Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
ilk yarıyı seyretmeyen biri 2.yarıyı seyretse bizim kırmızı görüp eksik oynadığımızı zanneder.bana göre alan,mustafa ve halil uzun süre dinlenirler taki türkiye kupası başlayana kadar
Manisaspor'un Yiğit-Mehmet Güven-Murat Erdoğanlı orta sahası bizim Colman-Zokoralı ortasahamızdan daha dengeli bir orta sahadır maçın istatistiklerine bakmadım ama isabetli pas oranları bizim iki katımızdır heralde...
Türk stoper olarak giraı serdar azizdende, kesimaldanda iyi görüyorum. girayın yanındakini konuşmak gerekir o mustafa olmamalıydı. egemen çok çok iyi olmasada, Türk olarak çok işimize yarayacaktı.
memozcan
11.09.2011, 00:19
Selçuk neyse de Alperi bugun izledim. Selçuk gidince bu oyuncu alınmalıydı. Selçuktan daha üstün olucak bu cocuk...
İşte biz bunu yapamıyoruz. Gidenlerin yerine 10 tane adam alınıyor ama nedense hiçbiri yerini doldurmuyor. Yabancıya 5-6 milyon para vermeyi biliyoruz. Yerliye gelince cimri takılıyoruz. Bizim yönetimi en çok bu konuda eleştiriyorum. Yerli kalitemiz düştüyse bunun sorumlusu yönetimdir.
al benden de o kadar ben yazacaktım baktım sen yazmışın,giden yerlinin yerini ancak yerli doldurur, alsan alperi iki sene içinde ikinci bir selçuk olur ama zokora iki sene sora emekli olur anca..
25-30 kişilik kadroları da anlamıyorum :) 15-16 kişi oynayacak yine. Ondan önce 13-14'tü.
adam elini kolunu sallaya sallaya geldi pasini atti gol oldu bizim orta sahadan onu karsilayan bir tane adamimiz yoktu en cok buna kiziyorum, zokoya suc bulmuyorum macin en iyisi oydu adrian ile...senol hocanin degisiklikler berbatti volkan gibi adamlar ne olursa olsun 90 dakika sahada kalmali hele rakip 10 kisi ve riskleri almaya baslamisken...
champions
stoperi, sağbeki, ortasahası, net golcüsü ve en önemlisi hocası olmayan takım bu kadar oluyor..belki hocanın kafasına dank eder de kaybedecek hiçbirşeyimizin olmadığı inter deplasmanında henrique-celustka-aykut-sapara-cech-vittek gibi elemanları sahaya sürer. sonrası ya nasip..
vatandas61
mustafa yumlu yerine defansda aykut olmaz mi aceba? Hic oynadimi bilmiyorum ama tip olarak egemeni aratmaz gibi geliyor
Bülent AKBULUT61
11.09.2011, 00:20
pahalı olabilir ama bugun Adrian müthiş bir oyuncu 10 numara adam
Adem Köse
bizimkiler ne zaman sağa bakarken sola pas verme laubaliliğinden vazgeçerlerse böyle maçlarda puan bırakmayız, geçersin 3-0 öne istersen dağa bakar taşa pas verirsin..
bende alanzinhoyla bakkala gitmem arkadaş var mı ötesi...
Ben çok söyledim şuan piyasası varken takasta kullanmamız gerekirdi. Gelecek yıl serbest kalıcak... Bana öyle geliyor ki yakında ilk 18 e bile giremeyecek...
Murat Varol
takımımızın ligin üstesinden gelecek güçte ancak bir dengesizlik var kadro 6+2 kuralına takılıp kalacak.geçen yıl solbeke ağlıyorduk bu yıl sağbeke.ya serkanın ftbolcu olmadığını zico shaktar maçında anladı kesti biletini.bu adamın sözleşmesinde sürekli oynar diye bir madde mi var.şenol hocam da henrique gibi futboldan anlayanları eleştireceğine serkan gibi kazmalara çare bulsun.adam kulübü yakıyordu millet uyanın
Şenol Altunsoy
11.09.2011, 00:21
Var mı Serkan'ı Kesecek yerlimiz Abi
Ben bilmem Uğur :) Tayfu A2 den biri farketmez ama Serkan olmamalı.
Selçuk neyse de Alperi bugun izledim. Selçuk gidince bu oyuncu alınmalıydı. Selçuktan daha üstün olucak bu cocuk...
İşte biz bunu yapamıyoruz. Gidenlerin yerine 10 tane adam alınıyor ama nedense hiçbiri yerini doldurmuyor. Yabancıya 5-6 milyon para vermeyi biliyoruz. Yerliye gelince cimri takılıyoruz. Bizim yönetimi en çok bu konuda eleştiriyorum. Yerli kalitemiz düştüyse bunun sorumlusu yönetimdir.
Alper için 8M Euro istedi kulübü, hem de takımının yıldızı olan Sezer'i 2,75M Euro ve bir (iki de olabilir) uyduruk oyuncu ile takas ettiği halde...
Kısaca "satmıyoruz" dediler...
Serkan'ın 2011 yılında benim için bir tek olumlu maçı yok.
vatandas61
11.09.2011, 00:22
takımımızın ligin üstesinden gelecek güçte ancak bir dengesizlik var kadro 6+2 kuralına takılıp kalacak.geçen yıl solbeke ağlıyorduk bu yıl sağbeke.ya serkanın ftbolcu olmadığını zico shaktar maçında anladı kesti biletini.bu adamın sözleşmesinde sürekli oynar diye bir madde mi var.şenol hocam da henrique gibi futboldan anlayanları eleştireceğine serkan gibi kazmalara çare bulsun.adam kulübü yakıyordu millet uyanın
sorun sürekli oynamasi degil, sorun 6 yabanci kisitlamasi. Saglam bir yerli adamimiz olsaydi serkan kesin ilk 18 bile giremezdi
Burhan Açıkgöz
henruqie haftaya patlama yapacak bi yere yazın.Şenol hocadan mesajı aldı
haftaya oynamaz. hoca oynatmaz
Fatih ÇOLAK
Serkan Türk kontenjanından ligde oynayacaktır...
Ama Şenol hocanın son 20 dakikada denediği, Celustka sağbek, Cech solbek...Bu sistemi uygulayacak bence Inter maçında, Serkan'ı kesecektir...
memozcan
Mustafa Yumlunun yaptıgı acemilik akilalmaz göstere göstere attı pası herif sen ne ofsaytı kontrol ediyorsun ne de adamı.
yumluyu o pozisyonda kahe aldı sürükledi sola doğru, o pozisyonda marek çok önde kaldı, yumlunun boşalttığı yerden bıraktı herif ara pasını, bence celutska o kanatta kalsa idi o golü yemezdik...
Selçuk Sarı
100 sayfalik yoruma gerek olmadigini dusunuyorum. Once sunu kabul edelim manisa iyi bir takim...Mutlaka sampiyonluktaki rakiplerimizde takilacaktir. 10 kisilerdi avantajliydik ama olmadi.. Adamlar iyi cikiyolar kaliteli oyunculari var. Bence hala iyi bir kadromuz var ki bence inter maci varkentartismaya gerek bile yok. Burda kaybedilen 1 puan onemli degil bu 1 puani Allah milanoda nasip etsin.. Ilk haftadan can skmayalim arkadaslar. Inter macinda bu takim yuzumuzu guldurucek:) SALDIR TRABZONUM :)
Muhammed
11.09.2011, 00:23
Bazı oyuncuların aklında Inter maçının olması kaçınılmaz. Onlar için bir rüya gibi Giuseppe Meazza stadında Inter'e karşı Şampiyonlar Ligi maçı oynamak.
Cengiz Çubukcu
Serkan'ın yerine hoca Barışı deneyebilir, en az 3-4 maç risk alıp bunu denemeli....
Adem Köse
al benden de o kadar ben yazacaktım baktım sen yazmışın,giden yerlinin yerini ancak yerli doldurur, alsan alperi iki sene içinde ikinci bir selçuk olur ama zokora iki sene sora emekli olur anca..
Aynı zamanda Zokara bizim oyun anlayışımızda değişikliğe gitmemize neden olacak gibi. Zokora Colman ikilisi ortasahada eksik ve sıkıntılı bir görüntü verdi bana , üçüncü bi adama ihtiyaç duyuldu sanki...
Murat Varol
11.09.2011, 00:24
Bugünün özeti:
Özellikle Senol Hoca´ya sallayanlar icin...
-Sonradan oyuna aldiklari oyunculari elestirirken, aslinda kendini elestiren Hoca´yi anlamayanlar
-Yönetim´e yollanan ince mesaji anlamayanlar
-25 kislik kadroda aslolan nicelik degil, nitelik oldugunu anlamayanlar
-Yapilan onca transferden sonra takimin müthis oynamasini bekleyenler
dostum bu taraftar lao tzsu değil konfüçyüs de değil.hocamız ince mesaj yollayacağına açık açık konuşsun.bana serkanın yerine niçin adam aldırmadığını söylesin.neden sağbeki yok bu takımın.kendini de futbolcunu da kamera önünde eleştirme.bu yaptığını ona ve tecrübesine yakıştıramadım
Yavuz Hasan
yenilerin çokluğundan ötürü takım takım olma görüntüsünden uzak geldi bana
tek tek incelediğimizde oyuncu kalitesi bakımından takım kalitesi yüksek ama biraz zamana ihtiyacımız var
ilk 5 6 hafta bu şekilde gider bireysel yeteneklerle puan kazanırız pas yapan takımlar karşısında afallarız
ama şenol hocanın oyuncu değişikliklerini yanlış kullanması bugünkü durumun baş sebebidir
vatandas61
iki aydan beri lig basla diyordum, inter macina seviniyordum. Hafta basinda günler gecse de maci izlesek diyordum. Suanki halim cok vahim, canim hicbirsey yapmak istemiyor. Inter macindan bile sogdum. Mal mal oturuyorum.
Bu olay sadece bende mi böyle yoksa genelde herkes benim gibimi mi merak ettim. Ben mi cok abartiyorum aceba?
uzun süredir bir arada oynayan oyuncu grubundan %60-%70 yeni olan bir 11 in bize çok ters gelen ve kadrosunu koruyan manisa karşısında aldığı sonucu yadırgamıyorum....Pzisyon da bulduk...Ciddiyetsizlik, oyun içindeki kopukluklar sonucun böyle olmasını etkiledi.
Kimse takımdan 2 maçta bol organizasyonlu ataklar, ezbere paslar şu aşamada beklememeli.Ciddi bir değişim geçiriyoruz.Takımın oturması için biraZ zaman vermek gerekiyor.Adrian, Henriqe,Zokora , Celutska, Halil ilk maçtan takıma katkı verebileceklerini gösterdiler.
asimetrik
Hocanın içinde kendi hatalarının da bulunduğu bir maçtan sonra bir oyuncu için bu kadar veryansın etmesi bana makul gelmiyor. Alanzinho günah keçisi oldu.
futbalski60
stoperi, sağbeki, ortasahası, net golcüsü ve en önemlisi hocası olmayan takım bu kadar oluyor..belki hocanın kafasına dank eder de kaybedecek hiçbirşeyimizin olmadığı inter deplasmanında henrique-celustka-aykut-sapara-cech-vittek gibi elemanları sahaya sürer. sonrası ya nasip..
Sağlam bir Vittek'e çok ihtiyacı var bu takımın bence kilit oyuncu olacak eğer formda bir Vittek olursa takımın oyun yapısı pozitif yönde çok değişecek özellikle Colman-Adrian-Henrique gibi oyuncuların performansını artıracak diye düşünüyorum.
Yunus Emre SEYHAN
11.09.2011, 00:25
Mustafa 2. lig oyuncusunun ta kendisidir. bu sene 46 maç daha oynayacağız. Glo 20 maçtan fazla oynayamaz. Sesini çıkarmayan Şenol Hocamızı bir türlü anlayamıyorum.
Adettendir söyleyelim "Bu bir puanın değerini sene sonunda anlayacağız..."tutarsa söylemiştim derim...Havamız olur..
sametaydin
yumluyu o pozisyonda kahe aldı sürükledi sola doğru, o pozisyonda marek çok önde kaldı, yumlunun boşalttığı yerden bıraktı herif ara pasını, bence celutska o kanatta kalsa idi o golü yemezdik...
Celustka simpsonla yanyanaydı. Ofsayta düşüreyim diye durmayıp simpsonla yanyana koşsa orda pozisyon bile olmazdı. Pozisyon celustkanın hatası.
Fanatik34
Serkan´in performansi icin aklima gelen tek sey, sike sorusturmasinda gecenler..inanmak istemiyorum ama varsa basina gelecekleri biliyor!
memozcan
11.09.2011, 00:26
Alper için 8M Euro istedi kulübü, hem de takımının yıldızı olan Sezer'i 2,75M Euro ve bir (iki de olabilir) uyduruk oyuncu ile takas ettiği halde...
Kısaca "satmıyoruz" dediler...
bu hangi gazetenin haberi, o paraya eskişehirin yarısını satarlardı merak etme, bizimkiler ozan+turgay için 4milyon vermezken ve bu yüzden ozan kontrat uzatmışken bu işte de bizimkilerin pintiliği daha ağır bir ihtimal değil mi?
Daha ilk hafta takım yeni oyuncular hala bir birleriyle daha alışamadı bu maçın üzerine bir şey söylemek hele ki ilk haftadan olmaz. Ama benim oyuncularla ilgili değilde Şenol hocayla ilgili gözüme çarpan bir şey vardı. Çok stresli ve heyecansızdı. Bunun akabininde de aslında hatayı o yaptı. Avrupa kupasında oynayamıyacak adrianı sen niye kenara aldın. Colman çok enteresan kavga etmedikçe maça kendisini veremiyor. İlla bir ortam gerilmesi şart onun için. Şu maçta Alanzinho'nun yerine aykut girseydi ilk haftadan hafta arası da şampiyonlar ligine sevinçli gitsinler diye skoru korusaydı daha iyi mi olurdu diye kendi kendime düşünüyorum sonrada Ünal hocanın açıklamaları aklıma geliyor. Ders olur inşallah bir dahakine hem konsantre olurlar hem de yaptıkları hatayı yapmazlar. Sadece futbolcular değil teknik heyette.
NOT: Allah rızası için biri şu Serkana topu durdurmadan vurmayı öğretsin!!!!
asimetrik
11.09.2011, 00:27
Hücum organizasyonlarında zaman zaman çok kaliteli pas trafiği yaptığımızı sadece ben mi gördüm :) Bazen kırk yıldır birlikte oynuyorlarmış gibi hızlı paslı hücum yaptık. Ceza sahasına pasla girme isteğimiz sevindirici ve seyretmesi keyifliydi.
