Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
Legolas77
10.09.2011, 22:34
Arkadaşlar Barcelona bugün ilk yarı 2-0 önde bitirdiği maçta 2-2 berabere kaldı...Sakin, Inter maçında herkes pişman olacak bu eleştirilerine...
işte budur
Takım olarak daha iyi olmamız gerekiyor . olacağızda
Defansta sıkıntı olacak celutskayı girayın yanına monte ederek bir deneme daha yapılmalı celutska sağlam top yapıyor su ana kadar oynadıgı maclarda riskli oynamıyor bana göre
orta sahada colman sorumluluktan uzak durdu zokora biraz iyiydi takım olunca dahada performansı artacaktır.
forvetler konusunda Halil de pasif kaldı ki eleştirmemek gerek 2 sene futbolla pek arası olmadıgından performansını etkiliyor
cech icin defansı kötü ofansı iyi diyenler var gülüyorum :) adam ne oynadıda bunu diyorsunuz ya
Şenol Hoca 'ya da sakın ha sallamayın yeni bi takım kurmak bu takımla gecen seneki performansı kaldıgı yerden artırark devam etmek sadece fifa vb bilgisayar oyunlarında olur ilk önce olumlu eleştiriler yapın hemen bu iş olmaz diyenler hatırlatırım gecen sene de ilk 5 haftada 5 te 5 falan yapmamıstık sonradan acılmıstık Ş.L macıda oyuncuları etkiledi sonuc 1 1 olması pekde mühim degil barca ve inter de berabere kaldı futbolda olan bi sonuc gelecek hafta a.akerde inş. kazanırız
Birtan Karaman
Böyle durumlarda genelde hücum anlamından bakılır mesela; Tekke olsa yenerdik vs gibi, ama ben Egemen olsaydı yenerdik diyorum.
Alper Potuk ne pahasına olursa olsun alınmalıydı...
Sapara diyen arkadaşlar çok fazla beklentiye girmesin geçen sezon arkasında Kağan ve Adem Koçak oynuyordu defansif açıdan sorumluluğu yoktu ki zaten çift yönlü orta saha oyuncusu değil.
gokhan_61_
--------------Tolga-------------
Celustka---Giray---Glo----Cech
-------Zokora---Aykut(Sapara)---
Burak-------Adrian-------Henrigue
------------ Halil-----------------
Halilin yerine Pawel
iyi kadro
Zokoraya laf atanlar neyini beğenmedi cidden çok merak ediyorum lütfen yazın....
futbalski60
Orta alanda top çıkarma konusunda ve yardımlaşma konusunda ciddi sıkıntılar yaşadı takım Zokora Selçuk gibi top tutan dikine ince toplar atan bir oyuncu değil bugun defansif anlamda da vasatı aşamadı Colman da etkisizdi bir de üstüne Volkan gibi savruk bir oyuncuyla maça başladık bu düzende bir takımdan pas yapmasını top tutmasını fazla bekleyemeyiz parası yüzünden ve yanlış transfer damgası vurulan Adrian olmasaydı belki pozisyon üretmekte de sıkıntı yaşayacaktık. Transfer planlanmasında bazı yanlışlar oldu bu yanlışları kendi içimizde düzelteceğiz takımın oturması biraz zaman alabilir ama bu eksikliklere rağmen bu takım iyi sonuçlar alacak elimizde çok kaliteli potansiyeli yüksek oyuncular var biraz beklemek lazım.
Sadece ciddiyetsizlik vardı hepsi bu..
Golü manisa erken atsaydı biz 2 tane daha atardık zaman yetmedi...
İnterden fark yeriz diyen arkadaşlarda komik oluyorlar bu takım takım fark filan yemez rahat olun..
Kim ne derse dersin arkadaş Zokora yalandan sahada geziyor.
Selçuk nereye Zokora nereye.
asilhamsi
henrique ye laf soylemek sacmalık
zoko,henri,celustka,adrian harika transfer
sorun yerli kadroda
tamda tahmin ettigim gibi
Sapara Colman'dan formayı alır almasına orasa kesinde.
Birinin formayı Zokora'dan alması lazım...
Biz futbolu çok iyi biliyoruz derler birde.
Zokora'ya laf atan çarpılır.
Hoca oyuncu değiştirmese de yenseydik; bu sefer hoca niye oyuncu değiştirmiyon niye sirkülasyon yapmıyon olacaktı.
Değiştirsinde aksayan mevkiyi değiştirsin iyi giden adrianı ne kesersin mesela.
exelans_25
10.09.2011, 22:35
sapara kesinlikle orta sahada öyle çok pres yapan bir oyuncu değil.volkan şen berbattı mustafa yumluyu zaten tanımlayacak kelime yok.
Taha Muhammet
10.09.2011, 22:35
inter maçından sonra maçı lakayt oynayan oyunculara ceza kesilmesi lazım
asimetrik
10.09.2011, 22:36
Inter maçında oynayabilecek tek forvetimiz Henrique. Hocanın ona kızdığını sanmıyorum. Oyuna normal olarak geç soktu, sakin ve kontrollü oynadı. Oldukça da olumlu işler yaptı.
Ömür Karadeniz
Hocanın Henriqueye kızdığını sanmıyorum çünkü oyuna gidikten sonra iyiydi,ben Alana salladığını düşünüyorum.
Asi Çaykaralı61
Zokora sahanın en iyilerinden bir tanesiydi
Selçuk gibi belki savunmanın arkasına adam kaçıramıyor ama savunmayı daha sağlam tutuyor
Hekimoğlu
10.09.2011, 22:37
İlkyarı ne oynadık Allah askına 2 pas yapamıyor takım Senol hoca sonradan girenlere kızıyor pes yani.
Şenol hoca filozofluğu bırakıp işine dönmezse bu sene playofa kalamayız ,ş.ligindede rezil oluruz. Bu kadar basit hani harbiden çok üzüldük bu maça ;ama şu çapulcu manisaya puan kaybedilmez ya gerçekten kötü bir takım vardı karşımızda.Ben hocadaki bu düşüşü gördükten sonra ,bu sene şampiyonluğun en büyük adayı şikebahçe olarak görüyorum olan bu....
KÖKSAL AYDIN
Başında bir teknik direktör olan takım laubali oynayamaz.
Buna TD izin vermez, veremez.
Bu rahatlık bizimkilerde varsa Şenol hocadan kaynaklanır.
hüseyin1975
Ayrica Manisa Takiminda sadece 1 yeni Oyuncu ilk 11deydi.
yani Rakip oturmus 1 Takim.
Zafer Fidan
Moralim bozukdu sen güldürdün beni, Allah razi olsun :D
Ömür Karadeniz
Zokora müthiş oynadı hangi akla hizmet,biri Zokoradan formayı almalı diyorsunuz.İddia ediyorum colman olmasa Zokora daha iyi oynar.
Bunu nedeni Colman'ın berbat oyunu..
colman çok başına buyruktu.adrian vrken colmanın dağıtıcılığı bitecek gibi.ama zokorada topu oyuna sokmada çok başarısız.o bölge bizi yıkacak.
Zokora'yı beğendim ben. Ama nadir de bazen birden oyundan düşüyor basmıyor adama.
Nihat Güneş
Zemin faktörünü de es geçmemek lazım...Bence oyunumuzu etkiledi.
Ahmet F. Zengin
Selçuk S.çsında B.kuyla Oynasın ..
Hocanın Henrique'ye değil Alan ve Colman'a laf söylediğini düşünüyorum.
204 ü aç renkdaş
Inter maçında oynayabilecek tek forvetimiz Henrique. Hocanın ona kızdığını sanmıyorum. Oyuna normal olarak geç soktu, sakin ve kontrollü oynadı. Oldukça da olumlu işler yaptı.
Abi ne dersin bu Zokora işine?Ben hiç beğenmedim...
hermann hesse
10.09.2011, 22:38
takım iyi de, bu takıma mustafa yumlu-giray defansı yakışmıyor.
adrian ve henrique bizim lige fazla oyuncular tutamayız gibime geliyor onları.
E. Okan Bülbül
İlk 15 dakika 3 pas yapamadık.Umarım oyuncuların aklı İnter maçındadır da o yüzden kötü oynamışlardır
Zokora'nın mevkisi orta sahanın ortası değil önlibero oynasın sonra eleştirelim.
Birtan Karaman
Henrique'ye laf söylediini sanmıyorum hocanın he eğer söylemişse hocaya da Kamp döneminin en golcü adamını sen ligin ilk maçında neden yedek tutuyorsun diye sorarlar.
Travelair
İlkyarı ne oynadık Allah askına 2 pas yapamıyor takım Senol hoca sonradan girenlere kızıyor pes yani.
Sonradan girenlerin kötü oynaması şart değil, hocanın dediklerini yapmamış olsalar kızmasına yeter
fanatikdevri
Bu takım form tutsun kimse durduramaz. Zaman zaman çok üst düzey görüntü verdik. Şöyle bir 5-6 hafta geçsin bakalım. Volkan, Halil yüzde 30-40 ile oynadılar. Yedeklerden bir o kadar kaliteli takım çıkar daha. Marek belli ki topla arası çok iyi. Hücumcu bir bekimiz oldu. Sağda Celustka'dan şüphemiz yok. Glowacki var. Gerçi bir stoper lazımdı ama olsun. Acele etmeyelim. Biz de 85 dakika İspanya'da güçlü bir rakibe karşı 10 kişi oynadık. Maçı alabilirdik bile. Fazla takılmayalım.
