Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
Ömür Karadeniz
10.09.2011, 23:19
Bu sene ilk 4 önemli,o yüzden başlarda böyle beraberliklere fazla takılıp kalmamamız lazım.
asilhamsi
malesef celustka,glowacki,cehc 3 lüsünü oynatmak zorundayız.Yoksa defans cok sorun cıkarır.
Ligin icin kalan 3 formayı ben zokora,henrique,adrian a veriyorum
magicyattara
Yine Selçuk diyeceğim kızacaklar bana.:)
Selçuk takımın ritmini de iyi ayarlıyordu mesela...
Her şey Selçuğa bağlıydı..oyunun temposunu ayarlayan adamdı..çok geliştirmişti kendisini..bıktırıcı bir pas trafiği başlatıyordu ve organizasyonunu yapıyordu..
Ayrıca defans adamlarımız da tecrübesiz maalesef..Giray defansın patronu olamaz..Serkan'ın öne alınması defansı bitirdi bu akşam mesela..tecrübe lazım,kademe lazım..
Sanırım bu kadroya daha çok adam alınacak..çok adam gider çok adam gelir oturana kadar..
Tayfun Aydın
Aynen doğru biz niye boşa yırtınıyoruz ki:) vallaha iyi dedin renkdaşım sorunun kaynağına bakmamız lazım 20 milyonu ne yaptılar acep:confused: Sadri şenerin kendisine dediği gibi futboldan anlamam, yani hayırdır ne kulübü yönetiyorsun. Şenol hocada transferde bir kelam etmez zaten, olan bize oluyor her zamanki gibi.
Hocam sigarayı bırakacam diye kullanmadığım ilaç kalmadı çok da rahattım aha al işte dk 89 dk benim bir yılda kazandığım parayı bir ayda alan iki tane .......... adam maç berabere ve benim canım deli gibi sigara çekiyor.Bu takımın defansını giray mustafaya bırakan santrofor diye halil i alanlara ve bunlara ses çıkarmayıp sadece ağlaşanlara yazıklar olsun.
Mustafa Ayazoğlu
şenol güneş
alanzinho veya henrique
"cezasını çekecek"
asimetrik
Selçuk çok iyi bir oyuncu olsa Avrupa'ya giderdi. Bir tane talip çıkmadı. Gittiği takım Avrupa'da bile oynayamayan Gs.
Beğenilmeyen Umut, hem de iyi bir paraya Toulosue'de. Bir yerde hata yapıyoruz ama nerede.
celustka ne orta yapabiliyor nede isabetli pas orta sahada pas trafigi çok kotu maalesef seluk'un yeri egemenin yeri jajanin yeri dolmadi bu geçekleri gormemezlikten gelmeyin malzeme ortada bu takim dediginiz gibi ilerde duzelmez bugun sahada burak zokora giray iyiydi gerisi yalan mesela Adrian gol onun golu sayilir ama maçin geri kalaninda koca bir sifir adamlar bi metre yanindan geçiyor adrian orali bile deyil..
Ne alakasi var bugün macin en iyi adamlarindan biri adrianla cerlutskaydi, tam tersini söyledin maci izlemedin herhalde.
yahu kafalar nerede bizim anlamıyorum taraftar olarak...
play off sistmi var bu sene ve yenı bı takım olan bizim için bu sistem çok iyi..
puan kayıpları daha da olacaktır..manisaya geçen sene de puan vermedik mi...
ben takımı son 20 dk hariç beğendim..
takım oturunca gıpta ederseniz artık..
bu arada yabancılarda pioterden sonra alanda dışarıda kalır
tufekcib
10.09.2011, 23:20
selçuk diyen arkadaşlar bi ihtimal haklı olabilirler ama şöylede bir gerçek var,
selçük 3 yıl aynı takımda oynadı ve genelde aynı isimlerle birlikte oynadı.
ilk geldiği sene zokara kadar iyi olduğunu kimse söyleyemez.
birazcık sabretsek bence zokoranın onu aratmayacağını rahatlıkla görebiliriz...
Azıcık sabır sözüne katılıyorm.. Bence zokora selçuktan 10 bin kat daha iyi. İzleyip görücez. ve ve ve Adrian .. Tek kelimeyle müthiş..
Sefer A.
İnterden 5 yeriz daha fazlasını bilmem.Takımda oyuncu yok.Puan kaybettik diye demiyorum.Takımda klas oyuncu yok ne derseniz deyin.Halili eskişehirden almayı gövde gösterisine dönüştüren yönetim,Şampiyonlar ligi için flaş transfer yapamayan yönetim,dağılmış takımdan topçu almayı maarifet sayan yönetim,sattıklarının yerine 3.sınıf topçu alan yönetim........Takımın suçu yok,şenol'unda yok yönetim yetersiz.Uyutuyorlar bizi.Bir tane maçı ayağımı uzatıp rahat seyredeyim ne mümkün kahır başladı
baslatmayin yönetiminize simdi yaaa, ben de pek taraftari falan degilim yeri gelir çok elestiririm ama basindan beri bu transfer konusunda Senol hocada suç buluyorum kimse kusura bakmasin, sen baska takimlarla ilgili yorum yaparsin Türk futbolu hakkinda da yaparsin ona buna suna bilmem neye yorum yaparsin her seyi dersin felsefecilik yaparsin edersin, ama bir kere ula 1 kereeee yönetime azcik böyle bir iki laf ile tas atip oyuncu isteseneeeee !!!! ulan bir kere dedi mi savunmanin ortasinda oyuncu eksikligimiz var diye, de daaaa de daaaa, yönetim bana istedigim savunma oyuncusunu almakta çok kararli degil gibi bir laf et daaaaa, Glo Giray Mustafa yaaaa savunmaya bak, bir de Celutska diyenler yok mu eeeeyyy çildiriyorum arkadas adam sag bek mi sol bek mi stoper mi belli degil, aliyoruz boyle adamlar sonra stoper diye sayiyoruz Tayfun gibi, e Zokora ve Aykut da oynayabiliyormus stoper onlari da sayalim heeeheeee :) :alkış: yalniz su var Celutska solda çok daha iyi oynuyor ;)
yönetim de son günlerde gurerrero santa cruz falan filan ile ugrasacagina, gignac ile ugrasacagina, Dany ile ugrassaydi 6saatte bitmisti transferi, yaziklar olsun, Senol hoca da göz yumsun ama memleketi kurtarmaya çalissin felsefeci konusmalariyla....
Celutska'yi begenenlere de sunu demek istiyorum, adam Cale'nin ilk zamanlarindaki gibi, savunmada iyi ama hücum iyi degil, Serkan zaten gitti mi gelmiyor ki gittiginde bile ise yaramiyor artik, bari sol tarafta adam gibi bekimiz olsun, Cech aldik ama bakacagiz fena gözükmüyor ama bakalim, hücum yapmayan kenar savunmacilarla avrupa'da basari imkansiz bu çok açik ve net, hele bir de artiz Colman'li orta sahan varsa Inter seni deler geçer parçalar, bir de savunmanin ortasi heeeyy gidiiii Glowacki sakatlanirsa ALLAH koursun kaldi geroye Giray Mustafa veeeee....... kimse, 0 :)
Her şey Selçuğa bağlıydı..oyunun temposunu ayarlayan adamdı..çok geliştirmişti kendisini..bıktırıcı bir pas trafiği başlatıyordu ve organizasyonunu yapıyordu..
Ayrıca defans adamlarımız da tecrübesiz maalesef..Giray defansın patronu olamaz..Serkan'ın öne alınması defansı bitirdi bu akşam mesela..tecrübe lazım,kademe lazım..
Sanırım bu kadroya daha çok adam alınacak..çok adam gider çok adam gelir oturana kadar..
Umarım transferleri bu yönetim yapmaz...:rolleyes:
Takım olmak başka birşey..Geçen sene takımla oynamayan ne olduğu belli bir Manisa ,henüz oturmamış yapısıyla takımımızın ipliğini pazara çıkardı...İki puan kayıp belki...Varsın olsun...Ama takım oyununa ihtiyaç var...Organizasyonu sağlayacak zamanımızda pek yok...Bizdeki oyuncular şablonumuz oturana kadar eleştirilecekler...Bu hep böyle gitmez herhalde...Zamana ihtiyacımızın olduğu besbelli...En az hasarla geçmemiz gerekir...İlk maçlar hep zordur ama ,bu zorluğu kendi kendimize çıkarttık...Hep beraber çarşamba maçına ...Hayallerini süsleyen ş.liginde oyuncularımızın 2 gömlek üst mücadele vereceklerini düşünüyorum...Asıl düşündüren mücadele yetmeyebilir...
Mustafa Ayazoğlu
alanzinho ilk yolcu isim sanki.
Tayfun Aydın
10.09.2011, 23:21
şenol güneş
alanzinho veya henrique
"cezasını çekecek"
şenol hocaya kim ceza verecek giray mustafa halil le lige başlamak.
Muhammed
10.09.2011, 23:21
Mustafa Yumlu'yu bugün serbest bıraksak birkaç sene sonra alt liglerde dolaşır.
yorumsuz6117
10.09.2011, 23:22
Bugün sahanın en iyileri adrian Celustka ve volkandı.. Volkan değişikliğini kavrayamadım :S Birde gerçekten şunu felsefe haline getirsek iyi olucak.. En iyi defans ; Atack yapmaktır.. Bu kadar net...
Burda bir ironi olduğunu düşünmek istiyorum. Volkan bugün sahanın en kötü oyuncusuydu. Her topu ezdi kaybetti. İl maç heyecanıdır inş düzelir.
Mehmet S. Pervan
bu defansla çok çok çok çok zor diyorum başka da bişey demiyorum. bu sene 60 atarz 90 yeriz benden sölemesi... (hiç bu kadar olumsuz olmamıştım)
tufekcib
Abi yanlış düşünüyorsun. Ben size diyorum ki yazın bunu bir yere... Zokora 10 bin kat daha iyi selçuktan bakın 3. maçında herkes zokorayı nasıl benimsicek..
Birtan Karaman
Henrique'yi 30 dakikalık sürede değerlendirmek tam olarak sağlıklı olmaz ama yetersiz bulan var mı gerçekten?
serkanı orta sahada görmek istemiyorum...
şenol güneş
alanzinho veya henrique
"cezasını çekecek"
Nereden çıkardın renktaş? Benim kaçırdığım bir şey mi söyledi Şenol Hoca ?
matrix5782
Eleştriler Mevkiler Orta Saha ve Defans Göbeği Olacak Gibi....Aslında Olacakları herkes tahmin ediyorDu Sezon başlamadan Önce...
Manisa Ters Gelen Bir Ekip..
Benim 2 Eleştirim Colman ve Halil ;Cech Değişikliğinden Sonra Bozulan Defans Kurgusu..
Dozajında..
İnter Maçına Odaklanalım...
Ömer Faruk61
10.09.2011, 23:23
Allah gönlümüze göre versin,cok cömertiz ya, Trabzonspor dan metriste yatan kader kurbanlarina 2 puan, morallerini yüksek tutmak gerekir zaman gecmez yoksa oralarda..:)
Henrique ne yapti niye hoca ona kizmis ?
Deniz Tosunoğlu
Senol hoca Henriqueden bahsetti tabiki.. Alan'in dogru durust pozisyonu yoktu..
yorumsuz6117
Zokora ve Selçuk'u kıyaslamayı bırakın artık. Zokoro'dan Selçuk'un yaptıklarını beklemeyin.
Mehmet S. Pervan
egemenin boşluğunun doldurulmaması yenilir yutulur cinsten bi hata değil! 40 yaşındaki song gelse daha iyi olur bu takımın savunması
tufekcib
10.09.2011, 23:24
Burda bir ironi olduğunu düşünmek istiyorum. Volkan bugün sahanın en kötü oyuncusuydu. Her topu ezdi kaybetti. İl maç heyecanıdır inş düzelir.
Abi çok iyi pas yaptılar. Topu aralara gönderdiler. Araya çok iyi sarkıyordu mesela.. Kanatlarda da 10 numara oyuncularımız war. Burak ve volkan.. ortada adrian ve colman. forvette henriqe ve halil.. ön liberoda da zokora defansta bildiğimiz gibi.. Biz bu kadaroyla süper ligi darma duman ederiz. .
Henrique'yi 30 dakikalık sürede değerlendirmek tam olarak sağlıklı olmaz ama yetersiz bulan var mı gerçekten?
Ben çok isteksiz gördüm. İlk maçta beni tatmin etmedi ama gelecek maçlarda daha iyi olacağından eminim.
onur_alabuga_61
tmm maçı ciye almadık ama biz manisayı son 3 yılda kaç kere ve nasıl yenmişiz bi bakın...
Tayfun Aydın
Henrique bu takımın en kötüsüdür ben bu kadar rezil futbolcu görmedim girayların mustafaların emeklerni ziyan ediyor yazık Trabzonspor a gelen her yetenekli futbolcu gibi(yattara engin jaja) yolcu edilmelidir.
yorumsuz6117
İnter maçında oynayamayacak oyuncuları da düşünürsek Henrique 11'e ilk yazılacak isimdir.
