE çok zor..
sessizkral_1
tek iyimserliğim takım yorgundu diyebilirim.
Efendioglu
Şu takım haftaya öyle bir top oynayacak ki göreceksiniz o zaman , sorun bizde değil beyler sorun Belediye'de sanki bir Şampiyonlar Ligi finali edasında oynadılar...
Berat Akçay
İspanyadaki çekmiyormu diyicem ama bizim ligdeki futbolcuların zorluk çekmesinin temel nedeni dk başı hakemin düdük çalması ve dk 70 den sonra diğer anadolu takımlarının maçı oyalamaya kalkması :)
Kardeşim alışık değiliz ki .3 gün ya 3 gün .Beşiktaş niye P.tesi oynuyor .İtalya'dan geliyorsun .Perşembe-Cuma-C.tesi .Alsana Pazar gününe ?
Tascaynar
Şenol Güneş mükemmel ötesi değil bazı taraftarların tepkisini anlayabiliyorum eleştirebilirler tabii ki.Arkadaş bazı taraftarlarımızı anlamak mümkün değil.Onlara hep başarı olacak,hep kazanacağız ooo o zaman bilmem kadro iyi şu iyi bu iyi ama bir yenildin ya hemen başlarlar konuşmaya.Bu tipteki taraftarların bir kısmını da stadda görmek mümkün hemen bir başarısızlıkta sahaya bir şey atan,bir daha maça gelmem diyen gelmeyin kardeşim.İyi gün taraftarlığı yapacaksanız hiç yapmayın.O yüzden kaç yıldır deplasmanda daha başarılıyız.Bir takım ev sahipliğini avantaja çeviremez mi?Böyle taraftarlık oldukça çeviremez tabii ki!
Aytaç Çakıroğlu
17.09.2011, 22:34
şittt misafir olarak gelenler şimdi gülüyorsunu ama sonradan tekrar ağlatağız sizi. ensenizdeyiz ona göre soluğumuz hep orada
Alihan Ertürk
Misafirler arasındaki renktaşlarımı kayırarak yazıyorum;
Aşağıda bizleri takip etmekte olan Tüm Samsunspor ve İstanbulEziklerispor'dan zeka geriliği olanlar unutmayın son gülen iyi güler! Siz ''Acaba ligde kalabilecek miyiz..'' diye düşünürken biz Şampiyonlar Ligi'nde devlerle dans ediyor olacağız..
Akıllı olun.. ;)
legorakiss
hücümda oyunu yönlendiren adam yok. jaj gibi
31 kişilik kadro derinliği nerde anlamadım madem aynı oyuncular oynayacak.
Bu takımın hücum yönü çok zayıf, ancak tesadüfe gol atarız...
Şu takım haftaya öyle bir top oynayacak ki göreceksiniz o zaman , sorun bizde değil beyler sorun Belediye'de sanki bir Şampiyonlar Ligi finali edasında oynadılar...
İnşallah öyle olur.
Şenol hocam yapacak birşey yok.Canın sağolsun.Fenerlilerin dilini öyle yerlere soktun ki bir yıl arasalar bulamazlar.Her maç kazanılacak diye bir kanun yok...Sen kafana takma yoluna devam et........
Ahmet ÇOLAK
Ya birak onu bunu, diger hocalar taktikten anladi ne oldu, hangisi bizi sampiyonluga bu kadar yaklastirdi?
Hangisi Türkiye Kupasi kazandirdi? Hangisi Süper Kupa kazandirdi?
o maçların hepsinde yanlış oyuncu değişikliği yapıyordu tüm maçları izleyen biri olarak bunu söyleyebilirim.. burak ve jaja sağolsun geçen yılı onlar kurtardı haa birde onur ve tolga.. 1-0 öne geçip defansa yatarak maç alıyorduk her maçı zor tamamlıyoduk kalecilerimizle.. neyse daha uzatmayacam inş. bu sene aynı şekilde devam ederde bu sefer vermeyiz şampiyonluğu sonradan.. nede olsa alışık bu takım.. şenol güneşten çok yönetimin suçu takıma topçu almamak orası ayrı..
Rakipten az mücadele etmeye hakkımız yok. İstersek her gün maç yapalım. Bu takımın ruhu mücadele etmek.
arkadaş sabırsızlık değilde yönetim ve teknikdiekdörsüzlük bizi 28 senedir süründürüyor...
Hocam yapma Allahını seversen . Yönetimi eleştire bilirsin ama bari hocayı eleştirme.
- Henriqe bana göre sakatlığının etkisinden kurtulamamış , ilk maçtaki Henriqeyi hatırlayın...
Efendioglu
17.09.2011, 22:35
Misafirler siz 2 dakikalık sevinçleri çok seversiniz ;)
Kabullenemiyorsunuz hala bu adama karşı nasıl bir kin besliyorsanız içinizde.
Pozisyona giremiyoruz, o kadar. Pozisyona girmeden gol atılmaz. Pozisyona girip kaçıramıyoruz bile.
Ertan 51
Bizden olmayan misafirlere sesleniyorum,
koyduk mu la he koyduk mu,
geçen sene öyle bu sene böyle,
heveslenmeyin bu takım sizi çime gömecek daha.
Hami-Ünal-Orhan
Neyse geçmiş olsun düzelecek inşallah. Bu takımın kredisi yüksek bizde. Şenol Hocanın sonsuz.
Ozan Yazıcı
Çok kötü oynuyoruz. Henrique eğer buysa Alanzinho'yla beraber paket yapıp devra arasında yollayalım. Bir takıma hiç mi düzgün Brezilyalı gelmez..
Manisa ve İBB'den yediğimiz goller halı saha golleridir ve bu tip golleri yediren stoper stoper değildir. Çok ararız Egemen'in boş bırakılan yerini.
Şenol Hoca yine taktik üretemedi, benim gibi seyretti maçı. Şu meşhur 32 oyuncuyu çok da efektif kullanmadığını ve kullanamayacağını düşünüyorum ben. Ama seviyorum hocayı, bu adam bizi geçen yıl öyle veya böyle şampiyon yaptı.
Federasyon şampiyonluk kupasını versin, daha da seyretmem bizim takımı (Şampiyonlar Ligi hariç).
