Orijinalini görmek için tıklayınız : Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
melekcilingir
28.08.2013, 11:39
1.5 saat sonra acıklanmazsa vay haline melek...:D
Saat 12.00'ye kadar açıklayacağız dediğinde heyecan yapıp ''Nasıl yani yarım saat içinde mi?'' diye sordum. Hayır burda saat 10.30 daha dedi kadın :D
Fatih Öztürk
Bence proje İHO da Ustada aynı projenin elemanlarıydılar, kimin geleceğinin bir önemi yok ama ikisinden birinin geleceği kesindi
İlk defa doğru bi laf ettin.
Cağaloğlu
1.5 saat sonra acıklanmazsa vay haline melek...:D
ahahhaha iyiydi bu :D
bariskaratas
28.08.2013, 11:40
tamam ozaman garanti ben öğle yemeğine çıktığımda açıklanacak...
Sen zaten öğle yemeğinde ol Celal.
Sen yokken olumlu oluyor hep.
Erken de geleyim deme yemekten :))
Celal Demir
28.08.2013, 11:42
Sen zaten öğle yemeğinde ol Celal.
Sen yokken olumlu oluyor hep.
Erken de geleyim deme yemekten :))
zaten ben yemekteyken açıklandı açıklandı, yoksa akşam ben çıkana kadar karar falan beklemeyin :D
zaferyıldız
28.08.2013, 11:42
Demek ki sık ceza yemek yönetici olmaya engel değilmiş :)
işte bmn demokrasisi helal olsun
tebrikler gökhan koç
Murat Varol
28.08.2013, 11:44
Şikeci başkanın dopingli sporcusu Nevin Yanıt iki yıl men aldı
Harun-61
28.08.2013, 11:44
Spor Dünyası @sporistacom 10s
BİLGİ | CAS'ın, Fenerbahçe ile ilgili kararını bugün TSİ 13:00'e kadar açıklaması bekleniyor.
Celal Demir
28.08.2013, 11:45
Şikeci başkanın dopingli sporcusu Nevin Yanıt iki yıl men aldı
habertürk manşetinde kocaman yazılarlar2 YIL MEN diye bir haber çıktı atladım hemen habere ama malesef bu haberden bahsediyormuş heyecan yaptım bi an :D
iso_4939
28.08.2013, 11:45
Saat 12.00'ye kadar açıklayacağız dediğinde heyecan yapıp ''Nasıl yani yarım saat içinde mi?'' diye sordum. Hayır burda saat 10.30 daha dedi kadın :D
o ecnebi kadın benı ılgılendırmez...:D ben seni bilrim...:D
son 15 dakika ...
Spor Dünyası @sporistacom 10s
BİLGİ | CAS'ın, Fenerbahçe ile ilgili kararını bugün TSİ 13:00'e kadar açıklaması bekleniyor.
onlarda burayi takip edip haber yapiyorlar akillari sira :)
doktor yürüyerek 5 dk ama bisikletle gidip gelsem mi diye düsünüyorum :D bir dakika bir dakika sonucta :)
61trabzonomer
28.08.2013, 11:47
yaa 2 sene bekledik bikaç saatin lafını etmeyiz beklemedeyiz :)
şimdi castan arkadas aradı ceza onanmış
calavera
28.08.2013, 11:52
SOK DAKIKA: Memur karari internete girmeye basladi
Murat Varol
28.08.2013, 11:53
habertürk manşetinde kocaman yazılarlar2 YIL MEN diye bir haber çıktı atladım hemen habere ama malesef bu haberden bahsediyormuş heyecan yaptım bi an :D
Aynı şey benim de başıma geldi:))
Celal Demir
28.08.2013, 11:55
Aynı şey benim de başıma geldi:))
neyseki yanlız değilim :D
neyseki yanlız değilim :D
Arkadas sen hala otobusunde degil misin yahu...
linke tıklatmak için oyun yapmışlar :)
nerden açıklanacak bu karar
nerden açıklanacak bu karar
http://www.tas-cas.org/news
Onur Civelek61
28.08.2013, 12:01
İbrahim Akın'ın gözyaşlarından çok etkilenmiş CAS hakemleri. Hemen tanıdığı yönetmeni aramış figüran olarak denemesini istemiş.
