Orijinalini görmek için tıklayınız : Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Murat Erdem
25.07.2011, 17:05
TSSPOR
Alış Satış İşlem Miktarı
17,55 17,60 1.229.662
<LI class=tabloHead>Net Değişim Değişim İşlem Hacmi (TL) 0,85 5,07 20.853.328
<LI class="tabloHead red">Bugün En Yüksek En Düşük 17,60 15,50
Ligler ertelenir sadece.
Asıl kararlar için beklemek lazım.
Önüme ilk çıkan siteden :)
http://piyasanet.hurriyet.com.tr/c/ayrintili.asp?kod=2486~TSPOR
Tavana çok az kala durdu..
fb fena düsmüs..böyle giderse yetisiriz onlari :)
Necat Ulusoy
25.07.2011, 17:06
n.ulusoy tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
1- bugün ligler ertelenir
2- fb ye küme düşme 2 hafta sonra çıakr
3- bize de bir çamur atarak ufak bir ceza verirler
4- lig şampiyonsuz tescil edilir...
bu iktidarsızlar ancak bu kadarını yaparlar !!!
ufak bir ceza ne olacak..bir mac saha kapatma cezasimi..
düşünmek bile istemiyrum, bu olsa olsa en kötü senaryo ....
Armağan Dere
25.07.2011, 17:07
Dün soruşturmanın 20 yıl geriye gidebildiği sölendi Telegol'de...
96 yılı da araştırılmalı mı acaba?..
bilmiyorum hep inandık Van ve Fener maçlarında 25 gol pozisyonundan 1 gol attık..Ama onların puan farkını nası erittiği de irdelenmeli mi acaba...
Emirhan Makul
25.07.2011, 17:07
Ts hisseleri her refresh de yükseliyor :)
Çok yakın bir abimiz borsacıdır yıllardan beri :) Kendisinin elinde Bizim hisselerden olduğunu söyledi çok kişide almış bekliyormuş , almayanlarında bizde şike yapmış olabiliriz diye tereddütleri varmış ancak herhangi bir şampiyonluk veya fenerin düşmesi durumunda forlayacak tavan yapacak şuanda 26 lira sanırım kağıtın değeri herkes almış bekliyor buda bir genel kültür bilgisi olsun herkese :)
Orhan Kahraman
25.07.2011, 17:09
Bize bisey olmaz şampiyonluğunuzun üstüne yatarlar varsın yatsınlar bu pisliklerin olmadıgı yerde biz her sene sampiyonuz zaten 50 milyonu da onların olsun millyonluk eşekler
Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. Şu andane TFF 'nin ne etik kurulun, ne TFF başkanının Trabzonspor'un mağduriyetini umursadığı var. Eminim bunu hiç düşünmüyorlar bile, tek düşündükleri Fenerbahçe, gerisi yalan.
bilmiyorum hep inandık Van ve Fener maçlarında 25 gol pozisyonundan 1 gol attık..Ama onların puan farkını nası erittiği de irdelenmeli mi acaba...
önce 2004 - 2005 senesini alalim..oldukca zor ama eger itiraflar baslarsa ve cem papilla ya karsi somut deliller ortaya cikarsa neden olmasin..
96 onlara hatira olarak kalsin..
MonteCristo
25.07.2011, 17:09
Fenerin bu işten yırtması imkansız .
Gürsoy61
25.07.2011, 17:11
Çok yakın bir abimiz borsacıdır yıllardan beri :) Kendisinin elinde Bizim hisselerden olduğunu söyledi çok kişide almış bekliyormuş , almayanlarında bizde şike yapmış olabiliriz diye tereddütleri varmış ancak herhangi bir şampiyonluk veya fenerin düşmesi durumunda forlayacak tavan yapacak şuanda 26 lira sanırım kağıtın değeri herkes almış bekliyor buda bir genel kültür bilgisi olsun herkese :)
Bu borsa iddaanın uzun vadeli oyununa benziyor.
Fenerbahçe düşecek,Trabzonspor Şampiyon olacak gibi olaylar sonrasında para ya gidecek ya da fırlayacak.İddaa'dan farkı sadece oran belli değil.
irfanköse276
25.07.2011, 17:11
belge itiraf çıkması halinde geriye gitmekten bahsettiler.. o 20 yıl mevzusu da zaman aşımı..
Geriye doğru itiraf çıkar mı ??
bence çok zor.. Ali Şen mi çıkıp itiraf edecek?? yada 8-0 mucidi Adnan polat mı edecek??
asimetrik
25.07.2011, 17:12
Pek anlamam bu işlerden. Bizim kağıt 17.60 tl. Tavan fiyatı da 17.95 miş.
Sadece işin içinde para olduğu zaman (fenerliler dahil :))objektif olunabildiği için borsaya ara sıra bakıp durum değerlendirmesi yapıyorum.
Bugun tek aciklanacak sey liglerin baslama tarihi. Fazla beklenti yapmayin arkadaslar.
Emirhan Makul
25.07.2011, 17:12
Bu borsa iddaanın uzun vadeli oyununa benziyor.
Fenerbahçe düşecek,Trabzonspor Şampiyon olacak gibi olaylar sonrasında para ya gidecek ya da fırlayacak.İddaa'dan farkı sadece oran belli değil.
İddaa Şans Borsa Akıl İşi Bence.
Trt haberin Şike belgeselinin videsounu nerede bulabilirim?
saglam belgesel yapmıslar,izleyemedim
Armağan Dere
25.07.2011, 17:13
Ali Şen kendisi itiraf etmişti Trabzon'u saha dışında yendim diye...
O maçın hakemini bulup konuşturmak lazım...Metin Tokat..
Keza o dönem Van kalecisi Stıngacıu'nun da teşvik aldığı iddaa ediliyor...
Fatih Bayrakdar
25.07.2011, 17:14
Çok zor çünkü taraflı bir haber verdikleri anda kulübü geçip hakkımızı aramak için taraftar olarak durmayacağımızın farkındalar.
Ki şu ana kadar bu taraftarı da Kulüp sakin bekleyelim çağrısı altında durdurduğunun onlar da farkında.
Ayrıca unutmamak gerekirki biz fazla birşey istemiyoruz sadece hakkımız olanı.
Abi bu kullanıcı adı daha iyi olmuş . Yakışmış :)
Federasyon 18:00 açıklamasını yapacakmış....
tufekcib
25.07.2011, 17:16
Ali Şen kendisi itiraf etmişti Trabzon'u saha dışında yendim diye...
O maçın hakemini bulup konuşturmak lazım...Metin Tokat..
Keza o dönem Van kalecisi Stıngacıu'nun da teşvik aldığı iddaa ediliyor...
Teşvik o zaman serbestti sanırım. Sadece şike olması gerekiyor şamp. verilmesi için.. :(
yunushanilce
25.07.2011, 17:17
isim soyisim iyi oluyor bence yoksa bazen nasıl hitap edeceğimi düşünüyorum
Deniz Tosunoğlu
25.07.2011, 17:17
Arkadaslar bakin ne buldum!!!!!
YSBao58IsXk
Bir abimiz elinde Eskişehir Trabzonspor maçına 2 vermiş olduğu ve 18 milyarlık İddaa kuponu var.
O kadar içine oturmuş ki atmamış kendi gözlerimle gördüm birdaha ki fırsatta telefonla fotoğrafını çekeceğim.
Şu şike olayları açıklansın çatır çatır paramı alacağım diyordu :)
Fatih Bayrakdar
25.07.2011, 17:21
Bir abimiz elinde Eskişehir Trabzonspor maçına 2 vermiş olduğu ve 18 milyarlık İddaa kuponu var.
O kadar içine oturmuş ki atmamış kendi gözlerimle gördüm birdaha ki fırsatta telefonla fotoğrafını çekeceğim.
Şu şike olayları açıklansın çatır çatır paramı alacağım diyordu :)
Mahkemeye verir ise büyük ihtimal alır parasını ...
@yunushanilce
Bir de yaşlarını gizlemeseler ... Kime nasıl hitap edeceğimizi bilirdik ...
Turgut Çelik
25.07.2011, 17:21
isim soyisim iyi oluyor bence yoksa bazen nasıl hitap edeceğimi düşünüyorum
Teşekkürler arkadaşlar.