Dostum bence yanlış düşünüyorsun bizim mustafa gibi hemşerimiz olan galibiyeti arzulayan ve tuttuğu takımın formasını giyen oyuncalara ihtiyacımız var . Bence mustafa her maçta oynatılmalı ki Trabzon da futbolla ilgilenen gençlere örnek olsun.
Bu adam Girayla birlikte defans olmaz. İkisi de ağır adam. Bir insanı zorla defans yapamazsınız. Adamın biraz yetenekleri olacak. Yok bu adamda bunlar. O zaman oynatmayacan. Hemşeri ayaklarıyla vs. olmaz bu işler iyi oynayanı oynatacan.
Orta sahayi ve forveti birlestiren oyuncu yok. Adrian zaman zaman oyundan düsüyor. Jaja gibi bir oyuncu ve hizli bir forvet lazimdi, alinmadi. Stoper'i saymiyorum bile..
Asi Çaykaralı61
Şenol Hoca konuşuyor
http://www.radyohaber61.net/yayin.html
on target
Adrian ın biraz daha insiyatif alması gerekıyor..
Volkan Sen istekli ve toparlayacagını dusunuyorum..
Zokora defansif yonu guclu ancak hucumda Selcuk kadar etkılı olamıyor.. Bu acıgı gecen sene daha cok gerıye yaslanan, Colman ın kapatması gerekıyor..
Ancak ben Henrique yi hiç begenmedim.. Kendi kişisel gorusumde Trabzonspor a tabi ki katkısı olacaktır ancak fark yaratacagını dusunmuyorum..
Halil de Trabzonsporda oynama zamanı geçmiş gibi geliyor bana..
Cok umudum yok ancak insallah Halil de Henriqe de bana su yazdıklarımı yedirtir sezon sonunda..
sametaydin
Çok çekişmeli maç oldu. Kim kazansa hak edecekti bence. Belediye kazandı ve haketmedi diyimem. Bugün belediyeyi yenemediysek bana göre adrian ve henrike nin hiç formda olmayışından dolayıdır. Adrianın yerine giren alanzinho biraz hareket getirdi fakat gol için yeterli olmadı.
Ben biraz henrikenin oyununa değinmek istiyorum. Bu adam daha 22 yaşında . Çok hareketli ve dinamik olması gerekirken sanki üstünde çok büyük ağırlık varmış gibi hareket ediyor topları çok olumsuz kullanıyor. Kısacası inanılmaz derecede formsuz manisa maçından beri. Kendine çeki düzen vermesi lazım.
Adrian kendisinden bekleneni bu maçta veremedi.
Bir de unutmadan buraka da artık bi ceza gelmesi lazım. Bu maçta bizi eksik bıraktığı için.
mustafaction
umrumda değil puan kaybı ilk 4 e her türlü girer 3 haramilere çakar şampiyon oluruz
lazibere
kesinlikle katılıyorum glowackinin ölüsü milyon tane mustafa yumlu eder...kadro yap boz tahtasına döndü..oturt bir kadro oynaa yeter yaa...
Ezberden konuşmayın..
Defansa 3 yabancı harcadın????
kalan 3 yabancıyı sayarmısın????
Colman-zokooro- adrian- henrigue- vittek- sapara
Bunları da komple koy 11 e tam olsun.. hatta powl'i de..
11 kişi ile oynıyor biz 12 yabacıyı sürelim sahaya
Taraftar da tam rezalet. (Hepsi için konuşmadığımızı 2153481726458124578 kere söyledik, söylüyoruz)
Sezonun ilk maçı, takım İnter'i yenmiş stad dolmuyor, dolduranların hali de içler acısı. İlk yarı uykum geldi cidden.
Tyler Durden
17.09.2011, 22:36
sonuca degil ama kadrodaki bazi topculara bakinca insan uzuluyor..
bu mustafadan bank asyada cok var..daha hizlilarida mevcut..nedir abi bu adamin olayi..
uzerine gelen tum toplari disari atti.sorsan garanti oynuyor derler.yetenek sifir,adam kabiliyet dusmani.bir topuda oyuna sok mubarek..
alanzinho maci hareketlendirdi ama ben bu adami iki saniye oynatmam..gecen sene iyi kotu pas veriyordu ama bu sene
iyice cigrindan cikmis.tam hali saha topcusu.topu alinca herkesi calimlayabilecegini dusunuyor..
gerci halisada boyle oynasa bir daha maca cagirmazlar..illet oldum arkadas.
henrique'de bal yapmayan ari gibi..benfica macindaki adam gitti yerine mehmet yildizin biraz daha teknik olani geldi..
son olarak, giden puan olsun telafi edilir ama stoperlerimizi gorunce hayata bakis acim degisiyor..
Olur boyle seyler bence de pek takilmamak lazim...
Takim oturacaktir elbet zamana ihtiyac var.
Bnce senol hoca artik serkani sag bkte kullanip turk kontjyanini doldurcagina sola ferhati denesin...
Vittegin sakatligi kotu oldu.. Cok guzel duvar oluyordu ama olsun.. İlkyari 33-35 puana bn raziyim
Aytaç Çakıroğlu
............... çocuğu Aykut kocaman konuşuyo NTV. ulan ibnler Şenol hocayı bir kere davet bile etmediniz oralara. alın lan liginiz sizin olsun PİSLİG
İnteride yenen bu çocuklar İBB yede yenilen bu çocuklar. Hep destek Tam destek
yaa bi git kardeş..ne umutu bugün takım umut bulut doluydu? sahda yeterince umut vardı(mustafa yumlu, henrique, serkan) hala umut bulut diyorsunuz..merak etmeyin çok saklamazlar toluese de en geç devre arasında yollarlar.