çok iyi özetlemişsiniz aynen ben de takımı çok üst düzey buldum lig için rahat sürükleriz ligi ayaklar açılsın uçar bu takım.
Tayfun Aydın
Hiç sevmem bir oyuncuya hemen eleştirmeyi ama Halil bu takımda oynayamaz bu yetenekle bu çok net.Serkan bu formla oynayamamlı kendini toplamalı.Ve Giray onun nasıl futbolcu olabildiğine bile şaşırıyorum adam Trabzonspor un defansında göbekte oynuyor ya valla helal olsun.
Bi de Colman a laf edenler Colman bu takımda topu bilen 2 3 adamdan biridir.
asimetrik
Herkes eleştirirken söylemesi daha önemli. Colman her zaman ilk 11 oynar:)
Takım iyi. İş disiplini eksiğimiz vardı hala var.
61zeynel61
10.09.2011, 22:39
Manisaspor:1- 1: Sadri ŞENER, Maç sonucu...
Nihat Güneş
Aykut bu takımda 11 oynar.
Ahmet F. Zengin
Bugun Barca Da 2-0 Öndeydi 2-2 bitirdi maçı ..
Olur Böyle Kazalar Önemli Olan Ders Çıkarmak.
İnter Maçına Odaklanalım
henrique ye laf soylemek sacmalık
zoko,henri,celustka,adrian harika transfer
sorun yerli kadroda
tamda tahmin ettigim gibi
aynen katılıyorum.mustafa ve halil oynamasa daha iyiydi.yerlilerin takıma adapte olmasını bekleyeceğiz.
hüseyin1975
Hocanin sallamaya hakki var elbet.
Lakin öz elestiri yapmayada hakki var!
Bekliyoruz Hocam.
bu maçta takımın başında olsaydım takıma ateşlemek için sahaya dalardım ...
Travelair
İlk 15 dakika 3 pas yapamadık.Umarım oyuncuların aklı İnter maçındadır da o yüzden kötü oynamışlardır
Maç seçme bu sezonki en büyük düşmanımız
Tayfun Aydın
Başında bir teknik direktör olan takım laubali oynayamaz.
Buna TD izin vermez, veremez.
Bu rahatlık bizimkilerde varsa Şenol hocadan kaynaklanır.
Altına imzamı atıyorum bravo
Mehmet Yusuf
şenol hoca sonradan oyuna girenlere laf etti.
ilk 11 de düşündüğüm oyuncuyu belkide önümüzdeki hafta 18 e bile almıcam dedi bu performansla(bunun gibi bişeydi)
Hekimoğlu
10.09.2011, 22:40
Sonradan girenlerin kötü oynaması şart değil, hocanın dediklerini yapmamış olsalar kızmasına yeter
Kızmasın demedik zaten fatura onlara çıkarılmasın dedik.
the king
Zokoranın arkasında bugün egemen olsaydı kimse selçuk lafı etmiyor olurdu.. defans göbeğinde eksiklik var.. Zokora nereyi tamamlasın..
Taha Muhammet
şu takıma kaliteli tecrübeli bi defans alın diye yırtındık...mustafa yumluyla olacak iş mi allah aşkına...
bugünkü maçta tecrübeli defansta olsa birşey değişmezdi bütün takım manisa 10 kişi kaldıktan sonra oynamayı bıraktı gol yediğimiz pozisyonda 3 oyuncu sadece topa baktılar koşmadılar bile
asimetrik
Abi ne dersin bu Zokora işine?Ben hiç beğenmedim...
İkinci yarının ilk 15 dakikası gözükmedi. Onun dışında beni utandırdı. Özellikle ilk yarının Adrian ile en iyisiydi.
Ali Yerlikaya
kahvede sacmaliyan renktaslara gülmekden kirildim simdi foruma girip devam edim dedim sagolsun arkadaslar yaniltmadi beni...
Orta sahayi 3 lememiz lazim yoksa bu yuku kaldirmalari zor bence, ama onun disinda takim gayet iyiydi sonucda rakibimiz futbol takimi degildi karate takimiydi...
Futbolla alakasiz onlarca pozisyon yasadik Cüneyt belki 1 oyuncuyu atti ama bunun sayesinde en az 2 oyuncuyu sahada tuttu...
şenol hoca sonradan oyuna girenlere laf etti.
ilk 11 de düşündüğüm oyuncuyu belkide önümüzdeki hafta 18 e bile almıcam dedi bu performansla(bunun gibi bişeydi)
Ha Serkan'a Mustafa Yumlu'ya birşey demedi yani?Serkan bu takımda bidaha oynarsa izlemem maç falan..
Fanatik34
10.09.2011, 22:41
Senol Hoca, özellikle bugünden sonra nesteri vuracaktir, bundan eminim. Gecen sezonda manisa maci ile kendimize gelmistik, simdi ilk hafta olmasi sans
Sampiyonlar ligi maclarina motive olurlar ama daha yildiz olmadan, oldum havasina girenlere ne demeli?
Diyorum ya, futbolculara garanti para dagitirsaniz, takim dengesini kurmakta zorlanirsiniz.
Macin sadece ilkyarisini dogru dürüst seyredebildim. Her ne kadar sistem oturmamis olsa da, bu kadar lakayitlik olmaz...
alanzihoya söyledi o lafı başkasına değil bide colman
Kayıpta etkili olan 2 etkenin ciddiyet ve stoper olarak düşünüyorum.
asilhamsi
10.09.2011, 22:42
zokora ve adrian günün en iyisiydi
bence bir kez daha izleyin macın tekrarını
kötüler Senol hoca,serkan,colman,alanzinho
Tayfun Aydın
takım iyi de, bu takıma mustafa yumlu-giray defansı yakışmıyor.
adrian ve henrique bizim lige fazla oyuncular tutamayız gibime geliyor onları.
Yok yakışır yakışır giray ı eleştirmeye kalktık ne karakterimiz kaldı ne fıtboldan anlamamız.Aha gördük giray ı.Daha İnter le oynayacaz.
Ömür Karadeniz
Serkan çok değil bundan 5 ay önce kral değilmiydi bu takımda,ne yaptı bu kadar aşağılanacak.
asimetrik
10.09.2011, 22:43
Manisaspor:1- 1: Sadri ŞENER, Maç sonucu...
Sadri Şener 82
Şikebahçe 82
geçen sezon sonu
Ozan Yazıcı
Stoper olayı çok canımızı yakacak bu sene, bile bile lades..
Hekimoğlu
Serkan çok değil bundan 5 ay önce kral değilmiydi bu takımda,ne yaptı bu kadar aşağılanacak.
Futbolda dün yok bugün var.
KÖKSAL AYDIN
Şenol hocadan acaba iyi bir müdahale ile rahat, güzel, bir maç izletme imkanı görebilecek miyiz?
Zafer Fidan
Senol hoca ne dedi?
alioglua
daha ilk mactan taraftarin onune atilmamali futbolcular, henrique kotu etkilenirse ne olacak, adam 11 de oynamayi beklerken yedek kaliyor, ben senol hocanin ilk hafta yaptigi bu aciklamalarindan oturu kizdim
kemaLAZ61
Benim aklima birseyler geliyor ama... Yok ya, olmaz öyle sey^^
- Eleştirelim ama öldürmeyelim arkadaşlar , hemen saçmalamaya gerek yok ...
saha kötümüydü yoksa banamı öyle geldi.istediğimiz pasları tam yapamadığımıza sahanın şartları engel olmuş olabilirmi?
hüseyin1975
Senol Hoca: Ikinci yari oyuna giren oyuncular oyunu bozdu diyor.
Peki kim aldi onlari oyuna?
Takımın yarısı değişmiş, ilk lig maçı yazılanlara bak. Iyi hikaye çıkar buradan.
20 yaşındaki çocukların takımın hocasına söylediklerine bakın.
asilhamsi
10.09.2011, 22:44
ciddi manada Serkan,yumlu,colman,alanzinho bu performansla 18 dısında kalır
Hocanın marifeti cıkacak ortaya bakalım genis kadroyu ne kadar kullanacak
Bence tek eksik bolge stoper
Bordo_MaviM_61
Hocam Serkan'ın en büyük hatası şu geçen yılın ortalarında muazzam bir performans gösterip Milli Takıma seçilmemesinden sonra hayata ve futbola küsmesidir..
Eren Karaahmetoğlu
Tek tek bakıldığında Tolga, Adrian, Zokora, Burak, Giray, Celustka gayet iyiydi. Mustafa'yı da belki bu gruba katabiliriz.
