Orijinalini görmek için tıklayınız : Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Adem Erdoğan
10.07.2011, 10:53
Su an icin dusundugum Aziz bence anlasma yapti ve tutuksuz yargilanma sureci icin bir hastanelik durumlari gostermelik yapiliyor olabilir. Aziz in "bulbul gibi otmus" olma ihtimalini kimse gozonune almiyor nedense.
Cok mu delikanli adam?
"Fb icin daragacinda sallanirim ama hastayim cezaevine FB icinde olsa giremem" davranisi birbiri ile celismiyor mu?
Şekip öttüğüne göre Aziz de ötmüş olabilme ihtimali çok yüksek.
Daha birbirlerine düşecekler, belalarını kendi içlerinden bulacaklar.
Ortada bir yanılgı var bana göre.
Federasyonun kararının azizin tutuklanmasıyla alakası olmaması lazım.
Sonuçta bunlar bu cezaları azize göre değil eldeki belgelere göre verecekler.
Kaldı ki tutuklamalara göre vereceklerse bile şikeden gözaltına alınanların 1-2 tanesi dışında hepsi içerde.
Yiğit Gayretli
Sergen zor Suleyman, atlari yakalayip konusturmak lazim:)
Ha at ha Aziz. Farkları yok ki. İkisi de küp şeker görünce kendinden geçiyor...
Emirhan Yazıcı
nerde yazıyor... yeni mi haber?
Evet haber bugünün http://www.fotomac.com.tr/Genel/2011/07/10/5-yil-ceza-kapida
Burada ve 2-3 gsazetede daha gördüm..
Onur Civelek61
10.07.2011, 10:55
Ve Yıldıvım mapusa düşer:
İşte ilk anlar...
Aziz:şekerim mi yükseliyov ya...
Gardiyan:giv içevi düşev
aziz: sende v'levi söyliyemiyovsun...senle bi anlaşma yapalım mı kavdeş
gardiyan:senle anlaşma yapanlav içevde sen onlavın yanına hadi bakalım..
aziz:susma hakkımı kullanıyovum.
Ve şikecilerin buluşması
şikep:ooo başkan yırttın sandık nerelerdesin ya?
aziz:yıvtamadık şikep sende kendini yevleve atmışın :D sen futbolcumusn şikep :D
şikep:napalım senin gibi hastalıklı değiliz.
aziz:sen mi? başkanım diyeceksin..yoksa gövüvsünüz...
şikep:o devirler geçti artık.
bülo:susun ya susun ya yerde yatmaktan anam ağladı zaten.camii yaptırdım okul yaptırdım bide yatak yaptırsaydım keşke.
mecnun:aziz başkan var mı bişeyler ben iyi değilim.
aziz:o kadar pava vevdik alsaydın bişeylev.getittivemiyovmusun?
mecnun:leyla mı getirin banaaaaaa
:D :D :D
aziz:vah mecnunum...ümit nevelevde ya?
şekip:bülo:mecnun:kadınlar kovuşunda..
aziz:ne buvda bile şike yapıyov beni bile geçti.
Korcan:gitti gençliğim
aziz:sen hiç konuşma öyle gol mü yeniv lan :D :D
Yiğit Gayretli
10.07.2011, 10:55
Ortada bir yanılgı var bana göre.
Federasyonun kararının azizin tutuklanmasıyla alakası olmaması lazım.
Sonuçta bunlar bu cezaları azize göre değil eldeki belgelere göre verecekler.
Kaldı ki tutuklamalara göre vereceklerse bile şikeden gözaltına alınanların 1-2 tanesi dışında hepsi içerde.
Elde belge var ama Aziz ve diğerlerinin ifadeleri de gidecektir TFF'ye. Aziz'in itiraf ettiğini düşün. Her şey çok daha kolay olmaz mı ?
LazAnisT
10.07.2011, 10:57
Su an icin dusundugum Aziz bence anlasma yapti ve tutuksuz yargilanma sureci icin bir hastanelik durumlari gostermelik yapiliyor olabilir. Aziz in "bulbul gibi otmus" olma ihtimalini kimse gozonune almiyor nedense.
Cok mu delikanli adam?
"Fb icin daragacinda sallanirim ama hastayim cezaevine FB icinde olsa giremem" davranisi birbiri ile celismiyor mu?Bu senaryolar çoğaltılabilir ama karşında devlet var.
Zaten şu süreçte yeterince darbe aldılar.
Ali İhsan
10.07.2011, 10:58
Trabzonspor'u hala görmezden gelmeye çalışan, Trabzonspor'u gündem dışında tutunca şampiyon olmayacak sanan basına yazıklar olsun.
sarman61
Bu adama bu dosyayı verenler kimler soruşturulmalı. Rahatsızlandım diyor ama gazete ve dosya okumayı biliyor. Adam sorguda sıkıştığı anda hastalandım diye ayak yapıyor ardından hastahane yolunda sorgu için gerekli hazırlıkları yapıyor bu nasıl iştir. Bu kadar ilerlemenin ardından şeref yoksunu aziz serbest mi kalacak. Zaten sorgulamalarda tutturmuş gidiyor biz bilet veriyorduk kendisine yok ona bilet verdim yok oda biletti. Nedir bu ya. Meğer Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanı değil. Bankocuymuş.
Adem Erdoğan
Herkes rahat olsun; herşey istediğimiz gibi olacak.
Farkındaysanız gün geçtikçe gündem bu doğrultuda yani bizim içim olumlu yönde değişiyor.
Ben 2 kuruma güveniyorum; adli makamlar ve UEFA. Ve bu ikisi ne derse o olacaktır.
Emirhan Yazıcı
10.07.2011, 11:00
Farkındaysanız gün geçtikçe gündem bu doğrultuda yani bizim içim olumlu yönde değişiyor.
Ben 2 kuruma güveniyorum; adli makamlar ve UEFA. Ve bu ikisi ne derse o olacaktır.
Şahsen Ben çok rahatım...
Bende tam aksini idda ediyorum. Yavas yavas bu isten bisey cikmaz diyorum.
ilyas BAHADIR
10.07.2011, 11:02
Bu fener taraftarını anlamak mümkün değil.. İlk önce yalancı pehlivanlar gibi meydana çıktılar.. "Adalet neyse yerini bulsun, şeriatın kestiği parmak acımaz" gibi, sözde dürüstlük kokan laflar ettiler.. Ama iki gün sonra baktılar ki; birileri hakikaten bir bok yemiş, yani pabuç pahallı.. Yani polis delil toplamış, yargı da mühürü basmak üzere.. Bu sefer kıvırmaya başladılar.. Protesto yürüyüşü yapacaklarmış.. Neyi hırsızlığı mı, yoksa şerefsizliği mi, ya da satma ve satılma üzerine oynanan adilikleri mi? Hayır bu şerefsizliklerin hiçbirini protesto etmiyecekler.. Bu hainlikleri, adilikleri tesbit eden devletin polisi ile tesbiti tescil eden yüce yargıyı protesto edeceklermiş.. İşte fener taraftarının haysiyet düzeyi..
Gelelim Trabzon taraftarına; Hakettikleri ya da haksız yere ellerinden alınan şampiyonluğa kavuşmalarına ramak kaldı.. İnsan sevinç naraları atmaz mı? Kudurmaz mı? Sağa sola sataşmaz mı? Sokaklara dökülmez mi? Dökülmez.. Eğer adam Trabzonluysa, bunları yapmaz.. Onlar, "kupa" diye bir teneke parçasına tapmaz.. Onların derdi, gönülleri fethetmek besbelli.. Duruş göstermek.. Delikanlı olmayı belletmek.. Fenerlileri ne kadar biliyorsam, Trabzonluları da o kadar biliyorum.. Arada dağlar kadar fark olduğu, bu olaylarla ispatlandı.. TRABZONLU, SAHALARDA DEĞİL, SOKAKLARDA DA GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLDUĞUNU KANITLADI.. BİR TARAF NE KADAR BİZİ DÜNYAYA REZİL ETTİYSE, DİĞER TARAF O KADAR VEZİR ETTİ.. DELİKANLILIĞIN OKULU YOK.. DOĞUŞTAN OLUR.. SONRADAN DEĞİL..
Yazan : Abidin Tekin
Kaynak : Facebook Karşıyaka Spor Kulübü
Bende tam aksini idda ediyorum. Yavas yavas bu isten bisey cikmaz diyorum.
Aynen abi bu iş uzadıkça cıvımaya başlıyor. Bu adam bir kez daha hastaneye giderse göndermesinler yeter artık, başında bir doktor beklesin orada bu adam rahatsızlandım dediğinde inanıp hastaneye gönderiyorlar hemen.
Başka bir insan olsa bir kere hastaneye göndermezler ya, eşitlikten bahsederler birde.
tahirdemir
10.07.2011, 11:03
Satılmış medyaya göre tek yetkili mercii fenerbahce. Arkadaş bu sabah eve geliyorum gazetenin birinde bu soruşturmada gri alanlar var diye manşet atmış adamlar...
Herkez feneri aklama peşinde ama bi yerlerine kacacak haberleri yokkkk
Mahkemeye bir daha giderse bir daha hastaneye gitmesine gerek kalmayacak.Sorgunun sonlarına gelinmiş..
Mustafa AYDIN
10.07.2011, 11:05
Eğer bu işin sonucunda fener ceza alırsa,şampiyonluğumuz kadar sevineceğim bir konuda fenerin cezasını verecek olan kurumun başında yine bir fenerlinin olması.Küme düşmekten daha acı olur ezikler için.
Emirhan Makul
10.07.2011, 11:05
Öğleye kadar adliyeye getirilmesi istenmiş.
Ömer Yüce
10.07.2011, 11:07
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/10/1548.jpg
Medyayı karıştırmam işe yaramış mıdır diye bakıyor? Ayrıca nasıl bir göz altıdır bu. Hala göz altında olan bir kişiye nedir bu serbestlik? Şüphelidir. ve operasyonun 1 numaralısıdır...
Bu işten bişey çıkmayacak diyenler yeni Türkiye'yi iyi anlayamamışlar kanaatindeyim...
Ömer Yüce
10.07.2011, 11:09
Öğleye kadar adliyeye getirilmesi istenmiş.
Karar çok ağır olacak. Artık onlarında sabrı siniri kalmamışa benziyor. Bu göz altıında alma olayından sonraki herşey dikkate alınacaktır...
Arkadaslar ben yeni kalktim. Ama Spor icin ZDFin altyazio gectigine 23 senedir tanik olmadim.
Kolpa haberdir.
Mustafa AYDIN
Bu fener taraftarını anlamak mümkün değil.. İlk önce yalancı pehlivanlar gibi meydana çıktılar.. "Adalet neyse yerini bulsun, şeriatın kestiği parmak acımaz" gibi, sözde dürüstlük kokan laflar ettiler.. Ama iki gün sonra baktılar ki; birileri hakikaten bir bok yemiş, yani pabuç pahallı.. Yani polis delil toplamış, yargı da mühürü basmak üzere.. Bu sefer kıvırmaya başladılar.. Protesto yürüyüşü yapacaklarmış.. Neyi hırsızlığı mı, yoksa şerefsizliği mi, ya da satma ve satılma üzerine oynanan adilikleri mi? Hayır bu şerefsizliklerin hiçbirini protesto etmiyecekler.. Bu hainlikleri, adilikleri tesbit eden devletin polisi ile tesbiti tescil eden yüce yargıyı protesto edeceklermiş.. İşte fener taraftarının haysiyet düzeyi..
Gelelim Trabzon taraftarına; Hakettikleri ya da haksız yere ellerinden alınan şampiyonluğa kavuşmalarına ramak kaldı.. İnsan sevinç naraları atmaz mı? Kudurmaz mı? Sağa sola sataşmaz mı? Sokaklara dökülmez mi? Dökülmez.. Eğer adam Trabzonluysa, bunları yapmaz.. Onlar, "kupa" diye bir teneke parçasına tapmaz.. Onların derdi, gönülleri fethetmek besbelli.. Duruş göstermek.. Delikanlı olmayı belletmek.. Fenerlileri ne kadar biliyorsam, Trabzonluları da o kadar biliyorum.. Arada dağlar kadar fark olduğu, bu olaylarla ispatlandı.. TRABZONLU, SAHALARDA DEĞİL, SOKAKLARDA DA GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLDUĞUNU KANITLADI.. BİR TARAF NE KADAR BİZİ DÜNYAYA REZİL ETTİYSE, DİĞER TARAF O KADAR VEZİR ETTİ.. DELİKANLILIĞIN OKULU YOK.. DOĞUŞTAN OLUR.. SONRADAN DEĞİL..
