Orijinalini görmek için tıklayınız : Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Barış Çebi
07.07.2011, 18:13
Bence trabzonspor kamp dönüşü havaalanında karşılanma yapılmalı
Yiğit Gayretli
Aziz'le ilgili süreç uzatıldıkça uzatılıyor. Artık neyin peşindelerse ?
Aklıma Çelik'in şarkısı geldi;
Kodesteyim kodeste kodeste
Aklım gitti bir maça işte
Hayır mı şer mi bilmem ama
Kodesteyim ben kodesteee
Ilelioglu
Bilerek veya bilmeyerek Trabzonspor'la ilgili uydurma haberleri tekrar tekrar gündeme getiren arkadaşlar var.Lütfen daha dikkatli olun yoksa üzülürsünüz.:)
Aslinda Yöneticiler olarak bir yazi yazip bunu her sayfanin en basina koyabilrisiniz, tabi dikkat cekici olmali.
Buna ragmen yine uydurma seyleri buraya yazanlarada ceza verilir.
;)
Emre Dumangöz
bu haberleri yapanları rtük aramaya davet ediyorum herkezi
444 11 78
arayar şikayetiniz ve program ismini belirterek kanalla beraber şikayetinizi belirtin lütfen üşenmeyin
bazı yayın organların yaptı yorumlarda hiç bir delil yok iken ve hiç birşekilde adı geçmeyen trabzonsporu bu durumun içine sokmaya calısan insanlar bulunmaktadır.
Misyon
Medya Tekzip Merkezi, kişi ve kurumların haklarını ihlal edici yayınları en aza indirgemek amacıyla kurulmuştur.
Vizyon
Türkiye�de özgür, şeffaf ve çok sesli bir medya ortamının gelişimine ve insan haklarının ve demokrasinin AB standartlarında uygulanmasına katkıda bulunmak...
Çalışma Şekli
Medya Tekzip Merkezi, gönüllü olarak yaptığı denetimler ve/veya vatandaşlardan gelen şikayetler aracılığıyla evrensel normlarda Basın Meslek İlkeleri'ne aykırı yayınları belirler, kamuoyuyla paylaşır ve yapılan yayınlardan mağdur olanlara gönüllü danışmanlık desteği verir.
- Ulusal televizyon kanalları, Gazeteler (10 bin tirajın üzerindeki yaygın basın), Haftalık haber dergileri, Haber siteleri (50 bin tekil ziyaretçiyi aşan siteler), Haber ajansları (AA, ANKA, CİHAN, Ajans Habertürk ve DHA) düzenli bir biçimde taranarak veriler oluşturur.
- Bu veriler, Danışma Kurulu tarafından değerlendirilerek belirli periyotlarla raporlar halinde kamuoyuna duyurulur.
- Yayınlanan haber, bilgi ve raporlara bahse konu olan medya çalışanının/kurumunun itirazı olduğu takdirde Danışma Kurulu, durumu değerlendirerek kararını açıklar.
- Haberi yapan gazetecilerin veya habere konu olan birinci tekil şahısların (2.500 vuruşu geçmemek şartıyla) hukuki bir sonuç doğurmayacak şekilde tekziplerin ve yalan haberlerin altına açıklama gönderme hakkı vardır.
Uygulama
- Gazete, TV, dergi, haber ajansı ve internet üzerinden yapılacak yayınlar Medya Tekzip Merkezi�nin ilgi alanındadır.
- Haklarının ihlale uğradığını düşünen kişi ve kurumlar ilgili yayın hakkındaki başvurularını en geç 45 gün içinde yapmak durumundadır.
- Bilgilendirme, sitemizde bulunan "Tekzip Gönder" bölümünden, e � posta yoluyla veya fax kullanılarak yapılmalıdır.
- Konunun ne olduğu, ilgili kişi/kurum tarafından anlaşılır bir üslupla ve suç teşkil etmeyecek bir biçimde aktarılmalıdır.
- Bilgilendirme sürecine ilişkin prosedür, sitenin hukuk köşesinden öğrenilebilir.
- Hukuki olmayan bilgilendirmelere dair değerlendirme hakkı bütünüyle site yönetimine aittir.
- İlgili kişi veya kurum, mağduriyetini mahkemeye taşımak istediği takdirde, yapılacak tüm masraflar kendisine aittir.
Kategoriler
Tekzip: Yalan olduğu mahkeme kararıyla tespit edilmiş haberlere ilişkin yazılan metinler
Yalanlanmış Haber: Farklı bilgi ve belgelerle doğru olmadığı ortaya çıkan haberler
İhtarname: Noter aracılığıyla gönderilen ve yayıncı kuruluş tarafından yayınlanan cevabi nitelikte yazılar
Düzeltme: Yayıncı kuruluşun kendiliğinden veya habere konu olan kişi/kurumun uyarısı sonucu yayınladığı özür/sehiv/düzeltme metinleri
Tartışmalı Haber: Doğruluğu veya yanlışlığı üzerinde ihtilaf bulunan haberler
RTÜK�ün Verdiği Cezalar:
Uyarı Cezası: RTÜK, öngördüğü yükümlülükleri yerine getirmeyen, izin şartlarını ihlal eden, yayın ilkelerine ve kanunda belirtilen diğer esaslara aykırı yayın yapan özel radyo ve televizyonları uyarı cezası verir veya aynı yayın kuşağında özür dilemesini ister.
Program Durdurma: RTÜK, uyarı cezasına uymayan veya aynı yayın ihlalini tekrar eden programın yayınlanmasını durdurur.
Para Cezası: RTÜK, program durdurma cezasına rağmen yayına aykırılığı tekrar eden televizyonlara idari para cezaları uygular.
Yayın Durdurma: RTÜK, kanunda belirtilen bazı maddelerine aykırı yayın yapılması halinde uyarı yapmadan yayın kuruluşunun yayını bir ay durdurur. İhlalin tekrarı halinde yayın, süresiz olarak durdurulur ve yayın lisans izni iptal edilir.
ve lütfen bunları belirtiniz maddeleri bu yasakalr var yanlış haber yapmak ve rencide etmek suçtur
Siz yaparsanız biz yükleriz her şekil onu sıkıntı yok :)
Hangi Müziği taleb edersiniz :D
Efendioglu
http://www3.bobiler.org/upload/all/237/kanaryafb__23756206471.jpg
AKSOY_61
Valla biz mi şampiyon oluruz bursa mı bilmiyorum da fb şampiyon olmassa her türlü sevinirim.
Bunlar şikeci dediğimizde diğerlerine satılmış dediğimizde bizimle dalga geçiyolardı.
The_SeCReT-61
Aziz Yıldırım'ın soruşturmasından bir ses çıkmadımı daha..?
Uğur Kalyoncu
Yönetimin soruşturma hakkında açıklama yapmamasını sessiz beklemesini doğru buluyorum,ama televizyon ve gazetelerde çıkan eksik teşebbüs muhabbetine de bir cevap verilmemesine anlam veremiyorum
Kulubümüz gazetelerde çıktığı gibi hiç bir usulsuzuk içersinde olmamıştır,kamuoyuna duyurulur..yazsalar herkes için yeterli olacak,ama sessiz kalmaları ister istemez iddiaların doğru olduğunu işin ucundan kenarından bizim de bulaştığımızı düşündürüyor,inşallah bize yakışmayacak bir hata yapmamışızdır..
DeAgLeMaNyAq
FB'nin eski kaptanları toplu açıklama yapmış şampiyonluğumuz alınamaz diye. Lefter bile imzasını koymuş ama lakabı bile kaptan olan Ziya Şengül yok. Fanatik manatik ama delikanlı adammış gerçekten...
Ali Tunahan Güllü
07.07.2011, 18:14
Artık şampiyonluğumuz resmileşsinde kutlamalara başlayalım.
Şenol Altunsoy
07.07.2011, 18:14
Aziz'le ilgili süreç uzatıldıkça uzatılıyor. Artık neyin peşindelerse ?
Aklıma Çelik'in şarkısı geldi;
Kodesteyim kodeste kodeste
Aklım gitti bir maça işte
Hayır mı şer mi bilmem ama
Kodesteyim ben kodesteee
Borsa için olabilir Yiğit yarın cuma :) Zaten dibe çakıldılar yok olurlar.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/269009_10150241567499523_663339522_7044513_6313160 _n.jpg
açıklamaya dikkat :D
arkdaşlar bizimle ilgili birşey olsaydı şu ana kadar birşey yapılmadan beklenirmiydi hiç. sadece klup binasının bir odasındaki bilgisayar hard dıskı kopyalanarak alındı. eğer onda bir sorun olsaydı mutlaka harekete geçilirdi. ayrıca bizimle irtibatlı olabilecek diğer takımların oyuncuları,antrenörleri veya yöneticileri hakkında da bir işlem yok. bize bir operasyon yapılacakta o operasyonu gizliyor olamazlar artık.çünkü herkes artık operasyonlara hazır halde. artık kimse kolay kolay gafil avlanamaz. önceden yapılmış bir takım tespitler olsaydı şimdiye kadar mutlaka bir şeyler olurdu.
İskefiyelireis
07.07.2011, 18:15
Uleyn elli kere yazdık yine yazmak zorunda bırakıyorsunuz adamı...
Mehmet Baransu dün trabzonsporla ilgili ses kayıtları var demişti..Yineliyorum o ses kayıtları bizim yöneticilermize ait değil.Fenerbahçeli yönetici şekip mostoroğlu "hamislerde baskı yapıyor" konuşması üzerine Trabzonsporun adı emniyet soruşturmasına girdi.Baransuda bu konuşma kayıtlarıyla trabzonsporu ilişkilendiriyor ama kendini gazeteci sanan o herif az biraz araştırma yapıp gerçekleri söylemekten imtina ediyor.