Hürgün Aygün
45 Misafir şuan inanın sizin kadar mutluyuz.:) Sizin olduğunuz bu kirli,şikeli ligler umrumuzda bile değil.:) Bu arada biz İnter maçında da şike yapmıştık değil mi angut ta yazıyordunuz şimdi hatırladım puahha :D
Şenol Güneş mükemmel ötesi değil bazı taraftarların tepkisini anlayabiliyorum eleştirebilirler tabii ki.Arkadaş bazı taraftarlarımızı anlamak mümkün değil.Onlara hep başarı olacak,hep kazanacağız ooo o zaman bilmem kadro iyi şu iyi bu iyi ama bir yenildin ya hemen başlarlar konuşmaya.Bu tipteki taraftarların bir kısmını da stadda görmek mümkün hemen bir başarısızlıkta sahaya bir şey atan,bir daha maça gelmem diyen gelmeyin kardeşim.İyi gün taraftarlığı yapacaksanız hiç yapmayın.O yüzden kaç yıldır deplasmanda daha başarılıyız.Bir takım ev sahipliğini avantaja çeviremez mi?Böyle taraftarlık oldukça çeviremez tabii ki!
noktasından virgülüne sonuna dek katılıyorum
Ilelioglu
o maçların hepsinde yanlış oyuncu değişikliği yapıyordu tüm maçları izleyen biri olarak bunu söyleyebilirim.. burak ve jaja sağolsun geçen yılı onlar kurtardı haa birde onur ve tolga.. 1-0 öne geçip defansa yatarak maç alıyorduk her maçı zor tamamlıyoduk kalecilerimizle.. neyse daha uzatmayacam inş. bu sene aynı şekilde devam ederde bu sefer vermeyiz şampiyonluğu sonradan.. nede olsa alışık bu takım.. şenol güneşten çok yönetimin suçu takıma topçu almamak orası ayrı..
Türkiye Kupasini sen mi kurtardin? Yada Süper Kupayi?
Senol Günes bu takimi bu sistemde sampiyon yapamiyorsa kimse kolay kolay yapamaz. Nokta.
Mehmet Fatih Yavuz
Hep kazacanağız değil...
Sene başından beri inter maçının ikinci yarısının 20 dakikalık bölümü dışında, buna benfica bilbao ve manisa maçı da dahil top oynamadık!!
Hani hep kazanalım falan da.
Sene başından beri 5 maç yaptık.
2 mağlubiyet, 2 beraberlik 1 galibiyet...
Bu yerli kadrosunun lige yetersiz olduğunu anlamak için nostradamus olmaya gerek yok!
Ekstra not :
Play-off a her türlü kalırız diyenler var. 10-15 puan farkla play-off a kalınca pek bi anlamı kalmıyor!!
Çünkü ligde topladığın puanlara göre başlayuacak o play-off grubu!!
sessizkral_1
beyler şunuda düşünün takım daha yeni ben hala zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum takımın.
bu arada takım hem lig hem ş.ligi ni kaldıramıyor sanki
CAFER ÖZER
17.09.2011, 22:37
Abi doğru diyon zaten ligin keyfini de kaçırdılar.Play off yüzünden kaybettiğimiz puana bile üzülmüyorum.Yalnız fener liderken ve ligi lider bitirmek üzereyken CAS üyesinin dediği gibi play off iptal olabilir mi? Ben açıkçası bu federasyondan herşeyi bekliyorum.
Bir kulüp cikip mahkemeye verirse her şey olur
Fenerasyonun elinde değil mahkemenin elinde
Asi Çaykaralı61
Şenol Hocam iyi ki senin gibi antrenörümüz var
Alihan Ertürk
Sen hala BMN'demisin?..
:D
lazibere
Çok kötü bir futbol ve kötü bir skor,
Futbolcularda taraftar gibi kendisini Çok büyük sanınca hatalarını fark etmeyince. Sonuç böyle olur..
Bir uyarı da COLMAN ıkıncı sarıdan atılmadıysa hakeme dua etsin..
Muhammed
1-2 oyuncu dışında hepsi çok isteksiz ve kötüydü. Aynı şekilde Manisa maçında da böylelerdi. Anlamak gerçekten çok zor.
Ahmet F. Zengin
Sorun Konsantrasyon. Ciddiye Almıyor Futbolcular Bu Kadar Basit.
Yumlu-Yeteneksiz
Volkan-Bencil
Henriqe-Umursamaz
Serkan-Bitik
Sonuç 0 puan .
Halil Yine Çabalayan Sayılı Oyunculardandı.
Burhan Açıkgöz
yensek de yenİlsek de
Şampİyon trabzoN
Uğur Kalyoncu
mustafa ya laf söyleyenleri de anlayamıyorum..mustafa bugün gayet iyiydi,büyük takımın stoperi gibi oynadı..sen orta sahada 2 pas yapamayacaksın ileride adam gibi bir tane forvetin olmayacak sonra mustafa ya yükleneceksin..yok öyle dava...
vuralkara
futbol öyle birşey ki her şey bir anlık. şu maçta alanzinhonun şutu direkten dönmeyip gol olsaydı şimdi yorumlar nasıl olurdu acaba
Efendioglu
Geçer geçer geçer geçer bunlarda geçer neler gördük biz neler çektik biz ne derlerse desinler bunlarda geçer...
http://www.trabzonspor.tv.tr/wp-content/uploads/2011/09/inter-trabzonspor.jpg
Taraftar da tam rezalet. (Hepsi için konuşmadığımızı 2153481726458124578 kere söyledik, söylüyoruz)
Sezonun ilk maçı, takım İnter'i yenmiş stad dolmuyor, dolduranların hali de içler acısı. İlk yarı uykum geldi cidden.
Aynen valla. O stadda atmosfer yok. Hiç gittin mi bilmiyorum ama gitmediysen bir gün nasip olur da görürsün inşallah. Üstler falan açık, garabet karanlık puslu bir atmosfer.
sessizkral_1
Hep kazacanağız değil...
Sene başından beri inter maçının ikinci yarısının 20 dakikalık bölümü dışında, buna benfica bilbao ve manisa maçı da dahil top oynamadık!!
Hani hep kazanalım falan da.
Sene başından beri 5 maç yaptık.
2 mağlubiyet, 2 beraberlik 1 galibiyet...
Bu yerli kadrosunun lige yetersiz olduğunu anlamak için nostradamus olmaya gerek yok!
Ekstra not :
Play-off a her türlü kalırız diyenler var. 10-15 puan farkla play-off a kalınca pek bi anlamı kalmıyor!!
Çünkü ligde topladığın puanlara göre başlayuacak o play-off grubu!!
bjk ve gs de yenildi farkında değilsiniz sanırım
SADECETRABZON61
17.09.2011, 22:38
Arkdşlar şaka maka puanlar kolay kapanmaz iki kulvarda mücadele ediyoruz Artık Şenol Hoca oyunculara gerekli konuşmaları yapmalı artık Puan Kaybetmemeliyiz.
