Orijinalini görmek için tıklayınız : Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
61_Serhat_61
26.08.2011, 13:30
trt de ömer çavuşoğlu trabzonlulara karı gibi göbek attılar dedi
Eğer bunu gerçekten söylediyse,o niyeti ile konuştuysa,ona dansöz kıyafeti giydirip dans ettirirler taksim meydanında...
İşyerimden giremiyorum sadece googleda arama yaptım.Bir kontrol edermisiniz.Twitter adresi doğru mu?
https://twitter.com/fenerlicavus
Deniz Tosunoğlu
26.08.2011, 13:31
İşyerimden giremiyorum sadece googleda arama yaptım.Bir kontrol edermisiniz.Twitter adresi doğru mu?
Evet dogru.
Hocam, şemsiye içerdeyken insanlar şuursuz olabiliyor. Hoş görmek lazım :)
İbrahim Gökhun Öztürk
26.08.2011, 13:33
şu an fenerin düşmesi onların yanına kar kalır..şu anda taleplerinin reddedilmesini ve ligde olmalarını istiyorum..ligde olarak manevi anlamda çok büyük zararlar alacaklar,ligler devam ederken düşürülmeleri açıklanınca da en az 2 sene kaybederek maddi anlamda da çökeceklerdir..Öyle bir ülke bizim ülkemiz ki su yaptıklarından dolayı yarın takdir bile toplayabilir febeşler..öyle salak bir toplumuz çünkü..
Gamze_TS
26.08.2011, 13:35
- Muz Cumhuriyetini parçaladık bu keyif paha biçilmez , afkursunlar şikeciler umrumda dahi değil...
Sedat mail attin mi bakiym? Bak bu sefer BMN yonetimine birakmam ben ceza veririm ona gore!:)
Aslinda simdide TFF yi mail yagmuruna tutup.
"FB yi simdi dusurme iddianameyi bekle" diye:)
Engenius
26.08.2011, 13:38
O zaman ömer çavuşoğluna gelsin bu:
http://imgim.com/30228216621941012040614.jpg
uefadan gelen mektubu nerde okuyabilirim
fanatik.com.tr de var ama cok kücük yazili
link filan varmi birinde
graylight
26.08.2011, 13:39
Çavuşoğlu'na, sana yakışıyor mu bu, derdim ama çok ironik olurdu o zaman da, çünkü ancak ona yakışır bu söylemler.
BU nedir yaaa :D:D:D:D:D
resmen yikill
lazside61
26.08.2011, 13:41
adamlar yaniyoooor TRTHABER, serefsizler
Emre Dumangöz
26.08.2011, 13:42
muhahahaha puhuhauha cok güldüm cokkkkk :D :D
İbrahim Gökhun Öztürk
26.08.2011, 13:42
adamlar yaniyoooor TRTHABER, serefsizler
Varmı programa mesaj yazabileceğimiz mail adresi ?
Kaç bin küsür üyelik siteyiz.İçimizde illaki avukatımız vardır.Kulübümüz bu işi beceremiyor veya kâle almamak zorunda kalıyor bari taraftar bazında başımızın çaresine bakalım.Adamın biri milyonların önünde bana karı gibi oynadı dedi.Sitemizin bir avukatı olsun ve takımıma ve taraftarıma hakaret eden herkese dava açalım,suç duyurusunda bulunalım.Liste başı Ömer Çavuşoğlu.Bu iş bu kadar basit mi ya.
Site yönetimine bir öneri olsun.
61_Serhat_61
26.08.2011, 13:43
Ya fanatikte bi haber var açamadım mobilim... Fenerbahçe bi avukatla anlaşmış devler ligini oynatmam diye başlık atılmış... Bilgisi olan var mı? Nedir konu? Öyle bişey yapabilirler mi?
Sami Kuk
26.08.2011, 13:44
Ya fanatikte bi haber var açamadım mobilim... Fenerbahçe bi avukatla anlaşmış devler ligini oynatmam diye başlık atılmış... Bilgisi olan var mı? Nedir konu? Öyle bişey yapabilirler mi?
Yok daha neler:)
ççç ççç
başka neler yaparmış :D
Emre Dumangöz
26.08.2011, 13:47
trt haber twittırı yokmu suanki programın sinir krizi geçiyoruyorum resmen bizi nie konusturmuyolar
lazside61
26.08.2011, 13:47
Varmı programa mesaj yazabileceğimiz mail adresi ?
bilsem bende gönderecem birseyler
adamlar playsation oynuyor...
avukat sinir olmus playsationu kapatmak istiyor
Tolga Kurt
26.08.2011, 13:48
ÖmerÇavuşoğluna'a dava açıcam bize hakaret ediyor şuanda..!
el fanatico
26.08.2011, 13:49
o avukat altan tanrıkulu olmasın:)
uefa fenerden çekindiği için onu almamış CL ye:) böyle dedi ya:)
malum hazırlık maçlarında çok iyiymiş fener, bunu gören uefa da böyle karar vermiş:)
İbrahim Gökhun Öztürk
26.08.2011, 13:50
bilsem bende gönderecem birseyler
Şu ömer çavuşoğlu denen yavşagı nasıl tvlere cıkarıyolar anlamıyorum..cengiz çandar mıdır nedir güya gazeteci..kimbilir konusurken bile elinde febe bayragı sallıyodur..yazıklar olsun devletin televizyona da böylelerini insanların karsısına cıkardıkları için..
Tunay ERDEM
26.08.2011, 13:51
ÖmerÇavuşoğluna'a dava açıcam bize hakaret ediyor şuanda..!
nerede yapıyor bunu?
lazside61
26.08.2011, 13:51
TRThaber sunucu http://twitter.com/#!/HulyaHokenek
doğru gibi duruyor..
Erkut Ay
26.08.2011, 13:52
spiker hiç sordumu çandara tff aksi bir karar verseydi ve suçun ilan edildiği anda Türkiye ilerde ağır yaptırımlarla karşılaşsa ne diyecektiniz....
61_Serhat_61
26.08.2011, 13:53
malum hazırlık maçlarında çok iyiymiş fener, bunu gören uefa da böyle karar vermiş:)
Dünyaca unlü Avukat Louis Dupont diyor fanatik ama haberi açamıyorum... Biri haberi buraya yazsa veya konu ne onu söylese iyi olur...
Sami Kuk
26.08.2011, 13:54
Fener düşerse bütün takımlar zarar edecekmiş, imanınız para olmuş..