Murat Erdem
25.07.2011, 17:22
Tavana 5 kademe kaldı...
TSSPOR
Alış Satış İşlem Miktarı
17,65 17,70 1.497.169
<LI class=tabloHead>Net Değişim Değişim İşlem Hacmi (TL) 0,90 5,37 25.537.823
<LI class="tabloHead red">Bugün En Yüksek En Düşük 17,75 15,50
<LI class="tabloHead red">Limitler Tavan Taban 17,95 14,65
Sami Kuk
25.07.2011, 17:22
Arkadaslar bakin ne buldum!!!!!
YSBao58IsXk
Buu bombaaa yaaa:)
Facede paylasalım:)
Salih Edip
25.07.2011, 17:23
O değilde bu BANKASYAnın müziği süper ya bankasyaya gidesi geliyo insanın , fenerliler çok şanslı :D
Çağdaş DENİZ
25.07.2011, 17:27
Buu bombaaa yaaa:)
Facede paylasalım:)
helal olsun bizim taraftara yaw...
Deniz Tosunoğlu
25.07.2011, 17:28
O değilde bu BANKASYAnın müziği süper ya bankasyaya gidesi geliyo insanın , fenerliler çok şanslı :D
ççççççççççççççç
Allah korusun abi :D
Çağdaş DENİZ
25.07.2011, 17:28
Tavana 5 kademe kaldı...
TSSPOR
Alış Satış İşlem Miktarı
17,65 17,70 1.497.169
<LI class=tabloHead>Net Değişim Değişim İşlem Hacmi (TL) 0,90 5,37 25.537.823
<LI class="tabloHead red">Bugün En Yüksek En Düşük 17,75 15,50
<LI class="tabloHead red">Limitler Tavan Taban 17,95 14,65
tavan derken başkan?
Salih Edip
25.07.2011, 17:29
ççççççççççççççç
Allah korusun abi :D
:D Valla şaka değil şampiyonlar ligi müziğinden daha güzel bence o derece :D
savci izinden döndümü acaba..ne bitmeyen izinmis bu yahu..
Turgut Çelik
25.07.2011, 17:34
Evet dönmüş MAA şu anda sacvi ile görüşüyormuş.
A Haber'de son dakika var, savcı ile Aydınlar görüşmüş.
Salih Edip
25.07.2011, 17:38
Haydi bastır savcı oley oley :)
Efendioglu
vM3GfAI6oMg
FC-ST-PAULI-61
http://www.youtube.com/watch?v=ahH_OUMnNHk
Facede paylasin Beyler,Yüzyilin Videosu.Her Gün gülüyorum.
ülke prestiji acisindan eyof un bitmesini bekleyecekler gibi geliyor bana 3. dalgayi gerceklestirmek icin..
MAA Fenerin düşürülmesini değil,Trabzonspor un şampiyonluğunu sormuştur bence savcıya.Fenerle ilgili tff nin kafası nettir,Trabzonun durumunu netleştirmek için yapılmış bir görüşme olduğunu düşünüyorum...
Emre Dumangöz
25.07.2011, 17:40
http://www.youtube.com/watch?v=sNTFQ9dQk8E&feature=related
hahahaha bu cok kinggggg :D cok güldüm şerefsizler nerden geldi aklınıza :D
Emre Dumangöz
25.07.2011, 17:45
- Bu Faik'in bırakması kötü oldu ya :)
yunushanilce
25.07.2011, 17:47
http://www.youtube.com/watch?v=sNTFQ9dQk8E&feature=related
hahahaha bu cok kinggggg :D cok güldüm şerefsizler nerden geldi aklınıza :D
yapanın ellerine sağlık tam olmuş
Efendioglu
25.07.2011, 17:48
Bu arada Faik Beşiktaş'lı haberiniz olsun :)
yunushanilce
25.07.2011, 17:49
yanlış biliyorsun geçen bir programda fenerli oldu haberin yok galiba:D:D:D
Efendioglu
25.07.2011, 17:50
muhahahaha ççç
Sami Kuk
25.07.2011, 17:52
- Bu Faik'in bırakması kötü oldu ya :)
Neyi bırakmış ya:)
Turgut Çelik
25.07.2011, 17:52
Evet geçen bir programda açıkları artık rezilbahçeliymiş.
Ne diyelim rezil adamlara rezilbahçe yakışır.
Neyi bırakmış ya:)
- Aziz'i :) Aslında dangalağın tekiydi savcı hakim Allah ne verdiyse sallıyordu , fb'li yöneticiler eleştrimiş bunu , herif dengesizin önde gideni ...
Efendioglu
25.07.2011, 17:53
Evet geçen bir programda açıkları artık rezilbahçeliymiş.
Ne diyelim rezil adamlara rezilbahçe yakışır.
Geçen Telegol'de dedi siz Beşiktaş'lısınız Serhat dedi Faike oda bişey demedi :D
Bu arada adamın adı Faik feyk gibi duruyo :D
Salih Edip
25.07.2011, 17:55
- Aziz'i :) Aslında dangalağın tekiydi savcı hakim Allah ne verdiyse sallıyordu , fb'li yöneticiler eleştrimiş bunu , herif dengesizin önde gideni ...
Hakkaten kötü olmuş bırakması , tam FB yi yansıtıyodu :D
Engenius
25.07.2011, 17:56
Emre neredesİn emre belÖzoĞlu. AĞzin ÜstÜne gİtmİyordu. Anan trabzonluydu. Yemİn edİyordun herkesİn ÜstÜne. AŞaĞiliyordun herkesİn
neredesİn emre
neredesİn
Demek ayrilmislar abi.. Bu ask boyle kolay biter miydi :D
bence bu olaylardan sonra türkiye nin en büyük derbisi fb - gs degil trabzonspor - fb derbileri olacaktir..herhalde fb her zaman bank asyada kalmayacaktir :)
Sami Kuk
25.07.2011, 17:59
Puhahahaha:)
Zten bir anormallik vardı bu adamda:)
Sertan Danışer
25.07.2011, 18:03
18.00 de federasyon açıklama yapmıyacaktı mı?
Sami Kuk
Nerde kaldı bu acıklama ya işimiz gücümüz var :)
leavemealone
Faik denen sülük Azizin avukatligini birakmis degil..
Devam ediyor..
O tv de dedikleri sovdu.. Laf sokma filan..
faik'in o hallerini görünce aklıma hep rahmetlinin efsanevi sahnesi geliyordu.:)
..
şimdi ben buraya neden çıktım?
niçin çıktım? nasıl çıktım?
bunu izaha gerek yok
gördünüz, yürüdüm çıktım!
ama, çıkmamış da olabilirim.
çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır.
görünen köy... uzakta değildir
buraya çıktıksa sonradan çıkmadık mı dedik?
bunlar bi takım uydurma laflardır...
sahi ya ben buraya neden çıktım?
kim çıkardı lan beni buraya?!
- Açıklamayı niye bekliyorsunuz arkadaşlar erteleyecekler , zaten sıcak felan filan mesajı verdi M.a.a :)
Meydan 08
25.07.2011, 18:07
açıklama yapılacak diye ders çalışamıyorum yarın sınavm var hadi açıklayın da derse oturalım yaw :)
colnago061
25.07.2011, 18:07
18:00 -18:30 gibi yapacaklarmış açıklamayı.bence 19:00 a doğru yaparlar
Meydan 08
25.07.2011, 18:08
- Açıklamayı niye bekliyorsunuz arkadaşlar erteleyecekler , zaten sıcak felan filan mesajı verdi M.a.a :)
Duyalım da belki başka şeyler de derler uefa konusunda bi açıklma bekliyorum ben eleme maçı başlamadan şu konuda karar verseler çok iyi olacak ya
Emirhan Ömeroğlu
Sıcak kelimesi geçerse hakkatten sağlam br küfürü hak eder bunlar.
colnago061
Bi açıklama geliyormuş.Delil çokluğundan dolayı fb yi 3 lige düşürdük diyolarmış.:)
Turgut Çelik
25.07.2011, 18:09
Açıklama belli arkadaşlar fazlasını beklememeliyiz şu aşamada
Sadece ligleri ertelerler 1 ay gibi bir süre.