Celal Demir
28.08.2013, 12:01
Arkadas sen hala otobusunde degil misin yahu...
hayır akşam 19:30 binicem otobüse ozamana kadar bekleticem sizi :D
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar...
yatmaztara
28.08.2013, 12:02
hadi Cass kopar şunların kafasını
zaferyıldız
28.08.2013, 12:03
ceza 1 2 3 olabilir sorun yok
ancak bu yıl şikeciler devam etmesin benim asıl isteğim bu
bu konuda çelişkili açıklamalar var
Yunus Emre SEYHAN
28.08.2013, 12:03
İsviçre'den gol haberi mi var?
Isvicre'de saat 11, maksimum 1 saati mi kaldi simdi.. Hadi bakalim.
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 12:08
Allah'ım Sana Geliyorum :)
Doğan Şahin
28.08.2013, 12:08
CASın sitesi kastı
Microsoft VBScript runtime error '800a01a8'
Object required: 'Application(...)'
/d2w/Includes/Permission/fnPermissionDocumentExists.asp, line 27
Celal Demir
28.08.2013, 12:09
CASın sitesi kastı
aynı hata bendede oldu bikaçkere :D
Murat Varol
28.08.2013, 12:10
Cas ceza verdiğinde şikecilerin ilk sözleri "daha bu iş bitmedi ahirette yargılanmadık henüz" olacak.
kararı giriyorlar sisteme... bizim için olumsuz bir sonuç olsa aziz fbtv de çoktan çıkardı diye düşünüyorum. Karar onandı sanırım. bekleyelim 1 - 2 saat daha ...
CASın sitesi kastı
Karar giriliyor olabilir; ya kısmet bakalım.
AIHM hamlesi kesinlikle gelecektir.
Celal Demir
28.08.2013, 12:12
15 dakka sonra çıkıcam az daha sabır :D
Cağaloğlu
28.08.2013, 12:14
AIHM hamlesi kesinlikle gelecektir.
casdan sonra nerelere daha başvuracak bu adamlar ?
CAS dan sonra bunlar yine bi yer bulur başvurur rezil olmak bedava nası olsa :D
Celal Demir
28.08.2013, 12:15
vaybe 40-50 gün geçti saatler geçmiyor :S
Travelair
28.08.2013, 12:17
İnşallah beklediğimiz karar çıkar. Umutla hakkımızı bekliyoruz
Cağaloğlu
;1919295175']CAS dan sonra bunlar yine bi yer bulur başvurur rezil olmak bedava nası olsa :D
türk yargısı ilk derece mahkemede şike var diyor
uefa şike var diyor
cas şike var diyecek
nereye başvururlarsa başvursunlar şike var denilecek
peki bu pislik adamlar hala çıkıp alınterinden temizlikten bahsedebileceklermi o zamanda ?
inkara devam. Son mercileri AIHM olur yurt dışında.
İçerde de yargıtay karar versin muhabbeti devam eder. Yargıtay onarsa bu sefer anayasa mahkemesine veya danıştaya (tam bilmiyorum hangisi olduğunu) başvururlar.
Yıldıray Emanet
şemsiye fiyatlarında bi düşüş olmuş bugün yoksa...
Onur Civelek61
28.08.2013, 12:18
Cas dan sonrası yalan :) bu iş bitti Türkiye deki yargıtay cezayı onamak zorunda olduğu için geciktiriyor zaten. Kimse bu şerefsizlere temiz diyemez.Temiz olabilir bile diyemez. Öyle bir mahkeme icat edilmedi.
Cağaloğlu
İnşallah beklediğimiz karar çıkar. Umutla hakkımızı bekliyoruz
Umut Bulut'la berabermisiniz hocam :D
Alper Beyazay
Son 40 dakika mı yani?
serkankuduban
Hadi da
castan sonra isviçre yerel mahkemesine doğru yargılama yapılmadı diye başvurabiliyorlarmış galiba; casta bunu engellemek için 60 tane tanık dinledi sıkıntı yok...
ben de heyecan yaptım bak şimdi!!!
İsviçre federal mahkemesine gidebiliyorlarmış. Geçenlerde bununla ilgili bir yazı okumuştum. Bu mahkeme sadece usul açısından olaya bakıyormuş ve itiraz için belirli maddeler varmış. FB için bu maddelerin çoğu geçersiz, mesela savunmada yeterli söz hakkı verilmedi, kendimi savunamadım diyebiliyorsun ama burada hızlı yargılama konusunda bir anlaşma var, bunu öne süremez mesela. Öne sürebilecekleri 1-2 madde varmış ama onlar da zayıf ihtimalmiş.