Bu konuşmanın dışında Trabzonsporumuzun adı veya yöneticilermizden herhangi birinin adı şikeyden veya teşvikten dolayı emniyet kaynaklarında geçmiyor..Tesislerimizde yapılan aramanın tek nedeni ise o konuşmadan dolayı fiziksel araştırmadır..Zaten herhangi birşeyde çıkmamıştır..Emin olun,şike yapsaydık şimdiye kadar bizden bir kaç kişi tutuklanmıştı...
Mümkünse istanbul medyasını kaale almayın..Çünkü onlar battıklarını bılıyorlar ve batarkende "BÜYÜK BALIĞIDA" yanlarında götürmenın gayretindeler..
Bence de aynen budur...
Arkadaşlar, yanlış anlıyorsunuz. Aziz Yıldırımın durumu uzamakla alakası yok.
Savcı onu bekletip yarın mahkemye yollayacak. Yollamasa serbest bırakırdı.
Mahkemeden çıkacak kararda belli. Şikepin tutuklandığı mahkemeden Azize kurtulamaz...
İçiniz rahat olsun...
The_SeCReT-61
07.07.2011, 18:16
Artık şampiyonluğumuz resmileşsinde kutlamalara başlayalım.
Erken sevinmeyelim. Bazı kişiler hemen küme düşürme taraftarı olmadığını gösteriyor. Mahkemenin bitmesiyle birlikte ceza verilse daha iyi olur falan diyor. İnşallah TFF bu yorumlara takılmaz..
Sami Kuk
demekki aziz yıldırım dedıkleri gibi okadar büyük bir adam değilmiş, adam madara oldu nezaretlerde.
lucarelli
Bilmiyorum daha önce paylaşıldı mı, ama ben seyredince; Böyle Bir HOCA ya daha doğrusu böyle bir ADAM ın bizim HOCAmız olmasından dolayı gözlerim doldu...
ŞENOL GÜNEŞ SEOUL ayrılık ve 4.12 ye dikkat! karşısında k Gri Sweatshirt lü i; Celtic li şu an en değerli Asya lı oyuncu "Ki Sung-yueng"
http://www.youtube.com/watch?v=3Rqijr_xDGc
Ali Özcan
07.07.2011, 18:17
ayrıca rahat olmamız gereken en önemli konu da şu ki, emniyet dün kendi sitesinden operasyon raporunu açıkladı
http://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=1&detay_id=1324
yani bu dosyada ilan edilen 19 maçtan başka maç yok demektir incelenecek...bu durumda da zaten ihtimal vermediğim, bizim bu işlere bulaşmış olma ihtimalimiz de ortadan kalkıyor...yani operasyon bitti artık sıra mahkemede...ve tabi federasyonda...Trabzonsporun şampiyonluğu bazı kesimlerde "hazım" sıkıntısı yapacaktır...
çekemeyenlere gelsin...
http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/trabzon-hisseleri-ucusa-gectiSXHBQ239411SXQ
...
Ilelioglu
07.07.2011, 18:17
demekki aziz yıldırım dedıkleri gibi okadar büyük bir adam değilmiş, adam madara oldu nezaretlerde.
Bugüne kadar bunuda anlamis degilim zaten.
Yahu en büyük devlettir, adalettir, hukuktur, gerisi bos!
Ben her ihtimali göz ederek TFF ye güvenmiyorum açıkçası "2010-2011 yılı Şampiyonsuz" olarak açıklana bilme ihtimalini gözönüne alıyorum...
Şampiyonsuz tescil nasıl olacak...
Sıralama
1- A-Spor
2- B-Spor
3- C-Spor
4- D-spor (Dsmart reklamı gibi oldu ama örnek veriyorum :D )
.
.
.
Şeklinde olsun...
A-spor şikeye bulaşmışsa, B-Spor birinci C-Spor ikinci, D-Spor üçüncü olur. Yani B-Spor şampiyondur...
A-sporun yanında B-Spor da şike yapmışsa bu durumda C-Spor Şampiyon olur, D-Spor da ikinci...
Eğer ligdeki tüm takımlar şike yapmışsa lig iptal edilir ve ligin şampiyonu olmaz...
Sami Kuk
07.07.2011, 18:18
Yaa okadar kamp gösterdi şu ntvspor bikere bizim kampa rastlamadım:S:@
sedatterzi
07.07.2011, 18:18
Federasyon kararını açıkladıktan sonra Takımların itiraz hakkı varmış bu itirazı
Tahkim görüşüp karara bağlıyormuş tahkimin kararı Son ve kesin kararmış
Bizim için federasyonun kararı çok önemli, çünkü federasyon şu an tüm delilleri görmüş durumda.
İnşallah bizim için iyi şeyler olur.
Bence:
FB-Sivas kesin Eses %90 düşer
BJK nın kupayı alabilirler. İBB de ceza alır
TS hakkında aşırı bir zorlama hissediyorum, inşallah alnımızın akıyla çıkarız.
Erken sevinmeyelim. Bazı kişiler hemen küme düşürme taraftarı olmadığını gösteriyor. Mahkemenin bitmesiyle birlikte ceza verilse daha iyi olur falan diyor. İnşallah TFF bu yorumlara takılmaz..
Bu Fenerlilerin yorumu. Veya Trabzonspora şampiyonluğu verilmesin diyenler.
UEFA net açıklama yaptı. Kararınızı 15 Temmuza kadar bekliyoruz diye. O TV de konuşanlarda kim oluyor?
Yani 15 Temmuzda herşey belli olacak.
ya beyler ya şampiyon olacağız yada küme düşeceğiz geçmişe dönük puan silme yapılmaz... küme düşmemiz için hiçbir belge olmadığına göre demekki ŞAMPİYONUZ...
Hamza Öztürk
07.07.2011, 18:19
Federasyon kararını açıkladıktan sonra Takımların itiraz hakkı varmış bu itirazı
Tahkim görüşüp karara bağlıyormuş tahkimin kararı Son ve kesin kararmış
Bizim için federasyonun kararı çok önemli, çünkü federasyon şu an tüm delilleri görmüş durumda.
İnşallah bizim için iyi şeyler olur.
Bence:
FB-Sivas kesin Eses %90 düşer
BJK nın kupayı alabilirler. İBB de ceza alır
TS hakkında aşırı bir zorlama hissediyorum, inşallah alnımızın akıyla çıkarız.
Demirörenin ifadesi alinmayacakmis dediler demin tv´de
Yiğit Gayretli
07.07.2011, 18:19
Borsa için olabilir Yiğit yarın cuma :) Zaten dibe çakıldılar yok olurlar.
Olsunlar abi. Daha ne kadar beter olabilirler ki ? Bundan iyisini Şam'da bile bulamayız :)
Mehmet Ç.
07.07.2011, 18:20
Mehmet Berk BMN'ye de el atsin :D
Her sayfada ayni resimler..
Herkez benim ki okunsun diye mi yapiyor bilmiyorum, ama büyük, yamuk, kalin yazmaya basladi..
Forumun otoritesi sallaniyor :D
Erdal DİLEK
07.07.2011, 18:20
evev şu ana kadar bizimle ilgili hiç bir ses kaydı yok olsa hemen göz altı gercekleşirdi, p.tesi ve ya salı yapılan acıklamadan sonra şampiyon olup olmayacağımız kesinleşir. .
Sabahın altısında emniyet kulübe gider. Bir arkadaşımın ( Tsclup çalışanı) eşi klüpte çalışıyor. "Hayırdır amirim "der.
"Arama yapacağız." O sırada Nevzat Şakar falan dahil bir kaç yönetici de gelir.
"Tabi buyrun arayın. İsterseniz pcleri söküp götürün derler."
Hiç bir şey bulamamışlar doğal olarak.:D
Yemişler ,içmişler ,sohbet etmişler. Sonra da yöneticiler tarafından uğurlanmışlar ... :)
''Şampiyonsuz''.
Ya bu akıl, mantık dışı yorumlara nasıl itibar ediyorsunuz çıldırmamak elde değil arkadaş.
KemalisTS
07.07.2011, 18:21
İstanbul medyasının yaptığı psikolojik harekattır arkadaşlar...Etki altında kalmayın dikkatli olun.Güzel günler yakındır...
Erdal DİLEK
eskişehir kesin düşmez
,100 de 100
sedatterzi
Bjk nın kupası geri alınabilir.
İbrahim Akına yapılan teklif var ama bu yasa çıkmadan olmuş.
İskefiyelireis
07.07.2011, 18:22
Sabah 7' de veriyor. Herkes uyuyor.
Yasin Altuntas
UEFA net açıklama yaptı. Kararınızı 15 Temmuza kadar bekliyoruz diye. O TV de konuşanlarda kim oluyor?
Mutlaka 15 Temmuzda degil 15 Temmuza kadar
yalniz adam
gsliler bizden kararlı arkadaşlar..hele bir küme düşmesin..adamların şu anda fenere ettiği küfürün yanına bile yaklaşamadık..adamlar gözü karartmış fener kümeye diyorlar...