Ne yazıkki bu ekonomik olay en büyük engel..
İbrahim Gökhun Öztürk
26.08.2011, 13:55
Dünyaca unlü Avukat Louis Dupont diyor fanatik ama haberi açamıyorum... Biri haberi buraya yazsa veya konu ne onu söylese iyi olur...
Fenerbahçe'nin anlaştığı Belçikalı ünlü avukat Louis Dupont, sarı-lacıvertli kulübün Avrupa'ya gönderilmemesinin yanlış olduğunu savunarak, "Büyük bir hata var. Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" dedi.
Habertürk gazetesinde yer alan habere göre Dupont, Fenerbahçe'ye verilen yasağın büyük bir hata olduğunu söyledi.
Fenerbahçeli yöneticilere "Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" dediği öne sürülen Avukat Louis Dupont'un CAS'ta açacağı davadan da çok ümitli olduğu bildirildi.
Bosman davasının ünlü isminin sarı-lacivertliler'e "Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. Buna rağmen ceza verildi. TFF büyük hata yaptı" dediği öğrenildi.
Son olarak Real Madrid'in hocası Mourinho'nun avukatlığını yapan Louis Dupont'un Futbol Federasyonu'na 40 milyon Euro maddi, 60 milyon Euro da manevi olmak üzere toplam 100 milyon Euro'luk dava açacağı ifade edildi.
Avukat Dupont'un davada elini güçlendirmek adına Türkiye'den Bursa, Gaziantep ve Kayseri ile birlikte, rakipler Gomel, Legia, Bilbao ve Benfica ile de temas kuracağı bildirildi.
lazside61
26.08.2011, 13:55
Fenerbahçe'nin anlaştığı Belçikalı ünlü avukat Louis Dupont, sarı-lacıvertli kulübün Avrupa'ya gönderilmemesinin yanlış olduğunu savunarak, "Büyük bir hata var. Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" dedi.
Habertürk gazetesinde yer alan habere göre Dupont, Fenerbahçe'ye verilen yasağın büyük bir hata olduğunu söyledi.
Fenerbahçeli yöneticilere "Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" dediği öne sürülen Avukat Louis Dupont'un CAS'ta açacağı davadan da çok ümitli olduğu bildirildi.
Emre Dumangöz
26.08.2011, 13:56
arkadaslar hiç bişe yapamazlar uefa nıntüzü deyişti bunların haberi ykmu bırakın boş kurusıkı lafları bunlar insanların adalet duygusunu zedelemek içni yapılan hareketlerdir hiç bişe yapamazlar yine bo..tan nem kapıosunuz
Fenerbahçe Bosman'ın avukatı Dupont ile anlaştı
Fenerbahçe, UEFA ve TFF’ye karşı CAS’ta açacağı davada Avrupa futbolunu yeniden yapılandıran Bosman kanununun mimarı Jean Louis Dupont ile çalışacak. Ünlü spor avukatının savunmasını haksızlık üzerine kuracağı bildirildi. Fenerbahçeli yöneticilere, “Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ni oynatmam” diyerek güvence veren Dupont’un ilk temas kurduğu takımın ise Belçika şampiyonu Genkh olduğu bildirildi. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nden atılıp, yerine Trabzonspor’un alınmasının hem hukuka hem de UEFA’nın kendi yasalarına karşı olduğunu belirten Dupont’un, Genkh’in yanı sıra, Fenerbahçe’nin turnuva dışına atılmasıyla zarara uğrayan takımlarla da temas kuracağı ortaya çıktı.
Çok şikayetçi takım var
Dupont’un Türkiye’den Bursaspor, Gaziantepspor ve Kayserispor ile birlikte, Beyaz Rusya’dan Gomel, Polonya’dan Legia, İspanyol Bilbao ve Portekiz’in Benfica takımlarıyla temas kuracağı bildirildi. Dupont, Kayserispor’u ortaya çıkan son durum nedeniyle UEFA Avrupa Ligi’ni katılamadığı için, Gaziantepspor’u UEFA Avrupa Ligi’nde birden fazla maç oynadığı için, Bursaspor’u ise Şampiyonlar Ligi’nde değil de UEFA Avrupa Ligi’nde oynamak zorunda bırakıldığı için CAS’a dava açmaya davet edecek.
‘Yüzde 100 kazanırım’
Açacağı davayı kazanma ihtimalini yüzde 100 gören Belçikalı avukatın, “Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. Buna rağmen ceza verildi. TFF büyük hata yaptı” diye konuştu. Fenerbahçe’nin TFF’ye 40 milyon Euro maddi, 60 milyon Euro da manevi olmak üzere toplam 100 milyon Euro’luk dava açacağı da gelen haberler arasında.
Alternatif lig faktörü
Dupont’un Fenerbahçe davasını kabul etmesindeki en önemli noktalardan birisinin de Şampiyonlar Ligine karşı alternatif bir organizasyon kurmayı planlayan Avrupa devlerinden de destek bulacağını tahmin etmesi. Real Madrid, Barcelona ve Milan’ın başını çektiği bu organizasyon, UEFA’nın pek çok kararını beğenmiyor ve Şampiyonlar Ligi’ne alternatif bir lig kurmak istiyor. Dupont, Bosman yasasında olduğu gibi dünya futbolunu kökten değiştirecek bir yasaya daha imza atmak için davayı milat olarak görüyor.
F.Bahçe’ye garanti verdi
Dupont’un, Sarı-Lacivertli yöneticilere, “Ben bu Şampiyonlar Ligi’ni oynatmam” diye teminat verdiği bile konuşulan konular arasında. Dupont geçen sezon son olarak Mourinho’yu savunmuştu.
Kaynak (http://forum.12numara.org/showthread.php?t=13935) 12numara.org
Imadoglu
26.08.2011, 13:57
FENERBAHÇE SUCSUZDUR...........Mahkeme tarafindan suclu oldugu tespit edilesiye kadar Fenerbahce "SUCSUZDUR"
ama ayni anda
TRABZONSPOR SUCLUDUR............Mahkeme tarafindan sucsuzlugu tespit edilesiye kadar Trabzonspor "SUCLUDUR"
ben su anda Türkiyede olani böyle alkiliyorum:mad:
emesenbisi
26.08.2011, 13:58
FENERBAHÇE LİGTEN ÇEKİLECEKMİŞ BU BANA ŞU FIKRAYI HATIRLATTI
Hoca bir gün eşekten düşmüş, bakmış etrafına gülüşenler falan var. Şöyle yerden kalkmış, onlara dönüp demiş ki; Ne gülüyorsunuz, ben zaten inecektim..."