Mehmet S. Pervan
arkadaş yanlış söyledi. hoca henrique'ye kızmadı. ztn o da kızılacak bişey yapmadı. sitemi alanzinho'ya. çarpıtmayalım.
egemenin boşluğunun doldurulmaması yenilir yutulur cinsten bi hata değil! 40 yaşındaki song gelse daha iyi olur bu takımın savunması
song gelse daha iyi olur mu bilmem ama egemeni ararız.
glo , giray , mustafa .
alayı ağır stoperler.
egemen çok hızlı olmasa da kademe anlayışının ve hızının daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Hekimoğlu
10.09.2011, 23:25
şenol güneş
alanzinho veya henrique
"cezasını çekecek"Hoca da asabi psikolojik destege ihtiyacı var sanki vucut dili sorunlu zaten.
Metin Sağır
10.09.2011, 23:25
Böyle rezillik olmaz 10 kişi rakibe bir gol daha atıp rahatlamıyorsun.
Mustafa ve Serkan yeter artık.
Burak yine sırtladı takımı.
NOT: İlker'e çok şey söylemek isterdim ban yemek istemiyorum.
bulurlar bulurlar..
o değilde forumda seviye vallaha yerlere düşüyor..şu maça göre değerlendiriyoruz ya...
şu takıma destek verseler bu takım ilk 4 e girer..
matrix5782
10.09.2011, 23:26
90 Dakilık Sürede Celustkayı Beğenmneyip 25 Dakikalık Sürede Cech'in onu keseceğini Söyleyenler bile var kardeşim...
her yoruma Açık ol...:) :)
Tayfun Aydın
Zokora yı bugün beğenmeyenlere sorum şudur bugün orta saha da topa basıp adam gibi oyun kuruculara topu kim aktardı.Defansında zaten topu bilen yok Zokora tam bir topçu
Turgut Altun
Selçuk çok iyi bir oyuncu olsa Avrupa'ya giderdi. Bir tane talip çıkmadı. Gittiği takım Avrupa'da bile oynayamayan Gs.
Beğenilmeyen Umut, hem de iyi bir paraya Toulosue'de. Bir yerde hata yapıyoruz ama nerede.
Umut ideallerinin peşinden gitti, Selçuk paranın peşinden gitti. Yoksa Selçuk'a Avrupa'dan çok teklif geldi. İsteseydi İspanya'da ya da Premier Lig'de olabilirdi.
henrique ayağına aldığında ( zaten birkaç kez geldi ) deldi geçti rakip savunmayı.
yerinde pasını da verdi , şutunu da çekti.
bırakın uşağun yakasını.
Çağdaş DENİZ
10.09.2011, 23:27
hocanın kızdığı isim kesinlile alanzinho idi.
ancak hoca çok bariz ve kariyerine yakışmayacak hatalar yaptı maçta.
örneğin hazırlık maçı oynuyormuş gibi celustka yı soldan sağ beke çekip cech i oyuna alıp solda oynatması tam bir rezaletti.zaten bu oyuncu değişikliğinden sonra 5 dakika nerdeyse ceza alanımızdan çıkamadık.celustka sol bekte harika oynuyordu sağa geçti bocalamaya başlayıp çok ileri çıktı.
ikinci bariz hatası ise burak'ı çıkarması gerekirken halil'i çıkarması idi.ayrıca colman güzel oynadı maçta ama sarı kartı olduğundan bazı müdahalelerden kaçındığı bariz göründü.dolayısıyla colmanı çıkarıp aykutu oyuna alabilirdi.
celutska stopere çekilmeli diyorum ben millet ne düşünüyor bılmıyorum ama
magicyattara
Abi yanlış düşünüyorsun. Ben size diyorum ki yazın bunu bir yere... Zokora 10 bin kat daha iyi selçuktan bakın 3. maçında herkes zokorayı nasıl benimsicek..
Senin benim düşünmemle olsa keşke..Zokora 31 yaşında..21 yaşında olsa sana katılırdım..maalesef fos bir transfer gibi duruyor..
Daha önce hiç izlememiştim ama görüldüğü kadarıyla çok koşan oyun bozan,fiziki özellikleri yüksek bir oyuncuymuş iyi zamanlarında..şimdi fiziğini de tekniğini de göremiyoruz..ya da ben göremiyorum..hiç defansın kademesinde gördün mü Zokora'yı..
Ayrıca Selçukla stil olarak çok farklılar..neden alındı bilemiyorum..umarım faydasını görürüz..
fanatikdevri
mustafa yumlu bu takımda şenol güneşin çalışan karşılığını alır adamımı yoksa napalım adam yok kimi oynatalım adamımı çözemedim hala
Mustafa Ayazoğlu
Senol hoca Henriqueden bahsetti tabiki.. Alan'in dogru durust pozisyonu yoktu..
Cezasını çekecek derken , sanırım İnter maçında yok!
Hocam sigarayı bırakacam diye kullanmadığım ilaç kalmadı çok da rahattım aha al işte dk 89 dk benim bir yılda kazandığım parayı bir ayda alan iki tane .......... adam maç berabere ve benim canım deli gibi sigara çekiyor.Bu takımın defansını giray mustafaya bırakan santrofor diye halil i alanlara ve bunlara ses çıkarmayıp sadece ağlaşanlara yazıklar olsun.
Bir kaç hafta yaşarız stresi hoca ve takım kendine gelene kadar, o zamana kadar aman diyim kendine yazık edip başlama şu merete :) Ondan sonrası eminim daha da iyi olacaktır. Şu para konusunda haklısın kıçı kırık herif bir iki top sektirecek diye dünya para veriyoruz, oynasa neyse de bir de bizimle maç izliyor. Yönetime diyecek bir şey bulamıyorum zaten Trabzonsporda transfer bitmez, aldığımız oyuncular hocanın istediği oyuncular diye dursunlar.
asimetrik
Hafızam iyi değildir, geçen sene evimizde 3 yediğimiz Manisaspor maçında Selçuk, Egemen filan yok muydu?
Kara Mert61
10.09.2011, 23:28
Colman bu takım için yetersiz bir oyuncudur.Bunu bugün bir kez daha gördük.Kilit noktada oynuyor ve bugün adeta sahada yokları oynadı.Orta sahayı kapatamadık.Sonradan serkan'ı o mevkiye çektik ama bu sefer de 2 stoperimizin arasından golü yedik..Kaybedilen 2 puana yazık oldu.
Numan Yerlikaya
Galiba Herzamanki Gibi Kötü Oynamışız İzlemedim Ama :)
Zafer Fidan
Bu forumda bir cok taraftar Futbolun "F"'sinden anlamiyor.
Birtan Karaman
90 Dakilık Sürede Celustkayı Beğenmneyip 25 Dakikalık Sürede Cech'in onu keseceğini Söyleyenler bile var kardeşim...
Haklısın abi, Cech harika gibi yorumlarda vardı onları göz önüne almadan sordum o soruyu.
bizim taraftar hakikaten enterasan tek maçla takımı bir kalemde silmeyi ne çok seviyoruz.bu maçdaki en önemli ders takım olamamaktır.karşımızdaki takımın kadrosunda geçen seneden bu yana tek değişiklik var ya bizde 3 mü 5 mi 10 mu ?
önce takım olalım gerisi kolay bu kadro bu ligi darmaduman eder
bu forumda seviyenın yukselmesi lazım...insanalrı sogutuyorlar...
amac ilk 4 zaten...
oyle yada boyle herkes biliyor devre arasında bu takımdan adamalr gidecek ve stoper gelir elbet..
ama taraftar ne istiyo ben anlamıyorum
asimetrik
10.09.2011, 23:29
Umut ideallerinin peşinden gitti, Selçuk paranın peşinden gitti. Yoksa Selçuk'a Avrupa'dan çok teklif geldi. İsteseydi İspanya'da ya da Premier Lig'de olabilirdi.
Ben kaçırmışım. Kimlerden teklif geldi. Dedikodu dışında somut örnek var mı ?
Hafızam iyi değildir, geçen sene evimizde 3 yediğimiz Manisaspor maçında Selçuk, Egemen filan yok muydu?
Vardı da yine laubali oynamıştık...
Eren Karaahmetoğlu
Her türlü ilk dörtte olmak önemli değil, toplayabildiğin kadar puan toplayıp ilk 4'e girmek önemli. Gerekirse zirveden.
magicyattara
Orta sahada pas yapan takımlar bizi dağıtabilir..basmayan ya da top kazanamayan,kazandığı topu iyi kullanamayan bir orta saha görüntümüz var..
CL maçları hayalkırıklığı olabilir..çok mücadele etmemiz lazım..
Alptekin Akyazı
Bu takım ligi birinci bitirir ama play off maçlarında şampiyon olamayız.Eleme bizim işimiz değil maalesef.İyi kadromuz var konsantrasyon sorunumuz olmadığı sürece.
İnter maçına gelirsek o maçta herşey farklı olacak takımın bugünki görüntüsünden çok uzak olacağına eminim.
yavuzbaha
Henrique bu takımın en kötüsüdür ben bu kadar rezil futbolcu görmedim girayların mustafaların emeklerni ziyan ediyor yazık Trabzonspor a gelen her yetenekli futbolcu gibi(yattara engin jaja) yolcu edilmelidir.
..Henrique bana göre süper bi santrafor...Zokora ise bugün mükemmel oynadı...takımda uyum süreci problemi var...takımımız çok iyi ama giray ve mustafa süper uyumsuz
Mehmet Ç.
Yorumlari okudumda..
Üzüntünüze veriyorum...
Böyle olmaz??!
Carsamba günü puan cikarinca sakin simdi hakaret ettiklerinize övmeyin!!
mükemmel :alkış: .....
"Rakibiniz 11 kişiyken onlardan iyiyken, 10 kişiyken kötüyseniz burda sorun konsantrasyondur(laubalilik)." Şenol Güneş
Can Karyağdı "İlk yarı 1-0 önde olan bir takım ve rakip 10 kişi. Buna rağmen gelen bu sonuç?" diye girdi söze. Hoca da "Oyuncular da bu düşüncede olduğu için böyle oldu." dedi.
Maçın özeti bu.
Basın toplantısını şimdi okudum, anladığım kadarıyla Henrique Inter maçında yok.
yorumsuz6117
10.09.2011, 23:31
Cezasını çekecek derken , sanırım İnter maçında yok!
Zaten çoğu adam yok Henrique'de oynamassak kim oynayacak..
Tayfun Aydın
Bir kaç hafta yaşarız stresi hoca ve takım kendine gelene kadar, o zamana kadar aman diyim kendine yazık edip başlama şu merete :) Ondan sonrası eminim daha da iyi olacaktır. Şu para konusunda haklısın kıçı kırık herif bir iki top sektirecek diye dünya para veriyoruz, oynasa neyse de bir de bizimle maç izliyor. Yönetime diyecek bir şey bulamıyorum zaten Trabzonsporda transfer bitmez, aldığımız oyuncular hocanın istediği oyuncular diye dursunlar.
Canım kardeşim o meret değil de beni zaten Trabzonspor deli edecek.Keyif olsun diye seyrediyoruz kendimize eziyet ediyoruz.Sorun şu Trabzonluyuz ve vasat a tahammülümüz yok sorun burda.Deplasmanda 1 puan iyidir diye bakamıyoruz.
matrix5782
FM tabiriyle Konuşayım :)
DM ile CM
CAM İle CF
LB ve CB
Aynı kefeye Koymayalım Mevki,Özellikleri Çok farklı.. Hataya Düşeriz...
Ömer Faruk61
10.09.2011, 23:32
Allah gönlümüze göre versin,cok cömertiz ya, Trabzonspor dan metriste yatan kader kurbanlarina 2 puan, morallerini yüksek tutmak gerekir zaman gecmez yoksa oralarda..:)
Serdar A
Sezonun ilk maçları hep zorlu olur . Burada 'fark atarız' gibi , gayriciddi mesajların anlamlı olmadığını anlatamadık .
Takımın tamamına yakını değişti az sabır . Futbolcuları ne yüceltin , ne yerin dibine sokun , her şeyin bir ölçüsü var . Taraftarlık ölçütü içinde olmak kaydıyla bu dengeyi hep kollamak gerekiyor . Örneğin Celustka hakkında söylenenler çok üzücü . Halbuki geçen hafta yere göğe sığdırılamıyordu . Bu şekilde futbolcu kazanamayız . Kazandıklarımızı da çabucak yitiririz . Örnek çok , örnek inanın çok .
Maçtan notlarım :
Mustafa , sezon başı için dahi yeterli değil . Soğukkanlı müdehaleleri , pas yapma arzusu çok iyi fakat çizgiyi bozuyor , adamını unutuyor . Stoper bölgesi dalgınlıkları affetmiyor .
Celustka , uyumsuz . Kabiliyetsiz demek insafsızlık olur . Oyun yapısına alıştıkça faydalı olacak inşallah .
Giray toparlanmış , savunmadaki tek banko oyuncu . (kadro yapısı malum)
Cech'in ileri çıkma arzusu ve refleks olarak sürekli boş alanı katediyor olması bile benim nazarımda kafidir , yıllardır bunları göremedik .
Serkan , Orta alanda Colman ve Zokora arasında kalan derin boşluğu doldurabilecek kadrodaki ilk oyuncu . Bu gün bunu net şekilde gördük .
Zokora , tecrübe abidesi . Şöyle iki adamımız daha olsaydı , takım 1 seviye atlardı .
Colman , kaldığı yerden devam .