Taha Muhammet
o güne nalet olsun..keşke o golü atmasaydın şimdi sende 2. ligde oynuyodun? bu adamda ne varki hala takımda oynuyor anlamış değilim..
defans olarak bide tayfun var tayfunmu mustafa karar sizin
Cagdas Topal
Sen hala BMN'demisin?..
:D
Her malubiyet sonrası 1 saat kendime gelmem lazım :D
- Bu Stadın miladı dolmuş artık , negatif enerji artık iyiden iyiye yayılmış her metrekaresine...
Ezberden konuşmayın..
Defansa 3 yabancı harcadın????
kalan 3 yabancıyı sayarmısın????
Colman-zokooro- adrian- henrigue- vittek- sapara
Bunları da komple koy 11 e tam olsun.. hatta powl'i de..
11 kişi ile oynıyor biz 12 yabacıyı sürelim sahaya
ne ezberi?nasıl ezberse iki haftada iki defans hatası ve iki gol..üstelik oyunu defanstan kuramıyoruz..3 adam harca kalanınıda zokora-colman-adrian sana henrique mi lazım vittek mi? burak var halil var yeter...
Hekimoğlu
Bu sene ışık yok güneş aydınlatmıyor.
Sami Kuk
Bir takım var düşünür acaba ligde kalabilcekmiyiz..
Bir takım var düşünür Şampiyonlar Liginde guruptan çıkabilecekmiyiz..
Bu fenerli misafirler yenıldik diye sevinmesinler yani.Zaten gelen vurmuş size giden vurmuş giren çıkan fenere.Size tavsiyem renktaşlar 3 temmuzdan ötesini düşünün keyfiniz yerine gelsin:)
şenol hoca elindeki geniş kadroyu yoğun maç trafiğinde tüm oyunculardan verim alacak şekilde kullanmanın yollarını arıyor bence. birkaç haftaya ligdeki sorunlarımız da çözülür diye düşünüyorum.
lig çok umrumda değil diyenlei anlamıyorum. lig en az şl kadar önemlidir. biz küçük takım değiliz ki bir senelik başarıyla yetinelim. bu sene de şampiyon olacağız ki seneye de şl'nde yerimizi alalım. ziraat tk bile çok ama çok önemlidir. kupa kupadır. şenol hoca herşeyin üstesinden gelecek allahın izniyle
İsmail Coşgun
17.09.2011, 22:39
Tüm takımlar bize karşı final maçına çıkar gibi hazırlanacaklar. Bu duruma hazırlıklı olmalıyız. Hepsi Çanakkale geçilmezi oynayacaklar... Kadroyu olabildiğine formda tutmak gerek. Ve maçlarda olabildiğine erken gol bulmalıyız. Yoksa bu tabloyla sık sık karşılaşırız...
inadina61_08
ligin ilk maçlarıııııı oyuncular açılacaktır şu an hızlı gidenlerin çoğu çok sakat verecek görün buraya yazıyorum.....bu arada galiba gelecekz sene Ünal karaman TD olacak gibi hissediyorum....
Şu kirli ligde şampiyon olamasak gram üzülmem :D
SADECETRABZON61
Arkadaşlar 5 puan fark daha 2. hafta işin şakası yok ..
Tolga Kurt
Saha zeminide berbattı top yerde sekiyodu adeta..
CAFER ÖZER
Zannetmiyorum misafirlerin angus.com dan geldigini
Eğer angus com dan gelen varsa sunu bilsinki
Küme düşmek yetmeyecek Amatöre gideceksiniz
Yeryüzünün en şerefsiz takımı Fenev aramızda olmayacak
Ilelioglu
Su yerli kadro diyenlere...
Inter bize karsi 2 Italyan ile mücadele etti. Dünyada tanin Kulüplerin kadrolarinda az sayida yerli oyuncu bulunuyor.
Artik bu düsünceden siyrilmak lazim, bunun yaninda yabanci sinirlamasi da kalkmali.
lazibere
Bizim taraftardan takımı desteklemesini beklemeyin..
Kesinlike oyuna bir katksı olmaz..
61 dakka kutlamalarını da artık ta.....
Yeter ya, takımı harrket geçirme gel kutlama yap neyi kutluyorsun.. Bizim taraftar ancak 4-0 önde olursan coşar.. Tek derdi kendini eğlendirmek,
Her gece Boztepe de düğün var.. Horon oyna ne geliyon maça
Adminler misafire kapatırmısınız forumu
Angutlar seviniyodur şimdi ne yapsınlar onlarında tek tesellisi bu:)[/QUOTE]
Sorun, zamanlama olarak şenol hocaya yapılan bilinçsiz eleştirilerin,Fener angutlarının zevkleriyle aynı yerde buluşması..Doğruyu yanlışta kullanırsan ,o doğru yanlışa hizmet eder..
fanatikdevri
Avni Akerin zemini çok kötü bu bize zarar verdi,biraz sakin oynamayı öğreneceğiz
ayrıca webo ve zoka iyi adamlar kesinlikle
vuralkara
mustafa ya laf söyleyenleri de anlayamıyorum..mustafa bugün gayet iyiydi,büyük takımın stoperi gibi oynadı..sen orta sahada 2 pas yapamayacaksın ileride adam gibi bir tane forvetin olmayacak sonra mustafa ya yükleneceksin..yok öyle dava...
kesinlikle katılıyorum. bu mağlubiyetin sorumlusu kesinlikle mustafa değil.
eğer tek bir kişi seçeceksek ben henrique derim
kayseriliyiz
Takim kendini dev aynasinda görmesin interi yendim diye
Unutmayalim bir musibet bin nasihatten iyidir
Bu arada avrupa bizi konusuyo yemisim ligi be
Ahmet F. Zengin
Burak Yılmaz !!
Reha Demirbaş
17.09.2011, 22:40
32 futbolcu ve onları bir hiçe çeviren BİR hoca tam komedi.
brozek takıma monte edilmeli. Henrique çok formsuz nedense. serkan emekli edilmeli (geçen yıldan beri bu kanaatteyim)
sonuç olarak yumlu kardeşimizde yetersiz ama istekli. forvette henriden daha etkiliydi :) birkaç kez bindirme yaptı.
defansımız bu maçta vasattı.
forvet daha vasattı.
not: Colman bence bir harika..eleştirilecek son adamımız bence.
vatandas61
17.09.2011, 22:40
bu futbolcular maaslarini sadece SL maclari icin aliyor galiba. Öteki maclara hobby diye cikiyorlar.