Emrah Akcagöz
28.08.2013, 12:20
Bildiğim kadarı ile bu son. Başka başvuracakları yer kalmadı. Hızlandırılmayı seçtikleri için. :)
Berat Akçay
Yapma bunu :D Bunu, bunu alın burdan
Cağaloğlu
castan sonra isviçre yerel mahkemesine doğru yargılama yapılmadı diye başvurabiliyorlarmış galiba; casta bunu engellemek için 60 tane tanık dinledi sıkıntı yok...
ben de heyecan yaptım bak şimdi!!!
cas isviçrede olduğu içinmi isviçrenin yerel mahkemesine başvuruluyor abi ?
Yıldıray Emanet
28.08.2013, 12:21
akşam pazarıı gellll vatandaşşş gell seç beğen al fenerliysennn almadan gitme gelllll
http://r1308.hizliresim.com/1d/w/s0126.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 12:21
cehennemin dibine gitsinler...zebaniler yargılasın bunnarı
Onur Civelek61
28.08.2013, 12:22
Ya isviçre bilim adamları incelesin şu aziz yıldıvımı yemin ediyorum kafayı yerler. Ne İsviçre mahkemesi daha :) bu iş bitti. CAS noktayı koyar. FIFA olaya el atar. İsviçre ne derse desin umursamazlar. CAS son noktaydı.
Gerrksiz espiriler yapmayım
Cağaloğlu
28.08.2013, 12:22
İsviçre federal mahkemesine gidebiliyorlarmış. Geçenlerde bununla ilgili bir yazı okumuştum. Bu mahkeme sadece usul açısından olaya bakıyormuş ve itiraz için belirli maddeler varmış. FB için bu maddelerin çoğu geçersiz, mesela savunmada yeterli söz hakkı verilmedi, kendimi savunamadım diyebiliyorsun ama burada hızlı yargılama konusunda bir anlaşma var, bunu öne süremez mesela. Öne sürebilecekleri 1-2 madde varmış ama onlar da zayıf ihtimalmiş.
bilgiler için teşekkür ediyorum abi
cas isviçrede olduğu içinmi isviçrenin yerel mahkemesine başvuruluyor abi ?
aynen...
inşallah sona yaklaşıyoruz sadece zaman kazanıyorlar başka birşey değil!!!
çekin artık şu sifonu
kokusuyla birlikte gömün şunları
Bu yıl avrupa kupalarına katılarak yerel mahkeme başvuru haklarını kaybettiler diye bir şey çıkmıştı. Hatta CAS kararlarının erken alınması da bununla ilgiliydi.
Yanlış hatırlamıyorsam
Celal Demir
28.08.2013, 12:23
Bu yıl avrupa kupalarına katılarak yerel mahkeme başvuru haklarını kaybettiler diye bir şey çıkmıştı. Hatta CAS kararlarının erken alınması da bununla ilgiliydi.
Yanlış hatırlamıyorsam
bende öyle hatırlıyorum...
Celal Demir
28.08.2013, 12:24
evet ve beklediğiniz an geldi ben çıkıyorum 13:30 da geledeğim hayırlı ve güzel haberler almanız dileğiyle öğleden sonra görüşmek üzere :)
melekcilingir
28.08.2013, 12:25
CAS sifonu çekiyor...
_Hkb8eluIws
yeşilyalılı
Darlandım beklemekten
Ali Özcan
şikeci hisseleri yüzde 6 ya yakın yükselmiş...Allahım hakkımız sana emanet, boynumuzu bükme...
Giallorossi
Acin şemsiyeyi daa burada yağmur yağiyor :)
Kenan Dikbıyık
Celal hocam Allah rızası işin şu otobüsü bul ve bin...tükenecez buralarda :)
Travelair
Zararı yok yeter ki istediğimiz karar çıksın :)
Yunus Danışmaz
28.08.2013, 12:26
Abartısız 20 sn de bir sayfayı yeniliyorum, hadi da artık patladık burda..
TekfurÇayır 61
28.08.2013, 12:27
Ntv de aziz yıldırım şike soruşturması kapsamında göz altına alındı diyor,
inşallah müebbet alır :)
Ertan hocamın târihi mesajı. :) Sabrın sonu selâmettir demişler.
