PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu: Trabzonspor-İnter-C.Moskova-Lille

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

The Ciks
25.08.2011, 05:14
Ha bu arada...
novalis yine yerleşik kanıların ötesinde...
ettiği tefekküre...
müteşekkir kalmamı sağladı...

bu süreci yıllar evvel şöyle bağladı..!

"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
novalis...

Peki ya şampiyon olursan...:)

mete61bordomavi
Yav benim anlamadığım bir şey daha var!
Lütfen sizde düşünün!
Haberlere bakarsan Febeşi CL'ye sanki federasyon göndermemiş!
İyi de bizi CL'ye yollayan Fenerasyon değil ki! UEFA!
Maksadı ne ki bu haberlerin?

abcabca
3. torbadan kolay bir rakip çekmek lazım diğerleri farketmez..

arahna
25.08.2011, 05:15
Yaklasik 20M Euro alicaz tek takim oldugumuz icin. Tabi kazandigiimz puanlarla bu para artabilir .)

samp ligini alirsak ve super kupayi alirsak ne kadar aliyoruz ?
:)

Salpazarli
yine yine yineden arkadaslar kulaklarimiz alissin :D

http://www.izlesene.com/video/sampiyonlar-ligi-muzigi/469147

evrents
1. ve 2. torbadan sağlam takımlar gelicek.3. torbada biraz dişimize göre rakipler de var.

Hürgün Aygün
Milliyette tffnin bizim sampiyonlar ligine alinmamiza itiraz edecegi yaziyor. Saka mi bu?

http://spor.milliyet.com.tr/uefa-depremi/spor/spordetay/25.08.2011/1431042/default.htm
İsterlerse Avrupa Mahkemelerine gitsinler.Kararı UEFA verdi mi verdi?UEFA şike var diyip fenevi men etti mi etti kim ne dicek!

sabankuru
Milliyette tffnin bizim sampiyonlar ligine alinmamiza itiraz edecegi yaziyor. Saka mi bu?

http://spor.milliyet.com.tr/uefa-depremi/spor/spordetay/25.08.2011/1431042/default.htm

bence saka, MAA kendi agziyla söyledi bugün LigTVye bu karari TFF verdi diye :) (Tabi UEFAnin dürtmesiyle)

Gamze_TS
25.08.2011, 05:16
- Resmi olarak duymak istiyorum :)

Al benden de o kadar!

h@msi61
25.08.2011, 05:16
Milliyete filan zerre guvenim yok zaten, hele ki konu Trabzonspor olunca. Hala huzursuzluk yaratmaya devam ediyor pislikler...

AyhanPe
25.08.2011, 05:17
Ha bu arada...
novalis yine yerleşik kanıların ötesinde...
ettiği tefekküre...
müteşekkir kalmamı sağladı...

bu süreci yıllar evvel şöyle bağladı..!

"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
novalis...

Peki ya şampiyon olursan...:)

the ciks kardesim senden yakinda 2004-2005 sezonu icin bir kampanya baslatmani bekliyorum :)

Salpazarli
arkadaslar bugün ligtv ne kadar serefsiz oldugunu tekrar gösterdi....alt yazi olarak "fenerbahce sampiyonlar liginden cekildi" "tffnin trabzonsporu sampiyonlar ligine göndermesi dogru bir karar oldu" (buna benzer) yaziyordu
1. Fenerbahce kendisi cekilmedi
2. TFF bizi yollamadi uefa yolladi

adamlar hala yanli haber yapiyorlar yaaaa :D

MonteCristo

Rezil diycem rezillik aşamasını çoktan geçtiler. Bunlar için uygun kelime yok bunları ifade edecek bir kavram yok. Özel küfür tasarlamak lazım.

Uefa gelmiş tüm dosyaları incelemiş, Trabzonspor'a kefil olmuş ve çağırmış. Belgelere bakarak vermiş bu kararı.

Uefa bize kefil oluyor Tff olmuyor. Hakikaten bunları anlatacak sıfat yok.

Fanatik34
Ben ilk iki torbadan cekecegimiz takim icin tercihimi ligleri baslamamis takimlardan isterim.

Sirasiyla

1. Torba: Porto, Inter, Arsenal
2. Torba: Benfica, Villareal, Valencia
3. Torba: BATE, Basel, Olympiakos, Lille, Leverkusen

Sefa
25.08.2011, 05:18
Yav benim anlamadığım bir şey daha var!
Lütfen sizde düşünün!
Haberlere bakarsan Febeşi CL'ye sanki federasyon göndermemiş!
İyi de bizi CL'ye yollayan Fenerasyon değil ki! UEFA!
Maksadı ne ki bu haberlerin?

Haberler doğru. Fenerbahçe'yi TFF men etti. Ama nasıl ? UEFA bildiri yolladı TFF'ye ya men edin ya da ileride çıkacak kararlardan siz sorumlusunuz diye TFF'de Fenerbahçe'nin nasıl bir pislik içinde yüzdüğünü bildiğinden men etmek zorunda kaldı. Men edildikten sonra kimin gireceğine zaten UEFA karar verir.

arahna
25.08.2011, 05:19
bi sercan kayamiz vardi
ja ja gibi adam yetenekli
sahi noldu ona

Salpazarli
hemserim hangi köydensin... soyadınız nedir

topragim ben salpazarinin dereköyündenim soy ismim muhcu

mete61bordomavi
Türkiyenin T´si rekabetin R´si ak´in A´si birligin B´si zerafetin Z´si osmanli sehrinin O´su namusun N´si safligin S´si parlakligin P´si otoritenin O´su ruhun R´si

Tebrikler!
Sayın seyirciler yarışmacı arkadaşımız bayaa iyi iş çıkarıyor!
Böyle giderse yarışmada tarihi rekora imza atacak ve 500 bin Tl'yi alacak!

3. Soru'ya geçiyorum:

Şampiyon olduğu halde küme düşme ihtimali olan ve şampiyonlar ligine gidemeyen takım hangisidir?

A-Mehter Takımı
B-Lokma Takımı
C-Bando Mızıka Takımı
D-Çemişgezekspor FC
E-Şikebahçe!

Süreniz başladı! İsterseniz telefonla arkadaşınızı arama joker hakkınızı kullanabilirsiniz! :D

h@msi61
25.08.2011, 05:20
Rezil diycem rezillik aşamasını çoktan geçtiler. Bunlar için uygun kelime yok bunları ifade edecek bir kavram yok. Özel küfür tasarlamak lazım.

Uefa gelmiş tüm dosyaları incelemiş, Trabzonspor'a kefil olmuş ve çağırmış. Belgelere bakarak vermiş bu kararı.

Uefa bize kefil oluyor Tff olmuyor. Hakikaten bunları anlatacak sıfat yok.

Ayrica bizim baskana da durumu MAA haber vermis sampiyonlar ligine gidiyorsunuz diye. Itiraz filan edeceklerini sanmiyorum, tamamen kendilerinin uydurmasi bence...

Salpazarli
25.08.2011, 05:21
Tebrikler!
Sayın seyirciler yarışmacı arkadaşımız bayaa iyi iş çıkarıyor!
Böyle giderse yarışmada tarihi rekora imza atacak ve 500 bin Tl'yi alacak!

3. Soru'ya geçiyorum:

Şampiyon olduğu halde küme düşme ihtimali olan ve şampiyonlar ligine gidemeyen takım hangisidir?

A-Mehter Takımı
B-Lokma Takımı
C-Bando Mızıka Takımı
D-Çemişgezekspor FC
E-Şikebahçe!

Süreniz başladı! İsterseniz telefonla arkadaşınızı arama joker hakkınızı kullanabilirsiniz! :D

a´mi dim b´mi dim c´mi dim böhöhöhöhöyt :D
bence hadi e olsun nede olsa ezike uyuyor eee :D

OZDEN61
topragim ben salpazarinin dereköyündenim soy ismim muhcu

ben de kirecten. KAYA. özelden yazayım size

sabankuru
Metris'te tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım, F.Bahçe'nin suçlanmasına neden olan hukuki sistem nedeniyle G.Saray'ın bile küme düşmesi gerektiğini savundu. Sarı kırmızılı takım da dahil en az 10 takımın düşmesi gerekeceğini ifade etti..koyun can derdinde, kasap et derdinde :D

abcabca
dün uefa, bugün şl, bir kaç güne kalmaz finale kadar çıkarız :)

pReN@_61
25.08.2011, 05:22
Bu arada Volkan,
Sen anladın onu!
Volkanı getiriiinnn volkanııı 2 çift lafımız var :)

sabankuru
25.08.2011, 05:24
Kocaman birakti!

http://fanatik.ekolay.net/Kocaman-birakti_3_Detail_34_235650.htm

OZDEN61
25.08.2011, 05:25
UEFA cumhuriyeti acıklama yaptı, futboldan bizden baska cumhuriyet kurulursa hesabını görürüz.

Emrah Aksoy
25.08.2011, 05:26
Kocaman birakti!

Aykut sen git bu palavralari baskanina anlat.

kelkitli29
25.08.2011, 05:26
ben sahsen Bayern Münihi istiyorum. Gecen sene Bayern Münih - CFR Cluj (Romanya) macina gittim o stada, bu sefer TRABZONUM icin giderim, asiri derecede büyüleyici bir stadyum. ALLIANZ ARENA

Hürgün Aygün
25.08.2011, 05:27
İyi uykular iyi sabahlar.:) Her gecemiz böyle geçsin inşallah.:)
Unutmayın yarın 18:45 CNN Türk'de ŞAMPİYONLAR LİGİ(!) Kuramız için buluşuyoruz.:)
amZaoONrDO8

MonteCristo
25.08.2011, 05:27
Ayrica bizim baskana da durumu MAA haber vermis sampiyonlar ligine gidiyorsunuz diye. Itiraz filan edeceklerini sanmiyorum, tamamen kendilerinin uydurmasi bence...

İnşallah öyledir öteki türlüsünü artık aklım almamaya başlamıştı.

Şu içinde bulunduğumuz durumda o maa denen kuklanın hangi yüzle insan içine çıkabildiğini merak ediyorum.

Sen Türk futbolunda adaleti sağlayacak kurumun başkanısın, yaptığın rezilliklere dayanamayıp Uefa gelip senin yerine Türkiye'de adaleti dağıtıyor. En çok da ülkemizi rezil etti bu maa denen mahlukat. O kuklanın sahipleri nihat özdemir, ali koç denen eşkiyaları da bunun içine katıyorum.

Mehmet Yusuf
25.08.2011, 05:29
Kocaman birakti!

hayatımda gördüğüm en dingil adam :)
sanki kendi bişey yapmış gibi emeğime laf ettirtmem diyor :):)

demir
bence bu federasyon mahkeme acıklanmadan kesınlıkle fenerı lıgden dusuremez sampıyonlugumuzuda acıklayamaz...

arahna
cosmak icin
bire bire

http://www.youtube.com/watch?v=uy_UmgjXGk8&ob=av2e

pReN@_61
Kocaman birakti!

Ayküüüt dur be kaaaaaankkyyy.Daha penaltı irdeleyecektik.

yoboo yoboo yobooo yobooo

makaleelee leeeleee leeeleee

(gönül aldırma şarkısı melodisi ile)

sıyırdık hepten :D

Mehmet Yusuf
25.08.2011, 05:30
İyi uykular iyi sabahlar.:) Her gecemiz böyle geçsin inşallah.:)
Unutmayın yarın 18:45 CNN Türk'de ŞAMPİYONLAR LİGİ(!) Kuramız için buluşuyoruz.:)
amZaoONrDO8

iyi sabahlar hürgün :)
yarın o saatte burada buluşmak üzere...

şu müzik tüylerimi diken diken etti gece gece...:)

Uğurtan
25.08.2011, 05:33
Başlığa ve kurallara uygun yorum yapalım lütfen...

arahna
25.08.2011, 05:33
iyi sabahlar hürgün :)
yarın o saatte burada buluşmak üzere...

şu müzik tüylerimi diken diken etti gece gece...:)

evet etkileyici ama klise muzigi resmen
onu kemence ile degistirecez

mete61bordomavi
25.08.2011, 05:34
bence bu federasyon mahkeme acıklanmadan kesınlıkle fenerı lıgden dusuremez sampıyonlugumuzuda acıklayamaz...

Aklımdan geçen şu!

Acaba MAA'ların kaseti mi var gizli çekilmiş?
Bu kadar yanlı ve taraflı davranması ister istemez bunu aklıma getiriyor!

Ömer TOPAL
aa aykut nereye gidiyorsun ula daha karpuz kescektik :D

sabankuru
cosmak icin
bire bire

http://www.youtube.com/watch?v=uy_UmgjXGk8&ob=av2e
güzel sarki saolasin :)

arahna
25.08.2011, 05:36
campnou da kolbasti zamani

OZDEN61
25.08.2011, 05:37
Soruyu şöyle sormak lazım. tarihinde 17 kez şampiyon olup 20 kez şampiyonluk yaşayan takım hangisidir?

Mehmet Yusuf
25.08.2011, 05:37
2 GÖRÜŞ
İçimizdeki İrlandalılar
Kimsenin beklemediği bir karar ve süreç. UEFA, bugüne kadar kimseye yapmadığı bir yaklaşımı Fenerbahçe için gerçekleştirdi. Daha önce böyle bir olayda ve soruşturmada içişlerine karıştığını bilmiyorum. Dava sürecine gelinmemiş bir olay. Bu kararda, Türkiye'de yapılan açıklamaların rolü olduğuna da inanıyorum. Onlar 1'i 5 yapmayı çok iyi bilir. Büyük ihtimalle Türkiye içerisinden gelen itirazlar da var. Kendi içimizde İrlandalılar da vardır. UEFA, Yunanistan'ı bekledi, Portekiz'i bekledi. Türkiye'yi beklemedi. GÜRCAN BİLGİÇ

Bile bile lades
TÜM gerçekleri görmezden gelip kafanızı kuma gömerseniz, o gerçekler bir gün gelir sizin yakanıza yapışır. Çünkü sizin görmezden gelmeniz, kamyonun size çarpacağı gerçeğini değiştirmez. Fenerbahçe konusunda bizim fedesayon da, spor kamouyonun bir bölümü de "bile bile lades" dediler. Ne diyorduk haftalardır: "Futbol adamı iddianame beklemez, kararını futbolun dinamikleri içinde verir." İşte UEFA, bizim dediğimizi kanıtladı.l.. Yazık oldu; Fenerbahçe'ye de, Türkiye'ye de... TURGAY DEMİR

burda bizim yolladığımız mailleri bide gsnin açıklamalarını kastediyor heralde..