Murat Erdem
benim bildiğim Azize, bu gece de fenalaşır ve hastaneye kapağı atar...
melihkuzey
savcılıklarca gözaltı ve mahkeme kararı alınmayan hiç bir kimse ve hiç bir takımın korkacağı bir durum yok. ikinci dalga, daha çok bank asya ve ikinci lig takımlarını ilgilendiriyor. televizyon ve gazetelerde trabzonspor aleyhine yapılan yayınlara itibar etmeyin.
ntvspor dün bas bas yıldırım demirören ve serdal adalı için savcılıkça şüpheli sıfatıyla ifade vermeye çağrıldı haberleri fos çıktı. şerefsiz fenerbahçe basınının adi oyunları bunlar. her türlü boku yerler sonra da sağa sola çamur atar bu şerefsizler.
emniyet müdürü hüseyin çapkın "yıldırım demirören ve serdal adalı için herhangi bir takip söz konusu değil" dedi.
The_SeCReT-61
07.07.2011, 18:23
15 Temmuz'da şampiyonluğumuzu kutlarız o zaman. Gene Trabzonspor'lular için hayırlısı olsun.
BENDARLI
valla ben denk geldim bugün yalan yok ama işte iş olsun diye verdiler... çok zorlarına gitti bu olay çok..
Sami Kuk
Bizim kampa bakın oyuncular çok mutlu ya:) Allah bozmasın
CAFER ÖZER
Bundan Sonra Gözaltı dalgası olması Şampiyon olacak takımın belirlenmesi gibi saçmalıklara inanmıyorum.
TFF nin kaldı 8 günü Ne dalgası ne soruşturması,Zaten en kötü soruşturma 5-6 gün sürüyor.
19 maçtan bahsediyorlar zaten bunun 5-6 tanesi Bankasya diğer kalanlar Süper ligde
Onlarında 5 tanesi FB nin son 5 maçı ve bizim maçların 4-5 tanesinde FB nin Teşvik primi iddiası
BUCA-SİVAS-KARABÜK-G.BİRLİĞİ-ESKİŞEHİR-İBB-A.GÜCÜ-BJK-KONYA 9 MAÇ FB
İBB-SİVAS-ESKİŞEHİR-G.BİRLİĞİ gibi bizim maçlarda teşvik 4 MAÇ BİZİM oda rakibin teşviki
KAYSERİ MANİSA,BJK-İBB maçı diyorlar zaten 15 maç yapıyor 8 aylık izleme sürecinde eğer bizle ilgili delil olsaydı Tutuklu olurdu.ve FB ile ilgili aynı anda karar verirlerdi.Neden FB ile ilgili karar verip daha sonra yeni dalgalar yapıp yeniden kararlar vermek zorunda kalsınlar.
ÖZETLE
FB-SİVAS kümeye
ESKİŞEHİR zannedersem para cezası ile yırtar
Trabzonspor Şampiyon-Bursaspor Şampiyonlar ligine
Buca Ve Konya Süper lige
Mehmet Fatih Yavuz
Bu arada eskişehir-trabzon 0-0 biten maçtan sonra antu.com da, bol bol bizimle dalga geçmek için kullanılan, ve övülen "anuna kore bülent başgan" a da geçmiş olsun.
Metrisin önünde durdum, hasretim yerlere vurdum.
Bülent Uygun.. Bildiğin en berbat yerin dibine dek yolun var.
Bu arada "anuna kore"...
zekeriyya
07.07.2011, 18:24
Trabzonspor kulübü ve taraftarı akllıdır , şereflidir.
gerizekalı fenevliler gibi
onların ağzından konuşmayın
kimin kimde şüphesi var
yapanlar kim olursa
şerefsiz dir
takımına güvenmeyen kişiler
burada kimseleri boşuna germesin
şu yaşananlar sırasında kimseyi bilgi kirliliğinin bir parçası yapmasın
ultrafanatik61
07.07.2011, 18:24
ya bu angutlar protesto edecekmis, bizde diger rakiplerimizle birlikte tff i baski altina koysak nasil olur ?
sedatterzi
07.07.2011, 18:25
Benim içimi rahatlatan haber
Borsada TS un hisselerinin değerlenmesi
bu çok önemli çünkü bu adamlar iyi duyum almasalar o hisseler yönelmezler.
İnşallah güzel günler yakın
AKSOY_61
07.07.2011, 18:25
benim bildiğim Azize, bu gece de fenalaşır ve hastaneye kapağı atar...
Farketmez hocam ona heryer kodes...
melihkuzey
07.07.2011, 18:26
fenerbahçe şampiyonluk kupasını boludaki kamp tesislerine götürme kararı almış. vay köpek herifler vay. akılları sıra kupayı kaçıracaklar.
Ömür Karadeniz
Ortada bir suç var ama fenerliler utanmadan haleda hırsızları destekliyor.Yazıktır günahtır güzelim ülkem ne hallerde hırsızlar desteklenir hale geldi.
Sami Kuk
Acaba biz şampiyon olsaydık bu olaylar olurmuydu...Sonuçta 8 aydır varmış bu takip
9 puan farkı kapattılar diyoduk demekki 19 puan olsada bir sekılde kapattırırdılar..
Sampiyon olursak sampiyonlugu 19.07. de kutlayalim ...Fenerliler tam cildirir....CILDIRIN.CILDIRIN.......
fenerbahçe şampiyonluk kupasını boludaki kamp tesislerine götürme kararı almış. vat köpek herifler vay. akılları sıra kupayı kaçıracaklar.
federasyonun karari sonucu o kupa teneke parcasindan baska birsey olmayacak. Insallah bize yenisini vereceklerdir. Onlar da kupanin ustune otururlar artik, kim alirsa onda kalir.
Ilelioglu
07.07.2011, 18:27
savcılıklarca gözaltı ve mahkeme kararı alınmayan hiç bir kimse ve hiç bir takımın korkacağı bir durum yok. ikinci dalga, daha çok bank asya ve ikinci lig takımlarını ilgilendiriyor. televizyon ve gazetelerde trabzonspor aleyhine yapılan yayınlara itibar etmeyin.
ntvspor dün bas bas yıldırım demirören ve serdal adalı için savcılıkça şüpheli sıfatıyla ifade vermeye çağrıldı haberleri fos çıktı. şerefsiz fenerbahçe basınının adi oyunları bunlar. her türlü boku yerler sonra da sağa sola çamur atar bu şerefsizler.
emniyet müdürü hüseyin çapkın "yıldırım demirören ve serdal adalı için herhangi bir takip söz konusu değil" dedi.
Aynen öyle...:cool:
Mehmet Fatih Yavuz
07.07.2011, 18:27
ya bu angutlar protesto edecekmis, bizde diger rakiplerimizle birlikte tff i baski altina koysak nasil olur ?
Çok merak ediyorum, şu kadar rezillikten sonra, o caddeye gidecek kaç tane kuş kafalı çıkacak.
Sarı nazi bayrağı açacaklarmış. :)
Ulan stalin bozması başkanınız var, başkalarını diktatörlükle suçluyorsunuz!
Sabahın altısında emniyet kulübe gider. Bir arkadaşımın ( Tsclup çalışanı) eşi klüpte çalışıyor. "Hayırdır amirim "der.
"Arama yapacağız." O sırada Nevzat Şakar falan dahil bir kaç yönetici de gelir.
"Tabi buyrun arayın. İsterseniz pcleri söküp götürün derler."
Hiç bir şey bulamamışlar doğal olarak.:D
Yemişler ,içmişler ,sohbet etmişler. Sonra da yöneticiler tarafından uğurlanmışlar ... :)
:sevinç::sevinç:Desene Elif abla karınlarını doyurup dönmüşler.:)
15 Temmuzdan önce karar belli olur gibime geliyor.
Habertürkte bi şahıs Antep sampiyon olacak demiş.programı izleyen var mı ?
cemoli5408
07.07.2011, 18:28
Ben çok iddialıyım, bizim adımızın geçtiği bütün maçlarda, fenerli pislik şekip ve pislik azize rakipleimize arpa atmıştır. BİZ HAKLI OLAN, HAKKI YENEN TARAFIZ. Kimse istanbul medyasının rüzgarının önünde yaprak olmasın, şüphesi olan buraya şöylemidir böylemidir diye yazmasın.
AKSOY_61
aziz yıldıvım yine susmuş:D
Fatih Solmaz
gerizekalı fenevliler gibi
onların ağzından konuşmayın
kimin kimde şüphesi var
yapanlar kim olursa
şerefsiz dir
takımına güvenmeyen kişiler
burada kimseleri boşuna germesin
şu yaşananlar sırasında kimseyi bilgi kirliliğinin bir parçası yapmasın
ağzın bal yesin kardeş. aptal aptal yorum yazanlar bunu iyi okusun.
aaahmet61
zaten o kupa kirlenmiştir.temizini fedarasyon yollar.
Sampiyon olursak sampiyonlugu 19.07. de kutlayalim ...Fenerliler tam cildirir....CILDIRIN.CILDIRIN.......
Muhteşem fikir :alkış::alkış:
Sami Kuk
07.07.2011, 18:29
Takım nezaman dönüyor Trabzona...Bence şuana kadar yapılmamış en büyük karşılama yapılması lazım..
Taraftar olarak bizimde susmamamız lazım.Var oldugumuzu belli etmeliyiz.Fenerliler 500 binden bahsediyor
Trabzonspor'un şampiyon olup olmayacağından şüphe içinde olan kardeşler son iki gündür borsaya baksın derim...
Ömür Karadeniz
07.07.2011, 18:31
Kupayı boluya götürsünler orası tamam ama en yakın boklu dereye atsınlar.
Habertürkte bi şahıs Antep sampiyon olacak demiş.programı izleyen var mı ?
Var. Adamın hiç birşeyden haberi yok. Şike ve Teşvikle alakalı maçları koymuşlar Ekrana ve adam o ekrandaki maçlara göre Antep şampiyon gözüküyor dedi. Yani hiç bir bilgisi olmadan. Kim Teşviği yapmış kim şikeyi yapmış. Birde utanmadan bilgim yok diyor.