61_Serhat_61
26.08.2011, 13:59
Bosman davasının ünlü isminin sarı-lacivertliler'e "Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. Buna rağmen ceza verildi. TFF büyük hata yaptı" dediği öğrenildi.
Son olarak Real Madrid'in hocası Mourinho'nun avukatlığını yapan Louis Dupont'un Futbol Federasyonu'na 40 milyon Euro maddi, 60 milyon Euro da manevi olmak üzere toplam 100 milyon Euro'luk dava açacağı ifade edildi.
Avukat Dupont'un davada elini güçlendirmek adına Türkiye'den Bursa, Gaziantep ve Kayseri ile birlikte, rakipler Gomel, Legia, Bilbao ve Benfica ile de temas kuracağı bildirildi.
Teşekkürler renkdaş...
Peki bu durum gerçekleşebilir mi ya?
Hamza Öztürk
26.08.2011, 14:00
Bu yaptıkları bana bir fıkrayı hatırlattı: "Hoca bir gün eşekten düşmüş, bakmış etrafına gülüşenler falan var. Şöyle yerden kalkmış, onlara dönüp demiş ki; Ne gülüyorsunuz, ben zaten inecektim..."
HIc gülecegim yoktu.
Ulan Fener, seni Barcelona, Real yada Bayern Münih havada bilmem ne eder!!!
Senden mi korkacaklar!!!:D
İbrahim Gökhun Öztürk
26.08.2011, 14:02
Teşekkürler renkdaş...
Peki bu durum gerçekleşebilir mi ya?
fenerin zaten casa gitmesi gibi bir ihtimal olsa oraya giderdi tahkime değil..cas a gidipte ancak tffyi şikayet edebilirler eger böyle bir durumda da 26 dosya ve fenerin tüm yöneticilerin neredeyse içeride olması durumu var..kısacaa böyle manşetten verilen şampiyonlar ligini iptal ederim tarzı olayı avukat dememişttir zaten bizim medyanın kimin elinde oldugunu biliyoruz..
Sefaenes
26.08.2011, 14:03
ya bu kus beyinliler kendilerini real madridle daha yüksek görüyorlar Bilica onlara göre messi
el fanatico
26.08.2011, 14:04
uefa nın avukatı yok, büyük kulüplerin avukatları yok,real, barça, manchester vs. avukatları yok bunların avukatı var he:)
2007 de çıkarılan talimatname ile uefa şike soruşturmalarında ''şüpheli'' gördüğü takımı CL ye almayabiliyor...
üstün zekalı bir takım gurup ta yok milan, yok porto niye katılmış da fener katılmamış diyorlar...
çünkü onlar 2007 den önce şüpheli konumda idiler ve hiçbiri küme düşürülmedi. sadece ceza aldılar, puan cezaları vs.
zaten küme düşürülen juventus vs. o sene avrupadan men edilmişti.
- Yanlız öyle yada böyle insan olarak MAA'ya acıdım be ...
http://vimeo.com/28175478
Su video ya bakin da serefsiz neler diyor uefa nin sekreterine (masa basi sekreteri zannedersem)... Trabzonsporu sonlara dogru nasil kotuluyor... MAA ya yalanci diyor, Trabzonlu milletvekilleri baski yapmis MAA ya ve Ts yi aldirmis diyor..
Birde milleti jurnalci diye sucluyor serefsizler...
Selçuk Aydın61
26.08.2011, 14:05
ne demiştik kendileri yalvaracak bizi düşüründiye aynende öyle oldu çünkü 2 sene kaybedeceklerini anladılar okadar söyledik iddeaname lig ortasında çıkar fener düşer demekki duymuşlar
DÜŞÜRÜNDE RAHATLASINLAR......
Koskoca kulüp çoluk çocuğun(a.koç) eline kalmış.
Hiç mi akil adam yok övündükleri 100 küsur yıllık kulüpte.Bir kişi çıkıp konuşmuyor.
Hâlâ daha fbden kimse pfdk ya sevkedilmedi..
bu nasıl açıklanır?
Mustafa Önder
26.08.2011, 14:08
http://www.gunes.com/2011/08/26/yazar/1067/riza_zelyut/iyice_sevinin_simdi.html
Alın size KALİTELİ BİR .......ÇOCUĞU
Sami Kuk
26.08.2011, 14:08
ne demiştik kendileri yalvaracak bizi düşüründiye aynende öyle oldu çünkü 2 sene kaybedeceklerini anladılar okadar söyledik iddeaname lig ortasında çıkar fener düşer demekki duymuşlar
DÜŞÜRÜNDE RAHATLASINLAR......
Aynen bas bas bağırdık burda aklınız varsa şimdi düşün,tff yede okadar seslendik feneri kurtarmak istiyosanız düsürün:)
A.Koç
Bu kısaltma hoşuma gitti winner.
Su video ya bakin da serefsiz neler diyor uefa nin sekreterine (masa basi sekreteri zannedersem)... Trabzonsporu sonlara dogru nasil kotuluyor... MAA ya yalanci diyor, Trabzonlu milletvekilleri baski yapmis MAA ya ve Ts yi aldirmis diyor..
Hürriyet gazatesindeki mektupu okusunlar .
UEFA ne demiş ?
Blackseaa
26.08.2011, 14:10
Aziz Yıldıvım . Trabzonun bu yaptığını hiç hazmedemez daha . Bir önceki sezon Türkiye Kupası ve Süper Lig Kupası . Bu sene Süper Lig kupası gitti :D . :D . :D Üstüne üstelik bir de kupayı alabilmek için çevirdiği oyunların bedeli olarak HAPİSTE . . . .
TRABZON Sen Neymişsin beeeeeeeeee :)))) . İşte budur . 96 dan bahsedenler çıksanıza ortaya
bu sözü kendisi de duymak istiyor..
mail: zelyut@gunes.com
arkadaşlar mail yağmuruna tutalım..
FENERBAHÇE SUCSUZDUR...........Mahkeme tarafindan suclu oldugu tespit edilesiye kadar Fenerbahce "SUCSUZDUR"
ama ayni anda
TRABZONSPOR SUCLUDUR............Mahkeme tarafindan sucsuzlugu tespit edilesiye kadar Trabzonspor "SUCLUDUR"
ben su anda Türkiyede olani böyle alkiliyorum:mad:
guzel ifade etmissin..