Adrian , umut verici . İniesta'yı anımsatan yalnızca dış görünüşü değil , futbolu da onun yolunda .
Alanzinho , Sapara varken bakalım nasıl forma bulacak . Ondan beklediğimiz driplingleri Henrique de yapıyor , yokluğu bence aranmaz .
Volkan , zaman lazım . Kendisini kanıtlama telaşına düşmesi ise benim adıma eksi not . Daha basit oynasa , uyum sürecini hasarsız atlatır .
Halil , topsuz oyunda gayretli , topla oyunda henüz beceriksiz . Şenol hocanın sevdiği nitelikte oyuncu . Bir iki gol bulup rahatlarsa hem kendi hem de takım oyununa olumlu yansır .
Henrique , 45 dakika oynasaydı , bir golü vardı . Bu kadar açık söylüyorum .
Takımı sahada yönlendiren Ünal hoca , Şenol hoca sanırım yavaş yavaş teknik direktörlük görevini ona bırakıyor . Bu sezon geçiş sezonu olacak gibi .
Metin Sağır
Trabzon'da o ilker adisini rahat bırakmayın ALLAH AŞKINA!
Tayfun Aydın
..Henrique bana göre süper bi santrafor...Zokora ise bugün mükemmel oynadı...takımda uyum süreci problemi var...takımımız çok iyi ama giray ve mustafa süper uyumsuz
valla benim yazdığımdan ne anladın bilmiyorum ama dediklerine aynen katılıyorum.
bir yandan kızıp duruyorum bir yandanda daha ligin ilk macı olur böle şeyler diyorum kendi kendime.koskoca lig daha neler neler olacak hemen yelkenleri suya indirmeyelim.
magicyattara
10.09.2011, 23:33
Şenol Güneş'in "cezasını çekecek" dediği adam bence Henrique..topsuz oyunda hiç yoktu..hiç ikili mücadeleye girmedi..isteksizdi gördüğüm kadarıyla..
İlk Benfica maçında ki hırsına ulaşmalı acilen..
Orta sahada pas yapan takımlar bizi dağıtabilir..basmayan ya da top kazanamayan,kazandığı topu iyi kullanamayan bir orta saha görüntümüz var..
CL maçları hayalkırıklığı olabilir..çok mücadele etmemiz lazım..
Aynen abi aynen. Çok kırılgan orta sahamız var. Geçen sene de çok farkı yoktu diyecem katılmayacaksın :)
karaozgur
10.09.2011, 23:33
Hocamızın açıklamalarını izlemedim ama maçın geneline bakınca ben hoca olsam bu tarz açıklamaları Colman, Alan ve azda olsa Yumlu için yapardım.
Dediklerini anlamak için Colman'ın maç içindeki Jaja'lığına, Alan'ın yenilen golde Murat'ı kovalamasına, Yumlu'nunda golü bizim gibi seyretmesine bakardım.
Bence en fazla Colman'a kızıyordur hoca. Yenilen golde iyi bakarsanız taca doğru kaçıyor. Hele ilk yarıda korner dibinde yediği bir çalım varki, dillere destan. Esas önemli olan çalımı yemesi değil zaten. Esas önemli olan sanki hiçbirşey olmamış gibi davranması. Geçen senenin ikinci yarısındaki Jaja'yı gördüm bugünki maçta sanki.
Alan ise bildiğimiz Alan. Ne uzuyor, nede kısalıyor. Mal bu, bununla idare edeceğiz artık!..
Hocanın dediği gibi;
"Sol ayaklı bir stoper alamadık..."
tufekcib
10.09.2011, 23:34
Senin benim düşünmemle olsa keşke..Zokora 31 yaşında..21 yaşında olsa sana katılırdım..maalesef fos bir transfer gibi duruyor..
Daha önce hiç izlememiştim ama görüldüğü kadarıyla çok koşan oyun bozan,fiziki özellikleri yüksek bir oyuncuymuş iyi zamanlarında..şimdi fiziğini de tekniğini de göremiyoruz..ya da ben göremiyorum..hiç defansın kademesinde gördün mü Zokora'yı..
Ayrıca Selçukla stil olarak çok farklılar..neden alındı bilemiyorum..umarım faydasını görürüz..
Sadece 3 tane pozisyon kafamdan sayarım adamın önünden koşarak aldığı.. Fakat selçuk denen şahsiyet afedersin ama gerçekten bişe yapmıyordu..
"Rakibiniz 11 kişiyken onlardan iyiyken, 10 kişiyken kötüyseniz burda sorun konsantrasyondur(laubalilik)." Şenol Güneş
Can Karyağdı "İlk yarı 1-0 önde olan bir takım ve rakip 10 kişi. Buna rağmen gelen bu sonuç?" diye girdi söze. Hoca da "Oyuncular da bu düşüncede olduğu için böyle oldu." dedi.
Maçın özeti bu.
Koskaca kulüpte bunu oyunculara anlatacak adam yok mu?
psikiyatristte mi yok.
Hocayı bazen anlamıyorum, işi bu değil mi zaten oyuncuları zinde tutmak.
Birtan Karaman
Basın toplantısını şimdi okudum, anladığım kadarıyla Henrique Inter maçında yok.
Gole kadar gayet iyi oynadıklarını belirten Güneş, “Golden sonra kopukluklar başladı. Skora göre rehavette kapıldık ve dirençsiz oynadık. Pas hatalarımız vardı, pozisyonlarımız vardı ama 11'e 11 iyi oynadığınız bir oyunda rakip eksikken kötü oynamak konsantrasyonu eksik olan oyuncunun bıraktığı izlerdir. İkinci yarı rakibimiz ne kadar dirençli ve inançlı ise biz o kadar dirençsiz ve inançsız oynadık. Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçı, milli takımlardan dönen oyuncular vardı ama mazeret değil." dedi.
Hangi yeri okuyarak bunu anladın kardeşim bana söylermisin?
Resmi siteden alıntıladım bu arada.
holaysa61
hocanın kızdığı isim kesinlile alanzinho idi.
ancak hoca çok bariz ve kariyerine yakışmayacak hatalar yaptı maçta.
örneğin hazırlık maçı oynuyormuş gibi celustka yı soldan sağ beke çekip cech i oyuna alıp solda oynatması tam bir rezaletti.zaten bu oyuncu değişikliğinden sonra 5 dakika nerdeyse ceza alanımızdan çıkamadık.celustka sol bekte harika oynuyordu sağa geçti bocalamaya başlayıp çok ileri çıktı.
ikinci bariz hatası ise burak'ı çıkarması gerekirken halil'i çıkarması idi.ayrıca colman güzel oynadı maçta ama sarı kartı olduğundan bazı müdahalelerden kaçındığı bariz göründü.dolayısıyla colmanı çıkarıp aykutu oyuna alabilirdi.
Cech'i inter maçında solda celu'yu sağda oynatmak istiyorsa bu oyuncuları bu mevkilerde denemek istemiş olamaz mı, oyuncu değişikliklerinden ziyade ruhsuzluk ve disiplinsizlik bana koyuyor. Alan sadece yılda 2 maç kazandıracak ve diğer maçlarda hiçbir halt yapmayacaksa sözleşmesi dolmadan satılmalı. Türkiye ligi fizik gücü de istiyor, adama üflesen yere düşüyor zaten. Alan yerine diri saparayı her zaman tercih ederim.
futbalski60
10.09.2011, 23:35
Selçuk'u aramak istemiyorsak Adrian'ı Colman'a biraz daha yakın oynatmamız gerek.
Tunay ERDEM
Bu takım ligi birinci bitirir ama play off maçlarında şampiyon olamayız.Eleme bizim işimiz değil maalesef.İyi kadromuz var konsantrasyon sorunumuz olmadığı sürece.
İnter maçına gelirsek o maçta herşey farklı olacak takımın bugünki görüntüsünden çok uzak olacağına eminim.
play off basketboldaki gibi eleme olmuyor benim bildiğim? takımlar normal sezondan taşıyacakları puanla mini bir lig yapacak.
ayrıca biz play off takımı değiiliz, buna katılıyorum. play off'a çok fazla puanla girmemiz lazım. zira daha final takımı olamadık. 3 veya 4 olarak gidersek çıkmamız imkansız.
Fanatik34
Alanzinho bu takimin 18´ine girmeyecek oyuncularin basinda geliyor...Senol Hoca bu hafta ona bu mesaji yolladi!
Senol Günes´in lig icin defans göbegini bir an önce kararlastirmasi lazim.
Beni bircogunuz elestirebilir ama su an Giray-Tayfun ikilisinden daha baska bir cözüm görükmüyor!
Zaten Senol Hoca´nin niye o kadar düsünceli oldugu anlasilmiyor mu??? Hep dedim "Nicelik degil, Nitelik istiyorum"
Tayfun Aydın
Neden Serkan ı hiç sorgulamıyoruz hiç bu kadar kötü oynadığını hatırlamıyorum.Çok dağınık kafası maçt adeğil.Defansımız çok kötü
Yorumlari okudumda..
Üzüntünüze veriyorum...
Böyle olmaz??!
Carsamba günü puan cikarinca sakin simdi hakaret ettiklerinize övmeyin!!
Çarşamba günü puan çıkartalım dile benden ne dilersen diyesim geliyorum ama çoook uzaktasın renkdaş...
Ağzından bal damlıyor...
Bugün bende çok kızdım olmaması gerekiyordu.
Ünal hocanın dediği gibi kaybediceksek adam gibi puan kaybedelim...
Takımdaki oyuncular iyi işler çıkartıcak ama daha ciddi olmaları lazım ve birazda zamana ihtiyaç var
Canım kardeşim o meret değil de beni zaten Trabzonspor deli edecek.Keyif olsun diye seyrediyoruz kendimize eziyet ediyoruz.Sorun şu Trabzonluyuz ve vasat a tahammülümüz yok sorun burda.Deplasmanda 1 puan iyidir diye bakamıyoruz.
Doğru, ligi takmayacak olan ben bile dayanamadım bu beraberliğe..
play off basketboldaki gibi eleme olmuyor benim bildiğim? takımlar normal sezondan taşıyacakları puanla mini bir lig yapacak.
ayrıca biz play off takımı değiiliz, buna katılıyorum. play off'a çok fazla puanla girmemiz lazım. zira daha final takımı olamadık. 3 veya 4 olarak gidersek çıkmamız imkansız.
Hocam 20 milyon euroyu boşuna saklamıyoruz heralde.Play-off'ta tüm kilitleri açacağız..:D
o maçta 1-0 öne geçip acayip dalga alma neticesi 3 tnae yemiştik.
brushfield
10.09.2011, 23:37
Benim nacizane fikrim geçen sene Selçuk'un serbest vuruşlarından çok goller atmıp maçlar kazanmıştık. serbest vuruşlarda bence daha etkili olmalıyız.
matrix5782
Çok Ayrıntıya İnmeden bazı Konulara Değinmek İstedim:
İyisiyle Kötüsüyle 2011-2012 Sezonuna Büyük Sirkülasyon ve Değişimle Girdik.İlk Maç eleştiri Boyutunu iyi ayarlamalıyız.
Takımın Artılarıda vardı Eksileride Devam Eden Sorunlarıda...
Maç Belli Oranda Karşılıklı Ataklarla Başladı..Takımın yaşadığı Değişim Sahada kendini Gösterdi..Nihayet Gol Adrian ve Burak işbirliği ile 39.Dk da geldi.
Ardından İsaacin Kırmızı Kartı,Rakibin gardını Biraz daha Düşürdü.Ancak Bunu değerlendiremedik.Rakibi Öldürmek Son DarbeyiVurmak yerine Rakibe cesaret verdik hayat Verdik.60.Dk'dan sonra Gol geliyorum demeye başladı.
Oyun içinde Adrian Çok iyi idi.Zokora Orta Alnda tek Başına savaştı bana göre.Buna Celustkanın Mücadele Gücü ve Sert oyun yapısını da Ekleyebiliriz.Takım Orta Düzeyde Mücadele etti.Ancak Colman Geçen Sene Selçuğa yaptığını Bu sene Zokoraya da yapacak Gibi.. yardımlaşma Yo,Başına Buyruk hareketler ,Kafa maçta Değil..
Bana Göre maçın Dönmüm Moktası Halil'in Çıkıp Marek Cech'in Oyuna Girişi oldu.İyi Savunan Defans hattımızı Bozonca üstüne Biraz da dağnık Futbolumuz Etkilenbince.. geliyorum Diye haber veren gol geldi...
Marek Cech Celustkanın Sol tarafta Gösterdiği Sert ve Mücadeleci Oyunu Gösteremedi Gösteremezde.. Sebep Cech Hücüm bek Yani Ofansif Anlayışı Defansif Anlayışından Daha iyi....
Colman Kendine gelmeli Zam zam Dedi Yapıldı Sürede uzatıldı Ancak Oyuncu kendine çeki Düzen vermeli kenarda Oturan Sapara o farmayı Göstermeyebilir bir daha..
Egemenin Gidişinin Ardından yerini malesef Dolduramadık..bunu oynadığımız Avrupa Maçlarında da Gördük...Transfer bekledik..Hocamız istedi Ama olmadı...Sıkıntı yaşayacağımız belittim..yaşacağızda..En Yumuşak Karnımız Bence..