Karşıyaka'lılar harbi delikanlı adamlarmış.Kaleme alanın yüreğine sağlık.
AKSOY_61
Çok seviyorum şu karşıyakayı.
Adam gibi adamlar.
Ahmet Başkaya
Medyayı karıştırmam işe yaramış mıdır diye bakıyor? Ayrıca nasıl bir göz altıdır bu. Hala göz altında olan bir kişiye nedir bu serbestlik? Şüphelidir. ve operasyonun 1 numaralısıdır...
Ne serbestliği var ki ?
Gazete okuyor ne var ki bunda . Apo bile televizyon izliyor yahu :)
Hahaha super eline saglik :D
F.Bahçe Suçu sabit görülene kadar Şampiyonlar Ligi'nde
TFF, Şampiyonlar Ligi'ne F.Bahçe ve Trabzonspor'un bu sezon katılımı ile ilgili herhangi bir değişiklik yapmayacak. Ancak şike ispat edilirse UEFA, takımlarımızı organizasyondan men edecek...
Kaynak.zilliyet
Böyle bişe olursa bu ülkenin zararını kim takdim edicek....
Adli makamlar üzerine düseni yapiyor ve yapacak.Ama fenerasyon isi sürüncemede birakirsa ve biz sampiyonlar ligine direk katilamazsa; simdi ben buraya en agir küfürleri yazmak istiyorum, boslugu siz doldurun .................................................. ........................
Insallah Ademim Pazartesi o karar cikmali !
Murat Altun
10.07.2011, 11:11
Aslinda onun bu cirpinislari hosumada gidiyor Birakin debelensin ulan ne kviriyon kaciyon erkek gibi ya kendini savun yada itiraf et Basim kicim agriyor demekte tam sana gore birsey demi
MehmeTS_ADANA
10.07.2011, 11:11
ya kimse merak etmesin bu olay kasıtlı olarak seçim sonrasına bırakıldı.ezikler çok ağır cezalar alacak.aksi halde türkiyede şike yasallaşır buda dünya gözünde türkiye ligini bitirir
Ümit Küçük
10.07.2011, 11:12
Ne serbestliği var ki ?
gözaltında olan insanın dışardan biriyle görüşmesi ve haber alması için özel izin gerekiyor
ilyas BAHADIR
10.07.2011, 11:12
Ne serbestliği var ki ?
http://www.htspor.com/fenerbahce/haber/647121-aziz-yildirim-hastaneye-gonderildi
bide burdan bak sadece gazete olmadıgını görürsün, adama dosya hazırlayıp vermişler
Adam 15 Temmuza kadar Hastane Adliye arasında mekik dokuyacak gibi..
hamucera
10.07.2011, 11:13
http://spor.milliyet.com.tr/f-bahce-sucu-sabit-gorulene-kadar-sampiyonlar-ligi-nde/spor/spordetay/10.07.2011/1412583/default.htm
eğer bu haber doğru ise Allah sizi tez zamanda mezara göndersin
Ümit Küçük
10.07.2011, 11:13
Adli makamlar üzerine düseni yapiyor ve yapacak.Ama fenerasyon isi sürüncemede birakirsa ve biz sampiyonlar ligine direk katilamazsa; simdi ben buraya en agir küfürleri yazmak istiyorum, boslugu siz doldurun .................................................. ........................
abi boşver onları yollasınlar dava sonuçlandı mı maddi tazminat açar donuna kadar alırız tff den
doctorsurgeon
10.07.2011, 11:14
TRT-3 Altyazı veiyor. UEFA, fener ile ilgili soruşturma sürse bile şamp. ligine katılabileceğini bu konuda tff yetkili olduğunu açıklamış.
Tff başkanı fenerli yöneticilerle kaç kere başbaşa gizli görüşmeler yaptı,aziz 3 gündür herkesi oyalıyor,uefa 1 haftadır çıkıp yapması gereken açıklamayı yapmıyor,tff elimizde delil yok mahkeme sürecini bekleyeceğiz diyor siz ne bekliyorsunuz.
Ben hepinizden çok istiyorum bu emek hırsızları layık oldukları kümese girsin ama gidişat hiç hoş değil...
1-Trabzonspor taraftarı sabırlıdır. Ne kadar sabırlı olduğunu şampiyonluğu elinden alenen çalınırken gösterdi. Ama eğer şike kanıtlandığı halde çalınan şampiyonluğu iade edilmezse o zaman sel olur bu taraftar ve selin altında kimler boğulur bilemem.
2-İtalyada skandal skandal denilen olay Juventus ve Milanın maçlarına hakem ayarlamadan ibarettir. Aziz Yıldırım denen yaşam formu zaten bunu açık açık itiraf etti. Yalnızca bu itiraf bile FBnin küme düşmesi için yeterliyken bu memelekette hala daha ne konuşuluyor anlamak mümkün değil.
3-Ne demek mahkemeyi bekleyelim. Zaten 14 nisan öncesinde şike olayları adli bir olay kabul edilip mahkemeye bile gitmiyordu ki. Sporun anayasayada çerçevesi çizilmiş ayrı bir hukuku vardır ve o uygulanır, Kanıtlar bu kadar açıkken mahkeme sonucunu bekleyelim demek alenen spor hukukunu yok saymaktır ve anayasal suçtur.
4-Trabzonspor yönetimine düşen yarın ki toplantıya çok hazırlıklı ve gerekirse geçtğimiz günlerde TRT ye konuk olan spor hukuğu hocası Doç. Dr. Özkanı ve bu işi bilen hukukçuları da yanına alarak katılmasıdır.
5- Eğer tüm bunlara rağmen şampiyonluğumuz iade edilmez ve FB düşürülmezse Trabzonspor mevcut TFF yöneticilerinin sonuna kadar pisliğe bulaştığı bu ligden derhal çekilmelidir.
Bizim yönetimin Cengiz Candar aleyhine direk suc duyurusunda bulunmasu lazim degil mi?
Allahim kafayi yiyecegim.
TFF, Şampiyonlar Ligi'ne F.Bahçe ve Trabzonspor'un bu sezon katılımı ile ilgili herhangi bir değişiklik yapmayacak. Ancak şike ispat edilirse UEFA, takımlarımızı organizasyondan men edecek...
Kaynak.zilliyet
Abi anlamadigim daha mahkeme sureci baslamadi 6 aya ancak baslayacak yargilama 2 3 sene surecegi ongoruluyor.. Hala bir sey olmamis gibi davranmaya devam M.A.A. bunun hesabini veremezsin..
Eren Karaahmetoğlu
10.07.2011, 11:15
Öyle iş mi olurmuş?
Zannetmiyorum Milliyet'in haberinin doğru olduğunu.
Hala suçu sabit görülene kadar diyor.
Yarın veya bugün emniyet delilleri fenerasyonla paylaşmayı düşünmüyor mu acaba?
Eğer ellerindeki belgeleri bu adamlara vermezlerse sahiden böyle bi aptalca karar çıkabilir.
Eğer gerçekten öyle bir şey varsa,bu kararın arkasında her kim varsa hakkımı helal etmiyorum.
olcay_61
10.07.2011, 11:17
onurumdur Karşıyakada büyümek, gurumdur Trabzonlu Trabzonsporlu olmak..
5 yıl ceza kapıda..
5 yıl ceza kapıda UEFA'dan TFF'ye gelen yazı, Başkan Aydınlar'da şok etkisi yarattı. Çünkü UEFA; şike yaptığı tespit edilen takımların küme düşürülmesini istiyor. Yoksa o ülkenin milli takımını ve kulüplerini 1 ile 5 yıl arasında uluslararası organizasyonlardan men ediyor.
10 Temmuz 2011 , 09:04
Türkiye, şike depremi ile sarsılırken, olaya adı karışan takımların alacağı cezalar da merakla bekleniyor. Ancak önceki gün UEFA'dan Futbol Federasyonu'na gelen yazı; Başkan Mehmet Ali Aydınlar'da adeta şok etkisi yarattı. Şike dosyasının acilen değerlendirilmesini isteyen UEFA yetkilileri, TFF'nin vereceği cezaları yeterli bulmazsa, derhal kendi kararlarını uygulamaya koyacak. UEFA'nın Disiplin Talimatnamesi'nde 2.05 ve 2.07 maddeler Türkiye'de yaşanan şike soruşturmasını da kapsıyor.
Bu maddelere göre şike yaptığı tespit edilen takımlara küme düşme cezası uygulanıyor. UEFA'nın Futbol Federasyonu'ndan talebi, bu konuda gerekli cezanın acilen uygulanması yönünde. Ancak buna rağmen Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki TFF, şike yaptığı tespit edilen takımlara gerekli cezayı vermezse, UEFA devreye girerek Milli Takımımız'ı ve tüm kulüp takımlarımızı uluslararası organizasyonlardan 1 ile 5 yıl boyunca men edecek. Şikeye karışan takımların da küme düşürülmesini isteyecek.
Bu haber önemli.
tam bir hafta oldu
ilk duyduğumda yoldaydım
şaka mı acaba demiştim
şimdi ne kadar gerçek olduğunu anladım
ayrıca basının da ne kadar cibiliyetsiz olduğunu bir kez daha anladım
bize hakkımız verilecek
ben hakkımla mücadele edeyim öbürü yavşaklık yapsın
ama neymiş suçu ispat edilsinmiş
adamlar sana yetki vermişler
her şey kanuna uygun
gereğini yapacaksın
bana ne fener denilen karektersiz takımın düşeceği durumdan
ben almam gereken her şeyi
kupayı
parayı,
şl direk katılmayı
itibarı
her şeyi istiyorum
birinden biri verilmezse sonuna kadar tepki verilmeli
TFF'nin bu konuda nasıl bir karar vereceği çok önemli çünkü türk futbol tarihin de ilk defa bir takım ya küme düşecek yada küme de kalacak.Yeni kanunlara göre şike ve teşvik primi vermenin cezası bellidir,TFF vereceği karar önümüzdeki sezon(lar) için de çok önemli çünkü vereceği karar da olurda fb ve sivas küme düşürülmezse önümüzdeki sezon(lar) içinde diğer takımlar şike ve teşvik primi verelim nasıl olsa küme düşmeyecez diye herkes bu pisliği içine girecek.Bu yüzden bence fb ve sivas %100000000 küme düşürülecek yoksa türk futbolu biter ileri değil geri gideriz.TFF elimizde delil yok deyip bu işin içinden sıyrılamaz kendi başlarını yakarlar onun için vericekleri karar tarih de ilk olacak bu yüzden yeni yasada cezası neyse onu uygulayacaklar.
Hüdai Pervaneli
10.07.2011, 11:19
Kaynak.zilliyet
Yalan Haber Uefa Kesinlikle Bu sene Feneri Istemiyor Ya fenerküme düsücek Yada TFF ceza alicak 1-ile 5 yil arasi Tüm organizasyonlardan men edicekler
Ahmet Başkaya
10.07.2011, 11:20
http://www.htspor.com/fenerbahce/haber/647121-aziz-yildirim-hastaneye-gonderildi
bide burdan bak sadece gazete olmadıgını görürsün, adama dosya hazırlayıp vermişler
Kim dosya hazırlayıp vermiş yahu yapmayın bu kadar çabuk suçlamayın adaleti temsil edenleri . Dosya hazırlansa o kadar kameranın yayında olduğu zaman mı bakar adam ayrıca sanığın hakkı diye biliyorum neden yargılandığını bilmek . Bunun kadar normal bir durum yok .
gözaltında olan insanın dışardan biriyle görüşmesi ve haber alması için özel izin gerekiyor
Belki de özel izin almıştır :)
Yargı süreci tamamlanmak üzere demek ki gerekli kişiler biriyle görüşmesinin işleyen sürece hiç bir etkisi olmayacağını düşündüler ki ben de böyle düşünüyorum . Demek ki deliller çok net . Ses kaydı varsa mesela dilerse padişahla konuşsn ne olacak ?
Bu sebeple izin verilmiş olabilir .