Sefaenes
25.07.2011, 18:10
s haberdeki adam baris maci yapsin diye aciklama yapiyor na barsi olacak şike barişi mi hadi ordan derler ne bariş. Bariş savaşta olur
doctorsurgeon
25.07.2011, 18:13
Bi açıklama geliyormuş.Delil çokluğundan dolayı fb yi 3 lige düşürdük diyolarmış.:)
Aslında UEFA talimatlarına göre şike yaptığı her maç için bir alt kademeye düşmeli yani 3. amatör kümeye kadar yolu var.
Çağdaş DENİZ
25.07.2011, 18:15
faik'in o hallerini görünce aklıma hep rahmetlinin efsanevi sahnesi geliyordu.:)
..
şimdi ben buraya neden çıktım?
niçin çıktım? nasıl çıktım?
bunu izaha gerek yok
gördünüz, yürüdüm çıktım!
ama, çıkmamış da olabilirim.
çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır.
görünen köy... uzakta değildir
buraya çıktıksa sonradan çıkmadık mı dedik?
bunlar bi takım uydurma laflardır...
sahi ya ben buraya neden çıktım?
kim çıkardı lan beni buraya?!
hahahaha süper:D
Meydan 08
25.07.2011, 18:17
Açıklama belli arkadaşlar fazlasını beklememeliyiz şu aşamada
Sadece ligleri ertelerler 1 ay gibi bir süre.
şike tespiti kesin olarak ortaya konulmuş belgeler verilmisse ve bunu maa ya ilettilerse kozmik odadakiler uefanın da tavrı ortada sonuçta men cezası falan var milli takımın bile bunu göze alamazlar belki uefaya gönderilen takımları yenilerler ve biz de grupları bekleriz benfica da ne hali varsa görsün :) umur dünyası işte ya :) şimdi lig tv 1 2 saat sonra dedi deli olacam ya
Federasyon bugün küme düşürme ve şike cezalarıyla ilgili bir karar açıklayabilir...Eğer karar açıklanması 18.30 u geçerse,şahsi görüşüm sadece liglerin ertelenmesi değil,başka kararlar da açıklanabilir...
Meydan 08
25.07.2011, 18:26
Federasyon bugün küme düşürme ve şike cezalarıyla ilgili bir karar açıklayabilir...Eğer karar açıklanması 18.30 u geçerse,şahsi görüşüm sadece liglerin ertelenmesi değil,başka kararlar da açıklanabilir...
valla tam olarak aynı görüşteyim :)
açıklamanın bu defa yazılı olması nedendir acaba? çok sıradan bir açıkmama mı olacak, yoksa açıklama sonrası ortalıklarda mı olunmak istenmiyor?
Çağdaş DENİZ
25.07.2011, 18:26
bence beklentiyi kırmak için geç açıklama yapacaklar:(
Önce savcıyla görüştü,şu sıralar da UEFA ile görüştüklerini düşünüyorum.Benfica maçı sıkıştırıyor bence TFF yi...
Fatih Özkan
25.07.2011, 18:28
Önce savcıyla görüştü,şu sıralar da UEFA ile görüştüklerini düşünüyorum.Benfica maçı sıkıştırıyor bence TFF yi...
İnşallah abi. Şu an fuarda horon oynanıyor. Böyle bir haber çıksa çok güzel olur (:
Ben sadece ligin erteleneceği konusunda bir açıklama bekliyorum başka bir açıklama bu federasyon için hayal olur.
Birakin allah askina benfica macini düsünebilen tff yi, onu düsünen simdiye kadar cokdan yapilmasi gerekenleri yapmisdi.
Hamza Öztürk
25.07.2011, 18:29
beklentileri az indirin ...bu pisirik tffden öyle bi karar gelmez ...simdilik gelmez
Ben sadece ligin erteleneceği konusunda bir açıklama bekliyorum başka bir açıklama bu federasyon için hayal olur.
Tamamıyla aynı görüşteyim. Bugün değişk bir karar çıkmasını beklemiyorum. Çünkü o tarz herhangi bir emare yok. Eğer çıkarsa şaşırırım.
Birakin allah askina benfica macini düsünebilen tff yi, onu düsünen simdiye kadar cokdan yapilmasi gerekenleri yapmisdi.
TFF düşünmez ama UEFA düşünür...
Soner Kurt
25.07.2011, 18:30
şimdi çıkıp sıcaklardan dolayı ligi ağustos sonlarına ertelemeyi uygun bulduk ıvırdı zıvırdı diyecekler
bahadır2561
25.07.2011, 18:31
Ligleri erteler başka da bi karar alamaz,onlar da o cesaret yok
Hamza Öztürk
25.07.2011, 18:31
TFF düşünmez ama UEFA düşünür...
pek sanmam....biz ön elemede elenirsek fenerde zaten gidemezse para uefanin cebinde kalacak...
graylight
25.07.2011, 18:32
Videolardan birini görünce Lugano nefretim depreşti. Mail attım resmi sitesinden. Ülkemizden defol, sen bir kasapsın dedim :)) yotube linkini de verdim :)
http://www.youtube.com/watch?v=r3torai5-ak
Ntv Spor da altyazı geçen Sn. Yener in açıklaması sanırım Burağın imza töreninde "Trabzondan daha büyük klüpler" ibaresini çözebilmiş değilim açıkçası...
Ntv Spor da altyazı geçen Sn. Yener in açıklaması sanırım Burağın imza töreninde "Trabzondan daha büyük klüpler" ibaresini çözebilmiş değilim açıkçası...
Altyazıyı görmedim ama ligtv'den videosunu izlemiştim öyle bir ifade hatırlamıyorum. Avrupa'nın büyük takımlarından bahsedildi, Burak'ın oralarda oynayabilecek yetenekte olduğu söylendi. O kadar.
Real Madrid,Barcelona,Manchester United,Milan,Arsenal .... uzar gider...
Bu federasyon baskani ayni Bulent Ersoy, Kusum Aydin gibi,
"Erkek bedenine hapsolmus kadin ruhu tasir" gibi "Federasyon bedenine hapsolmus Fener ruhu" tasiyor.
Su an kestirsem mi kestirmesem mi telasinda:)
talsuv61
25.07.2011, 18:35
Ulan şerefsiz azize; açgözlülüğün ve kibirin yüzünden, hem kendini hem aileni hem fenevi hem TS'u hem saz arkadaşlarını hem Türk futbolunu hemde Türkiyeyi yaktın
Meydan 08
25.07.2011, 18:35
Türkiyede TRABZONdan daha büyük bi klüp yok onun için yurt dışında TRABZONdan daha büyük bi klüp tarafından teklifler gelecektir real barça milan falan :) benim anladığım bunu demek istedi :)
ULAS TARAKCI
25.07.2011, 18:37
Bence Ligler ertelenir ve Fenerbahçe avrupadan men karari cikar
Sami Kuk
25.07.2011, 18:38
Ulan şerefsiz azize; açgözlülüğün ve kibirin yüzünden, hem kendini hem aileni hem fenevi hem TS'u hem saz arkadaşlarını hem Türk futbolunu hemde Türkiyeyi yaktın
O değil abi birde utanmadan diyorlar hala aklanıcaz sucumuz yok.Taraftar denen mallarda nasıl mide var zaten anlamıyorum..
Bjk gibi olun az lan
Hasan YAYLI
25.07.2011, 18:38
9 Eylül de başlar liğler başka birşeyin buğün açıklanacağını sanmıyorum...
9 Eylül de başlar liğler başka birşeyin buğün açıklanacağını sanmıyorum...
Abi g tuşu bozuk mu? :D
Türkiyede TRABZONdan daha büyük bi klüp yok onun için yurt dışında TRABZONdan daha büyük bi klüp tarafından teklifler gelecektir real barça milan falan :) benim anladığım bunu demek istedi :)
Bir Trabzonsporlu için Trabzonspor dan büyük takım olamaz hele bir yönetici bu tip söylemlerde dikkatli olmalıdır bence Avrupanın büyük klüpleri ibaresi doğru olabilirdi ama benim için en büyük takım Trabzonspordur...