İbrahim Gökhun Öztürk
26.08.2011, 14:11
asıl kaliteliler su anda ntvsporda canlılar...3ü bi arada :d
A.Koç
ççç
Mehdi ne kadar dikkatlisin ya:D
fırtına89
26.08.2011, 14:11
adamlar geldi savcıyla görüştü 1 günde kararını verdi.hala bizim türk medyasında vay efendim nasıl alırlar böyle kararı trabzon nasıl gider.yemin ederim birisinin aklınada demekki fenerin şike yaptığı sabit fikri gelmiyor gelsede söylemiyor şerefsizler
cihatöztürk
26.08.2011, 14:12
acısı büyük üstüne gitmemek lazım
nasıl koymuşsak artık...
lazside61
aykut basin toplantisi yapiyor, lig tv
demiradam57
Kimmiş o şerefsiz gazeteci...
Selçuk Aydın61
26.08.2011, 14:13
aykut efendi sömürüye başladı....
Sami Kuk
26.08.2011, 14:13
A.Koç
haaha aynen:)
AKoç anlayan anladı:)
Sami Kuk
26.08.2011, 14:14
Aykut Sadece lig tv demi
İbrahim Gökhun Öztürk
26.08.2011, 14:15
Aykut Sadece lig tv demi
Ntvsporda da var
Şu an Ayküt basın açıklaması yapıyor. Sesi titriyor Aykütümün :) Biri çıksa da Ayküt irdele dedin irdelediler dese keşke :)
lazside61
26.08.2011, 14:17
volkan : sürünme dönemindeyiz,
2,şerefsizide almış çıkmış tv ye aykut..
Bu arada koydukmu volkan...
cihatöztürk
26.08.2011, 14:17
sürünme dönemindeyiz diyorlar :D
Hamza Öztürk
26.08.2011, 14:18
ya sampiyonlar ligine göndersinler yada düsürsünler diyor angut ama hakli adam sampiyonlar ligine yollamiyorsan düsüreceksin süper ligde isi ne bu takimin
45 i 2yle çarptı 80 yaparmış...:D
Beyni durmuş heyvanınn:D
İbrahim Gökhun Öztürk
Bütün gözler gördü volkan haklısın..KOYDUK MU?
demiradam57
zelyut@gunes.com (zelyut@gunes.com)
Ben mailimi attım...
Bunların yeminlen Allah'tan korkuları yok. Olay uzadıkça sulandırıyorlar. Sanki hiç bir şey olmamaış gibi şampiyon olduk herkes gördü işte diyor. İnanılır gibi değil. Tüm bu olanların sorumlusu TFF.
cihatöztürk
26.08.2011, 14:20
Volkan az kalsın ağlıyodu direkten döndü :)
Lan duygu sömürüsü yapılyorlar biz azmı ağladık utanmazlar...
Hem her haltı ye hemde ağla..
O suratlırınızı gördümya ohh bee bu tablayu 10 şampiyonluğa değişmem...:D
Samet GÜVEN
26.08.2011, 14:21
Altından koca genel sekreterin imzası olan mektupta mı yalan...
İtibar etmeyin
Devrim Arslan
26.08.2011, 14:22
agla aykutttttt beter ol ..... c.....
Bunlar hala irdeliyorlar yazık...:D
45 i 2yle çarptı 80 yaparmış...:D
Beyni durmuş heyvanınn:D
http://inciswf.com/1286851272.swf
İbrahim Gökhun Öztürk
26.08.2011, 14:23
emre ananı hep karıstırıyosun işlere ayıp oluyo kaza kursununa gidecek yani..
Anladılar ligin ortasında atılıp iki sezon kaybedeceklerini şimdi "sen kovmuyorsun ben istifa ediyoruma" getiriyorlar...
Sinsilik...
Sami Kuk
Wuhaha emreden Volkanın suratına bak:)
Masa başında elimizden kupamızın alınması diyor, tahtitmi ediyorsun sen davletin savcısını oglum
fanatikdevri
onuru varmış peh peh peh
Berat Akçay
26.08.2011, 14:24
Ühü ühüüüü:( Ağlattınız ulan .:)
Bu çocuk bu hayvandan daha çok umut verdi bana....:D
aykuta göre şampiyonlukları masa başında alınmış:)
Bi fotolu görüntü alsak o suratlara :D
bahadır2561
26.08.2011, 14:24
Emre anasını cok karıstırıyo üstüne basa basa söylüyorum
Berat Akçay
26.08.2011, 14:25
@2 yaptın resmen Mehdi abi :)
fanatikdevri
ak sütü derken siyasi yardımmı istiyorsunuz la yoksa
aykut kocaman İRDELEYİN DEDİ....uefada irdeledi:)
Bi fotolu görüntü alsak o suratlara :D
canlı yayın
:D
http://www.ntvspor.net/canliyayin
İbrahim Gökhun Öztürk
Biri de cıksın sorsun neden yönetim kurulunuz toplantıları artık metriste yapıyor? Ananızın ak sütü oraya da mı damladı yoksa..
aykuta göre şampiyonlukları masa başında alınmış:)
Doğru kulübündekilerin yarısı içerde nerdeyse , baklava çaldıkları için yatıyorlar :D
Bu emre değilmiydi çocuğu üzerine yemin eden yüz olsa oraya çıkıp havlamazdın..
Kasma emre alıyorlar seni bank asyaya..
Sami Kuk
26.08.2011, 14:27
Aykut resmen tehtit ve psikolijik baskı yapıyor.
Volkan guizaaya öznenmiş şu tipe bak ya...:D
Nihat Güneş
26.08.2011, 14:27
fenev sürünme döneminde...Tutum bu ifadeyi...
Sami Kuk
26.08.2011, 14:28
Bizim yönetim böyle basın toplantısı nezaman yapacak..:S
Hani alex :D
özel işleri nedeniyle katılamamış:)
kocaman angur bizi süründürüyorlar diyor ya içimden diyorum;SÜRÜNNN KÖPEKKKKK
sametaydin
26.08.2011, 14:29
özel işleri nedeniyle katılamamış:)
Transfer görüşmesi yapıyordur. :)
ağasarlı
beyler fb, fünyaca ünlü avukat Louis Dupont ile anlaşmış. am şl oynatmam diyor cas a müracat edecem diyor. midem bulandı yaa. bişey çıkarmı bu işten?? gidip gelim milanın 2006 da uefa tarafından şl ne katıldığını ama aynı zamanda şike kapsamında italyada puanı silindiğini filan söylüyorlar.. avukat arkadaşlar varmı bu konuda bilgiliendirsin lütfen...
fanatikdevri
neden ne için toplantı
bizim yönetim böyle basın toplantısı nezaman yapacak..:s
ne gerek var kİ??!!
ulan siz değilmiydiniz acele karar vermeyin diyen?