Mesut AKYILDIZ
10.07.2011, 11:20
Pazartesi herhangi bir karar çıkmasa bile kimse umutsuzluğa kapılmasın bence o toplantı bir yol haritası çizilmek için yapılacak asıl karar daha sonra ki günlerde açıklanır.. Bu arada iş bu noktaya gelmişken hala bu işten birsey çıkmaz diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum, çünkü önceden iş hiç bu noktalara gelememişti ki sonuç alınsın şimdi ise bu noktaya gelindi ve bunun artık dönüşü yok Uefa en az bizler kadar bu işi ciddiye alıp takip ediyor, bunun dönüşü olmadığını Fenerliler bile anladı....
5 yıl ceza kapıda..
5 yıl ceza kapıda UEFA'dan TFF'ye gelen yazı, Başkan Aydınlar'da şok etkisi yarattı. Çünkü UEFA; şike yaptığı tespit edilen takımların küme düşürülmesini istiyor. Yoksa o ülkenin milli takımını ve kulüplerini 1 ile 5 yıl arasında uluslararası organizasyonlardan men ediyor.
bu fenerliler ne yuzsuz herifler ya. Dustukleri duruma bakiyorum ve bizim bu durumda oldugumuzu dusunuyorum. Inanin utancimdan bmn ye bile girmekte zorlanirdim herhalde ama adamlar halen daha kendilerini aklama pesinde. Kolay degil ikinci lige dusmek, bu yilki kazandigin paralari iade etmek, futbolcularinin serbest kalmasi, seneye gelirlerin cok cok azalmasi, belki fener icin zarar 100 milyon euroyu bulacak evet belki toparlanmak 1-2 sene degil 3-5 sene surcek katiliyorum kolay degil ama bundan kurtulmak icin en azindan yonetim istifa eder. Yeni yonetim gelir gunu kurtarmaya calisir. Ama yok bu yonetimden birde baskan cikarmayi dusunuyorlar. Bilmiyorum Turkiyedeki etik kurallari nedir ama avrupada coktan istifa etmislerdi. Dusununki CL macina cikiyorsun ve avrupali spikerin ilk yaptigi yorum sike ve baskan, yonetim kurulunun iceride oldugu. Ar damari catlamis bu insanlar bundanda utanmaz herhalde...
Hayatta daha spor gibi bir Konu icin altyazi gecmemis ZDF, bizim icin gecti?
Hemde Türk Futbolu icin?
Yahu adamlarin Teletextinde bile en ufak haber yok. Inanmayin böyle firsatcilara.
MİSSE_MİSSE
10.07.2011, 11:22
gürkan hacırın yazısında cemil turanın 1981 yılında fener rize maçında şike ayarlamaktan ceza aldığını yazıyordu. milliyet arşivden buldum. adam şikeden ömür boyu men cezası almış. futbolla ilgili hiç bir görevde yer alamaz ve stadyumlara görevli olarak giremez diyor cezada.
Emirhan Yazıcı
Almanyadakiler de teletextlerde bile böyle haber yok diyor. nasıl olacak
Üstad,Fotomaç,Sabah gazetelerine bak..
Zafer Fidan
Hayatta daha spor gibi bir Konu icin altyazi gecmemis ZDF, bizim icin gecti?
Hemde Türk Futbolu icin?
Yahu adamlarin Teletextinde bile en ufak haber yok. Inanmayin böyle firsatcilara.
Bende bunu demek istiyorum. ZDF de mubarek bizim ilgili her konuda altyapi geciriyor :D BMN'in efsane kanali ZDF
Murat Altun
10.07.2011, 11:23
Abicim olay ilk patlak verdiginde butun herkes ayni yorumy yapti eger en ufak delil varsa fenev kume duser Trabzon kupayi ve şl ne direk katilma hakkini alur diye Sonra baktilar ne en ufak delili aziziz boyunu asmis yedigi naneler ve emniyet bir kamyon delil toplamis Bunu tahmin edemeyenler simdi ayni aziz gibi kiviriyor idi sulandirmaya fenevi kurtarmaya calisiyor
Ama herkes rahat olsun kanunlar neyse o uygulanacak Bu saatten sonra geri adim atacak olan merciler isi bu noktaya getirmezler di Kendini dokunulmaz goren azizenin dokunulmadik yeri kalmayacak Fenevlilerde adam olun hirsiza sahip cikmayin bir kerecik olsun durust olun yau :)
Adamların stadına isim veren insan bile şikeci :)http://zaman.com.tr/yazar.do?yazino=1156344&title=saracoglu-sukrunun-marifetleri
Bizimkiler ancak Twitterde Taraftar azarlar. Baska numara yok. Kös Kös otursunlar, Konserden, tatilden twitpic atsinlar.
Eski alışkanlıkları bırakmak zordur. Eskiden olsa fenerbahçeyi veya başka güçlü kurumları incelemek dahi imkansızdı. Ancak şimdi bir değişim süreci içersindeyiz. "Devlet" bu değişim sürecinde halkından daha ileri bir seviyede. Daha modern düşünebiliyor. Ancak federasyon ve benzeri "özel" sayılabilecek kurumlar (Sonuçta Federasyon başkanı sivil bir insan) halen eski kafalı olabilir. Eski alışkanlıklarını bırakabileceklerini sanmıyorum. Federasyon başkanı kanunlar ile "nefsi" arasından kalmıştır. Kanun çok net "düşürün" diyor. Nefsi ise tersini söylüyor. Kolay değil tabiiki. Ama küme düşme cezası gelecektir.
Ayrıca şunu da unutmamak gerekir, mahkeme bir takımın düşmesine karar veremez, sadece kişilerin alacağı cezanın ne olacağına karar verir. Eğer elde delil varsa küme düşme cezası yakında verilecektir.
SDanışmaz
10.07.2011, 11:25
Almanyadakiler de teletextlerde bile böyle haber yok diyor. nasıl olacak
O zaman huzursuz olun :D
Erdal Kılıçarslan
Öğleye kadar adliyeye getirileceğini nereden duydunuz?
The Legend
eğer fener küme düşürülüp şampiyonluk bize verilmezse UEFA 5 değil 20 yıl almasın bizi.
eğer fener küme düşürülüp şampiyonluk bize verilmezse UEFA 5 değil 20 yıl almasın bizi.
Sanmıyorum.Uefada işin içinde olduğuna göre yamuk bir karar veremezler.
Ahmet Başkaya
10.07.2011, 11:27
Bence dünya kulübü olmakla alakası yok , olay yargı sürecinde sonuçta .
Juventus düştüğü zaman yargı sürecinde ben Türkiye'de tek bir haber bile görmemiştim . Ki Juventus dünyanın en büyük kulüplerinden yani .
Öğleye kadar adliyeye getirileceğini nereden duydunuz?
Ligtv'de ''Aziz Yıldırım'ın Şişli Etfal'e kaldırılması ve sağlık durumu iyi olursa duruşmaya sabah devam edilmesi kararlaştırıldı.''diye yazıyordu.
worldmaster
10.07.2011, 11:29
Ulan 3 gündür telef oldum. Aziz bey ha tutuklandı tutuklanacak diye. Hastaneden çıkmaz oldu herif.
Ahmet Başkaya
10.07.2011, 11:30
Ulan 3 gündür telef oldum. Aziz bey ha tutuklandı tutuklanacak diye. Hastaneden çıkmaz oldu herif.
Bir de Fenerlileri düşünün işkence çekiyorlar işkence :D
Acılı ölüm .
Mustafa Ayazoğlu
10.07.2011, 11:30
Bu dava uzun sürecek biliyoruz 3-5 yıl.. Tek amaçları şampiyonlar ligine katılıp , küme düşmemeyi sağlamak.
Aziz Yıldırım tutuksuz yargılanırsa tüm delilleri bu uzun süreçte karartır.
Aziz tutuklanırsa uzun vade olsa da ceza alacaktır.
- ADALETİN sağlıklı işlemesi , delillerin ortadan kaldırılmaması için Aziz Yıldırım tutuklanmalı
- Fenerbahçe'yi küme düşürmez ise dava sonunda SUÇLU bulunursa gelecekte bizim haklarımız ne olacak ?
- Federasyon tehditlere boyun eğmeden bir karar vermeli
Özgener Federasyonu, Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu tescil edip, UEFA’ya bildirim yapmıştı. Ancak Avrupa futbolunun patronu, şike soruşturması nedeniyle Fener’in kupa sayısını 18 yerine 17 yazdı.
18’İNCİ şampiyonluk UEFA’da kayıp. Avrupa futbolunun patronu UEFA, Türkiye’de başta Fenerbahçe olmak üzere birçok kulübü kapsayan şike soruşturmasına temkinli yaklaşıp topu Türkiye Futbol Federasyonu’na atarken, ilk tavrı internet sitesinde gösterdi.
Sarı-Lacivertli kulübün UEFA.com’-da yer alan sayfasında 2011-12 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde yer aldığı belirtilmesine karşın şampiyonluk sayısının 18 yerine 17 olarak gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.
Mahmut Özgener Federasyonu, ligleri tescil etmiş ve bunu da UEFA’ya bildirmişti. Ancak şike soruşturması nedeniyle UEFA Etik Kurulu, Fener’in şampiyonluk sayısını artırmadı.
Bu arada Sarı-Lacivertli yönetimin, haberin medyaya yansımasından sonra UEFA’ya yazılı bir başvuruda bulunup “Şampiyonluk sayımızın 18 olarak belirtilmesini istiyoruz. Çünkü mahkeme süreci devam ediyor. UEFA, bu rakamı düzeltmezse kamuoyunda şike yapmış damgası yeriz” itirazı yaptığı belirtildi.
Travelair
10.07.2011, 11:31
Aziz Yıldırım'ın sağlığı elverip sorgusu biterse iddianame hazırlanacak mı yoksa başka dalgalar mı beklenecek?
Gizlilik kararı iddianame hazırlanınca mı kalkacak?
Gizlilik kararı kalkarsa federasyon gerekli belgelere ulaşıp karar verecek mi?
UEFA olaya nasıl bakıyor?
61trabzonomer
10.07.2011, 11:32
http://www.ajansspor.com/futbol/federasyon/h/20110710/5_yil_ceza_kapida.html
bu yazı eğer gerçekten varsa artık köşeye sıkıştı TFF kesin küme düşecektir.Önemli olan tez zamanda açıklanması gerek cezanın.
Ozan Gözaçan
10.07.2011, 11:32
valla ben yargının bu kadar tantanadan sonra ya pardon yanlışlık olmuş diyeceğini sanmıyoum ama tff herzamanki kaypaklığını yapa bilir bence ve fenevi bi şekilde aklamaya çalışacaklardır
biirde suçu sabit görülene kadar beklerler ve fenv CL ye giderse sonra şike ispatlanır ve tff bunları ligden düşürürse TRABZONSPOR un direk katılmadan alacağı parayı ve geçen sürede ki maddi ve manevi kayıpları fenevin ligden düşene kadar oynadığı maçlarda aldığı puanları TFF geri verecekmi asıl soru bu ...
Egemen 'in bjk tv ye verdiği ropartajın bir bölümü;
"Beşiktaş TV aracılığıyla son mesajım Trabzonspor'a olacak. Onlara da teşekkür ediyorum. Kariyerimin şu ana kadarki en güzel günlerini belki de Trabzonspor'da geçirdim. Sadece futbol anlamında değil, sosyal hayatımda da güzel günler geçirdim. Trabzonsporlulara da bana gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum."
ne olursa olsun bizde oynadığı süre içinde varını yogunu ortaya koyan tekmeye kafa uzatan bir kişi egemen, trabzona deplasmana geldiğinde umarım taraftarımızda bunu görür ve alkışlayarak buna cevap verir,
Selçuk ile Egemen çok başka ikisini lütfen karıştırmayalım,
Antep işi nasıl olacak,o benim kafamı karıştırıyor...
Travelair
10.07.2011, 11:35
feybe suçlu bulunursa UEFA şöyle der mi acaba? Marka değerimiz düşmesin diye vs vs
ÖmerFarukYılmaz
10.07.2011, 11:36
Egemen 'in bjk tv ye verdiği ropartajın bir bölümü;
"Beşiktaş TV aracılığıyla son mesajım Trabzonspor'a olacak. Onlara da teşekkür ediyorum. Kariyerimin şu ana kadarki en güzel günlerini belki de Trabzonspor'da geçirdim. Sadece futbol anlamında değil, sosyal hayatımda da güzel günler geçirdim. Trabzonsporlulara da bana gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum."
ne olursa olsun bizde oynadığı süre içinde varını yogunu ortaya koyan tekmeye kafa uzatan bir kişi egemen, trabzona deplasmana geldiğinde umarım taraftarımızda bunu görür ve alkışlayarak buna cevap verir,
Selçuk ile Egemen çok başka ikisini lütfen karıştırmayalım,
Egemen neyse de allah aşkına Selçuk'u nasıl başka yahu.