Bu Tarz Maçları Bu sene Çok yaşayacağız Gibi.. Artı Şampiyonlar ligi maçlarınında Bazı Oyuncularda Etkisi fazla Oldu.Oyuncular kendisini Maça veremedi.
İlk Maç Abartmamak Gerek Bu takım Oturduğunda iyi şeyler yapacaktır..Ancak maç İçersinde Disiplin ve Takım Oyunu Anlayışı Ön Planda olmalı...
Çok Amansızca Eleştirneler 4 Gün Sonra Karşılarında Çok farklı Takım Görebilirler..
Düzenledim....
UĞUR DURTAŞ
arkadaşlar yorumları okuyorum kimse dile getirmiyor burak milli takımda oynadığı oyunu bizde oynamıyor.milli takımda devamlı pres yapıyır,bencil oynamıyor,yardımlaşıyor yanlış anlaşılmasın burak kötü demiyorum daha iyisini verebilir.
-----yediğimiz golde alanzinyo işi gücü şowwwwwwwwww başka bişe bilmiyor kardeşim dak.80 de oyuna girmişsin murat erdoğan gidiyor belli tehlikeli olacak önünden geçiyor arkasından basmıyorsun hiç bişe yapamadın faaul yap kardeşim senin derdin ne kardeşim ben 38 yaşındayım halı sahalarda top oynarım ben bile 10 dak.ölümüne koşarım sonra çıkıyorsun şenol hoca haklı diyorsun....
-----şenol hocanın sitemi takımaydı ama özellikle henrigue ve alanzinyoyaydı....
---şenol hocanın hatası yokmuydu kesinlikle vardı.maç içerisinde oyuncuların yeri bu kadar değiştirilmez,glowakçi direk oynamalıydı,halille niçin başladın volkanı tutan bir oyuncuyum beni hayal kırıklığına ciddi anlamda uğrattı
....değerlendirme veya eleştirir yaparken dikkat edilmesi gereken şey .....takımın gerçekten geniş ve kaliteli oluşu bir yana ...hem teknik taktik olarak..hemde hırs olarak hiç bir şey ortaya konulmayışıdır.....
....bu takım gerçekten kaliteli ...fakat sen eğer 1-0 önde olduğun ve 10 kişi kalan rakibin karşısında bu kadar şuursuz ...bu kadar lakayt bu denli hırssız oluyorsan bunun ne inter maçıyla ne bireysel performansla ne ligin başı olmasıyla açıklanacak bir yanı olamaz ....
....yani üzülerek söylüyorumki bu oyunun en baştaki sorumlusu ...şenol hocamızdır....
...eksik bir manisaya karşı defans oyuncusu(cech) kadroya almak sonra karar değiştirip atak oyuncusu almak(alanzinho)...tutarsız bir davranıştır....
ben zannetmiyorumki hoca devre arasında ...çocuklar rakip onkişi az daha tempo yapın iki yi atalım rahatlıyalım diyecektide oyuncular defansa yatacaktı...sorumsuz lakayt oynıyacaktı...hiç zannetmiyorum....
.....sen defansa yat ....sonra gereksiz yere tempo yapma sonra yok efendim sonradan girenler isteneni veremedi.......senin oyununun kaderi sonradan girecek adamına bağlıysa zaten işin çok zor demektir....
Hekimoğlu
10.09.2011, 23:38
Alanzinho bu takimin 18´ine girmeyecek oyuncularin basinda geliyor...Senol Hoca bu hafta ona bu mesaji yolladi!
Senol Günes´in lig icin defans göbegini bir an önce kararlastirmasi lazim.
Beni bircogunuz elestirebilir ama su an Giray-Tayfun ikilisinden daha baska bir cözüm görükmüyor!
Zaten Senol Hoca´nin niye o kadar düsünceli oldugu anlasilmiyor mu??? Hep dedim "Nicelik degil, Nitelik istiyorum"
Tayfun mu etmayın futboldan soğurum hayata küserim tayfun demeyin bana hele de şampiyonlar liginde aman aman.
asimetrik
10.09.2011, 23:38
Sadece 3 tane pozisyon kafamdan sayarım adamın önünden koşarak aldığı.. Fakat selçuk denen şahsiyet afedersin ama gerçekten bişe yapmıyordu..
Mesela rakip nasıl 10 kişi kaldı ?
yorumsuz6117
10.09.2011, 23:39
Şu Rıdvan şerefsizi bizim maçları yorumlamasın ne yapabiliriz bunun için..
Tunay ERDEM
Hocam 20 milyon euroyu boşuna saklamıyoruz heralde.Play-off'ta tüm kilitleri açacağız..:D
sen bak gör o para nasıl buhar olacak bir kimse bile almadan. sonra birileri burda borç 200 trilyon diye diye ömrünü çürütecek. :)
brushfield
Bu forumda bir cok taraftar Futbolun "F"'sinden anlamiyor.
Bence olayın psikolojik yönü de var. Bence bazılarının hırsları gözlerini kör ediyor.
Mehmet Yusuf
10.09.2011, 23:40
zokora için son bişey daha söylemek istiyorum,
bence colman yeteri kadar kendini bu maça veremediği için zokoranın üzerine normalden fazla yük bindi orta sahada.
colman böylemiydi geçen sene?
çok daha diriydi,
bi maçta top çıkmasın diye nasıl hamsi gibi atlamıştı topun arkasından.
bu maçta o isteği yoktu.
bu nedenle zokora ortada tek kaldı yinede elinden geleni yaptı.
ilerleyen günlerde daha iyi olacaklarını düşünüyorum kimse ümitsiz olmasın şimdiden...
yalniz adam
yenseydik şimdi burakın jeneriklik golünü konuşacaktık...
magicyattara
Aynen abi aynen. Çok kırılgan orta sahamız var. Geçen sene de çok farkı yoktu diyecem katılmayacaksın :)
Geçen yıl çok iyiydi orta sahamız..:)
Haklısın abi, Cech harika gibi yorumlarda vardı onları göz önüne almadan sordum o soruyu.
:eek::eek::eek::eek::eek:
nasıl yani cech iyi değil miydi? bir solbek olarak, bindirmeleri, pasları kötü müydü. bu kısa sürede daha ne olabilirdi. hani fikrinizi savununda, başkalarının fikirlerine" fikirlerden bahsediyorum" saygılı olun bence. cech iyiydi . henriqede iyiydi. iyi olmayan bugün için şenol hocaydı.
Birtan Karaman
Elde ki herkes değerlendirilmeli.
Sezerden Tayfuna, Boradan Erene kadar..
UĞUR DURTAŞ
45.dak.bir kişi eksik oynayan takımdan gol atmadan gol yiyoruz.kesinlikle ilk maç filan dinlemiyeceksin önlemini alacaksın herkes için.
matrix5782
10.09.2011, 23:41
Şu Rıdvan şerefsizi bizim maçları yorumlamasın ne yapabiliriz bunun için..
İzleme Benim Gibi :) :)Küfür ettiğiniz Adamı İzlemeyin,Dinlemeyin,Okumayın...
asimetrik
Benim nacizane fikrim geçen sene Selçuk'un serbest vuruşlarından çok goller atmıp maçlar kazanmıştık. serbest vuruşlarda bence daha etkili olmalıyız.
Bu konuda Adrian'a güven bence.
Sefer A.
Hocamızın açıklamalarını izlemedim ama maçın geneline bakınca ben hoca olsam bu tarz açıklamaları Colman, Alan ve azda olsa Yumlu için yapardım.
Dediklerini anlamak için Colman'ın maç içindeki Jaja'lığına, Alan'ın yenilen golde Murat'ı kovalamasına, Yumlu'nunda golü bizim gibi seyretmesine bakardım.
Bence en fazla Colman'a kızıyordur hoca. Yenilen golde iyi bakarsanız taca doğru kaçıyor. Hele ilk yarıda korner dibinde yediği bir çalım varki, dillere destan. Esas önemli olan çalımı yemesi değil zaten. Esas önemli olan sanki hiçbirşey olmamış gibi davranması. Geçen senenin ikinci yarısındaki Jaja'yı gördüm bugünki maçta sanki.
Alan ise bildiğimiz Alan. Ne uzuyor, nede kısalıyor. Mal bu, bununla idare edeceğiz artık!..
Hocanın dediği gibi;
"Sol ayaklı bir stoper alamadık..."
1. 1000% haklisin agabey, karsilasmayi izlerken en çok kizdigim 2 olay bu...
2. hoca transfer yapma hakki bitmeden 1 2 hafta önce "sol ayakli stoper almaliyiz" demeliydi, deseydi, sonra kusura bakmasin ama yaptigi zirlamak olur, almaliydikmis, Egemen gideli 3ay oldu, bulamadin mi bu sürede sol ayakli, sol da mecbur degil gözünün dibinde Dany var, begenmiyor mu onu hoca ?? gitsin Mustafa'siyla götürsün tüm seneyi o zaman, bir de yaslanmis ve ne yapacagi nasil sakatlanacagi belli olmayan Glowacki'siyle ;) :alkış:
Birtan Karaman
10.09.2011, 23:42
:eek::eek::eek::eek::eek:
nasıl yani cech iyi değil miydi? bir solbek olarak, bindirmeleri, pasları kötü müydü. bu kısa sürede daha ne olabilirdi. hani fikrinizi savununda, başkalarının fikirlerine" fikirlerden bahsediyorum" saygılı olun bence. cech iyiydi . henriqede iyiydi. iyi olmayan bugün için şenol hocaydı.
Abi Cech'e kötü demedim ben yanlış anlaşılma oldu sanırsam.
Demek istediğim Henrique 30 dakika'da çok kötü oynadı olarak nitelendiriliyor, Cech 15 dakika'da Harika oynadı olarak nitelendiriliyor bunu demek istedim.
Adrianı izlediniz mi bilmem ama çok fena kullanıyor firikikleri, mükemmel ortalar açıyor.
Hekimoğlu
Golümüz çok güzeldi adrianin sitilini biraz şikecilerin Alex'e benzetiyorum olumlu transfer ama defans Allah'lık.
Cech'i inter maçında solda celu'yu sağda oynatmak istiyorsa bu oyuncuları bu mevkilerde denemek istemiş olamaz mı, oyuncu değişikliklerinden ziyade ruhsuzluk ve disiplinsizlik bana koyuyor. Alan sadece yılda 2 maç kazandıracak ve diğer maçlarda hiçbir halt yapmayacaksa sözleşmesi dolmadan satılmalı. Türkiye ligi fizik gücü de istiyor, adama üflesen yere düşüyor zaten. Alan yerine diri saparayı her zaman tercih ederim.
Maçın berabere bitmesi. Yediğimiz golden anlaşılacağı üzere defansın ortası çok kötü. Kısaca Mustafa Yumlu bu takımda direkt oynayacak kapasitede ya da çeviklikte bir oyuncu değil.
futbalski60
Serbest vuruşları Colman dururken Zokora'ya kullandırtmak büyük haksızlık bence yanlış yapıyor teknik ekip.
Bugün Egemen ve Selçuk olsaydı emin olun kaybederdik maçı.Tamam takım daha oturmadı.Orta sahada top yapacak ve defanstan top çıkaracak kimse yok.Mustafa ve Giray olmadı.İyi bir stopere ihtiyacımız var.Beğenmesenizde bir Lugano çok işimize yarardı.Bir de bizde şut atacak adam yok.Attığimız şutlar çok cılız.
S.Seymen
bu takım selçuğu falan aramaz rahat olun; bu takımdaki tek sorun geçen seneki mücadele ve puan kaygısını yeniden oluşturmaktır; ayrıca play of sistemine lig içindeki puanlardan avantaj taşınıyor o yüzden ligde önemli ilk dörtle bitmiyor her şey...
yorumsuz6117
fenerle bursa samp. ligine gtmeliymis trabzonlular kusura bakmasn falan dyor
Rıdvan şerefsizi demiş faceden
İzleyen var mı dedimi böyle bişey..
benim için adrian ve volkan tam bir hayal kırıklığıydı alanzinhoyu saymıyorum bile
colman ayağına topu alınca başını kaldırıp etrafı analiz ediyor alanzinho ise yaralı dana gibi manasız mansız biyere toslayıncaya kadar koşuyor
adrianın pasları tek kelimeyle berbattı 2-3 pozisyon pas beceriksizliği yüzünden harcandı yaptığı asistte bile hatalıydı buraka dua etsin
Yabancı sayısı arttıkça başarı oranı artmıyormuş demekki.Yerli oyuncu kalitesinin artması gerektiğini söyledik durduk oynatmadığımız yabancılar varken yabancı transfer etmeye devam ettik.
Geçen yıl çok iyiydi orta sahamız..:)
Bence de iyiydi tabii ki ama yine 2'si yalnız kalıyordu rakip rahatça geçiyordu orta sahayı onu demek istiyorum :) Ben orta sahada oynayanlardan değil de daha çok onlara yardım etmeyenlerden kaybediyoruz diye düşünüyorum.
Birtan Karaman
10.09.2011, 23:43
Bu konuda Adrian'a güven bence.
Zokora bırakırsa neden güvenmeyelim.. :)
Şenol Altunsoy
10.09.2011, 23:44
Bir tek tane bile dedikodusu yok sadece bir tane bile yok.Selçuk kimden teklif almış bir tana söylesin arkadaş sadece bir.