Gamze_TS
25.08.2011, 05:38
Bu da milliyet habere attigim yorum. Hesapta Trabzonspor'lu degilim de oylesine oilgileniyorum. Sonunda da vatan hainligiyle sucluyorum, bir teyze edasiyla. onur belge'ye dokunsun.
Yaziklar olsun federasyona. Bir Turk takiminin yerine baska bir Turk takimi aliniyor ama Tff itiraz edecek oyle mi? Hicbir takimimiz sampiyonlar ligine gitmese daha mi iyiydi? Galiba Tff gercekten fenerasyon olmus. Yazik, vatan hainligi yapiyorlar utanmazlar!

h@msi61
25.08.2011, 05:38
Arkadaslar sorun cikmayacak degil mi, pasalar gibi kuraya katilip sonra maclarimizi oynayacagiz?

yektakurtulus
25.08.2011, 05:41
ya ne sorunu!!!!!

uefanin adami burda ne olup bittigini bilmiyormu sanki!?!
bu isin icinde kimler var kimler yok bilmiyormu!?!

feneri men edip bizi alanda uefadir!!!!!

katilacagiz! bu kadar basit! endiselenecek bir durum yok ortada!

Sencer Bulut
25.08.2011, 05:43
Fenerliler kampanya baslatmıslar bizi ŞL ne göndermemek icin.Uefa ya mail atacaklarmış :)

abcabca
25.08.2011, 05:43
edit.............

abcabca
25.08.2011, 05:44
burası şampiyonlar ligi beyler, burada şaka yok, her şey gerçek !

arahna
25.08.2011, 05:45
pc de klavye ingilice s leri noktali yazamiyorum yanlis anlamayin.gecmis msjlarimdan da bellidir

simdi sike sike dedik sonra sampiyon olduk mu ?
bu sikecilerin eline mi vermislerdi kupayi

Mehmet Yusuf
25.08.2011, 05:47
Başkan Aydınlar, UEFA'nın adı şike soruşturmasına karışmasına rağmen Avrupa kupalarında devam eden diğer takımlara neden yaptırım uygulamadığının sorulması üzerine de ''Diğer takımlar Avrupa Ligi'nde oynuyorlar. UEFA, Şampiyonlar Ligi'ne çok büyük önem veriyor. UEFA Avrupa Ligi için şu an böyle bir karar yok'' ifadesini kullandı.

arkadaşlar yeterli heralde bu açıklama gönlümüzü ferah tutmak için.
UEFA şampiyonlar ligine büyük önem veriyor. bu yüzden hiçbir şüphe bulunmayan bizi oraya yolluyor.
bizim için en ufak bi şüphe olsaydı bu kadar önem verdikleri bir organizasyona bizide almazlardı.
zaten bizim bi ümidimiz yoktu ş.l ne katılma konusunda.
biz avrupa ligi maçına odaklanmıştık herşeyimizle.
ş.lne katılmayı hayal bile etmiyoduk, bu durumdayken bizi boş yere oraya yollamadılar.
kısaca bu sene Türkiye liginin şampiyonu Trabzonspor demek istediler...

POYRAZ
Eger isin icine UEFA girmeseydi bu köpek oglu köpekler asla böyle bir sey yapmazlardi.
Aldiklari her karari fe-be yöneticileri ile birlikte fe-be lehine aldilar. UEFA'ya dis geciremedikleri
icin sampiyonlar ligine simdi gercek sampiyon Trabzonspor gidecek. Umarim uluslararasi arenada
hakkimiz olan Türkiye sampiyonlugu da verilir.

SEDAT
- Sırf kalkınca olumsuz bir haber alıcakmışım gibime geliyor yatmak istemiyorum nedense :)

arahna
güzel sarki saolasin :)

boyle bi zamanda coskulu seyler dinlemek lazim
baska var boyle
ozelden yazabilirsin

bi soru
sizce MAAAA ne zaman iftifa edecek ?
kemal belgin hamdinin resminde yaptigi hareketi yapiyomudur simdi?

carolo
25.08.2011, 05:48
bazi arkadaslar karari UEFA aldi yaziyor hayir UEFA'nin durtmesiyle diyelim TFF aldi karari ve milliyet'e yaziyorki TFF karara itiraz edecek hangi karara kendi aldigi kararami itiraz edecek :rolleyes:

61ALANZINHO61
25.08.2011, 05:48
Vallah icim hic rahat degil uefaya guveniyorum ama tff hayir adam teke tekde uefa bizim verdigimiz kararlara gore hareket eder isimize karismaz ya yarin ortalik karisirda geri donerse vay anasini be sevinsekmi aglasamkmi belli degil transferler neolcak kupa ne olcak

arahna
25.08.2011, 05:49
- Sırf kalkınca olumsuz bir haber alıcakmışım gibime geliyor yatmak istemiyorum nedense :)

kotu haberden degil de
uyuyasim yok
neden bilmiyorum :)
simdi ne tff ne hakemler ne sikeciler bize yamuk yapamaz gibime geliyor

POYRAZ
25.08.2011, 05:51
bazi arkadaslar karari UEFA aldi yaziyor hayir UEFA'nin durtmesiyle diyelim TFF aldi karari ve milliyet'e yaziyorki TFF karara itiraz edecek hangi karara kendi aldigi kararami itiraz edecek :rolleyes:

2 Gün önce UEFA'nin görevlisi Türkiye'ye gelmemis olsaydi asla böyle bir karar cikmazdi. Adamlar herseyi yavas yavas rayina oturtmaya baslamislardi. Kim ne derse desin UEFA'nin sayesinde hakkimiz olan sampiyonlar ligine katilma hakkini elde etmis olduk.

arahna
zaten tff de bu durumu kabl edecekti zaman kazanmaya calisiyordu
o kabul etmese mahkeme surecinde yine kabul edeceklerdi
daha fazla direnemezler
zaten maaaa diyorki bana kizmayin elimizden bu kadar geldi
kabul edn diyor yani
debelenmeyin oluruna birakin diyor
o yuzden yani umit olmadigi icin acibademi sponsorluktan sildiler

Proof
Yav yemin ediyorum uyuyamiyorum.. Her gozumu kapattigimda (nedense) Chelseali oyuncu Avni Aker zemininda kosarken goruyorum.. Arkadanda Sampiyonlar Ligi marsi geliyo.. Heyecendan tekrar uyaniyorumm

Sefaenes
25.08.2011, 05:52
fb bizim gitmemes icin kanpanya baslatmis bizim yerine ermeni yunan takimi gitse daha memnunlar. Onur Belge serefsizi bunu oku bakayim kim vatan haini hakk istiyen Trabzonmu yoksa o senin tuttugun vatan haini kani tasiyan fb serefsizin oglu cik yarin söyle bunu. Uefa sizin 100 tarihinise tukuru böyle iste

alihan_61
25.08.2011, 05:52
bu gece otelın onundeydık harıka bı atmosfer vardı..macın oynanmamasına uzuldum ama suan cok cok daha guzel oldu ..reklam gelırlerı sampıonlar lıgı gelırlerı derken yaklasık 25 mılyon euro gıbı mutıs bır para kazanmıs olduk ..artık bıkac cok kalıte futbolcu alınabılır..sampıyon lıgı ozel forması cıkartılarak suan gaza gelen taraftarlarıda hesaba katarsak yok saatabılır

POYRAZ
25.08.2011, 05:53
TRABZONSPOR DİREKT DEVLER LİGİ'NDE

F.BAHÇE DEVLER LİGİ'NDEN MEN EDİLDİ

BİLSEYDİM BAŞKAN OLMAZDIM
Bunların olacağını bilseydim Başkan olmazdım. 29 Haziran'da seçim oldu. 1 Temmuz'da ilK toplantımızı yaptık. Ertesi günün sabahı telefonumu açtığımda mesajlar gelmeye başladım. O tarihten bu yana hızlı bir süreç yaşadık. Her an kararlar değişiyor. Biz, iki ay oluyor yaklaşık ama iki senelik süreci yaşadık.

TÜRKİYE'YE CEZA GELİRDİ
UEFA'dan dün öğleden sonra yazı geldi. Kulüp başkanlarıyla toplantı halindeydik. Nihat Özdemir ve Ali Koç'la görüşme yaptım. Oradaki yazıda Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağını, Fenerbahçe'nin özveride bulunması gerektiğini aksi takdirde FB'yi almayacaklarını, Türkiye'ye 8 yıla kadar ceza vereceği söyleniyordu. Bu bizim yaptırımımız değil, UEFA'nın isteği. Bugün saat 12.00'ye kadar süre vermişlerdi. Öğleden sonra UEFA ile temasa geçtik. Bizim 15 Ağustos'taki karara bağlı olduğunu söylemişti Fenerbahçe yönetimi, bu konuda cevap veremeyeceklerini söylemişlerdi. Ali Koç'la görüşme yaptık, Ali Yıldırım'la da durumu değerlendirdik. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Aksi takdirde Türkiye de ceza alacaktı. Yönetim Kurulu olarak bu kararı aldık. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çok önem veriyor. UEFA temsilcileri geldi. Bu konuda sıfır risk istiyorlar. UEFA yöneticileri sıfır tolerans, en ufak bir şüphe varsa Şampiyonlar Ligi'ne kabul edemeyeceklerini söylediler. UEFA temsilcisi, gizlilik kararının kaldırılmasını istedi. Polisin açıklaması olduğunu, 19 maçta şike olduğunu söylemesini, bu kadar şüphe varsa boşuna tutuklamaların olmayacağını söylediler.

"ŞAPKA DÜŞTÜ, KEL GÖRÜNDÜ"

"TÜRK FUTBOLUNU ATEŞE ATTILAR"

UEFA yetkilileri herhangi bir belge görmediler. Ama Türkiye'de çıkan haberleri takip eden görevlilier var. Medyadaki haberlerin bile yeterli olduğunu söylediler. Gizlilik kalkmadığı sürece karar vermemekte haklı olduğumuzu da kabul ettiler. Kendileri en ufak bir şüphe varsa Şampiyonlar Ligi'bne almayacaklarını söylediler. Bunun sinyallerini daha önce almıştık. Takımlar kendileri karar versin demiştim. Bunu bilinçli olarak söylemiştim. Bir kulübümüz de beni sürekli olarak eleştiriyor. Benim Fenerbahçeli yöneticilerle birlikte karar aldığımızı iddia edenler de var. Aslında toplantıdan önce de Fenerbahçe'nin asbaşkanlarıyla görüşltüm. Ben bunu tavsiye ettim. Şampiyonlar Ligi'ne katılmazsanız iyi olur demiştim. Katılmaya karar verdiler. Aslında bu süreci en doğru şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Yapılan şeyler ortada.

İŞTE F.BAHÇE KARARININ PERDE ARKASI

AYDINLAR'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

HERKES SORUMLU DAVRANMALI
Herkesin bize yardımcı olmasını istedik. Benim ne GS ile ne TS ne BJK hiçbir takımla alıp bveremediğim yok. Benim elbette tuttuğum bir takım var. Ama ben objektif olmak zorundayım. İlk günden soğukkanlı olunmasını istedim. İnsanları futbola döndürelim çabamız kulüğlerimizin büyük kısmı saygılı davranmasına rağmen bu birliktelik bozuluyor. Futboldaki bütün bireyler zarar görüyor. Tek balşımıza yapabileceğimiz bir şey yok. Herkesin sorumlu davranması gerekiyor.

Soruşturma bitmiş değil. Etik Kurulu'nun raporunu bir tek ben okudum. Yönetim Kurulu ile konuştum. Bu gizliliğin ihlal edilmemesi için dikkatli olmamız gerekiyor. O belgeleri de iyi koruduk. Ben belgeleri de görmedim. Sadece bize verilen kısa raporu okudum. Genel olarak raporun hatlarını Yönetim Kurulu ile paylaştım.

UEFA BELGELERİ GÖRMEDİ, AKSİ KARAR ÇIKARSA TAZMİNAT ÖDEYECEK
UEFA ne savcılıktan ne de bizden herhangi bir belge görmedi. Polisin söylediğini, tutuklamalarını, haberleri baz alarak konuşuyor UEFA. Aksi karar çıkması durumunda tazminat ödeyeceklerini de söyledi UEFA.

FENERBAHÇE İÇİN HAYIRLI OLDU
UEFA, Yunanistan'da iki takımı 5 yıl ihraç ettik. Bize çok ciddi bir baskı var. Türkiye'de birçok kişi tutuklu siz hiçbir şey yapmıyorsunuz, diye baskı boyutu var. Türkiye'den de birtakım baskılar olabilir, yazıların gitmesi gibi. Bir de Platini'nin açıklamaları var. Çok ani gelişen bir şey. Bir de Türkiye'nin ceza alması gibi bir durum var. Biz burada Türkiye'yi riske edemezdik. Daha yeni Makedonya'da bir takıma 8 yıl ceza vermişler. Bu karar Fenerbahçe için olumsuz değil. Sonuçta bir suç çıkarsa sadece bu seneydi, bu işten kurtulabilir. Fenerbahçe ceza almadan bu süreci geçebilir. Fenerbahçe katılsaydı, ileride herhangi bir şey söz konusu olsaydı 8 yıla varan ceza olurdu. Sonuçta FB bir senesini kaybetti.