Yapmayın..
Ulan 3 gündür telef oldum. Aziz bey ha tutuklandı tutuklanacak diye. Hastaneden çıkmaz oldu herif.Ne yapsın renktaş o biliyor %10000000 cezaevine gideceğini.Aziz suçsuz olsaydı bu kadar sık hastaneye gidermiydi oda biliyor suçunun ve cezasının ne olduğunu onun için bu kadar sık rahatsızlanıyor.
Mustafa Umut
10.07.2011, 11:37
Bir çok tanıdığım değerli fenerli arkadaşlarım, abilerim var. Onlara üzülüyorum ben. Bunlar azımsanmayacak çoğunluktaki taraftar neyin ne olduğunun farkındalar zaten onlar sessizler, gerçek acı çeken onlar, malum derin acılar sessizdir.
Ne yapsın renktaş o biliyor %10000000 cezaevine gideceğini.Aziz suçsuz olsaydı bu kadar sık hastaneye gidermiydi oda biliyor suçunun ve cezasının ne olduğunu onun için bu kadar sık rahatsızlanıyor.
O zaman her yargılanan böyle yapsın durmadan rahatsızlansın ..
gazetelerin yeni argumanı, futbolcusuz şike mi olur. hadi bakalım buna ne kadar tutunacaklar.
sezerle emenike tutuksuz mu yargılanacaklar yoksa direk serbest mi kaldılar. bu ayrıntıyı bilen var mı?
Deniz Tosunoğlu
10.07.2011, 11:39
Çünkü UEFA; şike yaptığı tespit edilen takımların küme düşürülmesini istiyor.
Yoksa o ülkenin milli takımını ve kulüplerini 1 ile 5 yıl arasında uluslararası organizasyonlardan men ediyor.
Fotomaç'ın haberine göre; Türkiye, şike depremi ile sarsılırken, olaya adı karışan takımların alacağı cezalar da merakla bekleniyor. Ancak önceki gün UEFA'dan Futbol Federasyonu'na gelen yazı; Başkan Mehmet Ali Aydınlar'da adeta şok etkisi yarattı. Şike dosyasının acilen değerlendirilmesini isteyen UEFA yetkilileri, TFF'nin vereceği cezaları yeterli bulmazsa, derhal kendi kararlarını uygulamaya koyacak. UEFA'nın Disiplin Talimatnamesi'nde 2.05 ve 2.07 maddeler Türkiye'de yaşanan şike soruşturmasını da kapsıyor.
Bu maddelere göre şike yaptığı tespit edilen takımlara küme düşme cezası uygulanıyor. UEFA'nın Futbol Federasyonu'ndan talebi, bu konuda gerekli cezanın acilen uygulanması yönünde. Ancak buna rağmen Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki TFF, şike yaptığı tespit edilen takımlara gerekli cezayı vermezse, UEFA devreye girerek Milli Takımımızı ve tüm kulüp takımlarımızı uluslararası organizasyonlardan 1 ile 5 yıl boyunca men edecek. Şikeye karışan takımların da küme düşürülmesini isteyecek.
Cok güzel.. Bu is bitti sanirim :)
Erkut Ay
10.07.2011, 11:40
.................................................. ........
Yapmayın..
Cümleye dikkat edersen arkadas tam da senin söylediğini söylemiş. Ordaki "ile" karşılaştırma için kullanılmış. :)
Adem Erdoğan
10.07.2011, 11:41
http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/100720110014472251534.jpg
Adliyeye falan gerek yokmuş; bunların suratlarından adliye sarayı inşa edilir.
falcon_61_
Yapmayın..
arkadaş da onu diyor zaten yanlış anlamışssın.benim de en üzüldüğüm nokta egemenin gitmesi oldu.selçuk karaktersizi ile aynı cümlede bile kullanmamak gerek aslına
Ahmet Başkaya
...... falan koyarak içinizdeki tüm küfürleri yazın ana bacı bırakmayın .
Araya iki üç ... daha koyarak daha değişik fantezili küfürler geliştirin . Yahu bu aralar ne çok küfür edilir oldu .
Devrim Arslan
10.07.2011, 11:42
verilecek karar kolay bir karar degil kabul edelim aceleye gerek yok yani bir hafta once fener kume dusebilir deselerdi kacimiz inanirdik ,
basbakan fenerli
tff fenerli
savcisi fenerli
vs vs zor konular bunlar ama bence pazartesi cehennemin dibine kadar yollari var
NEŞAT BAŞOĞLU
10.07.2011, 11:42
tv 8 i açın
inadına_Trabzon
10.07.2011, 11:43
Şike yapan takımı ligde tutmak mı ligin değerini düşürür tutmamak mı ?
Aziz de suçlu olduğunu bildiğinden süreci uzatmaya çalışıyor. Adam haklı olsa,kendine güvense,delillerin yetersiz olduğunu bilse süreci hızlandırıp hemen aklanıp görevinin başına geçmeye çalışmaz mı ? ama uzatmaya çalışıyor,hasta imajı yaratıp yırtmaya çalışıyor,kendine oynuyor bu saatten sonra.
FB yönetimi de şamp ligine gidip ordaki parayı alıp süreci uzatmaya çalışıyor. mahkeme kararı beklenirse iş uzayacak davalar, temyizler. bu dava sonuçlanana kadar küme düşmenin getireceği mali yüke hazırlanacaklar. şimdi düşseler hazırlıksızlar ekonomik şok yaşarlar.
Sadettin_
10.07.2011, 11:43
arkadaşlar mıllıyetın yaptgı haber her zamanki gibi yine taraflı bır haber. Aslında evet uefa nın gonderdıgı yazıda oylebır sey var yanı fener dava devam ederken CL ye katılabılır diye yazmıslar. Ancak hemen alt cumlesınde karar verirken 0 tavız uygulanması gerektıgını şüphe varsa hemen geregının yapılmasını aksı taktırde uefanın turk futbolu ıcın geregını yapacagını eklemısler
rahat olun yani :)
Yaylada onlarca Taraftar toplanmis. Etkilendim :)
sarman61
10.07.2011, 11:44
Bu ne güzel bir yazı.
Akşam gazetesinin haberleri doğruysa TFF de sapıttı. Neymiş efendim mahkeme sonuçlanmadığı için hiçbirşey olmamış gibi devam edilecekmiş. Gözaltına alınanalar ne peki. UEFA tum takımlarımızı uluslararası organizasyonlardan men ederse kim ödeyecek bunun cezasını. Hırsız hem malımızı çalıyor ve yakalanıyor. Hem malımız iade edilmeyecek hemde bu hırsız ceza almadığı için katılamayacağımız bir şampiyonlar ligindeki belki 30 milyon euroluk gelirden olacağız. Yok öyle yağma...
Milliyetin yaptigi son haber, guya bir fenerasyon yetkilisi aciklama yapmis,
10:51 | 10 Temmuz 2011
F.Bahçe'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi... Başkan ve iki yöneticisi şike soruşturması geçiren Sarı-Lacivertli kulüp 'suç sabit olana kadar Şampiyonlar Ligi'nde...' KONUYLA ilgili Akişam gazetesine konuşan bir Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisi, Süper Lig'de alınan dereceler ve soruşturmanın ardından bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılım ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: 'FEDERASYON zaman baskısı altında değil. UEFA yönetiminin de TFF'ye bir son tarih vermesi söz konusu değil. Trabzonspor ile de ilgili iddialar var. Ama aynı şekilde herhangi bir bilgi ve belge gelmiş değil.
GERİYE DÖNÜK KARAR!
DOLAYISIYLA şu andaki görüntü her iki takımın da Şampiyonlar Ligi'ne katılacağı şeklinde. İlerleyen süreçte çıkacak kesin kararlara göre UEFA'nın geriye dönük karar vermesi de söz konusu olabiliyor.' UEFA'nın statülerinde Porto'nun adının şikeye karışmasının ardından önemli değişiklikler yapıldı. Avrupa futbolunun patronu, şike ve benzeri ağır suçlar konusunda karar alırken 'sıfır tolerans' prensibi ile hareket ediyor.
15 Temmuz'da Trabzon kurada EMNİYETİN şike dosyasında Trabzonspor'un da teşebbüsten sorgulanması dikkat çekiyor. Bu nedenle F.Bahçe gibi Trabzonspor da zan altında. TFF, iki takımın da Şampiyonlar Ligi'nde kuraya katılmasına izin verecek. 15 Temmuz'da Trabzonspor, 2. ön eleme kurasına girecek ve 27 Temmuz'da devler ligindeki ilk maçını oynayacak.
Seref...ler...
Oğuz ZEYTİN
...... falan koyarak içinizdeki tüm küfürleri yazın ana bacı bırakmayın .
Araya iki üç ... daha koyarak daha değişik fantezili küfürler geliştirin . Yahu bu aralar ne çok küfür edilir oldu .
... ...
*
Haklısın Ahmet... Şahsen forum yönetimine bir-iki defa bu konuda şikayet de bulundum genel anlamda. Onlardan geri dönüş olmadı. Sadece "raporlayın" diyorlar.
İpin ucu biraz değil çok kaçtı.
61trabzonomer
http://www.htspor.com/super_lig/haber/647209-uefadan-tffye-baski
bütün ajanslara düşmeye başladı bu haber :) bu çok iyi ,tabii pislig tv nin vermesini beklemiyoruz ama sonuçta böle bi durum var bu kesin.ve bütün türkiyeyi futboldan mağdur ettirilemeyeceği için kesin yaptırım olacak artık :D yarın şampiyonluğumuz sl ye direk katılma ve fb küme haberlerini bekliyorum açıkcası .
Ahmet Başkaya
10.07.2011, 11:45
Yapmayın..
Egemen ile Selçuk birbirinden farklı demiş arkadaş . Aynı şeyi savunuyorsunuz .
İddaa ediyorum ; Türkiye Futbol Fedarasyonu UEFA ve FIFA altında bir fedarasyon olmasaydı eğer , Fenerbahçe küme düşmez Şampiyonlar Liginde direk oynardı.
----------------------
Varan 1| Fakat UEFA ve FIFA %1 ihtimal varsa gerekeni yapın dedi.
Varan 2|Ayrıca sizin vereceğiniz ceza eğer yetersizse biz gerekeni yaparız dedi.
Varan 3| Eğer bunları yapmazsınız kulüp ve ülke bazında 1-5 Sene men cezası yersiniz dedi.
Varan 4| Avrupa ve Dünyada hiçbir organizasyonda söz sahibi olamazsınız dedi.
Hadi Mehmet Ali Aydınlar sıkıyorsa ceza vermede göreyim !
Ha böyle ısrarla bizim adımızı böyle şeylere karıştıranlara tazminat davası açmamız lazım.
Emre Dumangöz
10.07.2011, 11:50
tv8 acın o programa mail atınb renkdaşlar
BAHADIR33
10.07.2011, 11:51
Şenes Ezik bu konuda ne düşünür hiç soran oldu mu acaba?
bakın orada kapı gibi vatandaşımız var..
bi sorun hele ne buyuracaklar?
Helvacı61
10.07.2011, 11:53
tv8 i açın
murat köse
10.07.2011, 11:54
ya arkadaşlar neden halen tartışıyorsunuz. çok basitçe düşünün... mehmet atalay aday olup projelerini anlatmaya başladığı dönemde birileri kulağına fısıldadı ve sessizce adaylıktan cekildi.
kimsenın beklemediği anda mehmet ali aydınlar aday oldu. sonra fenerin borsoda çöküşü ve trabzonun inanılmaz değerlenmesi... tabi ortada dolaşan bu olayın blindiği ve seçimlerden sonraya bırakıldığı.
eğer devlet bunları bilmese bu olaylar yaşanmazdı.
medya istediği kadar afkursun fener düşürülmüştür. şampiyonluk bize verilcek. karşında koskoca devlet var gıgını cıkaramassın...
Armağan Dere
10.07.2011, 11:55
Bu adam neden hala tutuklanmıyor?...
Yiğit SARI
10.07.2011, 11:56
Beyler noldu dün akşam yeni uyandım ?