Murat Varol
11.09.2011, 00:28
sorun sürekli oynamasi degil, sorun 6 yabanci kisitlamasi. Saglam bir yerli adamimiz olsaydi serkan kesin ilk 18 bile giremezdi
bundan şüphem var şenol hoca lafını dinleyen asker futbolcuları seviyor sağbek istemedi bile.ya ben seviyorum hocamızı ama bir maçta burağı yuhalayan taraftardan farkı neydi şenol hocanın alanzinho henrique ve cech aynı tavrı gördü ondan kameraların önü yeri değil bu fırçanın
sametaydin
Mustafa 2. lig oyuncusunun ta kendisidir. bu sene 46 maç daha oynayacağız. Glo 20 maçtan fazla oynayamaz. Sesini çıkarmayan Şenol Hocamızı bir türlü anlayamıyorum.
Hocanın mustafa tercihini anlıyorum. Stoper bölgesi sorunlu olduğumuz bir bölge. Glowackiyi şl için yedek tutmak istedi bence. Yani ben öyle düşündüğünü umuyorum. Mustafa yetersiz ama savunmada adamımız yok mecburen mustafa yani...
Harun-61
Arkadaslar,
hatirlatayim bu daha ilk macimizdi.
Bayern ilk macinda 1:0 maglup oldu kendi sahasinda.
Barca bugün 2:0'dan sonra 1 puan alabildi.
Bunlar olagan seyler....
Abartmayalim Lütfen...!
since1967-61
alanzinhoyaya sallıcağına kadroya almadığın saparayı sorgula oyundan çıkardığın sahanın en iyisi adrianı sorgula şenol hoca
ortasahada oyundan düşmüş sarı kartı olan colmanın yerine aykutu neden almadığını sorgula
kendini sorgula
futbolcuları taraftarın önüne atarak büyük olunmaz.Alanzinho bizi geçen sene bir çok maç ipten aldı..Genel olarak beğenmediğim bir futbolcu ama verdiğimiz parayı düşünürsek bu adama bu adamı yok ederek Trabzonspora zarar veren yine sensin Şenol Hoca
ah şenol hoca ah
asimetrik
Serkan yerden top sürmeyi, yerden pas atmayı becerirse iyi bir oyuncu olabilir.
Fatih Öztürk
serkan kötüdür dıyenler,110 metrelık sahayı boydan boya kateden adamdan bahsedıyoruz.takımda doğru dürüst kanat ortalarını yapandan yanı.devamlı tempo yapan serkan bır ıkı kademe hatası yaptı diye kulübeye gönderılecekse şenol güneşın felsefesıne hakaret etmış olursunuz.
bu hangi gazetenin haberi, o paraya eskişehirin yarısını satarlardı merak etme, bizimkiler ozan+turgay için 4milyon vermezken ve bu yüzden ozan kontrat uzatmışken bu işte de bizimkilerin pintiliği daha ağır bir ihtimal değil mi?
Ben 8 diye az söylemişim :D
http://www.haber61.net/news_detail.php?id=86034
Adrian, gerçek bir 10 numara. Fizik olarak daha güçlü hale gelirse, Alax'te olduğu gibi, oyun onun üzerine kurulur ve onda da bu görevi kaldırabilecek hem yetenek hem de özgüven var.
matrix5782
11.09.2011, 00:29
Ben bilmem Uğur :) Tayfu A2 den biri farketmez ama Serkan olmamalı.
Abi Demek İstediğim O zaten :)
yerli 5 Tane Olacak 11 de Mecbur?
E ne alt yapıdan Geliyor,Ne alınıyor...
O Yüzden En iyisi Serkan :) Şuan yapacak Bir şey yok...
mesela ben Olsam Ne Pahasına Olursa olsun Es-Es den Alper ve Veysel'i Alırdım....Bir Sağbek Bir Orta Saha Bunlar Mecbur Arttırılmalı...
OlmUyor mu Avrpa Gurbetçi Oyuncular
O Da mı olmuyor Alt yapı,Pilot takım Yöre takımları...
Adrian-Burak ikilisine P.H'de katıldığında tadından yenmeyecek, bağlasan durmayacaklar ;)
Hücum organizasyonlarında zaman zaman çok kaliteli pas trafiği yaptığımızı sadece ben mi gördüm :) Bazen kırk yıldır birlikte oynuyorlarmış gibi hızlı paslı hücum yaptık. Ceza sahasına pasla girme isteğimiz sevindirici ve seyretmesi keyifliydi.
vatandas61
11.09.2011, 00:31
bundan şüphem var şenol hoca lafını dinleyen asker futbolcuları seviyor sağbek istemedi bile.ya ben seviyorum hocamızı ama bir maçta burağı yuhalayan taraftardan farkı neydi şenol hocanın alanzinho henrique ve cech aynı tavrı gördü ondan kameraların önü yeri değil bu fırçanın
bence hoca o sözleri bilerek söyledi. Mesaj cok acikdi, artik elimde 30 adam var, istedigimi oynatirim. Kendinize ceki düzem verin.
Hocanin ilk defa bir futbolcuyu bukadar acik secik ortaya attigini gördüm.
Hocanin futbol zevki kalmamis sanki.
Hocanın açıklamasında inter maçına sakladığı Henriqe ye eleştiri getirdiği açık.Zaten Henriqe de maçtan sonra kabul etti ciddiyetsiz olduklarını.
Selçuk Sarı
11.09.2011, 00:31
Arkadaslar,
hatirlatayim bu daha ilk macimizdi.
Bayern ilk macinda 1:0 maglup oldu kendi sahasinda.
Barca bugün 2:0'dan sonra 1 puan alabildi.
Bunlar olagan seyler....
Abartmayalim Lütfen...!
Katiliyorum... Inter maci onces moral bozmayalim hatt bir an once Inter basligina gecelim :)
Ayagimiz yere basti sonunda. Inter macindan önce gerekli olan buydu zaten. Artik futbolculara kendilerini affettirmek kaldi. :)
Fanatik34
11.09.2011, 00:32
dostum bu taraftar lao tzsu değil konfüçyüs de değil.hocamız ince mesaj yollayacağına açık açık konuşsun.bana serkanın yerine niçin adam aldırmadığını söylesin.neden sağbeki yok bu takımın.kendini de futbolcunu da kamera önünde eleştirme.bu yaptığını ona ve tecrübesine yakıştıramadımOnun yerine ben ve benim gibi bircok kisi yaziyor degil mi?
Senol Günes bir yabanci degil, bilakis Trabzonspor´un ta kendisi!
bu takimin zarar görmesini istemeyen, bu ugurda 2 kez istifa etmis bir taraftar. Hala bazi seyleri anlayamadiysaniz...:confused:
Burhan Açıkgöz
11.09.2011, 00:32
sorun kadro degil, sorun konsantrasyon ve is ciddiyeti. Tabi hocanin da lig macini bir hazirlik maci olarak görmesi.
geçen seneki fener maçından önceki beşiktaş maçında kadroyu bozdu. ne beşiktaş maçını nede fener maçını kazanamadık. bugünkü hata da o. inter maçı için ideal düzende oynanmadı.
Hocam kadroyla oynamazsa gidebildiği kadar gitsin. ceza ve sakatlıkta anca değiştirsin.
worldmaster
11.09.2011, 00:33
Colman-Zokora vasat. Alanzinho-Serkan-Yumlu tam dayaklık... Kesinlikle bu takımın oyuncuları değiller.(Son 3'lüden bahsediyorum)
Hoş takım olarak bi acayiptik bugün... Adrian'a bir tebrik yollamak istiyorum. Sorumluluk almanın resmini çizdi adam . İkinci yarı oyundan düşmese daha faydalı olacaktır inşallah. Burak da eski koşularını pek yapamadı ama en azından gol atma alışkanlığı kazanmış gibi görünüyor. Tek fırsatı da değerlendirdi
Zokora gerçekten kaçak dövüşüyor. Tıpkı Colman'ın geçn yıl bazı maçlarda yaptığı gibi. Bu akşam ki Colman ise resmen berbattı. Adamlar içinden geçerek çalımlıyordu sanki...
Nihayetinde yine de hoş görülecek yanımız var. Bu takımdan 8-9 kişi gidip ondan daha fazla yeni isim geldi.20 kişilik yeni bir grubun birbirine alışması haliyle zaman alacak. Robot değil bunlar sonuçta...
Daha iyi olmamız dileğiyle...
sıkmayın canınızı
play-off'a kadar bu takım barca gibi oynar
memozcan
11.09.2011, 00:34
uzun süredir bir arada oynayan oyuncu grubundan %60-%70 yeni olan bir 11 in bize çok ters gelen ve kadrosunu koruyan manisa karşısında aldığı sonucu yadırgamıyorum....Pzisyon da bulduk...Ciddiyetsizlik, oyun içindeki kopukluklar sonucun böyle olmasını etkiledi.
Kimse takımdan 2 maçta bol organizasyonlu ataklar, ezbere paslar şu aşamada beklememeli.Ciddi bir değişim geçiriyoruz.Takımın oturması için biraZ zaman vermek gerekiyor.Adrian, Henriqe,Zokora , Celutska, Halil ilk maçtan takıma katkı verebileceklerini gösterdiler.
renktaş herkes aynı fikirde merak etme, kadrolara baktığımda manisada sadece klukowski yeni oyuncu idi diğer 10 kişi aynı bana göre bu manisa bu sene can yakar, genç milli takıma ilerde alınabilecek 3-4 oyuncusu var defanstaki hüseyin tok mesela çok beğendim, ancaak;
bunları bizim takım bilmiyor mu ki, rakip bir kişi eksik diye laubalilik yapıyo, hoca inter maçının taktiğini denemeye çalıştı , maç 11-11 olsa yenerdik bence, geçen yıl da aynı şekilde öne geçtik, laubalilik yapınca makakula kesmişti cezayı, ne zaman akıllanacağız.. sorun bu..
iki aydan beri lig basla diyordum, inter macina seviniyordum. Hafta basinda günler gecse de maci izlesek diyordum. Suanki halim cok vahim, canim hicbirsey yapmak istemiyor. Inter macindan bile sogdum. Mal mal oturuyorum.
Bu olay sadece bende mi böyle yoksa genelde herkes benim gibimi mi merak ettim. Ben mi cok abartiyorum aceba?
Abartıyorsun renkdaş. Takım yeni hocanın kafası karışık baktığın zaman geçen seneki görüntüden gayet iyi sadece araya atılan toplar değil bindirmelerle ve uzaktan şutlarla pozisyonlar bulduk hatta uzun zamandır bir ver kaçla golü bulduk. Şenol hoca bir şeyler deyerek bulacak ama bence sadece sabit bir 11 belirleyip onunla devam etmesin şampiyonlar liginde oynatamıyacağı burak ve volkanı lig için çok daha fazla hazırlamalı inşallah önümüzdeki seri maç trafiğinde oyuncular birbirine alışana kadar bize sonradan keşke dedirtecek bir sonuç çıkmaz
Fanatik34
Su transferde sacilan paralari gördükce, bana 8 milyon €´luk bonservisiyle pahali gelen Dante gibi oyuncular keske alinmis olsa idi!
Eeee biz salak taraftar, nasilsa bu mevkilerin yeri kalite ile dolar diye bekliyoruz ya...:mad:
volkan_627
siz hala bu ş,ike ligin maçlarına kafa yoruyor musunuz? bırakın allah aşkına. bizim ligimiz inter maçıyla beraber başlıyor...
Cem Akyüz
11.09.2011, 00:35
Bugün maçı izlerken sinirlendim aslında.Takımda inanılmaz bir rahatlık vardı.Nasıl olsa 2.golü elbet atarız tarzı hareketler falan.Son dakikada yedik golü yazık oldu bizlere.Adrian'a helal olsun diyorum gerçekten mükemmel oynadı
Murat Varol
serkan kötüdür dıyenler,110 metrelık sahayı boydan boya kateden adamdan bahsedıyoruz.takımda doğru dürüst kanat ortalarını yapandan yanı.devamlı tempo yapan serkan bır ıkı kademe hatası yaptı diye kulübeye gönderılecekse şenol güneşın felsefesıne hakaret etmış olursunuz.
hangi kanat ortaları ben üç yıldır göremedim.hasan üçüncü de dönsün o daha iyi koşuyordu ayman da gelsin.gökhan gönül de o sahayı katediyor var sen kıyasla
sametaydin
Hocanın içinde kendi hatalarının da bulunduğu bir maçtan sonra bir oyuncu için bu kadar veryansın etmesi bana makul gelmiyor. Alanzinho günah keçisi oldu.
Hocanın da kesinlikle hatası vardı oyuncu değişikliklerinde. Oyuncu değiğşikliğini yaparken illa marek cechi alıp saçma sapan yer değişiklikleri yapacağına ilerden bir adam çıkarıp orta sahayı daha güçlendirmek adına aykut oyuna alınabilirdi. Böylece orta sahada daha rahat paslaşıp oyunun tam hakimi olabilirdik ve takım savunmasını daha da sağlamlaştırabilirdik. Zaten ilerde 2 tane hücum oyuncumuz vardı burak ve henrique daha ne gerek vardı alanzinhoya anlamış değilim.
Şenol Altunsoy
Serkan yerden top sürmeyi, yerden pas atmayı becerirse iyi bir oyuncu olabilir.
Ağzınla kuş tutsa iyi bir oyuncu olamaz bu saatten sonra :)
mehmet_6761
11.09.2011, 00:36
bırakın selçuğu egemeni artık konuşmayı g... giren şemsiye açılmaz onları adam yapan trabzonspor du ilk sattıklarıda trabzonspor oldu boşverin bunları artık takımı iyi buldum sezon içersinde belli maçlar vardır ders alınıp toparlanacak biz şanslıyız ki sezonun başında dersimizi aldık adrianı henriqesi burak ı çok can yakacak bu ligde takımımıza sahip çıkalım desteğimizi esirgemiyelim bunlar bizim futbolcularımız..
Tayfun Aydın
11.09.2011, 00:36
Hocanın açıklamasında inter maçına sakladığı Henriqe ye eleştiri getirdiği açık.Zaten Henriqe de maçtan sonra kabul etti ciddiyetsiz olduklarını.
Bu tip yorumlar iyidir oyuncuyu kendine getirir.Bence hoca iyi yaptı zaten kaybedilmiş geri dönemeyecek 2 puan var ve önünde bu maçla kıyaslanmacak Inter maçı var.Henrıique bu takımın yeni yıldızıdır ve Şenol Hoca da onun ayaklarının yere basmasını istiyor bu kadar basit.
Adem Erdoğan
11.09.2011, 00:37
Ciddiyet konusunda herkes hemfikir bu maç için.
Demekki Şenol hoca geçen sezon Umut'ta boşuna ısrar etmemiş.