Bende yarin patronuma ayni teklifi sunacagim. Sadece carsamba günleri adam gibi calisirim. Diger günlerde yorgunum diyecegim.
Mutlaka anlayis gösterecektir dimi
Taraftarlarımıza bu arada sesleniyorum.
Allah rızası için, sıkışmış maçlarda bağıramıyorsanız bile top rakibe gittiğinde oturduğunuz yerden elinizdeki çekirdekleri bir dakika olsun kenara bırakarak rakibi ıslıklayın ya. Çok mu şey istiyoruz. 3 bin kişi ıslıklasa stat inler arkadaş.
2 haftadır kötü zeminlerde oynuyoruz, teknik takımlar bu zeminler çok zor oynar..
Mehmet Fatih Yavuz
17.09.2011, 22:41
bjk ve gs de yenildi farkında değilsiniz sanırım
1- Beni bjk ve gs ilgilendirmez.
2- Bjk ve gs 1 maç kaybetti.
3- Bjk ve Gs nin geçen seneki durumu ortada! Bizimki ortada!
4- Kötü emsal örnek teşkil etmez....
Kadro yetersiz.. Yerli anlamında.
Transfer seezonunun son 3 günü 20 kere yazdım.
Bu sene 120 kere daha yazacağım.
Eşşeklik edilmeyecek.
Göz göre göre ateşe gidene af olunmaz.
Sami Kuk
Üzülmeyin arkadaşlar bu sene elinde sonunda bi şampiyonluk kupuası verilicek bize:) Hem onu kutlucaz hem fenerin düşüşünü kutlucaz..:)
Yani sıkmayın canınızı bu sezon sonunda her halükarda TRABZONSPOR kazanacak:)
Berat Akçay
Geçen senenin acısını cıkarıyoruz.Hep son dk da biz mi atıcaktık :)
Bir tek Colman oynadı zaten.
bahadır2561
Pawel bu kadar kötü bi oyuncumudur al 18'e. .
Celustka'yı 11'de baslatmıyorsan tutma yedekte ben olsam 18'e her türlü koyarım Pawel'i
Ertan 51
Ben de inanamıyorum siz le aynı takımı tuttuğuma,
imzanız da çok yaratıcıymış bu ara da.
ozgur cocuk
17.09.2011, 22:42
Biz Trabzonsporlular mutsuzluğa mahkumuz.
Hekimoğlu
Ders çıkaracaklar felan dedik geçen haftadan sonra ama nerdee
Asi Çaykaralı61
Futbolcularımız yorum yapıyor
http://www.radyohaber61.net/yayin.html
lazibere
Seneye o zaman hangi ligde oynayacağız burda olmasak..
Çok böbürlenmeye gerek yok..
Bu halimizel maalesef bir şampiyonlar Liginde de maç kazanamayız, Havaya girmeyin.. Orası da giderse çok sarılırsın bu lige ama geçe kalacaksın..
Şunu herkes kabul etsin..
Bizim takım ancak yenilmemeye oynarsa bal üretebilir.. Eğer baskı kurmak gerekiyorsa ve gol atması gerekiyorsa kesinlikle yenilir..Bu lafımı da bir yerlere not edin..
De ki Şenol Hocaya, Bu maçtan beraberlik al .. O sana maçı alsın.. Ama Asla mutlaka kazanman gerekir deme...
AKSOY_61
Takımdaki önemli sorun son vuruş yetersizliği.
Yoksa takım olma eksikliği her hafta yavaş yavaş düzelir.
Hugo bross dönemi süperdi hayatımızın topunu oynadık ve CL kupasını müzemize getirmiştik o adama haksızlık ettik keşke geri getire bilsek :)
Bazen şu taraftar yüzünden futboldan soğuyorum o kadar gereksiz yorumlar var ki
Cagdas Topal
Barca ' ya bak 8-0 :o Adamlar da hafta içi maç oynadı :D
Ilelioglu
17.09.2011, 22:43
Taraftar kötüydü bencede. Bunda Yönetiminde payi var.
Iceride cok puan kaybederiz bence.
............... çocuğu Aykut kocaman konuşuyo NTV. ulan ibnler Şenol hocayı bir kere davet bile etmediniz oralara. alın lan liginiz sizin olsun PİSLİG
İnteride yenen bu çocuklar İBB yede yenilen bu çocuklar. Hep destek Tam destek
Sözde bizim maça özel program yapacaklardı tanıtımı geçtiler..
Telekulak rıdvanla aykut birlikte irdelesinler..
Onların yarası kolay kolay geçmez alexi övüp dursunlar tarlaları nasıl yeşertmişler anlatsınlarda dinleyelim..:)
kayseriliyiz
Ver parayi
Al.kupayi
düzen bu
Ben uymuyorum izlemiyormda
Sl bana yeter milnodaydim lille de gidicem.insallah bilet aldim
Tv yi acip lig bile izlemiyorum
Necmi6161
ALANZİNHO VE SERKAN ı bidahaki seneyede bu takımda görürsem , bu takımı desteklemem daha.
- Hayırdır yenimi indin Dünyaya sen :)
Madshine
Beyler cidden skor önemli değil. Beni üzen geçen sezon 18. haftası Ankaragücü maçı ile başlayan bir gol atayım yatayım mentalitesi. İşte o yüzden bugüne kadar Fener şampiyonluğumuzu elimizden aldı diyemiyorum. Çünkü biz verdik elimizle. Gerçekten büyük takım mıyız? İşte bunu gerçekten iyi düşünmek gerekiyor. İ.B.B maçında golü atamadık ama öyle bir hava vardı ki, mutlaka atarız bitane yeneriz gibiydi. Çok güzel çaktı İ.B.B. sonuçta, ellerine sağlık.
vatandas61
17.09.2011, 22:44
buraka da ayri birparantez acmak gerekir. Agladi sizladi yeni sözlesme yaptik, dünyanin parasini döktük.
Bilbao macininin 7 dk kirmizi yedi, ilk 3 SL ligi maclarinda cezali. Zaten bir lig maclarinda oynuyorsun ondada gidip ceza yiyorsun. Hoca bu takima sahip cikamiyor bence.