The_SeCReT-61
07.07.2011, 18:31
zaten o kupa kirlenmiştir.temizini fedarasyon yollar.
hahaha öldürdün beni :)
Şampiyonluğumuz tescillenirse Fener'e maddi manevi dava açarız inşallah..
şampiyonluğumuzu bazı kesimlerde "hazım" sıkıntısı yaratacagi kesin. Onlar istiyorki bizde ayni isleri yapmis olup küme düselim. oysa burda bir arkadas bugün cok güzel acikladi. Bu olan sikeler bizi gecebilmek icin yapilan sikelerdir. Magdur olan biziz, kurban olan biziz ama bunlari yapan gibi muamele görecegiz öylemi ?
Iyi ile kötü arasinda fark var, ceza söylüyor ya, iste onu (http://www.youtube.com/watch?v=JwKvKeRKvS4) dinlesinler biraz.
inadına_Trabzon
07.07.2011, 18:32
Tanman'dan Kocaman Emzik :)
Kupa yıkama merasimi yaparsak fenerliler çıldırır ççç
atillati
07.07.2011, 18:33
aziz yıldırım susma hakkını kullanmıyo arkadaşlar konuşamıyo ağzı doluyken...
melihkuzey
07.07.2011, 18:34
fenerbahçe, sivasspor ve eskişehirspor dışında hiç bir süper lig takımı hakkında koğuşturma yok. tff'nin alacağı karar sadece bu üç kulübe yönelik olacak. fenerbahçe medyası istediği kadar kudurup bir yerlerini yırtsın. Hz. Allah c.c., fenerbahçe ve işbirlikçisi takımlarına ettiğimiz bedduaları kabul buyurdu. bundan sonra onları kimse kurtaramayacak inşallah.
bu arada ikinci dalga hakem ve bazı yazarlara geliyormuş..... Allah'ın lütfeni hakemleri de hallet bir an önce de önümüzdeki sezondan sonra tertemiz bir ligimiz olsun.
Aziz yıldırım susma hakkını kullanmıyor arkadaşlar konuşamıyor ağzı doluyken...
Güzeldi :D:D
tv ye sarı lacivert tişörtlü biri çıktı gaziantep şampiyon olacak diyor nedir bunun asl astarı?
Alihan Ertürk
Bu işi bir kenara bırakıp maç için link aramaya başlayalım derim ben..:)
Not: Link paylaşımı yasak değildi diye hatırlıyorum hazırlık maçlarında. Aksi bir durum varsa yöneticilerimizden uyarı bekliyorum.
Efendioglu
eskişehir kesin düşmez
,100 de 100
Hayırdır ? ?
aziz yıldırım nerenin başkanı beyler ?
koguş ağası olması lazım
@incisözlük ne güldüm ya :D
Tangerine Dream
07.07.2011, 18:35
STV, Şekip'in bizim Eskişehir maçıyla ilgili yaptığı itirafı yayınlıyor.
Fenerbahçe Ülker(basketbol takımı) - Fenerbahçe Acıbadem(Voleybol takımı) - Fenerbahçe Bank Asya(futbol takımı) hahahahaha
yatmaztara
07.07.2011, 18:36
arkadaşlar hepimiz lig bittikten sonra her sabah kalktığımızda acaba ntv spor altyazısında şikeyle ilgili birşey varmı diye baktık, ve en sonunda dualarımız geçen pazar günü kabul oldu. Sana binlerce kez şükürler olsun Allahım. sen ne büyüksün.
ilyas BAHADIR
07.07.2011, 18:37
tv ye sarı lacivert tişörtlü biri çıktı gaziantep şampiyon olacak diyor nedir bunun asl astarı?
Cumhurbaşkanı benim..dediğimde bana inanacağın kadardır astarı
Emre Çömez
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/7/128.gif şimdi gördüm muhteşem ya çççççç
sedatterzi
Benim kafama takılan bir husus
Aralık ayında başlayan takipte 2-3 ay içinde bitirselerdi zaten biz güle oynaya şampiyon olurduk
Neden bu kadar uzattılar...
Erdal DİLEK
Hayırdır ? ?
çünkü yöneticisi yok gözaltında, bireysel yani.;)
melihkuzey
inşallah fenerbahçe küme düşerse bankasya'da volkan demirel, emre belözoğlu, lugano çok dayar yer, çok döverler bunları. anadolu takımları ıslak meşe odunuyla kovalar bunları.
şimdide gaziantep şampiyon olacak diyorlar, dün bursa diyorlardı, sırayla kasımpaşaya kadar gider şampiyonluk
MahmutHSO
07.07.2011, 18:38
Kupa yıkama merasimi yaparsak fenerliler çıldırır ççç
Ben bunu ciddi ciddi düşünüyorum .Kesinlikle yapılmalı
Öztürk Adem
Manevi olarak yıpranma davası acalım onlara.Pıskoloımızı bozdular.Toplanalım tek baslık altında dava acalım :)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/269009_10150241567499523_663339522_7044513_6313160 _n.jpg
açıklamaya dikkat :D
Mümkünse müebbet olsun !!
Alihan Ertürk
Başkanım ben ya.. ççç
irfanköse276
STV, Şekip'in bizim Eskişehir maçıyla ilgili yaptığı itirafı yayınlıyor.
videosunu bulsak keşke sonra
aziz yıldırım ın avukatı soruşturma savcısını HSYK'ya şikayet etmiş. ntv de sondakika olarak geçti.
Öztürk Adem
07.07.2011, 18:39
Nerede o video ya bulmak lazım :)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/267672_190314531021631_160559713997113_510811_6007 236_n.jpg
hahahaha
Efendioglu
Alakası yok abi , Ümit Karan ne ? Eskişehirspor sportif direktörü , Bülent Uygun ne ? Eskişehirspor teknik direktörü nasıl alakası yok klüple ? nasıl bireysel ? İyi düşün ;)
aziz polisleri ilk gordugunde sen yetkili bir abiye benziyorsun da demis midir acaba... Lan tiyatro izlettiniz tum futbol severlere adi herifler, bir de taraftarlari ayaklaniyor, utanmazlar...
KemalisTS
süperdi ya fenev sen adamı güldürürsünn :D
The_SeCReT-61
Düşecek takımlar Fenerbahçe, Sivasspor Eskişehir düşer mi düşmez mi bilemem ama düşmezde -30 puanla başlayabilir. :)
Mahallemizin girişine abim ile birlikte pankart asmayı düşünüyoruz....
Fenerbahçe'ye Bank Asya'da başarılar dileriz...
ultrafanatik61
07.07.2011, 18:40
azize nin avukati,sorusturma savscisini hakimler ve savcilari yuksek kuruluna sikayet etti
ntvspor
U.Sadıkoğlu
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/267672_190314531021631_160559713997113_510811_6007 236_n.jpg
hahahaha
Plaka yerli bak sırtı terli çok bi başı dertli vah eski hali yooook..
Ne olacaaaak wooow woow woooo :D
Effective61
Alakası yok abi , Ümit Karan ne ? Eskişehirspor sportif direktörü , Bülent Uygun ne ? Eskişehirspor teknik direktörü nasıl alakası yok klüple ? nasıl bireysel ? İyi düşün ;)
Ceza alır ama düşmez görünen bu. Teknip ekip demek yönetici demek değil. Kurallarda yönetici karıştıysa küme düşer diyor.
Yiğit SARI
07.07.2011, 18:41
Aziz Yıldırım'ın avukatı , soruşturma savcısını hakimler ve savcılar yüksek kurulu'na şikayet etti
ntvspor
lucarelli
Benim içimi rahatlatan haber
Borsada TS un hisselerinin değerlenmesi
bu çok önemli çünkü bu adamlar iyi duyum almasalar o hisseler yönelmezler.
İnşallah güzel günler yakın
PARA nın OLDUĞU yerde "ŞAKA" OLMAZ:D
İsminin basinda Av. ünvani yer alan herkes televizyona cikip hukuk uzmani gibi konusmuyor mu! Deli oluyorum yahu!
zafer6161
Yıldırım'a kitap okumak bile yasak!
07 Temmuz 2011 / 18:35
Aziz Yıldırım geceyi emniyette geçirecek, Yarın sabah 08.30'da adliyeye sevkedilecek.
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama emri çıkarılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hastaneden taburcu edilmesinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine getirildi.
Anjiyo olduğu için sorgusu yapılamayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Emniyet'te susma hakkını kullandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Aziz Yıldırım'ın işlemleri tamamlandı.
Mahkemeye sevkedilen Yıldırım'ın saat 17.00 sıralarında İstanbul Emniyeti'nden ayrılması bekleniyordu ancak sağlık problemleri nedeniyle bugünü de Emniyet'te geçireceği açıklandı.
Aziz Yıldırım; geceyi, Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü'nde geçirecek. Özel Yetkili Savcı Mehmet Berk'e ifade vermesi beklenen Aziz Yıldırım, ifadesi yetişemeyeceği için yarın sabah 08.30'da adliyeye sevkedilecek. Emniyet'te susma hakkını kullanan Yıldırım, Berk tarafından sorgulanacak.
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE GETİRİLMEDEN ÖNCE NELER YAŞANDI?
Futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltı işlemi uygulandığı sırada rahatsızlanması üzerine İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde tedavi altına alınan Yıldırım, taburcu edildi. Yıldırım bir otomobille hastaneden ayrıldı.
Yıldırım'ın hastaneden çıkışı sırasında bir grup Fenerbahçe taraftarı, ''En büyük başkan bizim başkan'' şeklinde tezahürat yaptı.