BEŞİKTAŞ'IN KUPAYI İADE ETMESİ UEFA İÇİN ÖNEMLİ OLDU
Fenerbahçe'nin başkanı ve yöneticilerinin tutuklu yargılanmaları, Beşiktaş'ın kupayı iade etme kararı da önemli oldu UEFA için. Fenerbahçe yönetimine olağanüstü genel kurul yapıp bu süreci sorgulanmalarını önerdim. Ama onlar bir adım atmadılar, haklı olabilir. Biz de aksi ispatlanana kadar herkes suçsuzdur diyoruz.

Biz herhangi bir şikayet duymadık Türkiye'den UEFA'ya giden. Ama onlar bütün haberleri takip ediyorlar. Bütün kulüplerin açıklamalarını alıyorlar.

Beşiktaş'ın davranışının UEFA tarafından övülmesi bize tüyo verdi. Biz bu yüzden Fenerbahçe'ye bir adım atmalarını önerdik, ama bir şey yapmadılar.

SAVUNMALARI DİNLEMEDEN KARAR VEREMEYİZ
Herkesi memnun etmemiz mümkün değil. Bugün zorunlu olarak bir karar aldık. Bugün de farklı eleştiriler alıyoruz. Biz hiçkimsenin bilgisine başvurmadan bir karar almamız mümkün değil. Savcılıktan gelen belgeler incelendi. Ama kişilerin savunma hakkını kullanmadan karar vermeyiz. Biz, doğruları yaptık diye düşünüyorum.Herkes eleştirebilir. Tam tersi bir karar alsaydık, bazı takımları küme düşürseydik ne olacaktı? Yine eleştirilere muhatab olacaktık.

Biz Pazartesi günü UEFA temsilciyle savcılıktaki görüşmemizde, savcı 'Biz iddia ederiz, bu mahkemde ortaya çıkar' dedi. Böyle bir ortamda biz nasıl karar verebiliriz. Toplumun bir kesiminde 'Federasyon işi savsaklıyor' gibi bir algı söz konusu. Biz burada işin ne kadar ciddi olduğunu ama insanların savunma hakkını kullanmadan karar açıklanmayacağını söylüyoruz.

Bize 20 Temmuz'da belgeler geldi. O tarihten sonra 41 kişinin daha sorgusu yapıldı. O kişilerin sorgusu bizde yok. O sorgular bizde yok.

Yönetici olunca kulüple ilişkilendiriliyor. Menejer ya da teknik direktör olunca kulüple ilişkilendirilmiyor.

Durum halen vahim. Bu kadar yönetici tutukluysa, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi engelleniyorsa durum vahim. Bu kadar insanın tutuklu olması, sorgulanması durumun vehametini gösteriyor.

SEZON ORTASINDA KARAR ÇIKAR MI?
Savcı Bey'in ifadesine göre iddianame 3-5 ay gibi bir sürede açıklanacak. O gün gelsin ne olacağını görelim. Bizim de bir hesabımız var. Sezon ortasında bir karar gerekirse açıklanabilir.

FENERBAHÇELİ OLMASI
Ben böyle bir sürecin içinde olmak istemezdim. Buna kişilik olarak bakmak lazım. Orada adil olabilmek bence önemli. Bu da benim en önemli özelliklerimden birisi.

NBA ve Şampiyonlar Ligi sporda en önemli organizasyon. UEFA'nın marka değeri açıklamasını diğer liglere göre farkını UEFA'ya sormak lazım.

UEFA KARARIMIZA MÜDAHALE EDEMEZ
Biz kararımızı veririz. Bize müdahale edemez UEFA, Tahkim Kurulu'nun verdiği karar kesindir. KAS'a uluslararası konular gidiyor bildiğim kadarıyla, bu konu ile ilgili UEFA KAS'a gider mi bilmiyorum.

Soruşturma kapsamında olan Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, Sivas, Mersin İdmanyurdu kulüp olarak; futbolcusu olan, hocası olan birçok kulüp var.

Tekrar Etik Kurulu toplanacak, savunmalar alınacak. Süreç devam edecek.

TRABZONSPOR'UN DURUMU
Bu kararı veren ben değilim. Trabzonspor'u Fenerbahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi'ne alan ben değilim. Bunu UEFA'ya sormak lazım.

PLAY-OFF
Üç puan sistemi çıktığında da bir iki ligte vardı. Bir kuralın doğru olması için ille de gelişmiş ülkelerde uygulanması mı lazım? Bizim hiç mi yolumuz yok? İnsanların ilgisini daha çok çekmek istedik. Şike-teşvik gibi konuların da dışında kalacak bu şekilde takımlar. Futbolun da ekonomisi artacak. Yayıncı kuruluşun da durumu var. Çünkü ligin en büyük sponsoru. Onlar da 143 milyon dolar gibi bir zarardan söz ediyor. Biz bunu bu sene deneyeceğiz. Ayrıca Türkiye Kupası maçlarını azalttık. Sadece 9 hafta çarşamba maçı koyduk. Hİç kimseye sormadan bu işi yapmadık. Futbolun içindeki kişilerle temas ettik. İnsanları futbol dışı söylemlerden kurtamak istedik.

BURSA'YA CEZA İNDİRİMİ
Ellinin üzerinde kişi Bursa'daki olaylar nedeniyle tutuklu. Bunun dışında Bursaspor Beşiktaş maçında hükmen mağlup sayılmış, iki maçı seyircisiz oynamış. Sadece Bursa'daki cezayı Emniyet'in vereceği rapor doğrultusunda kaldıracaktık. Bu tedbiren verilen bir ceza olduğu için Bursa Emniyetine ve Valiliğine soruyoruz. Fenerbahçe'nin S. Donetsk maçındaki karara itiraz edilmedi. İtiraz edilseydi belki bir maça indirilecekti.

FENERBAHÇE'YE BAŞKAN OLMAK İSTER Mİ?
Büyük konuşmak istemem ama bundan sonra spor kulübü yöneticiliği yapmak istemem. Fenerbahçeliler'den 'Kararınızı verin gelin' gibi talepler var ama şu an için düşünmüyorum.

Baştan beri yanlış yaptığımızı ifade edenler var. Hayretler içindeyim. Biz gerçekten burada kurumsallaşma adına bu kadar telaş içinde bile birtakım işler yapıyoruz. Burada bir matematik yok. Sosyal bir olgu. Elbette ki farklı yorumlar olabilir. Matematik problemi çzömüyoruz.

Bırakıp kaçmayı düşünmüyorum. Ama bütün bunlara değer mi, diye de düşünüyorum. Gerçekten hak etmediğimiz şeylere muhatab oluyoruz. Ben doğru bildiğim yolda devam edeceğim. En doğru kararı toplum verecektir.

YANLIŞ YAPANLAR HESAP VERSİN
Ben bir yanlışın içinde olmadım. Yanlış yapanlar hesap versin. Akşam yastığa başımı koyduğum zaman rahat uyuyan birisiyim. Bizi tanıyanlar çok iyi bilir, gerisi lafı güzaftır. Attığım her adımda vicdanımın sesini dinlerim. O yüzden rahatım.

.....
25.08.2011, 05:55
Kim gelirse gelsin Trabzonspor'umuz en iyi şekilde o gruptan çıkar.Benim içim rahat.

arahna
25.08.2011, 05:57
koyu fenerlilerden de adam cikiyor
iste kemal belginin son yazisi
son gelismelerdne once yazilmis
yenisini bekliyorum
bazan iyi yaziyor
sn kemal belgin
trabzonspor hakkinda bilgin yok takip de etmiyorsun . lutfen biraz takip et veya atip tutma

El insaf, Mehmet Ali kardeşim! Bu play-off rezaletini kafana kim soktu acaba? Ya da sen bugünlerdeki şiddetli poyrazın etkisine mi yakalandın? Sen hiç 18 takımlı bir ligin oynandığı herhangi bir futbol ülkesinde böyle bir saçmalık duydun mu? Yaşadığın ülkenin coğrafi şartlarını, bunun içindeki iklim sürprizlerini hiç mi yaşamadın? Yayıncı kuruluşun ve sokağa para atmayı adeta adet edinmişlerin dümen suyunda kürek çekmek, özerklik zırhındaki bir federasyona yakışır mı, uyar mı? Futbolda örnek alınacak ülkeler olan İspanya, Almanya, İtalya, Fransa ve İngiltere’de böyle bir saçmalık var mı? Belçika’yı sana örnek gösterenlere, oradaki yarım puanları tama çeviren zekâ zafiyetlilere nasıl karşı çıkıp da, daha birinci saniyede cinayete teşebbüsü önlemezsin? Ve de bu ülkenin spor yorumcusu, spor yazarı geçinenlere; dönüp bir kere daha kimlik ve kişiliklerini gözden geçirmelerini tavsiye ederim...

İşte Türk Kızı, yabancı müptelaları!

Yıldız Kızlar Voleybol Milli Takımımız dünya şampiyonu oldu! Evet evet, dünya şampiyonu... Kim mi bu kızlar? Hepsi Türk... Yani voleybolda yabancı sayısının artırılması için çırpınan, bu olmazsa da istifa tehditleri savuran kafalara ders verircesine... Voleybol Federasyonu Başkanını bir kere daha dik duruşundan dolayı yürekten kutlar, örnek alınmasını dilerim!

Pascal’ı futbol turuna götürün!

Okudum, gözlerime inanamadım. Bu ülkenin çok seçkin şahsiyetlerinden bir bayan, Pascal Nouma‘yı futbol turuna çıkaracaklarını açıklamış. Destur! Hani şu şortundan elini bir türlü ayıramayan, daha birkaç gece önce gece kulübünü dağıtan, Acun‘un adasında türlü şaklabanlıklar yapan Nouma‘yı... İşte bu ülkenin ahlak yapısını böyle bozuyorsunuz, muhteremler!

Teşekkürler Öcal Usta!

Öcal Uluç usta geçen hafta şu benim federasyona sorduğum soruları dile getirerek, alnımdan öpmüş... Eeee bizler kimin öğrencileri sayılırız ki? Güneş gazetesinin piyasaya bomba gibi girmesinden sonra, Necmi Ağabey oraya geçince, İzmir’den İstanbul’a uçan Öcal Ağabey Tercüman’ın spor müdürlüğüne getirilmişti. Sevgili Ağabey; görüyorsun değil mi, kimlere kaldı meslek? Play-off fikrini göklere çıkaranlar, bazı kötü işler için bir defalığına af isteyenler, futbolun ekonomisinin Atatürk’ün işaret ettiği gibi ahlak kuralları içinde şekillenmesinin sanki çok da gerekli olmadığını savunanlar falan filan...

Galatasaray ve Şenol’dan ders!

Galatasaray Kulübü’nün -kim kaleme aldıysa beni hiç ilgilendirmez- bildirisi bugün futbol dünyamızın bütün birim ve bireyleri tarafından okunup, ders olarak dikkate alınmalıdır. Ayrıca teknik olarak zaman zaman eleştirdiğim Şenol Güneş kardeşimi de verdiği demeçten dolayı kutlarım. O günleri hatırladım. İki saatten fazla sadece benimle o mahkeme meselesi ile bir pastanede görüş alış verişinde bulunmuştu. Ne kadar haklıymış... Şimdi, bir zamanlar Şenol‘a yasak edilen unsurlardan medet uman federasyona da yazıklar olsun!

Aslan Mustafa Denizli!

Efendim; herkese sordular ya, federasyonun kararını nasıl yorumluyorsunuz diye... Hah işte, Mustafa Denizli Hocaya da sormuşlar. Cevap; “Çok yerinde bir karar” olmuş. Eh, zaten başkasını da beklemezdim doğrusu... Neden mi? Çünkü aynı Denizli Hoca, 2001 sezonunda Fenerbahçe’yi şampiyon yapmıştı, ama birileri, “Mustafa Denizli, Fenerbahçe’yi şampiyon yaptığını sanmasın” deyip fişi çekmişti. Hem de Uğur Dündar’ın Arenası’nda.
Hem de canlı canlı...

Bursa ateşle mi oynuyor?

O ne yahu? Sercan, Volkan ve Kaş satılık listesine konmuş. Hadi Kaş‘ı almak zaten baştan hataydı diyelim. Ama Sercan‘la Volkan ne iş? Sanırım ki bu iki gence büyük para isterler. Oysa bu iki adamı kapabilecek takım, hele hele malumlar arasından çıkmazsa, ‘Dörtler‘in başı beladadır demektir. Bursaspor’u kimin, ya da kimlerin şampiyon yaptığı yakında ortaya bir kere çıkar...

Al Galatasaray al!

Böyle yapılmıştı, Terim Hocanın ikinci döneminde... Sonra ne olmuştu? Terim Hoca bir buçuk sezon kalabilmiş ve bu süreçte tam 32 oyuncu transfer edilerek dünya rekoru kırılmıştı. Peki, Terim Hoca gittiğinde kim kalmıştı? Cihan, Orhan ve Volkan... Varsa aksini iddia eden buyursun! Neden mi yazdım? Gidiş sanki o gidiş de ondan...

Vay Yıldırım Demirören vay!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, “Yere düşen futbolumuzu kaldırmaya çalışıyoruz” dedi. Sayın Başkan, kim ve ne zaman düşürdü, onu da açıkla da göreyim... Dua et, oralarda ben yoktum sana soru soracak...

Digiturk intihar mı ediyor?

Madem play-off var. Yani her şey mayısta belli olacak, o zaman ben neden 8 ay para ödeyip maç yalanı seyredeyim?
İşte kaş yaparken, göz çıkarmak diye buna denir...

SALDIRAY
25.08.2011, 05:57
Açık konuşalım 1. ve 2. torbadan gelecek rakiplerin gruplarda üstüne geçebileceğimiz rüya.

3. torbadan ise M.city ve lille çok tehlikeli takımlar. Ajax'ta öyle. senelerdir tecrübesi var. Madrid'e falan kafa tutuyorlar.
Zenit ve Leverkusen'de zorlanırız ama içerde 3 puan dısarda 1 puan alabiliriz.