şimdi niye kıvırıyorsunuz? bir günde ölmek istiyoruz diye?
omondoles
Sürünün sürüngenler.... :D
Sami Kuk
Emre ağlıcak şimdi surata bak:)
Gamze_TS
26.08.2011, 14:30
Ya nasil agzim kulaklarimda seyrediyorum, surunnnnn kopekkkkk!!!!
Utanmaz, atlanmaz hala masa basi diyor. Sizin masa basinda almadiginiz sampiyonluk mu var?
Delil yok karar veremezler daha çok sürüneceksiniz...
mackali_81
aykut allah belanı versin sen ne karaktersiz bir adamsın yaaaa!!!!!!!!!!!
Sami Kuk
neden ne için toplantı
Kupamızı almadık hala, şampiyonluk verılmedi bunlar böyle yapa yapa etkılıyor herkesi
Kaç bin küsür üyelik siteyiz.İçimizde illaki avukatımız vardır.Kulübümüz bu işi beceremiyor veya kâle almamak zorunda kalıyor bari taraftar bazında başımızın çaresine bakalım.Adamın biri milyonların önünde bana karı gibi oynadı dedi.Sitemizin bir avukatı olsun ve takımıma ve taraftarıma hakaret eden herkese dava açalım,suç duyurusunda bulunalım.Liste başı Ömer Çavuşoğlu.Bu iş bu kadar basit mi ya.
Site yönetimine bir öneri olsun.
bence bayan üyelerimizde dava açsın
DeAgLeMaNyAq
26.08.2011, 14:32
Ya bu Volkan akıllanmayacak mı...
Kara propaganda! Başka bir şey değil. Mağduru oynuyorlar. Zaman geçtikçe de olay sulandırılıyor.
fanatikdevri
çok fazla samimi değilmiş başkanımız aykut irdele tırmala dur
mackali_81
volkan allah senin de belanı versiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!!!!!!
FC-ST-PAULI-61
Aykut kocaman Doktora git
Royal Heart
Allah'ım sen düşürme bizi bu hâllere...
Berat Akçay
He Volkan he ..hı hııı evet öyle ..Tabi tabi ...Ağlamaya devam et :)
Ulan gazetecimisin provakötörmüsün...Trabzon sporu nedne katıyorsun
Sami Kuk
26.08.2011, 14:33
Aykutu ve Emreyi bu durumda gördüm ya izliyoırum yaa offf
2 senede yerle bir etti Trabzonsporumuz bunları:)
1-Türkiye kupası
2-Şampiyonluk Kupası
3-Şampiyonlar ligi
4- Yerle bir ettik adamları şimdi kupamızı bekliyoruz
volkan hakdan bahsediyo......komik:):):):)
Uğur KÜÇÜK
Uefa skandalı:D:D:D:D:D
Mübarek günü eve bağıra bağıra sövdüm.
Volkan senin ben ...........
Volkan gene tiribüne oynuyor geçin bu işleri..
mackali_81
emre güya haksız yere ırkçılıkla suçlanmış senin kadar ahlaksız adam var mı ya burda bile neler yapıyorsun pislik!
inadina61_08
biz olsaydık CL ne gitmezdikmi dedi volki tolki, Hırsızlıklara o kadar alışmışlar ki doğal geliyor adamlara,adamların kupasını çaldık demiyorlarda nelr diyorlar....vah vahhhhhh
Serap G.
Bu rezilleri gördükce midem bulaniyor artik, yaptiklari duygu sömürüsu, bide emre utanmadan ustune basa basa "kazandigimiz sampiyonluk anamizin ak sutu gibi helal" demesi iyice çildirtiyor! Ama dertleri belli, anladilarki sezon ortasinda düsecekler, simdi düsmek için ugrasiyorlarki 1 sene kaybetmemis olsunlar.. Hepsinden kötüsü, simdi medya: " ah fener, vah fener, öcü trabzon" diyecek, hos her zamankinden farkli bir durumda olmayacak ya neyse...
Emre Dumangöz
koydukmuuuuuuuu volkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kouymusuz yerinde oturamıyor altında iğne var :D
Emirhan Makul
26.08.2011, 14:34
Oruç gitti Allahım sen affeyle
fanatikdevri
uefa skandalmış,emre Türkseniniz ezerler diyor,biz neyiz hödük,adamlar bizi aldı işte
cihatöztürk
kadir gecesi adamı küfür ettiyorlar
bizim hakkımız olan şike yaptınız adi herifler..
bordolumavi
volkan ne dedı,şuan sürünme donemı yasıyoruz:)))) vucudunu gelıstırecegıne bırazda kıtap okuyup beynını gelıstırıp cumle kurmayı ogrense daha ıyı olacakmıs:))ama tabı yakıstıda aslında sürünme donemı:)))
volkan diyoya aynı durumda biz olsak sevinmeyiz şampiyonlar ligi bizim hakkımızda bizim gitmemiz gerekiyodu:):):)
ağla volkan ağla......seni böyle görünce çok seviniyoruz..........
evet adalet yerini bulmalı......
fırtına89
sinirlenmeyin tadını çıkarın bunları bu hale 2 senede biz getirdik
DeAgLeMaNyAq
26.08.2011, 14:35
Adam da mantık denen bir şey yok. Biz Benfica ve Twente'yi eleyip şampiyonlar ligine gitseydik ne olacaktı? Bu hak sadece onlara verilmiş. Yok ya...
Gamze_TS
Uefa dinle bunlaro uefaaaa!!
Skandal yapmissin, men et sunlari futboldan ebediyyen
inadina61_08
Son DAKİKA: Emre Türk olduğunu hatıladı
Tam komedi emre şerefsizi basına soruyor öyle değilmi diyor onlarda tabi he he diyor..:D
lazside61
http://www.youtube.com/watch?v=VpKpJ_qUMIw
Murat GENEL
Ağlama Melisss..