Colman beklentilerin oldukça altındaydı. Hiç önemsemedi desek yeridir. Serkan uzun zamandır olduğu gibi yine kötüydü. Bir türlü geçen sezonun ilk yarısındaki Serkan'ı geri getiremedik. Volkan Şen takım oyununa katkıda bulunduğunda, paslaşmalarda iyiydi, ancak bire birde sıfırdı. Halil de pek sırıtmadı ancak hücuma neredeyse hiçbir katkısı olmadı. Alanzinho'nun neden oyuna girdiğini bile anlayamadım. Kesinlikle Aykut girmeliydi. O nedenle bana göre bugün Şenol Hoca da oldukça hatalıydı. Sadece bu yüzden değil. Onun da aklı biraz Inter maçında gibiydi. Inter maçında oynatacağı oyuncuları ve defans dizilişini denemeye çalıştı. Olmadı. Cech'ten pek bir şey anlayamadık. Henrique de fena değildi ancak arka direkte Alanzinho'nun çıkardığı topa vurabilmeliydi..
Stoper konusunu Zokora'yı veya Aykut'u önlibero oynatarak çözebiliriz.
Cilgin1986
10.09.2011, 22:45
Böyle bir sacma beraberlik yok yaaa:(
Her zamanki gibi hemen herşeyi silip atıyoruz.
Az sakin
Tayfun Aydın
Yahu takım hüzumda oynadı Henrique de gayet iyi oynadı bu Giray hastaları nerdeler ya ben onları merak ediyorum. Ben hala lafımdayım Giray değil Trabzonpor da bank asya da zor oynar.
Fatih ÇOLAK
Şenol Güneş ne yaptı???
Yarım sezondur maçları katleten Serkan'ı koru...Şenol Güneş'i 1 maçta as kes hemen...
yorumsuz6117
10.09.2011, 22:46
Zokora'nın mevkisi orta sahanın ortası değil önlibero oynasın sonra eleştirelim.
Onun için önünde bi tane adam olması lazım. Bu maç yoktu mesela. :)
Derdin ne görmüyormusun adamın hali akşam akşam milleti aşağılamak istemenin sebebi nedir
1-1 bittiğine göre olması gerekenden çok fazla ciddiyetle yaklaşmışız bu maça...
son 5 dk konsantrasyon ciddiyet "0"..
sık dişini kardeşim..
Stoper olayı çok canımızı yakacak bu sene, bile bile lades..
Bayılıyoruz bunu yapmaya, gerekli olan nokta transferi yapmıyoruz. Hoşumuza mı gidiyor bilmiyorum. 3-4 sene forvet almadık. Şimdi bi 3-4 sene de stoper almayız. 4 ayda stoper alamadık ya 4 ay. Kumandayı almaya üşenip sevmediği kanalı izleyen adamlar mı yönetiyor bu takımı anlamıyorum.
Kandemir
10.09.2011, 22:47
TRABZONSPOR 1995-1996 KADROSU
http://www.resimuploader.com/images/85935711361319663923.jpg
Ayaktakiler : Tolunay, Metin, Abdullah, İskender, Ogün, Cengiz Oturanlar : Şota, Lemi, Fatih, Ünal, Hami
TRABZONSPOR 1996-1997 KADROSU
http://www.resimuploader.com/images/27210698084030548134.jpghttp://bp2.blogger.com/_ZVhouXqak1c/SCiHz5-d9bI/AAAAAAAABTk/5uAYFYM-Fc0/s1600-h/1996-97.jpg
Ayaktakiler : Tolunay, Ogün, Abdullah, Metin Aktaş, İskender, Osman Oturanlar : Şota, Ünal, Okan, Lemi, Hami
Şimdi birde Volkan Şen'e, Halil Altıntop'a bakıyorum da efsane kadroda olmak istiyorlarsa kendilerini futbola adamalılar...İnşallah Georgi Nemsadze gibi oyuncuların alındığı bir dönem daha yaşatmazlar bize.Yoksa Misse Misse, Christian Brüls, Jabi, Fathy Papy gibi yalan olurlar...
yorumsuz6117
Yahu takım hüzumda oynadı Henrique de gayet iyi oynadı bu Giray hastaları nerdeler ya ben onları merak ediyorum. Ben hala lafımdayım Giray değil Trabzonpor da bank asya da zor oynar.
Mustafa dururken Giray'a sallamak :D
pazarkapılı
Her zamanki gibi hemen herşeyi silip atıyoruz.
Az sakin:)....ben inceleyecem zaten ozellikle senol gunes sayfasinda yazilanlari mactan onceki sayfalarda....
Ömür Karadeniz
Şenol Güneş ne yaptı???
Yarım sezondur maçları katleten Serkan'ı koru...Şenol Güneş'i 1 maçta as kes hemen...
Kardeş Şenol hocamıza transferde ve oyuncu değiştirmedeki pasifliğinden dolayı kızıyorum,haksız olduğumu sanmıyorum çünkü bugünkü tablo onu gösteriyor.
Senol Hoca, özellikle bugünden sonra nesteri vuracaktir, bundan eminim. Gecen sezonda manisa maci ile kendimize gelmistik, simdi ilk hafta olmasi sans
Sampiyonlar ligi maclarina motive olurlar ama daha yildiz olmadan, oldum havasina girenlere ne demeli?
Diyorum ya, futbolculara garanti para dagitirsaniz, takim dengesini kurmakta zorlanirsiniz.
Macin sadece ilkyarisini dogru dürüst seyredebildim. Her ne kadar sistem oturmamis olsa da, bu kadar lakayitlik olmaz...
Hoca neşteri umutun içinde unuttu keza son kullandığı vakit liverpool maçı zamanındaydı sanırım :) şimdi kalkıp fransalara gidemez, bir operasyon beklemeyin..
Hekimoğlu
Şampiyonlar ligini oynayacak defansa bak rezillik ama 20 milyon Euro kar elde ettik ses etmeyin.
S.Seymen
10.09.2011, 22:48
egemen ne yaptı bu hafta ya, burak falan ilerdeki oyuncular defansa gelmeli takım oyunu oturucaktır o aman bu ligi sallarız rahat olun bu tür musibetlerin şimdiden olması iyidir koşmadan kazanamazsınız , manisa 10 kişi kalınca gevşedi bizimkiler bunlar bize gol atamaz diye düşünüdler futbol tuhaf bir oyundur koşmak zorundalar şenol hoca formsuz bi kaç maçtır ama düzelecektir merak etmeyin adrian henriqe çok iyiler burak biraz şımarmış gibi göründiü çeluska yada glo stoperde olabilir hoca boyumuzun ölçüsünü aldık derken futbolculara sesleniyordu egemen falan hikaye umut kadar koşmak zorunda birileri böyle dönmezlerse çok ararız onu... birileri hocaya serkanla orta sahada uğraşacağına aykut ve sezeri denemesini söylemeli...
asimetrik
Egemen'i severim de iki milli stoper bugün aynı golü yediler. Defansın göbeğinden bir çok pozisyon verdiler.
Bu Mustafa'nın yetersiz olduğu anlamına gelmez.
karaozgur
Futbolda dün yok bugün var.
Az sabredin yahu...
Bu mantıkla devam edersek Colman'ı da atalım gitsin öyleyse... :p
KÖKSAL AYDIN
10.09.2011, 22:49
Kötü başladık, kötü gitmez inşallah.
Ama görünen şey, ışığın olmadığı.
Geçen sezonu mumla aramayız inşallah...
asilhamsi
aykut--zoko--sapara
denemeye deger.
Nonserviam
:) alt tarafı 2 puan sezonun başı kasmayın bu kadar yahu.
Güzel günler yakındır İnterden alınacak bir puan, herşeyin ilacı olacaktır
Fatih ÇOLAK
Kardeş Şenol hocamıza transferde ve oyuncu değiştirmedeki pasifliğinden dolayı kızıyorum,haksız olduğumu sanmıyorum çünkü bugünkü tablo onu gösteriyor.
Adam birşey denedi...Belki de Inter maçında Celustka sağbek, Cech solbek düşünüyor...Onu denedi, pahalıya patladı bu...İlk maçta böyle olması iyi oldu...Şamarı ilk hafta yedik...
iso_4939
rezillikten baska bısey degıl yorum yapmaya bıle degmez.beraberlıge sukretmek lazım manısa bızden daha ıyı oynadı.
Taha Muhammet
10.09.2011, 22:50
anlaşılan birşeylerin değişmesi için illaha testinin kırılması gerekiyo
Cok enterasan yillardan beri 10 kisi kalan cogu takim bize ters gelmistir 1-0 giden macta 2,inci gelmeyince birseylerin olacagi pis pis kokmaga basladi ve oldu kadronun genis olmasinin riskleride var ideal kadroyu bulana kadar cok sikintilir cekebiliriz cok cabuk toparlanmamiz lazim hem ligi hemde cl ikisi birden gume gidebilir manisa,yi hafife alanlar ileride oynayan oyuncularina baksinlar kahe makakula isaac bizdekilerden pek asagi degil
Buğra Dege
abartmaya gerek yok bu sisteme göre sadece 1puan kaybettik.takım yeni ilk 3-5 hafta bunlar olucaktır...
Hekimoğlu
Ben laubalilige sinir oluyorum sanki 5-0 öndesin taraftarda oley çekiyor antipatik oluyor.
hüseyin1975
10.09.2011, 22:51
yedigimiz Gol cok basitmis gercekdende.