U.Sadıkoğlu
10.09.2011, 23:44
benim için adrian ve volkan tam bir hayal kırıklığıydı alanzinhoyu saymıyorum bile
colman ayağına topu alınca başını kaldırıp etrafı analiz ediyor alanzinho ise yaralı dana gibi manasız mansız biyere toslayıncaya kadar koşuyor
adrianın pasları tek kelimeyle berbattı 2-3 pozisyon pas beceriksizliği yüzünden harcandı yaptığı asistte bile hatalıydı buraka dua etsin
Adrian'mı :O Yapma gözünü seveyim..
cihatöztürk
10.09.2011, 23:45
rıdvan dilmen şerefsizi saçma sapan konuştu
trabzon ile beşiktaş'da gönderilmemeliymiş vay efendim neden gönderilmiş
Adrianla colmanı karıştırdınız sanırım :D
tufekcib
Mesela rakip nasıl 10 kişi kaldı ?
Araya girip topu kaptı zokora.. Ve arkadan direk kaydı adamda..
Tayfun Aydın
Golümüz çok güzeldi adrianin sitilini biraz şikecilerin Alex'e benzetiyorum olumlu transfer ama defans Allah'lık.
İlk 30 dk rezalet oynadı Adrian buna mı bu kadar parayı verdik dedim ama sonra ortaya sola geldi her aldığı topu olumlu kullandı.Ya esas sorun şu hüzum takımıyız ama nedense orta sahamız kolay geçiliyor ilerde sanırım Umut un yaptığı presi aradık.Ama hiçbir mazeret bu defansı açıklayamaz.
Serdar A
Savunmada Mustafa , orta alanda Colman , Hücumda da Halil yeteri beceriyi ortaya koyamaması futbol kalitemizi büyük oranda etkiledi . Diğer eleştirilen futbolcular daha çok , fonksiyonun bağımlı değişkenleri gibi .
el fanatico
yediğimiz golde defans %20 orta saha ise %80 suçlu bana göre... golde hem zokora hem colman pres yapmadılar, oysa bütün maç iyiyidiler. biraz şans da yanındaydı rakibin. olur böyle hatalar. önemli olan ders çıkarmak.
daha iyi olacağımıza inanıyorum Allah'ın izniyle. bu kadro bu ligi yine şampiyon tamamlayacak inşallah.
ilk benfica maçını hatırlarsak..iyi oyunculardan kurulu benfica bize karşı sadece hazır değildi..biz iyiymiş gibi göründük..ikinci maçta 10 kişi kaldığımız bir tarafa adamlar hazır olma adına eksikliiklerini kapatmışlardı.
bugün bizde hazır görüntü çizmedik...vurdumduymazlık bize puan kaybettirdi.adamların 10 kişi kalması bize gevşetti..
ben 2.yarıya alanzinho ile başlanmasını orta sahayı 5 leyip rakibi kapamasını tercih ederdim. maç içinde defansda çok varyasyon yapılması adam paylaşımında ve adam kaçırmalarında hataya sebeb olyor.özellikle göbekte sakatlık müstesna adam değiştirilmemes lazım..hocalarımızda kafa olarak maça hazır değillermiş
Hekimoğlu
İkisi de gecen sene şampiyonlar liginde yarı final oynadı ya o yüzden söylüyor.
SADECETRABZON61
Arkdşlar neyin tartışmasını yapıyoruz anlamş değilim daha ligin ilk haftası ve 1-0 galipken özellikle nedense oyunu ciddiye almadık öylesine oynar gibi oynadık ve adamlar bizden istekliydi 10 kişi kalmalarına rağmen bir puan almayı başardılar.
Zaten gerekli knşmalar yapılmştır bu maçı unutmak lazım artık aynı hatalar tekrarlanmassa çok daha iyi işler yapabiliriz.
magicyattara
10.09.2011, 23:47
Kadronun geniş ve kaliteli olduğuna katılmıyorum..
Bence bu kadro çok kaliteli isimlerden oluşmuyor..Şenol Güneş de buna sık sık vurgu yapıyor..hem gidenlerden "en iyileriydi" diye bahsetti hem de son basın toplantısında "30 kişiden bir 11 çıkartamayabilirsiniz" dedi..bence hoca da bu kadrodan memnun değil..
Turgut Altun
Menejeri değilim önünüze somut delil koyamam. Dedikodular, gazete haberlerinden bahsediyorum.
Bu arada o Avrupa'da bile olmayan diye gittiği takımı küçültmeye çalıştığınız takımın diğer transferleri Muslera, Ujfalusi, Melo, Elmander, Reira.
Keleşoğlu
fener gitmiyorsa bursa gitmeliymiş trabzon değil
Bu tür laubaliliklerin, çoğu zaman bize artı dönüş sağlayan Şenol Hoca'nın ve teknik ekibimizin iyi niyetinden kaynaklandığını düşünüyorum.
matrix5782
Gitsin Cas'a başvursun O zaman Konuşmasın İcraat yapsın..
bu Sene Rıdvan Dingilin Bize karşı Açıklamalarını pek Ciddiye alamyon Derim Duygularının Önüne geçmesi zor..
brushfield
10.09.2011, 23:48
Dikkat ediyorum da Şenol Hocayı eleştirenlerin yaşları genellikle 35 yaş üstü. Bir nedeni vardır muhakkak. Sanırım bizlerin göremediği bazı şeyleri görebiliyorlar. Neyse. Herkese hayırlı geceler. İlk puanımız camiamıza hayırlı olsun. Şenol hocama da her geldiğinde bizi şampiyonluk heyecanı yaşattığı için teşekkür ederim. Hey gidi bundan fazla değil bir kaç yıl önce şampiyonluğa oynasak o heyecanı tatsak başka bişey istemiyoruz diye ağlıyorduk, nerden nereye.
bu takım egemen selçuk umutu çok arar.
yektakurtulus
hocamizda bu maci yeterince önemsemedigi degisikliklerinden ve oyun ici rotasyonlarindan gözüküyordu bence
eger antrönörün bile bu görüntüyü veriyors oyuncu ne düsünsün...
Şenol Altunsoy
@magicyattara
Murat 3 senede oluşmuş bir orta sahayla daha 3 maç yan yana oynamamış bir orta sahayı kıyaslamak ne kadar adil.
Bunu yapmayalım ilk 11 inde 6 yeni futbolcusu olan bir takımdan söz ediyoruz.
Zokora 31 yaşında doğru sahi Xavi kaç yaşındaydı.31 yaş o seviyede bir oyuncu için en verimli yaş.
Vurun ama öldürmeyin.
Bu takımın defans kurgusu iyi değil ve mevcutlarla bu nasıl düzelir bilmiyorum.
Zafer Fidan
Serdar Aziz gibi bir stoper bu takim icin ilac olurdu.
tufekcib
10.09.2011, 23:49
Sende abi futbolu bilmediğinden şüphem yok.. Nyse kalsın :S
...arkadaşlar ...colman ...bir maçın ardından ..derbi veya büyük bir maç varsa o maçta aklı sonraki maçta oluyor....bugünde aklı inter maçındaydı....bu ilk kez olmuyor....
...aklı sahada olan bir colmanın neler yaptığını hepimiz biliyoruz....bu yüzden eleştirirken düzgün eleştiri yapalım....
....avrupa maçları için gerçekten kadromuz iyi ancak lig maçları için aksayan bölgelerimiz var....ligdeki bu açığı hırla ve koşarak aşmamız lazım yok sa böyle çok canımız yanar...
Bence bu kadro çok kaliteli isimlerden oluşmuyor..Şenol Güneş de buna sık sık vurgu yapıyor..hem gidenlerden "en iyileriydi" diye bahsetti hem de son basın toplantısında "30 kişiden bir 11 çıkartamayabilirsiniz" dedi..bence hoca da bu kadrodan memnun değil..
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum geçen senenin 23 kişilik kadrosu bu senenin 30 kişilik kadrosunda daha kaliteli.
Şenol Hoca ısrarla gidenlerin yeri dolmadı derken biz Selçuk'u aramadık diyoruz ne kadar ilginç değil mi?
Gole kadar gayet iyi oynadıklarını belirten Güneş, �Golden sonra kopukluklar başladı. Skora göre rehavette kapıldık ve dirençsiz oynadık. Pas hatalarımız vardı, pozisyonlarımız vardı ama 11'e 11 iyi oynadığınız bir oyunda rakip eksikken kötü oynamak konsantrasyonu eksik olan oyuncunun bıraktığı izlerdir. İkinci yarı rakibimiz ne kadar dirençli ve inançlı ise biz o kadar dirençsiz ve inançsız oynadık. Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçı, milli takımlardan dönen oyuncular vardı ama mazeret değil." dedi.
Hangi yeri okuyarak bunu anladın kardeşim bana söylermisin?
Resmi siteden alıntıladım bu arada.
''Yedek oyuncuların sahaya girdikten sonra oyun eksikliği beni üzdü. İlk 11'de düşündüğüm oyuncuları dinlendirmemem, gerekirse yarın kadroya almamam gerekiyor. Bana gösterdiği hareket o oldu''
Ajansspor'dan alıntıladım bende. Buradan Henrique'yi çıkarıyorum ben.
yediğimiz golde defans %20 orta saha ise %80 suçlu bana göre... golde hem zokora hem colman pres yapmadılar, oysa bütün maç iyiyidiler. biraz şans da yanlındaydı rakibin. olur böyle hatalar. önemli olan ders çıkarmak.
daha iyi olacağımıza inanıyorum Allah'ın izniyle. bu kadro bu ligi yine şampiyon tamamlayacak inşallah.
%1000 defans ve Colman suçlu, adam asisti yaparken sanki Colman oyunda yokmuş gibi vurdum duymaz bir bakışı var. Mustafa ile Giray da bizim gibi adamlar izliyor. Defansa acilen çözüm bulunmalı yoksa şampiyonlar liginde şamar oğlanına çevirirler bizi.
Keleşoğlu
10.09.2011, 23:50
selçuk'u değil ama egemeni arayacağız bu sene
Hekimoğlu
10.09.2011, 23:51
Selçuk için ağlamaya gerek yok gitmek istedi gitti yeri de doldu sorun defans takım düzene girecek ama defansın düzene girmesi imkansıza yakın.
Serdar A
Henüz erken , takımın en kritik bölgelerinde nöbet değişmi olmuş , daha bir bu kadar hiç denenmemiş oyuncu var . Takıldığımız maç varsın Manisa olsun . Bu seneki derdimiz Manisa değil .
96. sayfada hem 96 senesindeki tezgahı hemde Eylülün ortasında lig başlatan geçen seneki ahlaksız oyunu anarak , bu sezon çok daha başka ufuklara yol açacağız diyor ve temenni ediyorum .
Takımımız Inter karşısında gereken özveriyi sahada gösterecektir .
rakip mi 10 kişiydi biz mi hiç belli değildi geriye neden çekildik bu kadar bu kadar laubali oynanır mı skoru ondan sonra ne yaparsan yap resmen 1 puanı adamlara hediye ettik
Bizimkiler 1-0 önce gectikten sonra adeta oyunu biraktilar ve bi antreman maci havasina girdiler sanki böyle devam ederlerse dibe vururuz yoksa onun haricinde biz cok iyi bi takim olma yolundayiz, hadi SIKIYORSA intere karsi böyle oynasinlar ama öyle olmayacak cok önemseyerek ciddiyetle maca cikacaklar.
Sende abi futbolu bilmediğinden şüphem yok.. Nyse kalsın :S
benim futbolu bilmek gibi iddiam yok sen benden daha bilgili isen paylaş olsun bitsin
Emirhan_Batuk
burağı kacırıpta bir tane bile pozisyon bulamadık kontrodan...yoksa macı koparırdık...selcuk gibi pas atan yok burağa...
Ne yalan söyleyeyim ben selçuğuda egemen'ide mumla arıyorum. İsterseniz kıvın sövün ama maalesef ki böyle ..
Fanatik34
Tayfun mu etmayın futboldan soğurum hayata küserim tayfun demeyin bana hele de şampiyonlar liginde aman aman.Bak yazmisim, lig icin.
Bunun icin bana kizma, git Sadri Sener´e kiz..Senol Günes niye bu kadar dertli???
...arkadaşlar ...colman ...bir maçın ardından ..derbi veya büyük bir maç varsa o maçta aklı sonraki maçta oluyor....bugünde aklı inter maçındaydı....bu ilk kez olmuyor....
...aklı sahada olan bir colmanın neler yaptığını hepimiz biliyoruz....bu yüzden eleştirirken düzgün eleştiri yapalım....
....avrupa maçları için gerçekten kadromuz iyi ancak lig maçları için aksayan bölgelerimiz var....ligdeki bu açığı hırla ve koşarak aşmamız lazım yok sa böyle çok canımız yanar...
Pardon avrupa maçları için kadromuz iyi mi? Benfica maçını hatırlatırım. Adamlar resmen acıdı bize. Yoksa görürdün kaç kaç bitiyodu.
Sadece zaman diyorum. İlk 5 haftalık süreçte fazla kayıp yaşamazsak. Bu takımın makine düzenini alacağına inanıyorum.
Punisher-61
10.09.2011, 23:52
Sezonu zaten erken acan ve 3 resmi mac oynayan trabzonspor bugün cok kötüydü...
Kimse gelipte daha ilk mac veya lig uzun maraton demesin...