Iyi ollur kötü olur bir futbolcu ama disiplin hocanin isi.
lazibere
Şenol Hoca her maça berbaerlik parolası ile çıksın ve Küçük düşünerek oynatsın takımı her maçı 2-0 kazanırız
Ertan abi, bazı üyeler sadece belli zamanlarda piyasaya çıkıyor. Fazla üstelememek lazım.
sessizkral_1
dün fener bizden daha kötü oynadı desem inanırmısınız ?_
ama onların alexi vardı
bizim jajamız yok.
Necmi6161
Taraftar kötüydü bencede. Bunda Yönetiminde payi var.
Iceride cok puan kaybederiz bence.
herşeyi taraftara atın, işin kolay tarafı.
tabi takım kusursuz oynadı, suç taraftarda.
"üzümlere gelince gıdı gıdı, sapına gelince meeee" diye bir deyim vardır anadoluda..şenol hocayı överken iyi, yanlış yapınca eleştirince kötü öylemi?
Ertan 51
Bazen şu taraftar yüzünden futboldan soğuyorum o kadar gereksiz yorumlar var ki
Şu an ben de aynısını düşünüyordum inan ki,forum dan radyo dan tv den TS den maç la ilgili her şey den vaz geçesim geliyor.
Ayıptır arkadaş gerçekten ayıp.
ylmzince
17.09.2011, 22:45
bu adam acilen forumdan uzklaştırılmali
olcay_61
Inter bize karsi 2 Italyan ile mücadele etti. Dünyada tanin Kulüplerin kadrolarinda az sayida yerli oyuncu bulunuyor.
Artik bu düsünceden siyrilmak lazim, bunun yaninda yabanci sinirlamasi da kalkmali.
kalkarsa sıyrılırız ama ligde 5tane oynayan iyi yerli oyuncun olmak zorunda olduğu için yerli kadro diyoruz
Numan Yerlikaya
Öyle Ergenler Var Ki Şu Forumda Misafirlerden Farkı Yok!
İskender YILMAZ
Can sıkıcı, keyif bozucu, baş ağrıtıcı ..
Böyle bi dünya yok, çuvalla para alan adamın işini yaparken seçicilik yapma lüksü yok. Bu durumun oluşmasında suç kiminse, cezası verilmeli. Rezalet bir lig başlangıcı. Umarım telafi etme şansımız olur.
exelans_25
serkan uzuuuuuuuun bir süre dinlenmeli bu takımın sağ beki banko celustkadır.bugün marek cech hiçbir bindirme yapmadı caleden bir artısı yoktu.alanzinho biraz kafasını kullansa da pas atsa kral olur.vittek mühiş oynadı arkasında jaja olsaydı duvar olduğu pozisyonlar goldü.ah be jaja
61_Lazzzo_11
Boşuna UEFA haftanin takimi seçilmedik yahu 1 yenilgiyle istifa sesleri var bu kadar da olmaz. Yerim ligini zaten şampiyon olmuşuz bu sene ha 1. olduk 4. olduk fark etmez. Önemli olan şampiyonlar ligi.
Mehmet Fatih Yavuz
17.09.2011, 22:46
Kalktığı zaman konuşuruz onu!!
Yerli sınırlaması olduğu sürece planını ona göre yapacaksın!!
ozgur cocuk
1- Beni bjk ve gs ilgilendirmez.
2- Bjk ve gs 1 maç kaybetti.
3- Bjk ve Gs nin geçen seneki durumu ortada! Bizimki ortada!
4- Kötü emsal örnek teşkil etmez....
Kadro yetersiz.. Yerli anlamında.
Transfer seezonunun son 3 günü 20 kere yazdım.
Bu sene 120 kere daha yazacağım.
Eşşeklik edilmeyecek.
Göz göre göre ateşe gidene af olunmaz.
Sana çok katılıyorum.Şampiyonlar liginden gelen o kadar paraya rağmen bile Ankaragücünden bedavaya topçu almayı maharet sayıyorlar.Tüm yıldızlarını sattın yerine bir tane yıldız alamadın.
Yenildik diyede söylemiyorum.Biz ilk 8 e giremeyiz.
matrix5782
Hatalar ve Eksikler Olacaktır Önemli olan Bunları Düzeltmek ve Ders Çıkartmak.
Daha 50 Maç Var 2.Maçta Böyle olanların vay haline...Bu Takım İlk 4 içinde Olacaktır.
Eleştrenler İlk 6 maç Önemli Değil Son 6 Maç Önemli!!!
Zokoradan Prefosyonellik Örneği Helal...
Taha Muhammet
Maçı İzlemedim Ama Herkes Henri Kötü Diyor
Bana Göre Son Zamanlarda Çok Formsuz
Maçta Koşmuyor Yani 2 Adım Atsa Topu Alacak Gitmiyo
Ayağına Top Bekliyor
sakatlığı tam olarak geçmedimi acaba
inadina61_08
Barca ' ya bak 8-0 :o Adamlar da hafta içi maç oynadı :D
bende bunu diyorum bu rezil ligde 15 pas yapsak maç 20.dakikada biter 40 dakika ter idmanıı olarak geçer ve 60.dakikada bitiş düdüğü çalar bu kadar iddialıyım, gerçekten çok iyi bir kadromuz var ama biraz zaman ve ciddiyet...
Ver parayi
Al.kupayi
düzen bu
Ben uymuyorum izlemiyormda
Sl bana yeter milnodaydim lille de gidicem.insallah bilet aldim
Tv yi acip lig bile izlemiyorum
Helal olsun renkdaş :sevinç::sevinç::sevinç: . benim bu sene son senem olmasa bende gitmeye çalışırdım :( .
Sami Kuk
Olumsuz bişiler yazacakalr yazmasın içinde kalsın yazınca ne oluyor yararı varmı anca angutları sevındiriyosunuz..
Bu takım şuanda Uefada haftanın takımı seçildi interi devirdi gurubunda lider..Koymuşum süper lige.Nasıl olsa sezon sonu kupamız verilcek idare ederiz onun şampiyon olamassak bu sene olmuş gibi kutlarız :)
İsmail Coşgun
@MforMasterChief
Aynı mesajı on kere yazmaktan ne anlıyorsun. Bu tutumun senin hangi takımlı olabileceğini veya olamayacağını belli ediyor. Herkes kendi işine baksın! Biz bu takıma inanıyoruz!
exelans_25
he bu arada avni akerden mümkün olan en kısa zamanda taşınmalıyız buram buram olumsuzluk kokuyor
kanatlardan bir tane adam gibi orta gelmedi volkanin ortaları sabrıdende kötü alanzinho kendini pele sanıyor pas atiyim dediği yok hücumda çok kötüyüz bir tek halil çabalıyor başkaları ayakta duramıyor kısaca benim bu sene umudum yok sezon sonu eksikler tespit edilip kaliteli yerlilerle ıskelelet oluşturmalıyız
Ilelioglu
17.09.2011, 22:47
herşeyi taraftara atın, işin kolay tarafı.
tabi takım kusursuz oynadı, suç taraftarda.