Açmıyoruz tv 8 i :)...Kayda değer bir şey var ise yazarsanız sevinirim. Çocuklar çizgi film izliyor bozamam keyiflerini Trabzonspor dan nefret etmesinler:)
Beyler noldu dün akşam yeni uyandım ?Aziz her zamanki yerine döndü başka ne olacak. :)
Adem Erdoğan
10.07.2011, 11:58
Açmıyoruz tv 8 i :)...Kayda değer bir şey var ise yazarsanız sevinirim. Çocuklar çizgi film izliyor bozamam keyiflerini Trabzonspor dan nefret etmesinler:)
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=tv8
Adem Erdoğan
10.07.2011, 11:59
O zaman gs de gitsin bank asyaya kaliteli derbilerini izlemeye devam etsin çingeneler.
Süper lig daha da temiz olur.
Adem seyredince günaha giriyorum :)...Sadece şunu bilin kimin ne yorum yaptığının önemi yok artık...Haber varsa söyleyin...Yorumları geçin....
İbrahim Gökhun Öztürk
10.07.2011, 12:00
Fenerlinin programda olmaması nasılda etkiliyor programı...Gerçekler konuşuluyor ...Yayıncılık olması gerektiği gibi...
Tunay ERDEM
10.07.2011, 12:00
ne oldu şimdi? yarına mı kaldı mahkeme?
Murat GENEL
10.07.2011, 12:01
aynen hocam şuanda Baby Tv'yi izliyoruz zevkle.. :) gelişmeleri yazarsanız sevinirim..
BAHADIR33
10.07.2011, 12:01
neyse birazdan birbirimize gireriz...vakit geçer biraz
ilyas BAHADIR
10.07.2011, 12:02
Mustafa karaalioğlu var, ters durum olursa o halleder :)
Merhabalar,
Öncelikle iyi yayınlar diliyorum,
Yayın başladığından bu yana programınızı izliyorum..
Herkes Fenerbahçenin küme düşüp düşmeyeceği konusu konuşuyor .
Peki size şunu sormak istiyorum ?
15-20 Milyona yakın Taraftarı olan Trabzonspor'un neden şampiyonluğu konuşulmuyor ?
Trabzonspor şike adı geçiyor fakat sadece söylentiden ibaret değil. Ne basın yayın organlarına nede televizyonlara yansıdı ?
Trabzonspor takımını ve taraftarını yaşanan şike olaylarında herhangi bir suçu yokken neden içersine çekilmeye çalışılıyor ?
Bunların dışında Bursaspor,Gaziantepspor,Kayserispor gibi takımların gelecekleri ne olacak ? Onların taraftarları neden düşünülmüyor ?
Küme düşen Konyaspor,Bucaspor takımlarıda konuşulmuyor ?
Bu olay sadece Fenerbahçe üzerine değil ? Diğer takımların durumu ne olacak ?
Hele ki hiçbir suçu günahı olmayan Trabzonspor takımı ve taraftarları hakkıyla kazanmış oldukları şampiyonluğu istiyorlar.
Saygılarımla
Serdar ŞENEL
sarman61
10.07.2011, 12:02
Trabzonlu gazeticimiz Mehmet Karaalioğlu var.
Alman ZDF de alt yazi gecti tff fenerbahce yi düsürmezse türkiye uefa dan 5 yil uluslararasi kupalardan men edilecek
5 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla
alman kanallari (haber kanallari haric) alt yazi gecmez. heleki türkiye ile hic gecmez
Eren Karaahmetoğlu
10.07.2011, 12:03
Rakip taraftarlardan isyan etmememizin nedenini kendi yönetimimize güvenmememize bağlayanlar var.
İnsan biraz araştırır Trabzon taraftarının ne düşündüğünü.
Aziz bugün kodese.
Fener yarın kümeye.
Trabzonum Şampiyonlar Ligi'ne.
Trabzonlu gazeticimiz Mehmet Karaalioğlu var.
Mustafa olmasın? o Sarman? :)....
Yapmayın..
yani selçuk bizi sattı gitti karıştırma diyorum renktaş, selçuğa herşey söylenebilir ama egemen i onunla aynı kefeye koymamak gerekir diyorum,
Bu arada Fenerbahçenin dünkü basın toplantısından sonra , Medyanın yumuşama tarafı vardı hepten yumuşadılar ..
Nihat Güneş
10.07.2011, 12:05
Merak etmeyin arkadaşlar orda en sağlam Trabzonsporlulardan biri var Mustafa Karaalioğlu ..Bizim aklımıza gelebilecek her şeyi soruyor ve tartıştırıyor sağolsun :)
Sakin olun bekleyin...Bu yara dikiş tutmaz uşaklar...Anele haberlerini araştırın mesela? :)
Helvacı61
10.07.2011, 12:06
adamlar güzel konuşuyor
Travelair
Akşam gazetesinin haberleri doğruysa TFF de sapıttı. Neymiş efendim mahkeme sonuçlanmadığı için hiçbirşey olmamış gibi devam edilecekmiş. Gözaltına alınanalar ne peki. UEFA tum takımlarımızı uluslararası organizasyonlardan men ederse kim ödeyecek bunun cezasını. Hırsız hem malımızı çalıyor ve yakalanıyor. Hem malımız iade edilmeyecek hemde bu hırsız ceza almadığı için katılamayacağımız bir şampiyonlar ligindeki belki 30 milyon euroluk gelirden olacağız. Yok öyle yağma...
İlaveten, 1 haftalık yaptıkları baskı görüldü. Bir de 2-3 yıllık baskıyı düşünün. Ligde oynanacak maçlarda çıkması muhtemel ihtilafları düşünün. Belki 2-3 sene sonra küme düşme cezası bile bu baskı neticesinde kaldırılır
Emirhan Makul
Yaylaya çıktı mı şu gerizekalılar :D
sarman61
10.07.2011, 12:07
Mustafa Karaalioğlu büyük ihtimalle şampiyonluk Trabzona teslim edilecek diyor.
Evet Erdal abi yanlışlık oldu ama hepsi aynı yere çıkmıyor mu? dimi demagoji yapayım :)
BAHADIR33
10.07.2011, 12:07
Aziz dün ambulansta gayet rahat bir şekilde günü gazetelerinden derlenen dosyasını okuyordu ya?
hani göbeğini yaymış...
fotoğrafının çekildiğini bile bile okuyordu ya gazeteleri.
herhalde mesaj veriyordu..
"bir çıkarsam aleyhimdekileri duman ederim,medya yönetici kim varsa alyhimde tek tek yazıyorum"
Zafer Fidan
10.07.2011, 12:08
http://www.senozderesi.com/resimler/haber/yayla001.jpg
Adem Erdoğan
azizem ineklerun hep karabas karabas
gelir misun benumla yaylalara arkadas
azizeme yan gozle kimseler bakmayacak
o yaylaya cikmadan cicekler acmayacak
Nihat Güneş
Programda bir yalaka tip var her tarafa gül dağıtıyor...Yok emekmiş alın teriymiş derken..Mustafa abi kapağı taktı, " burda alın teri emekle izah edilebilecek bir şey yok..Sağlam deliller var, Lig Şampiyonluğu Trabzona tescil edilecek yönde :) "
Tüm şikeci basın-yayın, şikeci gazeteler, şikeci yorumcuların üzerinde durduğu konular.
1- şikebahçe'nin süper ligde kalması,
2- şikebahçe bir bedel ödeyecekse şampiyonluktan feragat edecek fakat yerine başka bir takım şampiyon olmaycak
3- şampiyonluğun TRABZONSPOR'a verilMEMEsi,
4- şampiyonlar ligine şikebahçe'nin katılması
bu yönde çok ciddi yayın var, baskı var.
Hasan Algan
10.07.2011, 12:09
ne kadar burda umutlu mesajlar da verseniz benim umudum gittikçe tükeniyor.. umarım yanılırım.. bu basın denilen ş.refsiz oluşum yaptığı baskılarla şikebahçeyi kümeden kurtaracak .. bizler de 27 yıllık avuntumuzla başbaşa kalacağız.. eğer ki önümüzdeki hafta gelişmeler bizim istediğimiz ve olması gereken şekilde gitmezse tüm ülke çapında haklı tepkimizi en şiddetli şekilde göstermeliyiz !! pollyannacılığı yeterince oynamadık mı ??!!
Şu isimsiz üstelik Akşam a atfedilen haberimsi yi kopyalayıp durmayın...Tıklayıp da durmayın :)....Şansal ın Akşam ı % 50 düşer diyorsa yorumu size bırakıyorum artık....
Armağan Dere
10.07.2011, 12:11
La Allah aşkına bizim yönetim de çıksın 2 kelam etsin susmasın...Susmak kabullenmek oluyor..çıkın konuşun ''Fenerbahçe düşmezse türk futbolu karışır'' bunun önünü alamazsınız diye...
bordo(61)mavi
Türk sporu için önemli bir adım
http://www.hurriyet.com.tr/p/spacer.gif
10 Temmuz 2011
http://www.hurriyet.com.tr/p/2011/hdetay/text_buyult.gif (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18215570.asp?gid=381#)
http://www.hurriyet.com.tr/p/2011/hdetay/text_kucult.gif (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18215570.asp?gid=381#)
http://www.hurriyet.com.tr/_np/1116/13891116.jpg
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, futbolda şike iddialarına yönelik yürütülen soruşturmayla ilgili, “Bu şike olaylarının Türkiye’de sporun, sporun arka planının da normalleşmesi, şeffaflaşması açısından çok önemli olduğu inancı içindeyim” dedi.
Çelik, “İnşallah buradan az bir zayiatla ama çok ibretler alarak, çok dersler çıkararak bu süreç geride kalır” ifadelerini kullandı.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18215570.asp?gid=381
tahirdemir
Dün bir basın toplantısı ve bugun satılmış medya müjde fenerbahçee...
bu kadar olur soke soke alıcaz şikecilerden o kupayı
Ömer Kibar
10.07.2011, 12:12
Arkadaşlar aslı astarı olmayan yanlı medyanın haberlerini paylaşmayalım.Lütfen...
Salpazarli
10.07.2011, 12:12
hakemleri satin alabilen acaba hakimleri napar ??? :D
ferhat odabaş
10.07.2011, 12:13
ya uefa demişmiş 5 seneye kadar men ederim...
adamlar deseki fener yanmasın da 5 sene türk futbolu avrupada olmasın çok mu???
birirsi çıkıp azizin yargıyı ve insanları neresine takıp gezdirdiğini söylesin...
o çenesi düşük gs bjk yazarları yorumcuları niye yazmıyor..
başbakanı itin bir tarafına sokacak kadar cesur olanlar neden susuyor...
aziz alay ediyor.. resmen aşağılıyor.. ama ses yok..
buradan şu sonuç mu çıkıyor; ülkede muhalefet yapanda fenere karşı susanda aynı kişiler aynı toplum...
Emirhan Makul
10.07.2011, 12:13
azizem ineklerun hep karabas karabas
gelir misun benumla yaylalara arkadas
azizeme yan gozle kimseler bakmayacak
o yaylaya cikmadan cicekler acmayacak
Sen bu yaylaları yavrum yaylayamazsın
Derindir Adliyeler boylayamazsın
Oy ellerin şekerlidir oynamayamazsın
Yönetim çıkıp açıklama yapsın ve mesele birilerinin istediği gibi FB- TS kavgasına dönsün?????
Taraftar çıkıp yürüsün ve .................................................. ..................????
CAS'a kadar gider bu iş diyen fener yandaşları bile var, kanun hukuk bilmeyenlee itibar etmeyelim
inadına_Trabzon
10.07.2011, 12:15
O yalan habere konu olan TFF YETKİLİSİNİ bulduk.
TFF nin koyu fenerbahçeli çaycısı muhsin efendi.
http://img1.loadtr.com/b-92548-%C3%A7ayc%C4%B1.jpg
Onur Civelek61
Ve Yıldıvım mapusa düşer:
İşte ilk anlar...
Aziz:şekerim mi yükseliyov ya...
Gardiyan:giv içevi düşev
aziz: sende v'levi söyliyemiyovsun...senle bi anlaşma yapalım mı kavdeş
Ve şikecilerin buluşması
aziz:yıvtamadık şikep sende kendini yevleve atmışın :D sen futbolcumusn şikep :D
aziz:sen mi? başkanım diyeceksin..yoksa gövüvsünüz...
bülo:susun ya susun ya yerde yatmaktan anam ağladı zaten.camii yaptırdım okul yaptırdım bide yatak yaptırsaydım keşke.