Giray ile Mustafanin arasindan gecmemeli o Top!
gerçek olan şu ki takım gerçektyen kaliteli...fakat tabi TÜRK oyuncu sıkıntısı çekeceğiz..
açıkcası şunu söylemeden geçemicem play off sistemı bu takım için bence çok iyi oldu..
takımın oturması bence 10 hafta falan bulur sonra can yakmaya başlarız...
sıkıntı yok..
Yok yakışır yakışır giray ı eleştirmeye kalktık ne karakterimiz kaldı ne fıtboldan anlamamız.Aha gördük giray ı.Daha İnter le oynayacaz.
Giray konusunda haklı olabilirsiniz ama şunu söyleyebilirim giray uyumlu bir oyuncu yani yanındaki kötüyse o da kötü iyise o da iyi. Yanına puyolu koy sırıtmaz :D
Ama yinede iyiydi bugün, mustafa değilde başka biri olsa golü yemeyebilirdik. Yediğimiz gol colman mustafa ikilisine aittir.
61zeynel61
Sadri Şener 82
Şikebahçe 82
geçen sezon sonu
Başkan transferleri kafasına göre yapmasaydı ekranlarda şu yazıyı görecektik "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor"
Ayrıca Azizeyle ilgili herhangi bir sert (yumuşağını da duymadım ya neyse) açıklama duydunuz mu? Duyduysanır kaynak istiyorum. Şenol GÜNEŞ'in perşembe günü yaptığı açıklamada transferlerle ilgili şifreleri iyi okuyun. Ben "Trabzonsporluyum", "Sadri Şenerli" değil!
sessizkral_1
mustafa denizli "makukulanın 2. dakikada attığı dirsek %100 kırmızı kart"
asimetrik
Önemli bir sorunumuz maça başlarken 30-40 metre olan takım boyu sonlara doğru 70-80 metrelere çıkıyor. Bu durumda orta alan savunulması imkansız hale geliyor. Forvetlerin biraz daah baskı yapması ve topun arkasına geçmesi lazım. (Ömer Üründül gibi oldu :))
asilhamsi
10.09.2011, 22:52
kemal transferi cok iyi olacaktı
Mustafa misket oynasın Şenol Güneş'de ona terapi yapsın sorun fotuğa sokamaman değil fotuğun orda olmaması gibi...
Tayfun Aydın
Mustafa dururken Giray'a sallamak :D
Mustafa ya sallasam ne olacak yeteneği belli çapı belli yanında deneyimli bir adamla oynayacak ki büyük stoper olacak girayla oynarsa olacağı belli.
Ogün YAZICI
hale daha taktik üzerinden takıma vuranlar var.yani bi puan kaybı yüzünden sil baştan mı yapalım. bugün sırf konsantrasyon kaybından kaybettik.hale daha zokora kötü serkan kötü deniliyor.bugün konsantre bir trabzon manisaya yağdırırdı...
İskender Çakmak
Son degisiklik yanlıştı marek Halil degisikligi defansı da bozdu. Ben takımı bunca yeni oyuncuya rağmen kötü bulmadım Colman daha cok aktif olmali
Sent from my iPhone using Tapatalk
Golü o dkda yememiz birazda şanssızlıktı
Mustafa Yumlu harbiden futbolcu değil harbidende. Ş.liginde oynayan takımda bu adam nasl bu kadroda ilk 11 oynar anlamak idrak etmek mümkün değil..
karaozgur
10.09.2011, 22:53
Egemen'i severim de iki milli stoper bugün aynı golü yediler. Defansın göbeğinden bir çok pozisyon verdiler.
Bu Mustafa'nın yetersiz olduğu anlamına gelmez.
Burdan çıkan tek anlam;
Zaman herşeyin ilacıdır. Az zaman geçsin, ne Egemen'i, nede Selçük'ü arayacağız!..
Fatih ÇOLAK
10.09.2011, 22:53
Giray'a kızanları görüyorum, resmen 3-3-3 oynadık...Mustafa yoktu sahada...Giray sağdan kademeye gir, Giray soldan kademeye gir, Giray adam karşıla...Adam tek stoper oynadı...
magicyattara
10.09.2011, 22:54
Şu bir gerçek ki Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü orta sahası geçen yıl ki orta sahasıydı..bir daha bir araya getirilebilir mi bilinmez..inşallah olur..
O orta sahadan sonra şimdi ki çok yavan geliyor..
henri ye demedi kesinlikle adam bencil değil bi kere ve bence iyide oynadı alanzinho dediklerinin başında geliyor bence
hiç üzülmedim şampiyonlar ligi maçı öncesi kafaya takmamak gerekir, lig çok uzun maraton hatta ilk 4de bitirsek bile yeter :)
asilhamsi
---------------onur------------
celustka---giray----glowacki----cech
------------zokora-------------------
----sapara----------adrian------------
burak--------vittek-----------henrique
buda benim kadro:)
danger00
İlk maçın günahı olmaz diyelim. İnter maçı öncesi on kişi kalmış rakip önünde fazla efor sarfetmemek gibi bir yanlışa düşüldü gördüğüm kadarıyla. Yoksa normal değil bir kişi fazla bir takımın bu kadar silik görüntü çizmesi.
Ayrıca.....
Selçuk'un geçen sene takım için yaptıklarını Colman veya Zokora dan beklemek hayalcilik olur. Gitti diye adamın yaptıklarına b.k atmaya gerek yok. Takımın beyni konumundaki bir adamdan söz ediyoruz. Gerek oyunu kurması, gerek baskı altındaki oyunuyla büyük katkı sağlıyordu takıma. Şuan o bölgede oynayan oyuncularımızın biraz baskı yediğinde saçmaladığını çok net görebiliyoruz. Kaliteli kumaşa sahip bir Adrian var elimizde. Fiziksel olarak biraz daha aşama kaydeder ve güçlenirse bu işi onun yapabileceğini düşünüyorum.
Sadettin_
ya abi son dk de gol yemek koyuyo ya ne guzel galıp gelecektık bu ne sacma bı istir :S
İskender Çakmak
Mustafanin yanına song lazım
ofluoglu
Sezon başında bu tip bir puan kaybı umarım takım için ders olur. Ciddiyetin disiplinin ne demek olduğu umarım takım tarafından anlaşılır ve takıma anlatılır. Gerekli ders alınsın yeter moral bozmaya gerek yok.Adrian'ın daha neler yapacak sabırsızlıkla bekliyorum :))))
Ömür Karadeniz
Ben hucümda öyle vahim bir durum göremiyorum,asıl vahim durum savunmada.
Tayfun Aydın
10.09.2011, 22:55
Giray konusunda haklı olabilirsiniz ama şunu söyleyebilirim giray uyumlu bir oyuncu yani yanındaki kötüyse o da kötü iyise o da iyi. Yanına puyolu koy sırıtmaz :D
Ama yinede iyiydi bugün, mustafa değilde başka biri olsa golü yemeyebilirdik. Yediğimiz gol colman mustafa ikilisine aittir.
Hocam bakın Mustafa yı eleştirmek günahtır opozisyonda top giray efendinin önünden geçiyor mustafa kardeşimde ofsayt taktiği uyguluyor bu defansla sahaya kaç tane takım çıkar çok merak ediyorum.
Mustafa Yumlu harbiden futbolcu değil harbidende. Ş.liginde oynayan takımda bu adam nasl bu kadroda ilk 11 oynar anlamak idrak etmek mümkün değil..
En azından Trabzonlu renkdaş açıkcası diğer yabancı futbolculardan bence formayı daha çok hak ediyor :)
yorumsuz6117
10.09.2011, 22:55
Alanzinho yenilgi için neler söyledi?
Trabzonsporlu oyuncu Alanzinho futbolda herşeyin olabildiğini, kendileri açısından iyi olmayan bir günü geride bıraktıklarını kaydetti.
Bundan sonra aynı hataları tekrarlamamaları gerektiğini kaydeden Alanzinho, ''Oyuncu olarak bazen futbolda istediklerinizi yapamıyorsunuz. Biz elimizden gelen gayreti gösterdik. İkinci yarıda iyi pas yapamadık, takım olarak istediklerimizi yapamadık'' diye konuştu.
Colman ise müsabakadan memnun ve mutlu ayrılamadıklarını, rakibin 10 kişi kalmasına rağmen bu avantajı kullanamadıklarını söyledi.Rakibin direncini kıramadıklarını kaydeden Colman, ''İyi bir başlangıç yapamadık ama önümüzdeki tarihi maça bakmamız lazım'' dedi.Trabzonspor kafilesi, bu gece havayoluyla İzmir'den Trabzon'a gidecek.
İnternetspor
Colman'ın bu lafından aklının tamamen İnter maçında olduğu belli oluyor.
zemin: patates tarlası gibi
takım: mahalle takımından farksız (doğru düzgün pas yapamıyor bile!)
defans: yol geçen hanı
rakip:10 kişi.amerikan futbolu ! oynuyor
...
yağ war
un war
şeker war
helwanın kıwamını iyi tutturmalı. bunun için de biraz zaman lazım.