Diger yazdiklarimi okumadin.
Uğur Kalyoncu
Bilbao ve inter maçlarının ortak özelliği 2 sini de kaybetmemek için oynadık ve çok iyi mücadele ettik..yoksa öyle çok iyi top oynadığımız falan yok..bugün ise manisa maçı dışında ilk defa kesinlikle kazanmamız gereken bir maç oynadık ama açık söyleyim gs yi perişan eden belediyeye ben daha fazla pozisyon vereceğimizi düşünmüştüm ama o kadar pozisyon vermedik.bizim sorunumuz orta saha ve ileri uç hattında ki bağlantı sorunundan kaynaklanıyordu..vittek çıkmasa maçı kazanabilirdik....zokora ve colman bana göre çok iyiydi..henrique inanılmaz kötüydü volkan daha hazır değil ve ne yazık ki bunlarla beraber şenol güneşin pawel inadı devam etti yoksa abartılacak bir şey yok,tamam kötüydük ama abartı seviye de kötü değildik zamanla daha iyi olacağız...
Punisher-61
sorumluluk almasi gerekenler almiyor...ben her macta özellikle adriana bakarim cünkü oyunumuzu sekillendirmesi gereken adamdir..
cok vasat oynadi simdiye kadar..kendini derhal toparlamali yoksa ilk 11deki yerini en gec 5. veya 6. haftada saparaya kaybeder
Ertan 51
Ertan abi, bazı üyeler sadece belli zamanlarda piyasaya çıkıyor. Fazla üstelememek lazım.
Çok üzücü renktaş çook,ben en iyisi çıkıyım forum dan kendime ediyorum çünkü.İlk defa beraberliğe yenilgiye üzülmüyorum,bugün de kendi arkadaşlarımızın tutumu yıktı beni.
Neyse, saygılar canım kardeşim,iyi ki sizler gibi can lar var.
Oyuncu değişiklikleri yanlıştı bence.
Hafta içi oynanan maçta oynamamış bir Adrian ve Volkan Şen 90 dakika sahada kalmalıydı. Özellikle de Adrian. Her an bir şeyler yapabilecek bir oyuncu. Volkan bugün iyi değildi ama oda kalsaydı Henrique'den iyi oynardı en azından.
Samet Türkmen
17.09.2011, 22:48
Bırakın izlesin angutlar. 82 puanla değil 102 ile de şampiyon olamazlar bu sene. Amatöre yolcular.
on target
Selcuk un gıdısını duran toplar yuzunden aramaya basladım desem yalan olmaz..
umitçebi
ya bu avniakerdeki maçlarımızı izleyince hakketen midem bulanıyor.böyle uyumsuz trübünleri olan bir stad daha varmıdır ya...biri oooo trabzon dıo bırı hiişştt dio bırı zzzzz dıo bırı sağa sola bakıo bırı çekırdek çıtlıo..bırı yanındkaıne laf anlatıo..olum staddasın ya..ya hadı yuzde yuz katkı beklemıosda yuzde 60 da olmazmı ya...gol atınca holeeyy..bırsuru grup kendı kafasına gore takılıo hepsı..offf offf..yöremin insanı 50 senede geçse böyle...
Hami-Ünal-Orhan
Burada sinsi bir şekilde pusuda bekleyen bir oluşum dikkatimi çekiyor. Şenol Hocayı hedef alan bir oluşum. Şenol Hocanın Trabzonspor'un herşeyi olduğunu bilip onu yıpratmaya çalışan bilimum düşmanın paralelinde hareket eden bir oluşum var sanki.
lazibere
Henrıgue bu takımda yedek kalır..Bu lafımı da not edin..
Ana kadro
tolga
celustra giray glovaçkı cech
colman zokorro
volkan adrian halil
burak
adrian çıkar- sapara girer
burak çıkar- henrige girer
glovackı çıkar mustafa girer
Berbat oynadık.
Galibiyeti haketmedik.
Ligde oynadığımız 2 maçta da oyun olarak kötüydük.Özellikle bu maçta pozisyon bile bulamadık nerdeyse.Derinlemesine defansın arkasına top atmamaya yemin etmiş gibiyiz.Üretken olamıyoruz malesef.
Taraftar maça pek konsantre değildi.
Maraton tribününün zaten hali içler acısı.
Deniz tarafındaki TG dışında stadda iş gören tek grup yok.Vira'yı da ayrı tutabiliriz..
Sami Kuk
17.09.2011, 22:49
Aykutun suratına bak:) Bırakıp gidicek feneri ona kalsa ama bırakmıyorlar gibi:)
ibb gs maçında bu maçtan daha iyi oynadı.webo ,dako,edin, gerçekten çok iyidiler.o maçta cihan ve mahmut hariç hepsi mükemmel oynadılar. bu maçta o oyunu oynattırmadık ama bizde gol yollarında bişey yapamadık.2 top direkten döndü ama kanat ortalrına vuracak pivot oyucumuz yok.vitekte çok ağır.yırtıcı değil
Radyo61'de konusan adam Trabzonspor'lu olduguna inanmiyorum...
Adem Erdoğan
Bu takım iyi bir takım. Sadece organize olamıyoruz; futbolcular birbirini tanıdıkça herşey güzel olacak.
Zorluk seviyesi yüksek maçlarda Glo oynayacaktır zaten. Bu gibi durumlarda mecburen oynatıyor hoca Mustafa'yı. Muhtemelen Çarşamba günkü maçta geri 4'lü böyle olacaktır. Ayakta bile durmakta zorlanan Henri'nin 18'e girmesine bile gerek kalmaz böylece.
Hani renktaş bu takımın zorluk seçme şansı yok beceremiyorsan katılmayacaksın ş.ligine hani kolay maçtı barcelonaya bak 8 tane atıyor haladaha bastırıyor bu zihniyetle ilk ve son ş.ligi olur bu gördüğümüz.
seyduna_efil
Play-off sisteminde takımlar normal sezonda aldıkları puanların yarısını mı taşıyorlar play-off grubuna??