Sami Kuk
Başka işi yok Uefa sana açıklama yapıcak:)
aykut kocaman NE ÖLDÜRÜYOLAR NE GÜLDÜRÜYOLAR..............:):)
daha dur sen yavaş yavaş gözyaşlarının bedeli alınıyor sizdenn
Ulan sen kimsinde UEFA sana açıklama yapacak mal Emre
yalniz adam
26.08.2011, 14:36
volki için iki saniye...:)
Emre GÜRDAL
biizimde hakkımız yenmişti volkan biizımde hakımızdı ama sen seviniyodun yavşak herif
Siz bizim yerimize şampiyonluk sevinci yaşadınız biz bişe dedik mi Volkan:D
fanatikdevri
taraftarlardan farklı değilmiş la bunlar çok şoklardayım yav
Berat Akçay
Bizim yerimize şampiyonluk sevinci yaşadınız biz bişe dedik mi Volkan:D
çççççççççççç
Tahsin Ağaoğlu
Angut kocaman koyduk mu volkan size bir yerlerimle gülüyorum..Bilin bakalım neremle...
bir tane gazeteci tapeleri,ses kayıtlarını sormaz mı arkadaş?
yargı, uefa, savcılık emniyet, hükümet herkes mi size karşı..!
Yeni bir pankart önerim..
Şikebahçe sana bu dünyada ölüm yok daha çok sürüneceksiniz..
Emre GÜRDAL
26.08.2011, 14:38
o basında şerefsiz milan bu yasadan uefa nın yasası uygulamaya gectıgınden once bu olaylara karıştı ozman böle bişe yoktu...
aykut: biz yüzsüz arsız değiliz. şike varsa burda oturmanın anlamı yok:D
ççç
inadina61_08
Emre ne demiş öyle:Lobi olarak güçlü değilseniz ezilen hep siz oluyorsunuz; Bu adam yediğini inkar eder, yok ya bu mübarek günde kötü konuşmucam, ama lan şerefsiz, hakimlere bilet, forma gönderiyoruz diyen, tff ye fenerli seçen, Türkiyenin her yerinde yönetici olan fenerli değilmi, ezilene bak, 27 sene çaldınız,
Sami Kuk
Şuraya baksana ya sütten çıkmış akkaşık gibiler sanki.Sizde biliyosunuz şike oldugunu
yüzü kızarmayan arsız insanlar değillermiş:):)
şike varsa orda oturmamaları gerekiyomuş...oturma ne gerek oturuyosun şuan oturmaman gerekiyo zaten..şike açık beyan ortada hala inanmıyoruz diyo aykut kocaman......
Bu adiler ordaki gazetecileri falan da ayarlamıştır ...şu şu soruları soracaksınız diye ..
Bu köpeklerden herşey beklenir
Şurayı açın misafirlere de az okusunlar ne kadar zavallı olduklarını :D
bordolumavi
26.08.2011, 14:39
çaresizlik bu olsa gerek:)
fanatikdevri
kaleci boşaltmışya kaleyi ne istiyon aykut,gidin gol atın.bundan sonra kimse köşe bayrağını tekmelemesin volki kızıyor
sakaryalı.61
bu emre hayvanı kendini insan sınıfına koymaya yelteniyor :)
SDanışmaz
Ağlama Melisss
DeAgLeMaNyAq
Aykut iyice ağzını bozmuş mübarek günde. Kanırta kanırta ne be!
Berat Akçay
Aykut'ta kabul etti.Şampiyonlar ligi, Şampiyonluk kademe kademe gidicek :)
Gökhan KAN
ççç ççç ççç ççç Ağlayın lan ağlayın ççç
Trabzonspor yönetimi veya teknik kadrosu kesinlikle bunlar cevap vermemeli bu oyuna gelmemeliyiz...
Havlasın dursun itler..
cihatöztürk
26.08.2011, 14:40
sudan çıkmış hamsi gibi çırpınıyorlar :D
Senin öyle düşünmenin ne önemi var aykutttt.... belgeler ne diyor onun önemi var
yalniz adam
federasyon tarafsız olsaydı kulüp lisansınızı iptal ederdi..
Emre GÜRDAL
somut örnek evet kalecı gol aramış la şerefsiz takım para kazanack bu ülkede beraberlige ve galibiyete para veriliyo...zaten o kaleci oraya gelmese bende snu ararım sen para verdın o kalecı gol aramaya gelmedı...
Travelair
Juventus neden şampiyonlar ligi'ne gitti biz gidemedik diyorlar. Burda kamuoyunu yanlış bilgilendirme var.
Juventus'un Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi 2006'da.
Oysa UEFA 2007'de aldığı kararla bundan sonra en ufak şüphede ilgili kulübün organizasyonlara alınmamasını karara bağlandı
albatros
bu kadar konuşma özürlü olduklarını valla bilmiyorum.
bunlar cidden angut :)
ağlama angut :)
sakaryalı.61
Siz bizim yerimize şampiyonluk sevinci yaşadınız biz bişe dedik mi Volkan:D
:D on numara olmuş :D
graylight
26.08.2011, 14:41
ağlıyorlar...
Aykut iyice ağzını bozmuş mübarek günde. Kanırta kanırta ne be!
Şu iki günde öğrendi:D
Hayat bazı şeyleri yaşayarak öğretir.
Sami Kuk
Aykuta bak sen vay şerefsiz..
Asla Bir Şenol Güneş in tırnağı olamıcaksın...
CAFER ÖZER
Aykut Kocaman: Sadri Şener'in açıklamalarını izlediğim zaman samimi olduğunu söylemem mümkün değil...
Geri zekalı İşi gücü Trabzonspor Aslında HATA Sadri Şenerde
Evet Çok sevinçliyiz Hakkımızı gasbeden Hırsızlar yakalandı bizde hakkımız olanı aldığımız için sevinçliyiz.Peşindende Volkan Koyduk mu deseydi o zaman ne derlerse desinler.
fanatikdevri
bir tane gazeteci tapeleri,ses kayıtlarını sormaz mı arkadaş?
yargı, uefa, savcılık emniyet, hükümet herkes mi size karşı..!
gazetecimi var orda amigo hepsi
Salih Yazıcı
ağzımı bozacam tff seçen onlar bize atıyorlar lütfi arıboğanda yedi lafı bakalım pfdk sevk edilecek mi?