Bence Mustafa biraz da mecburiyetten oynadı. Eğer Glowacki oynasaydı muhtemelen İnter maçının 60.dakikasında müzmin sakatlığı nuksedecekti.
pReN@_61
10.09.2011, 22:56
Yine çok kaçırdık.
asimetrik
Başkan transferleri kafasına göre yapmasaydı ekranlarda şu yazıyı görecektik "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor"
Ayrıca Azizeyle ilgili herhangi bir sert (yumuşağını da duymadım ya neyse) açıklama duydunuz mu? Duyduysanır kaynak istiyorum. Şenol GÜNEŞ'in perşembe günü yaptığı açıklamada transferlerle ilgili şifreleri iyi okuyun. Ben "Trabzonsporluyum", "Sadri Şenerli" değil!
Ben de Trabzonsporlu'yum :)
Sadri Şener'in yönetim şekli de tarzım değildir. Sadece beraberliği Sadri Şener'e bağlayan mesaja adil bir cevap verdim.
Bir takımın ligin ilk haftasında beraberlik alma hakkı olsun. Üstelik geçen sene hakkı yenmiş ve ciddi bir travmayla karşılaşmış bir takım.
Inter maçı için forma iddiasına girelim seninle. Moralin düzelsin. Inter beraberliğini de sana veriyorum :)
Mehmet Yusuf
http://www.ligtv.com.tr/MacOzetleri/?s=0
üyeliğiniz varsa şu özeti izleyin ve 02:30 dan sonra yaptıkları tezahuratı görün...!!!
adam değil bunlar şrf..zler.
Tayfun Aydın
En az 10 tane kadro okudum şu forumda hepsinde giray defans ta ben mi futboldan anlamıyorum yoksa bu adam süper de ben mi göremiyorum.la 3-5-2 oyna oynatma şu adamı ya.
serkan yüzünden berabere kaldık kesik yemesi lazım bunda hocanında hatası var,marekle başlasan ne olurdu? colman zaman zaman oynamaya devam ediyor sapara kesiği onada gelebilir,henri ile başlamalı skoru garanti altına almalıydı ama kesinlikle şenol hocanın takıntıları var bu bir eleştiri değil,sistemi oturtmak için hatta güzel bile ilk hafta ben beğendim takımı
magicyattara
10.09.2011, 22:57
Henrique'de anlaşılmaz bir durgunluk var..
Takım birbirinden çok kopuk maalesef..yardımlaşma artmalı..artı maça konsantreyi bozmadan oynamalı bazı oyuncular..
Alanzinho bu geçiş döneminde daima takımda olmalı..yeni gelenler ilk 11de çoğunluk oluşturmamalı..
Ben laubalilige sinir oluyorum sanki 5-0 öndesin taraftarda oley çekiyor antipatik oluyor.
Ben de hiçbişey olmamış gibi çıkıp ciddi ciddi top oynamalarına kızıyorum.Maçı seyretmedim ve seyretmeye layık bulmuyorum ama ne kadar laubali olsalar azdır bu lige.Geçen sene ciddi oynadık da noldu.Şampiyon hala fener ve ligde duruyor.Beraberlik maça fazla değer verdiğimizi gösteriyor,rahatsızlık verici.Oturma eylemi falan yapmaları lazımdı.Taraftar da herşeyi kanıksamış yok serkanmış,yol colmanmış yorum yapıyor.Ne güzel memleket valla...
tzercin61
Senol Güneş Henrique'ye çok kızmış. İnter maçında ilk 11'de oynatmayı düşünüp sonradan aldığım oyuncuyu şimdi kadroya alır mıyım diye düşünüyorum. Cezasını o çekecek dedi...
Hekimoğlu
Saldırmak için fırsat bekleyen birsuru çakala koz veriyoruz daha da vericez gibi defansa bak Giray Mustafa Yumlu hey maşallah şampiyonlar ligini çok istiyordum ama bu defansla kabusa dönüşür.
Biz Trabzonspor'muşuz, böyle şeyleri geçecekmişiz. Mantık böyle (!)
İskender Çakmak
Valla Colman daha aktif olmalı zam da yaptık ama :)
Taha Muhammet
ozaman yenilme ihtimalimizde vardı
Ömür Karadeniz
10.09.2011, 22:58
Henrique değil o kardeşim ALANZİNHO,bin defa söyletmeyin adama.
Şu bir gerçek ki Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü orta sahası geçen yıl ki orta sahasıydı..bir daha bir araya getirilebilir mi bilinmez..inşallah olur..
ts nin geçen sene ortasahasında colman ve selcuk vardı başka adam mı vardı yahu..nasıl bi mantık bu..
sapara colman volkan şen adrian zoko aykut geçen seneninkine on basar
Tayfun Aydın
10.09.2011, 22:58
üyeliğiniz varsa şu özeti izleyin ve 02:30 dan sonra yaptıkları tezahuratı görün...!!!
Vallaha billaha izlemedim ama samsun maçıdır diye tahmin ediyorum
Taha Muhammet
10.09.2011, 22:59
.................................................. ......
karaozgur
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bence 96 yılındaki orta saha ortalama olarak bugünkinden daha iyiydi diyebilirim. Hatta 92 yılındaki orta sahada çok iyiydi. 80'lerin başlarındakini saymıyorum bile...
hüseyin1975
Biz Trabzonspor'muşuz, böyle şeyleri geçecekmişiz. Mantık böyle (!)
Dogru diyor.
Hakkimizi yemeye alismislar zaten.
Bizde agzimizi kapamaya devam edelim:(
magicyattara
Marek Cech'i beğendim..işi bilen bir adam..sanırım Celustka'nın forması risk altında..
asimetrik
Burdan çıkan tek anlam;
Zaman herşeyin ilacıdır. Az zaman geçsin, ne Egemen'i, nede Selçuk'ü arayacağız!..
Kimdi onlar, çıkaramadım :)
Arif Timurcioğlu
Defansla forvetler arasında kopukluk var haliyle ortasahada yol geçen hanına döndü.
Mehmet Yusuf
Alanzinho yenilgi için neler söyledi?
Trabzonsporlu oyuncu Alanzinho futbolda herşeyin olabildiğini, kendileri açısından iyi olmayan bir günü geride bıraktıklarını kaydetti.
Bundan sonra aynı hataları tekrarlamamaları gerektiğini kaydeden Alanzinho, ''Oyuncu olarak bazen futbolda istediklerinizi yapamıyorsunuz. Biz elimizden gelen gayreti gösterdik. İkinci yarıda iyi pas yapamadık, takım olarak istediklerimizi yapamadık'' diye konuştu.
Colman ise müsabakadan memnun ve mutlu ayrılamadıklarını, rakibin 10 kişi kalmasına rağmen bu avantajı kullanamadıklarını söyledi.Rakibin direncini kıramadıklarını kaydeden Colman, ''İyi bir başlangıç yapamadık ama önümüzdeki tarihi maça bakmamız lazım'' dedi.Trabzonspor kafilesi, bu gece havayoluyla İzmir'den Trabzon'a gidecek.
İnternetspor
Colman'ın bu lafından aklının tamamen İnter maçında olduğu belli oluyor.
hangi yenilgi :)
kabul edelim mustafa çok ağır adam giray mustafa iklisiyle çıktığımız kayserispor maçındada 3 gol yemiştik hatırlarsanız colman bugün çok kötüydü ama kesilmesi zor girey glowacki bereber oynar glo olmadığında celutska oynar mustafa çok ağır bu takımda oynayamaz zokora aykut yanyana oynarsa yaratıcılık sıkıntısı çekeriz oyuncuların aklında inter maçı vardı çok kasmak istemediler maalesef bu skor oldu bide beni 250 tlden ettiler canlkarı saolsun :) idaaada son maçımdı ama golde geliyorum diyordu futbol laubalilik kaldırmaz
yorumsuz6117
Ben hucümda öyle vahim bir durum göremiyorum,asıl vahim durum savunmada.
Aynen.....
Hocam bakın Mustafa yı eleştirmek günahtır opozisyonda top giray efendinin önünden geçiyor mustafa kardeşimde ofsayt taktiği uyguluyor bu defansla sahaya kaç tane takım çıkar çok merak ediyorum.
Tekrar izledim mustafa izliyor topu bizimle beraber. Pozisyonda giray zaten geride ve yetişmeye çalışıyor ama mustafada hareket yok, koşmaya bile tenezzül etmiyor.
yalniz adam
10.09.2011, 23:00
şenol hoca acı konuşmuş..ama hocam,alanzinhoyu aldığında bittik dedim...aykutu alsana..
Tayfun Aydın
10.09.2011, 23:00
Senol Güneş Henrique'ye çok kızmış. İnter maçında ilk 11'de oynatmayı düşünüp sonradan aldığım oyuncuyu şimdi kadroya alır mıyım diye düşünüyorum. Cezasını o çekecek dedi...