Hastane önünde bekleyenlerin yarattığı izdiham nedeniyle Yıldırım'ın çıkışı sırasında polis ekiplerince yoğun güvenlik önlemi alındı.
yalniz adam
http://www.youtube.com/watch?v=_Vc0Zcwevek işte buuuuuuuuuuuuu...
DeAgLeMaNyAq
07.07.2011, 18:42
Ahaha Aziz'in avukatı savcıyı HSYK'ya şikayet etmiş...
Son çırpınışlar..........
Kupayı alırsak çamaşır suyu çokrak temizlik ürünlerı adına ne var ise yıkayalım :D
fteotdgs
07.07.2011, 18:43
Kupayi Trabzonspor adina ilk kim alirsa Cicek Abbas'taki Sakir tonlamasi ile "Su getirin, kupayi yikayacam" desin.
Oğuz KUL
07.07.2011, 18:43
Şampiyonsuz tescil nasıl olacak...
Sıralama
1- A-Spor
2- B-Spor
3- C-Spor
4- D-spor (Dsmart reklamı gibi oldu ama örnek veriyorum :D )
.
.
.
Şeklinde olsun...
A-spor şikeye bulaşmışsa, B-Spor birinci C-Spor ikinci, D-Spor üçüncü olur. Yani B-Spor şampiyondur...
A-sporun yanında B-Spor da şike yapmışsa bu durumda C-Spor Şampiyon olur, D-Spor da ikinci...
Eğer ligdeki tüm takımlar şike yapmışsa lig iptal edilir ve ligin şampiyonu olmaz...
İllaki ama TFF ye güvenmiyorum açıkçası
Suçluluk psikolojisi başka diyecek şey yok
Aziz'in %0.0001 kurtulma ihtimali vardı, o da gitmiş oldu bu şikayetten sonra.:D
Uğur ÇIRAKMAN
07.07.2011, 18:44
http://www.youtube.com/watch?v=31EIH9ge6aI&feature=related gözlerim doluyor bu maçın su gol ve sevinç anı allahım yaaa
Bütün gazeteleri didik didik taradım, Trabzonsporun esamesi okunmuyor. Trabzonsporu bırakın Trabzonlu bile bir kişi gözaltında değil, kanıt yok delil yok. Ama ntv, ntvspor, haberturk dikkat ettiyseniz bu kanallar sistematik olarak hergün takımımızın ismini karıştırıp duruyor bir süre, çamur atıyorlar tutmuyor, bir daha atıyorlar tutmuyor sonra aray bjkyi dahil etme çabaları, sonra dönüyorlar tekrar bize. Yahu bunun cezası yok mu? kafalarına göre savcımı kesilmişler buradaki yorumcular? ortada bir olay olsaydı bizim hakkımızda muhakkak gözaltında alınırdı Tsmizden birileri, demekki ortada delili yok suç yok, takımımızın ismini ortaya atanlar isim versinler ne olmuş ne bitmiş ama veremiyorlar.
Trabzonsporun ismi birkaç febe fanatiği yazar çizerin dedikodularına göre işin içine katılmak isteniyor, tff yi etkileme çalışmaları, bakın trabzonda yapmış olabilir şampiyonluğu vermeyin onlara gibisinden.
irfanköse276
07.07.2011, 18:46
asvcı hakim yargı filan dedin mi stv coşuyor ya :D
Emre Dumangöz
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=samanyolu
yandii fener izleyin :)
Erdal DİLEK
hayır o bu sene direktör gecen sene futbolcusuydu. teknik direktörle futbolcu gibi calışandır ve kurumu bağlamaz, tüzel kişiliği yöneticisi bağlar calışanı değil, acık ve net
Ula Aziz bi rahat dur da ifadeni alalım da ççç
The_SeCReT-61
07.07.2011, 18:47
Aziz Yıldırım'da bilmiyor ne yapacağını az daha zaman geçirmeye çalışıyo işte.. :)
Plaka yerli bak sırtı terli çok bi başı dertli vah eski hali yooook..
Ne olacaaaak wooow woow woooo :D
ççç ççç Hey Allah'ım.
asvcı hakim yargı filan dedin mi stv coşuyor ya :D
Fener'in aleyhine yayın yapacaktır.. Seneye Fener'in oynayacağı ligin sponsoru Bank Asya onların.. :D
SALDIRAY
07.07.2011, 18:48
Arkadaş bu ne yaaa:D yarıldım :D:D:D:D
İsminin basinda Av. ünvani yer alan herkes televizyona cikip hukuk uzmani gibi konusmuyor mu! Deli oluyorum yahu!
Aynen deprem oldugunda da ilgili ilgisiz tum prof.lar kosarak tum tvleri parsellemislerdi. Millet seviyor boyle geyik isleri, hem tvlerde sallamak manasinda, hem de bolca seyredip paniklemek, geyiklemek manasinda...
Çocuğu babaya şikayet ediyorlar. Baba bunun acısını sormaz mı!
yatmaztara
07.07.2011, 18:48
o kupada mehmet topuzun salyası var istemem :D:D:D
Hamza Öztürk
07.07.2011, 18:49
forum sakinlesti
stv de ne denildi arkadaslar? su yazdiklarinizin arkasinida getirin da...
Ömer Faruk61
07.07.2011, 18:51
"aziz yıldırım'ı tahliye edip kardiyoloji servisine yatırmışlar; Ar damarı tıkanmış.
oflubektas
07.07.2011, 18:51
Uşaklar hep beraber;
TİRVANA VURDUM UÇTİ, oy tirvana oy tirvana,
AZİZUM DAMA DUŞTİ. oy tirvana oy tirvana.
ŞAMPİYON OLDİ DERKEN, oy tirvana oy tirvana,
FENERUM KÜME DUŞTİ. oy tirvana oy tirvana
Emre Dumangöz
07.07.2011, 18:52
hangi kanalda takılıyoruz renkdaşlar :)
Tangerine Dream
07.07.2011, 18:52
Gürcan Bilgiç de dillendirmeye başladı artık, Fener küme düşerse 10 yıl geriye gider, çok fazla borç var diyor.
başbakandan bi açıklama gelmedi ? ne oldu fener in sahası kapatılacakken acıklama var, kalem gönderme var, makamında aziz i ve futbolcuyu kabul var. şimdide cıkıp dese ya bişeyler
http://www.youtube.com/watch?v=31EIH9ge6aI&feature=related gözlerim doluyor bu maçın su gol ve sevinç anı allahım yaaa
Hey gidi Atay Aktug'un baskan oldugu dönemde kulüp tarafindan yapilan videoydu bu. Cem Papila'nin sampiyonlugumuzu caldigi dönemlerin videosu.
Bu video herkesi berbat etmisti. Aklima geldi o günler be.
Deniz Tosunoğlu
07.07.2011, 18:54
İşlemleri tamamlanan Emmanuel Emenike, Yabancılar Şube Müdürlüğü tarafından serbest bırakıldı. Emenike bu akşam Fenerbahçe'nin Düzce Kampı'na katılacak.
Hani sinir disi edilcekti bu zenci?
Azize baska zaman olsa agzi ishal olmus gibi konusur dururdu bilmis bilmis.
Neden susuyor simdi. Tikin delige iti gitsin bea.
ofludurmuş
07.07.2011, 18:55
Aziz Yıldırım susma hakkını kullanıyor eğer bir konuşursa onu hiç kimse tutamaz.Dört gündür halsiz olan Aziz bey bakalım yarın sabah Savcı karşısında hangi masalları anlatım insanları inandıracak.Öyle mutluyum ki bu REZİLLİĞİ bile kendilerine yakıştıran fenerbahçeli tarafların böyle insanların arkasında durması ayrıca incelenmesi gerekir.Bu fenerli taraftarlar bile başkanları gibi şike yapıyorlar onlarda biliyor para musluğu nerde..Ama habertürkteki resim Aziz Beyin ne kadar da masum olduğunu gösteriyor.Torunlarına bıraktığı en iyi miras olur inşallah...
Efendioglu
07.07.2011, 18:56
hayır o bu sene direktör gecen sene futbolcusuydu. teknik direktörle futbolcu gibi calışandır ve kurumu bağlamaz, tüzel kişiliği yöneticisi bağlar calışanı değil, acık ve net
Tamamda bu adamlar Fener için kendi maçlarında şike yaptılar yani bir maçta bir takım o veya bu kişiler tarafından şike ile maçın sonucuna tesir edilmişse klüp ceza alır bunu yapan futbolcu olsun teknik direktör olsun yönetici olsun değişmez...
şifreli konuşmaya bak: ne zaman dikim yapsak olmuyor :)
İşlemleri tamamlanan Emmanuel Emenike, Yabancılar Şube Müdürlüğü tarafından serbest bırakıldı. Emenike bu akşam Fenerbahçe'nin Düzce Kampı'na katılacak.
Hani sinir disi edilcekti bu zenci?Bank Asya da gol krallığna oynamış tecrübeli isim olduğu emniyet acımış onun için serberst bırakmış.
Azize baska zaman olsa agzi ishal olmus gibi konusur dururdu bilmis bilmis.
Neden susuyor simdi. Tikin delige iti gitsin bea.
Alihan Ertürk
Bence yarın da konuşmayacak, son noktaya kadar susacak ama elbet bir gün konuşturacaklar..Dayak istiyor, işkence bekliyor.
cemoli5408
forum sakinlesti
:sevinç::sevinç2::meşale2::atki::sevinç:
Azize savcıyı şikayet etmiş :D
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=95026
Biraz geriden takip ediyorum kusura bakmayın :D
Hani sinir disi edilcekti bu zenci?