:D :D :D
Korcan:gitti gençliğim
aziz:sen hiç konuşma öyle gol mü yeniv lan :D :D
Yiğit Gayretli
ya uefa demişmiş 5 seneye kadar men ederim...
adamlar deseki fener yanmasın da 5 sene türk futbolu avrupada olmasın çok mu???
birirsi çıkıp azizin yargıyı ve insanları neresine takıp gezdirdiğini söylesin...
o çenesi düşük gs bjk yazarları yorumcuları niye yazmıyor..
başbakanı itin bir tarafına sokacak kadar cesur olanlar neden susuyor...
aziz alay ediyor.. resmen aşağılıyor.. ama ses yok..
buradan şu sonuç mu çıkıyor; ülkede muhalefet yapanda fenere karşı susanda aynı kişiler aynı toplum...
Buna Fenerbahçe'de oynayan Türk oyuncular bile isyan eder. Milli takım ciddi bir vitrindir. Arda Turan milli takım olmasa ne yapardı misal ? Emre Belözoğlu yurtdışında yokları oynarken milli takım olmasa ne yapardı ? Semih kendi kulübünde müzmin yedekken milli takım olmasa ne yapardı ?
Öyle şey olmaz...
bugünde karar cikmaz sanirim. azize yataga kelepcelemis kendini
Yürünecek zaman gelirse yürürüz....Daha falzasını da yaparız...Şimdi değil...Bunu görmek için diplomasi falan bilmek gerekmiyor etmeyin....
Oğuz ZEYTİN
10.07.2011, 12:16
La Allah aşkına bizim yönetim de çıksın 2 kelam etsin susmasın...Susmak kabullenmek oluyor..çıkın konuşun ''Fenerbahçe düşmezse türk futbolu karışır'' bunun önünü alamazsınız diye...
Neyi kabullenmek Armağan?
Bize yönelik iddia-suçlama-şüphe yok ki?
Havadaki buluttan nem kapmaya gerek yok. Emin ol Fenerliler, biz açıklama yapmıyoruz diye çatır çatır çatlıyor (bknz. Dünkü Fotospor manşetindeki "Trabzonspor neden susuyor?" vb. yorumlar).
*
Bizim yapmamız gereken, var olanın üstünün örtülmesini engellemek!
Kamuoyunun direncinin düşmesini engellemek.
Mesela "Ganzilis" takma adlı bir arkadaşımızın hazırladığı videolar var. Medyaya yansıyan konuşmalar var. Bunları yaymak lazım.
Kendimize değil, diğer takımların taraftarlarının olduğu yerde...
*
O nedenle BMN'deki bu başlıkları cephane olarak düşünüp veri edinip Facebook-twitter-çeşitli sözlükler-haber portalları-bloglar ... vs. gibi ortamlarda kullanmalıyız.
Fatih Solmaz
10.07.2011, 12:17
herpazaracikca@tv8.com.tr saldırın arkadaşlar canlı yayın.
Ulan aziz ulan aziz , ne kadar karaktersiz birisi olduğunu bir kez daha gösterdin.
Numaradan hastaneye yatıyorsun.
Bu kadarı fazla hemen bugün içeri tıksınlar şunu. İnsanların da canını sıkmasınlar artık.
Armağan Dere
10.07.2011, 12:18
Neyi kabullenmek Armağan?
Bize yönelik iddia-suçlama-şüphe yok ki?
Havadaki buluttan nem kapmaya gerek yok. Emin ol Fenerliler, biz açıklama yapmıyoruz diye çatır çatır çatlıyor (bknz. Dünkü Fotospor manşetindeki "Trabzonspor neden susuyor?" vb. yorumlar).
*
Bizim yapmamız gereken, var olanın üstünün örtülmesini engellemek!
Kamuoyunun direncinin düşmesini engellemek.
Mesela "Ganzilis" takma adlı bir arkadaşımızın hazırladığı videolar var. Medyaya yansıyan konuşmalar var. Bunları yaymak lazım.
Kendimiz değil, diğer takımların taraftarlarının olduğu yerde...
Oğuz zaten bizimkiler de konuşmayarak Fener'i kurtartmanın peşinde...Onu demek istedim,Haklıysan sesin çıkacak kardeşim..adam hem suçlu hem bağırıyor,ama sen susuyorsun...
Bu arada baktım babam da içerde Tv8'i izliyor:)...
exelans_25
10.07.2011, 12:18
sayın hakimim resmen suistimal ediyor adam atın içeri şunu da tüm dünya bir pislikten arınsın
Günaydın beyler.
Düştümü düştümü?
İbrahim Gökhun Öztürk
10.07.2011, 12:19
LA enbesilliğe bak:D "voleybolda acıbadem fener ortaklıgı devam ederken mehmet ali aydınlar fenerin marka değerini düşürmek için adım atabilir mi "
ferhat odabaş
10.07.2011, 12:19
Yönetim çıkıp açıklama yapsın ve mesele birilerinin istediği gibi FB- TS kavgasına dönsün?????
Taraftar çıkıp yürüsün ve .................................................. ..................????
erdal bey fenerle düşman olmaktan çekinecek durumda değiliz artık..
kopacaksa kopsun kıyamet...
Anıl Caner
10.07.2011, 12:20
Yaylaya giden mallar
Yol kenarindan otlar
Sorgular başladu mi
Şekerun 300e firlar
E azize azize, vah azize azize
Allah yanlış edeni kosun cehennemine
Devlet yanlış edeni kosun cezaevine
Bugün bir şike yaptum
Şampiyonluğa mal oluyi
Günahsız Trabzonlular
Maç izlerken öliyi
Geçerken yaylasindan
Ayran içtum tasindan
Türk futbolu kurtulsun
Azizun tasmasindan
Ben yoruldum yoruldum
Sular gibi duruldum
Furduna çıktı karşima
Yüreğumden vuruldum
Şampiyonluk uçayi
Baksana kanadina
Şampiyonluk bizumdur
KONUŞMA İNADİNA!.
ACT
İsmail Türüt-E emine emine melodisi
Güzel beste oldu :)
Oğuz ZEYTİN
Oğuz zaten bizimkiler de konuşmayarak Fener'i kurtartmanın peşinde...Onu demek istedim,Haklıysan sesin çıkacak kardeşim..adam hem suçlu hem bağırıyor,ama sen susuyorsun...
Bu arada baktım babam da içerde Tv8'i izliyor:)...
Ne demeliler o zaman?
Lütfen sen söyle, hangi argümanları içeren bir açıklama yapmalı yönetimimiz?
falcon_61_
ve yıldıvım mapusa düşer:
İşte ilk anlar...
aziz:şekerim mi yükseliyov ya...
gardiyan:giv içevi düşev
aziz: Sende v'levi söyliyemiyovsun...senle bi anlaşma yapalım mı kavdeş
Ve şikecilerin buluşması
aziz:yıvtamadık şikep sende kendini yevleve atmışın :d sen futbolcumusn şikep :d
aziz:sen mi? Başkanım diyeceksin..yoksa gövüvsünüz...
:d :d :d
korcan:gitti gençliğim
aziz:sen hiç konuşma öyle gol mü yeniv lan :d :d
:d:d:d:d:d
Günaydın beyler.
Düştümü düştümü?Hastaneye düştü yine abi adam çıkmıyor ordan.
Fatih Solmaz
10.07.2011, 12:21
herpazaracikca@tv8.com.tr
saldırın arkadaşlar canlı yayın.
Buyurun koparın o halde....Herkese iyi pazarlar....
aziz hakime "tarlalar yesillensin mi?" demiş midir acaba? :)
Yiğit Gayretli
10.07.2011, 12:22
Söylenicek şeylerin tamamını Şenol Hoca otobüs konuşmasında söyledi. Üstüne bir şey konuşmanın ve kendimizi zorla sürece katmanın da manası yok...
ezikler antuda ağlama moduna geçmişler beter olun lan
Yiğit SARI
10.07.2011, 12:23
5 yıl ceza kapıda..
Kaynak ne yazıkki fotomaç ama Alman Zdf kanalında dün aksam duyurulmuş bu haber.
Salpazarli
Ne demeliler o zaman?
Lütfen sen söyle, hangi argümanları içeren bir açıklama yapmalı yönetimimiz?
sonuna kadar haklisin biz suskun kaldik fenerliler takimlarina sahip cikarken biz susuyoruz...bizde susmayalim hani sadri baskan ne diyordu türkiyenin 4de 3ü fenerin sampiyon olmasini istemiyor haliyle asagi yukari trnin 4de3ü feneri sevmiyor sadece biz degil feneri sevmeyen bu kesimle birlikte hareket edilmeli temiz bir lig istiyoruz ve bu temiz lig icin fbnin düsmesi lazim basligiyla kamuoyu yaratmamiz lazim uefaya yazi yollamamiz lazim olan bitenleri aktarmamiz lazim...
Yiğit Gayretli
Saçmaladığınızı söyleyen oldu mu daha önce ?
Mustafa Ayazoğlu
10.07.2011, 12:24
İlk günden beri olaya asılan TRT, KANAL D, HABER TÜRK ve SAMANYOLU.. Yazılı medya bugün sızan bilgi yok. Süreç durduruldu.
2 gündür.. Fenerbahçe Yönetimin açıklaması sonrasında
Ortak bir tavır ile Aziz Yıldırım'ın sağlık sorunları ile tutuksuz yargılanması gerektiği söylemine geçti..
Karar : Aziz Yıldırım öterim dedikten sonra dengeler değişti.
Şu örnekleme dünya tarihi açınından muhteşemdir..
The Godfather filminde BABA suçluydu bunu bunu bilmeyen yoktu. Ceza almadı NEDEN çünkü herkes işin içindeydi. Hatta devletin SAVCISI bile.
socrates
uefaya göre fbnin 17 şampiyonluğu var ;)
http://www.internetspor.com/spor/super-lig/18inci-sampiyonluk-uefada-kayip-83818.html?v=1310288811
Nihat Güneş
Tv8 de okunan son mesajı kim attı itiraf etsin :D
ilyas BAHADIR
10.07.2011, 12:25
Son okunan mesajı duyanlarınız var mı ?
programdaki fenerbahçelinin e-maili süperdi...
Zafer Fidan
ezikler antuda ağlama moduna geçmişler beter olun lan
Selcuk Sahin fbtv de aglamis :D
TV8 e mesaj atmış Fenerli biri. "Bu kadar ispata ve telefon kayıtlarına rağmen FB küme düşürülmese 48 yıldır tuttuğum FB yi brakırım" demiş. Gerçekleri görenlerde var az da olsa....
Emirhan Makul
Yaylaya giden mallar
Yol kenarindan otlar
Sorgular başladu mi
Şekerun 300e firlar
Bugün bir şike yaptum
Şampiyonluğa mal oluyi
Günahsız Trabzonlular
Maç izlerken öliyi
Geçerken yaylasindan
Ayran içtum tasindan
Türk futbolu kurtulsun
Azizun tasmasindan
Ben yoruldum yoruldum
Sular gibi duruldum
Furduna çıktı karşima
Yüreğumden vuruldum
Şampiyonluk uçayi
Baksana kanadina
Şampiyonluk bizumdur
KONUŞMA İNADİNA!.
ACT
İsmail Türüt-E emine emine melodisi
Güzel beste oldu :)
Oha süper olmuş ilk 2 satırda dalaklanarak güldüm :D
O zaman İsmail Türüt Demişken :D
x9LK0SaLfms
ferhat odabaş
10.07.2011, 12:26
Saçmaladığınızı söyleyen oldu mu daha önce ?
beklediğimizden aksi karar çıkarsa çok saçmalayan göreceksin burada...:mad:
ilyas BAHADIR
" ergenekonda 3 yıldır hiçbir delil olmamasına rağmen içerde olan insanlar var, ve fenerbahçenin aleyhiine bu kadar delil varken fenerbahçe küme düşürülmezse 48 yıldır tuttugun fenerbahceyi bırakırım"..sağ duyulu insanları görmek ne güzel
Murat GENEL
Güiza: "Taraftarimiz bizi sampiyon takim olarak desteklemeye devam etsinler. Alnimizin akiyla geldik buralara"
:D
Mustafa Ayazoğlu
The Godfather filminde bir olay daha vardır. Suçlular delilleri ortadan kaldırırsa aklanır.
Süreçte Aziz Yıldırım bütün delilleri ortadan kaldıracaktır. Bunu dün gece hastaneye giderken okuduğu mavi dosya içerisinde ki bilgilerden anlıyoruz.