Yanlış hatırlamıyorsam
Onlar heryere başvurur, heryer bitse, gelir benim kapımı çalar bana başvururlar. Onlar bir yolunu bulur.
Ağır Ceza Mahkemesinin kararına "ara karar" diyen şikebahçeli yorumcu gördüm TV'de. Diğer bir yorumcu uyardı onu...
Cağaloğlu
28.08.2013, 12:27
Zararı yok yeter ki istediğimiz karar çıksın :)
işi gücü bıraktım valla bir burada birde cas sitesinde F5 yapıp duruyorum
Yargıtay ne zaman açıklayacak kararını peki ?
Mert Oğuzlu61
28.08.2013, 12:28
fb, bjk bugün CAS tan tokadı yedi diyelim. avrupada yollarına bu yıl devam edip cezalarını gelecek yıl çekeceklermiş ? böyle diyorlardı doğru mu bu ?
eğer doğruysa 6-7 milyon euro hayalimiz suya düşer. bölünmez para.
Punisher-61
şikeci hisseleri yüzde 6 ya yakın yükselmiş...Allahım hakkımız sana emanet, boynumuzu bükme...
Dün arsenal ezdi bu ezikleri ve bugün hisseler yükseliste, nasil oluyor bu is??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğan Şahin
Kararı ilk önce UEFA ve ilgili şikecilere gönderirler heralde...
Onlar heryere başvurur, heryer bitse, gelir benim kapımı çalar bana başvururlar. Onlar bir yolunu bulur.
Ağır Ceza Mahkemesinin kararına "ara karar" diyen şikebahçeli yorumcu gördüm TV'de. Diğer bir yorumcu uyardı onu...
2 gün önce de bjk nın cezasının aynen onaylanacağını fb nin cezasının ise 1 maça inip erteleneceğini iddia eden vardı.
Normaldir :)
Ertan hocamın mesajı. :) Sabrın sonu selâmettir demişler.
İnanamıyorum tam ben paylaşacaktım şimdi, aynı anda düşünmüşüz (:
Sürecin sonuna geldik artık diyoruz ama bir türlü gelemiyoruz. Hayrolsun...
şenol.08.borçkalı
28.08.2013, 12:29
SOK DAKIKA: Sifonu cekmeyi unutup tualeti terk eden memur is arkadaslarindan buyuk tepki aldi. Memurun morali bozuk
tama makaraya vurdunuz olayı :)
1. etik kurulu raporu
2. tik kurulu raporu
pfdk
tahkim
mahkeme
uefa disiplin kurulu
uefa tahkim kurulu
ve sıra son söz sende cas patlat gitsin artık hadi be
sabankuru
28.08.2013, 12:30
yeni arayan oldumu?
TekfurÇayır 61
28.08.2013, 12:31
İnanamıyorum tam ben paylaşacaktım şimdi, aynı anda düşünmüşüz (:
Sürecin sonuna geldik artık diyoruz ama bir türlü gelemiyoruz. Hayrolsun...
Ola ki daha da uzasa bile cezâdan kaçışları yok. Şike UEFA tescilli olacak mutlaka.
Cağaloğlu
ilk derece mahkeme kararı açıklanırkende uefa kararını vermeden hemen öncede tavan yapmamışmıydı yine bunların hisseler
sacın sitesini yeniledim zorlandı noluyo lan
Dursun Ali Bahçekapılı
karar acıklandı
UEFA excluded Fenerbahce SK of the UEFA club competitions for two seasons because of match-fixing. The Turkish club appealed such decision to the CAS and in agreement with the parties the CAS established an expedited procedural timetable and granted a stay of the UEFA decision to the Turkish club, allowing it to take part in the qualification phase of the current edition of the Champions League until the outcome of the CAS appeal was known. A two-day hearing was held at the CAS headquarters on 21 and 22 August 2013.
Pursuant to the UEFA decision, which is now confirmed by the CAS, Fenerbahce SK is excluded from two editions of the UEFA club competitions.
Ali Özcan
Hisseler güne düşüşle başlamış, ama son 45 dakikadır yükselişe geçip artı 5,83 e ulaşmış artış...
Son bir keriz silkelemedir inşallah...