Küçük bir ihtimaldi o..
Hsyk Başkanı Azize'nin şikayeti üzerine La Hasan La Hakki atın habuni içeri.. demiş.. :)
Ogün YAZICI
07.07.2011, 18:57
ilhan ekşioğlunun aziz ile görüşmelerinde "ne zaman dikim yapsak olmuyor" gibi ifadeler varmış trabzon maçları için teşvik priminde :D
Bütün gazeteleri didik didik taradım, Trabzonsporun esamesi okunmuyor. Trabzonsporu bırakın Trabzonlu bile bir kişi gözaltında değil, kanıt yok delil yok. Ama ntv, ntvspor, haberturk dikkat ettiyseniz bu kanallar sistematik olarak hergün takımımızın ismini karıştırıp duruyor bir süre, çamur atıyorlar tutmuyor, bir daha atıyorlar tutmuyor sonra aray bjkyi dahil etme çabaları, sonra dönüyorlar tekrar bize. Yahu bunun cezası yok mu? kafalarına göre savcımı kesilmişler buradaki yorumcular? ortada bir olay olsaydı bizim hakkımızda muhakkak gözaltında alınırdı Tsmizden birileri, demekki ortada delili yok suç yok, takımımızın ismini ortaya atanlar isim versinler ne olmuş ne bitmiş ama veremiyorlar.
Trabzonsporun ismi birkaç febe fanatiği yazar çizerin dedikodularına göre işin içine katılmak isteniyor, tff yi etkileme çalışmaları, bakın trabzonda yapmış olabilir şampiyonluğu vermeyin onlara gibisinden.
Sadece o medyalar yok, genel olarak butun Istanbul medyasi ayni tutumu sergiliyor, fotomact, fanatik, vs, çünkü onlar bizans, bizans kalesindeki bekçi köpekleri, ama hak yerini insallah pazartesi bulacak, onlar havlamaya devam etsinler:)
Hsyk Başkanı Azize'nin şikayeti üzerine La Hasan La Hakki atın habuni içeri.. demiş.. :)
O kadar mı söylemiş devamı yokmu :D
Tamamda bu adamlar Fener için kendi maçlarında şike yaptılar yani bir maçta bir takım o veya bu kişiler tarafından şike ile maçın sonucuna tesir edilmişse klüp ceza alır bunu yapan futbolcu olsun teknik direktör olsun yönetici olsun değişmez...
kardeş, avatarını görünce gülmekten sandalyeden düşüyordum az kalsın :D
hayrettin emiceyi özledik keşke olsada birşeyler yalanlasa
Efendioglu
07.07.2011, 19:00
Aziz Yıldırım‚ savcı Metin Berk´i soruşturmada usülsüzlük yaptığı gerekçesiyle Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu´na şikayet etti.
Ters tepkiyi seyredin şimdi :D
Ali Özcan
07.07.2011, 19:00
"ne zaman dikim yapsak olmuyor" :) İlhan Ekşioğlundan Aziz Yıldırım a Manisa - Trabzon maçı sonrası:) Alanzinho nun 85. dakika golü kimlere gelsin :)
savcıya ınanmazlar polise inanmazlar hakıme inanmazlar sız kıme inancanız birde savcı fenerbahceli istersenız savcılığı nıhat özdemir yapsın yada ali koc
----------------------------
taktik savasi ! önce rahatsizlan ! sonra hastaneye git zaman kazan ! avkatlarini konustur ! biraz hava al ! sonra tekrar savciliga ! hic konusma sus ! sonra konus ve sikayet et ! media yi kontrol etmeye calis ! ama bu saatden sonra sana kimse inanmaz inanmak istiyenler bile ne yapacaklarini sasirdilar ! olan türk futboluna oldu ! bir galatasarayli olarak fener tarafarlarina sunlari söylemek istiyorum ! azız yıldırım sadece bır ınsan ( fenerbahce degıl ! )
----------------------------
Engin Erol
07.07.2011, 19:01
Sadrisener_ Sadri şener
Trabzonspor klubü yaşanan gelişmelerin takicisi olacaktır.Tüm taraftarlarımızın sağduyulu olmasını ve Türk Adaletine güvenmesini istiyoruz
Efendioglu
kardeş, avatarını görünce gülmekten sandalyeden düşüyordum az kalsın :D
hayrettin emiceyi özledik keşke olsada birşeyler yalanlasa
ofludurmuş
Durmak Yok Yola Devam Edilecek.İnşallah herşey ortaya çıkartılsın temiz futbol plsun.TFF Bile incelensin..
Ahmet Kuru
07.07.2011, 19:02
işten gelirken servisteki fenerli arkadaşların diyalogları
A : bizi gerçekten düşürürler mi ?
B : Valla öyle gözüküyor,baksana yönetici kalmadı dışarda nerdeyse.
B : Ama eğer düşersek de kombineler ucuzlarsa bir tane alırım,gideriz izleriz maçı
A : Ya ben sana ne diyorum sen ne diyorsun? Hem ucuzlatmazlar,önceden kombine alanlar ne olacak?
B : bunlar hep Faruk Ozak'ın işleri Trabzonspor'u şampiyon yapmak için ellerinden geleni yapıyorlardı sonunda yaktılar başımızı
A : öyle gerçekten,biz küme mi düşeriz ne ooluruz bilmem ama Trabzonspor şampiyon olursa çok zoruma gider.
B : e kimi yapacaklar ozaman gs yi değil herhalde.
A : tamam ligden düşürsünler yada -30 la başlatsınlar ama şampiyonluğu almasınlar...
Güzeldi ya:)
Semih AYDIN
07.07.2011, 19:02
:atki::sevinç::dvl::tsbayrak::tsbayrak::meşale2::t sbayrak:
beklemedeyiz...
İçine ata ata ne hale düştün tuta tuta çatlayacaksın be adam.
Çekinme hadi,hadi söyle de kurtul bundan,kura kura kurudun be adam...:D
http://img6.imageshack.us/img6/973/35334665.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/6/35334665.jpg/)
Efendioglu
07.07.2011, 19:03
:atki::sevinç::dvl::tsbayrak::tsbayrak::meşale2::t sbayrak:
Beklemedeyiz...
Hakettiğimiz şampiyonluğa az kaldı !
Yolu Metrsi cezaevine düsenler Bülent Uygun'a tespih, havlu, sabun, cigara
falan götürsün. Sekip Mosurtoglu'na da Sekip Okula kos, Sekip topu tut tarzinda kitaplar.:D
Sadrisener_ Sadri şener
Trabzonspor klubü yaşanan gelişmelerin takicisi olacaktır.Tüm taraftarlarımızın sağduyulu olmasını ve Türk Adaletine güvenmesini istiyoruz
Link verir misin hocam ?
Büyük ihtimalle sahte hesaptır bu.
Engin Erol
07.07.2011, 19:04
Link verir misin hocam ?
Büyük ihtimalle sahte hesaptır bu.
http://twitter.com/#!/Sadrisener_
O kadar mı söylemiş devamı yokmu :D
Bunu söylemesinin altında Aziz'in uşaklarının pilardo oynarken şike yapması yatıyormuş..
Ömer Faruk61
07.07.2011, 19:05
Ulan Şamypiyon olursak varya izindeyim tam zamanını buldun Azize...:D
Adamın işi gücü yok Twitter'la mı uğraşacak ya :)
poetricus
Arkadaşlar;
Sağduyu, itidal ve sükûnetimizi koruyarak, büyük kulübün büyük taraftarına yakışır şekilde vakar ve ciddiyetimizi bozmadan bekleyelim.
Unutmayın: Biz Büyük Trabzonspor'un büyük taraftarıyız; intikam değil, adalet istiyoruz.
Murat Acar
İyi güzel hoş diyorsunda teknik direktörüve futbolcusu yanı takımın içinden birileri nasıl küme düşmez asıl düşmesi gereken eskişehir ibb ve fb dir 3ündede fotbolcuları bazında şike yapılmış zaten bucada yapmış odüştü ...
Eren Karaahmetoğlu
Bu fenerliler madem Bağdat Caddesi'nde yürüyüş yapacak, biz neden hakkımız olan kupayı istiyoruz diye Taksim'de yürüyüş düzenlemiyoruz?
Veya Trabzon'dakiler?
Biz de bir şeyler yapalım yahu. Sıkıldım bekle bekle.
cemoli5408
Yanlız bu aziz efendinin bi taktiği mi var? hastaneye kaçmalar?? ifade vermemeler, sessizlik hakkını kullanmalar?? acaba bunlar kararı geciktirmeye mi çabalıyor? böyle kaç gün geciktirebilir eğer başarabilirse? kararın gecikmesi gibi bi ihtimal var mı? yani bizi ön elemeye göndermeyi düşünmüyor tff değil mi?
Nihat Güneş
07.07.2011, 19:06
azize Savcıyı şikayet etti, Savcımız da azizeyi süründürmeye karar verdi, yarın sevketmesinin Türkçesi budur :)
ofludurmuş
07.07.2011, 19:06
Sakın ve soğukkanlı olmak lazım bekleyip TFFnin kararı sonra TÜRKİYEDE nasıl şampiyonluk programları olacak 81 illde tüm yaşayanlar göreçek inşallah aksi bir karar çıkarsa o zaman BİZE HER YER TRABZON olur...
Aziz iyice vakit geçiriyor işte... son dakikaya kadar sonuna kadar çırpınacak son çırpınışı bunlar işte.. geçir aziz geçir daha fazla vakit geçir ki iyice bat sen...
azize Savcıyı şikayet etti, Savcımız da azizeyi süründürmeye karar verdi, yarın sevketmesinin türkçesi budur :)
Allah'ım ya adam savcıyla bile boy ölçüşmeye çalışıyor.