Sinirden titredim bunlar konuşuren ya
Böyle .... olmaz
mackali_81
federasyon kendilerini düşmekten kurtarmak için süreci uzattığı gün duyduğu memnuniyeti dile getirirken bugün sürecin fener aleyhine bilinçli olarak uzatıldığını söylüyor utanmadan. allah akıl fikir versin.
bu saatten sonra olacak en güzel şey liglerin başlamasından sonra fenerbostanın düşürülmesi ve 2 sezon kaybetmesidir. beter olsunlar...
Royal Heart
O değil de her şeyden önce bu Emre nasıl çıkıp halâ ekran önünde konuşabiliyor? Anlam vermek çok güç.
Berat Akçay
Ordaki soruları soranların çoğuda fenerli ! Hala Milan şampiyonlar ligine gitti dedi emre .Hepsi öküz gibi Şampiyon olduuuuu diye bağırmasını unutmayacağım
Biride çıkıp deseya bülent uygunsuz niye kodeste satılmış basın..
Sorulacak sorular bile önceden ayarlanmış...
Ah kemal belgin olacaktıki sorunun kralını yapıştırsın..:D
soru soran gazeteciler bile ağlıyor ççç
Gökhan KAN
26.08.2011, 14:42
O değilde Aykut ilk defa söyledikleryle bişeyler anlatmaya başlamış. Eskiden 2 saat konuşur hiç bişey anlamazdık.
Mahmut Keleş
sudan çıkmış hamsi gibi çırpınıyorlar :D
HAMSİ mizle bunları özdeşleştirme Renkdaş.. :)
Ahmet F. Zengin
Beyler Koyduk Mu volkan diyorduk yaa hani ... Koymuşuz :D :D :D
federasyon kendilerini düşmekten kurtarmak için süreci uzattığı gün duyduğu memnuniyeti dile getirirken bugün sürecin fener aleyhine bilinçli olarak uzatıldığını söylüyor utanmadan. allah akıl fikir versin.
Şunları bir ALLAHın kulu sormaz mı şunlara ya
ne konuşuyorlar bunlar fıs fıs
cihatöztürk
Şu iki günde öğrendi:D
mehdi abi yeter artık...
çççççç
Ahmet Selvi
26.08.2011, 14:43
gerzekler hocasıyla futbolcusu böyleyse taraftardan ne bekliyorsunuz ki mal herifleeeeer
Sami Kuk
26.08.2011, 14:43
Adamın yaptıgı psikolojik baskı Şampiyonlugumuzuda alıcaklar düşürüceklerde falan diyor..
ALLAH Rızası İçin biri Şenol Güneşin Lig bittikten sonra bitirici sözlerini site girişine koysun.Adalet ile ilgili sözlerini
Volkan Allah aşkına kalkmadan önce itiraf et.
Koydunuz de lan,nolur itiraf et.
Murat GENEL
26.08.2011, 14:44
bizim açıklamaları samimi bulmuyormuş..ne yapacagız şimdi nasıl olur bu yaaa
:D:D:D
Travelair
Aykut Kocaman: Sadri Şener'in açıklamalarını izlediğim zaman samimi olduğunu söylemem mümkün değil...
Geri zekalı İşi gücü Trabzonspor Aslında HATA Sadri Şenerde
Evet Çok sevinçliyiz Hakkımızı gasbeden Hırsızlar yakalandı bizde hakkımız olanı aldığımız için sevinçliyiz.Peşindende Volkan Koyduk mu deseydi o zaman ne derlerse desinler.
Aykut bu süreçde açıklamalarıyla Trabzonspor'u çekmeye çalıştı. Bizimkiler akıllı davrandı cevap vermedi. Aynı davranışın devamını bekliyorum
Sami Kuk
Gazeteciye bak:) iyi soruLar sordu İstifa edicektin neden etmıyosun gibisinden:)
Giydirdi aradada Bank Asyada takımın başında olucakmısınız diye:
Mustafa Ayazoğlu
Aykut'un basın toplantısında Emre neden kıs kıs gülüyor?
albatros
26.08.2011, 14:45
ağlama ercik
bordo(61)mavi
Eğer bu karaktersizleri milli takıma çağırırlarsa, bunlar milli takımda oynadıkça milli takımı desteklemeyeceğim... Bu ülkenin bunlar gibi iyi aile çocuklarına ihtiyacı yok!
emre ayrılacak herhalde..
bahane sıralıyor..
fanatikdevri
emreye bak ya prof gibi konuşuyor aklı evvel,çok komik ya el hareketlerine bak spastik yeminle
emre ne saçmalıyor öyle
:)
ya volkan'a bakın...
yalniz adam
26.08.2011, 14:46
bunların milli takım kariyeri bugün itibariyle sonlanmıştır...
inadina61_08
Ohhh emre de yolcu mesajını vermeye başladı, maddi anlamda kulübün menfaatini düşünüyormuş, Ha bu adamı alalım, arkasına kola şişesi bağlayıp uzun sokakta gezdirelim, maçlarada getirelim daha çok kişi gerizekalı görsün...
bordo(61)mavi
ha ha ha kart dilenmesinde bulunuyorlar... parasız kalmış köpekler :)
fanatikdevri
Volkan Allah aşkına kalkmadan önce itiraf et.
Koydunuz de lan,nolur itiraf et.
35 milyon taraftardan dileniyor abisi işi bitsin belki
Bunlar komple terbiyesiz haysiyetiz ya..
Hocaya bak çıkmış kanırta kanırta yendik diyor tencere kapak olmuşlar yakışır şerefsizler..
Fatih terime sokak jargonuyla konuşuyor derdim bu utanmazın yanında salon beyfendisi..:mad:
bahadır2561
Lig baslamadan düşürmeyin bu oçlarını sürünsünler
Gamze_TS
35 milyona angit bile guldu
aykut "bizi süründürmeyin"
volkan "35 milyon taraftarımız var" yavaşşşşş
CAFER ÖZER
26.08.2011, 14:47
Emre Belözoğlu: UEFA bu kararı Juventus'a uygulayabilir miydi? Milan'a uygulayabildi mi? Bu karar bir skandaldır! Hayallere dayanan bir karardır. Biz Türk olduğumuz için alındı bu karar, bunu Galatasaraylılar, Beşiktaşlılar, Trabzonsporlular da bilsinler...