Geçen her dakika tezime olan inancımı artırıyor.Liglerin ertelenmesi kararını açıklamak zor bişey değil,başka birtakım kararlar açıklanabilir bugün...
MahmutHSO
25.07.2011, 18:39
Ertelemeden başka bir karar çıkacağını zannetmiyorum
BENDARLI
25.07.2011, 18:40
bu ntv sporda çıkan bi rprogram var ven vidi vici diye..
adamlar avrupanın derbilerini inceliyorlar kulup bazında kulupler arasında hep ya mezhep ya işçi sınıfı yada bölge farklarından dolayı müthiş bir rakabet var..
bizim güye dünya derbisi olan gs-fb defbisinin özelliği neki bire bir aynı takımlar bundan sonra türkiyenin derbisi.
TS-FB
derbisi olmalı ve işçi sınıfını fb lilerde zengi,n züppeleri temzil etmeli...
her türlü çakarız..bize her yer trabzon..
- Dün Akaşm Telegolü izlerken resmen 3 kilo vermişim , yağlarım öyle erimişki :) Allahım öyle büyüksünki , Mehmet Baransu bu psilikleirn gerçek yüzünü anlattı çok güzel bir şekilde ...
Ömer Kibar
25.07.2011, 18:43
Ligler ertelendi demek bu kadar zor mu ?
Tangerine Dream
25.07.2011, 18:43
O değil abi birde utanmadan diyorlar hala aklanıcaz sucumuz yok.Taraftar denen mallarda nasıl mide var zaten anlamıyorum..
Bjk gibi olun az lan
Şu Bjk'yi bir haltmış gibi göstermeyin. Üçünün de birbirinden farkı yok, bunu defalarca gösterdiler.
Nerede o kocaman 145 milyonluk fb camiası, o kibirli, şımarık fb nerede şimdiki salya sümük her köşe başı ağlayan, sızlanan, ürkek ürkek tehditler savuran, ne yapacağını bilmeden kafası kesilmiş tavuk hesabı bizlere saldıran fenerbahze zamiası :D İlahi adalet tecelli etti şimdi ise diğer kısmının tecelli etmesini bekliyoruz :)
Barış Burak
25.07.2011, 18:44
çok iyimseriz:) fb nin küme düşme kararı çıkmaz şimdiii, adam o kadar afkurdu, etik incelicek,tahkim incelicek diye renktaşlar,sadece erteleme açıklanır,ümitlenmeyin derim.
kalıpları belli bunların...
yıllardır insanlar birbirlerinin siyasi düşüncesine göre birbirlertine örümcek kafalı dediler...şu m.a.a nın tavrı asıl örümcek kafasının ne olduğunu göstermiyor mu?
Su asamada fbyi Avrupa'ya godermiyoruz sonucu beni acayip mutlu eder...
Fatih Özkan
25.07.2011, 18:46
Ligler ertelendi demek bu kadar zor mu ?
Aynen abi.
Bunu anlayamıyorum. Bu kadar korkak olamazlar!
irfanköse276
Şu Bjk'yi bir haltmış gibi göstermeyin. Üçünün de birbirinden farkı yok, bunu defalarca gösterdiler.
üçünü sevmemekte hemfikiriz ama bjk fenerleşmemeye çalışıyor bunu da görmek lazım..
ayrıca yönetimi taraftarını dinleyerek bu süreçte kamuoyu vicdanında iyibir yere sahip oldular
Sefaenes
maa bir fb olarak fb düsüremem diyerek istifa eder
ya aciklama bu kadar mi zor bize olsa coktan düsmüstük
Sami Kuk
25.07.2011, 18:47
Bu işte birşey var neden gecikti ya bu
Barış Burak
25.07.2011, 18:47
Erdal abi sen bunlara hırsız demiştin ya,bunlar hırsız da değil yahu:)
hırsız yakalandığı zaman polisten,savcıdan belge ister mi hiç;'' belgelerin bir kopyasını verin,ne çaldığımı göreyim'' diye? bunlar normal bi hırsız değil,bunlar,bunlar...neyse alın bunları dışarı:)
Onur Civelek61
25.07.2011, 18:48
Açıklamayı hangi kanal verir? hepsi verir heralde :D
Murat Erdem
25.07.2011, 18:50
açıklamayı yazılı yapacak olmaları..."acaba" dedirtiyor bana...
Uğur KÜÇÜK
25.07.2011, 18:51
Fener avrupadan men ve ligler de 9 eylül de başlıyacak açıklaması gelecek:)
Hadi totem yapalım...
üçünü sevmemekte hemfikiriz ama bjk fenerleşmemeye çalışıyor bunu da görmek lazım..
ayrıca yönetimi taraftarını dinleyerek bu süreçte kamuoyu vicdanında iyibir yere sahip oldular
bjk fenerlesmemeye mi calisiyor? bjknin yonetim olarak en buyuk hedefi fener gibi olmaktir, yillarca fenerin artik topcularini toplamalari da bundandir. Taraftari isine gecince delikanli aciklamalar yapsa da onlarin da nelere goz yumduklari asikar. Insallah bu islerin sonunda bjk de fenerle beraber kumeyi boylar, pis sikeciler...
Barış Burak
25.07.2011, 18:52
ne derseniz deyin rezalet...
18 de açıklama diyor,saat 19 oldu.
ne derseniz deyin bu bir rezalet.
ya bunlar ligler ertelendi kararını çok büyük karar vermiş gibi yapmak için mi bu kadar bekliyorlar? yada "bu kararı bile zor aldık, bundan fazlasını almaya bi tarafımız yemiyor" a mı getirmeye çalışıyolar?
leavemealone
Aciklamayi yazili yapacaklarini kim diyor arkadaslar ? Nerede yaziyor..
Ali Yerlikaya
açıklamayı yazılı yapacak olmaları..."acaba" dedirtiyor bana...
Bende acikcasi yazili bir aciklama yapilmasindan dolayi acabami diye düsünmiyor degilim, bunlar imkansizki sözlü olarak fenerin aleyinde bir aciklama yapamazlar...
Liglerin ertelenmesin aciklanmasi sözlü veya yazili olarak kolayca yapilabilir bir olay...
Tangerine Dream
Ben, bana yapılanları unutmuyorum kardeşim. Benim idmanıma çıkmış futbolcuyu (Yusuf Şimşek) ayartan kimdi? O hafta maçımız varken hocamıza (Ziya doğan) teklif götüren kimdi? Daha dün İnönü'de Şenol Güneş'in maruz kaldığı hakaretleri ne çabuk unuttuk?
Emirhan Makul
25.07.2011, 18:53
ne derseniz deyin rezalet...
18 de açıklama diyor,saat 19 oldu.
ne derseniz deyin bu bir rezalet.
F5 Yapıp bekliyoruuuuzzzz
http://www.tff.org/default.aspx
Yazılı açıklama yapılacak olması bana da acaba dedirtiyor ama hiç zannetmiyorum. Toplanıp becerip alamazlar bu kararı onlar. Alırlarsa afiyetle yerim bu laflarımı tabi.
Onur Civelek61
25.07.2011, 18:54
Yazılı açıklama :S
Turgut Çelik
25.07.2011, 18:54
Ben, bana yapılanları unutmuyorum kardeşim. Benim idmanıma çıkmış futbolcuyu (Yusuf Şimşek) ayartan kimdi? O hafta maçımız varken hocamıza (Ziya doğan) teklif götüren kimdi? Daha dün İnönü'de Şenol Güneş'in maruz kaldığı hakaretleri ne çabuk unuttuk?
:alkış: :alkış: :alkış: :alkış: :alkış: Evet unutulmadı yaptıkları.
Ertuğru Sağlam ne demişti...bu lig de bir Anadolu takımının şampiyon olması imkansız görünüyor...biz bir mucizeyi başardık(ki nasıl olduğunu biliyoruz) bundan sonra bunu başarabilecek bir takım çıkmaz zannetmiyorum demişti...
Ertuğrul Hoca bu açıklamayı ekonomik gücün İst. takımlarının elinde olduğundan mı yapmıştı yoksa ???