3. torbada ki kalan diğer takımların bize rakip olacağını düşünmüyorum. Bate tehlikeli takım ama onlarda büyük takımlara karsı it gibi oynarlar. Bizi hafife alırlar bizde parcalarız:D

Kısaca tüm mesele 3. torbadan bize gelecek olan takımın kim olacağı. gruplardan 3. olarak uefaya kayarsak süper iş başarmış oluruz.

.....
25.08.2011, 05:58
Trabzonspor'umuzun bir avrupa maçını açık kanaldan izlemek. Yahu rüya gibi geliyor.

22 Mayıs gecesi böyle böyle olaylar olacak deselerdi kim inanırdı ?

SALDIRAY
25.08.2011, 05:59
sabah 8 de iş başı yapacam ama gözüme 1 gram uyku girmedi. O kadar mutluyum ki:) Saatlerce forumda atılan mesajları okumaktan alamadım kendimi pc basından:) yarın işte zombi gibi dolascam ama değer trabzonuma

Fatih Özkan
25.08.2011, 06:00
Barça'yı çekeceğiz gibime geliyor...

carolo
25.08.2011, 06:04
Trabzonspor'umuzun bir avrupa maçını açık kanaldan izlemek. Yahu rüya gibi geliyor.

22 Mayıs gecesi böyle böyle olaylar olacak deselerdi kim inanırdı ?

Kadir Inanir... ooof tmm tmm :D

Mehmet Yusuf
25.08.2011, 06:05
sabah 8 de iş başı yapacam ama gözüme 1 gram uyku girmedi. O kadar mutluyum ki:) Saatlerce forumda atılan mesajları okumaktan alamadım kendimi pc basından:) yarın işte zombi gibi dolascam ama değer trabzonuma
sabah bende staj yaptığım yere gidicem ama gram uyku yok napcam bilmiyorum :)

.....
25.08.2011, 06:10
Kura bugün(perşembe) değil mi ? Saat 18:30 mu ?

arifemre
25.08.2011, 06:14
kurayı kel çekerse:
barça-milan-man.city-trabzonspor
kurayı ben çeksem :)
barça-cska mos-bate-trabzonspor
veya
inter-benfica-lille-trabzonspor

6Şafak Aydın1
25.08.2011, 06:15
sampiyonlar var dediler geldik.

yorumsuz6117
25.08.2011, 06:15
Star ŞL maçlarını verecek mi bu senede ?

GULER
25.08.2011, 06:16
Kura bugün(perşembe) değil mi ? Saat 18:30 mu ?

25/08/11
17.45CET Monaco UEFA Champions League Group stage

seydisehir1
25.08.2011, 06:17
Rüya falan nedir yaa.. Delirtmeyin adamı.. Takımımız Avrupa'nın en iyi takımlarından biri okadar.. Biraz güven... Çıkıp çatır çatır yenicez hepsini

.....
25.08.2011, 06:18
25/08/11
17.45CET Monaco UEFA Champions League Group stage

Yani bugün. Teşekkürler.

BySeHzAdE
25.08.2011, 06:18
Arsenal(eski arsenal degil).. Benfica(hesabı kapatmak için).. 3. torbadanda m.city dışındaki takımlar farketmez. gönlümden geçenler..

CAFER ÖZER
25.08.2011, 06:20
Aykut sana güle güle
Batan gemiyi fareler terk etmeye başladı Aykut istifa ediyor

yorumsuz6117
25.08.2011, 06:21
Bu arada ilk maçta Burak , Colman , Adrian yok. :D

MonteCristo
25.08.2011, 06:22
...
Vay Yıldırım Demirören vay!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, “Yere düşen futbolumuzu kaldırmaya çalışıyoruz” dedi. Sayın Başkan, kim ve ne zaman düşürdü, onu da açıkla da göreyim... Dua et, oralarda ben yoktum sana soru soracak...
...

Son satır harika çok güldüm :) Kemal Belgin bizim hocayı eleştirdiğini yazmış, yazılarını yıllardır okuyan(düzenli olmasa da) birisi olarak Güneş'i eleştirdiği kısmı söyliyeyim, merak edenler olabilir. Çift ön liberoyu Selçuk ve Colman ikilisinden oluşturup ön tarafı Burak, Alanzinho,Jaja, Teofilo, Engin vs. bu savunması zayıf isimlerden oluşturup maça başlamasını intihar olarak değerlendirirdi Kemal Belgin. Veya kumar derdi buna. Aslında benimde kafama pek yatmazdı hocanın o tercihi ama sonuçta hoca haklı çıktı. O takım 82 puan gibi dehşet bir puanla ligi zirvede tamamladı. Şenol Güneş hepimizden iyi biliyor sonuçta... Böylelikle hatırlatmış oldu.

Mehmet Yusuf
25.08.2011, 06:23

sarı kart cezalıları oynayabilir diye tahmin ediyorum.
kırmızıların durumu şüpheli ama.

GULER
25.08.2011, 06:23
Yani bugün. Teşekkürler.

Ne demek, heyecanla 11 saat daha beklememiz lazim xD

.....
25.08.2011, 06:24
Ne demek, heyecanla 11 saat daha beklememiz lazim xD

11 saat ne ki ? Bekleriz işimiz bu :)

arahna
25.08.2011, 06:25
Son satır harika çok güldüm :) Kemal Belgin bizim hocayı eleştirdiğini yazmış, yazılarını yıllardır okuyan(düzenli olmasa da) birisi olarak Güneş'i eleştirdiği kısmı söyliyeyim, merak edenler olabilir. Çift ön liberoyu Selçuk ve Colman ikilisinden oluşturup ön tarafı Burak, Alanzinho,Jaja, Teofilo, Engin vs. bu savunması zayıf isimlerden oluşturup maça başlamasını intihar olarak değerlendirirdi Kemal Belgin. Veya kumar derdi buna. Aslında benimde kafama pek yatmazdı hocanın o tercihi ama sonuçta hoca haklı çıktı. O takım 82 puan gibi dehşet bir puanla ligi zirvede tamamladı. Şenol Güneş hepimizden iyi biliyor sonuçta... Böylelikle hatırlatmış oldu.

colmanin kosmadigini soyluyor
alanzinho ile colmani ayni goruyor adam
bizi pek takip etmiyor
bikac gun once canli yayinda macta cezalilari konusacaklar
sunucu da belgin de colmanin cezali oldugunu bilmiyo
alanzinho diyolar
colman her macta cok kosar ama cok hatali paslari var dese kabul edecem
msj da attim belgin biraz calis takip lutfen dedim
artik mecbur takip edecek

arahna
25.08.2011, 06:27

cezalar kalkma gibi durum yokmu
neticede hakkimiz yenilmis biz o maclari oynamadik kabul ediliyor
bu arada ordan kazandigimiz paralari benficadan filan geri istemezler degil mi ?
adamlar hem uefadan hem samp liginden para kazaniyosunuz demesin

GULER
25.08.2011, 06:42
11 saat ne ki ? Bekleriz işimiz bu :)

Haklisin da renkdas, aniden gelisen bu olaylar insani ister istemez cok heyecanladiriyor:D Trabzonsporumuzu boyle bir surecten sonra SLinde gormek buyuk bir gurur:)

MonteCristo
25.08.2011, 06:42
colmanin kosmadigini soyluyor
alanzinho ile colmani ayni goruyor adam
bizi pek takip etmiyor
bikac gun once canli yayinda macta cezalilari konusacaklar
sunucu da belgin de colmanin cezali oldugunu bilmiyo
alanzinho diyolar
colman her macta cok kosar ama cok hatali paslari var dese kabul edecem
msj da attim belgin biraz calis takip lutfen dedim
artik mecbur takip edecek

Colman'ın koşmadığını söylerken muhtemelen fazla top çalamadığını demek istemiştir. Colman bencede çok koşuyor fakat o kadar koşunun karşılığında ikili mücadeleye girip rakibin ayağından top çaldığını çok az görebiliyoruz. Bence bu çabuk olamamasından biraz da güçsüz olmasından kaynaklanıyor. Yani bu noktada biraz katılıyorum. Alanzinho'ya gelirsek, Colman kadar değil tabi ama o da pres yapıyor biraz. Bu takımda savunmaya katkısı en düşük adamlar Jaja, Engin ve Yattara idi gittiler. Demiyorum ki koşmak hepten fuzilidir boşa koşuyor Colman. Bence topu alamasa bile alan savunmasına yarar rakibi daraltır. Ama o kadar çabanın karşılığı bundan daha fazla olmalı. Kemal Belgin futboldan anlar bence, cezalı olduğunu unutmuş olabilir :):) Bizi takip ediyor biliyorum. Neyseki takımın başında doğru düzgün hoca var onun gördüğünü bizim hoca da görüyordur mutlaka. Bir bildiği varki bozmadan devam ediyor.

DenizciSükrü
25.08.2011, 06:48
http://www.youtube.com/watch?v=-XYcwOxWfaU

taşkın kadıoğlu
25.08.2011, 06:50
1. Torba: M.United, Barcelona, Chelsea, B.Münih, Arsenal, R.Madrid, Porto, İnter

2. Torba: Milan, Lyon, S.Donetsk, Valencia, Benfica, Villarreal, CSKA Moskova, Marsilya

3. Torba: Zenit, Ajax, Leverkusen, Olympiakos, M.City, Lille, Basel, BATE Borisov

4. Torba: Dortmund, Napoli, D.Zagreb, A.Nicosia, TRABZONSPOR, Genk, V.Plzen, Otelul Galati

mizah
25.08.2011, 06:56
aslinda bu sampiyonlar ligine katilim diger acidanda risk tasiyor.. bu aydinlar denen zevat trabzon düsmani bunda herkes hemfikir sanirim.. cünkü o derin bir sikebahceli.. bu durumda ilerde mutlaka camur atmak isteyecek ve süreci aleyhimize isletmeye calisacaktir.. bu durumdada 5 ile 8 sene avrupa kupalarindan men edilme tehlikesi var.. fenerbahce ise avrupa kupasina katilmadigindan dolayi bu seneki cezasini cekerek kurtulacak.. buda sakin devam eden oyunun bir parcasi olmasin.. senol hocanin tedirginligi yüzünden okunuyordu sanki basin toplantisinda.. hakkimizda hayirlisi olur insaAllah..

.....
25.08.2011, 07:02
http://b1108.hizliresim.com/11/8/25/4999.png

tufekcib
25.08.2011, 07:06
Bu da milliyet habere attigim yorum. Hesapta Trabzonspor'lu degilim de oylesine oilgileniyorum. Sonunda da vatan hainligiyle sucluyorum, bir teyze edasiyla. onur belge'ye dokunsun.
Yaziklar olsun federasyona. Bir Turk takiminin yerine baska bir Turk takimi aliniyor ama Tff itiraz edecek oyle mi? Hicbir takimimiz sampiyonlar ligine gitmese daha mi iyiydi? Galiba Tff gercekten fenerasyon olmus. Yazik, vatan hainligi yapiyorlar utanmazlar!
Sanmıyorum .. Yani şöyle sanmıyorum.. Eğer suçlu olduğu varsayılırsa bizim klubün; TÜRKİYE'yi 8 yıl hiç bir organizasyona almıcaklar.Tff bunun bilincinde oldugu halde Trabzonsporu devler ligine göndermez. Kendiside karar alabilirdi hemen ardından ama göndermez işte. MAA aradıysa sadri şeneri, Ben artık biraz daha inanmaya başladım ellerinde hiç bir delil olmadan konuşulanların yalan oluguna. Eğer öyle olsa bizi almazlardı Yanlışsam biri beni uyarsn :)

OFLU
25.08.2011, 07:11
şimdi bu kuşlar yarın saat 9 da karara itiraz etmesi için tff ye basvuracaklarmıs. Sonucun alehimize olması mümkünmüdür?

.....
25.08.2011, 07:12
şimdi bu kuşlar yarın saat 9 da karara itiraz etmesi için tff ye basvuracaklarmıs. Sonucun alehimize olması mümkünmüdür?

Kararı UEFA verdiği için bi şeyin çıkacağını zannetmiyorum.

AYYILDIZ
25.08.2011, 07:14
Bizim Atletic maci gume gider o durumda hic birsey cikmaz.

DeAgLeMaNyAq
25.08.2011, 07:16
Bu saatten sonra UEFA'nın bir gün içerisinde tükürdüğünü yalaması çok zor bir ihtimal geliyor. FB'nin kendilerinin atılmasından ziyade bizim katılmamıza itiraz etmeleri ise daha trajikomik. Ahmet Çakar'ın dediği gibi bizi Ermenistan takımı falan görüyorlar herhalde. Bu kontenjanın başka bir ülke takımına verilmesi çok daha acı olurdu. Ama onların bunu anlayacak kapasiteleri yok gibi gözüküyor...

İskender Çakmak
25.08.2011, 07:16
Dun aksam 22-23 arasi hali saha macim vardi. Eve geldim internetin basindan kalkmadim. 5 ve ya 6 saat ya uyudum ya uyumadim. ama gozumde bir damla bile uyku yok. Bu mutluluk olsa gerek

mizah
25.08.2011, 07:21
Sanmıyorum .. Yani şöyle sanmıyorum.. Eğer suçlu olduğu varsayılırsa bizim klubün; TÜRKİYE'yi 8 yıl hiç bir organizasyona almıcaklar.Tff bunun bilincinde oldugu halde Trabzonsporu devler ligine göndermez. Kendiside karar alabilirdi hemen ardından ama göndermez işte. MAA aradıysa sadri şeneri, Ben artık biraz daha inanmaya başladım ellerinde hiç bir delil olmadan konuşulanların yalan oluguna. Eğer öyle olsa bizi almazlardı Yanlışsam biri beni uyarsn :)

yalniz sunuda unutmayalimki ayni ze(ka)vat sampiyonluk istendiginde ne sampiyonlugu,trabzonun 3 macida dosyada mevcut..böyle birseyi nasil isterler anlamak zor diye demec vermisti.. ben bu adama güvenmiyorum acikcasi.. o dosyadan birseyleri cikarabilmek icin simdi daha bir caba gösterecektir.. hani ihtilal sonrasinin kenan evrenini hatirlatti.. bir sagdan bir soldan astik dengeyi sagladik demisti.. o hesap.. madem feneri kurtaramadim o halde trabzonuda ver atese.. beklenebilirmi..? ihtimal dahilindedir.. cünkü acikmalarinada yansidigi gibi gercekten olaylara objektif bakacak birisi degil.. tamamen duygularinin esiri olarak olaylara bakmakta..

ozturk
25.08.2011, 07:23
Trabzonsporumuza hayırlı uğurlu olsun:)

BYGUNES
25.08.2011, 07:26
Hayırlı Uğurlu Olsun.

h@msi61
25.08.2011, 07:28
tff baskani her ne kadar uefa mufettisi belge gormedi dese de adam savci ile gorustu, bilgi aldi, onun ustune bunlar yasandi. tff kendisini hakli cikarmak icin sacmaliyor...