Henrique ne yapmış ben anlamadım neyini beğenmemiş la bu adam beni deli edecek kurduğu defansa bak sonra da ettiği lafa bak.
magicyattara
10.09.2011, 23:01
ts nin geçen sene ortasahasında colman ve selcuk vardı başka adam mı vardı yahu..nasıl bi mantık bu..
sapara colman volkan şen adrian zoko aykut geçen seneninkine on basar
Selçuk-Colman-Engin-Jaja-Alanzinho..bu beşli Trabzonspor tarihinin gördüğü en iyi orta saha..hatta Ceyhun..
asimetrik
Sayar mısın kimdi onlar?
En iyi orta saha dediğin Selçuk-Colman ise sadece birisi gitti :) daha iyisi geldi.
gokmenturan
1-0 öne geçip maç bitmiş gibi oynamak bizim herzaman ki sorunumuz bu yüzden çok puan kaybettik kaybetmeye de devam ediyoruz bu arada takımın kadrosu bu sezon çok iyi bence
asilhamsi
En az 10 tane kadro okudum şu forumda hepsinde giray defans ta ben mi futboldan anlamıyorum yoksa bu adam süper de ben mi göremiyorum.la 3-5-2 oyna oynatma şu adamı ya.
pardon haklısın o zaman girayın yerine Pique yi oynatalım
playoff lu sistemde 2 puan buyuk kayip sayilmaz:p
Mustafanin yanına song lazım
mustafanın yanına, sezer badur, barış ateş, zeki ayvaz lazım:D
puan kaybının tek sorumlusu şenol güneştir. gerisi bence boşlaftır. 2. yarıdaki uyumanın sorumlusu da şenol hocadır. şenol hoca iğneyi kendine batırsın, o kadar orta saha varken serkandan ortasaha yapmaya çalışıyor.
şenol hocanın 96 daki gibi hücum oynayan gole doymayan yönünü istiyorum bu nedir yahu10 kşilik manisaya rölanti oynuyorsun...:eek:
Henrique bencil filan değil de bizim Serkan kabiliyetsiz...
altına imzamı atabilirmiyim...
Ömer Faruk61
Marek Cech'i beğendim..işi bilen bir adam..sanırım Celustka'nın forması risk altında..
Abi Celutska Sağ bek :) Serkanın forma risk altında :)
amras palantir
ortasaha hiç top yapmadı zokora iyide colman çok kötü oynadı hoca selçuk gibi oynıycak zannedio ama yanılıo colmanla olmaz o iş
Mehmet Yusuf
10.09.2011, 23:02
Vallaha billaha izlemedim ama samsun maçıdır diye tahmin ediyorum
evet aynen öyle.
adamlar şimdiden başladı sanki bütün dertleri sıkıntıları bizmişiz gibi.
Ben de hatırlamadım valla ... :)
Puan kaybının tek nedeni bana göre rakibi ciddiye almamak ve de maça konsantre olamamaktı.. Gerçekten çok ciddiyetsizdik.
Tayfun Aydın
10.09.2011, 23:02
Tekrar izledim mustafa izliyor topu bizimle beraber. Pozisyonda giray zaten geride ve yetişmeye çalışıyor ama mustafada hareket yok, koşmaya bile tenezzül etmiyor.
Giray o pozisyonda kimi tutuyor Mustafa ofsayt taktiği yapıyor aklı sıra da Giray kimi kimi tutuyor bir tane adam var defansın göbeğinde kardeşim onu tutacan.Ha pası veren adamı kovalamayan Alan da suçlu aslında esas suçlu da o
hangi yenilgi :)
Onlarda artık bizim gibi herhal, beraberlik yenilgi gibi geliyor :D
iso_4939
10.09.2011, 23:03
sımdı ugrasmayalım kardes ne dedıler sen sole.
magicyattara
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bence 96 yılındaki orta saha ortalama olarak bugünkinden daha iyiydi diyebilirim. Hatta 92 yılındaki orta sahada çok iyiydi. 80'lerin başlarındakini saymıyorum bile...
Hepsini izledim..geçen yılkinden güçlüsünü görmedim..:)
Zafer Fidan
Imza........
Mehmet Yusuf
playoff lu sistemde 2 puan buyuk kayip sayilmaz:p
yorum mükemmel :):)
böyle düşünüp kendimizi çok fazla üzmeyelim bencede :)
Arif Timurcioğlu
Defansta giray ve mustafa aynı anda olmuyor bir kez daha gördük.
akin0834
walla glowackiye sarılıcaz bu sene..benim anladıgım o...adam toparlıyo defansı hic olmazsa...
asilhamsi
stoper bolgesi haric takımda eksik yok
Tayfun Aydın
10.09.2011, 23:04
evet aynen öyle.
adamlar şimdiden başladı sanki bütün dertleri sıkıntıları bizmişiz gibi.
Zavallılar onlar gurbetteyim emin ol febeş in maçlarını kendi maçları kadar takip etmediler.
verdiğin linki yemin billah seyretmedim sadece tahmin ettim bu ligin en yavşak taraftar grubu geri döndü.
Hekimoğlu
Yarım puanla lige başlamak yakışmadı bize.:)
Muhammed
Herşeyden önce Şenol Hoca'nın moral bozukluğu neydi onu anlamadım. Hem havaalanında hemde maçın başlarında yedek kulübünesinde inanılmaz morali bozuk görünüyordu. Karar vermesi lazım hoca o mu yoksa Ünal Karaman mı?
Stoper bizim için çok büyük sorun. Özellikle Mustafa çok yetersiz bir oyuncu. Kadroda bulundurulması gereksiz. Bunun yanında Giray'ı da pek beğendiğimi söyleyemem. Taraftarın takımdan göndermek için can attığı Glowacki en iyi stoperimiz. Bunun yanında Colman bugün cidden çok durgundu. Alanzinho bir daha süre almamalı takımda. Sapara ve Vittek takıma girdikten sonra ilk 18 görebileceğini sanmıyorum.
İşin teknik yönünün dışında motivasyon olarak kötüydük. Oyuncuların aklının Inter maçında olmasını anlayabiliyorum. Birkaç gün sonra kariyerlerinin en önemli maçına çıkacaklar. Ancak yinede son dakikalarda daha dikkatli olmalıydık.
hamdi_61
Ligi birinci bitirene Şampiyonluk kupası vermiyorlar.
Hedefimiz ilk 4 (dört). Dağılalım :)
İşte bu cümle insana inandırıcılığını kaybettirir..Zorlamayalım lütfen...
Giray o pozisyonda kimi tutuyor Mustafa ofsayt taktiği yapıyor aklı sıra da Giray kimi kimi tutuyor bir tane adam var defansın göbeğinde kardeşim onu tutacan.Ha pası veren adamı kovalamayan Alan da suçlu aslında esas suçlu da o
Ben kırk defada izlesem yine mustafa suçlu derim.
http://www.ligtv.com.tr/videolig/
Hala izliyorum yine o, insan bi uzanır topu alır değil mi?
Birtan Karaman
10.09.2011, 23:05
Selçuk ile Zokora farklı oyuncular.
Biz Zokora'dan Sleçuk performansı bekliyoruz milimetrik paslar falan. Selçuk gidip Zokora gelince haliyle oyun stilide değişti, böyle bam güm gideceğiz artık. :)
Mehmet Yusuf
sımdı ugrasmayalım kardes ne dedıler sen sole.
samsunspor taraftarı kendi kalesinde olan bi pozisyon sırasında,
.... Trabzon olamassın şampiyon diye tezahurat ediyodu.
Arkadaşlar bu manisa bize ters geliyor. Lütfen bunu da unutmayalım
magicyattara
Abi Celutska Sağ bek :) Serkanın forma risk altında :)
Solda oynuyor kaç maçtır..ben de stoper diye alındı biliyordum..ama sağ bekte pek iyi sinyaller vermedi..çok açık verdik o taraftan oraya geçtikten sonra..
Diğer yandan,Zokora'nın defansın önünü iyi kapatamaması manisanın simpsonla etkili olmasına yol açtı..gol geliyorum dedi adeta..
akin0834
10.09.2011, 23:06
17 gün icinde 3 günde bir mac yapacagız...daha şimdiden döküldüler...son 20 dakka kimse koşmadı..zokora haric...
Muhammed
Şunu kabul etmemiz lazım. 3 senelik emeğimiz boşa gitti. Yeniden emek vererek, sabrederek ortaya uyumlu bir takım çıkarmak zorundayız. Burada bize düşen takımı desteklemek. Başımızda Şenol Hoca olduğu sürece takım her geçen gün daha iyiye gidecektir.
karaozgur
Abi adamın adını düzgün yazdım, bozmuşsun :)
Tayfun Aydın
Ben kırk defada izlesem yine mustafa suçlu derim.
http://www.ligtv.com.tr/videolig/
Hala izliyorum yine o, insan bi uzanır topu alır değil mi?
Valla hocam esas soru şu sen olsan bu lige giray mustafa ve glo yla başlarmısın bunnun suçlusu kim.
S.Seymen
alanı kasdetti golde koşmaması ve topları kaybetmesi nedeniyle koşmayan oynayamaz diyor kısaca henriqe kalitesin 30 dk gösterdi rahat olun bu takım çok iş yapar şamp en önemli favorilerinden biridir
Birtan Karaman
Ligi birinci bitirene Şampiyonluk kupası vermiyorlar.