Bence bir çağrılsın savcılığa :)
irfanköse276
25.07.2011, 18:55
bjk fenerlesmemeye mi calisiyor? bjknin yonetim olarak en buyuk hedefi fener gibi olmaktir, yillarca fenerin artik topcularini toplamalari da bundandir. Taraftari isine gecince delikanli aciklamalar yapsa da onlarin da nelere goz yumduklari asikar. Insallah bu islerin sonunda bjk de fenerle beraber kumeyi boylar, pis sikeciler...
evet son zamanda fenerleşmemeye çalışıyor ve taraftarını dinliyor bu bence çok önemli.. Gereksiz yere Fb bjk hangisi daha kirli tartışması yapmak istemiyorum ama aynı cezayı alacak olmaları (küme düşme) bence haklı bir durum olmaz..
TFF bugün bir karar verecek olsaydı üzerindeki baskıyı düşünebiliyor musunuz?Medya ayağa kalkardı,FB taraftarı şuan TFF önünde toplanır,slogan atar,olay çıkartırdı.Bu yüzden TFF bugün beklenmedik sürpriz bir karar açıklayabilir,bu konudaki umudumu koruyorum.Açıklamanın yazılı olması da soru işareti kafamda...
Ömer Faruk61
25.07.2011, 18:55
İstanbul Adliyesi'nin çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydınlar, "Şu anda açıklama yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandı. Aydınlar, ligin başlama tarihiyle ilgili sorular üzerine ise, "Bu akşam saat 18.00-18.30 gibi bir açıklama yapacağız, büyük ihtimalle yazılı olacak" diye konuştu.
???????
en iyi açıklama (ki bu tff için hayal); ligler 5 ağustos'ta başlayacak, fb düştü, avrupa'dan men, ts şampiyon, aziz ve çetesi ömür boyu futboldan men,,.. vs. vs.
Zorunlu açıklama 25.07.2011
http://www.tff.org/Images/TFF/NoImgThumbM.gif
Bugün bazı gazetelerde, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Başkanvekili Lutfi Arıboğan'ın, TFF Onursal Başkanı ve UEFA 1.Başkanvekili Şenes Erzik ile gerçekleştirdiği buluşma ile ilgili gerçekdışı haberler yer almaktadır.
20 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşen ve tamamen dostane bir yemek olan söz konusu buluşmada, Başkan Aydınlar "Savcı bana Fenerbahçe'nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Elimizdeki deliller çok sağlam" ifadelerini kesinlikle kullanmamıştır. Ayrıca haberde, bu cümlelere cevaben Sayın Erzik'in de kullandığı iddia edilen ifadeler de hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan ve Başkanvekilinin, aynı kurumun Onursal Başkanı sıfatını taşıyan bir futbol adamı ile buluşmasına gerçek olmayan anlamlar yüklenmemesini önemle rica ediyoruz.
Kamuoyunu yanlış yönlendirmekten başka bir amaç taşımayan bu haberlere itibar edilmemesini diliyoruz.
Tff
Daha önce koyulduysa özür dilerim şimdi gördüm bu haberi ben.
Meydan 08
25.07.2011, 18:57
Bir Trabzonsporlu için Trabzonspor dan büyük takım olamaz hele bir yönetici bu tip söylemlerde dikkatli olmalıdır bence Avrupanın büyük klüpleri ibaresi doğru olabilirdi ama benim için en büyük takım Trabzonspordur...
zaten öyle dedi abi 'avrupanın büyük klüpleri' sikinti yok :)
Yine aynı hata yapılyıor. gs, fb, bjk... yok bunların hiç birinin birbirinden farkı. fbnin farkı her şampiyonluk yarışında karşımızdaki rakip olmaları. Bu işlerin ağ babası gsnin de bunların kompleksli kardeşleri bjk nin de fbden yok bir farkı.
en iyi açıklama (ki bu tff için hayal); ligler 5 ağustos'ta başlayacak, fb düştü, avrupa'dan men, ts şampiyon, aziz ve çetesi ömür boyu futboldan men,,.. vs. vs.
Bunların hepsi olsa bile liglerin ertelenmemesi bigi bir karar çıkacağını sanmıyorum. Şu yazdıklarınız arasında bana göre en kesin olan liglerin ertelenmesidir.
Emirhan Makul
25.07.2011, 18:57
19:07'yi bekliyor olmasınlar :D
Barış Burak
25.07.2011, 18:58
demek ki yetmemiş abi...
--hepiniz bilmem ne çocuğusunuz tezahüratlarına maruz kaldığımız inönü deplasmanları yetmezmi?
--demek ki fenevleşmemiş diye seviniyoruz. fenevleşmemesi mühim değil, bjk olmaları yetmiyor mu?
--asbaşkanları hala yalçın karadeniz dene şahsiyetsiz değil mi?
--mustafa denizli aklınca bizi küçümsediğinde,onu alkışlayanlar hala tribünde,yönetimde değil mi?
--akıllarınca yaşlı kahvesini basanlar bunlar değil mi?
--şerefliyiz deyip kupayı teslim eden,ama avrupadan çekilemeyenler bunlar değil mi?
--hadi bunu geçtim,paf takımı sahaya süreceğim deyip geri çeken bunlar değil mi?
--son olarak daha fazla sayayım mı?
Turgut Çelik
25.07.2011, 18:58
Ahahaa ççç olabilir.
Emre Dumangöz
25.07.2011, 18:59
hadi be kardeşim hadi be yapın artık su acıklayıda rahatlıyalım bizde düşürün fenerbahceyi ben ble bir acıklama bekliyorum
kemal_efe
sadece erteleme çıkacak gibi görünüyor,beklentileri büyük tutmayalım arkadaşlar.
evet son zamanda fenerleşmemeye çalışıyor ve taraftarını dinliyor bu bence çok önemli.. Gereksiz yere Fb bjk hangisi daha kirli tartışması yapmak istemiyorum ama aynı cezayı alacak olmaları (küme düşme) bence haklı bir durum olmaz..
Sikeye kalkismislar ve fb ile ayni konumdalar. Biseyleri basarmak icin 10 sefer de, 1 sefer de uckagida basvuruyorsan seref yoksunusundur. Insallah kume duser bjk de... Kurallar belli, beterin beteri var diye bjk gibi sikeci bir takim bu isten siyrilmamali...
mackali_81
liglerin ertelenme kararını açıklayacaklar başka da bir şey beklemeyin
- Evet yoktur hiçbirinin farkı , ama Bjk biraz daha ayrıdır , bana göre tabi...
Onur Civelek61
25.07.2011, 19:00
fb düşürüldü diye yazılı açıklama mı olur :D
Barış Burak
lig 9 eylülde başlayacak.görürsünüz.
Uğur KÜÇÜK
demek ki yetmemiş abi...
--hepiniz bilmem ne çocuğusunuz tezahüratlarına maruz kaldığımız inönü deplasmanları yetmezmi?
--demek ki fenevleşmemiş diye seviniyoruz. fenevleşmemesi mühim değil, bjk olmaları yetmiyor mu?
--asbaşkanları hala yalçın karadeniz dene şahsiyetsiz değil mi?
--mustafa denizli aklınca bizi küçümsediğinde,onu alkışlayanlar hala tribünde,yönetimde değil mi?
--akıllarınca yaşlı kahvesini basanlar bunlar değil mi?
--şerefliyiz deyip kupayı teslim eden,ama avrupadan çekilemeyenler bunlar değil mi?
--hadi bunu geçtim,paf takımı sahaya süreceğim deyip geri çeken bunlar değil mi?
--son olarak daha fazla sayayım mı?
bjk,fb,gs sadece renkleri farklıdır...
Diğer tüm pisliklerinin birbirinden aşağı kalır yanı yoktur..
Şimdi onu bırakın da
Açıklama nerde kaldı:)
Bu fenerasyonla 5 yıla ancak fener düşer:D:D:D
Ligin tescil edildiğini de o dakikalarda söylemişlerdi zaten. :cool:
Emirhan Makul
25.07.2011, 19:02
Ligin tescil edildiğini de o dakikalarda söylemişlerdi zaten. :cool:
Son 5 Dakika :D
aciklama yarina ertelenebilir :)
Deniz Tosunoğlu
25.07.2011, 19:04
Aziz Yildirim geceyi hastanede gecirecekmis.
graylight
25.07.2011, 19:05
26 Ağustos olur erteleme tarihi...
irfanköse276
Sikeye kalkismislar ve fb ile ayni konumdalar. Biseyleri basarmak icin 10 sefer de, 1 sefer de uckagida basvuruyorsan seref yoksunusundur. Insallah kume duser bjk de... Kurallar belli, beterin beteri var diye bjk gibi sikeci bir takim bu isten siyrilmamali...