Adem Köse
11.09.2011, 00:38
Bu yıl yerli piyasası iyi takip edilmeli , gelecek yıl en fazla 1-2 tane yabancı alınabilir. Bu yıldan bi planlamaya gidilmeli , özellikle gurbetçi gençlerimiz üzerinde durularak , güzel bir çalışma yapılmalı... Şİmdi önümüzde ki maçlara bakalım.
Zafer Fidan
11.09.2011, 00:39
......................Henrique...................
Volkan......Adrian........Sapara.....Burak
......................Zokora.....................
Cech...........Glo........Giray.....Celustka
.......................Tolga......................
lazibere
11.09.2011, 00:40
Çok kötü oynamadığımız ama havaya girerek 10 kişi kalmış takımı her şartta yeneriz havasına giren Şenol Hocanın taktiksel hataları ile verdiğimiz bir maç oldu..
Volkan'ın çıkışı tamamen hataydı, en önemlisi Volkan'ın yerine Marek'ın girmesiyle Celustra nın sağ beke geçerek ,Serkan'ın orta sahaya geçmesidir..Bu kadar fantazı yapmanın bir anlamı yok...Bir Hucum oyuncusu çıkıyorsa ve 5 futbolcunun yeri değişiyorsa ve Sonradan girenlerin maç oynamak gibi bir niyeti yoksa bu son kaçınılmaz olur..
Maça çıktığımız 11 le devam etseydik maçı 3-0 kazanırdık..Oyuncu değişiklikleir ile beraber üstünlüğü rakibe kaptırdık...
Maçtan Notlar..
Serkan benı hiç şaşırtmadı, Musait ıkı pozisyonu da cömertçe harcadı. Birinde dağlar taşlara vurdu diğerinde ise top benden çıksında kıme giderse gitsin şeklinde kı pası ile adeta takımın el freni oldu..
Mustafa, Bu takımda oynayacak 11 oyuncusu değil, Şampiyonlar Ligine giden bir takımın savunmasında En azından SONG tecrübesinde bir oyuncunun bile olmaması enteresan, Söylediğim şey o kadar kolay ki; Mesela Lugano bizim takımda olsa Avrupa da Tur atlar Liginde tozunu atarız, Demek istediğim bu agresiflikte Sert bir oyuncu.. Bizdekı defanslar sadece figüran..
Henrigue, Kadrodakı derinlikten sonra yedek kalacağım korkusuyla panıkle ve bencilse oyun oynayarak ispat yoluna gidiyor..
Maçın en beğendiğim oyuncusu, Colman ve Zokorro ve Adrian dı...İlerleyen haftalarda çok daha güzel maçlar çıkartacaklarını düşünüyorum. Bizim takım çok gol atar ama ne kadar yer bilmiyorum
Son olarak Bu maçın tek mağlubu ŞENOL GÜNEŞ tir.
......................Henrique...................
Volkan......Adrian........Sapara.....Burak
......................Zokora.....................
Cech...........Glo........Giray.....Celustka
.......................Tolga......................
süper lig içinse yabancı sayısına takılıyor, CL içinse Volkan yok, Adrian cezalı...
Adem Köse
11.09.2011, 00:41
Colman-Zokora vasat. Alanzinho-Serkan-Yumlu tam dayaklık... Kesinlikle bu takımın oyuncuları değiller.(Son 3'lüden bahsediyorum)
Hoş takım olarak bi acayiptik bugün... Adrian'a bir tebrik yollamak istiyorum. Sorumluluk almanın resmini çizdi adam . İkinci yarı oyundan düşmese daha faydalı olacaktır inşallah. Burak da eski koşularını pek yapamadı ama en azından gol atma alışkanlığı kazanmış gibi görünüyor. Tek fırsatı da değerlendirdi
Zokora gerçekten kaçak dövüşüyor. Tıpkı Colman'ın geçn yıl bazı maçlarda yaptığı gibi. Bu akşam ki Colman ise resmen berbattı. Adamlar içinden geçerek çalımlıyordu sanki...
Nihayetinde yine de hoş görülecek yanımız var. Bu takımdan 8-9 kişi gidip ondan daha fazla yeni isim geldi.20 kişilik yeni bir grubun birbirine alışması haliyle zaman alacak. Robot değil bunlar sonuçta...
Daha iyi olmamız dileğiyle...
Burak ve Adrian ın oyundan düşüşünü milli maç trafiğine bağlıyorum. Ayrıca önümüzde birde İnter maçı var... Bu play off sisteminden dolayı birçok oyuncumuz, şampiyonlar ligi bitmeden bu ligi pek önemseyeceklerini sanmıyorum. Bu devre çok saç baş yolarız...
Erdem Keser
İşimiz Colman'a kaldıysa, bundan sonrada ortasahada kendisi oynayacaksa hepimize geçmiş olsun.
Bir sözde Adrian'a; son yılların belkide en faydalı transferi.
sametaydin
Şenol hoca da türk futbolunun sorunlarından bahsederken felsefe yaparken kendi takımını ihmal etmiş. Hazırlık maçı değil lig maçı yapıyoruz bir takım nasıl bu kadar ciddiyetsiz olabilir demekki çok büyük bir konsantrasyon eksikliği var kısacası şenol hoca takımı lige konsantre edemediği gibi kendisi de konsantrasyon eksikliği yaşıyor şu anda. Oyunculara kızmış ama kendi hatası da var. Ama tabiki de şenol hoca bunu düzeltecektir ona güveniyoruz.
Zafer Fidan
süper lig içinse yabancı sayısına takılıyor, CL içinse Volkan yok, Adrian cezalı...
Ozaman fantazi lig icin kadro olsun :)
memozcan
11.09.2011, 00:42
Ben 8 diye az söylemişim :D
http://www.haber61.net/news_detail.php?id=86034
orda bi arkadaş da bu adamdan bi cacık olmaz demiş, bizim ortasaha bugün evet anca cacık kıvamındaydı...
orda bi arkadaş da bu adamdan bi cacık olmaz demiş, bizim ortasaha bugün evet anca cacık kıvamındaydı...
Asıl ayrıntı ve beni şaşırtan bizimkilerin 3M vermesi :D
bir arkadaşımız da söylemiş elimizde ki yerli oyuncu kalitesi bu seviyelerde iken serkan balcı şuan için sağ bek & orta saha rotasyonunda kullanılabilir...4 yıldır bu takımda olması serkan için büyük handikap...Yüzü eskimeye başladıysa bir futbolcu ilk hatada taraftarın gözüne batmaya başlıyor...
Serkanın geçen sene alınan 82 puanda büyük katkısı olmuştur.Kendini bulur inşallah.Destek olmak gerek...
Bu maça takılıp kalmamız gerekir.Önümüzde çok önemli bir İnter maçı var İtalya'dan puan veya puanlarla dönmemiz gerekiyor.
Fatih Öztürk
11.09.2011, 00:45
haymatlos61 yanlış anlama ama sen serkanı ıyı ızlememışın.bu çocuk sağ bek oynuyor.süreklı ılerı çıkışları oluyor.sağ açık sağ bek gıdıp gelen oyuncu barçada bıle bundan daha faydalı olamaz.şenol hocada gayet memnunsa nıye sıkıntı yapalımkı durduk yere.elın futbolcusu cazıp gelır kendı oyuncumuz mundar sayılır nedense.gökhan gönül 8 maçta şıke yapmış ancak bızım kadar 82 puan toplayan takımın sağ bekı.serkanda görünen işte!
memozcan
11.09.2011, 00:46
Bu yıl yerli piyasası iyi takip edilmeli , gelecek yıl en fazla 1-2 tane yabancı alınabilir. Bu yıldan bi planlamaya gidilmeli , özellikle gurbetçi gençlerimiz üzerinde durularak , güzel bir çalışma yapılmalı... Şİmdi önümüzde ki maçlara bakalım.
çok doğru tespit bence, alıncak yerli oyuncularla şu anda temas kurulmalı bence, 2 ay sonra fiyati 10milyondan açarlar, bu sene zaten cacık olma yolunda...
Fanatik34
11.09.2011, 00:47
Bu Alman ZDF kanalinin analizlerine bayiliyorum.
Sistem dedigin sey, en vasat oyuncularla bile yildizlara karsi cok rahat mücadele edebilecegin bir silahtir!
Bugün Manisa´nin bize bu silahla saldirdigini görünce, basari denilen seyin sadece bu teoriyi sahaya yansitmaktan gectigini yine görmüs olduk
reisoğlu61
11.09.2011, 00:47
ikinci yarida cok rotasyona ugradigi icin takim bozuldu.
vatandas61
11.09.2011, 00:48
adrianin oyun stili bana biraz arien robben i hatirlatiyor. Gol den önceki hareketleri felan, bir de sag cizgiden iceriye girerken vursaydi tam olacakti :D
Ama fizik olarak biraz güclenmesi lazim sanki. Ikili mücadelelerde gücsüz kaliyor. Bu seneki en iyi transferimiz. Gökhan ünala 6 milyon verdigimiz bir yerde adriana 5 milyon helal olsun
ylmzince
11.09.2011, 00:50
serkan balcı ilk 11 de olduğu sürece bu takımın sıradan Anadolu takımından farkı olmayacaktır...
vatandas61
11.09.2011, 00:50
Bu Alman ZDF kanalinin analizlerine bayiliyorum.
Sistem dedigin sey, en vasat oyuncularla bile yildizlara karsi cok rahat mücadele edebilecegin bir silahtir!
Bugün Manisa´nin bize bu silahla saldirdigini görünce, basari denilen seyin sadece bu teoriyi sahaya yansitmaktan gectigini yine görmüs olduk
haklisin, bende suanda seyrediyorum. Almanyada dogup büyüdüm, alman futbolu hic dikkatimi cekmedi simdiye kadar. Sampiyonun kim oldugunu bile sonradan ögrendim. Ama bu sIke olaylari yüzünden daha cok ilgilenmeye basladim. Hem futbol oalrak hemde futbol programi olarak müthisler.
Keske bizdede futbol böyle oynansa
Futbolu bırakıp sonra geri dönen bir oyuncu (neden bıraktığını bilmiyorum) yapıyor asisti, hem de hiç bir baskı ve zorlama olmadan, tamamen kendi iradesiyle...
bu maç için söylenecek çok fazla şey yok çünkü daha çok erken
ama şunu söylemek lazım çok kötü bir maç oynadık dirençli bir takıma karşı , fakat dikkat ettim maç 1-1 olduktan sonra oynamamız gereken gibi oynadık ...
yaranozlu
11.09.2011, 00:51
takım gayet iyi sinyaller verdi. halil, volkan, zokora, cech ve alanzinho pek tat vermedi. özellikle volkan ve alanzinho çok kötülerdi. volkan zaten kötü de alanzinhonun bu kadar kötü oynamya hakkı yoktu. colman da savunmada ciddiyetsiz olunca 10 kişilik takımdan golü yedik. maalesef klasik huyumuz devam ediyor, 1 farklı öne geçince sanki 5 farklı öndeymiş gibi ciddiyetsizleşme. umarım ş.ligini etkilemez.
adiran, henrique çok kaliteli oyuncular. burak da çok iyi oynuyor. serkan da fena değildi. yumlu-girayı beğendim. celutska iyi. bu tkaım daha iyi olacaktır.
magicyattara
11.09.2011, 00:52
Ciddiyet konusunda herkes hemfikir bu maç için.
Demekki Şenol hoca geçen sezon Umut'ta boşuna ısrar etmemiş.
Umut'un murat erdoğanı takip ettiğini düşünüyorum golde..:)eder miydi ederdi..bozar mıydı bozardı o pozisyonu..
Berat Akçay
11.09.2011, 00:53
Yeni girebildim.Şenol Güneş'in röportajını izledim de .Hangi futbolcuya kızdı.Sorumsuz gibilerinden birşeyler söyledi .Bilen var mı ?
yavuzbaha
11.09.2011, 00:53
yeni alınan solbek geleli daha 2 gün olmadı.bence henriqe de fena değildi.hocam sen en başta serkana topun açısına göre nereye koşacağını öğret,mustafayada lamlum vurmamayı öğret girayada görevinin stoper olduğunu önlibero olmadığını öğret colmana ayağına top gelince çabuk düşünüp zamanında şut veya pas atmasını öğret.sonradan oyuna girenlere diyecek lafın yok alanzinho hariç eğer dersende senin kariyerinden şüphe duyarım.......diyor adamın birisi haber61 te yorumunda...kısmen de haklı yani...
Murat Varol
11.09.2011, 00:55
haymatlos61 yanlış anlama ama sen serkanı ıyı ızlememışın.bu çocuk sağ bek oynuyor.süreklı ılerı çıkışları oluyor.sağ açık sağ bek gıdıp gelen oyuncu barçada bıle bundan daha faydalı olamaz.şenol hocada gayet memnunsa nıye sıkıntı yapalımkı durduk yere.elın futbolcusu cazıp gelır kendı oyuncumuz mundar sayılır nedense.gökhan gönül 8 maçta şıke yapmış ancak bızım kadar 82 puan toplayan takımın sağ bekı.serkanda görünen işte!
bu şahsi bir mesele değil yanlış anlamam.takımımızı eleştirmeliyiz birbirimiz de.sen serkanın adam geçtiğini defansın arkasına top attığını yaptığı ortaları defansın çıkarmakta zorlandığını gördüysen bizim tvde başka serkan oynuyor demektir.ben bu akşamdan dolayı yüklenmedim ona.kayseri maçını ve ambarathı hatırla.bu adamı ziconun neden gönderdiğini hatırla ikinci ligden gelme futbolcuyu koydular yerine oftaştan alıp.ha böyle de idare ediyoruz eksikliklerini görmüyoruz diyorsak.jajanın koşmaması enginin disiplinsizliği alanzinhonun laubaliliği de eleştirilmesin.şenol hocam messiyi istiyorum hadi alın dedi.futbolcu da demez mi hocam ben messi değilim benden de bu kadar ciddi adam istiyorsanız beni değil gattussoyu alsaydınız.ligin başı iki puan gitmiş önemli değil ama hoca yetenekli futbolcuları kaybedip serkan gibileri tutacak bu takımda benim korkum o
exelans_25
tolga o golü kurtaramaz mıydı?çok öldürücü bir vuruş değildi
Mustafa 42
alinsa ne olacakki dedik sözledik ama sizi bizi dinleyen varmiki yazik oluyor olan bizlere oluyor dostlar güzel güzel mac seyredemiyoruz yani bu oyunlan bu oyuncularlan hic bir yere varamayiz bu kafa yapisiylan daha baksinlar ankaraya yada türkiyedeki baska takimlarda oyuncu satlikmi diye olacagi buydu baska türlü beklenemezdi bence dostlar sampion olacaksak oyun oynaya oynaya güzel fitbol vede diyeceklerki isde bu trabzonspor karadeniz firtinasi diye ama firtana durgun ne yapacak isde ancak bu kadar bizden diyecekler yazik oluyor sayin transfer komitesi nerde yaptiginiz transferler gördük dahada görecegiz ben bu takima cok cok iyi ismi vede tecrübesi olan oyuncular alinacakdi su grayi halende begenmiyorum nasil oynar bu takimda golde yine payi vardi defan oyuncusu öylemi durur allah askina gitti güzelim 2 puan gümledi ulen bu anadolu takimlari bize karsi panter kesiliyorlar istanbul takimlarina ise farekesiliyorlar sampionlar liginde carsamba günü en azindan 4 tane yeriz böyle oynarlarsa dostlar
Fanatik34
4-3-3 oynayan bir takimda,
ya ileride kenarda oynayan oyuncular defansina yardimci olmak zorunda, ya da bu sistemin dogrusu beklerin, yani defansin hücum hattiyla arasindaki mesafenin Max. 50 metre olmali.