Ilelioglu
Selcuk un gıdısını duran toplar yuzunden aramaya basladım desem yalan olmaz..
O varkende duran toplari yine olumlu kullanamiyorduk.
Özellikle böyle maclardan önce calismak lazim diye hep yazarim, ama bugünde gördük ki duran toplarda isimiz sansa kalmis.
- Takımda bireysel kimseyi eleştirmeyeceğim , çünkü takım olarak kötüydük , hala bu arenada şerefiyle mücadele eden bir takım varsa oda Trabzonspordur...
umitçebi
17.09.2011, 22:50
bu arada şenol hocayada kımse laf soylemesın...canı yettıgı surece bundan sonra hocamız o olmalı..
:dvl::sevinç::ts::ts::sevinç::dvl::tsatkı: ---------8 ay sonra----- >>>>> :sevinç2:
hiç bir bok yapmayan yürüyerek oynayan aleks yıllardır oynuyor ama biz bir adriana 90 dakika katlanamıyoruz. tıpkı geçen sene jaja ya katlanamadığımız gibi.adamı çıkarıyoruz duran topları kullanacak adam yok? sonumuz hayır olsun..şenol hocadan tek isteği bari süperligde oynayacak olan yerlileri netleştirsin zaten 3'ü net: tolga, giray, burak. sadece iki kişi daha netleştirsin ve artık bu 5 liyi bozmasın..bence bunların diğeri kesinlikle halil ve volkan olmalı. serkan kesilmeli..şu kadro yu yapmak zormu?
---------------tolga----------------------
celutska-------giray--------glowacki-------cech
volkan------zokora------colman-----adrian------
----------burak--------halil-------------------
emre6167
17.09.2011, 22:50
cechin önünde bir kanat oyuncusu olmadığı için çıkamadı.serkan fizik olarak yetersizdi ama genede çabaladı ve sonucunda çok hata yaptı.takım sezon başında daha fizik olarak form tutamadığı için inter maçından sonra kaldıramadı bence suçlu aramaya gerek yok.Keşke o direkler gol olsaydı.
Efendioglu
17.09.2011, 22:51
İnter maçından fazla etkilenmiş gözüküyoruz , şimdi önümüzdeki maça bakacağız yeteri kadar ve gerekli olan eleştiriyi yapalım Samsunspor maçına geçelim...
exelans_25
vittek bu takımda santrfor görevini rahatlıkla yerine getirebilir.sağda burak solda volkanla iyi bir ileri üçlü olabilir
Ilelioglu
Bende, baya bir andim onu. :D
Neymis Bursa Inter'e 5 atarmis...:D:mad: Adi herif birsey bildigi yok bos bos konusuyor.
Asi Çaykaralı61
Bende aynı senin gibi düşünüyorum TRABZONSPORlu olamaz
Mehmet Fatih Yavuz
Play-off sisteminde takımlar normal sezonda aldıkları puanların yarısını mı taşıyorlar play-off grubuna??
Evet
Bu yüzden de play off a kalırız nasılsa mantığının mantıığı yok!!
Play off a gideriz, bizim topçular tatile erken başlarlar!!
Bordo_MaviM_61
Hocanın Pawelle sorunu ne?
Pawel yedek bile olamaz mı yani?
Faruk UYSAL
Maalesef kötü oynadık. Yine de basit bir savunma hatası sonucu yenilmemeliydik. Tamam, alınacak olan o 1 puan bizi kesmezdi ama en azından rakibimizi mükafatlandırmamış olurduk.
Henrike'nin futbolunu şimdilik beğenmiyorum. Bal yapmaz arı gibi dolaşıyor sahada.
Giray ile Mustafa kesinlikle beraber oynamamalı.
Serkan bu sezon çok formsuz. Geçen sezon özellikle 1.devre çok iyiydi; bir yıllık sürede sanki 5-6 yaş birden yaşlanmış gibi.
Alanzınho en fazla 2 oyuncuyu geçtiği zaman topu ayağından mutlaka çıkarmalı. Aynı anda rakiplerinin tamamını geçemeyeceğini ve 6-7 kişinin arasına dalmaması gerektiğini birileri ona anlatmalı.
Cech bu akşam hiç ileri çık(a)madı.
Volkan henüz bizim Bursaspor'dan tanıdığımız Volkan değil.
Sonuç olarak yenildik ama bu puan kayıplarını sezonun sonlarına doğru yaşamaktansa başlarında yaşamak yeğdir; yeter ki gerekli dersleri çıkarıp önlemini alabilelim.
Kaleci Hasagiç bir tane kurtarış yapmadı ama maçı kaybettik.İki topumuz direkten döndü;şutlarımız da auta gitti hep.Etkili oynayamadık ama şanssız bir geceydi aynı zamanda da.
Deniz Tosunoğlu
Senol Günes kovulcakmis (Radyo Haber61) ???????
edit: bir dinleyeciymis :)
lazibere
17.09.2011, 22:52
Eyyyyy taraftar Şu istifa laflarını bir kenara bırakın......YETER YETER YETER..
Böyle taraftarlık olmaz...... Şenol Hoca gitsin kım gelsin o zaman kımmmmmmmmmmmmmm..
Mağlup olduk üzüntülüyüz...Kızabilirsin bende kızıyorum...hata yaptı diyebilrisin ne dersen ne ama istifa ne demek...
TRABZONSPOR taraftarı futboldan anlar diyoruz da.. Bu mu sizin anladığınız..
Ertan 51
17.09.2011, 22:52
Burada sinsi bir şekilde pusuda bekleyen bir oluşum dikkatimi çekiyor. Şenol Hocayı hedef alan bir oluşum. Şenol Hocanın Trabzonspor'un herşeyi olduğunu bilip onu yıpratmaya çalışan bilimum düşmanın paralelinde hareket eden bir oluşum var sanki.
Çok olumsuz havalar gördüm ama bugün ben de dumur oldum açıkçası,aynen dediğin gibi bişi var abi yoksa bu kadar alçak ça saldırılmazdı.Bak bir sürü tenik taktik eleşttiri var hepsinden ben çıkarım alıyorum ama niyeti kötü olanlar hemen ben burdayım diyor,yazık çok yazık.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.