.....
25.08.2011, 07:31
Bu saatten sonra UEFA'nın bir gün içerisinde tükürdüğünü yalaması çok zor bir ihtimal geliyor. FB'nin kendilerinin atılmasından ziyade bizim katılmamıza itiraz etmeleri ise daha trajikomik. Ahmet Çakar'ın dediği gibi bizi Ermenistan takımı falan görüyorlar herhalde. Bu kontenjanın başka bir ülke takımına verilmesi çok daha acı olurdu. Ama onların bunu anlayacak kapasiteleri yok gibi gözüküyor...

Tahkim bu saatten sonra bizim için olumsuz bir karar verebilir mi ?

UEFA bizi Şampiyonlar Ligine soktu çünkü.

h@msi61
25.08.2011, 07:33
Tahkim bu saatten sonra bizim için olumsuz bir karar verebilir mi ?

UEFA bizi Şampiyonlar Ligine soktu çünkü.

fener kendisi icin basvurdu, Avrupa'da oynamasina engel olmadigi kararini cikartmak istiyor. Tahkim boyle bir karar verirse ne olur, tff biz feneri yolluyoruz, kuraya sokun der mi? Derse bile uefa bu cocuk oyuncagimi ulen ayilar, yuruyun gidin mi der, yoksa tamam nasil isterseniz mi der? Hersey karisik, yarin ola hayrola...

Ama federasyon feneri engellediyse ciddi bir yaptirim ile karsilasmistir ve bunu tahkim de biliyordur muhtemelen. O yuzden fenere olumlu bir cevap vereceklerini sanmiyorum...

tufekcib
25.08.2011, 07:34
yalniz sunuda unutmayalimki ayni ze(ka)vat sampiyonluk istendiginde ne sampiyonlugu,trabzonun 3 macida dosyada mevcut..böyle birseyi nasil isterler anlamak zor diye demec vermisti.. ben bu adama güvenmiyorum acikcasi.. o dosyadan birseyleri cikarabilmek icin simdi daha bir caba gösterecektir.. hani ihtilal sonrasinin kenan evrenini hatirlatti.. bir sagdan bir soldan astik dengeyi sagladik demisti.. o hesap.. madem feneri kurtaramadim o halde trabzonuda ver atese.. beklenebilirmi..? ihtimal dahilindedir.. cünkü acikmalarinada yansidigi gibi gercekten olaylara objektif bakacak birisi degil.. tamamen duygularinin esiri olarak olaylara bakmakta..
Ben bu adamın objektif bakabildiğine inanıyorum ama o kadar saf yada o kadar salak ki bulundugu konumun farkında değil; Ondan bundan duydugu şeyleri söylüyor. Bu arada Trabzonsporun şampiyonlugunu veriyim ama onlarında 3 tane maç ile alakalı sorun var demesi de şunlan alakalı bişi ''Sadri şener sivas olayı patlak verince yani ayarlanmış olması patlak verince, ona binaen sivas başkanını arıyodu sanırım. Böyle bir şey olursa yakarım gbilerinden tehdit içerikli bir sözü var. Evet geçen konuşmalar böyle çogu .. Ayarlanmış maçların üstüne gidiliyo. Diceksin ki o zman neden yurt dışı yasağı var. Bende onu kendim düşündüm baya şu sonuca vardım. Eğer asbaşkanımız şakarın dediği gibi hiçbir suç unsuru içeren bi durum ortaya koymadıysak ki bende buna inanıyorum; Sadri şenerle arasında geçen bir konuşma yüzünden şu an yurt dışına çıkma yasağı var. Halkı hükümete karşı örgütlemek.. Bununda altndan kalkamıyolar. Yoksa zaten şu an serberstti. Hatırlarsın buca maçından önce R.T.E nın verdiği demeci. ondan hemen sonra şener de açıklama yapıyo ; İşte biz burda güçlüyüz filan bir yürüyüş olayı olsn filan diye .. Bu yüzden şu an yurt dışına çıkamıyor diye düşünüyorum ben çünkü bu olay hükümete karşı halkı örgütlemek oldugundan baya üzerine düşüyorlar. Eğer mantıklı düşünürsek nevzat şakarında ceza alması gerekirdi yurt dışı yasağı gibi bişey.. Ama öyle bir durum söz konusu değil gayet açık ve net.. Anlatabilmişimdir umarım..

MonteCristo
25.08.2011, 07:38
Uefa bizim ve fb'nin dosyalarını inceledi, fenere tekmeyi bastı ve bizi davet etti. Paranoyalar artık bitsin. Uefa diyorum Uefaaaa !!! Sesim geliyor mu arkadaşlar :)

fanatikdevri
25.08.2011, 07:41
bjkyi bugün şutlayacaklar bence.

h@msi61
25.08.2011, 07:42
Uefa fenere bir kez sunu soyledi : http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E

Bundan sonra karari degismeyecektir insallah...

MonteCristo
25.08.2011, 07:46
Uefa fenere bir kez sunu soyledi : http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E

Bundan sonra karari degismeyecektir insallah...

Bugünkü şampiyonlar kura çekiminde fenerbahçenin durumu :) Tam twitter'lık bu :))))

şenol.08.borçkalı
25.08.2011, 07:53
Tüm Trabzonsporlulara hayırlı olsun.

ONUR BEKAR
25.08.2011, 07:58
bu günkü kura çekimlerinde biz varız yani dimi , şaka yapmıyonuz dimi bakn kalbim var !!!

ozturk
25.08.2011, 07:58
2. torbadan benfica gelsin:)

.....
25.08.2011, 08:00
bu günkü kura çekimlerinde biz varız yani dimi , şaka yapmıyonuz dimi bakn kalbim var !!!

Evet varız abi.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE mücadele edeceğiz Allah'ın izniyle.

Süleyman50
25.08.2011, 08:02
çok şükür hakkımız olanı aldık, sıra şampiyonluk kupasında...

abcabca
25.08.2011, 08:04
kura çekimi son torbadan başlayacağı için bayağı heyecanlı olacak..

.....
25.08.2011, 08:16
Bate gelsin en kötü 3. olalım :)

ozturk
25.08.2011, 08:18
Arsenal, Benfica, Bate kaymaklı ekmek kadayıfı olur...

Mehdi
25.08.2011, 08:20
Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek,Barça Trabzon'a nasıl gelecek.

özçelik61
25.08.2011, 08:20
porto yerine ben barcayı tercih ederim.. cok ters bir takım ... bari barca ya yenildik deriz porto cok saglam bir takım

falcao ve ortadaki eemanı madride verdiler ,artık eskisi gibi iyi değiller ilk torbadan bence porto gelmesi en iyi güzellik olur ,diğerleri çok zorlu

Süleyman50
25.08.2011, 08:21
bayern, marsilya, basel fena olmaz...

BAHADIR33
25.08.2011, 08:24
cezali oyuncularimizin durumu ne olacak?

Gökhan ARSLAN
25.08.2011, 08:26
Ne diyim valla içimden bir ses barca gelsin diyor (:
Diğer taraftanda finalde barca ile oynayalım diyor..

Mehdi
25.08.2011, 08:26
Site yöneticisi arkadaşlar,abiler gözünüze gidiym şu kura çekimine kadar sitenin ayarlarını bir yağlayın.Dün akşam bilgisayarı kırıyordum.Online üye 500'e vurduğunda site bitiyor.

Gökhan Baymak
25.08.2011, 08:28
Trabzonspor ile ilgili karar, Futbol Federasyonu'nda da bomba etkisi yarattı. Çünkü, UEFA bu kararını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirmemişti. Yöneticiler, TV'den öğrendikleri yeni durum karşısında şaşkına dönerlerken, Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’ne alınmasına itiraz etmeyi kararlaştırdılar."

Eğer böyle bir şey yaparsanız o binayı başınıza yıkarız !

Böyle bi başlık açılmış ama saçma geldi bana...

cahana
25.08.2011, 08:32
bu arada selçuk şahin hala barcelonayı bekliyormuş... :)

barisb
25.08.2011, 08:42
Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek,Barça Trabzon'a nasıl gelecek.

Bordo-Mavi THY uçağıyla :D

Süleyman50
25.08.2011, 08:42
inşallah güzel bir kura çekeriz...

winner
25.08.2011, 08:44
"Siz Sadri Sener'i, Şenol Güneş'i haklarını arıyorlar diye pfdk'ya gönderirken, Uefa şampiyonlar ligine gönderiyor.İşte futbolu yönetmek böyle olur."

Osman Tanburacı

oflu_61_
25.08.2011, 08:46
Ya bu şikeciler salak,beyinsiz.Zeka yaşları 3 bilemedin 5. Ama ACIBADEM gibi bir kurumu yöneten MAA MAL'mı ya!!! Biz TS'yi UEFA'ya söylemedik. Bu kadar hassas iseler neden TS'yi aldılar. SALAK ki ne SALAK. Adamlar seni kaale almadıkları için gelip doğrudan savcı ile görüştüler. Toplantıda senin sandığın gibi rakı, şiş-kebab, türk kahvesi muhabbeti yapmadılar tabiki. Adam Fener'i almayacağına karar verdikten sonra tabiki savcıylar alması gereken takım olarak TS'u da sorgulamıştır ve ikna olmamış olsaydı bizi CL direkt alırlamıydı. Neden hiç bir KUŞ beyinli bunu böyle düşünüp yazamıyor yada soranlara bu cevabı veremiyor. Pardon ya onlar KUŞ beyinli :-)

cunguslu
25.08.2011, 08:48
BÜtÜn dİyarbakir halki olarak bÜtÜn kalbİmİz trabzonspor İle İnŞallah trabzonspor bİzİ Şampİyonlar lİgİnde en gÜzel bİr Şekİlde temsİl edecektİr buna ŞÜphemİz yok kalbİmİz her zaman trabzonspor İle dİyarbakir trabzon elele...........

Cengiz Çubukcu
25.08.2011, 08:49
ben Barcelona, Lyon ve Basel'i hayal ediyorum....

oguzkoc
25.08.2011, 08:49
1.torbadan kim gelirse gelsin yenemeyeceğimiz için Barcelona istiyorum :)
2.torbadan Villereal yada CSKA
3.torbadan Olympiakos, Basel ya da BATE

haydi rastgele

ozceksilmez
25.08.2011, 08:56
Yönetim Şampiyonlar ligi maçlarından birini TTArenada onatma palnını şimdiden yapsın ...
Bilbao maçına bilenen, biletlerini alan ve takımın hevesini alamayan taraftara hediye olur...

Şeref
25.08.2011, 08:58
o müzüği artık avni akerde duyacağız ohh beee

2011sampiyonuz
25.08.2011, 08:58
hesap gÖrÜlmÜŞtÜr..

Yıllardır fenerbahçe ile rekabet halindeyiz.. Bütün Şampiyonluklarımızda neredeyse fenerbahçe ikıncı, en az 5 fenerbahçe Şampiyonluğunda da bizim lig ikinciliğimiz vardı..

Dunyada derbİ statüsünde olmasada trabzonspor- fenerbahçe maçları her zaman çok çekişmeli geçmiştir..

Her zaman söyledik adalet er yada geç, artık mahkemeler yoluyla mı, uefa kararlarıyla mı, allah'ından bulmak şeklinde mi olacak tı ama enınde sonunda adalet tecelli edecekti.

Hiç unutmam

95-96 senesi, 82 puanla yine şampiyon olamadık. Trabzonda oynanan maçtan evvel , kafaları yarıldı diye uyduruk bandajlarla sarılmış futbolcu mu dersin ne dersen diyebileceğin çirkefliklerin yaşandığı o tarihi maç hala hafızalarımızda.

Genelkurmay başkanı dahil butun kuvvet komutanlarının hazır bulunduğu o maçta, 3000 tane jandarma görev aldı ve her türlü baskı ve her türlü kirli oyunlar segilenerek, Şimdi yaşananları görüdüğümüz zaman (Şike , teşvik v.s ) 3 puanımız çalınmıştı ve Şampiyonluğu kaybetmiştik..

O yıl fenerbahçe hiç unutmuyorum transfere 3 milyar harcamıştı ve korkunç bir paraydı, ali Şen başkan fener Şampiyon sloganlarının revaçta olduğu ve Şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapılacak şeklinde konuşmaların olduğu kı bu söylediklerimi ali Şen daha sonra İtiraf etmişti bile.. Bugunun aykut kocaman ve oğuz 'u , ''bu şampiyonluğu içimize sindiremiyoruz '' diyerek, kulupten ihraç edilmişlerdi..

O gun ne kadar ağladığımı ve ne kadar beddua ettiğimi hatırlamıyorum bile...

Ne demİŞtİk gÜn gelecek devran donecek

fenerbahçe ile oynadığımız her maç olay oluyordu, yıne o yıllarda türkiye kupası maçında trabzonda oynanan maçta , teknık direktörleri otto barİÇ in sırtına gelen bir taş parçası ile kendisini yerlere atmasıyla, fenerbahçe, ali Şen'ın talimatıyla maçtan çekiliyordu ve trabzonspor maçı hukmen 3-0 kazanıyordu ve fenerbahçe 1 yıl kupalardan men cezası alıyordu...daha sonra görüntülere baktıklarında o taşın o adamı düşürecek şekılde gelmedği ve kendini yerlere atan adamın numara yaptığı anlaşılmış ve görevine son verilmişti..