Aldigimiz bekler: Celustka-Cech buna müsait oyuncular ama ya stoperler?
sametaydin
11.09.2011, 00:56
yeni alınan solbek geleli daha 2 gün olmadı.bence henriqe de fena değildi.hocam sen en başta serkana topun açısına göre nereye koşacağını öğret,mustafayada lamlum vurmamayı öğret girayada görevinin stoper olduğunu önlibero olmadığını öğret colmana ayağına top gelince çabuk düşünüp zamanında şut veya pas atmasını öğret.sonradan oyuna girenlere diyecek lafın yok alanzinho hariç eğer dersende senin kariyerinden şüphe duyarım.......diyor adamın birisi haber61 te yorumunda...kısmen de haklı yani...
Bana göre kısmen değil tamamen haklı bu yazıyı yazan arkadaş.
ben de egemen ve selçuk diyorum herkes gibi..geçmişe takılı kaldığım için değil, tepeye oynayan bir takımın yıldızını bırakma lüksü olmadığını öğrenmek zorunda olduğumuz için. yıldızına iki kat para ver gerekirse takımında tut, sonra bonservisiyle birlikte milyon dolarlarla adam alıyorsun yıldızının yerini tutmuyor. aynı hatayı fatih ve gökdenizde de yapmıştık (durum biraz daha farklı olsa da) dilerim artık bu son olur.
maçtan notlar:
1. defans yol geçen hanı gibi ve alternatif sıkıntısı da var! hazır görüntü veren tek oyuncu celustka! defans konusunda güvendiğim tek kişi şenol hoca! inşallah defansı adam eder! sonuçta bilbao maçındaki müthiş defansı da o oynattı
2. adrian çok isabetli bir transfer! inşallah bu performansını artırarak sürdürür
3. colman berbat! aykutun performansı çok önemli! iyi çalışırsa kadroda kendine yer açar! inşallah yeni selçuk olur!
4. volkan ve halil istekli ama henüz takıma adapte olamamışlar! ama onlar adına ümitvarım!
5. zokora iyi bir görev adamı. yaratıcı bir partnerle gayet yerli yerinde bir ikili olacak. aaahh selçuk ahh deseeem ne fayda...
6. saparayı hoca colmanın yerine hazırlasa iyi olacak! keşke aykuttan da iyi bir stoper çıksaydı!
7. takımda çok oyuncu var ama herkesin üzerinde uzlaştığı aksamayan, uyumlu çalışan bir kadro şu anda çıkmıyor. herkes yerini bilmediğinde de sorun çıkıyor. kim as kim yedek, kim yedeğin yedeği, kim defans kim orta saha karışmış durumda. hoca uyum içinde oynayan ideal bir 11 hazırlasa ve motivasyonu yüksek her an oynamaya hazır yedekler tutsa çok iyi olacak
En kötü macimiz böyle olsun anasini sataym!
----
Takımımızın Manisaspor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 1 – Manisaspor: 1
Toplam Şut: Trabzonspor: 15 - Manisaspor: 14
İsabetli Şut: Trabzonspor: 8 - Manisaspor: 4
İsabetli Orta: Trabzonspor: 4 - Manisaspor: 6
Faul: Trabzonspor: 19 - Manisaspor: 27
Korner: Trabzonspor: 4 - Manisaspor: 5
Ofsayt: Trabzonspor: 1 - Manisaspor: 2
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 53 - Manisaspor:% 47
----
:sevinç::ts2::dvl::sevinç2::ts::sevinç:
sametaydin
11.09.2011, 00:59
4-3-3 oynayan bir takimda,
ya ileride kenarda oynayan oyuncular defansina yardimci olmak zorunda, ya da bu sistemin dogrusu beklerin, yani defansin hücum hattiyla arasindaki mesafenin Max. 50 metre olmali.
Aldigimiz bekler: Celustka-Cech buna müsait oyuncular ama ya stoperler?
4-3-3 mü oynuyoruz ki? :)
Ben 4-2-4 veya 4-2-3-1 gibi bişey oynadığımızı sanıyorum. Eğer 4-3-3 oynuyorsak da ben anlayamadım bana göre bu takımın böyle bir sistemi yok. Kısacası ne oynadığımız hakkında bile çelişmemiz bu takımın zaten sistemsiz oynadığını gösteriyor.
vatandas61
tolga o golü kurtaramaz mıydı?çok öldürücü bir vuruş değildi
tolganin zaten güven vermedigi nokta da o. Gol yenilebilir gol ama sen okadar zor pozisyonlari cikaripda bunu yersen biraz komik oluyor.
Bu sene müthis pozisyonlarda müthis kurtarislar yapti, ama kolay pozisyonlarda malesef ayni basariyi gösteremiyor.
yavuzbaha
Abicim bu 1-0 skoruna asla güvenmiyceksin...maçı izlerken yanımdakine hep bunu dedim dedim durdum...rakibe yumruğu vurduk,rakip sendeledi,hadi devamını getir işte....geçen sene çok maçta bu 1-0 ın üzerine yaslandık,çoğu takım cezayı kesemedi....bu hep böyle olmaz...bu maçlarda golu atınca o golu unutacaksın,atmamışsın gibi 2 için yükleneceksin...1-0 dan sonra teknik heyetten mi geldi nedir,futbolcular sürekli birbirine oyunu rölantiye alın diye işaret veriyordu....hayır,yanlış,bu tam da rakibin istediği bişey,bilakis oyunu daha da hızlandıracaksın...kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip oyunu hızlandırmadan rakiple arasındaki kalite farkını gösteremez...neyse daha iyi olacak inş...
vatandas61
11.09.2011, 01:00
----
----
manisa 11 kisi olsaydi istatisigi düsünemiyorum bile.
11 e 10 kisi ve topla oynama oranimiz 53%
yavuzbaha
11.09.2011, 01:00
tolganin zaten güven vermedigi nokta da o. Gol yenilebilir gol ama sen okadar zor pozisyonlari cikaripda bunu yersen biraz komik oluyor.
Bu sene müthis pozisyonlarda müthis kurtarislar yapti, ama kolay pozisyonlarda malesef ayni basariyi gösteremiyor.
etmeyin ya,o vuruş göründüğü gibi kolay değil...o golu her kaleci yerdi
sametaydin
11.09.2011, 01:01
----
----
Usta bu manisa takımı inan bana çok kötü takım ya. İlk 8 kesinlikle değil bu takım düşmemeye oynar bu sene. Ama öyle bir oynadık ki daha doğrusu oynayamadık ki adamları resmen kahraman yaptık biz kendimiz. İstatistik de olsun arkadaş 10 kişi takımdan ne gibi bir istatistik bekliyosunki bizim karşımızda?
Yunus Emre SEYHAN
11.09.2011, 01:02
manisa 11 kisi olsaydi istatisigi düsünemiyorum bile.
11 e 10 kisi ve topla oynama oranimiz 53%
Manisa 11 kişi oynasaydı biz maçı rahat alırdık.
HIRCINBEY
11.09.2011, 01:02
Olabilecek şeyler ilk haftadan yeni bir kadrodan olan bu kadar şeyden sonra.
Takımımıza Desteğe Devam.
futbalski60
11.09.2011, 01:03
Son 20 dakika top yapamadı takım bunu becerebilsek hem gol yemezdik hem de ikiyi bulurduk oyunu domine edemeyişimizin en büyük nedeni Adrian ve Burak'ın oyundan düşmesiydi yerlerine de bu işi yapabilecek oyuncular girmedi Sapara işte tam bu anda işimize yarayacaktı ama hazır değil şuan kendisi.
Adem Erdoğan
Şansal ve Denizli Makukula'nın hareketine tartışmasız kırmızı dedi.
Murat Varol
umarım bundan sonraki maçlarda ilk golü biz yeriz o zaman çok rahatlıyorum kesin bu maç bizim diyorum
Fatih Öztürk
11.09.2011, 01:04
kayserılı abramattan 2 çalım yedı dıye 5 senedır üst düzey katkı yapan serkan kötümü oluyor.hayır hayır aynı serkanı ızlıyoruz,geçen sene burak yılmaza onlarca kez pozısyon hazırlayan serkan,sakatlansa bıle ertesı hafta sahaya gırenden,süreklı şenol hocadan övgü alan,takım arkadaşlarına örnek olan kendıne ıyı bakıp sakatlansa bıle hemen ıyıleşen,saygı gösteren saygı gören serkan balcı bu takımda son beş senede en çok övgüyü hakeden 5 futbolcudan bırıdır.
Berat Akçay
Şenol hoca kime kızdı biri açıklayabilir mi futbolculardan.Laubaili diye bahsettiği
Serkan Miletli
bende hiç bir zaman bu maçta rahat değildim biliyordum son dakkada başımıza birşey gelicek çünkü çok belliydi ilk defa takımı bu kadar lakayit gördüm . defans yok orta saha yok. bütün futbolcular ayrı telden çalıyor...sahada 11 tane birbirinden haberdar olmayan futbolcu var inş en yakın zamanda takım olmayı öğrenebiliriz.
bence halil ilk 11 de başlamamalıydı burak forvet olcaktı halil yerine alanzinho oynayacaktı ve 2. devre gidişata göre değişiklik gelebilrdi mustafa yumlu bence iyi bir oyuncu fakat kendini geliştirmeli aynı şekılde cech volkan da öyle takımda şuan hazır olan Burak , Adrian , Giray , ve Tolga bu oyuncular iyi şeyler yapar ama benım korkum şampiyonlar liginde çünkü burak yok adrian cezalı ..
sametaydin
11.09.2011, 01:06
Şansal ve Denizli Makukula'nın hareketine tartışmasız kırmızı dedi.
Yani evet ben de gördüm maçtan sonra tekrarında kesinlikle kırmızı kart. Bu pozisyon için hakeme kızamıyorum çünkü görmedi. Ha tabiki hakemin işi böyle şeyleri de görmek ama bunu görmemesi normal.
MahmutHSO
11.09.2011, 01:07
Tamamen ciddiyetsizlikten bu puan kaybini yasadik.Ben bu takima cok guveniyorum
pangolin
11.09.2011, 01:09
Şenol hoca kime kızdı biri açıklayabilir mi futbolculardan.Laubaili diye bahsettiği
henrique'ye çok kızdı... hele maç esnasından biraz koş diye falan çok isyan etti...biz henrique çok yetenekli ve kaliteli birisi diye düşünürken, rize ve manisa maçlarındaki gevşekliği ve laubaliliği inşallah devam etmez.
Fanatik34
11.09.2011, 01:10
Şansal ve Denizli Makukula'nın hareketine tartışmasız kırmızı dedi.Cüneyt ....i pozisyonu gördü ama niye vermedi? Aziz´in usagi..anasi, babasi belli ise...öpesim geliyor!
Ulan Allah size, yani Türkiye´de yasayanlara sabir versin...ben bu yasimda orada olsam...yaaaa
SALDIRAY
11.09.2011, 01:10
Ligin ilk maçında bu futbola kötü diyenleri anlamak güç. Bence takım çok iyi oynadı. Uyum sürecini atlatmaya çalışıyorlar. Bireysel yeteneklerimiz çok iyi. Adrian ve Henrique ile bunu gördük. Maça 4 yabancı ile başladık:D Güzel gol pozisyonlarına girdik ancak şans faktörü devrede idi. Bu maç ligin 10. haftasında falan olsaydı 5 lerdik. Biraz sabır arkadaşlar. Sahadaki takım iyi oynadı. Maça Halil değilde Henrique ile başlasaydık çok daha farklı olabilirdi.
sametaydin
11.09.2011, 01:11
kayserılı abramattan 2 çalım yedı dıye 5 senedır üst düzey katkı yapan serkan kötümü oluyor.hayır hayır aynı serkanı ızlıyoruz,geçen sene burak yılmaza onlarca kez pozısyon hazırlayan serkan,sakatlansa bıle ertesı hafta sahaya gırenden,süreklı şenol hocadan övgü alan,takım arkadaşlarına örnek olan kendıne ıyı bakıp sakatlansa bıle hemen ıyıleşen,saygı gösteren saygı gören serkan balcı bu takımda son beş senede en çok övgüyü hakeden 5 futbolcudan bırıdır.
O söylediklerin geçen yıldı. Bu yıl henüz öyle üst düzey katkı yapan pozisyon hazırlayan orta açan sürekli bindiren bir serkan göremedik. Bırakalım sürekli bindirmeyi bir kere çıktığını gördüm maç boyunca. Serkan formsuz hem de çok formsuz. Ondan önce beklenen kendi görevini yapması sonra ekstralara girebilir. Görevi sağ bek rakibin gelecek akınlarını durdurmaya çalışmak. Bunu yapabildi mi? Bana göre çok başarısızdı bu konuda kaldı ki kendi görevini bile yapamayan bir oyuncu sahada başka işler yapmaya çalışması da saçma olur. Önce kendi işini yapsın. Hee bizserkanı eleştiriyoruz ama serkan belki ilerleyen maçlarda form tutar iyi duruma gelir bilemem ama şu an için bildiğim şey bu sezonu açtığımızdan beri oynadığımız tüm maçlarda çok kötü oynadı.
Berat Akçay
11.09.2011, 01:11
henrique'ye çok kızdı... hele maç esnasından biraz koş diye falan çok isyan etti...biz henrique çok yetenekli ve kaliteli birisi diye düşünürken, rize ve manisa maçlarındaki gevşekliği ve laubaliliği inşallah devam etmez.
Teşekkürler bilgi için .