Geri zekalı Trabzonspor Türk değilmi UEFA trabzonsporu gruplara aldı.
mackali_81
bunlar dilenci taraftar kart alın taraftar kart alın diye ağlıyorlar soyuyorlar salak fenerlileri paraya tapmış embesiiler ordusunu yoluyorlar. inanılmaz!!!
Kaybolan parayi kart satarak tamamlicaklar. 40 milyon futboldan anlayan varmis 35 milyonu febe liymis :)
Mustafa Ayazoğlu
emre ayrılacak anlaşılan o
Sami Kuk
Deseler bana fener bu hallere düşücek 3 temmuzdan önce hadi lan bak işine derdim:)
Ne büyük takımız ya ne bjk ne gs sayesinde bu durumdalar.. 2 Sezonda adamları yerle bir ettik yıktık perişan ettik edicezde
inadina61_08
26.08.2011, 14:48
Beşiktaş-Stoke city-Dinamo kiev-??
yalniz adam
dilenciler..para dileniyorlar..bank asyada maç satın alacaklar ya...
Travelair
Bunlar komple terbiyesiz haysiyetiz ya..
Hocaya bak çıkmış kanırta kanırta yendik diyor tencere kapak olmuşlar yakışır şerefsizler..
Fatih terime sokak jargonuyla konuşuyor derdim bu utanmazın yanında salon beyfendisi..:mad:
Trabzonspor'u tarışmaya çekmeye çalışıyorlar. Yönetim aman sakın ha diyorum
fanatikdevri
beyler bu kadar mutlu gün az olur bu toplantıyla iyice rezil kepaze oldular.yıllarca altından kalkamazlar
FEBEYE verdiğimiz rahatsılıktan dolayı çok üzgünüz:)) hatta ağlıyoruz.:)))))))
Mahmut Keleş
26.08.2011, 14:49
Deseler bana fener bu hallere düşücek 3 temmuzdan önce hadi lan bak işine derdim:)
Ne büyük takımız ya ne bjk ne gs sayesinde bu durumdalar.. 2 Sezonda adamları yerle bir ettik yıktık perişan ettik edicezde
Şenol Hoca büyük adam... İlahi Adalet
yaptıklarında canlı yayınlamıyorlar, yayınlasalarda yarıda kesiyorlar.
Volkan ne ayaksın lan sen.
Parasız mı kaldın uşağum ?
Koydunuz ve gönderelim biz sana para.
bordoylamavi
26.08.2011, 14:49
çok komik gerçetken. salak adamlar futbolcular şike yaptırdınız mı diyoruz. sizin başınızdaki yöneticiler yaptı tabi size de söyleyecek değiller ya. sizin hiçbişeysen haberiniz olmamaış başınızdakiler şikenin kralını yapmış.
cihatöztürk
26.08.2011, 14:50
http://img696.imageshack.us/img696/286/66515936.png (http://imageshack.us/photo/my-images/696/66515936.png/)
inadina61_08
35 milyon taraftar olayına ben açıklık getireyim 104 yıldaki toplam sayı bu bir kısmı ölmüş ama :D ölenler dışındakiler...
zaferyıldız
efsene takımın, efsane taraftarı; hepinizin kadir gecesi mübarek olsun
günaha girmeyin bu sahte dilencilerden sebep
fanatikdevri
26.08.2011, 14:51
hürriyet müdürü koltuk doluyken oturlanmaz iyice öğren eşşek kadar adam olmuşsun,sonra böyle toplu zırlama seanslarına katılırsınız
Mustafa Ayazoğlu
26.08.2011, 14:51
Aykut Kocaman , bizi sürüm sürüm süründürüyorlar
Gulden Karabocek SURUNUYORUM
http://www.youtube.com/watch?v=cCe1aNP_ZDg
Emre Belözoğlu: UEFA bu kararı Juventus'a uygulayabilir miydi? Milan'a uygulayabildi mi? Bu karar bir skandaldır! Hayallere dayanan bir karardır. Biz Türk olduğumuz için alındı bu karar, bunu Galatasaraylılar, Beşiktaşlılar, Trabzonsporlular da bilsinler...
Geri zekalı Trabzonspor Türk değilmi UEFA trabzonsporu gruplara aldı.
Yahu birisi çıkıp demedi mi TRABZONSPOR türk takımı değil mi? :mad:
Sami Kuk
26.08.2011, 14:52
Şenol Hoca büyük adam... İlahi Adalet
96 ın intikamı 100 kat fazLasıyLa alındı valla:)
bordo(61)mavi
eğer bu federasyon bu karatersiz oyuncuları milli takıma çağırırsa yazıklar olsun onlara....
anladığım kadarıyla hep fb medyası izlemiş basın toplantısını adam gibi soru sorabilen yok tu..
Selim ÖZCAN
bunların biri konuşuyor, kalan ikisi kendi arasında arkadan fıs fıs yapıyor, alışmışlar arkadan iş çevirmeye, yöneticisinden, hocasından, futbolcusuna kadar
Kadir Gecesinde İlahi Adalet
Trabzonspor'u tarışmaya çekmeye çalışıyorlar. Yönetim aman sakın ha diyorum
Aynen kesinlikle ama kesinlikle cevap verilmemeli biz bu oyuna bir daha alet olmamalıyız...
Biz işimize bakalım ş.ligindeyiz trabzonsporumuz daha çok büyür onu düşünmeliyiz..
Berat Akçay
26.08.2011, 14:53
Beşiktaş-Stoke city-Dinamo kiev-??
Bugündü dimi kura .
Volkan ne ayaksın lan sen.
Parasız mı kaldın uşağum ?
Koydunuz ve gönderelim biz sana para.
Söylesenize kaç para ulan bi fülüüüt.Kaç paraaaahttp://www.findemoticon.com/emoticons/Mood%20Emoticons/cray.gif
http://inciswf.com/1285018955.swf
Mustafa Ayazoğlu
bunların biri konuşuyor, kalan ikisi kendi arasında arkadan fıs fıs yapıyor, alışmışlar arkadan iş çevirmeye, yöneticisinden, hocasından, futbolcusuna kadar
ve
aralarında gülüşüyorlar, ilginç
Serap G.
Daha bitmedi.. Bu aglamalar daha çoook sürecek. Insallah o tavuz kusu kafa maa, bunlara yardim diye hemen düsürmez
albatros
35 milyon taraftar...
napak inanak mı panpa?
Son 2 günden beri çok güzel haberler alıyoruz o kadar mutluyum ki ALLAH bozmaz inşallah...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.