Benim gözümde aynı değiller.. 2004de fb 11puan farkla bjkyı nasıl doğraya doğraya şamp olduğunu gördüm... Hatta bu sene boyunca aklıma hep o sezon geldi biz çok iyi dayandık diye..
Bir yöneticisinin i.akın gibi bir haysiyetsiz ve ondan çok daha haysiyetsiz menejerinin yapmış olduğu bir salaklık olarak görüyorum..
Cezası küme düşmekse düşsünler zerre umrumda olmaz ama fb ile aynı cezayı alırlarsa üzülürüm
Barış Burak
Aziz Yildirim geceyi hastanede gecirecekmis.
kiminle???
Mustafa Önder
ertansuzgun Ertan
Bilgiyi 2 kez teyit ettirdim. 9-10-11 Eylül dönemindeki hafta sonu Süper Lig'in ilk hafta maçları oynanacak. Kaynak direkt TFF...
Murat Erdem
25.07.2011, 19:06
yöneticiler fedarasyon binasının arka kapısından sıvışıp, açıklama metinini kapıcıya verip "saat x'de dışarıda bekleyen gazetecilere dağıt" demiş olabilirler...
legurhan
Kıymetli dostlar;
Herşey sıra ile yavaş yavaş , alıştıra alıştıra, sindire sindire.....
İlk önce süper kupa finali iptali, sonra havalar sıçak lig başlama tarihi ertelenmesi...
Bu arada tvlerde gazetelerde alınacak kararların zeminini hazırlamaya dönük konuşmalar yazılar...
Mesela dün ufaktan mehmet baransu ve telegol bunun sinyalini verdi...
İlerleyen günlerde Trabzonsporun mağduriyetleri ile ilgi daha gür sesler çıkmaya başlayacak....
Bu akşam beklenen açıklamadan erteleme ve başlama tarihi dışında birşey çıkmaz diye düşünüyorum...
Rahat olalım keyfimize bakalım sakin olalım ve izleyeylim....
Emre Dumangöz
ben şöle bir acıklama bekliyorum evet şike yapılmıstır bu ligde artık maç oynanmaz 10 sene futbol yasak size bu pislin içinde bırakın top oynamayı misket yuvarlanmaz çoluk çoçuhunuzu çahırın çamurdan kale yapalım .
Yoksa yine bir karar almama kararı mı aldılar.
Benim gözümde aynı değiller.. 2004de fb 11puan farkla bjkyı nasıl doğraya doğraya şamp olduğunu gördüm... Hatta bu sene boyunca aklıma hep o sezon geldi biz çok iyi dayandık diye..
Bir yöneticisinin i.akın gibi bir haysiyetsiz ve ondan çok daha haysiyetsiz menejerinin yapmış olduğu bir salaklık olarak görüyorum..
Cezası küme düşmekse düşsünler zerre umrumda olmaz ama fb ile aynı cezayı alırlarsa üzülürüm
2003'te bjknin diger takimlari nasil dogradigini da gordun mu? Evinde maclari sata sata bursayi nasil dusurdugunu de gordun mu?
bjk temiz bir takim degil, insallah kumeyi boylar...
Ali Yerlikaya
25.07.2011, 19:07
TFF nin resmi sitesi cökdü arkadaslar...
Büyük olasilikla aciklama ekleniyor olabilir...
Sorun sadece bendeyse mesaji ciddiye almayin :D
Mustafa Önder
25.07.2011, 19:09
ertansuzgun Ertan
Bilgiyi 2 kez teyit ettirdim. 9-10-11 Eylül dönemindeki hafta sonu Süper Lig'in ilk hafta maçları oynanacak. Kaynak direkt TFF...
:)
irfanköse276
25.07.2011, 19:10
2003'te bjknin diger takimlari nasil dogradigini da gordun mu? Evinde maclari sata sata bursayi nasil dusurdugunu de gordun mu?
bjk temiz bir takim degil, insallah kumeyi boylar...
bilgileriniz yanlış.. tekrar bir araştırın..
ama sonuç olarak siz istiyorsunuz düşsün ben de istemiyorum
Barış Burak
25.07.2011, 19:11
federasyon ert''eleyecek'' :D başarısız bir Olcay Ç. denemesi... :) yapacam ula bigün:)
irfanköse276
25.07.2011, 19:15
twitter da 9Eylülde başlayacakmış muhabbeti iyice dönmeye başladı
legurhan
25.07.2011, 19:16
Onlar, gökyüzünün maviliklerine kanat çırpan, ölen ama unutulmayan hala içimizde yaşayan boranlardı ve gökyüzünün maviliklerinde güzelliklere doğru durmaksızın kanat çırpıyorlar...
TS uğruna zamansız gidenlere...
Hakan Yıldırım
(süreçin önemine katkısı olsun)
aydinlar savcinin sohbetini sevdi galiba..görüsme uzayinca aciklamada gecikmis haliyle..
asimetrik
25.07.2011, 19:21
aydinlar savcinin sohbetini sevdi galiba..görüsme uzayinca aciklamada gecikmis haliyle..
Pek hoş tavırlar sergilemiyor, gelmişken bir ifadesini alayım demiş de olabilir.
Fatih Özkan
Neydi bu yahu ?
Tangerine Dream
Sırf ligin başlama tarihini kararlaştırmak bu kadar uzun sürmezdi bence. Avrupa kupalarıyla ilgili bir açıklama da beklemiyor değilim.
Serdar Dilekoğlu
25.07.2011, 19:22
saat 8 oldu halen bir açıklama yok. hayde federasyon neyi bekliyorsun artık.
yattarinho61
25.07.2011, 19:22
bizim icin en iyi durum ne ? erteleme konusunda
Barış Burak
25.07.2011, 19:23
sayfa 61 ulaaa ule ule ule uleeeeee
Fatih Özkan
25.07.2011, 19:23
Daha geniş çapta bir açıklama olacak herhalde...
Topu topu tarih vereceklerdi (:
9 eylulde baslamasına gerek yokkı delıller kuvvetlıyse 5 gunde karar verılebılır 9 eylule atarlarsa bu ısı sogutmaya bakıp kapatcaklar anlasılan
asimetrik
25.07.2011, 19:24
Sırf ligin başlama tarihini kararlaştırmak bu kadar uzun sürmezdi bence. Avrupa kupalarıyla ilgili bir açıklama da beklemiyor değilim.
İyimser olur. Bu konuyla ilgili, MAA geçen hafta Uefa ya doğru uzun bir pas atmıştı.
küstürdüler tff yi..aciklama falan yapmayacaklar..onca mail gönderilirmi yahu uefa ya :)
mehmet83
25.07.2011, 19:24
Aciklama yapilacagi kesin mi? Yoksa tahmin mi?
yatmaztara
25.07.2011, 19:26
ve evet, beklenen açıklama henüz yapılmadı :(
Fatih Özkan
25.07.2011, 19:26
Aciklama yapilacagi kesin mi? Yoksa tahmin mi?
Açıklama yapılacağı kesin...
Zorunlu açıklama 25.07.2011
http://www.tff.org/Images/TFF/NoImgThumbM.gif
Bugün bazı gazetelerde, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Başkanvekili Lutfi Arıboğan'ın, TFF Onursal Başkanı ve UEFA 1.Başkanvekili Şenes Erzik ile gerçekleştirdiği buluşma ile ilgili gerçekdışı haberler yer almaktadır.