Murat Varol
11.09.2011, 01:12
bu konuda anlaşamıyacağız fatih benim aklıma da beşiktaş maçındaki serkan geliyor ikinci sarıdan kırmızı beş dakikada.bazı futbolcular vardır sürekli çabaladıkları koştukları görülür hırslıdrlar aslında bu durumları yeteneksizliklerinden kaynaklanır çoğunlukla.ben de top oynarken hırslıyımdır koşarım maç boyu ama bunun tek nedeni çok da yetenekli olmamamdır kendimden biliyorum.serkanın bize katkısı olduğunu düşünmüyorum varlığıyla da iyi bir sağbek almamızı engelliyor.bence zararı daha büyük.yedek olacaksa belki ama o kadar fazlası değil.serkan tam ziya doğanlık futbolcu
erolizmts
11.09.2011, 01:21
Yanlış kadro ile maça başlamak, gol atmamıza rağmen yanlış oyuncu değişiklikleri ve anlaşılmaz bir oyun anlayışına geçmemiz 3 puan'dan etti. 1-0 önde olmana rağmen ve rakibin 10 kişi kalmışken, bu maçtan 3 puan çıkartamıyorsan oyunculara kızmanın bir anlamı yok. Hoca'nın oyuncu değişikliklerinden sonra saha içinde oyuncuların yerleriyle oynaması enteresan hamlelerdi. Bu anlamsız oyun anlayışını ne zaman denese, puan kaybediyoruz. Sağdakini orta sahaya, soldakini sağa, sonradan gireni sola alayım derken kuş elden uçtu gitti. Umarım ligin ilk 6 haftasındaki fikstür avantajımızı böyle tuhaf denemelerle harcamayız.
Fatih Öztürk
11.09.2011, 01:22
daha 4 maç oynandı dur bı bakalım.bı kaç maç kötü oynadımı sahıp çıkmasını beceremıyoruz.burak yılmaz rezıl ötesı top oynuyor ne güzel ışte hemen sahıplenıyoruz.senol hocaya güvenıyorsak yaptıklarına sahıp çıkmalıyız.en büyük değerımız senol hoca.ünal hocayıda yetıştırdı.yarınlarımız emın ellerde.onlar serkan balcıya burak yılmaza veya bızım beğenmediğımız herhangı oyuncuya güvenıp görev verıyorsa bızede destek düşer.
Berat Akçay
11.09.2011, 01:28
daha 4 maç oynandı dur bı bakalım.bı kaç maç kötü oynadımı sahıp çıkmasını beceremıyoruz.burak yılmaz rezıl ötesı top oynuyor ne güzel ışte hemen sahıplenıyoruz.senol hocaya güvenıyorsak yaptıklarına sahıp çıkmalıyız.en büyük değerımız senol hoca.ünal hocayıda yetıştırdı.yarınlarımız emın ellerde.onlar serkan balcıya burak yılmaza veya bızım beğenmediğımız herhangı oyuncuya güvenıp görev verıyorsa bızede destek düşer.
Aynen öyle.Manisa bize ters gelen bir takımdı .Biraz şans biraz yanlış değişiklik derken 90 da yenilen gol.
Biz maçı baştan kaybettik.Ne zaman 5 10 atarız diyenler cıkıyor .O zaman puan kaybediyoruz.
Yiğit Gayretli
11.09.2011, 01:29
Ortada düzeltilmesi gereken sıkıntılar var ama asla bir cinayete sebep olacak düzeyde değiller...
Makul olalım.
mehmets29
11.09.2011, 01:30
yine bize oyun yapmış tff fikstürde, galatasarayı takip ediyoruz en kızdığım şey, gsye yenilip gelen takım bize direnecek, şuna yönetim bişe diyemedimi fikstür çekiminde.
Bu takima sagbek, stoper ve orta sahada agrasif bir isim sart..
Yeni bir takim olmanin sikintilarida cekiliyor ama Mustafa Yumlunun defansta oldugu bir takim heran gol yeme tehlikesiyle karsi karsiya kalabilir..
Daha oncede soylemisim celutskayi sadece defansif oynatirsaniz randimani yuksek olur fakat iki yonlu oyna derseniz SOS verir..
Colman yeteri kadar insiyatif almadi..
Zokorayi sadece yedigimiz golden sonra gordum ikinci yarida..
1-2 yil bu kadroda sureklilik saglayip eksik mevkiilere kaliteli adamlar alirsak iyi bir takim ortaya cikabilir..
FC-ST-PAULI-61
11.09.2011, 01:33
Zokora Sahanin acik ara en iyisiydi ya hangi Maci izlediniz.1 Top bile kaybetmedi.
Armağan Dere
11.09.2011, 01:34
Yediğimiz gol Egemen'i hatırlattı bana...Olsaydı o golü yemezdik eminim..
Berat Akçay
11.09.2011, 01:36
yine bize oyun yapmış tff fikstürde, galatasarayı takip ediyoruz en kızdığım şey, gsye yenilip gelen takım bize direnecek, şuna yönetim bişe diyemedimi fikstür çekiminde.
Bu kadar ince görmeyin :( Geçen senede feneri 2 hafta ile izliyorduk.
He benim düşüncemde gs yenerse moralleri bozulcak ve düşene bir tekme de biz vurucaz ;)
Oktay AKKUŞ
11.09.2011, 01:38
Alanzinho yerine Aykut hamlesi daha yerinde olmaz mıydı ? Her maçta mutlaka Aykut geçen sene de Ceyhun'u alırdı hocamız. Bu sene Alanzinho'ya dönmüş. Tek eleştirim bu.
Yine başlamış kelle avı...
Ben çok rahatım bu lig beni ilgilendirmiyor.
Çarşamba günü mühim.
Kadro sıkıntısı var.
Adrian. Keşke cezalı olmasaydın...
Ali Tunahan Güllü
11.09.2011, 01:40
Unutmadan makukula hayvansın .
sametaydin
11.09.2011, 01:40
Bu takım ligde şampiyon olabilecek ve şl de de belli bir başarı elde edebilecek kadroya sahip bir takım.
Önemli olan bu takımı bir takım haline getirebilmek.
Topu kaybedince oyuncuların yarısı rakip sahada kalmasın. Hepsi topun arkasına geçsin ve takım savunmasına katkıda bulunsun. Böylece takım hem daha fazla süre bir arada kalır, birbirine daha yakın oynar, birbirine daha kolay yardımcı olur ve en önemlisi de oyunculardaki yetenekleri daha da açığa çıkartır. Yoksa burak top kaybetsin ilerde beklesin top gelmesini diğer 2-3 oyuncu da öyle olursa burada bir takımdan söz etmek saçma olur.
Berat Akçay
11.09.2011, 01:42
Şike olaylarından sonra futboldan soğudumu hissetmiştim ve test ettim bu maçta.Maçlarını kacırmazdım ama izlemek istemedi canım.
Çarşamba günü bambaşka .Şimdiden başladı heyecan
Yavuz Hasan
11.09.2011, 01:43
Bu takım ligde şampiyon olabilecek ve şl de de belli bir başarı elde edebilecek kadroya sahip bir takım.
Önemli olan bu takımı bir takım haline getirebilmek.
Topu kaybedince oyuncuların yarısı rakip sahada kalmasın. Hepsi topun arkasına geçsin ve takım savunmasına katkıda bulunsun. Böylece takım hem daha fazla süre bir arada kalır, birbirine daha yakın oynar, birbirine daha kolay yardımcı olur ve en önemlisi de oyunculardaki yetenekleri daha da açığa çıkartır. Yoksa burak top kaybetsin ilerde beklesin top gelmesini diğer 2-3 oyuncu da öyle olursa burada bir takımdan söz etmek saçma olur.
bu takımın takım olması 6 7 haftayı bulur fazla yara almadan takım ruhunu yakalayabilmek dileği ile
matrix5782
11.09.2011, 01:43
Yine başlamış kelle avı...
Ben çok rahatım bu lig beni ilgilendirmiyor.
Çarşamba günü mühim.
Kadro sıkıntısı var.
Adrian. Keşke cezalı olmasaydın...
Adaş Adrinanın Cezası kalkmadı mı yav...
Samet Yildirim
11.09.2011, 01:45
Transferlerin hepsi iyi...
Zokora, Adrian,.........ne diyim ki müthis..
akılların ınter macında oldugu bellı 1*0 one gecıp rakıpte 10 kısı kalınca rehavet olustu bunu ataga cıkarken rahat sekılde gordum bıde bence ayzek ın pozısyonu sarı karttı
Şenol Altunsoy
11.09.2011, 01:49
Maç oynanırken birden oynamayanlar aklıma geldi
Say say bitmedi hepside kaliteli oyunculardı
Giren ve çıkanlara bakın
Size de oldu mu?
Tyler Durden
11.09.2011, 01:50
ayni egemenin oynadigi besiktas savunmasini bugun delik desik ettiler.hemde gobekten eskisehir onca pozisyon buldu..neredeydi egemen?
yedigimiz gol bana gecen seneki manisa macini hatirlatti.gol attik adamlari sallamadik sonra boyumuzun olcusunu almistik.bugunde aynisi oldu.
elestirilecek cok konu var ama bu maci kaybetmemizin esas nedeni ciddiyetsizlik.
kirmizi karttan sonra nasilsa mac bizim dedik ama yemedi tabii..
Gökhan ARSLAN
11.09.2011, 01:51
Çarşamba günü umarım böyle futbol oynamayız..
Adrian her yönüyle farklı olduğunu gösteriyor bu arada
Ahmet Kuru
11.09.2011, 01:51
bu akşam oynan oyun geçen yıl 6-1 sivas maçının akabinde oynadığımız ve 3-1 yenildiğimiz manisa maçını hatırlattı bana.
O maçtada böyle lakayit ve sorumsuzca bir oyun vardı.Mücadeleden yoksun,yürüyerek oynuyorduk.Bugünde öyle oldu.Rakip 10 kişi kaldıktan sonra biz bunları her türlü yeneriz havasına girmiş takım.
ben sonuca üzülmedim,sadece Trabzonspor forması giyen oyuncuların saha içerisinde böyle olmamaları gerektiğini düşündüğüm için üzüldüm...
bu maçtan Şenol hoca oyunculara gereken dersi verecektir muhakkak ondan şüphem yok.
Oyunculara gelirsek, bu akşam konuşulması gereken tek kişi bana göre Zokora. Gerçekten takımın beyni bu adam.
Ahmet Kuru
11.09.2011, 01:53
aslında konuşulması gereken tek oyuncu Zokora derken Adrian'a da haksızlık ettiğimi düşündüm biran. attığı golde yaptıkları gerçekten çok iyiydi. İlerleyen zamanlarda daha iyi olur inşallah. Jaja nın yerini doldurur mu?Açıkcası sanmıyorum.İnşallah yanılırım.
sımdı bırılerı cıkar umut bulut a sovenler nerde der :) :)
İkinci yarı özellikle orta saha çok kopuk oynadı sanki 10 kişi biz kalmışız gibi !
Birde öyle huyumuz var ki geçen seneden beri 1-0 dan sonra 2.golü çok zor buluyoruz hatta bulamıyoruz uyuz oluyorum buna !
Bu arada orta saha o kadar kopukken hoca neden alanzinhoyu alır oyuna aykutu almaz anlamış değilim !
Yediğimiz golden 5 dk önce yanımda ki arkadaşıma demiştim bu pozisyonları inşallah son anlarda aramayız diye dediğim oldu ! Atamayana attılar !
Neyse ilk haftalar olur böyle şeyler diyoruz geçiyoruz ama bu beraberlik bize ders olur inşallah
matrix5782
11.09.2011, 01:55
Maç oynanırken birden oynamayanlar aklıma geldi
Say say bitmedi hepside kaliteli oyunculardı
Giren ve çıkanlara bakın
Size de oldu mu?
Abi Sen başkan olsan ve Sana bir teklif Sunsalar?
Geçen seneki 23 Kişilik kadro mu ?
Bu Seneki 31 Kişilik kadro mu ?
Seçimin Ne olurdu ?ne yapardın ?
Takım zamanla savunma yapmayı öğrenecek ve işte o zaman tam olacağız.
Manisa'nın kalemize gönderdiği 14 şut var.
Uzun zamandır kalemize bu kadar şut atıldığını hatırlamıyorum.
Ortasaha biraz daha sertleşmeli...
bordomavinet su rıdvan dılmene odul vermıstı dımı ne garıp
Buğra Dege
11.09.2011, 01:57
bugun bjk macını izlemedn sanırım...3tane öle pas geldi karşıkarşıya kaldılarda atamadılar...
Şenol Altunsoy
11.09.2011, 01:59
Bu seneki kadro sadece Egemen olsun isterdim geçen seneden.
Berat Akçay
11.09.2011, 02:00
akılların ınter macında oldugu bellı 1*0 one gecıp rakıpte 10 kısı kalınca rehavet olustu bunu ataga cıkarken rahat sekılde gordum bıde bence ayzek ın pozısyonu sarı karttı
Bu maçı kim umursadı ? Bizim taraftar ne zaman havaya girse 5 6 atarız dediklerinde puan kaybediyoruz.İnter macı ve İbb macı ciddi olucaklardır
Geçen yılki kadronun üstüne Zokora,Henrique,Adrian ve Celutska.
matrix5782
11.09.2011, 02:03
Onu kim İstemiyor ki :)
Eksikliği Tavan Yapmış Durumda :(
Ahmet Kuru
11.09.2011, 02:04
Hocam bana sormadın ama ben de cevap vermek istedim nedense:)
Kesinlikle bu sezon ki kadro,Egemen'i de istemezdim.
Şuan ki kadro ilerleyen zamanlarda sadece yerli oyuncuların sakat yada cezalı duruma düşmeleri durumunda sıkıntı yaşar.
bu kadroyu ikiye böl ligde oynat biri lider diğeri ya 2. olur yada 3.
matrix5782
Geçen yılki kadronun üstüne Zokora,Henrique,Adrian ve Celutska.
Müthiş..:alkış::alkış::alkış: olurdu...
worldmaster
Zokora topları fena kullanmadı lakin işin mücadele yönünde tekrar ediyorum kaçak güreşti. İzlediğim maçlarda iyi sinyaller vermedi benim için. Umarım dönemsel bir problemdir. Hep böyle olacaksa ben memnun değilim...
matrix5782
11.09.2011, 02:06
Hocam bana sormadın ama ben de cevap vermek istedim nedense:)
Kesinlikle bu sezon ki kadro,Egemen'i de istemezdim.
Şuan ki kadro ilerleyen zamanlarda sadece yerli oyuncuların sakat yada cezalı duruma düşmeleri durumunda sıkıntı yaşar.
bu kadroyu ikiye böl ligde oynat biri lider diğeri ya 2. olur yada 3.
Wooovv:eek::eek::eek::eek:
Bu Siyah yeri Abarttın bence Birader :)
Kimse gecmisle yasayamaz bu takim kurulmasi gerekiyordu en iyi kadroyu olusturmaya calistilar kisitli zaman icinde. He mac icin derseniz zaten play-off sacmaligi var bu sene her takimdan cok fazla puan kayibi gorecegiz.