Hedefimiz ilk 4 (dört). Dağılalım :)
O Zaman Play-Off hazırlıklarına başlayalım. :)
Bu takım ilk 4'e girer her türlü,kötü bir oyuncu kadrosu yok çünkü potansiyelli isimlerden kurulu bi kadro var.
Fatih ÇOLAK
Golde Mustafa suçlu bence, kesinlikle...
Tunay ERDEM
yediğimiz golü mahallede çocuklar kendi aralarında maç yaparken yemiyor be.
Emirhan Ömeroğlu
Yazık oldu. Ama oyuncularımız çok umursamaz davrandılar.
Akılları inter maçındaydı belkide bilmiyorum ama gerekli söylemleri maç sonrası Ünal Hocamız ve Şenol Hocamız söyledi bence.
Yine aceleciligimizi gostererek takimi siliyoruz.
Bu takim iyi arkadaslar sistem ve takim olma sorunumuz var.
Bu sene sorun yasarsak maalesef defansta yasayacagiz. Yoksa takim bol alternatifli.
Bugunku sorunumuz kesinlikle ortasaha. Ortasahamiz maalesef cok cabuk geciliyor. Orta sahada diri duran bir tek adam Zokora. Ayrica pas trafigimiz kotu bunlar zamanla asilacak.
Son olarak bizim gordugumuz herseyi hocada goruyor. Bazilari hocayi elestirenler haksizlik yapiyor. Hatta bazilari konfucyus yakistirmasi yaparak saygisizlik yapiyor. Su anki konumda isek eger bu hocanin sayesindedir. Broos doneminde dagiliyorduk az daha.
ozgur cocuk
10.09.2011, 23:07
İnterden 5 yeriz daha fazlasını bilmem.Takımda oyuncu yok.Puan kaybettik diye demiyorum.Takımda klas oyuncu yok ne derseniz deyin.Halili eskişehirden almayı gövde gösterisine dönüştüren yönetim,Şampiyonlar ligi için flaş transfer yapamayan yönetim,dağılmış takımdan topçu almayı maarifet sayan yönetim,sattıklarının yerine 3.sınıf topçu alan yönetim........Takımın suçu yok,şenol'unda yok yönetim yetersiz.Uyutuyorlar bizi.Bir tane maçı ayağımı uzatıp rahat seyredeyim ne mümkün kahır başladı
U.Sadıkoğlu
Kendi düşüncemi söyleyeyim takım fena değildi adamlara pozisyon bile vermedik maçın başından sonuna kadar üstün oynadık... Bireysel bir hatadan saçma sapan bir gol yedik.. Cech - Halil değişikliği en büyük hatamız oldu bana göre takım daha yeni yeni ısınıyor birbirine biraz sabredeleim hemen isyankar mesajlar başlamış..
iso_4939
yaw kardes bende dedım önemli bısey oldu.boyle seylerı takmayın samsunspor kımkı taraftarını takıyorsunuz...
yalniz adam
ne kadar dağınıktık allahım,her yerde manisalılar vardı..şikeciler keyiften çay üstüne çay içti...
asimetrik
17 gün icinde 3 günde bir mac yapacagız...daha şimdiden döküldüler...son 20 dakka kimse koşmadı..zokora haric...
Lehimize bir durum.
Hekimoğlu
10.09.2011, 23:08
Defansı ligde celutska Giray glowatchki cech ile kurarsak kafadan 3 yabancı oluyor kimi kesicez yabancılardan mecburen Serkan oynayacak.
Bu macta en fazla dikkati ceken seylerden biride manisanin hocasi oldu takimi 10 kisi kalmasina ragmen umidini daha kesmedigini yuz hatlarindan acikca belli oluyordu zaten ersun yenalin yardimcilarindan cok cektik daha oncede mesut bakkaldi
61zeynel61
Ben de Trabzonsporlu'yum :)
Sadri Şener'in yönetim şekli de tarzım değildir. Sadece beraberliği Sadri Şener'e bağlayan mesaja adil bir cevap verdim.
Bir takımın ligin ilk haftasında beraberlik alma hakkı olsun. Üstelik geçen sene hakkı yenmiş ve ciddi bir travmayla karşılaşmış bir takım.
Inter maçı için forma iddiasına girelim seninle. Moralin düzelsin. Inter beraberliğini de sana veriyorum :)
Ben her maç için Trabzonspor'un galibiyetine iddiaya girerim sizinle; zira takımıma beraberliği bile yakıştırmam. burada vurgu yapmak istediğim şey bir takımı kurması gerekenin o takımın teknik heyeti olduğudur. Perşembe günü yapılan röportajda bir spor muhabiri Şenol Hoca'ya "Geniş bir kadronuz var..." gibilerinden söylerken Şenol Hoca sözü yarıda kesip "Size göre geniş, bana göre dar. İstediğim 18 oyuncu olsun bundan daha geniştir" minvalinde bir görüş beyan etti. Özetle Sadri Şener yönetiminin "nefret" ettiğim bir özelliği, takımı yönlendirecek kişinin istediğini değil de kendi keyfine göre transferler yapması. Alınacak her kötü sonucu Sadri Şener'e fatura etme hakkımı saklı tutarım! Skor taraftarı hiç değilim ancak, en azından maddi imkanımız varken daha adam gibi bir kadro kuralım da şu taraftarın yüzünü bir güldürelim yahu. Çevreye her sene başında "Bu sene görün siz bizim takımı, sakın peşini bırakmayın" diye diye bi hal oldum yahu!
Mehmet Yusuf
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98170 ünal hocanın açıklamaları
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98171 şenol hocaNIN açıklamaları
izlememiş arkadaşlar burdan bakabilir. henrique yimi alanımı kastetti burdan tahmin edebilirsiniz.
asimetrik
Abi adamın adını düzgün yazdım, bozmuşsun :)
Yapma ya ben de kazayla yazdın diye düzeltmiştim. Pardon
Takımın yumuşak karnı orta sahadır ve elimzdeki kadroyla da sertleşmesi mümkün değildir.
BDiler61
Umarım gerçekten ders olmuştur bu maç. Beraberliğe takılmıyorum hiç ama bu ciddiyetsizlik bir daha olmamalı .
MaDDoX_61
10.09.2011, 23:09
Play-off sistemi olduğu için Bjk'ın da Ts'un da puan kayıpları açıkçası hava civa önemsiz şeyler.
Fanatik34
10.09.2011, 23:09
mustafa denizli "makukulanın 2. dakikada attığı dirsek %100 kırmızı kart"Zaten su hakemlerin ama özellikle Cüneyt Cakir´in niye sike sorusturmasinda adi gecmedi...:confused:..onlarin yaninda Bülent ile Bünyamin...
Önüne gelene Sari ile kirmizi dagitan Cüneyt, nedense rakiplerimize bir hosgörülü:mad::mad::mad:
Adam sadece kirmizilari degil, sarilari da es geciyor..ancak götü Adrian´a yeter o...in
yalniz adam
10.09.2011, 23:10
samsunspor taraftarı demek yarı fener yarı beşiktaş demek...adilikte sınır tanımazlar...
magicyattara
Geçen yıl genelde kısa paslarla oynayan bir orta sahamız vardı..kısa ve bol pas yapıyorduk..Zokora nedense kısa pas yapmıyor..aldığı tüm topları ters tarafa uzun atıyor..sisteme uyumuzluk diyebiliriz buna..bu yaştan sonra da ne kadar uyum sağlar Allah bilir..
Eren Karaahmetoğlu
Play-off sistemi olduğu için Bjk'ın da Ts'un da puan kayıpları açıkçası hava civa önemsiz şeyler.
Puanın yarısı alınacak. 1 puan gitti diyebiliriz. Ancak bunun da ilk 4'e girme şartı var. Zaten aksi düşünülemez.
Tascaynar
Takım iyiydi ama oyunun bazı bölümlerinde çok kötüydü.Savunmamızda büyük eksiklikler var.Burak kaldığı yerden devam ediyor.Adrian bence nokta transfer.Şenol Hoca iyi hoş ama şu 1 gol atınca biraz çekileyim mantığını bırakması lazım artık.Bir ara harbi savunmadaydık.Onların tek ciddi pozisyonu gol oldu orası ayrı ama futbol izleyelim 3 olsun 4 olsun.Geçen yılın bu zamanlarındaki Trabzonspor'u görmek umuduyla.Bir maçla takıma ağzını gelen sayanlara da insaf artık.Geçen yıl da Burak'ın kafasını yaranlar bir maç sonra Burak'ı göklere çıkarıyorlardı.Kendi taraftarımız da takıma olumsuz etki ediyor bazen.Dikkatli olmak gerek.
Mehmet Yusuf
yaw kardes bende dedım önemli bısey oldu.boyle seylerı takmayın samsunspor kımkı taraftarını takıyorsunuz...
samsunun taraftarının nasıl olduğunu biliyoduk zaten de, adamlar için 55 dakkada şampiyon samsun yazdık koskoca tabelada.