Fenerbahçeliler gerçekten bu adamın bir taraflarını çok fena kaldırdılar.
http://twitter.com/#!/Sadrisener_
Sahtedir o hesap. Kisa bir süre önce futbolcularimizin adina da böyle hesaplar vardi. En basitinden Tolga Zengin kendisinin Twitter'da hic bir zaman hesabi olmadigini söylemisti.
DeAgLeMaNyAq
07.07.2011, 19:07
Kulüp bu hesabı yalanlar. Bizim başkanın bilgisayar işleriyle alakası yok...
Bu fenerliler madem Bağdat Caddesi'nde yürüyüş yapacak, biz neden hakkımız olan kupayı istiyoruz diye Taksim'de yürüyüş düzenlemiyoruz?
Veya Trabzon'dakiler?
Biz de bir şeyler yapalım yahu. Sıkıldım bekle bekle.
Haklı olan taraf biz olduğumuz için,en doğru olan sessizce sonucu beklemektir.
Bizim ses çıkarmamız eminim diğerlerinin canını daha iyi yakıyordur.
Lütfen sükut.
Efendioglu
07.07.2011, 19:08
Aziz Yıldırım bitmiş okeye dönüyor beyler :)
Rıza ÇOLAK
07.07.2011, 19:08
Şikayetinin sebebi sorgulama şekliymiş.Azizin çalışmadığı yerlerden soruyormuş hep:D Halbuki ekinleri sorsaymış aziz hepsini bilecekmiş
fenerlilerden iceri atilan yoneticilere biz futbolu iste boyle oynariz tshirtlerinden giyme zorunlulugu getirsinler...
Engin Erol
07.07.2011, 19:09
inceledim de pek sahte gibi durmuyor. bilemicem.
Azize iti ne gerecke ile savciyi sikayet etmeye kalkiyor?
Demek ki savci buna kancayi takti.
La salak Sekip cam tarafindaki ranzayi Azize'ye ayir, tabi rüsvetini vererek.
futbalski60
Bu tür uzun süreli davalarda acele etmeden sakin bir şekilde beklemek lazım suan için kimse net bir sey diyemez diyenler de zaten desteksiz konusuyor inşallah gerçekler ortaya çıkar ve Türk Futbolu temizlenir.
MonteCristo
Gerçek hesapları Trabzonspor resmi twitter sayfası takip ediyor. O hesap sahte...
http://twitter.com/#!/Trabzonspor/following/people (http://twitter.com/#%21/Trabzonspor/following/people)
Mesut AKYILDIZ
Yahu bu Bankasya 1. lig şarkısı eskiden de bu kadar güzelmiydi yoksa şimdi mi bana daha güzel gelmeye başladı anlayamadım?
Aziz Yıldırım bitmiş okeye dönüyor beyler :)
Yillar oldu ben okey oynamayali ama okey dönerken bir baskasinin bitip o okeyin insanin elinde patlamasi cok kötü oluyor. Bakalim Aziz'in neresinde patlayacak.:D
Ali Özcan
07.07.2011, 19:10
bir adam masum olsa, bir an önce ifade verip süreci başlatır ki, bir an önce aklansın...
bu adam uzattıkça şerefsizleşiyor gözümde...
Emirhan Uludüz
07.07.2011, 19:11
"ne zaman dikim yapsak olmuyor" :) İlhan Ekşioğlundan Aziz Yıldırım a Manisa - Trabzon maçı sonrası:) Alanzinho nun 85. dakika golü kimlere gelsin :)
Aziz gibi deliği tutturamayanlara. :D
http://twitter.com/#!/Sadrisener_ (http://twitter.com/#%21/Sadrisener_)
Büyük ihtimalle sahte hesap.
Öyle bir şey olsaydı resmi Trabzonspor twitter ından söylerlerdi.
Yahu bu Bankasya 1. lig şarkısı eskiden de bu kadar güzelmiydi yoksa şimdi mi bana daha güzel gelmeye başladı anlayamadım?
Cok super sarki hakketen, eminim fenerliler de zevkle dinleyecekler en azindan bir sezon boyu...
Benim kafama takılan bir husus
Aralık ayında başlayan takipte 2-3 ay içinde bitirselerdi zaten biz güle oynaya şampiyon olurduk
Neden bu kadar uzattılar...
Secimler olunca ...
Yunus Emre SEYHAN
07.07.2011, 19:13
Aziz çaresiz.. Zamandan kazanmak istiyor.
TRT'de basladi trabzonsporumuzu karalamay, yaziklar olsun, hepiniz gelin lan, yinede gucunuz yetmez
Mesut AKYILDIZ
07.07.2011, 19:13
Ali hoca hasadı biz çok yakında yapacağız inşallah....
Mehmet Yıldız'ın sözleşmesi Fesh edilmiş...
Fatih Solmaz
07.07.2011, 19:14
inceledim de pek sahte gibi durmuyor. bilemicem.
sen mi açtın hesabı?
sulo61gun
07.07.2011, 19:15
Arkadaşlar dikkat ettiniz mi satılmışşehir mehmet yıdızı (serbest bırakılmasına rağmen) kovdu oysa emenişike ve sezer direk şikebahçe kampına gittiller.farkı anlayın işte:))
kımler tutuklu kımler serbest yenı geldım.. sanırım fenerın kume slıgı hayal bıle degıl ama bızle ılgılı bısey varmı ne olcak halımız varsa nıye bekletıyolarkı cunku zaman dar acaba yokmu cıkan haberler konusunda kısaca lutfen bılgı
Arkadaşlar dikkat ettiniz mi satılmışşehir mehmet yıdızı (serbest bırakılmasına rağmen) kovdu oysa emenişike ve sezer direk şikebahçe kampına gittiller.farkı anlayın işte:))
Şikebahçe futbolcularını satmasada Başkanını sattı...
Onlar şike iddialarına karışarak artık gerçek birer fenerbahçeli oldular.:D
fener batti balik yan gider modunda, onlari hicbirsey kurtaramaz. satilmissehir ise gotu kurtarmaya calisiyor, bakalim son cirpinislari mi yoksa ise yarayacak mi. Ligde kalirlarsa bunlara butun deplasmanlarda para atilmali... Maci birakip toplarlar bile adiler...
Ali Özcan
07.07.2011, 19:17
Ali hoca hasadı biz çok yakında yapacağız inşallah....
az kaldı Mesut :) geliyor şampiyonluk...hem de öyle bir şampiyonluk geliyor ki, finaliyle yüzyıllarca unutulmayacak, tarihte en unutulmaz şampiyonluk olacak inşallah...
dumanpub
konuyla alakası yok ama ts nin maçını netten izleme sans8ı varmı ?
lazkerem
Ntvspooor sizi Allah'a havale ediyorum
uçan colmanın videosu var mı ? :)
dumanpub
07.07.2011, 19:18
konuyla alakası yok ama ts nn maçı netten izleme sansı varmı ?
vatandas61
07.07.2011, 19:18
Secimler olunca ...
bence alakasi yok, bu isi erken yapsalardi hepsi yirtardi. Korcan isi olmazdi, emenike fb ye transfer olmus olmazdi, orkadar mac satilmazdi. bence böylesi daha iyi oldu. Cok merak ediyorum hangi birisinden yirtacak bu adamlar. Ikinci yaridaki maclarin 70% satin almislar
Ercan DEMİR
07.07.2011, 19:19
Evet arkadaşlar varsa imkan ve link vermek yasaksa özelden atarmısınız.
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/270637_10150169533598239_558913238_6186797_5434383 _s.jpg
Bu resimdeki kişiyi konuşturana çok yüksek miktarda para ödülü verilecektir.Bu rezillik tüm fenerlilere yeter.RABBİM Bizleri böyle görülmez kazalardan belalardan korusun.AMİN..
Azizin diğer 2 resminde (yandan çekilen) boyunun ölçüsü farklı. Adamın boyu bile şaibeli..
dumanpub
07.07.2011, 19:19
özelden maçın linkini atan olursa çok sevinirim :)
Efendioglu
07.07.2011, 19:21
Azizin diğer 2 resminde (yandan çekilen) boyunun ölçüsü farklı. Adamın boyu bile şaibeli..
Bitirdin beni ççç ççç ççç ççç ççç ççç ççç ççç ççç
pohahhahah:D:D
ntv spor'da güntekin ''serie c'' diyecek güya ingilizce.Telafuza gel: seri çii.Çi ne beyler yeni mi girdi ingiliz alfabesine?:D:D
istanbul emniyet müdürü açıklama yapmış demirören ifadeye çağrılmadı diye.
kaynak milliyet
Effective61
07.07.2011, 19:22
Ntvspooor sizi Allah'a havale ediyorum
Ne söylüyor salaklar ?
Badaloğlu
07.07.2011, 19:22
işten gelirken servisteki fenerli arkadaşların diyalogları
A : bizi gerçekten düşürürler mi ?
B : Valla öyle gözüküyor,baksana yönetici kalmadı dışarda nerdeyse.
B : Ama eğer düşersek de kombineler ucuzlarsa bir tane alırım,gideriz izleriz maçı
A : Ya ben sana ne diyorum sen ne diyorsun? Hem ucuzlatmazlar,önceden kombine alanlar ne olacak?
B : bunlar hep Faruk Ozak'ın işleri Trabzonspor'u şampiyon yapmak için ellerinden geleni yapıyorlardı sonunda yaktılar başımızı
A : öyle gerçekten,biz küme mi düşeriz ne ooluruz bilmem ama Trabzonspor şampiyon olursa çok zoruma gider.