Mesele gerci buda degil istedigin kadar oyna nasil olsa hirsizin biri gelir alir elinde kupayi ve tum emeklerini. Kimse kendini kandirip burada kelle avciligi yapmasin buraya Barcelona dan oyuncular getir parasi olan sampiyon olur ulkemizin futbolu su anda bu halde. O yuzden bizim CL liginden baska maci dusunmememiz lazim kiyasliyacaksak oraya gore kiyasliyalim kendimizi
Bir Şenol Güneş Klasiği :) bu takım en kötü nasıl sahaya çıkar onu denedi sanrım :) sağlık olsun daha ilk maç
ilk defa yabancı transferinde tam isabet yaptık.
Zokora ve Adrian cuk diye oturmuş.
Henrique de oturacak.
Celutska iyi topçu.
Sapara ve Vittek de iş yapar bu takımda.
tek soru işareti Cech.
o da transfer yapmka için alınmış gibi geldi bana.
Ama bu kadar transferde 1 tanesi de tutmasa olabilir hani.
Sıkıntı yerlilerimizin ne vereceğinde.
bence hiçbiri geçen yılki perfomanslarının yanına bile yaklaşamayacak.
Ahmet Kuru
11.09.2011, 02:09
[/B]
Wooovv:eek::eek::eek::eek:
Bu Siyah yeri Abarttın bence Birader :)
yok hocam abartmadım.
Rakiplerimiz çok daha güçlü ve iyi kadroya sahip olsalardı abarttım diyebilirdim ama öyle birşey yok.
feneri bu sezon saymıyorum zaten rakip olarak beşiktaşın geçen seneden farkı olmayacak buda kesin. geriye gs kalıyor.fatih terim o savunmayla anca 20 hafta dayanır.bunuda yazıyorum.
Şampiyon olmamız için yine en ideal yılların birindeyiz.Umarım geçmiş yıllardaki hatalar tekrarlanmaz.
matrix5782
11.09.2011, 02:09
Kaybettiğimiz Puanlara takılıp Kalmayın Sonu iyi bitsin.
Play-Off'a kaılırız her haliyle... Devre Arası transfer dönemi Çok Büyük Önem Arz Ediyor.
İnter Maçında Farklı Trabzonspor Bekliyorum
Hayırlı Geceler....
FC-ST-PAULI-61
11.09.2011, 02:12
Sadri Sener gibi konusmayin Beyler bu Kadroyu ikiye bölsen digeri ilk 5e hayatta giremez kendimiz kandirmayalim.
Sezer,Tosun,Tayfun gibi Oyuncularla olmaz bu Is.
Samet Yildirim
11.09.2011, 02:13
Sadri Sener gibi konusmayin Beyler bu Kadroyu ikiye bölsen digeri ilk 5e hayatta giremez kendimiz kandirmayalim.
Sezer,Tosun,Tayfun gibi Oyuncularla olmaz bu Is.
Benim ilk 22 kisilik kadrom ilk 4 e herzaman her yerde girer ;)
FC-ST-PAULI-61
11.09.2011, 02:17
Benim ilk 22 kisilik kadrom ilk 4 e herzaman her yerde girer ;)
Hayatta giremez.Kayserinin Kadrosu iyi,8jk iyi,Gs iyi,Bursa iyi,Antep iyi,Eskisehir iyi.
Abartma Samet.
1. takım
-------------------Tolga-------------
Serkan---------Giray---------------Celutska-------------Cech
-----------Zokora--------Colman----------Adrian----
Burak-------------------henrique----------------Volkan
2. takım
-----------------------------Onur-------------------
Barış Ataş-------------M.Yumlu--------------Glowacki-----------Piotr
--------------sapara-----------aykut------------Barış özbek------
Halil----------------------------Vittek--------------------Alanzinho
Ahmet Kuru
11.09.2011, 02:19
Hayatta giremez.Kayserinin Kadrosu iyi,8jk iyi,Gs iyi,Bursa iyi,Antep iyi,Eskisehir iyi.
Abartma Samet.
bu saydığın takımlardan bizim eksik olan tarafımızı,mevkimizi yada herhangi birşey fark etmez.tek birşey şöyle yeter bana
Armağan Dere
11.09.2011, 02:20
Noktayı koymuş Şenol abi..bu takım Egemen'i arıyor işte bu kadar..
Samet Yildirim
11.09.2011, 02:21
Abartma Samet.
--------------Onur----------
Serkan--Giray-Celu---Cech
-Volkan-Zokora-Colman-Adrian
-----------Burak-Henrique------
---------------
-----------Tolga---------------
Tayfun--Mustafa-Glo--Piotr
Halil----Sapara-Aykut--Alan
----------Vittek-Pawel-------
Not; Baris Özbek...
Kusura bakma ama 2. takim kadrosu bile ilk 4 e girer girmese bile 5. kesin olur....
Mehmet Ç.
11.09.2011, 02:21
Maci kendimiz kaybettik..
Hakeme deginmek istemedim, onlara suc atiyormus gibi olmasin diye, ama Cüneyt Cakir felaket mac yönetti..
Manisa o sertliklen nasil 10 kisi tamamladi, büyük soru isareti.. Ila birinin ayagimi kirilmali kartin cikmasi icin??
Colman sari kartliyken düdükden sonra topa vurdu = sari kart...
Birde o top dükden sonra bosluguna gelmesine ragmen vermedi 2. Sariyi..
Gelelim bizim tarafa....
Herkez transferleri elestiriyor...
Bugünki maci eskilerin elleri ilen ikram ettigine bir ben mi inaniyorum??
Yeni transferlerin hangisi kötü oynadi? Tek Volkan o da atmasi gereken bir pozisyonda topu kaleye zor gönderdi..
Peki eskiler ne etti?!?
Giray disinda az da olsa Burak oynadi...
Mustafa, Colman, Serkan.. Sonradan oyuna giren Alanzinho oyunu verdi Manisaya...
Hadi Mustafa zaten yeteneksiz...
Serkan.. Insanin bir ortasida ceza sahasina gider be kardesim... 6 aydir istikrarlan kötü oynuyor...
Colman... Ben böyle laubali oyuncu görmedim.. Hücuma kalkiyor 5 kere defans arkasina top atti 5 ide direk kaleciye.. Sahada hic yoktu.. Yakinda formayi Aykut'a yada Sapara'ya kaptirir..
Alanzinho.. Sag ayagini kullansan 2-0 yapabilirdin!!! Tek bacakli bencil bir oyuncu?! 5 kisi calimlamadan atilan gol, gol degildir resmen ona göre...
Bence kötü oynayan 4.5 oyuncu vardi 4 de eskilerden!!
Bu takim her maci kazanabilir.. Uyuma felan gerek yok.. Bugün bile neleri kacirdik...
Adam gibi oynasinlar, uyum sürecide tamamlaninca tas gibi takim olurlar..
Firtina52
11.09.2011, 02:22
Tmm beyler puan cok ucuz kaybettik, ama bu kadar karamsal olmayin. Zaten Play-Off var bu Ligde, rahat olun sampiyonluk icin kesinlikle oynariz.
ya allah askina birakin gideni bizim takimimiz mevcut durumdadir o gitmis o gelmisde ya birakin biz gideni niye konusuyoruz artik simdiki kadroyla neler yapabiliriz bunu tartisalim.
Abartma Samet.
2. takım
-----------------------------Onur-------------------
Barış Ataş-------------M.Yumlu--------------Glowacki-----------Piotr
--------------sapara-----------aykut------------Barış özbek------
Halil----------------------------Vittek--------------------Alanzinho
Bu kadro o saydigin takimlardan kalinlastirdiklarimi icerde disarda her iki mactada yer, en kötü ihtimal berabere kalir.
FC-ST-PAULI-61
11.09.2011, 02:23
bu saydığın takımlardan bizim eksik olan tarafımızı,mevkimizi yada herhangi birşey fark etmez.tek birşey şöyle yeter bana
"bu kadroyu ikiye böl ligde oynat biri lider diğeri ya 2. olur yada 3."
Kayserinin Kadrosuna bak.8jk nin 40 tane Stoperi var biz Yumluyu oynatiyoruz.
Gs nin Takimi süper.
Armağan Dere
11.09.2011, 02:24
Rahmetli Kemal Sunal'ın oğlundan daha çok oğluna benzeyen stoperimiz var gurur duymalıyız..
Egemen'i harcayanlar düşünsünler şimdi..
Rahmetli Kemal Sunal'ın oğlundan daha çok oğluna benzeyen stoperimiz var gurur duymalıyız..
Egemen'i harcayanlar düşünsünler şimdi..
neyi tartisiyoruz arkadasim.
FC-ST-PAULI-61
11.09.2011, 02:27
,
Bu kadro o saydigin takimlardan kalinlastirdiklarimi iki mactada yer, en kötü ihtimal beraberlikler alir.
Bjk fark atar.Kayseride bu Takimi yener.Yumlu,Özbek,Alanzinho ile olmaz bu Is.
Size göre en iyi Kadro bizde,biraz gercekci olun Beyler.ilk 11imiz iyi olabilir ama abartmayin Takimi ikiye bölsek ilk 4e girer yok daha neler.
Egemen ile Sivok çok kötü bir ikili olmuşlar.
Ve Egemen Sivok'Un arkasını bizdeki kadar rahat toplayamayacak.
Yani; Egemen Trabzonspor'un mevcut takımında çok iyi bir stoperdi.
Bjk' ta bizdeki performansının yarısını gösteremeyecek.
Gitiiğinden beri söylüyorum.
egemen'in yerine sol ayaklı, topu oyuna sokabilen bir stoper alınsaydı Egemen'İ aramazdık.
Yanında kim oynarsa oynasın.
Armağan Dere
11.09.2011, 02:28
neyi tartisiyoruz arkadasim.
Sence?....
FC-ST-PAULI-61
11.09.2011, 02:29
-----------Tolga---------------
Tayfun--Mustafa-Glo--Piotr
Halil----Sapara-Aykut--Alan
----------Vittek-Pawel-------
Not; Baris Özbek...
Kusura bakma ama 2. takim kadrosu bile ilk 4 e girer girmese bile 5. kesin olur....
Hic sanmiyorum.
Firtina52
11.09.2011, 02:30
Takimi ikiye bölsek bi takimda bi stoper kalir :D
Sence?....
banane Egemenden gitsin ya gitmis adamin arkasindan ah vahmi diyim o kalsin yerinde.
Ahmet Kuru
11.09.2011, 02:32
"bu kadroyu ikiye böl ligde oynat biri lider diğeri ya 2. olur yada 3."
Kayserinin Kadrosuna bak.8jk nin 40 tane Stoperi var biz Yumluyu oynatiyoruz.
Gs nin Takimi süper.
Baktım kayserinin kadrosuna,ben birşey göremedim.
Geçen sezonun aynısı,sadece 3-4 genç oyuncu aldılar başkada birşey yok.
bjk nin 40 stoperi var,bugün savunması Taksim meydanındaki helaya döndü,girenin çıkanın sayısı belli değil. Takım olamadıktan sonra istersen 400 tane savunmacın olsun sadece 4 tanesini oynatabiliyorsun.Ayrıca bjk deki savunma oyuncularının hangisini övüyorsun? İsmail'i mi? Toraman'ı mı? Sivok'u mu hangisi? bu saydıklarımın hepsi iyi oyuncular kötü değil.Ama hiçbiri üst düzey oyuncu değil. Türkiye liglerinde 4 büyük takımda oynayabilecek kapasitede oyuncular. Bana Lugano ve geçmişdeki bjk nın savunmacısı Ronaldo dersin ona birşey demem bak.onlar gerçekten üst düzey oyuncular.
Gelelim gs ye; iyi transferler yaptılar doğru diyorsunuz ama futbol sadece hücumdan oluşan bir oyun değil bunu sizde biliyorsunuz gs ile yarın maç yapalım onların savunmasını hallaç pamuğuna çevirmezsek hiçbirşey bilmiyorum demektir.
1 beraberlikle takımı yerin dibine sokmayın.
şuan bizde olan kadrodan daha iyisi Türkiye liginde yok...bu takım fazla değil 5 hafta sonra harikalar yaratacak.
Armağan Dere
11.09.2011, 02:34
banane Egemenden gitsin ya gitmis adamin arkasindan ah vahmi diyim o kalsin yerinde.
İyi hoş diyorsun da..
Bunu bilenler bu takıma stoper almadılar derdim o..Bari al(a)mayacaktınız,Egemen'i niye tutmadınız..
KOSİFOĞLU
11.09.2011, 02:34
Herkese hayırlı geceler. Maçı iş sebebiyle izleyebilme fırsatım olmadı ama özetini biraz önce izledim. Özetten gördüğüm ve duyduğum kadarıyla Volkan Şen müthiş kötü oynamış. Bu adam alındığında söylemiştim böyle olduğunu ama yüzde 80 bana karşı çıkmıştı. Volkanın Bursaspor forması altında en son oynadığı anderlecht maçını izleyin Volkan Şen'in Bursaspordan neden gönderildiğini anlarsınız inşallah inter karşısında forma giymez.
İyi hoş diyorsun da..
Bunu bilenler bu takıma stoper almadılar derdim o..Bari al(a)mayacaktınız,Egemen'i niye tutmadınız..
o konuda haklisin evet almadilar ama bu egemeni geri istiyoruz anlaminada gelmez, bu sezon defansda biraz SIKINTIlar cekecez gibi görünüyor ama Senol hoca bunun üstesinden gelir.
Bugünkü maçı izledikten sonra kafamda oluşan lig maçlarının kadrosu şu şekilde
---------------------------Tolga (Onur)----------------------
Serkan(M.Yumlu)----------Giray--------------Celutska---------------Cech--------
----------------Zokora----------------------------Colman(Sapara)--------
Burak---------------------Adrian-----------------Volkan Şen(Halil)
------------------------Henrique------------------
Armağan Dere
11.09.2011, 02:37
o konuda haklisin evet almadilar ama bu egemeni geri istiyoruz anlaminada gelmez, bu sezon defansda biraz SIKINTIlar cekecez gibi görünüyor ama Senol hoca bunun üstesinden gelir.
Stopere hocayı koyarız o zaman:)...Allah Allah..
Şakası bi yana da Celutska-Giray oynasa sol bek boş kalıyor..
Zaten bu takım ne zaman tam anlamıyla kuruldu ki.
Efsane dediğimiz bizim jenerasyonun 96 kadrosu bile eksikti..