şimdi keşke öyle saçma bişey yapılmasaydı diyorum.
rize bize yeter gerisi hikaye...
ben cechi çok beğendim. şampiyonlar liginde başarılı olalımda neyse diyelim
asilhamsi
selcuk--zokora--colman
--burak----adrian---
------henrique-----
ulan ne zaman bir isimiz tam olacak:)
Mustafa Ayazoğlu
10.09.2011, 23:11
Stoperler yetersiz !
Giray , Musyafa veya Glowacki ile defans son derece güvensiz.
yorumsuz6117
Şenol Hoca Alan'ı ve Henrique'yi İnter maçında 11 düşünüyormuş ama şimdi kadroya alırmıyım bilmiyorum diyor. :)
Almaya mecbur Burak ve Adrian'da yok kim oynayacak başka adam kalmıyor. :D
iso_4939
birde eski hastalıgımız devam edıyor topu alan gerıye...
Fatih ÇOLAK
2.Benfica maçı sonrası forumda durum:
-Berbatız, bittik, öldük..5. oluruz ancak...
Bilbao maçı sonrası forumda durum (2 hafta sonra):
-İşte takım bu 90 dk 10 kişi oynadık ama süperdik, bu turu geçeriz...
Manisa maçı sonrası forumda durum:
-Çok kötüyüz, Şenol Güneş berbat...
İnter maçı sonrası forumda durum:
-İşte bu yaa bu takım şampiyon olur ligde, Şampiyonlar Liginde de kesin çıkarız gruptan...
Geçen yıl genelde kısa paslarla oynayan bir orta sahamız vardı..kısa ve bol pas yapıyorduk..Zokora nedense kısa pas yapmıyor..aldığı tüm topları ters tarafa uzun atıyor..sisteme uyumuzluk diyebiliriz buna..bu yaştan sonra da ne kadar uyum sağlar Allah bilir..
Yine Selçuk diyeceğim kızacaklar bana.:)
Selçuk takımın ritmini de iyi ayarlıyordu mesela...
Hekimoğlu
10.09.2011, 23:12
İlkyarı takımımız Mustafa'nın uzun toplarına mahkum bırakıldı inanamıyorum.
Fanatik34
10.09.2011, 23:12
Bugün Senol Hoca´yi elestirebilecegim tek sey (ki bunu hep yapiyor), rakip uzun oyuncusunu oyundan aldiginda, iki agir stoperden birini degistirmeliydi..ister direk, ya da mevki olarak!
tufekcib
10.09.2011, 23:13
Umarım gerçekten ders olmuştur bu maç. Beraberliğe takılmıyorum hiç ama bu ciddiyetsizlik bir daha olmamalı .
KAtılıyorum abi. BElki 5 tane daha atıcaktık ama işte.. Olmadı.. Çok konsantresizdik :S
Samsun gibi takımlar böyle davrandığı sürece ilerleyen senelerde tekrar hak ettikleri 2. lige dönecektir :)
iso_4939
samsunun taraftarının nasıl olduğunu biliyoduk zaten de, adamlar için 55 dakkada şampiyon samsun yazdık koskoca tabelada.
şimdi keşke öyle saçma bişey yapılmasaydı diyorum.
rize bize yeter gerisi hikaye...
oda bızım saflıgımız bosver takma...
asimetrik
Hüseyin'e kısa pas atıyor diye kızardık. Selçuk'u da defans arkasına uzun atıyor diye sevmiştik :)
Murat orta sahamız son yüzyılın en iyisi az biraz sabır.
Birtan Karaman
Colman'ın akılların nerede olduğunu söyledi açık açık;
Rakibin direncini kıramadıklarını kaydeden Colman, ''İyi bir başlangıç yapamadık ama önümüzdeki tarihi maça bakmamız lazım'' dedi.
Resmi Site
Salih Kara
10.09.2011, 23:14
umarım Şenol hoca Henrique'yi ilk 11'e almama gibi bir hataya düşmez.Ben bugün Henrique'nin takım arkadaşlarından daha fazla bir laubaliliğini de görmedim
Nihat Güneş
Bunu 10 defa yazdım yine yazıyorum :)
Bu ikili ortasaha sevdasından vazgeçmedikçe her maçımız tehlikede. Geçen sezon arkada Egemn gibi çabuk bir defans ilerde Umut gibi bir pres canavarı varken bile ikili ortasaha oynadığımız maçlarda ecel terleri döktük. Bu sene ne Umut ne Egemen var ama biz hala ikili ortsahada diretiyoruz. Acilen Aykutun ortsaha kugusunda yer alması şart.
cska bugün 5-0 yenildi onlarda bizim gibi rezil oluruz sampiyonlar liginde diyormudurlar acaba bi mac kötü gecti diye takimdan ümit kesilmez.
oflu başar
yav 50 tane adam aldık dahla mustafa giraya kaldık bunlarla bu iş olmaz maçta ilk 20 dakka adamlar topu ileri çıkaramadı
Valla hocam esas soru şu sen olsan bu lige giray mustafa ve glo yla başlarmısın bunnun suçlusu kim.
Aynen doğru biz niye boşa yırtınıyoruz ki:) vallaha iyi dedin renkdaşım sorunun kaynağına bakmamız lazım 20 milyonu ne yaptılar acep:confused: Sadri şenerin kendisine dediği gibi futboldan anlamam, yani hayırdır ne kulübü yönetiyorsun. Şenol hocada transferde bir kelam etmez zaten, olan bize oluyor her zamanki gibi.
asimetrik
10.09.2011, 23:15
Takımda altyapı tekniği olarak (yerden, sert, isabetli) en iyi pas atan Zokora.
iso_4939
acıkcası sportoto şikeligi benim için önemli degıl önemli olan ş.ligi.
matrix5782
İlk Maç için Yazılanlar Ağır Bence.3-4 Gün Sonra maç var Ona odaklanalım
Bu takım Sezon Sonuda ilk 4'e girer.
yorumsuz6117
Yine Selçuk diyeceğim kızacaklar bana.:)
Selçuk takımın ritmini de iyi ayarlıyordu mesela...
Selçuk karaktersiz ama şu takımda olsaydı şimdi :rolleyes:
Zokora - Colman - Sapara - Selçuk :D:D:D
Bir futbolcu '' Önümüzdeki maçlara bakacağız artık '' dediğinde sinirim tepeme çıkıyor arkadaş.
Başka bi cümle bulun artık.
Bizde havadaki maçlara bakıyorsunuz sanıyorduk.
La havle ya.
celustka ne orta yapabiliyor nede isabetli pas orta sahada pas trafigi çok kotu maalesef seluk'un yeri egemenin yeri jajanin yeri dolmadi bu geçekleri gormemezlikten gelmeyin malzeme ortada bu takim dediginiz gibi ilerde duzelmez bugun sahada burak zokora giray iyiydi gerisi yalan mesela Adrian gol onun golu sayilir ama maçin geri kalaninda koca bir sifir adamlar bi metre yanindan geçiyor adrian orali bile deyil..
Bu futbol yakismadi bize, carsamba maca gidecem eger ordada böyle oynarlarsa tam fiyasko olur.
trt 3 te gösteriyor pozisyonlari. manisanin son iki atagini iyi izleyin. bizimkiler nasil seyrediyor oyunu
Şampiyon olamazsak da Şampiyonlar ligine biz gidecegiz.Skorun hic ama hic önemi yok.
:)
Telas yok her turlu ilk 4 teyiz
U.Sadıkoğlu
10.09.2011, 23:17
Maçı kazansaydık bu eleştirilerin hiç birisi olmayacaktı biraz insaflı olun daaa..
kalkanbalığı
Şenol Güneş yaptığı değişikliklerlee maçı katletti...
tufekcib
Bugün sahanın en iyileri adrian Celustka ve volkandı.. Volkan değişikliğini kavrayamadım :S Birde gerçekten şunu felsefe haline getirsek iyi olucak.. En iyi defans ; Atack yapmaktır.. Bu kadar net...
yahu takim da daha bir kac ay önce degil birbirleriyle oynamayi birbirlerini daha önce hic görmemis insanlar var..az sabir yahu..takim yeni kuruldu daha ligde 39 mac daha yapacaklar..
Mehmet Yusuf
10.09.2011, 23:18
selçuk diyen arkadaşlar bi ihtimal haklı olabilirler ama şöylede bir gerçek var,
selçük 3 yıl aynı takımda oynadı ve genelde aynı isimlerle birlikte oynadı.
ilk geldiği sene zokara kadar iyi olduğunu kimse söyleyemez.
birazcık sabretsek bence zokoranın onu aratmayacağını rahatlıkla görebiliriz...
Bunu 10 defa yazdım yine yazıyorum :)
Bu ikili ortasaha sevdasından vazgeçmedikçe her maçımız tehlikede. Geçen sezon arkada Egemn gibi çabuk bir defans ilerde Umut gibi bir pres canavarı varken bile ikili ortasaha oynadığımız maçlarda ecel terleri döktük. Bu sene ne Umut ne Egemen var ama biz hala ikili ortsahada diretiyoruz. Acilen Aykutun ortsaha kugusunda yer alması şart.
Aykut'u monte edersek fazla defansif olacak bu kez de Alper Potuk o bölgeye cuk oturacaktı...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.