Doğan Şahin
ONANDI: Gerekçeli kararda detayları verecekler ama 2 sene ceza aldılar
FOOTBALL – APPEALS FILED BY FENERBAHCE SK AND FC METALIST KHARKIV DISMISSED
Lausanne, 28 August 2013 – The Court of Arbitration for Sport (CAS) has today dismissed the appeals filed by Fenerbahce SK and FC Metalist Kharkiv against the decisions taken by UEFA to exclude them from European club competitions. Due to the urgency of both matters, the CAS Panels have issued their decision without the grounds. The full, reasoned awards will be issued as soon as possible.
Fenerbahce SK v. UEFA
UEFA excluded Fenerbahce SK of the UEFA club competitions for two seasons because of match-fixing. The Turkish club appealed such decision to the CAS and in agreement with the parties the CAS established an expedited procedural timetable and granted a stay of the UEFA decision to the Turkish club, allowing it to take part in the qualification phase of the current edition of the Champions League until the outcome of the CAS appeal was known. A two-day hearing was held at the CAS headquarters on 21 and 22 August 2013.
Pursuant to the UEFA decision, which is now confirmed by the CAS, Fenerbahce SK is excluded from two editions of the UEFA club competitions.
FC Metalist Kharkiv v. UEFA
Following a decision taken by a CAS Panel on 2 August 2013 in relation to an appeal against a decision of the Ukrainian Football Federation, UEFA excluded FC Metalist Kharkiv from the UEFA club competitions, edition 2013/2014, due to match-fixing. The Ukrainian club then appealed to the CAS to request that the UEFA decision be suspended pending the outcome of the CAS proceedings. This request for provisional measures was dismissed on 16 August 2013. A second request for provisional measures was then filed by the Ukrainian club on the same day and was rejected on 20 August 2013. The parties agreed to an expedited procedure, and a hearing was held at the CAS on Tuesday, 27 August 2013.
Pursuant to the UEFA decision, which is now confirmed by the CAS, FC Metalist Kharkiv is excluded from the UEFA club competitions 2013/14.
Pursuant to the UEFA decision, which is now confirmed by the CAS, Fenerbahce
Emre Emiroğlu
28.08.2013, 12:32
Men ?
Doğrumu anladım
Cağaloğlu
2 gün önce de bjk nın cezasının aynen onaylanacağını fb nin cezasının ise 1 maça inip erteleneceğini iddia eden vardı.
Normaldir :)
o birşeymi bu yıl tatildeyken bir basın mensubunun uefanın beşiktaşa şikeden ceza vereceğini feneri ise aklayacağını bizzat kulaklarımla duydum :D
sabankuru
ceviren varmi renktaslar?
Kenan Dikbıyık
Appeals fıled by fenerbahce sk and fc metalıst kharkıv dısmıssed
uzungöllü
28.08.2013, 12:33
Fenerbahce SK v. UEFA
buda demek oluyor ki gooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllll
kısa özeti bu işte
Yıldıray Emanet
ntvspor son dakika 2 yıl onandı gecmıs olsun :D wuhuuuu
Travelair
CAS cezayı ONADI! Radyospor
Yiğit Gayretli
ONANDI ceza
Şikeci fenerbahçe!!!
Ceza onandı!!!!!
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yunus Emre SEYHAN
Gooooooooooooooooooooooooooooollllll
sabankuru
Semsiye acildi :D:D
61trabzonomer
28.08.2013, 12:34
Pursuant to the UEFA decision, which is now confirmed by the CAS, bu kadarı bana yetti :D
Mollasalihoğlu
http://www.tas-cas.org/news
TekfurÇayır 61
Güzel bitti çok şükür. :):):)
siktir ol fener siktir ol fener sijtir ol feneeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
Kenan Dikbıyık
ağlamak serbest arkadaşlar...ben ağlıyorum ...
Berat Akçay
Onandı be !
Yunus Danışmaz
Allllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D :D :D
bariskaratas
Celal gittin mi uşağum?
:)
FOOTBALL – APPEALS FILED BY FENERBAHCE SK AND FC METALIST KHARKIV DISMISSED
Lausanne, 28 August 2013 – The Court of Arbitration for Sport (CAS) has today dismissed the appeals filed by Fenerbahce SK and FC Metalist Kharkiv against the decisions taken by UEFA to exclude them from European club competitions. Due to the urgency of both matters, the CAS Panels have issued their decision without the grounds. The full, reasoned awards will be issued as soon as possible.