Herkese hayırlı geceler. Maçı iş sebebiyle izleyebilme fırsatım olmadı ama özetini biraz önce izledim. Özetten gördüğüm ve duyduğum kadarıyla Volkan Şen müthiş kötü oynamış. Bu adam alındığında söylemiştim böyle olduğunu ama yüzde 80 bana karşı çıkmıştı. Volkanın Bursaspor forması altında en son oynadığı anderlecht maçını izleyin Volkan Şen'in Bursaspordan neden gönderildiğini anlarsınız inşallah inter karşısında forma giymez.
bencede öyle cokta simarmisti zati son zamanlarda SIKIYOSA bu takimda yapsin Senol hoca aninda keser.
Ahmet Kuru
11.09.2011, 02:39
Stopere hocayı koyarız o zaman:)...Allah Allah..
Şakası bi yana da Celutska-Giray oynasa sol bek boş kalıyor..
Zaten bu takım ne zaman tam anlamıyla kuruldu ki.
Efsane dediğimiz bizim jenerasyonun 96 kadrosu bile eksikti..
Cech aldık olmuyor mu?:)
Olacak olacak oda olacak :) Senol Hoca bi 5 sene kalsin bizde bak ozaman oluyomu olmuyomu.
Şenol Altunsoy
11.09.2011, 02:40
Giymez değil giyemez :)
Cech konusunda ciddi şüphelerim var.
KOSİFOĞLU
11.09.2011, 02:41
bencede öyle cokta simarmisti zati son zamanlarda SIKIYOSA bu takimda yapsin Senol hoca aninda keser.
2 tane şut çekmiş birisi yavaşça kaleciye,biriside kaleyi bulmamış, geri attığı ve son anda bize geçen pasta cabası.... volkandan adam olmaz.
FC-ST-PAULI-61
11.09.2011, 02:41
bjk - toraman,sivok,egemen,sidnei,ersan
gs- servet ve Ujfalusi Tas gibi.
bursa- Ibrahim-Serdar Aziz cok iyi
Bu Takimlarin Stoperlerine bakin.
Bizim Takimda Stoper yok siz Takimi ikiye bölüyorsunuz :D
Ayrica Cerlutskanin iyi kumasi var iyi topcu bugünkü mactada cok basarili isler yapti zati bi adrian bide cerlutska en verimli oyunculardi bugün.
Şenol Altunsoy
11.09.2011, 02:43
Benim de ciddi umutlarım.
İkidir eleştiriyorsun Cech'i oyunda olduğu süre içerisinde hiç de fena değildi
Sen ne gördün de biz atladık :)
Ahmet Kuru
11.09.2011, 02:43
bjk - toraman,sivok,egemen,sidnei,ersan
gs- servet ve Ujfalusi Tas gibi.
bursa- Ibrahim-Serdar Aziz cok iyi
Bu Takimlarin Stoperlerine bakin.
Bizim Takimda Stoper yok siz Takimi ikiye bölüyorsunuz :D
Takımda Egemen olunca stoper bolluğu oluyor,olmayınca stoper yok mu oluyor?
0 gibi çarpımda yutan eleman mı Egemen onu anlamadım:)
neyse siz yok deyin...hoş yok deyince kaybolmuyorlar ya:)
aynen aynen benimde :)
mustafa ve glowackiyle olacak iş değl bu.
hadi iyi geceler.
Ahmet Kuru
11.09.2011, 02:44
kaç dk izledin?
Yada neyini gördün?
Ahmet Başkaya
11.09.2011, 02:45
Çok sert yorumlar görüyorum , biri Volkan'ı bitirmiş , biri Cech'i yahu sakin . Tamam çok saçma bir puan kaybı yaşadık ama daha ilk hafta ve bu çocuklar götürecek bu seneyi .
İnter maçından önce böyle bir puan kaybı bir yerde artı olarak da bakılabilir hem takımın , hem teknik heyetin silkelenmesi adına .
KOSİFOĞLU
11.09.2011, 02:45
mustafa ve glowackiyle olacak iş değl bu.
hadi iyi geceler.
giray var.??
kaç dk izledin?
Yada neyini gördün?
Şüphe dedim.
Kötü futbolcu demedim.
Son anda yapılan bir transfer.
O nedenle şüphelerim var dedim.
Bu akşam süre aldığı kısa zaman onla ilgili düşünce oluşturmadı ve oluşturamaz zaten.
KOSİFOĞLU
11.09.2011, 02:49
Çok sert yorumlar görüyorum , biri Volkan'ı bitirmiş , biri Cech'i yahu sakin . Tamam çok saçma bir puan kaybı yaşadık ama daha ilk hafta ve bu çocuklar götürecek bu seneyi .
İnter maçından önce böyle bir puan kaybı bir yerde artı olarak da bakılabilir hem takımın , hem teknik heyetin silkelenmesi adına .
Ben Bursa'da yaşıyorum hangi Bursasporlu arkadaşımla volkan satılmadan önce konuşsam adam olmayacağını, çalım atmaya kalkıp topu ayağına doladığını söylüyorlardı. bu akşam maçtan sonrada nasıl volkanı güzel kakaladık size diyorlar. Volkanı ben bitirmedim. Volkanı futboldan anlayan kime sorarsanız sorun adam olmaz diyor.
şenol hocayı hayal kırıklığına uğratan oyuncumuz kimdi? 2. yarıyı izleyemedim de...
giray var.??
Girayın yanında oynayacak adam ikisi olmamalı diyorum zaten :)
Volkan ile ilgili yorum yaparken aklıma 2 yıl önceki Burak Yılmaz ile şimdiki Burak Yılmaz geliyor.
O nedenle beklemek lazım.
KOSİFOĞLU
11.09.2011, 02:52
Girayın yanında oynayacak adam ikisi olmamalı diyorum zaten :)
haklısın :D
Şenol Altunsoy
11.09.2011, 02:52
şenol hocayı hayal kırıklığına uğratan oyuncumuz kimdi? 2. yarıyı izleyemedim de...
Rivayetler muhtelif kimilerine göre Alan kimilerine göre Henrique.
Ahmet Başkaya
11.09.2011, 02:53
Ben Bursa'da yaşıyorum hangi Bursasporlu arkadaşımla volkan satılmadan önce konuşsam adam olmayacağını, çalım atmaya kalkıp topu ayağına doladığını söylüyorlardı. bu akşam maçtan sonrada nasıl volkanı güzel kakaladık size diyorlar. Volkanı ben bitirmedim. Volkanı futboldan anlayan kime sorarsanız sorun adam olmaz diyor.
Burak hakkında konuşan Beşiktaşlı arkadaşlarınız yok muydu ?
Veya Fenerli ?
Oysa Burak geldiğinde yaş olarak Volkan'dan büyük . Kalite olarak Volkan'dan sönüktü . 1 maç 2 maç hiçbir oyuncuyu bitirmek için yeterli bi süre değildir .
Adım gibi eminim 2 hafta sonra burda yerden yere vurulan çocuklar , kahraman ilan edilecek .
Eleştirelim , ben de kızgınım ama , şunla olmaz bunla olmaz şu futbolcu değil , şu adam değil . Bence bu şekilde değil .
KOSİFOĞLU
11.09.2011, 02:55
Volkan ile ilgili yorum yaparken aklıma 2 yıl önceki Burak Yılmaz ile şimdiki Burak Yılmaz geliyor.
O nedenle beklemek lazım.
Bence Burak ile Volkan kıyaslanmamalı. Bursasporun şampiyon olduğu yıl tüm bursalılar volkandan çok memnundu. ancak geçen sene çok havalandı hocasına karşı geldi arkadaşlarına pas atmadı 3 kişinin arasına sürekli girip doğal olarak top kaptırdı başına buyruk bir oyuncu oldu kısaca. Büyük konuşmamak lazım Şenol Hoca adam eder belki. Şüpheliyim ama.
Bence Burak ile Volkan kıyaslanmamalı. Bursasporun şampiyon olduğu yıl tüm bursalılar volkandan çok memnundu. ancak geçen sene çok havalandı hocasına karşı geldi arkadaşlarına pas atmadı 3 kişinin arasına sürekli girip doğal olarak top kaptırdı başına buyruk bir oyuncu oldu kısaca. Büyük konuşmamak lazım Şenol Hoca adam eder belki. Şüpheliyim ama.
Bıktım bu laftan da .
Bizim hocamız oyuncu editleme merkezi falan mı :)
KOSİFOĞLU
11.09.2011, 02:56
Burak hakkında konuşan Beşiktaşlı arkadaşlarınız yok muydu ?
Veya Fenerli ?
Oysa Burak geldiğinde yaş olarak Volkan'dan büyük . Kalite olarak Volkan'dan sönüktü . 1 maç 2 maç hiçbir oyuncuyu bitirmek için yeterli bi süre değildir .
Adım gibi eminim 2 hafta sonra burda yerden yere vurulan çocuklar , kahraman ilan edilecek .
Eleştirelim , ben de kızgınım ama , şunla olmaz bunla olmaz şu futbolcu değil , şu adam değil . Bence bu şekilde değil .
KOSİFOĞLU
11.09.2011, 02:57
Bıktım bu laftan da .
Bizim hocamız oyuncu editleme merkezi falan mı :)
Burağı adam etti diyorlar ya onun için dedim.
Armağan Dere
11.09.2011, 03:00
Hoca niye Engin'i,Yattara'yı,Jaja'yı,Gökhan Ünal'ı adam edemedi o zaman..Hocanın rehabilite yeteneği olduğunu düşünmüyorum..
KOSİFOĞLU
11.09.2011, 03:01
Hoca niye Engin'i,Yattara'yı,Jaja'yı,Gökhan Ünal'ı adam edemedi o zaman..Hocanın rehabilite yeteneği olduğunu düşünmüyorum..
Aynen katılıyorum.
Ahmet Başkaya
11.09.2011, 03:04
Aynen katılıyorum.
Yahu hoca adam eder belki diyen sendin kime katılıyorsun :D
Giallorossi
11.09.2011, 03:07
Hocanin görevinin ne oldugu isminden belli oluyor zaten. Adi üstünde teknik direktör. Yani teknik kadroya sekil veren kisidir. Rehabilite yetenegi olmasi gerektirmiyor zaten.
Armağan Dere
11.09.2011, 03:09
Hocanin görevinin ne oldugu isminden belli oluyor zaten. Adi üstünde teknik direktör. Yani teknik kadroya sekil veren kisidir. Rehabilite yetenegi olmasi gerektirmiyor zaten.
Yok herkes hocanın ek yeteneklerinden bahsediyorya..
Felsefe,rehabilite falan..
O bakımdan söledim..
KOSİFOĞLU
11.09.2011, 03:09
Yahu hoca adam eder belki diyen sendin kime katılıyorsun :D
Bazı renkdaşlar ve spor yorumcuları öyle söylüyorya Şenol Hoca "Başıbuyruk Futbolcu" olan Burak Yılmaz'ı adam etti diyorlar ya ona gönderme yaptım tabi anlayana ve üst yorumlardada açıklamıştım.
rehabilitesyon meselesini kim açtı Allah aşkına?
Bu saatte bu ne saçmalık?
Burak Yılmaz'ın futbolcu olduğunu keşfetmesinde Şenol Güüneş'in rolü çok büyük diyoruz.
Volkan Şen de her şeyiyle futbolcu.
Sadece farkında değil.
Samet Türkmen
11.09.2011, 03:20
Bu takımın hocası kim ??? Şenol güneş adımını atmadı kulübeden dışarı. Böyle olacaksa Trabzon'dan cep telefonuylada olur bu işe. O kadar yolu böyle berbat bir futbol izlemek için gidip gelmedik. Tek kelimeyle rezalet. Şenol Güneş'in 1-0 'ı koruma hastalığı maalesef devam ediyor.
One minute !! Bundan böyle benim için deplasman bitmiştir. Allah'ın tarzanlarına fırsat verdirttiniz.
Ayrıca kaleci İlker'inde ....
KOSİFOĞLU
11.09.2011, 03:21
Hayırlı Sabahlar Renkdaşlar ben çıkıyorum.
Giallorossi
11.09.2011, 03:24
Yok herkes hocanın ek yeteneklerinden bahsediyorya..
Felsefe,rehabilite falan..
O bakımdan söledim..Ben zaten sana katiliyorum. Eger ki hocanin öyle bir yetenegi olsaydi saydigin 4 oyuncuda rehabilite olurdu. Hocanin öyle bir mecburluguda yok zaten. Hoca akil, yardim, fikir, öneri verir ve oyuncu buna uyar veya uymaz. Bu kendisine kalmis birsey. Uymazsada takimdan ayrilir veya gönderilir. Bu kadar basit.
Rehabilite olmak isteyen futbolcular bizim köye ciksin. Doga, duman, inekler, findik, kuru yemis, temiz hava. Yok yok. Biz 2 senede bir rehabilite olup geri geliyoruz gurbete. Devre arasinda Drogba rehabilite olmak istiyorsa buyursun gelsin bizim köye. Ninemler iyi misafir bakar:) 6 ay Trabzonsporda formunu korur birde:)
lazibere
11.09.2011, 03:33
1-0 öndeyken, rakip yorulmuşken , maç çantada keklik konumda iken,
fovet özellikli oyuncuları oyundan almak da ne demek oluyor..
volkan çıkıp yerıne marek nasıl girer? 1-0 a yatmak neden? 10 kişi izledım maçı herkese dedim ki, gol yiyeceğiz ve çıkartamayacağız dediim çıktı, bunu biz gördük de Şenol hoca nasıl görmedi..
Diyelim ki, Volkan Yoruldu, O çıkınca Serkanı onun çıktığı yere gönderdin, Peki serkan çok mu sağlamdı??
Serkan, orta sahaya desteğe geldi, Peki Celustra neden sağ beke geçti.???
31 tane futbolcusu olan bir takımda, bir kişi oyundan çıktığında neden 5 kişinin birden yeri değişir..Bu kadar ahmakça bir oyun anlayışı olur mu??
Bir takım maç satmak istese ancak bu değişiklikleri yapar ve maçı verirdi...
lazibere
11.09.2011, 03:34
rehabilitesyon meselesini kim açtı Allah aşkına?
Bu saatte bu ne saçmalık?
Burak Yılmaz'ın futbolcu olduğunu keşfetmesinde Şenol Güüneş'in rolü çok büyük diyoruz.
Volkan Şen de her şeyiyle futbolcu.
Sadece farkında değil.
Volkan, Bu takımın en değerli oyuncusu olacak ve Burak'la beraber yıldızlarına yıldız katacaklar
lazibere
11.09.2011, 03:37
Henrigue....Bu oyuncuya nedense ısınamadım, Acayip derecede vurdumduymaz bir havası var..Buda kaçıp giderse kımse şaşımasın. Ayrıca Şenol Hoca nın maç çıkışındkaı açıklamaları da kesinlikle Henrigue ile alakalıydı...