2003-2004 sezonunda, yıne Şampiyonluğa giderken ne tesadüftür ki, rakibimiz yine fenerbahçe'ydi. Ve hala unutmadığım ikı fener maçında birinde cem papila bizi adeta sahada katlediyor , ve fenerbahçe İki maçta da bizi 3-2 yeniyordu. Fatih tekke nın Öldüresiye düşüldüğü pozisyonda penlatı verilmiyor ve 2 ofsayt goluyle maçtan 3-2 mağlup oluorduk ve Şampyonluğu kaybediyorduk..

Yine veryansın ediyor, yine sinir krizleri geçiriyorduk ama İşbirlikçe medyaları ve lobi faaliyetlerindekı üstünlükleri ile biz yok sayılıyorduk,

''gönüllerin şampiyonu trabzonspor '' diyorlardı bize ama asla Şampiyon yapmıyorlardı bizi

devir değişiyordu artık, gun hesap alma vaktiydi..

2 sene evvel , Şampiyonlukta iddamız yokken, türkiye kupasında bu kez yine bir fener maçına çıkıyorduk maç urfa'daydı ve otoritelere göre favori yine fenerbahçe'idi.. Acaba yine aynı entrikalar diye düşünürken
tÜrkİye'nin barcelonasi yakıştırması aldığımız maçta harika bir futbol ve 3 golle tÜrkİye kupasini alıyorduk..

Bir ay sonra ise lig maçında yine bir fenerbahçe maçı vardı ve maç bu kez İstanbul'daydı, bir tarafta hiç de iyi ilişkiler içeriside olmadığımız bursaspor diğer tarafta ise en büyük rakibimiz fenerbahÇe...

Herkes maçı fener'e vereceğimizi düşünüyordu.ÇÜnkü bursaspor'un şampiyon olması ekonomık ve psikolojık olarak hiç de işimize gelmiyordu... Lig tv den gelen paramız azalacak, anadolu'nun tek Şampiyonu unvanını kaybedecektik.. Daha da önemlisi ''bu gelirlerlerle anadolu'dan şampiyon çıkmaz'' mazaretlerinin arkasına sığınamayacaktı yoneticiler bursa Şampiyon olursa..

Butun Şartlarda bursa bile ınanmıyordu bizim fener'e direneceğimizi ama biz çıktık ve muthiş bir direnişle fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için elimizden geleni yaptık...

Bu maçın unutulan ve hesaba katılmayan bir başka boyutu da 95-96 da elimizden alınan şampiyonluğun rövanşında fenerbahçe'ye bir hüsran yaşatabilirmiydi Şenol gÜneŞ...

Evet, yaşatılabilirdi ve İlkeli seviyeli ve kendine yakışır, para hesaplarını bir kenara bırakarak, belkı de bursaspor'un hayatı boyunca bir daha nasiplenemeyeceği şampiyonluğa sayemizde sahip oldu..

FenerbahÇe sadece yanliŞ anons sayesİnde 2 dakka sevİnebİlmİŞtİ ŞampİyonluĞa

95-96 nın İntikamı bir nebze alınmıştı ama Şampiyon olan biz değildik...o yıl süper kupa ve türkiye kupasını alarak, sezonun flaş takımı oluyorduk

ama bizim fenerle görülecek hesabımız henüz bitmemişti...

Hesap vakti gelmişti, geçiyordu bile
**
oturmuş kadrosuyla sezona fırtına gibi giren takımımız , herkesi şoke edecek bir sezon geçiriyor ve koca İlk yarıda butun derbileri kazanarak, sadece kazara kendi sahamızda manisa'ya yenilerek 42 puanla lider tamamlıyorduk İlk devreyi..

Takımımız şahane top oynuyordu, 9 puanla ondeydik ama içimiz rahat değildi, biz biliyorduk ki.;bu fark 20 lere çıkmadığı müddetçe birşekılde bu farkı kapatacakalar, yayıncı kuruluşun kaygıları giderilecek ve lig'e sÖzde heyecan getireceklerdi..

Bu kaygılarla koca ıkıncı yarı, 4 beraberlik 1 mağlubiyetle 40 puan daha topladık ama hıkmetinin kaynağını sonradan öğrenceğimiz fenerbahçe hiç yenilmiyor ve sadece bursa beraberliği ile ligi şampiyon olarak tamamlıyordu..

Dunyada hiç bir takımın yapamadığını 18 de 17 galibiyet alan fenerbahçe yine bir şekılde Şampiyon oluyordu....
İzlediğim butun maçlarda bariz olarak görünen Şike ve teşvik gerçeğini bizler görüyorduk ama ne yayıncı kuruluş nede spor otoriteleri göremiyordu..

Trabzonspor ikinci devre sanki her maÇ fenerbahÇe İle oynuyormuŞ gİbİ oynuyordu

fenerbahçe, hiç zorlanmadan 10 dakıkada 2-0 ı yakalıyor ve geri kalan sürelerde laylaylom yapıyordu, yada bir tane yiyor 3 tane atıyordu..

Biz ise, futbolcularımız üzerindede uygulanan manuplasyonlarla, yoneticilerimiz aracılığıla galeyana geitirmelerle beraber, stresi daha fazla yaşayacağımız her türlü ortamın içinde Şenol hoca gibi , bir hocanın inancı ve o inançla dolmuş futbolcularımızın azimleri ile, burnu kıırlmasına rağmen, kasten düşürülüp %1 milyon penaltılarımız verilmemesine rağmen direndik ve averajla da olsa şampiyonluğu kaybettik...

Ama dedik ya.

Bİr yil evvel 2 dakka yaŞanan Şampİyonluk sevİncİ bu kez 2 ay yaŞanabİlecektİ

ve bugun, tff nun cesaret edemeyip, her sene yaptıklaır gibi sÜmen alti edilen dosyalara bir yenisini daha eklemek üzerelerken, olup bitenleri bizim gözümüzle seyreden futbol'un gerçek organizatörleri, İlkeli ve Şerefli bir karar vererek yıllardır elimizden alınan haklarımızı bize iade etti..

Tarİh bİr kez daha fenerbahÇe İle trabznspor'un rekabetİne taniklik ettİ

lakın bu sefer adalet kazandı.

Gönül isterdi ki, bu sonuç bizim idarecilerimizin alacağı bir kararla alınsaydı , sorun değil,

bİzİm hİÇ acelemİz olmadi, allah'in acele İŞİ yok...

son olarak, gelişen futbol endüstrisi içerisinde 28 yıl şampon olamayan bir takımın taraftarı olarak bİzlerİ, bu yorucu süreçte . Yılmadan, kirli oyunların tuzağına düşmeden, her türlü tahriklere rağmen, İçindeki trabzonspor aşkını herşeyin üstünde tutarak,

Çalmadan- Çarpmadan- korkmadan- bİleĞİyle- Şehrİyle- kadini- erkeĞİ- yaŞli teyzesİyle

bir futbol kenti trabzon Şehrimizle..

Bunları fazlasıyla hak etmiştik..

TeŞekkÜrler
yÜreĞİ İnsan sevgİsİyle dolu taraftarima

futbol bayraminiz kutlu olsun

aynen katiliyorum!

ardasali
25.08.2011, 08:59
“Sıfır tolerans kapsamına Trabzonspor (http://www.hurriyet.com.tr/index/trabzonspor/) girmiyor mu?” sorusunun yöneltilmesi üzerine Aydınlar, “Bu çok doğru bir soru. Ama bu kararı UEFA veriyor. Bu soruyu biz de UEFA'ya sorarız. İnsanlar bu soruyu sormakla haklı” dedi.

SENİN BEN SIFATINI .......İM MAA...

ozceksilmez
25.08.2011, 08:59
Yönetim Şampiyonlar ligi maçlarından birini TTArenada onatma palnını şimdiden yapsın ...
Bilbao maçına bilenen, biletlerini alan ve takımın hevesini alamayan taraftara hediye olur...

Uğur GEMİCİOĞLU
25.08.2011, 09:01
BÜtÜn dİyarbakir halki olarak bÜtÜn kalbİmİz trabzonspor İle İnŞallah trabzonspor bİzİ Şampİyonlar lİgİnde en gÜzel bİr Şekİlde temsİl edecektİr buna ŞÜphemİz yok kalbİmİz her zaman trabzonspor İle dİyarbakir trabzon elele...........

Sağolun iyi dilekleriniz için...

cableTS
Cl inde 3 olup UEFA'ya kalırsak eğer;

Şampiyonlar ligine katılıp ordan elenerek UEFA'ya kalan, ordan şampiyonlar ligine katılan, ordan da UEFA'ya kalan dünyadaki ilk ve tek takım oluruz.

Bir nevi 2-2 vakası gibi olur...

2011sampiyonuz
Bir İspanyol'un Marca'daki yorumu

Supercopa de Europa 2012: Athletic-Trabzonspor

Güzel yorum.

Mustafa Ayazoğlu
25.08.2011, 09:02

evet evet bu olmalı, 1 maç istanbul da olmalı..

Semih58
Şampiyonlar Ligi hayırlı olsun. BİZLER İNANDIK SİZDE İNANIN

2011sampiyonuz
Şampiyonlar Ligi gruplarında Trabzonspor'la eşleşen Benfica'dan açıklama:Bu Trabzonspor nasıl bir takım,eliyoruz,eliyoruz,tekrar karşımıza çıkıyor.

Sahane! Güzel.

2011sampiyonuz
25.08.2011, 09:07
Kimsenin süphesi olmasin. UEFA öyle tff gibi yanardöner degil. tff nin yapabilecegi enson sey kupayi Trabzonspor a vermemesi. Oda birilerini memnun etmek icin. Ben bunu da yüzde sifir virgül sifir bir ( 0,01% ) olarak görüyorum.tff kabul etsede etmesede sampiyonlugumuz ve sampiyonlar ligimiz hayirli olsun. BÖYLECE BENIM ICIN 1996 KAPANMISTIR. HAK YERINI BULMUSTUR. Trabzonspor SL de bu haliyle kesinlikle basarili olur. Bazilari simdiden yenilgileri kabul etmisler. Bir zamanlar Barcelonayi yendigimizde de, onlar dünyada bir numara idi. Yürek, inanc, akilli taktik ve iki transfer bu isi cooook ileriye götürür.

ozturk
25.08.2011, 09:10
Barcelona çıkars 7-0 a kadar hakkımız var daha fazlası olmasın:)

61_Serhat_61
25.08.2011, 09:10
Kura çekimi saat kaçta ya?

CAFER ÖZER
25.08.2011, 09:12
Şimdi Lig Radyoda Söyledi İlk Şampiyonlar ligi Maçı İstanbulda olacakmış
O biletlerle O maça gidecekmişiz haberiniz olsun.

farezehiri
25.08.2011, 09:12
başsavcılık tff 'ye dava ile ilgili belge ve dosya göndermedi mi?

Bunların içeriği neydi.

Aşk mektubu değildi onlar heralde...

Ayrıca Şimdi ki o aydınlar mı karalar mı ne savcı ile görüşmedi mi?

heralde havadan sudan şeyler konuşmadılar.

Bazı şeylerin olacağını biliyorlar ya da tahmin edebiliyorlardı elbet.

Ama Tff cesaret edemedi fenere cezaya ya da bişi demeye...

topu pfdk ya attı zannetti ki olayın üstü kapanacak.

Uefa da kimsenin beklemediği kadar çevik ve hızlı davrandı.

Aydınların görüştüğü savcı ile görüştü.

Aynı adam ha başkası değil.

Sonra uçağına bindi ve...

Bu süreçte tff başkanı aydınlar süreci yönetemedi hatta yönetememekle kalmadı içine etmiştir.

ikincisi hak arayan Ts başkan ve personelini haksız bir şekilde ceza verilmesine sebep olmuştur.

kendisini daha zor günler bekler.

bu nedenle bir an önce istifa etmelidir.

Aydınlar sen acıbademin başına dön...

Bırak bu işleri

Sen ne anlarsın spordan hatta futboldan.

eşek ne anlar hoşaftan misali

sektir git yani...

Serdar Dilekoğlu
25.08.2011, 09:13

Abi canını yiyim senin ya sabah sabah :)

Mustafa Ayazoğlu
25.08.2011, 09:14

Güzel haber. İnşallah Barça falan olur.

Hürgün Aygün
25.08.2011, 09:15
Kura çekimi saat kaçta ya?
18:45 CNN Türk...

61_Serhat_61
25.08.2011, 09:18
18:45 CNN Türk...

Oh iyi iyi evde oluyorum... Sağol renkdaş bilgin için...

Erman Aydın
25.08.2011, 09:19
http://haber.gazetevatan.com/turkiyeden-mailler-gitmis/396151/5/Manset
işte tüm mailleri biz gönderdik :D

kadirgazioglu
25.08.2011, 09:20
Trabzonlu takıma hasret kaldı ve inşallah bu iyi bir gelişme olarak yansır Trabzon da ki taraftara daha coşkulu oluruz maçlarda

Erman Aydın
25.08.2011, 09:20

Tatar Kemal
25.08.2011, 09:22
hadi bakalım bir an önce transfer bombaları gelsin. en az 2 çok kaliteli yabancı transferi bekliyoruz. bir tanesi jaja'nın geri dönüşü olabilir.

Badaloğlu
25.08.2011, 09:23

Tabi birde Engin Baytar'ın ilk taksiti Türk Telekom arenada oyanacağımız Bilbao maçının tahsilatı bu şekilde tahsil edilecektir.