B : e kimi yapacaklar ozaman gs yi değil herhalde.
A : tamam ligden düşürsünler yada -30 la başlatsınlar ama şampiyonluğu almasınlar...
Güzeldi ya:)
Bu konuşmadan 3 sene sonrası, aynı servisteki konuşmalar...
A: Hafta sonu derbi maçına gidiyormuyuz?
B: Ne derbisi olum?
A: yahu maça gitmeyecekmiyiz?
B: Hangi maça?
A: Bank Asya'da bu hafta derbi maçımız yok mu?
B: ne derbisi?
A: Offf of, sende bir hoşsun abi yaa... Güngören Belediyesi-Fenerbahçe maçı... 3 yıl oldu hala daha adapte olamadın şu Bank Asya ligine. Hem Güngören Belediye'nin renkleride bordo-mavi, biraz nostalji yaparız, süperligdeymişiz gibi davranırız he, olmaz mı? Özledim be ağbi, anla be ağbi, kaç yıl oldu hala daha buralardayız
B: Seninde, derbininde, maçınında, hatırlatmasan olmaz değil mi?:mad::mad:
Trabzonsporlu eski futbolcu Hamdi'den Azize'ye.
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/7/7763.jpg
Mesut AKYILDIZ
07.07.2011, 19:24
az kaldı Mesut :) geliyor şampiyonluk...hem de öyle bir şampiyonluk geliyor ki, finaliyle yüzyıllarca unutulmayacak, tarihte en unutulmaz şampiyonluk olacak inşallah...
İnşallah abi futbolcularımız terlerinin ve herşeyden önemlisi akan kanlarının bir anlamı vardı....Umarım en kısa sürede sonuçlanırda ben de ona göre kutlamalar için uçak biletini alırım....
Fatih Öztürk
07.07.2011, 19:25
sıçan azizın fare taraftarları.lağımlıklar..ıııyyy
Alihan Ertürk
NTVSPORU TELEFON YAĞMURUNA TUTUYORUZ HERKES ARASIN 0212 335 0000
Tarafsız Yayın Yapma Konusunda Uyaralım....
Not : Saat 7 Den Sonra Ev Telefonları Bedava :)
Mesut AKYILDIZ
fatih canlar - 07.07.2011 19:22
Arkadaşlar
Yargı ve Emniyet Bir şekilde türkiyeyi yeniden dizayn etmeye çalışıyorlar.
Bizlerde bunun kurbanı olduk.
Bu yapılanmanın merkezi trabzon diye düşünüyorum.
Yine söylüyorum Tesadüf mü? Mesaj mı?
Trabzonun plaka no :61
Hükümet dönemi : 61
Göz altına alınan kişi sayısı ; 61
Hazırlanan iddia dosyası sayıs :61
6+1 = 7 ( Operasyonun olduğu ay)
Kime bu mesajlar
Sadri şenere mi
Evet alın size şampiyonluk demek için mi?
Arkadaşlar hiç tarzım değil ama buraya kopyalayamadan edemedim...şimdiden özür...
http://image.samanyoluhaber.com/Images/Resim/Images/News/201177/haberturk.jpg
Erdem Koltuk
07.07.2011, 19:26
Allah belasını versin o dsmartın yarım saattir maçı satın almaya çalışıyorum ama internet siteleri çalışmıyor. Tam ödeme yapacağım anda sayfa bozuluyor. İğrenç beceriksiz bir kuruluş dsmart. Digiturke ne kadar kızsakta o kalitede başka hiç bir kuruluş görmedim henüz.
Efendioglu
07.07.2011, 19:26
http://img.vol.io/rotahaber/newpics/news/070720110816460889448.jpg
ellerimden ellerin ayrilmasin sevgilim
gozlerimden gozlerin ayrilmasin azize
ah azize ah azize
yalvaririm gel gitme
ah azize ah azize
cok mesudum ben seninle
ah azize ah azize
beni terketme
ah azize ah azize
beni terketme
sev diyorsun azizem, seni nasil seveyim
vefakar oldugunu, ben nerden bileyim
lazfather61
07.07.2011, 19:27
link vartsa atabilrmizinz ozeldedn
Gordon Freeman
07.07.2011, 19:27
haha ççç ççç
http://image.samanyoluhaber.com/Images/Resim/Images/News/201177/haberturk.jpg
Ekinler dize kadar Aziz gel bizee kadaaar.
Şimdi bu Aziz Yıldırım zaman kazanmak için elletmedik yer bırakmaz vücudunda...
Neyse diğer iki yöneticisi tutuklu Fedarasyn karar almak için Aziz'i beklmeyecektir...
Rıza ÇOLAK
07.07.2011, 19:28
Arkadaşlar
Kime bu mesajlar
Sadri şenere mi
Arkadaşlar hiç tarzım değil ama buraya kopyalayamadan edemedim...şimdiden özür...
sende farkettin dimi ezik:D:D
pohahhahah:D:D
ntv spor'da güntekin ''serie c'' diyecek güya ingilizce.Telafuza gel: seri çii.Çi ne beyler yeni mi girdi ingiliz alfabesine?:D:D
italyanca olmasin, o adam iyi italyanca konusuyor diye hatirliyorum
Deniz Tosunoğlu
07.07.2011, 19:29
Allah belasını versin o dsmartın yarım saattir maçı satın almaya çalışıyorum ama internet siteleri çalışmıyor. Tam ödeme yapacağım anda sayfa bozuluyor. İğrenç beceriksiz bir kuruluş dsmart. Digiturke ne kadar kızsakta o kalitede başka hiç bir kuruluş görmedim henüz.
D-smartin sitesindeyim. Nerden satin alabilirim maci??
http://image.samanyoluhaber.com/Images/Resim/Images/News/201177/haberturk.jpgSoldaki foto da boy 1.75 orta daki foto da boy 1.70 sağ daki foto da boy 1.72 felan burda bile şaibe var.
pReN@_61
07.07.2011, 19:30
Şahane olmuş ya bu :D
Eren Karaahmetoğlu
Ya ulan şerefsizler. Hala devam ediyorsunuz.
Trabzonspor ne yapmış bizim göremediğimiz?
Ne içeride biri var, ne ortada açıklanan bir delil var.
Adi herifler. Bunlar hep federasyonun kararını etkilemeye yönelik hareketler.
Umarım federasyon sadece savcıdan ve emniyetten aldığı bilgilere ve tutuklamalara bakıyordur.
MonteCristo
ellerimden ellerin ayrilmasin sevgilim
gozlerimden gozlerin ayrilmasin azize
ah azize ah azize
yalvaririm gel gitme
ah azize ah azize
cok mesudum ben seninle
ah azize ah azize
beni terketme
ah azize ah azize
beni terketme
sev diyorsun azizem, seni nasil seveyim
vefakar oldugunu, ben nerden bileyim
Atilla Taş şöyle söylüyodu sözleri cuk oturuyo bizim azizeye;
Ah Azize vah Azize
Yar mısın bana karşı sen Azize
Gözleri yalan sözleri yalan
Sanki şeytansın
Fenerlilerin organizasyonlari hakkinda bazi mal Fenerli arkadaslarim bir seyler paylasiyor bircok ilde yapip "haksizliklara, basinda yerden yere vurulmalara karsi" haykiracaklarmis; "hicbir sey acikliga kavusmamis nasil olur da bu kadar sey yasanabiliyormus." Abi Fenerlilerde genel bir vitamin eksikligi var.. Laaa havleee...
Herkes kolbasti öğrensin.Yıkılacak sokaklar:sevinç:
hamucera
07.07.2011, 19:32
Arkadaşlar
Kime bu mesajlar
Sadri şenere mi
tamda ben yazacaktım :)
Kasım Hilal
07.07.2011, 19:32
An be an çökmüş garibim baksanıza..
Şimdi herkes durumu kabullendi Fener'i nasıl ligde tutarım mevzusuna döndü.
Ben -30 başlamasına razıyım.
Mümkün değil ligde kalmaları...
Mert Marabaoğlu
07.07.2011, 19:33
Güntekin Onay : Sezonun en flaş transferini Trabzonspor yaptı, Zokora !!
fb taraftar grupları ekonomik yaptırım uygulayacaklarmış :D savcı bu taraftar dernekleri başkanları hakkında yargıyı etkilemek kamu düzenini bozmak halkı kin ve düşmanlığa sevketmek suçlarından dava açsa ya :D
aaahmet61
07.07.2011, 19:34
atv de gösterdi şimd sadri şener bugün fedarasyon binasına gitmiş.acaba yeni kupayı almaya mı gitti.
Effective61
07.07.2011, 19:35
Şimdi herkes durumu kabullendi Fener'i nasıl ligde tutarım mevzusuna döndü.
Ben -30 başlamasına razıyım.
Mümkün değil ligde kalmaları...
Ne - puanı ya. Tez elden düşürselerde ekonomik olarak batsalar. o kadar havalıalr dı para bizde diye. Bakalım düşünce o zararı nasıl kapatacakalr.
atv de gösterdi şimd sadri şener bugün fedarasyon binasına gitmiş.acaba yeni kupayı almaya mı gitti.
Ben o kupayı istemem yenisini yaptırın demiştir :p
MonteCristo
07.07.2011, 19:36
Bugün toplantı yapacaktı TFF. Demirören'de gidecek. Çıkışta medya soru bombardımanına tutar onları. İnşallah bizim başkan yine fevri açıkmalar yapmaz.
Murat Hızal
07.07.2011, 19:36
Arkadaşlar düşenin üzerinde tepinmek hiç bizim tarzımız değil.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.