Fatih Solmaz
10.07.2011, 12:27
yönetimin sessiz kalması bu zamana kadar yaptığı en kritik en doğru iş.
ilyas BAHADIR
10.07.2011, 12:28
Külükoğlunun mesajını yapıştırma vakti
Ömer Kibar
Bu süreçte yönetimimiz tarafından açıklama yapılması gereksiz.
Yarası olan gocunur, istedikleri kadar açıklama yapsınlar ortada deliller var.
Amaçları bizi kaos ortamının içine çekmek, hiç gerek yok.
Bu kadar delil varken gereken yapılmazsa UEFA'nın yaptırımları olacak ki TFF o yükün altına giremez.
Sakin kalmakta fayda var.
Mustafa Ayazoğlu
yönetimin sessiz kalması bu zamana kadar yaptığı en kritik en doğru iş.
Yönetim isteyerek susmuyor mecburiyetten ! Konuşamaz !
Bilâl ÇOBAN
10.07.2011, 12:29
vuvvv, hadi çarşı pazar dolaşıp fenerlileri dövelim. Müptezel müptezel açıklamalar yapıp lehimize giden yargı sürecini alehimize çevirelim.. O da olmadı TFF yi bombalayıp, lütfen bizi de içeri tıkın diyebiliriz mesela.. Hadi kıyamet koparalım, pek delikanlıyız ya hani..
ONUR BEKAR
arkadaşlar sizce aziz mi hakimle dalga geçiyor yoksa hakim mi, sonuçta hakimin sözü geçiyor dimi.. bence de bunu içeri tıkacaklar...
Yiğit Gayretli
beklediğimizden aksi karar çıkarsa çok saçmalayan göreceksin burada...:mad:
Aksi karar çıkarsa tepki koyarsın.
Kendini alakası olmadığı olayların içine atmaya bu kadar meraklı başka taraftar topluluğu görmedim.
Onur Civelek61
10.07.2011, 12:30
Emenike salkatlandı!
10 Temmuz 2011 / 12:17
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'ndaki tesislerinde sürdürdü.
(http://www.konusarakogren.com/?referer=haber61.net)
Sabah saatlerinde gerçekleştirilen idmana İstanbul'a dönen Emre Belözoğlu'nun yanı sıra sakatlıkları devam eden Niang, Serdar ve Uğur Boral Katılmadı.
Bu arada dar alanda yapılan pas çalışması sırasında Emenike bir sakatlık geçirdi. Ayağının çime takıldığı ve zemin nedeniyle sakatlandığı belirtilen Emenike, sahadan sedye ile çıkarıldı. Nijeryalı golcü futbolcuya saha kenarında ilk tedavisi yapıldı. Sağ ayak bileğine bandaj yapılan Emenike yürümekte zorluk yaşarken, bu oyuncu antrenmanı tamamlayamadı ve arkadaşlarını saha kenarından takip etti.
Mustafa Ayazoğlu
10.07.2011, 12:30
http://i.milliyet.com.tr/568x337/2011/07/10/yildirim-ambulansta-boyle-goruntulendi--1471618.Jpeg
Kimse bu adamın ŞEKER'i çıkmış hasta demesin !
Hastahanede dersine çalışıyor, Avukatları ile görüşüyor..
Yiğit Gayretli
10.07.2011, 12:31
The Godfather filminde bir olay daha vardır. Suçlular delilleri ortadan kaldırırsa aklanır.
Süreçte Aziz Yıldırım bütün delilleri ortadan kaldıracaktır. Bunu dün gece hastaneye giderken okuduğu mavi dosya içerisinde ki bilgilerden anlıyoruz.
Polisin, savcının elindeki delilleri yokedecek öyle mi ?
İyice paranoyaklaştık... Hanımlar beyler ! Orada bir dava yürütülüyor... Hollywood yapımı film değil !
Mustafa Yüksek
10.07.2011, 12:32
Godfather Amerika'sında yaşamıyoruz öncelikle. Delilleri nasıl ortadan kaldıracak, anlatırsanız sevinirim.
Delil dediğimiz şeyler zaten polisin elinde, özellikle de şike ile ilgili kısmı.
exelans_25
10.07.2011, 12:32
hani öğlende adliyeye gönderilecekti.ya adamın neyi var bir doktor gönder yanında olsun bitsin.
acaba anbulanstakiler azizcim al biraz gazete okuda hastaneye gidene kadar şekerin fırlasın yoksa yalanımız ortaya çıkacakmı dedi :):):):)
ferhat odabaş
10.07.2011, 12:33
ben burada örgütlenelim karıştıralım demedim.. yanlış anlaşıldı... azizin insanları keriz yerine koymasını dillendirmeyen gs bjk yazar ve yorumcuları nerede diye çıkıştım...
onlar yapamazsa bizim yazarlar desin.. ne kaybederiz anlamında..
TS-fb olayı mı yahu. Şu anda çıkıp açıklama yapmanın izahı nedir? Yarası olan gocunur...
Umarım süreç bitene kadar tek kelime etmeyiz.
Bu isi örtbas ederse, yada fenere kiyak gecerse ancak tff gecer.
TC polisine böyle MAL muamelesi yapmayin lütfen.
tv8 sunucusu yapti yine yapacagini. fb neden sike yapmak istesin ?
Ahmet KESKİN
acaba anbulanstakiler azizcim al biraz gazete okuda hastaneye gidene kadar şekerin fırlasın yoksa yalanımız ortaya çıkacakmı dedi :):):):)
harikasın üsdadım ...günün sözü diyorum buna +1
İskefiyelireis
Polisin, savcının elindeki delilleri yokedecek öyle mi ?
İyice paranoyaklaştık... Hanımlar beyler ! Orada bir dava yürütülüyor... Hollywood yapımı film değil !
Buradaki Bizans oyunları hollywood filminden beter olur. Bunlar herşeyi yapacak kadar yüzsüzdür. Allah zalimin zulmünden korusun. Ya Hakim...
Emirhan Makul
10.07.2011, 12:34
Godfather Amerika'sında yaşamıyoruz öncelikle. Delilleri nasıl ortadan kaldıracak, anlatırsanız sevinirim.
Delil dediğimiz şeyler zaten polisin elinde, özellikle de şike ile ilgili kısmı.
Bambaşka bir şehir var arka sokaklarda.
CcC Rıza Başkomser CcC
Kazım Uzunboy
Ne olacaksa olsun artık!
Mustafa Ayazoğlu
15 Temmuza kadar 2 seçenek var.
Şampiyonlar Ligi için ;
1 -Fenerbahçe adı verilir
2 -Fenerbahçe adı verilmez
Bu olay uzatılamaz..
Ahmet KESKİN
10.07.2011, 12:35
para + rant + koltuk sevdası + aziz yıldırım müthiş bir iktidar hırsı...benden baska kimse güçlü olmaz derdi
inadına_Trabzon
Trabzonspor u geçmesinin tek yolu bu.
Engin Erol
bu medya'nın bi sınırı yok mu arkadaş? gazetecilik ayaklar altında. bir kitleyi koruyacağım diye diğer insanlara eziyet edilmez ki. sinirlerim tepemde. :@
Onur Şeref
10.07.2011, 12:36
CSI Newyork terk.
Yiğit Gayretli
10.07.2011, 12:37
Bu isi örtbas ederse, yada fenere kiyak gecerse ancak tff gecer.
TC polisine böyle MAL muamelesi yapmayin lütfen.
Bu işin örtpaslık süreci çoktan geride bırakıldı. Örtpas dediğin suç tespit edildiğinde dillendirilmeyerek yapılır. Bütün dünya bu haberleri konuştuktan sonra örtpas olmaz.
Bu gündüz gözü saklambaç ebe yummadan saklanmaya benzer... Deli derler adama...
Çağrı Bilici
10.07.2011, 12:37
Bence polisiye roman yazmanın tam vakti,hayal gücün süper.
Mustafa Ayazoğlu
10.07.2011, 12:38
Aziz Yıldırım'ın konuşursam herkes yanar söylemi boş bir söylem değildir..
Rusya, İsrail, Amerika ... askeri ihaleler vs.. vs..
Ki Aziz Yıldırım'ın kim tarafından çizildiği ortada.
Fenerbahçe camiasına göre "Polis" , hangi Polis ? Cemaat , yani uluslar arası istihbarat teşkilatları söz konusu.
İskefiyelireis
Şampiyonlar Ligi için ;
Bu olay uzatılamaz..
Federasyon bu riski göze alamaz. Bu durumda şike çıkarsabütün klüp ve milli takımlara ambargo uygulanır. Milli takım Avr. Şampiyonası elemelerine bile katılamaz. Bence federasyon pazartesiden itibaren hakimden bir an önce kararı isteyip ona göre gardını alacak. TS yönetiminin sessiz kalması bence çok iyi bir duruş. Yarası olan gocunuz. Bizim bir yaramız yok ki.
Oğuz ZEYTİN
Kavgaya Davet!
"Fikri, daha kuvvetli bir fikirle yenmek gerekir. Bunun için donanım önemlidir."
Sizi bir fikir kavgasına davet ediyorum! Bırakalım yönetimin açıklamasını, biz taraftarlar olarak şunu yapalım (en azından).
İki gündür kalemini TRABZONSPOR'a karşı sivrilten FOTOSPOR'un (hedef gösteriyorum, evet) sorularına mantıklı cevaplar hazırlayalım.
Kuzey Afrika ülkelerinde sosyal medya üzerinde örgütlenenler, yönetimleri değiştirdiler. Bizde bu yolla, dayanışma içerisinde çalışarak
* Facebook
* twitter
* ekşi, uludağ vs. sözlük
* İlgili bloglar
* Haber portalları
* Ve nihayetinde BMN ile aslı astarı olmayan iddiaları cevaplarız.
Bunu yaparken, kullanacağımız dil savunmacı değil ATAK olmalıdır.
Yani (affedersiniz), İTE İT diyeceğiz.
Var mısınız?
Dünkü sorular: http://i53.tinypic.com/2cx9ijn.jpg
Bugünkü sorular: http://oi51.tinypic.com/elbpu1.jpg
(Gerek yok derseniz de kabulumdur. Dünden beri elimden geldiğince mücadele ediyorum. Cevap verebilen Fenerli'ye rastlamadım).
''Konuşurum herkes yanar'' söylemi bana göre dünyadaki en klişe laflardan biridir..:D
Eger TS nin Sampiyonlugu verilmezse, benim icin Fatih Ürekin Hayde sarkisini okumasi gibi bir yikima ugrarim :)
Onur Civelek61
10.07.2011, 12:40
''Konuşurum herkes yanar'' söylemi bana göre dünyadaki en klişe laflardan biridir..:D
Konuşsa ne olur kim inanır azize :D
Yiğit Gayretli
Sizleri hayalgücünüzle başbaşa bırakıyorum.
Fatih ÇOLAK
Bence yönetim bizide olayın içine çekmeye çalışan gazeteleri saklasın, şampiyonlar ligi ve şampiyonluk verilince hepsine dava açalım...
Emre Dumangöz
Aziz yıldırım:hapşu;Savcı:ambulans çagırın
:D::D:D
Ulke Tv yi açın Şike konuşuluyor..........
Samet İslamoğlu
10.07.2011, 12:42
Çok film izlemek sağlığa zararlı derlerdide inanmazdım.
Zafer Fidan
10.07.2011, 12:43
http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/f-bahce-taraftari-duzceye-vardiSXHBQ239718SXQ
Vah vah videonun sonlarinda Selcuk nekadar'da duygulanmissss...yoksa bildigi bir sey'mi var :D
Eger TS nin Sampiyonlugu verilmezse, benim icin Fatih Ürekin Hayde sarkisini okumasi gibi bir yikima ugrarim :)
Hakketten yaa tam facia :):)
ferhat odabaş
fotospor bizi tamamen işin içinde göstermiş, sorularda...
Emirhan Uludüz
CcC Rıza Başkomser CcC
CcC Hüsnü Çoban CcC
eger bu kari kilikli adam serbest kalamaz rahat olun
İskefiyelireis
10.07.2011, 12:45
fotospor bizi tamamen işin içinde göstermiş, sorularda...
Fotospor = İstanbul Basını = ŞErefsizlik = Satılmışlık vs..