Rakip 10 kisi 1-0 öndesin ve nasil oluyorsa her atakta manisaya o kadar bos alan birakildiki bir an biz mi 10 kisi oynuyoruz diye düsündüm....
10 kisi oynayan rakibe karsi 1-0lik skoru koruyamiyorsan bi problemin var...
Cünkü tuhaf olan kontra ataktan gol aradik ondan sonra ve manisa atak oynadi...
Senol hoca bu takimi hemen toparlamali ve bir kac kisinin kulagini cekmesi lazim...
Ve son olarak söylemeden edemeyecegim: mustafa yumlu nasil trabzonsporun topcusu hala anlamis degilim..demek besiktasa bi gol atmak bir futbolcunun gelecegini acayip bir sekilde sekillendiriyor...
magicyattara
10.09.2011, 23:52
Bence de iyiydi tabii ki ama yine 2'si yalnız kalıyordu rakip rahatça geçiyordu orta sahayı onu demek istiyorum :) Ben orta sahada oynayanlardan değil de daha çok onlara yardım etmeyenlerden kaybediyoruz diye düşünüyorum.
Engin-Colman-Selçuk'un beraberce pres yaptığı maçları izledik..bu adamlar oyunu 2 yönlü oynayan adamlardı..şimdi bu pres gücünü bulmamız çok zor görünüyor..
Selçuk Aydın61
10.09.2011, 23:53
takımı hiç beyenmedim takımın maç eksigi var bireysel olarak yeteekli ler tsms tskım olsrsk rezil durumdayızçççç
Tayfun Aydın
Doğru takımıın hocası benim ya ondan oda eleştiriyor.Kardeşim çık de ki ben bunları istiyorum bunları istemedim.Eğer senin isteiğine göre yapılıyorsa transferler koyarsın tepkini.Gerçi hocanın en çok karşı çıktığı transferin henriuque olduğu yönünde yorumlar var
Birtan Karaman
''Yedek oyuncuların sahaya girdikten sonra oyun eksikliği beni üzdü. İlk 11'de düşündüğüm oyuncuları dinlendirmemem, gerekirse yarın kadroya almamam gerekiyor. Bana gösterdiği hareket o oldu''
Ajansspor'dan alıntıladım bende. Buradan Henrique'yi çıkarıyorum ben.
Resmi Site dışında ki hiç bir siteye itibar etmemeni öneririm ama senin bileceğin iş tabi.
matrix5782
Zokora Orta Alanda tek Başına Top Kesip,Atak kesip,Top dağıtmaya çalıştı...90 Dakika Boyunca Oyundan Kopmadı,Mücadele etti,Kazanma Hırsı Üst Seviyede idi..
Ya Colman ?
Objektif olalım Arkadaşlar...Yorumlarda Duyular Değil Düşüncüler Ön Planda olsun...
Klavyeden daha Sağlıklı Yorumlar Çıkacaktır..
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum geçen senenin 23 kişilik kadrosu bu senenin 30 kişilik kadrosunda daha kaliteli.
Şenol Hoca ısrarla gidenlerin yeri dolmadı derken biz Selçuk'u aramadık diyoruz ne kadar ilginç değil mi?
kadroda 31 oyuncu var ve şenol hoca memnun değilse gitsin bir aynaya baksın . şenol hoca bu takımın sadece td değil, taraftar ondan çok şey bekliyor hatta herşeyi bekliyor... şenol hoca camia üzerinde ki gücünün farkına varsın. benim bu camiada en güvendiğim insan şenol hocadır ama ne yazık ki o kendine o kadar güvenmiyor!!!
Selçuk'un da, Egemen'in de... Yeter da arkadaşlar, 4 aydır aynı muhabbet. Gidenleri anmak yerine, yeni takımdan nasıl maksimum verim alınır onu düşünmek lazım.
Samet Yildirim
10.09.2011, 23:54
Maci nasil olursa kazaniriz havasindaydik...Neyse ilk mac yinede problem degil...
Colman beni deli ediyor...kötü hali cekilmez...sapara olmasi iyi oldu en azindan zaman zaman oturur...
Kadro gecen seneden banko iyi zaten biraz tempo yapinca farkimiz ortaya cikiyor.
Taha Muhammet
10.09.2011, 23:54
yav 50 tane adam aldık dahla mustafa giraya kaldık bunlarla bu iş olmaz maçta ilk 20 dakka adamlar topu ileri çıkaramadı
50tane adam aldıkta bunlar içinde stoper yok
Geçen sezonun takımı dağılırken transferde yanlış üstüne yanlış yapıldı.Takımdan giden yerli futbolcuların yerleri yabancılarla doldurulmaya çalışıldı bu da uyum sürecini uzattı.
Konuşmak için erken ancak bu kadroyu toparlamak için bir 20 milyon Euro daha harcamayız umarım...
matrix5782
10.09.2011, 23:55
Doğru takımıın hocası benim ya ondan oda eleştiriyor.Kardeşim çık de ki ben bunları istiyorum bunları istemedim.Eğer senin isteiğine göre yapılıyorsa transferler koyarsın tepkini.Gerçi hocanın en çok karşı çıktığı transferin henriuque olduğu yönünde yorumlar var
Basın Toplantısında Dedi Ya... Haziran Ayındaki Toplantıda...
Punisher-61
yediğimiz golde defans %20 orta saha ise %80 suçlu bana göre... golde hem zokora hem colman pres yapmadılar, oysa bütün maç iyiyidiler. biraz şans da yanındaydı rakibin. olur böyle hatalar. önemli olan ders çıkarmak.
Efendim??? Defans 20% mi suclu??
Top 4 trabzonsporlunun arasindan gecip tek manislali topcuya geliyor ve gol oluyor.. Kimse kendini bu adama sorumlu hissetmedi
Tayfun Aydın
Pardon avrupa maçları için kadromuz iyi mi? Benfica maçını hatırlatırım. Adamlar resmen acıdı bize. Yoksa görürdün kaç kaç bitiyodu.
ilk maçta o takımın anasını ağlatan da bizdik hakem müsfetteleri golümüzü daha doğrusu golerimiz yemeseydi görürdüm benfica yı.Barcelano R.Madrid M.United la oynamıyorsan şansın eşittir.
Resmi Site dışında ki hiç bir siteye itibar etmemeni öneririm ama senin bileceğin iş tabi.
Bende resmi siteye itibar etmemeni öneririm basın toplantıları konusunda. Çünkü sadece ufak bir kesimini alıyorlar konuşmanın :)
karaozgur
10.09.2011, 23:56
O önce verdiği sözün arkasında dursun. Aslında mail yağmuruna tutmak lazım o yağdanlığı. Sözün ağızdan çıktığını hatırlatmak lazım...
Fatih Öztürk
bence kadromuz lıgın en ıyısı.şenol güneş herşeyın farkında.yenı katılan oyuncuların bır kaç hafta adaptasyon sürecınden sonra çok ıyı olacağız.alınan oyuncular gıdenlerden çok daha kalıtelı.zamanı gelınce zırveyı rahatlıkla forse edeceğimıze ınanıyorum.
yektakurtulus
zokoraya böyle mactan sonra laf atilirmi?
adam tek basina sirtlamaya calisti
colman yoklari oynadi
...yeni transferleri kastediyorum...sapara cech ..vittek kötü adamlar değil ...en azından yerlilerimizden iyiler....
Birtan Karaman
10.09.2011, 23:57
Adrian ve Burak yok ve Hoca Henrique'yi yedek oturtacak öyle mi?
Öyle bir lüksü yok bence. :)
Tayfun Aydın
Basın Toplantısında Dedi Ya... Haziran Ayındaki Toplantıda...
Demekle olmuyor kardeşim biz hep bundan çektik Şenol Hocam ın karakterine insanlığına %100 inanırım ama sanki biraz küstüm oynamıyorum havası var.Yahu sen alex feguson u Trabzonun çık şu oyuncuyu beğeniyorum de ben de göreyim o beğendiğin topçuyu almayan yönetimi.
sametaydin
Rezil bir oyun oynadık. İlk yarı için takıma kızamıyorum. Çünkü ilk yarıdaki kötü oyunun bir sürü mazereti vardır. Oyuncular hazır değil, takım değişti, oyuncular yeni, milli takımdan gelen oyuncular hazır değil vs. vs. Ama 2. yarıdaki oyun için bunların hiçbiri mazeret olamaz çünkü rakip zaten bir kişi eksik. Bu takımla berabere kalmanın mazereti yoktur.
Gelelim oyuna. Maç içerisinde adrian çok iyiydi. Burak ise takım kötü olduğu için iyi olduğunu düşünüyorum. Onun dışında öyle göze batan bir oyuncu yok takımda. Yeni gelen marek cech kısa süre almasına rağmen ben beğendim. Serkan balcı inanılmaz kötü buldum. Bunun dışında celustka golde çok hatalı olduğu için değil maç genelinde de çok kötü performans sergiledi.
Ama gelecek adına bu takımdan ümitliyim. Her ne kadar kötü futbol oynasak da bu takımın düzeleceğini düşünüyorum.
Yahu millet o gitmis bu gitmis ah vah diyor yahu böyle Trabzonsporlukmu olur, bos laflar söyleyecegine takimin gelecegi hakkinda konusmak daha mantikli degilmi hayret ediyorum.
magicyattara
10.09.2011, 23:58
1 sol bek ararken 4 adam kaybettim diyor hoca..hem de mevkilerinin bu ülkede ki en iyi adamlarını..
İstediği adamlar alınamamış belli ki..kadromuzun zayıfladığını kör olan görür..bakalım bu malzemeden nasıl bir helva yapacak hoca..ben sabretmeye devam edeceğim Şenol hocaya olan güvenimden lakin bu kadar geniş kadro kurulmasına kafam hiç yatmadı..bu kadroda ki bir çok oyuncuyla yolların kısa zaman içinde ayrılacağını düşünüyorum..
asimetrik
Menejeri değilim önünüze somut delil koyamam. Dedikodular, gazete haberlerinden bahsediyorum.
Bu arada o Avrupa'da bile olmayan diye gittiği takımı küçültmeye çalıştığınız takımın diğer transferleri Muslera, Ujfalusi, Melo, Elmander, Reira.
Bir şey iddia ederken somut bilgi gerekli. Ben Selçuk'a gelen bir teklif hatırlamıyorum. Belli ki sen de hatırlamıyorsun. Dedikodu bile olmadı. Üstelik en büyük hayalinin Avrupa olduğunu da kendi ağzından duydum.
Herkesin bir futbol görüşü var saygı duyarım. Benim görüşüme göre de Selçuk ne İspanya ne de İngiltere gibi tempolu liglerde tercih edilmez. Çünkü kendisinin tempolu oynama yeteneği yok. Bazı renktaşlar bu özelliğini tempoyu ayarlıyor şeklinde ifade ediyorlar (Murat kesinlikle direk sana değil, futbol yorumcuları da böyle söylüyor:)) ama asıl söylenmek istenen ya da istenmeyen :) tempolu oynayamadığıdır. Milli maçlarda da Emre ile oynadığında her zaman figüran rolünde kalır.
Mesela Gökhan Gönül, her yıl Avrupa'dan teklifler alır. Çünkü Avrupa çapında bir oyuncu. Mesela Arda, işte gitti. Selçuk kocaman bir balondur. Kötü oyuncu demiyorum. Gereğinden fazla şişirilmiş bir oyuncudur.
Gs nin transferlerine bakarsak her biri menajer transferi. Ülke Avrupa'nın Katar'ı haline geldi. Sezon sonu bahsettiğiniz oyuncuların ve bizim yabancılarımızın durumunu hep birlikte görürüz.
düşünüyorum da yazacak bi şey bulamıyorum.
kadroda 31 oyuncu var ve şenol hoca memnun değilse gitsin bir aynaya baksın . şenol hoca bu takımın sadece td değil, taraftar ondan çok şey bekliyor hatta herşeyi bekliyor... şenol hoca camia üzerinde ki gücünün farkına varsın. benim bu camiada en güvendiğim insan şenol hocadır ama ne yazık ki o kendine o kadar güvenmiyor!!!
12 tane yabancı futbolcun var 6+2 ile ligde elin kolun bağlanmış durumda.Orta sahada adam akıllı 1 yerli oyuncun yok.Defansında adam akıllı yabancı stoperin yok.Forvet hattında komple santraforun yok.Kadronun nicelik bakımından fazla olması niceliğe yansımıyor maalesef.
Hekimoğlu
Bu futbolcu milleti 1-0 'in tehlikeli bir skor olduğunu 1 gol yenirse maçın berabere bitebilecegini ne zaman idrak edecek merak ediyorum bu ne rahatlık laubalilik vurdum duymazlik arkadas o colman nasıl bir organizmadir.
bence kadromuz lıgın en ıyısı.şenol güneş herşeyın farkında.yenı katılan oyuncuların bır kaç hafta adaptasyon sürecınden sonra çok ıyı olacağız.alınan oyuncular gıdenlerden çok daha kalıtelı.zamanı gelınce zırveyı rahatlıkla forse edeceğimıze ınanıyorum.