Oyuna girdiğinden beri hiç bir katkı sağlamadı.. İnter maçına prova olsun diye aldığı bir oyuncuydu yoksa bugun oynatmayacaktı ama keşke hiç oynatmasaydı..Takımın hucum pres adına hiç bir katkısı olmadı.. Açıkçası Bu futbolcu kadrosuyla biz kolay kolay pres de yapamayız.. Bu açıdan ben uMUt u her zaman arayacağım
1-0 öndeyken, rakip yorulmuşken , maç çantada keklik konumda iken,
fovet özellikli oyuncuları oyundan almak da ne demek oluyor..
volkan çıkıp yerıne marek nasıl girer? 1-0 a yatmak neden? 10 kişi izledım maçı herkese dedim ki, gol yiyeceğiz ve çıkartamayacağız dediim çıktı, bunu biz gördük de Şenol hoca nasıl görmedi..
Diyelim ki, Volkan Yoruldu, O çıkınca Serkanı onun çıktığı yere gönderdin, Peki serkan çok mu sağlamdı??
Serkan, orta sahaya desteğe geldi, Peki Celustra neden sağ beke geçti.???
31 tane futbolcusu olan bir takımda, bir kişi oyundan çıktığında neden 5 kişinin birden yeri değişir..Bu kadar ahmakça bir oyun anlayışı olur mu??
Bir takım maç satmak istese ancak bu değişiklikleri yapar ve maçı verirdi...
Abicim Senol Hoca bu maca prova yapmak icin cikti zati dizilis degisiklikleri yapti denedi etti yeni oyuncular katildi birazda hak vermek lazim Senol Hocaya, adam inter macini düsünerek bu maca cikti, yeni oyuncular dahil olunca takima biraz uyum sorunu cikiyor ortaya bunuda atlatacaz insallah.
altinkaya08
11.09.2011, 03:58
Manisadan yeni geldik.Maçı canlı izledim.Çok ağır şeyler söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum takım hakkında.Kaç kere yazdım buraya takımın aklı inter maçında olmamalı diye !! Korktuğum başıma geldi.Daha söylenecek okadar şey varki hangisinden başlasam??
Manisadan yeni geldik.Maçı canlı izledim.Çok ağır şeyler söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum takım hakkında.Kaç kere yazdım buraya takımın aklı inter maçında olmamalı diye !! Korktuğum başıma geldi.Daha söylenecek okadar şey varki hangisinden başlasam??
Ne gibi baska seyler?
altinkaya08
11.09.2011, 04:08
Ne gibi baska seyler?
Hocanın taktği,takım oyunu,uyumsuzluk,organizasyon,laubalik,kendini büyük gören topçular...vs.vs.vs...
yektakurtulus
11.09.2011, 04:17
hoca maci önemsemedigini sahaya sürdügü 11ile gösterip yaptigi degisikliklerle ve mac icerisindeki rotasyonlarla tekrar tekrar gösterdi
burak, halil, volkan, adrian bu adamlar bugün hangi pozisyon oynadi bileniniz varsa lütfen söyleyin. herkes heryerde herseyi oynadi. böyle birsey daha görmedim. sanki hazirlik maciydi.
sonra vasat savunmayi al hic oynatmadigin adami koy iki degisiklik yap ve mac boyunca bir olumlu hareketi olmayan serkani mactan cikarma
kimse kusura bakmasin ama eger hoca bile maci ciddiye almiyorsa oyuncular hic almaz
Ibrahim Gaygusuz
11.09.2011, 04:18
Kisa ozete baktimda, Colman cok kotu gozuktu butun mac boylemi taahamul ettik buna
yektakurtulus
11.09.2011, 04:19
Kisa ozete baktimda, Colman cok kotu gozuktu butun mac boylemi taahamul ettik buna
colamnin cok kötü oynadigi maclari hatirlarim ama en azindan kosup kendi capinda savasirdi...bugün sadece gezdi ve inanilmaz kötü oynadi
Hepimizin morali cok bozuldu. Serefi haysiyeti olmayan insanlarin yönettigi bir lige merhaba dedik ve berabere kaldik.
Hemde 10 kisi kalmis kici kirik bir rakibe karsi. Yanliz ben derim ki, bir beraberlik aldik diye lütfen ne oyunculari, ne hocayi,
nede yönetimi yerin dibine sokmayin. Bu derenin altindan daha cok sular akacak. Elbette en iyi oyun sistemi ve kadro kurulacaktir.
Panik ve stres yapmaya hic gerek yok. Hepimiz lige 3 puan ile baslamayi isterdik ama olmadi. Topumuz direkte patladi,
gol pozisyonlari kacirdik ve bir sekilde önde giden maci nasil becerdiysek berabere bitirdik.
Her sey yoluna girecek hic merak etmeyin.
yektakurtulus
11.09.2011, 04:33
burda skordan ziyade herkes ruhsuz oyuna kiziyor...
insallah hersey yoluna girecek...
aklima iki mac geliyor bu sekil: diyarbakir, manisa
insallah iyi bir ders cikarirlar
saffet61
11.09.2011, 04:44
Taraftar hakkında çok ağır şeyler yazmak istemiyorum ama harbiden bazıları hakediyor..Özellikle bursadan gelen Tg bursa taraftarı..Tamam biletsiz maça girilirde bu kadarda yüzsüzlük olmazmi be kardeşimm..Resmen en fazla yaşı 17 olan gençler babaları yaşlarında güvenlikçilere saldırdı pata küte biletsiz onlarca kişiyi soktular içeri...
ThePatriot61
11.09.2011, 05:06
Maca bakmadim bakmamaya da devam edecegim. Yasanan olaylardan sonra nasil hala maclara bakabiliyorsunuz gercekten sasiriyorum. Adamlar tiyatro kurmus sonu belli herkes yinede bakiyor.
Benim Sampiyonlar ligim var türkiye spor toto moto ligi kimin umrunda?
Çakıroğlu İhsan
11.09.2011, 05:32
1.Burak her geçen gün daha fazla büyüyor sebebi sorumluluk alıyor,top alıyo veriyo,topsuz alanda durduğu yerler yaptığı presler,her kafaya çıkışı,ekstra birde golü..
2.Adrian messivari hareketlerle asist yaptı çok daha iyi olacaktır..
3.Zokora da gayet iyiydi bugün Colman yüzünden ortasahada sıkıntı yaşadık.
4.Volkan TR kontenjanından fazlasıyla yer bulacaktır kendisine..
5.Alanzinho bu sene sonu gider..
6.Serkan bu sene sonu gitmelidir bana kalırsa takımın geri vitesi..Celustka sağ bekte oynasın bu takımda mümkünse.
7.Cech kaldıgı sürede bence bu takımın sürekli oynucak solbeki olduğunu gösterdi bi kaç iyi kademeye girdi biride ileri depar attıktan sonra hemen geri gelmesiyle oluştu..
8.Bu savunma Glowackisiz olmaz lakin ne Giray ne Mustafa ne Celustka ne de Glowacki bu takımın ilk stoperi olmamalıydı bence..
Birebir değerlendirme yaptım ama çok laubali oynadı bizim oyuncular..Akıllar İnter maçında da olabilir çoğu ilk defa Cl de oynucak çünkü..Barcelona bile puan kaybetti bu hafta olabilir boyle seyler yani ama çok rahat alabilceğimiz 3 puanı kaybettik o can sıkıcı..
Maca bakmadim bakmamaya da devam edecegim. Yasanan olaylardan sonra nasil hala maclara bakabiliyorsunuz gercekten sasiriyorum. Adamlar tiyatro kurmus sonu belli herkes yinede bakiyor.
Benim Sampiyonlar ligim var türkiye spor toto moto ligi kimin umrunda?
Herkesin kendi kararıdır bence.Şahsen futbol hastası Trabzonspor aşığı bi kişi olarak bu maçı izlememe ihtimalim yok..
hasancebi81
11.09.2011, 06:46
O suphelerin neyse bizimlede paylasirsan seviniriz. Ben izledigim sure boyunca negatif bir durum gormedim. Aksine top bizdeyken suekli hucumu dusunen bir oyun yapisi var. Sureki soldan bindirdi. Ha dun yedekten girdi, dincti enerjikti, 11 basladiginda bunu nekadar surdurebilir bilmiyorum. Negatif olarak sunu soyleyebilirim, hucuma ciktiginda geri donusleri biraz daginik. Kanatta beraber oynayacagi futbolcunun yardim etmesi onemli.
Benim gorusum CECH > CALE. Yeterlimi , tabiki degil. Onumuzdeki maclarda daha iyi degerlendiriiz.
yorumsuz6117
11.09.2011, 07:33
Serkan orta sahada oynadığı zaman kaybetmeye mahkumuz.
memmedaga
11.09.2011, 07:35
bu sene ancak belki ikinci yari toparlaniriz ,sampiyonlar ligi grubunda 3.culuk sansimiz ancak yuzde 30 , 2cilik yuzde 10'un altinda.
sebep m?i, kadro yeni 3 senedir bozulmayan kadronun yerine yeni kadronun dikis tutmasi en az 1 sezon ,yarim sezonda belki birbirleriyle oyun anlaminda uyum saglarlar diye umalim, oyle bazilarini abarttigi kadar kotu degil!!!
ha yonetim sampiyonlar ligi icin yeterli transfer yaptimi? hayir,zokora ayarinda topcular yerine super ligten takviye,bu sene ligde en fazla 3.cu oluruz gibi geliyor bana.
Asil sorun =gizli sorun ise kadronun "asiri genis" olmasi.
genis kadro demek, 31 kisilik kadro degil ,denge ve limit asildiginda yarar yerine zarar getirir .Genis kadro demek 11 kaliteli oyuncunun yanina en az 6 tane kaliteli yedek demektir, ideal genis kadro maksimum 24 olmali idi gel gorki yonetim paso oyuncu doldurdu ,bunlardan sadece 14 tanesi bence kaliteli 31 de 14!
maalesef gecen donemlerde olmadigi hic oynamayan oyuncular olacak gibi gozukuyor...
Ertan 51
11.09.2011, 07:43
Korktuğum başıma geldi,5-0 bitecek maç 1-1 bitti,
tahmin ediyordum böyle olacağını ama inşallah olmaz demiştim malesef oldu.
Yine de sağlık olsun diyorum,takım kötü değil,ilk maçın verdiği olumsuzluklar,oyuncuların birbirini tam tanıyamaması,takım olamamamız vsvs.Düzeliriz harika bir takım oluruz içiniz rahat olsun.
Adrian da yanılmadığı gördüm,güzel insan Szymek i unutturacak demiştim onun sinyallerini verdi bile,fakat Şenol hocam niye oyundan aldı onu anlayabilmiş değilim.
mahmuter61
11.09.2011, 07:56
Senol hoca küs gibi duruyor bu yanlış,takıma küsse yönetimle oturup konuşsun. Artik topçu eleştirmeyi bırakın Umut Bulut u kacirtan taraftar!nerdesiniz? Hadi konusun simdi pres yapan kosan rakibe basan kim var! Çok bilimiş olmayalım artik. Bi sene fazla beklentide olanlar yanılacak takım yerine taraftar biraz kendini eleştirsin artik.
mehmet83
11.09.2011, 08:13
Olur boyle seyler. Ilk macta boyle bir sonuc almamiz daha iyi bence. Hepimiz biraz kendimize geliriz. Bazi arkadaslar her maci kazanacagimizi dusunuyor herhalde. Ligin ilk macindan sonra kafa koparmaya basladigimiza gore ilerde ne olur dusunemiyorum bile. Bu takim iyi olacak.Kimsenin suphesi olmasin.
asilhamsi
11.09.2011, 09:00
Bugünkü maçı izledikten sonra kafamda oluşan lig maçlarının kadrosu şu şekilde
---------------------------Tolga (Onur)----------------------
Serkan(M.Yumlu)----------Giray--------------Celutska---------------Cech--------
----------------Zokora----------------------------Colman(Sapara)--------
Burak---------------------Adrian-----------------Volkan Şen(Halil)
------------------------Henrique------------------
Serkan cok cok kotu.Ne sag bekte nede ortasahada bir islevi yok.Performansı surekli geri gidiyor.Tum akınları onun kanadından yedik.
mustafa da inanılmaz aksıyor.Pozisyon bilgisi gercekten cok kotu.Mustafa-giray ikilisi asla ama asla olmaz.
Volkan kotu oynamasının en kotu sebebi sol da oynaması.Bursadayken de cok izledim.O adamın mevki sag acık.Amerikayı yeniden kesfetmek anlamsız.Eger sola biri cekilecekse bu adrian ve henrique olmalı.Volkan degil.
Ve bu macta ki en vurdumduymaz adam colman dı.Colman mactan sonra aklımız surdaydı gibi sacma sapan bir acıklama yapmıs.Hic bir futbolcunun mac secme lüksü yok.Azıcık zokoranın ciddiyetini örnek alsınlar.
Stoper bolgesi sorunlu ve eger iyi kurgulanamazsa ortasahnın merkezi sorunlu olmaya aday.Burada bir isim ön plana cıkıyor.Ayku.Muhakkak cok fazla sure almalı.
Ve alanzinho oynadıgı her macta eziliyor.Bence ilk 11 den olabildigince uzak tutulmalı.Hoca eger oyuna girenlerden Henrique icin o lafları sarfettiyse hakikaten sacmalamıs.Serkana %100 lük bir asist yaptı.Harika bir sutunu kaleci cıkardı ve oyuna girdikten sonra muthis etkili oldu.
Ve dünün en formsuz ismi hic suphesiz Senol gunesti.Birincisi ben arka plandayım unal ön planda gibi sacmalıklara girecekse lütfen klubede durmasın.Bu takımın kenardan heyecanıyla takımı atesleyecek onu iyi komuta edecek bir hocaya ihtiyacı var.Tıpkı gecen sene yaptıgı gibi.Eger heyecanı yok olduysa bence menajerlik görevini ustlensin ve klubeden cıksın.Dün sahaya dizilisin ne oldugunu kimse anlamadı.Karmancorman bir duzende oynadık.Ve oyuna yaptıgı mudahelelerle gercekten oyunu cevirdi!
Kotu oynamamıza ragmen alacagımız macı malesef Serkan,colman,Alanzinho gibi adamların vurdumduymazlıgı yuzunden hemde 10 kisi rakibe karsı berabere bitirdik.
şenol hocanın maç sonunda 3 futbolcuyu taraftarın önüne atma çabası yanlıştı, onlar oyuna girene kadar zaten süper oynuyorduk.
serhatipoglu
11.09.2011, 09:01
ligin ilk haftası ve yapılan yorumlar çok ağır evet laubalılık vardı ama bu takım laubalı iken bile zevk veriyor
- Olur böyle , düşmanlarımız şöyle bir heyecanlansın , bu ligin favorisiyiz merak etmeyin :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.