20 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşen ve tamamen dostane bir yemek olan söz konusu buluşmada, Başkan Aydınlar "Savcı bana Fenerbahçe'nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Elimizdeki deliller çok sağlam" ifadelerini kesinlikle kullanmamıştır. Ayrıca haberde, bu cümlelere cevaben Sayın Erzik'in de kullandığı iddia edilen ifadeler de hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan ve Başkanvekilinin, aynı kurumun Onursal Başkanı sıfatını taşıyan bir futbol adamı ile buluşmasına gerçek olmayan anlamlar yüklenmemesini önemle rica ediyoruz.
Kamuoyunu yanlış yönlendirmekten başka bir amaç taşımayan bu haberlere itibar edilmemesini diliyoruz.
Tff
Daha önce koyulduysa özür dilerim şimdi gördüm bu haberi ben.
boyle bir donemde azizle konus , bir anlam cikartmayalim,.
senezle konus ,bir anlam cikartmayali,
fener yoneticileri ile tff de konus , bir anlam cikarmayalim
nesin hemserim sen ? federasyon baskani mi ? muhabbet kusu mu?
Barış Burak
25.07.2011, 19:28
habunlar cidden sığırötesi operasyonu hakediyorlar.
sığırların bile belirli bir ahıra giriş ve çıkış saatleri var.o saatler belli, belirtilen aralıklarda ufak sapmalarla ahıra giriş-çıkış yaparlar.
bunlar girip-çıkmayı bırakın, yazıyı kamuoyuna bile sunamıyorlar.
niye geç kaldın? diye sorsak; sular ve elektirkler yoktu hocam diyecekler...
pes yahu. saat 7 buçuk oldu...
Ertan1982
Bence ciddi kararlar verildi ve verilecek.Herseyi yavas yavas yapmak istiyorlar.Bu Hafta en az tane daha aciklama bekliyorum TF ve sonunda bizim lig Sampiyonlugunu tescil edildigiyle bitirirler bu aciklama maratonun.
mehmet83
Açıklama yapılacağı kesin...
Eyvallah. Omrumuz beklemekle geciyor zaten, bu aciklamayi da bekleriz napalim.
Tangerine Dream
İyimser olur. Bu konuyla ilgili, MAA geçen hafta Uefa ya doğru uzun bir pas atmıştı.
Uefa'nın görüşmede bunlara ne söylediğini bilmiyoruz ki. Bana kesinlikle şaibeli bir takım göndermeyin de demiş olabilir. Zaten o görüşmeden sonra işi biraz hızlandırdılar.
devilkid
açıklama bizi tatmin etmez..karar verilmeli..en azından kupa bize verilsin demiyorum ama şampiyonluk kupası ellerinden alınmalı..
ayrıca lig bitiminde hemen avrupaya katılacakları bildiren eski tff başkanını selamlıyorum...
Deniz Tosunoğlu
25.07.2011, 19:29
9 eylul super lig
bank asya 10 eylul
Engin Koltuk
9 eylülde başlıyor
Celil Köse
9 Eylül'e ertelendi lig.
Selçuk Aydın61
9 eylül e ertelendi lig
ertelenmis ligler 9 eylüle..hicbir aciklama yapilmamis baska..bizde bos yere bekliyoruz yazili aciklamayi..
osmannuri
25.07.2011, 19:30
Lig 9 Eylül'e ertelenmiş.
Mert Marabaoğlu
9 eylül oda güzel..
adım adım şampiyonluğa..
leavemealone
Aciklamaya gelll..
9 eylülde lig basliyor nokta
Deniz Tosunoğlu
25.07.2011, 19:31
Bank Asyanin ertelenmesi sinyaldir..
Ertan1982
Güzel istedigimiz gibi gidiyor.FB bye bye.Bir darbede UEFA dan yedilermi bu is bitti.
Sefaenes
bunun icin mi bu kadar bekletti serefsiz tff fb kurtarmak icin hala ugrasiyor bu maa
9 eylul super lig
bank asya 10 eylul
9 Eylül'e ertelendi lig.
9 eylülde başlıyor
9 eylül e ertelendi lig
Lig 9 Eylül'e ertelenmiş.
9 eylül oda güzel..
adım adım şampiyonluğa..
Aciklamaya gelll..
9 eylülde lig basliyor noktaHey maşallah :)
Barış Burak
25.07.2011, 19:32
Barış Burak kolpa haber yapmaz :D 9 eylül diyorsam 9 eylül:)
iki hafta ceza aldık,içeri girdik yattık,af çıktı 1 haftada çıktık,içeriden abilerimiz,agalarımız oldu,bırakın da kaynağımız olsun artık:) 9 eylül diyorsam 9 eylüldür ulee:D
herkeşe benden çaayy
fıyasko 1 bucuk ay var ısı unutturmaya (sıyası yazarların artık dıllendırmedıgı sekılde) calısıp ısı uzatcaklar fener busene dusmıcek
Gamze_TS
Bu mudur yani aciklama? 8 saat toplaniyorsunuz bu mu cikiyor? Ooo biz daha cok bekleriz daha onemli aciklamalar icin
Lig ertelendi. Hadi bakalım ne olacak.
mehmet83
Aciklama bu mu? Gerekcesi de havalarin sicak olmasidir kesin.
Mustafa Önder
Demin alıntıladım niye kimse sallamadı anlamadım ki :)
Tunay ERDEM
karar için en az 1 ay bekleyeceğiz demek.
Kermit1654
Adam tatilini bölüp gelmiş
asimetrik
25.07.2011, 19:33
Uefa'nın görüşmede bunlara ne söylediğini bilmiyoruz ki. Bana kesinlikle şaibeli bir takım göndermeyin de demiş olabilir. Zaten o görüşmeden sonra işi biraz hızlandırdılar.
Sorulan net bir soru üzerine verdiği cevapta, Avrupa'ya gidecek takımları biz belirlemedik bizden önce belirlenip gönderilmişti ve ilgili kararı Uefa verecektir dedi.
Her söylediğinin tersini yapıyor diyorsan haklısın. Fırıldak gibi bir adam.
cetin tartismalar oldu sanirim..fb nin küme düsürülmesini nasil aciklar bunlar..toplu intihar girisimi yaparlar..
Şampiyonlar Ligi grupları için kuralar ne zaman çekilecek ?
ntvspordaki spikerlere bakın ağlayacaklar.Şansalın kızı hala diyor ki sıcaklar yüzünden ertelenmiştir.Tövbe tövbe
Tangerine Dream
25.07.2011, 19:35
Sorulan net bir soru üzerine verdiği cevapta, Avrupa'ya gidecek takımları biz belirlemedik bizden önce belirlenip gönderilmişti ve ilgili kararı Uefa verecektir dedi.
Her söylediğinin tersini yapıyor diyorsan haklısın. Fırıldak gibi bir adam.
Geldiği günden bu yana sergilediği tutum buydu Gürcan Abi. Hep kendini bağlayan ve sonradan değiştirmek zorunda kaldığı açıklamalar yaptı.
MonteCristo
25.07.2011, 19:35
boyle bir donemde azizle konus , bir anlam cikartmayalim,.
senezle konus ,bir anlam cikartmayali,
fener yoneticileri ile tff de konus , bir anlam cikarmayalim
nesin hemserim sen ? federasyon baskani mi ? muhabbet kusu mu?
Bunlar 30 kere görüştü tff başkanıyla, bizim bir yönetici veya başkan Aydınlar'la bir kere görüşse bin tane komplo teorisi üretilirdi.
Bu arada Tff yine kaçtı. Geciktir geciktir nereye kadar. ŞL'ye Trabzonspor'u göndermezseniz kulüp dava açıp tazminat almaz mı sanıyorsunuz ! Gene karar vermediler. Kaçın bakalım nereye kadar kaçıcaksınız. Bunların hesabı sorulmaz sanıyosunuz !
Uğur KÜÇÜK
25.07.2011, 19:36
Ya lig ertelendi işte...
Daha korkmayın...
Feneri s.s kuralına göre DÜŞÜRECEKLER
Başka çareleri yok...
Acı çekiyorlar şuanda ...
Böyle düşmeleri beni çok daha mutlu ediyor...
Bir de bizim direk gitme hakkımızı gasp ettiler zaten..
Avrupa da da 1-2 mac oynayıp diskalifiye edilmesini çok istiyorum...
5 yıl da ordan men yedi mi...