Bence de takım gayet iyi. 2-3 ay sonra taş gibi takım oluruz. Lige kötü başlayınca moraller bozuldu tabi forumda ama biraz sağlıklı düşünürsek gelecek adına umutlanabiliriz.
futbalski60
10.09.2011, 23:59
Bence Zokora hala beklenenin altında oynuyor biraz daha zamana ihtiyacı var Colman da formsuzdu bugün, Adrian bu ikiliye biraz daha yakın oynamalı 3 forvete dönmeliyiz.
asimetrik
Dikkat ediyorum da Şenol Hocayı eleştirenlerin yaşları genellikle 35 yaş üstü. Bir nedeni vardır muhakkak. Sanırım bizlerin göremediği bazı şeyleri görebiliyorlar. Neyse. Herkese hayırlı geceler. İlk puanımız camiamıza hayırlı olsun. Şenol hocama da her geldiğinde bizi şampiyonluk heyecanı yaşattığı için teşekkür ederim. Hey gidi bundan fazla değil bir kaç yıl önce şampiyonluğa oynasak o heyecanı tatsak başka bişey istemiyoruz diye ağlıyorduk, nerden nereye.
Beni gençten saydığın için sağol :)
matrix5782
Demekle olmuyor kardeşim biz hep bundan çektik Şenol Hocam ın karakterine insanlığına %100 inanırım ama sanki biraz küstüm oynamıyorum havası var.Yahu sen alex feguson u Trabzonun çık şu oyuncuyu beğeniyorum de ben de göreyim o beğendiğin topçuyu almayan yönetimi.
Onun Bir Sonraki Adımı İstifadır Hocam ben Şenol Hocanın istifa Etmesini istemiyorum.
Bunu Dedi ,dile getirdi,küstü,tavır koydu Ama Yapmıyorlar... Yapacak Bir şey yok....
Tayfun Aydın
...yeni transferleri kastediyorum...sapara cech ..vittek kötü adamlar değil ...en azından yerlilerimizden iyiler....
Valla Halil le bu lig çok zor geçer umarım Vittek iyidir sakatlığı falan da yoktur.Bu arada Imter e karşı hucüm oynayacağımızı düşünen var mı.Araya iyi pas atan bir orta saha tane de hızlı forvet yeter bize.
sercaninanc
11.09.2011, 00:00
yazık kahroldum boğmamız gereken takımla berabere kaldık 10 haftada anca oturur bireysel adamlar ii ama takım olmak zor olacak
Hala Selçuk diyorsunuz ya.. 2 senede pişti o Selçuk.. Adrian 6 ay Burak'la beraber oynasa , Selçuğun esamesi okunmaz..
Defansta eksikliğimiz Egemen'den öncede vardı , Egemen gidince dahada kötü oldu , yeride dolmadı bunun suçlusu yönetimdir Şenol Hoca değil..
Şenol Hocada farkında takımın laubali oynadığının , gerekli kişilerin kulağını çekecektir eminim..
Takım oynadıkça alışacaktır , sıkıntı yok..
asimetrik
11.09.2011, 00:00
Serdar Aziz gibi bir stoper bu takim icin ilac olurdu.
Kesinikle Türkiye'deki tek tercihim.
Son basın toplantısında Messi dedi, Buffon dedi..
Var mı istediklerini alabilecek yönetim, ya da başkan?
Kasım BEKTAŞ
11.09.2011, 00:01
henüz takım olamamışız
birbirlerini daha tanıyamadılar
ama tek tek çok iyi futbolculara sahibiyiz
özellikle adrian çok iş yapacak
henrique de ligde eser
klasik olacak ama bu takımın gerçekten zamana ihtiyacı var
geçen seneki kadro daha bir takımdı
ama bu seneki kadro geçen senedekinden çok daha kaliteli
takım olabilirsek ligde rakip yok... net :)
Ömer TOPAL
11.09.2011, 00:02
severim sayarım emegine ve iyi niyetine saygım sonsuz ama birilerinin serkan balcıyı uyarma zamanı geldi...ya o lanet olası ileri çıkma çıkıyorsanda geregini adam gibi yap..... Kasmaya gerek yok nasılsa 4. lük de yeterli :) hafta içi başarılar uşaklar
12 tane yabancı futbolcun var 6+2 ile ligde elin kolun bağlanmış durumda.Orta sahada adam akıllı 1 yerli oyuncun yok.Defansın da adam akıllı yabancı stoperin yok.Forvet hattında komple santraforun yok.Kadronun nicelik bakımından fazla olması niceliğe yansımıyor maalesef.
Fatih Abi, bende sana geçen seneki kadronun zaaflarını sayayım. Sol bekimiz berbat, Cale orayı yol geçen hanına çevirmiş. Ortasahada alternatif yok, colman veya selçuk'a bir şey olsa yerini dolduramayız. Ceyhun maalesef çok formsuz. Sağ kanatta hocamız Burak Yılmaz gibi birisini oynatıyor, neden böyle yapıyor ? Bu adam tam bir kazma. Forvetimiz Umut Bulut, bir türlü kurtulamadık bu adamdan.
Geçen sezon aynen bunları düşünüyorduk. Noldu peki ? 82 puan. Bu sezonun kadrosu her türlü geçen seneden daha iyi. Yerli oyuncular konusunda zaafımız olduğu doğrudur, o konu da haklısın.
Hekimoğlu
Bireysel olarak önemli silahlarımız var takım oyunu oynarsak dağıtırız defans içinse devre arasını bekliyecez mecburen.
sessizkral_1
henruqie haftaya patlama yapacak bi yere yazın.Şenol hocadan mesajı aldı
12 tane yabancı futbolcun var 6+2 ile ligde elin kolun bağlanmış durumda.Orta sahada adam akıllı 1 yerli oyuncun yok.Defansında adam akıllı yabancı stoperin yok.Forvet hattında komple santraforun yok.Kadronun nicelik bakımından fazla olması niceliğe yansımıyor maalesef.
bunları siz söylerseniz size %100 katılırım çünkü taraftarsınız. ama şenol hoca bunları söylerse ona hiç katılmam çünkü çözüm üretecek bir konumda kendisi...
Armağan Dere
11.09.2011, 00:03
Bu takım bu şekilde Şampiyonlar liginde ağır yenilgi alır..
Ligde de eh işte bakalım..Stoper eksik..
Hafife almasaydık yenerdik ama her takım 1 kişi eksik kalmaz..Onu da söylemekte fayda görüyorum..
yavuzbaha
11.09.2011, 00:03
bu takım geçen seneki takımdan 2 gömlek üstün...boşa tatava yapmayın...bu takımın azıcık daha zamanı var,hırs ve arzu sorunu var...kalite bence üst seviyede
Oyunculara takılıp kalmak çözüm değil. Zamanında "Ah Şimek olsa.", sonrasında "Ah Selçuk olsa." dedik. Belki iki sene sonra "Ah Zokora olsa." diycez. Değişen oyuncular olacaktır, değişmeyen Trabzonspor'a sadece oyuncular üzerinden bakmamak olmalıdır.
İyi kadro kurulmadığı için 1 ve 5 eylüle kadar eleştiri yapılabiirdi, normaldir. Ama bundan sonra elimizdeki kadro bu.
Şenol Altunsoy
11.09.2011, 00:04
Fatih Abi, bende sana geçen seneki kadronun zaaflarını sayayım. Sol bekimiz berbat, Cale orayı yol geçen hanına çevirmiş. Ortasahada alternatif yok, colman veya selçuk'a bir şey olsa yerini dolduramayız. Ceyhun maalesef çok formsuz. Sağ kanatta hocamız Burak Yılmaz gibi birisini oynatıyor, neden böyle yapıyor ? Bu adam tam bir kazma. Forvetimiz Umut Bulut, bir türlü kurtulamadık bu adamdan.
Geçen sezon aynen bunları düşünüyorduk. Noldu peki ? 82 puan. Bu sezonun kadrosu her türlü geçen seneden daha iyi. Yerli oyuncular konusunda zaafımız olduğu doğrudur, o konu da haklısın.
Tebrikler Dorukhan geçen sezon başının tablosu ancak bu kadar güzel çizilebilirdi.
Taha Muhammet
Bir sorun çıkar illaha saat farki çıkar konsolosluk kapanır birşeyler olur
bu maçı ölçü almıyorum,saha kötü takım kötü kısaca herşey kötüydü.inter maçındaki oyunumuz bize ilerisi için çok önemli,o maçtan sonra şenol hocayı ve takımı değerlendirelim..bizim iyi rakibe karşı iyi ,kötü rakibe karşıda kötü oynama hastalığımız aynen devam ediyor.
Fatih Öztürk
selçuk ve egemen şenol hoca gelmeden önce her maç sonu en çok küfür edılen futbolcuların başında gelıyordu.yaptıkları pas hatalarını saymaya matematık pröfesörü bıle yetmezdı.koduğumun çobanlarıydılar yanı.ıkısının yerı falan yok takımda.süper takım oluşturuldu.ıkıde bır şenol hoca kadro kısitlı demış yalanları yaymaya calısan arkadaşlar bırakın bu işlerı.takımı destekleyın kardesım.
magicyattara
Bir şey iddia ederken somut bilgi gerekli. Ben Selçuk'a gelen bir teklif hatırlamıyorum. Belli ki sen de hatırlamıyorsun. Dedikodu bile olmadı. Üstelik en büyük hayalinin Avrupa olduğunu da kendi ağzından duydum.
Herkesin bir futbol görüşü var saygı duyarım. Benim görüşüme göre de Selçuk ne İspanya ne de İngiltere gibi tempolu liglerde tercih edilmez. Çünkü kendisinin tempolu oynama yeteneği yok. Bazı renktaşlar bu özelliğini tempoyu ayarlıyor şeklinde ifade ediyorlar (Murat kesinlikle direk sana değil, futbol yorumcuları da böyle söylüyor:)) ama asıl söylenmek istenen ya da istenmeyen :) tempolu oynayamadığıdır. Milli maçlarda da Emre ile oynadığında her zaman figüran rolünde kalır.
Mesela Gökhan Gönül, her yıl Avrupa'dan teklifler alır. Çünkü Avrupa çapında bir oyuncu. Mesela Arda, işte gitti. Selçuk kocaman bir balondur. Kötü oyuncu demiyorum. Gereğinden fazla şişirilmiş bir oyuncudur.
Gs nin transferlerine bakarsak her biri menajer transferi. Ülke Avrupa'nın Katar'ı haline geldi. Sezon sonu bahsettiğiniz oyuncuların ve bizim yabancılarımızın durumunu hep birlikte görürüz.
Emre kadar hızlı oynayamasa da Selçuğun oynadığı takım emreninkinden daha önce takım olur..:)
Ben Selçuk süper yıldızdır demedim ki abi..eğer takım olmaya çalışıyorsanız ve bu süreçte sabırlı oyunculara ihtiyacınız varsa,Selçuk bu adamlara verilecek ilk örnektir..
yavuzbaha
11.09.2011, 00:05
henruqie haftaya patlama yapacak bi yere yazın.Şenol hocadan mesajı aldı
...ya henrique nin ne suçu var anlamış değilim...henrique son yıllarda gördüğüm en iyi fırvet...girdikten sonra da gayet güzel oynadı...ne yapması gerekiyordu...hocaların maçtan sonra direk oyuncuları hedef alan sözleri şık olmadı bence
bugrahankazaz
bu takıma sahip çıkmalı.Yeniden takı olmaya çalışan bir ekibizki aldığımız oyuncularında büyük çoğunluğu kaliteli adamlar.Yediğimiz gol tekrar belirtiyorumki mustafa-giray yetersizliği ve haftaiçi olan inter maçı düşüncesi.Ayrıca yapılan çoğu değişiklikte inter maçında zinde kalmak içindi.Halilin çıkması cech'in alışması,henrique nin aynı şekil...Bu kadar basit düşmeyelim formdan taraftar olarak bence
sametaydin
Diğer bir eleştirim de şenol hocaya. Bu takımı sahaya sürüyor ama kimin nerede oynadığı bile belli değil. Maçı izlerken başım döndü resmen. Adrian, volkan şen, burak ve halilin tam olarak hangi mevkide oynadıklarını anlayamadım.
Diğer bir konu şu bek olayı. Geride de kim nerde oynayacak belli değil. Celustkayı stoper olarak aldık adam stoper hariç her yerde oynadı savunmada bu özelliği olmamasına rağmen. Celustka bek oynayacak bir oyuncu değil, mustafa yumlu da bek oynayacak oyuncu değil. Celustka sol bekte oynuyordu sonra adam sağ beke geçti yerine marek cech geldi. Sonra sağ bekteki serkan da ileride bir yere gitti tam nerede oynadığını da anlamadım.
Kısacası şenol hocaya eleştirim sürekli oyuncuların yerleri değişiyor bana göre bu çok büyük bir dezavantaj.
şenol hocanın ve ünal hocanın mac sonu röportajlarını yeni izleme imkanım oldu gayet yerinde tesbitler özellikle şenol hocanın 2. yarıda giripte üzerine düşeni yapmayan kişi cezasını çekecek dedi bu kişide herhalde alanziho oluyor.
Hekimoğlu
11.09.2011, 00:07
Bence yabancı transferlerimizde tam isabet sağlamışız bu beklenmedik birsey benim için.