Onur Civelek61
10.07.2011, 12:45
Olayın ciddiyetini hatırlatalım :)
bülo,mecnon,ümit donnakaran,şikep,korcan şuan mapus damlarında aylardan Temmuz...deniz,kum,plaj...Anne,baba,çocuk,eş,dost yanlarında değil.Bu adamlar neyin cezasını çekiyor...Hiç düşünmüyormuyuz?
kemaLAZ61
10.07.2011, 12:46
Emniyet: 19 Macta sike yapildigi tesbitlenmistir
55. Madde: Sike yapan kulüp ligden düsürülecektir, üstelik duruma göre düstükten sonra eksik puanla baslayacaktir.
Tutuklananlar: Fenerbahce Yöneticileri, Sivasspor Yöneticileri, Eskisehirspor TD ve futbolcusu
Daha neyi tartisiyoruz biz sorabilirmiyim?! :)
Mustafa Ayazoğlu
10.07.2011, 12:47
NATO da ihale alan birinin
"Silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek" ve şike iddiasıyla gözaltına alınmıştır...
Yusuf BALCI
10.07.2011, 12:48
Günlerdir medyada olası mahkeme kararları ve bunların sonuçları ile ilgili çeşitli senaryolar yazılıp çiziliyor. Bundan sonra ne olacağı, kimin Şampiyonlar Ligi'ne gideceği, kimin şampiyon olacağı, kimin küme düşeceği tartışılıyor. Bazıları da çıkmış TV'lerde "Fenerbahçe şike yapmasa da 18'de 17 yapabilirdi" gibi saçma sapan yorumlar yapıyor. Ancak herkesin adeta hiç olmamış gibi davrandığı bir konu var. Fenerbahçe şike yaptığı halde, Trabzonspor'un bazı rakiplerine Teşvik primi verdiği halde, sezon içerisinde Trabzonspor'u bir kez bile puan olarak geçememiş, "Şampiyonluk" ünvanını da böyle entrikalara rağmen zar zor almıştı. Şimdi soruyorum. Fenerbahçe'li futbolcuların emeklerini ekranlara taşıyan medya, Trabzonspor'lu futbolcuların emeklerini nereye koymuştur? Şike yapıldığı artık herkes tarafından biliniyor. Kimse çıkıp yargı demesin. Delillerin ne kadar güçlü olduğu medyaya çoktan sızdı. Bütün bunlara rağmen nasıl oluyor da "Trabzonspor'lu futbolculara, orada emek verenlere yazık değil mi?" diye sormuyor hiç kimse? Trabzonspor şampiyon olsa idi geçen yılki kadrosunu da koruyabilecekti, büyük ihtimalle kaybettiği futbolculardan birçoğunu kaybetmeyecekti. Bu maduriyeti neden kimse dile getirmiyor?
Bütün medya toplanmış, aman Fenerbahçe'ye birşey olmasın havasına girmişler. Her zaman olduğu gibi, sonunda bazı şeylerin değişeceğini umduğumuz bu süreçte bile taraflı yayınlar devam etmekte, Trabzonspor'un maduriyeti dile getirilmemektedir. Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak, şike yapıp hakkımızı yiyenlere nacizane hakkımı helal etmediğim gibi, bunu kasıtlı olarak bir kez dahi dile getirmeyen medyaya da aynı şekilde hakkımı helal etmiyorum.
Mert Marabaoğlu
10.07.2011, 12:49
CcC Hüsnü Çoban CcC
CcC Rıza Başkomser CcC
CcC garip CcC
ONUR BEKAR
10.07.2011, 12:50
şu tff nin başına tarafsız adam getiremezlermi, bide bu aydınlar denen adamı bizim başkan desteklerken bir şeyler düşünmüştür sanırım öyle yaş tahtaya basacağını düşünmüyorum...
ilyas BAHADIR
10.07.2011, 12:51
Kavgaya Davet!
"Fikri, daha kuvvetli bir fikirle yenmek gerekir. Bunun için donanım önemlidir."
Sizi bir fikir kavgasına davet ediyorum! Bırakalım yönetimin açıklamasını, biz taraftarlar olarak şunu yapalım (en azından).
İki gündür kalemini TRABZONSPOR'a karşı sivrilten FOTOSPOR'un (hedef gösteriyorum, evet) sorularına mantıklı cevaplar hazırlayalım.
Kuzey Afrika ülkelerinde sosyal medya üzerinde örgütlenenler, yönetimleri değiştirdiler. Bizde bu yolla, dayanışma içerisinde çalışarak
* Facebook
* twitter
* İlgili bloglar
* Haber portalları
Var mısınız?
(Gerek yok derseniz de kabulumdur. Dünden beri elimden geldiğince mücadele ediyorum. Cevap verebilen Fenerli'ye rastlamadım).
http://www.cezasahasi.net/2011/07/fotobahce-ye-cevap.html?spref=tw
soner abi (great white) sağolsun dünkü sorulara cevap yazmış..
Aziz Yıldırım'ın konuşursam herkes yanar söylemi boş bir söylem değildir..
Rusya, İsrail, Amerika ... askeri ihaleler vs.. vs..
Ki Aziz Yıldırım'ın kim tarafından çizildiği ortada.
Fenerbahçe camiasına göre "Polis" , hangi Polis ? Cemaat , yani uluslar arası istihbarat teşkilatları söz konusu.
Kim tarafından çizilmiş Aziz Yıldırım söyleyin biz de bilelim?
Çağrı Bilici
10.07.2011, 12:53
http://www.youtube.com/watch?v=rJdvXZlifQM&feature=related
Çok güldüm:) FB Bank Asya tanıtım videosu:)
Kemal Ç.
10.07.2011, 12:54
Konuyla alakalı değil lakin, buraya yazmak gereği hissettim. Eskişehir maçı sonrası kalp krizi geçirerek vefat eden ağabeyin adı Mustafa Çelik değil miydi? BMN facebook sayfasında Hasan yazıyor ama...
Emre Dumangöz
10.07.2011, 12:54
fenerbahceli demek şizofren demek , fb li demek temel gıdaları eksik demek , fb li olan birnin beynindeki et parçası yok demek
:D:D:D:D
Bedri Baykam diye tahmin ediyorum.
Çıplak figürlere meraklıydı bir aralar.
bugünde hastaneden cikmaz anlasilan
olcay_61
10.07.2011, 12:55
http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/f-bahce-taraftari-duzceye-vardiSXHBQ239718SXQ
Vah vah videonun sonlarinda Selcuk nekadar'da duygulanmissss...yoksa bildigi bir sey'mi var :D
çok duygulandım :) selçuk zaten bitirdi beni fenalaştım :D
Şampiyonlar Ligi için ;
Bu olay uzatılamaz..
ya da, hiç isim verilmez...ek süre istenir 1 hafta 10 gün,kurada Türk takımı geçer. ek süre sonunda ismi verir
Mustafa Umut
10.07.2011, 12:56
1 gün daha eritecek gibi gözüküyor !..
valla ruh halim bozuldu
her fırsatta foruma girmek gibi bir dürtü ile yaşıyorum 1 haftadır
şampiyonluğu 27 senedir bekledim 1 gün daha beklerim
yarından çok umutluyum
Mert Marabaoğlu
10.07.2011, 12:58
valla ruh halim bozuldu
her fırsatta foruma girmek gibi bir dürtü ile yaşıyorum 1 haftadır
şampiyonluğu 27 senedir bekledim 1 gün daha beklerim
yarından çok umutluyum
Tv8'de programa katılan eski tahkim kurulu başkanı, "kararın pzr.tesi toplantı yapıldıktan sonra iki üç gün sonra kararın açıklanacağını düşünüyorum" dedi.
Murat GENEL
10.07.2011, 12:58
Yaylaya dogru yola çıkan Fenerbahçeli taraftalarının bazılarının şekeri yükseldiği için en yakın ambulansla hastaneye hareket ettiler..
Kavgaya Davet!
* Facebook
* twitter
* İlgili bloglar
* Haber portalları
Var mısınız?
Ben katılıyorum. Su ana kadar "fener düşer ve Trabzon şampiyon olursa ne olur" konuşuluyor. Bence "fener düşmez ve Trabzon şampiyon olmazsa ne olur" u dusundurtmeliyiz. Tabi bu sadece taraftar ve medya seviyesinde yapılmalı.
61_Hasan_69
10.07.2011, 12:59
ulannn o kadar maç satın aldılar insan der guiza sende gel bi kaç gol at :D
İskefiyelireis
10.07.2011, 13:00
Emniyet: 19 Macta sike yapildigi tesbitlenmistir
55. Madde: Sike yapan kulüp ligden düsürülecektir, üstelik duruma göre düstükten sonra eksik puanla baslayacaktir.
Tutuklananlar: Fenerbahce Yöneticileri, Sivasspor Yöneticileri, Eskisehirspor TD ve futbolcusu
Daha neyi tartisiyoruz biz sorabilirmiyim?! :)
Ben küme düşme + 10 maç X 3 Puan = -30 Puandan daha az bir cezaya adaletlidir demem. Yoksa kimse bu kuralları takmaz. Kimse Türk adaletine inanamaz...
Devrim Arslan
10.07.2011, 13:00
Fenerbahçe'nin küme düşüreleceği iddiası ortaya atıldığından beri Türk basının 1 numaralı gündem maddesi bu. Fatih Altaylı bu konuyu araştırdı.
İşte Fatih Altaylı'nın Lütfi Arıboğan'la yaptığı söyleşi.
Futbol Federasyonu’nun 2 numaralı ismi Lütfi Arıboğan’la konuştum dün.
Sağda solda okuduğum farklı haberler kafamı karıştırdığı için.
“Bize sormadan, biz hiçbir açıklama yapmadan bizim ağzımızdan türlü hikâye yazıyor herkes” diye başladı.
“15’inde nihai kararı verecekmişsiniz” dedim. “Yok öyle bir şey” dedi.
Ve şu ana kadar yaptıklarını ve bundan sonra yapacaklarını anlattı.
“Şimdilik hiçbir karar almadık. Biz de bilgi almaya ve olan biteni öğrenmeye çalışıyoruz. Gerek savcılıkta, gerekse Emniyet’te bize anlatılan her şeyi dinledik. Bize gösterilen belgeleri inceledik.
Ancak şu kadarını söylemeliyim ki, bize sınırlı sayıda belge gösterildi. Soruşturmanın gizliliği açısından mahkemeye intikal etmeyen belgeleri bizimle paylaşmadılar. Çok kooperatif davrandılar, çok iyi bir iş birliği içindeler. Ancak tüm belge ve bilgileri göremedik.”
Burada araya girip sordum: “Gördükleriniz nasıldı?”
“Vahim” dedi.
“Gördüğümüz kadarıyla vahim ama tabii biz sadece bir kısmını gördük. Gerisini bilmiyoruz. Onları da peyderpey bize gösterecekler.”
“Ne zamana kadar tüm bilgilere ulaşırsınız, karar verecek duruma gelirsiniz?” dedim.
Bunu kesin olarak bilmiyordu Arıboğan, “Soruşturmanın seyrine göre bilgi aktaracaklar” dedi.
“Peki siz ne zaman karar alacaksınız?”
“Biz şu ana kadar dinleyip izlemekten başka hiçbir aksiyon yapmadık. Yeterince bilgi ve belge aldıktan sonra etik kurulumuzu ve hukuk kurulumuzu toplayacağız. Onların alacağı karara göre davranacağız. Ama şu ana kadar alınmış bir karar, varılmış bir yargı yok” dedi.
Arıboğan’ın söyledikleri bunlar.
Bu arada birkaç bilgi daha aktarayım.
Futbol Federasyonu’nun şikeye karışan takımları küme düşürmek veya ceza vermek için yargı kararını bekleme gereği yok.
“Ceza Kanunu’nda şikeye ceza olmasa bile Futbol Federasyonu ceza verebilir. Çünkü Federasyon’u, FIFA ve UEFA kuralları bağlıyor. Bu yüzden toplanan delilleri yeterli gördüğü anda Federasyon cezala rı verebilir. Yargının bununla bir ilgisi yok. Federasyon’un alacağı karara itiraz mercii Tahkim Kurulu, sonra da CAS.”
Yani şike olayına adı karışanlar TCK’ya veya Futbolda Şiddeti Önleme Yasası’na göre ceza almasa bile Federasyon ceza verebilir.
Ayrı ayrı hukuklar.
UEFA da yargının alacağı karara değil, Futbol Federasyonu’nun alacağı karara bakacak
Resimler umarım hakim tarafından dikkate alınır.
Mustafa Umut
10.07.2011, 13:02
Önümüzdeki hafta Karadeniz taşacak, toprak bordo kokacak, yağmur mavi yağacak inşallah. Az kaldı Kazım abi az.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.