Mustafa Yılmaz.20
25.08.2011, 09:23
Bizim kadar gs'liler de mail yolladı. Onlarında fenerin men edilmesinde payı var :)

Serdar A
25.08.2011, 09:24
http://img.internethaber.com/gallery/17719/14.jpg
:D

Mustafa Ayazoğlu
LİGE DEVAM AMA

Futbol Federasyonu'nun 15 Ağustos'ta aldığı karar gereği Süper Lig daha önce açıklanan takımlarla başlayacak.

Fenerbahçe ligin kaçıncı haftası oynandığına bakılmaksızın ligden ihraç edilerek bir alt kümeye düşürülecek.

Bank Asya 1. Ligi başlamış olduğundan sezon sonuna kadar beklemek zorunda kalacak. Yeniden yarışmacı kimliğine ise 2012-13 sezonundan itibaren kavuşacak Fenerbahçe'nin Süper Lige dönmesi ise en iyi olasılıkla 2013-14 sezonunu bulacak.

fikriliman
Kuraya Nevzat Bey Gidiyomuş,Abdest alır umarım Barcelonayı istemiyoruz :)

Çağrı Bilici
25.08.2011, 09:29
Ulan fotospor sabah sabah güldürdün:)

kadirgazioglu
25.08.2011, 09:29
geçen sene shankar donetsk in barçayla eşleştiği kura çekiminde futbolcuları gösteriyordu aklıma geldi de : )

61_Serhat_61
25.08.2011, 09:30
Kuraya Nevzat Bey Gidiyomuş,Abdest alır umarım Barcelonayı istemiyoruz :)

Dortmundu istiyorum :) bana 30 km :)

Murat Varol
25.08.2011, 09:30
Ridvan dİlmen fb tvye futbolla İlİŞkİmİ keseceĞİ demİŞ

kaan61
25.08.2011, 09:31
Arkadaşlar bizim Burak , Colman , Adrian nın cezaları kalkabilirmi? Oynanmaması gereken maçlarda ceza aldılar çünkü ...

Badaloğlu
25.08.2011, 09:31

Yaktık yaktık ama kınayı değil... Fener'i:D:D

B.AKDEMİR
25.08.2011, 09:32
Arkadaşlar ben bu saaten sonra barça yı real i istiyorum.(şikeci selçukla emrenin içinde patlamıştır şimdi adamlar maç izlesinler biraz:))

Barça da Real de gelsinler stadımıza görsünler burada dünyanın en büyük şehir takımlarından birisi var.Efsaneyle tanışsınlar.

Tamam ne kadar puan alırsak o kadar iyi ama biz barça ile real i konuk etme gururunuda yaşamalıyız bence.Dünyanın en büyük kulüp ve futbolcularının Trabzona gelmesi demek bizi bütün dünyanın tanıması ve bir anlamda kabullenmesi demek olur.

Hüseyin Sahtiyan
1. Torbadan Porto'dan başka takım gelmemesi lazım (:
2. Torbadan Milan hariç hepsi olabilir (:
3. Torbadan da City gelmesin, gene diğerlerine talibim (:

Ama ilk torbadan muhakkak Porto çıkması lazım (:

halil ibo
İşte böye fenevbağçeliler ...
Ya seve seve,ya söve söve ya da şike şike şampiyonlar ligine Gİ-Dİ-YO-RUUUUUUUUZZZZZ .

Badaloğlu

Futbol'la değil, Fener'le ilişiğini kessin, huzura ersin:D

Sami Kuk
25.08.2011, 09:33
Bakalım TFF düşürecekmi feneri.Ama umutlu değilim,inadına pislik yapıcak şimdi tff fenerde yok avrupada daha rahat hareket eder.

Güvenmiyorum aydınlara uefa el atmasa şuan feneri tertemiz çıkarmış,guruplarada kalmıştı.

Oğuzhan Fidan
25.08.2011, 09:33
haydi trabzon iyi bi kura herşeyi çok daha güzel kılacak :)

ozturk
25.08.2011, 09:34

güle güle gitsin geri dönmesin...

Hürgün Aygün
25.08.2011, 09:34
Hiç küfüre felan gerek yok şu mübarek günde gülelim eğlenelim.
puhahahah çççççççççççç:D:D:D:D

GULER
25.08.2011, 09:35
Dortmundu istiyorum :) bana 30 km :)

Dortmundla ayni torbadayiz o yuzden gruplarda eslesmek mumkun degil.

cunguslu
25.08.2011, 09:36
fener ligden çekilirse diyarbakırspor u alsınlar bir zahmet :)

Sami Kuk
25.08.2011, 09:36
‎'Federasyon Fenerbahçe'yi kurtardı'
Tahkim Kurulu eski Başkanı Türker Arslan, UEFA'nın kararı Türkiye Futbol Federasyonu'nun vermesini sağlayarak, Fenerbahçe'nin CAS'a gitmesinin önünü kapadığını söyledi.

Adamlar zaten feneri kurtarmanın peşinde Türk Futbolunu değil.TFF şimdi daha rahat üzerinden yük kalktı kimseyi dinlemez.Feneri düşürmez

zekeriyya
25.08.2011, 09:37
o değilde
selcuk la egemen üzülüyorlardır şimdi
eee
bizi satarken düşünceklerdi
burak ne demişti
pişman olacaklar :)

Emirhan Ömeroğlu
Vay anasını satim fotospor'a bak sen.

Arkadaşlar böyle koyarsak bu kadar ağlamaları çok normal.

meseco

Ligden çekmezlerse .... :D :D :D :D :D :D

Mehdi
25.08.2011, 09:38
Rıdvan Dilmen fb tvye futbolla ilişkimi keseceğim demiş

Babam sürekli bana laf sokardı.''Oğlum ne buluyorsun şu futbol,maç işinde.B.k mu var bu kadar abartıyorsun'' derdi.Sabah bu müjdeli haberi kendisine verdim.Artık yok babacım.

Eren Karaahmetoğlu
Uyudum, uyandım bunlar hala düşmedi mi? Hala gurursuzca ligden çekilelim mi diyorlar?

BDiler61
Bayern, Benfica, BATE bizim için en ideal grup olur. Bu grupta 3. kesin oluruz bi ihtimalde benfica'yı geçme şansımız var.

zekeriyya
yaktık yaktık
ooo
kına yı değil fenevi yakmışız :)

el fanatico
25.08.2011, 09:39
adamlar bu akşam 18 e kadar vaktimiz var mailler yollayalım diyorlar forumlarında fenerin katılması ve Trabzonspor a da karalama konusunda... karşı atak yapalım mı beyler?

ofluhalit
arsenal-cska-basel-trabzon benim tahminim :)

Nebraskalı
yalnız arkadaşlar, federasyon uefaya bizim için itiraz etmiş. (uefanın bizi cl ye aldığını aydınlar habertürke girerken öğrenmiş ama reklam arasında itiraz edelim ts yi de aldırmayalım demiş)

[/URL]
[URL="http://spor.milliyet.com.tr/uefa-depremi/spor/spordetay/25.08.2011/1431042/default.htm"]http://spor.milliyet.com.tr/uefa-depremi/spor/spordetay/25.08.2011/1431042/default.htm (http://www.bursasporum.com/forum/index.php?action=post;topic=4342.4815;num_replies= 4828)

Murat Varol
25.08.2011, 09:40
Futbol'la değil, Fener'le ilişiğini kessin, huzura ersin:D
bu süreçte tarafsızdır dediğim ve dinlediğim bütün yazarlar sınıfta kaldı.bunları adam yerine koyup dinlediğim için kendimi aptal gibi hissediyorum

hamdi_61
Hayaldi gerçek oldu :)

KaFa_Sesi
Ligden çekmezlerse .... :D :D :D :D :D :D

söyliyecek laf yok :) malzeme cıkdı bize :)

Burak TOSUN
25.08.2011, 09:42
Dün akşam Teke Tek'de MAA'nın bir sözü ''Sıfır tolerans kapsamına Trabzonspor (http://www.hurriyet.com.tr/index/trabzonspor/) girmiyor mu?” sorusunun yöneltilmesi üzerine Aydınlar, “Bu çok doğru bir soru. Ama bu kararı UEFA veriyor. Bu soruyu biz de UEFA'ya sorarız. İnsanlar bu soruyu sormakla haklı” dedi.''

Yani federasyon bizim katılmamızı açıkca istemiyor. Bakalım bundan sonra süreç neyi gösterecek.

Murat Varol
ne yani fenerin katılmasına itiraz etmeyen tff trabzon için itiraz mı etmiş

Hürgün Aygün
Babam sürekli bana laf sokardı.''Oğlum ne buluyorsun şu futbol,maç işinde.B.k mu var bu kadar abartıyorsun'' derdi.Sabah bu müjdeli haberi kendisine verdim.Artık yok babacım.
Günün yorumunu yaptın vallahi abi.:)

61_Serhat_61
25.08.2011, 09:43
Dortmundla ayni torbadayiz o yuzden gruplarda eslesmek mumkun degil.

Yapma yaaa :( tüh... Bayern? Hangi torbada?

Yavuz Selim Bal
25.08.2011, 09:44
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grupların belirleneceği kura çekimi bugün yapılacak. F.Bahçe'nin men edilmesi ve Trabzonspor'un Devler Ligi'ne dahil edilmesi sonucunda Monaco'da 18.45'te çekilecek kurada, Şampiyonlar Ligi'nde Karadeniz Fırtınası'nın grubu ve rakipleri de belli olacak. Kura çekimi, Eurosport HD, D-Smart 80. kanaldan yayınlanacak. Grup maçları 13-14 Eylül'de başlayacak. Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli kupasında final ise 19 Mayıs 2012'de Allianz Arena'da oynanacak.

Trabzonspor 4. torbada
Kuraya M.United, Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Porto, Inter, Arsenal ve ön elemeden gelen Bayern Münih seri başı olarak ilk torbadan katılıyor. Dortmund, Napoli, Dinamo Zagreb, Genk, Viktoria Plazen ve Otelul Galati ile birlikte Trabzonspor 4. torbadan kuraya katılacak. Devler Ligi'ne Trabzonspor gibi doğrudan katılan Milan, S.Donetsk, Valencia ile ön elemede Trabzonspor'u eleyen Benfica da 2. torbadan katılıyor. Trabzonspor tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarında yer
alarak tarihi bir başarıya imza atacak

Cnn'de yayınlanmıyacak sanırsam.Ama belki geçen seferki gibi eurosport internetten canlı yayınlar...

Tolga Han
Yunus Emre Sel
saat 10,30'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu önünde Genel Sekreter Hasan Yener ile CNN Türk'te canlı yayındayız

Serdar Dilekoğlu
Yapma yaaa :( tüh... Bayern? Hangi torbada?
Bayern ilk torbada muhtemel rakiplerimizden ki umarım Bayern çıkar o torbadan.

Hürgün Aygün
25.08.2011, 09:46
Dün akşam Teke Tek'de MAA'nın bir sözü ''Sıfır tolerans kapsamına Trabzonspor (http://www.hurriyet.com.tr/index/trabzonspor/) girmiyor mu?” sorusunun yöneltilmesi üzerine Aydınlar, “Bu çok doğru bir soru. Ama bu kararı UEFA veriyor. Bu soruyu biz de UEFA'ya sorarız. İnsanlar bu soruyu sormakla haklı” dedi.''

Yani federasyon bizim katılmamızı açıkca istemiyor. Bakalım bundan sonra süreç neyi gösterecek.
Aynen öyle.Ama kararı UEFA verdi TFF'ye bir şey yemek düşer.:)
Bu yüzden diyoruz zaten Türkiye'de futbol bitti.Şike felan olmasa da bundan sonra bu TFF ile bu lig gitmezz amaçlarını belli ettiler...

Çağrı Bilici
25.08.2011, 09:47
yalnız arkadaşlar, federasyon uefaya bizim için itiraz etmiş. (uefanın bizi cl ye aldığını aydınlar habertürke girerken öğrenmiş ama reklam arasında itiraz edelim ts yi de aldırmayalım demiş)

http://spor.milliyet.com.tr/uefa-depremi/spor/spordetay/25.08.2011/1431042/default.htm (http://spor.milliyet.com.tr/uefa-depremi/spor/spordetay/25.08.2011/1431042/default.htm)

Nevzat Şakar tv'ye,kulübe ilk bildirimin telefonla MAA'dan geldiğini söyledi yani haber yalan

emre81
Bence şu yapılmalı madem Fenerbahçe yöneticileri Ali Koç, Nihat Özdemir kendilerine bu kadar güveniyorlar, 40 Milyon Eur kişisel teminat versinler biz de şampiyonlar ligine gitmeyelim. İddianame sonucundaki karar aleyhlerine sonuçlanırsa bu parayı versinler Trabzonspor'a nasıl olsa suçsuzlar değil mi? Eğer suçsuzlarsa biz de iddia ettikleri gibi haketmediğimiz şampiyonlar ligine gitmemiş olurz adalet yerini bulur. Hakikaten bu teklifi yapalım inanın bu işin turnusol kağıdı olacaktır bu. Kabul etmeyeceklerine adım gibi eminim eğer yapmadıklarına iddia ediyorlarsa kabul etsinler.

Cengiz Çubukcu

o zaman maç olimpiyatta oynansın....

aksu29
25.08.2011, 09:48
valla çok iyi ya işallah ole olur

Sami Kuk
Bu Aydınlar Fenerin Başkanı Gibi Konuşmuş..Güvenmiyorum buna ben adam illa kurtaracak feneri..

FENERBAHÇE İÇİN HAYIRLI OLDU
UEFA, Yunanistan'da iki takımı 5 yıl ihraç ettik. Bize çok ciddi bir baskı var. Türkiye'de birçok kişi tutuklu siz hiçbir şey yapmıyorsunuz, diye baskı boyutu var. Türkiye'den de birtakım baskılar olabilir, yazıların gitmesi gibi. Bir de Platini'nin açıklamaları var. Çok ani gelişen bir şey. Bir de Türkiye'nin ceza alması gibi bir durum var. Biz burada Türkiye'yi riske edemezdik. Daha yeni Makedonya'da bir takıma 8 yıl ceza vermişler. Bu karar Fenerbahçe için olumsuz değil. Sonuçta bir suç çıkarsa sadece bu seneydi, bu işten kurtulabilir. Fenerbahçe ceza almadan bu süreci geçebilir. Fenerbahçe katılsaydı, ileride herhangi bir şey söz konusu olsaydı 8 yıla varan ceza olurdu. Sonuçta FB bir senesini kaybetti.