Fenerbahce SK v. UEFA
Fatih Özkan
28.08.2013, 12:35
Her seferinde bunca maçta şike için 2 yıl men cezası az desem de...
Her neyse...
Hayırlı olsun...
duyurukcu
Son dakika! Cas, fenerbahçe'nin cezasını onadı.
Emrah Akcagöz
Ve top ağlardaaa.
Jaja Jaja Jajaaaaaaaaaa.
:D
Turgay Atalay
Ve sifon cekildi:)
NTVspor
Tenis izlemek isteyenler :D
http://www.ntvspor.net/canliyayin
Göktuğ Altuntaş
onadıı CAS!!!
Mert Oğuzlu61
GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
ŞİKECİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ TÜYÜNÜ YOLDUMUN FFAASULYE BEYİNLİ KUŞLARIIIIIIIIIIIIIIIIIII
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL ULAAAAAAAN GOOOOOOOOOLLLLLLL
YEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
oooooohhhhhhhhhhh yeeeeesssssssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Murat 61
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllll lllllllllllll
A.A.K.fenevbahce !!!!!!!!
özgür6161
Allahım sana şükürler olsun...
Bu daha işin yarısı o kupa da geldi mi adalet herkese rağmen tecelli edecek!!!!
serrayasir
rabbim cok sukurler olsun
Elhamdülillah. Hayırlı olur inşallah.
Berk Eren
28.08.2013, 12:36
bu sene ve seneye yoklar mı şimdi?
Ali Özcan
onandıııııııııııııııııııııııııı.
İHO göreve!
:alkış: +1967
inadina61_08
tüh yahu, erteleme olacaktı, azaltılacak dı, hayallarimizle oynadılar, bütün medya hayallerimi çaldı, yazıklar olsun cemaatçi uefa!!!! :D
Ne dediysek o, beyinsizler tv'leri değil burayı takip etmeye cevap verin, daha çok var başınıza gelecek bu başlangıç, volkana seslenene olmamış hala :yumruk:
:yumruk:
:yumruk:
Defol dedik Uleeeeennnn
Dakika " 82 " ... Bu golle 2010-2011 şampiyonu bir daha , bir daha , bir kere daha tescil edilmiş oldu :)
CAS vurdu goooooooooollllllllllllllll .
Şikeci itler :)
61trabzonomer
artık bundan sonra çıkış kapısı yok o kupa bize gelecek kaçarı yok.
İHO artık adamlığını gösterip sözünde durup kupayı almak için her türlü yola girecek.
Şahinoğlu
Ne oldu zavallılar bunlar iyi günleriniz daha hahayt :)
Soner Kurt
o değilde bu celal demir de bir keramet var adam gidiyorum dedi direk kararı açıkladılar :D
Murat Varol
28.08.2013, 12:37
Şükür fener hisseleri yükselsin şimdi
because of match fixing.
Bu ayıp size yeter..
Doğan Keskin
SON DAKİKA... FENERBAHÇE'YE CAS'TAN KÖTÜ HABER Fenerbahçe'ye CAS'tan kötü haber geldi. CAS, UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıllık men cezasını onadı ntvsporr
şemsiye açıldı!!! sonunda!!!
bariskaratas
:sevinç:
Bugün Bayram ;))
:sevinç:
metedoruk
An itibariyle Cas fenerin 2 yıllık cezasını onadı. Gözümüz aydın . Tv altyazı geçiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free (http://tapatalk.com/m/)
Yönetim hiçbir girişimde bulunmayacaksa derhal düşürülmelidir istifa etmelidir demiyorum DÜŞÜRÜLMELİDİR!
İ. SARAL
28.08.2013, 12:38
Adam dedi dedi inanmadınız UEFA çatıvdadı. Bak şimdi ne oldu.
Uğur Demircioğlu
Cas namusuydu şikecilerin, ırzına geçti :D
tswonder
Hadi bakalım.
KOYY DUK MUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ADAMIN GÖTÜNDEN KAN ALIRLAR
KOY DUK MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ZİKTİR OLUN GİDİN ŞİMDİ..
Cas'tan gelecek olumsuz bir karar durumunda Fenerbahçe Fas'a başvuracak. Oda olmazsa Kars'a olmadı Mars'a.