Tayfun Aydın
Valla hiç haz etmem ama Tayfun Cora nın yeri sağ bek değil stoperdir adamı bir kere olsun orada oynatmadık.Mustafa nın yerine Tayfun defansın göbeğinde bir maç olsun denenebilir.
fanatikdevri
devre arasına kadar stoper işini ayarlasınlar milleti aptal yerine koymasınlar,sol ayaklı stoper bulamadık ve alamadık böyle bir açıklama yapılırmı bizim gibi takımlarda.
yönetim insanları çıldırtmayın artık
Murat Varol
11.09.2011, 00:08
hoca maçtan sonra çok agresifti.her ortamda savunduğum hocamı kınıyorum.basın toplantıları futbolcu azarlama yeri değildir.sonradan giren cech mi alanzinhomuyoksa henrique mi rakibe katkı yaptı.öyle olsa bile adrianı niye çıkardın o zaman madem sahaya sürdüğün futbolcuya inancın yok.sinirlendim ama kaybettiğimiz iki puana değil hocamızın daha en başından medya önünde futbolcu azarlamasına.bu futbolcuları benistemedim yakınmalarını da anlamıyorum.istemediysen istediklerin olmuyorsa istfa et.
bidivan in azizin kopegi oldugunu herkes biliyor. onemsemeye gerek yok o kolpayi.
asimetrik
11.09.2011, 00:08
Üstelik söylenenlerin bir kısmı da doğruydu :)
Ellerine sağlık..
Geçen sene 82 puan aldık doğru bu sezon da belki 82 puan alacağız belki ancak takıma harcanan para ile oluşan şu görüntü tam bir çelişki oluşturuyor.
Benfica maçları oynanalı nerdeyse 2 ay olacak hiçbir düzelme yok hatta geri bile gittiğimiz söylenebilir.
magicyattara
11.09.2011, 00:09
Trabzonspor bu kadar basit gol yiyemez..göstere göstere pası attı adam..hadi ince bir pas olsa anlarım da değil yani..bu gol çok şeyin habercisi bence..
....valla önce cech i alıp defansı beşlemek ...sonra da alnzinhoyu almak ...çok tutarsız bi davranış ....yatacaksan tam yat saldıracak saldır....
....cech i alıyorsa sonrasında orta sahaya aykutu al ...
...alanzinhoyu alıyorsan paweli de al oyuna ne yapmak istedfiğin belli olsun...
Arkadaslar sorun kadrodaki oyuncularin kotu olmasi degil bu kadar oyuncu ne zaman takim gibi takim olacak uyum suresi ne kadar surecek butun mesele burada genis kadronun bazi riskleri vardir su andaki sikinti ideal 11 arayisinin devam etmesidir
Bugün kulüpte olmayan oyuncuların arkasından serenadlar söylemek bizim tarzımız olmamalı...Her hafta gidenlerin harika olduğu bir pozisyon olacaktır...Onlar artık aramızda değil maalesef...Eldeki bir kuş daldaki 2 kuştan iyidir..
....valla önce cech i alıp defansı beşlemek ...sonra da alnzinhoyu almak ...çok tutarsız bi davranış ....yatacaksan tam yat saldıracak saldır....
Defans beşlenmedi ki Serkan orta sahaya geldi :)
memozcan
11.09.2011, 00:11
anlaşılan bu sene de şampiyonluğa oynayacağız, volkan konağın dediği gibi...
Hekimoğlu
11.09.2011, 00:11
Serkan'ı ortaya çekti ama ben olsam Serkan'a guvenmezdim adam sürünüyor.
Arkadaslar sorun kadrodaki oyuncularin kotu olmasi degil bu kadar oyuncu ne zaman takim gibi takim olacak uyum suresi ne kadar surecek butun mesele burada genis kadronun bazi riskleri vardir su andaki sikinti ideal 11 arayisinin devam etmesidir
...bu takım çok iyi takım olabilir zamanla ama...bariz olan stoper yetersizliği var....gerisine lafım yok....
futbalski60
11.09.2011, 00:13
Henrique'ye kızdıysa yanlış yaptı bu adamın ileri uçta tembel olduğunu kendisi de biliyodur soldayken çok top aldı-verdi pozisyona girdi ileri ucta turist gibi gezdi yapısı bu adamın belli yerde oynamak istemiyor.
Taha Muhammet
hoca bir şeyler denedi ama bunları hazırlık maçlarında denese daha iyi olurdu
20 milyon Euro harcanan takımın orta sahasına hala maça sağbekte başlayan Serkan Balcı geliyorsa yapılan yanlışı da sorgulamak gerek diye düşünüyorum...
Fatih ÇOLAK
Peşinden ağladığımız Egemen bugün yerlerde sürünüyorlardı...Eskişehir sıksa 5'lik olurlardı...Bırakın eskileri aramayı...
Mert Özsarı
11.09.2011, 00:14
Takımımız tam oturmamıs saglam bi stoperimiz olsa hersey daha güzel olacak. yumluyla olcak iş degil.
Adem Köse
Emre kadar hızlı oynayamasa da Selçuğun oynadığı takım emreninkinden daha önce takım olur..:)
Ben Selçuk süper yıldızdır demedim ki abi..eğer takım olmaya çalışıyorsanız ve bu süreçte sabırlı oyunculara ihtiyacınız varsa,Selçuk bu adamlara verilecek ilk örnektir..
Selçuk neyse de Alperi bugun izledim. Selçuk gidince bu oyuncu alınmalıydı. Selçuktan daha üstün olucak bu cocuk...
İşte biz bunu yapamıyoruz. Gidenlerin yerine 10 tane adam alınıyor ama nedense hiçbiri yerini doldurmuyor. Yabancıya 5-6 milyon para vermeyi biliyoruz. Yerliye gelince cimri takılıyoruz. Bizim yönetimi en çok bu konuda eleştiriyorum. Yerli kalitemiz düştüyse bunun sorumlusu yönetimdir.
Hekimoğlu
Mustafa Yumlunun yaptıgı acemilik akilalmaz göstere göstere attı pası herif sen ne ofsaytı kontrol ediyorsun ne de adamı.
bizim avrupada başarısız olmamızı isteyen o kadar it var ki...
o yüzden ne yapıp edip başarılı olmalıyız bu areneda, eğer bu guruplardan çıkar helede çeyrek final oynarsak, varsın bu takım play off oynamasın. ama yeter ki avrupada başarılı olalım
Turgut Altun
Rıdvan tam bir aziz uşağıdır. Yat dese yatar kalk derse kalkar. Asker Bülent'ten daha beter askerdir.
Serkan'a bir şeyler olmuş, anlamadım gitti...
Rakip oyuncu kendi etrafında dönse, hatta küçük bir kalça hareketi bile yapsa Serkan'ı geçiyor. Defansif olarak Serkan'ı beğenmedim bugün. Umarım geçen sezonun ilk yarısındaki Serkan'a döner yeniden...
vatandas61
11.09.2011, 00:15
sorun kadro degil, sorun konsantrasyon ve is ciddiyeti. Tabi hocanin da lig macini bir hazirlik maci olarak görmesi.
Serkan'ı ortaya çekti ama ben olsam Serkan'a guvenmezdim adam sürünüyor.
Sanki şenol hocam inter maçında pres için serkanı kullanacak...Sonu ne olur bilmem ...
Muhammed
Trabzonspor bu kadar basit gol yiyemez..göstere göstere pası attı adam..hadi ince bir pas olsa anlarım da değil yani..bu gol çok şeyin habercisi bence..
Stoperlerin Mustafa Yumlu ve Giray olursa her türlü golü yiyebilirsin. Hiç sürpriz olmaz.
bence inter macında
-- (celutska)---- glowacki--- giray---- cech
------serkan-------colman---zokora--------------------
-----------alanzinho---------hail-------------------
--------------henrique--------------- ikinci yarı pawel düşünülebilir..
senol hoca ikinci oyuna girenler için isim vermemesi herkese gözdağıdır.
Defans beşlenmedi ki Serkan orta sahaya geldi :)
...valla o kağıt üzerinde öyle ...cechi oyuna almak bana göre çok bariz defansa yatmaktır....serkana orta sahaya cekmek te gereksiz bi caresizliktir....
...aykut daha sakin ve atağı pası düşünen bir adam....
...serkan ise heycanlı panik....defansif koşan basan bi oyuncu...
...
sametaydin
şenol hocanın ve ünal hocanın mac sonu röportajlarını yeni izleme imkanım oldu gayet yerinde tesbitler özellikle şenol hocanın 2. yarıda giripte üzerine düşeni yapmayan kişi cezasını çekecek dedi bu kişide herhalde alanziho oluyor.
Tespitler yerinde evet ben de dinledim hatta ünal hoca bu takım puan kaybedecekse adam gibi puan kaybetmeli böyle değil dedi. Çok kızmıştı. Alanzinhoyu kastetti bence de. Bu kadar vurdum duymaz oynanmaz bana göre sadece onun suçu da yoktu tüm oyuncular maçı kazandık zaten diye düşündüler. Ama yediğimiz gol tam bir komediydi. Sadece alanzinhonun suçu değildi.
memozcan
bizimkiler ne zaman sağa bakarken sola pas verme laubaliliğinden vazgeçerlerse böyle maçlarda puan bırakmayız, geçersin 3-0 öne istersen dağa bakar taşa pas verirsin..
bende alanzinhoyla bakkala gitmem arkadaş var mı ötesi...
Hoca alanzinhoyla henrique ye kesti galiba faturayı...
Şenol Altunsoy
11.09.2011, 00:16
20 milyon Euro harcanan takımın orta sahasına hala maça sağbekte başlayan Serkan Balcı geliyorsa yapılan yanlışı da sorgulamak gerek diye düşünüyorum...
20 milyonu falan bilmem de :) Serkan konusuna can-ı gönülden katılıyorum.Bu takım Serkan'sız oynamalı.
asimetrik
11.09.2011, 00:17
Seni anlıyorum da Murat öyle bir portre çiziliyor ki Selçuk gitti yandık, bittik, yeri dolmaz, orta saha iflah olmaz.. Çıldırmamak elde değil.. Sanki Messi gitti.
Bu takım kimlerin yerini doldurdu (saymayayım, isimleri en iyi sen bilirsin :)) üstelik şampiyon oldu. İlk defa ŞL ye gidiyoruz. Yapmayın etmeyin. Her puan kaybında bunları mı okuyacağız. Üstelik alınan oyuncular da oldukça değerli.
Henrique e laf ediliyor. Rizespor maçındaki ciddiyetini görmesem inanacağım. Adamlar hayatlarında ilk defa ŞL maçı oynayacak. Bizim için bu kadar heyecan vericiyken bir futbolcu için daha önemli ne olabilir?
Bırakın da biraz konsantre eksikliği olsun. Olmasa mükemmel olur.. Tamam ama biz de o kadar mükemmel değiliz.
Fanatik34
11.09.2011, 00:17
Bugünün özeti:
Özellikle Senol Hoca´ya sallayanlar icin...
-Sonradan oyuna aldiklari oyunculari elestirirken, aslinda kendini elestiren Hoca´yi anlamayanlar
-Yönetim´e yollanan ince mesaji anlamayanlar
-25 kislik kadroda aslolan nicelik degil, nitelik oldugunu anlamayanlar
-Yapilan onca transferden sonra takimin müthis oynamasini bekleyenler
Birtan Karaman
11.09.2011, 00:18
Paulo'dan kanatlarda yada serbest adam olarak yararlanırız, ileride tek santrafor oynayamaz bu adam topu bekleyemiyor illa alıp kendi servis edecek al-ver yapacak..
Sizce takımı Şenol Hoca mı kurup yönetti, yoksa Ünal Hoca mı?
Sanki Şenol Hoca uğraşmayacak, sadece Avrupa maçlarında yardımcı olacak, seneye de takımı Ünal Hoca'ya bırakacak gibi...
Adem Köse
Peşinden ağladığımız Egemen bugün yerlerde sürünüyorlardı...Eskişehir sıksa 5'lik olurlardı...Bırakın eskileri aramayı...
Aynen Egemende birşey yok , hala gelen topları taca atıyor. Ama malesef Egemen kadarını bile alamadık şu stopere , sıkıntı burda... Ben Egemen gidince hiç üzülmedim, bana göre yeterli değildi ama şimdi Egemen olmadığına malesef üzlüyorum. Defans bloğumuz çok uyumsuz ve yetersiz , yönetim bu defans hattı için nasıl böyle bir hata yaptı anlamıyorum. Geçen seneye göre gerileyen bir bölge. Yumuşaktı iyice yumuşadı.
Burhan Açıkgöz
Bu futbolcu milleti 1-0 'in tehlikeli bir skor olduğunu 1 gol yenirse maçın berabere bitebilecegini ne zaman idrak edecek merak ediyorum bu ne rahatlık laubalilik vurdum duymazlik arkadas o colman nasıl bir organizmadir.
aynı şeyi geçen sene kendi evimizde de yaşadık. manisa önünde 1-0 önde iken dalga geçer gib ioynadılar. 1-3 kaybettik.
Takımdan umudum var. ama birza daha ciddiyet.
matrix5782
'0 milyonu falan bilmem de :) Serkan konusuna can-ı gönülden katılıyorum.Bu takım Serkan'sız oynamalı.
Var mı Serkan'ı Kesecek yerlimiz Abi
vatandas61
gecen sene jaja ya cok sinirleniyorduk vurdumduymaz, dalga gecerek oynuyor diye. Bugün sahada en az 8 tane jaja vardi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.