TRABZONSPOR'UN DURUMU
Bu kararı veren ben değilim. Trabzonspor'u Fenerbahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi'ne alan ben değilim. Bunu UEFA'ya sormak lazım.

Durum halen vahim. Bu kadar yönetici tutukluysa, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi engelleniyorsa durum vahim. Bu kadar insanın tutuklu olması, sorgulanması durumun vehametini gösteriyor.

Hem vahim hem şike yok diyosun yeter artık kıvırma

Serdar A
Benim güldüğüm fotospor denen kağıt israfının yalakalığı . Utanmasalar Aziz Yıldırımı Fidel Castro ilan edecekler :) Üşenmedim o alt başlıklı imzasız haberlerini okudum sitelerinden . Artık nasıl oturmuşsa içine editörün ...

Çok gülüyorum böyle dangalaklara . İnsanları aptal yerine koyarken düştükleri bu rezil durum komik . Bunun farkında olmamaları da ayrı bir komedi unsuru .

Şakşakçılık yapmanında bir haddi var . Dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun bu 1. sayfa ile çıkan gazete ilgili kurumdan ikaz alır . Bizde ise yapanın yanına kar kaldığı için medya denen ve esasen haber alma fonksiyonun yerine getirmesi gereken birim işte böyle meddahlık işine dönüşmüş .

Turhal
25.08.2011, 09:49
bu günleri gördükya Allah"a şükürler olsun.
biz nasıl bi kumpasın içindeyiz dostlar yaaa. UEFA müfettişi savcıyla 1 saat görüşüp bu kararı aldırıyor.
bizim federasyon dediğimiz palyaco takımı 1 ay inceleme yapıp deliller yetersiz diyebiliyor.
inşallah bu saatten sonra adalet düzgün işler herkez hakettiğini alır....

Selçuk Sarı
Beyler burda şampiyonlar ligini tartışalım diğer konuları diğer yerde tartışalım olmaz mı? Örneğin cezalı futbolcularımızın akıbeti ne olacak? Yanılmıyorsam iptal olmalı çünkü elemesiz katılıyoruz. Eleme oynamadık sayılmalı yanlış mı düşünüyorum?

irfanb
Bugünleri bize gösteren Allah'a hamdolsun.

Sami Kuk
Kocaman İstİfa ettİ....

mawro61
25.08.2011, 09:50
beyler bu saatten sonra ne olur demeyin. gerek fenerasyon gerekse fb taraftarı ciddi şekilde bastırıyor şuan, hem tahkime hem uefaya. işleri iyi b..k edeblir bunlar. tepkilere her şekilde devam edilmeli. meydanı boş bırakmayalım

xunutulmazx
25.08.2011, 09:51
üzerimizdeki karabulutlar dağılmıştır inşallah.b.münih.marsilya.basel süper olur.

Murat Erdem
yapışşşşşşşşştıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!

volki...n'ooooooooooolllduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ???

bordo maviye gönül vermiş tüm dünyalılara hayırlı olsun....

barisb
dün akşam maa açıkça Trabzonspor'un federasyonu olmadığını gösterdi. bizden konuşurken üvey evlat gibi konuşuyordu.

pazarkapılı
25.08.2011, 09:52
Benim güldüğüm fotospor denen kağıt israfının yalakalığı . Utanmasalar Aziz Yıldırımı Fidel Castro ilan edecekler :) Üşenmedim o alt başlıklı imzasız haberlerini okudum sitelerinden . Artık nasıl oturmuşsa içine editörün ...

Çok gülüyorum böyle dangalaklara . İnsanları aptal yerine koyarken düştükleri bu rezil durum komik . Bunun farkında olmamaları da ayrı bir komedi unsuru .

Şakşakçılık yapmanında bir haddi var . Dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun bu 1. sayfa ile çıkan gazete ilgili kurumdan ikaz alır . Bizde ise yapanın yanına kar kaldığı için medya denen ve esasen haber alma fonksiyonun yerine getirmesi gereken birim işte böyle meddahlık işine dönüşmüş .yaklasik 10 senelik bir durum....yeni degil....hatta modasi gecmis de diyebiliriz....gormek icin kendimizie gelecek zarari beklemege gerek var mi?....tarafsiz gazete ariyorum bilen var mi?....

Sami Kuk
Uefa ya attıgımız mailler işe yaradı Aydınlar Türkiyeden çok mail gitti dedi..Biri yeni bir metin hazırlasında yollamaya devam edelim

61_Serhat_61
Bayern ilk torbada muhtemel rakiplerimizden ki umarım Bayern çıkar o torbadan.

Hadi inşallah bayern çıkar... Bari ona giderim...

Celal Demir
25.08.2011, 09:53
koydukmu volki......

BENDARLI
koyduk muuuuuu..

koyduk muuuuu..

volkan.. volkan ..

koyduk mu...

ibrahim ŞEN
radyosporcom (http://twitter.com/#!/radyosporcom) radyospor

SON DAKİKA!!! Fenerbahçe karara itiraz etti

İsmail52
bu kadar güzel haberin üstüne bu dağda güzel oldu..trabzon sporum ilk şanpiyonlar ligi maınıda seyrediçezz.

Trabzon34
Valla bate olursa belki grupta 3. olma şansımız olabilir ama onlar da kötü takım değiller.. Basel de gelebilir..
Benfica yı değil marsilya yı istiyor deli gönül.. :)
Birinci torbadan Arsenal sanki daha iyi olur gibi.. İçlerinde nispeten biraz daha zor durumda olan o.. Ön elemeyle geldiler.. Bayern çok formda bu ara.. Barca yı istemem.. Şu ara silindir gibiler.. Hiç gerek yok..

a f s
Çok şükür,

Trabzonsporumuzu ligden çekelim diyenler, dayanıp mücadele etmenin, biraz sabır göstermenin daha doğru olduğunu görmüşlerdir umarım.

Yakıştı Trabzonsporuma, hayırlı olsun, kutlu olsun.

:alkış:

barisb
bu arada Bayern diyorum, yani umuyorum diyorum, başka da bişey demiyorum :)

BENDARLI
25.08.2011, 09:55
vaybe hala şoktayım bayram dolayısıyla mağazada çalışıyorum geceleride..

haberi netten öğrenince başladım oynamaya millet dedi delirdi bu çocuk herhalde :)

gruplardaki başarımız önemli değil..

önemli olan son 2 sezondur trabzonsporumuzun avrupanın devleriyle isminin anılması süper reklam oluyor...

bordo(61)mavi
18:45 de değilmi kura çekimi? hangi kanal gösterecekmiş?

peker61
Çok şükür bu günleride gördük Allahım sana şükürler olsun bu kadar insanın ahı yerde kalmadı..

Hüseyin Gündoğdu
Dear officials,

As a Trabzonspor supporter, which you confirmed as the team which will take part in the Champions League groups, I thank you very much for your handling the issue with justice and care. An investiagation process which was also held by the Turkish Football Federation lawyers could not be unfortunately ended for about a month, but the officer you sent solved it in fifteen minutes. This shows that the evidence was clear about Fenerbahçe's match fixings, while nobody from our team Trabzonspor was not ever been arrested or judged in this process. Now we hear that TFF will challenge to your decision about Trabzonspor, you should be informed that the president of TFF is a Fenerbahçe fan and now he tries to make overtures to Fenerbahçe supporters in whose eyes his image was tarnished.
Please disregard the mails from especially Fenerbahçe fans who want to show Trabzonspor as guilty in this case.

Best Regards,

Hüseyin Gündoğdu

bu tür mailler atabiliriz Uefa'ya

İsmail52
25.08.2011, 09:56
itiraz etse ne olucakk uefa nin memet ali aydınlar yokk:)

Ali Tunahan Güllü
tahkimden ne gibi bir sonuç çıkabilir?

meseco
Yanlış anons olduğunu düşünen Fenerliler hala Şampiyonlar Ligi kura çekimini bekliyor

halil ibo
25.08.2011, 09:57
Çok acil Volkan'ın cebi lazım.Bizzat birşey sormak istiyorum kendilerine :)

Murat Erdem
Arsenal
Benfica
Basel
Trabzonspor

gönlümden geçen grup...çok mu iyimser olmuş ?

BENDARLI
Şenol Güneş,

"Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılması fikirlerimi değiştirmez. UEFA'nın F.Bahçe'yi men etmesi bize büyük darbedir" dedi
Son derece sinirliyim

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesini değerlendirdi. Kurt teknik adam, "Türk futbolu sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Bu karar beni şok etti. Son derece sinirliyim. Bizim katılmamız bir şeyi değiştirmez. Türk futbolu yara aldı" diye konuştu.

Futbolu batağa götürdük
GÜNEŞ, şunları söyledi: "Türk futbolunun bitme noktasında olduğunu düşünüyorum. Çok kötü yönetildik ve yönetiliyoruz. Birbirimizle kavga etme adına ülke futbolunu batağa götürdük. Bundan hiç kimsenin menfaati olamaz. Suçu kovalayacağımıza birbirimizi kovaladık. Bu karar, Türk futbolunun ayıbı ve Türk futboluna vurulmuş önemli bir darbedir.

Galatasaray haklı çıktı
BİR çözüm yolu bulunmalıydı. Suç varsa ortaya çıkarılmalıydı. Çok ihmal edildi. Galatasaray'ın yaptığı açıklamanın üzerine gidildi ama bugün Galatasaray haklı çıkıyor. Ülke futbolunu hep birlikte yok etmiş sayılıyoruz. Burada Fenerbahçe'ye veya başka takıma olmuştur diye bakarsak yine hata yapmış oluruz.

Keşke bunları görmeseydim
KEŞKE benim futbol hayatım bitseydi de Türk futbolunu bu halde görmeseydim. Söylediklerimden dolayı alacağım ceza beni etkilemez ama bugünkü ceza Türk futbol camiasını bitirmiştir. Bir kirlilik varsa, bu kirliliğe ortak olup olayı değiştiremiyorsanız, içinden çıkmanız gerekir. Türkiye'de futbolun sahibi olmadığını söylediğimde kızanlar, bunu görmüşlerdir.

var mı böyle bir adam gibi adam yaaa..

aynı durum ankutun başına gelse salya sümük tadını çıkartırdı teşekkürler şenol hocam.

inşallah senin değerini bu ülke kaybetmeden önce anlar...

L.Burrows
Tahkime başvurmuş ezikler fanatikte son dakika haberi verilmiş.

irfanb
UEFA hazır Türkiye' de iken bu federasonu lağv etsin,yenisini seçip öyle gitsin.Futbolumuzun tek patronu o değil mi ? :)

kadirgazioglu
tahkim de 6 - 1 bişe olmaz

deneme61
25.08.2011, 09:58
amcamın isteği arsenal-lyon-basel

Sami Kuk
Tahkime itiraz ediyorlar ya Tahkim kaça kaç bunlarlaydi 4-3 mü

Tunay ERDEM
tahkime gitmişler. haydi bakalım gazamız mübarek olsun.

her şeye hazırlıklı olun.

Karasoy
25.08.2011, 09:59
Hala korkuyorum son dakikada bişey olacak diye.Şöyle hayırlısıyla kuramız bi çekilse!

ozturk
25.08.2011, 09:59
Bizde bu şans varken barcelona- milan- m.city gelir..

Ali Tunahan Güllü
25.08.2011, 10:00
Bende tahkimden çıkan sonuçtan korkuyorum.bakalım neler olacak.

xunutulmazx
25.08.2011, 10:01
fenerbahçe dahada beter olsun.amatör lige atarlar inşallah..

Mehdi
Fener karara itiraz etmiş beyler.

Neyse sağlık olsun,nasip değilmiş.Bu akşamki maça şu 11'le çıkmalıyız.

................. :d ..............
:p.......:confused:.........:o........:rolleyes:
;).......:eek:.........:alkış:........:)
.........:hıh.......:hııh...........

Forvetler biraz tripli ama olsun.Şenol hoca adam eder.

Sami Kuk
Benfica geliyormu şimdi:):) La siz nerden çıktınız lan demezlermi:)

ozceksilmez
Trabzonsporumuz İstanbul taraftarına bu vefakarlığı için şampiyonlar ligi maçlarından birini TTArenada aynı şekilde organize eder biletleri de o maça sayarsa çok muhteşem olur. ..Bu akşam takımını bağrına basamayacak olan 40 bin taraftarın uhdesi kalmıştır..Umarım yönetim tez zamanda taraftara böyle bir jestle cevabını verir..

Bu Vefakar Taraftar İçin Şampiyonlar Ligi Maçlarından Biri TTArenada oynansın ..

Nebraskalı
25.08.2011, 10:02
tahkime gitseler ne yazar? Uefa , tff ye ya sen ver cezasını ya da ben vereceğim diyor.Uefa verirse tüm türk futboluna kesecek cezayı tabi. Tahkimde uefayı mı şikayet edecekler?
Geçen sene son maçta diğer takımlar gibi fenere yatmadık; bursayı şampiyon yaptık; oradan aldığımız duaların da (Bursalıların hayır duası) inşallah yardımıyla bu sene biz de amacımıza ulaşmış olduk..

ozturk
25.08.2011, 10:02
Benfica geliyormu şimdi:):) La siz nerden çıktınız lan demezlermi:)

Asrın komedisi olur:D

Guroni
25.08.2011, 10:03
Eğer katılacağımız keşinleşirse bence kesin artık TRANSFER ŞART ARTIK.

Çok iyi kanat oyuncuları almalıyız Aynı zamanda ortasaha elemanlarınıda güçlendirmeliyiz. İşe yaramayan yabancılar elden çıkarmalıyız.

Yoksa bir başarısızlık olursa cümle alem bize güler