G...ü 10 yıl daha doğrultamaz fener...:)
Ertan1982
25.07.2011, 19:36
Bu öküz fenerliler Avrupa diyor.UEFA delileri istedigse bunlar Avrupayi unutsunlar.UEFA bunlari CL ortasindanda atar ordanda 2.Lige kafadan 2 yil gitti birde eksi 30-40 verdilermi 3 sene Sikebahce yok.Kimse burda düsürmezler felan demesin.Avrupali girdimi ise bu is bitti.Adamlarin dini imani para,Paralarina birsey olursa analarini babalarini tanimazlar.
Hürriyet gazetesinin spor müdürü Mehmet Aslan:İddalar çok ciddi ki böyle bir karar alındı diyor
ömer çavuşoğlu henüz şikeye ilgili bi belge görememiş ççç
Tangerine Dream
25.07.2011, 19:38
NTV Spor cenaze evi, Mehmet Aslan'a dokunsan ağlayacak. Fakat durumu kabullenmiş gibi konuşuyor.
Hürriyet gazetesinin spor müdürü Mehmet Aslan:İddalar çok ciddi ki böyle bir karar alındı diyor
Günaydın beyefendi. Ulan tam salak bunlar ya.
leavemealone
Benim en cok merak ettigim her seye maydanoz olan Sansal büyüka nerede ? Neden sesi cikmiyor..
Arkadaş bir futbol zevkimiz vardı ramazanda onun da içine etti bu şikeciler Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Necat Ulusoy
sözlü açıklama mı yaptılar, yazılı mı
İkinci ligde ertelenmiş. Bu güzel haber. Aksi olsaydı feneri düşürmemek için çalışıyorlar derdim.
yorumsuz6117
25.07.2011, 19:39
9 Eylül'e kadar napcaz :D
Benim en cok merak ettigim her seye maydanoz olan Sansal büyüka nerede ? Neden sesi cikmiyor..
Kızına vekalet vermiş kızı ağlıyor şansal yerine televizyonda.
Meydan 08
Bank Asyanin ertelenmesi sinyaldir..
Alo alo , sinyal yolluyom alıyonnu :)
Salpazarli
Haberlerde bir arkadas duymus bana telefonla haber verdi, masaya fenerin sike yaptigina dair 26 tane belge konulmus...
Hürriyet gazetesinin spor müdürü Mehmet Aslan:İddalar çok ciddi ki böyle bir karar alındı diyorHeee işte böyle fb yanlısı gazete bile kabulleniyor artık.
Gamze_TS
Sansal'in kizina bak! Olumsuz bir karar cikarsa milli takim etkilenir moymis? Salak, kime gore olumsuz karar? Bize gore olumlu. Fener agziyla program yapiyorlar. Olumsuz degil adil karar denir ona. Ayrica milli takimdaki diger futbolcular da ( bizimkiler) olumlu etkilenir
Mehmet Aslan: olumsuz karar cikarsa milli takim olumsuz etkilenir. Ne demek ya bu şimdi. Yani fener düşerse milli takım olumsuz, düşmezse olumsuz etkilenecekmiş. Yuh
Selçuk Aydın61
25.07.2011, 19:40
şimdi yaklaşık 50 gunleri var ya şampiyonluk kupası bize gelecek..... YADA TÜRKİYE BU UTANÇLA HATA YAPTIK MASALI DİNLEYECEK....
Tangerine Dream
25.07.2011, 19:40
sözlü açıklama mı yaptılar, yazılı mı
Ayaküstü açıklama.
Bank asyaya yolcu var demek :D
9 Eylül'e kadar napcaz :DBenfica'yı geçersek zaten 1 ay bunu konuşuruz. :)
Meydan 08
25.07.2011, 19:41
karar için en az 1 ay bekleyeceğiz demek.
Karar cl grup kuralarına yani 25 ağustosa kadar verileceğini öngörüyorlar mış ntv de dediler
Soruya bak...Küme kararı milli maçtan önce açıklanırsa ne olur...Allah sizi ıslah etsin pislikler!
Metin Sağır
25.07.2011, 19:41
Facebook'da gönderiler:
* İyi işte futbolcular oruç tutar :D
* Fenerin ligi 10 eylul'de baslayacakmis.
Yok milli takım etkilenir yok ekonomi etkilenir.
Peki etkilenen Trabzonlular ne olacak, hak hukuk ne olacak
Barış Burak
25.07.2011, 19:42
bi dakka bi dakka,liglerde ertelendiğine göre,artık bir stoper ve sol bek alalım dimi yahu?
MonteCristo
Ya lig ertelendi işte...
Daha korkmayın...
Feneri s.s kuralına göre DÜŞÜRECEKLER
Başka çareleri yok...
Acı çekiyorlar şuanda ...
Böyle düşmeleri beni çok daha mutlu ediyor...
Bir de bizim direk gitme hakkımızı gasp ettiler zaten..
Avrupa da da 1-2 mac oynayıp diskalifiye edilmesini çok istiyorum...
5 yıl da ordan men yedi mi...
G...ü 10 yıl daha doğrultamaz fener...:)
Eğer fb şampiyonlar ligine gider de sonradan şike yaptığı açıklanırsa Trabzonspor dahil tüm Türk takımları ve milli takım 5 yıl men cezası alıcak. Ben böyle biliyorum.
legurhan
Şampiyonlar ligi grup maçları kurası 25 ağustos'da çekiliyor..O güne kadar kesin karar vermiş olacaklardır....Herşey istediğimiz gibi yolalıyor...Karadeniz halkından ne derece istenebilir bilmiyorum ama yine isteyelim; SABIR, SABIR, SABIR....
Keyfimize bakalım eğlenelim ...
Bildiğim birşey varsa karar 20 gün içinde karar verilir.
ntvspordaki spikerlere bakın ağlayacaklar.Şansalın kızı hala diyor ki sıcaklar yüzünden ertelenmiştir.Tövbe tövbe
hakkaten arkadaş nerelere bağladılar zaarlar :)
Gamze_TS
25.07.2011, 19:44
9 Eylül'e kadar napcaz :D
Kutlamalari planlariz, heyoooooo!!!
medya simdikte deliller o kadar güclükü ligler bu kadar süre ertelendi demeye basladi
Kusura bakmasınlar ama bizim Avrupa maceramızı .iç ettiler.
Şimdi düşünelim, Benfica'yı eledik, öbür turu da geçtik gruplara kaldık. Eh sonra fb men edildi o adamlar ne olacak? bizim elediklerimiz muhtemelen şikayet edecekler ve bir sürü daha olay.
İkincisi de şu, biz direk elendik sonra fb men edildi. Bizim hakkımızı kim ödeyecek? Parasal yönünü geçtim reklam yönü de var bu işin. Ulan fb batarken bile bize de bir şey yapıyorsunuz.
Eren Karaahmetoğlu
25.07.2011, 19:45
Doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkımız ne olacak?
Bunun hesabını, maddi manevi tazminatını verecek mi Federasyon hazretleri?
leavemealone
Etik kurulu erteleyin dediyse Febe kesin düstü hayirli olsun..
Selçuk Aydın61
memet demir kol DELİLLER CİDDİKİ CEZAEVİNDE ADAM VAR... bu durumda maç oynanmaz...
PinkFloyd
bence federasyon şikebahçeyi 15-20 gün içerisinde küme düşürür. çünkü okuduklarımıza göre şike yapan takımları o sezonki puan cetvelinin en son sırasına yazılırmış. bu durumda buca, kasımpaşa ve konyanın süper ligde kalma ihtimali var mevcut şartlar altında. bu takımlarada süper lige hazırlanmaları için süre gerekir. yan, 5 eylülde açıklanırsa fenerin ve sivasın küme düştüğü buca veya konya nasıl süper lige hazırlanacaklar. bence en geç 10 ağustos gibi açıklanır. lig de 14-15 takımla oynanmak zorunda kalmaz. buca ve konyada transfer yapabilirler.
Erteleme karari alinmasi bi hafta surmusse, vay halimize..
yerli piyasa düsecektir bayagi..2-3 yerli takviyesi yapabiliriz..birde taraftari costuracak yabanci bir transfer..
bu bi ay nasil gececek yahu..1-2 dalga olsada izlesek :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.