F. Yıldırım
:sevinç::sevinç::sevinç:
Fatih Öztürk
Gene koyduk yane he:)
Punisher-61
Fenerbahce artik damgali imzali sikeciiiiiiiiiiiiiiii..
Ückagitcilaaaaaaaarrr
Comolokko.
şemsıyelerı açınnn :d
bariskaratas
harbiden Celal çıkar çıkmaz açıkladılar )))))))
:D
iso_4939
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa
Murat Varol
canlı yayın yok doğru dürüst. şimdi açıklamaya göre bu yıl sayılacak mı sayılmayacak mı
Cardozo 4 Eylüle kadar Fenerbahçemizde inşallah. Avrupada başarı istiyormuş.
Şarjorleri takın!!!!!!!!!
rabbim sana şükürler olsun hak yerini buldu yönetim hemen göreve geçmeli
İ. SARAL
28.08.2013, 12:39
Cas namusuydu şikecilerin, ırzına geçti :D
:)
Giallorossi
E968jXYAS-Y
Hobaaaaaaaaaaaaaaa tey tey tey :D
inadina61_08
Bunların ne kadar yavşak olduğunu anlamak için uefa kararının büyük ihtimalle ortaya çıktığı dakikalarda fener hisseleri %5 artıya geçti, SPK göreve eğer bunu da atlarlarsa bu ülkede parası olan KERİZ tokatlıyor demektir, bu da bir suç Savcılar göreve, borsada hırsızlık yapıldı.
Fatih Özkan
Ulan azıcık onuru olan adam daha nasıl şu takıma destek verir ?
İt sürüleri!
Heisenberg
Muhahahaha
zaferyıldız
Gene mi koyduk beeee
Cas Cezayı Onadı arkdaaslar hadi hayırlısı...............
Süleyman50
artık sıra kupayı almak için atılacak diğer adımlarda, hadi hayırlısı...
fbliler aziz istifa demeye başladı :D
Onur Civelek61
28.08.2013, 12:40
Beyler sevinmeyin
CAS çatıvdayacak :D
Ertan1982
ama olmadi.hani cas'i ayarlamislardi???
outlaws61
Allah'ım sana şükürler olsun. 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
KadirHekimoğlu
olayın Türkiye ayağı da sonuçlandığında bu iş biter
Murat Varol
Sıra geldi şahıslara
iso_4939
cas namusuydu şikecilerin, ırzına geçti :d
:d:d:d
bariskaratas
evet ve beklediğiniz an geldi ben çıkıyorum 13:30 da geledeğim hayırlı ve güzel haberler almanız dileğiyle öğleden sonra görüşmek üzere :)
Sen de var mı hikmet :D
:alkış:
bakigokhan
28.08.2013, 12:41
Şimdi bizim medya kaypaklığını konuşturup İsviçre Mahkemesi karar verecektir diye yalakalığa devame decektir. Dünya'da bu şike mevzusunu görmeyecek kurum kalmadı ama bu ülkede hala hırsızı koruyacak yalakalar var...
Mustafa YILMAZ
böyle koyarlar işte çocuğu alın şimdi dibine kadar ist. basını, siyasiler, şikebahçeliler
İ. SARAL
Şu Yüksel Günay denen fosili çıkarsınlar televizyona %80' i bir hesaplasın :)
serkankuduban
Onanmis 2 yil hayirli olsun sampiyonlugumuz
arifberkay
İHO derhal göreve yapmayacaksan çekil
yatmaztara
2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor Koydukmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Fatih Özkan
;1919295349']IHO Göreve Cabuk. !!!!
İHO dün özel uçakla Trabzon'dan ayrıldı...
CAS s... gidin dedi işin özü :)
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 12:42
because of match fixing.
Bu ayıp size yeter..
Türkçe yazda anlasınlar abim :D:D
sabankuru
28.08.2013, 12:42
adam yine golünü attı..Attı ama 90'na taktı bu sefer :))
Budur bea,hadi görelim şimdi İHO'yu.
fb aciklama yapacakmis şemsiye fazla girmiş
Onur Civelek61
28.08.2013, 12:43
FIFA olaya el atmadan sevinemiyorum
tslionur
Antudan haber var mı? :D:D
şenol.08.borçkalı
koydukmu ? diyesim geliyor. :)
İ. SARAL
Cas'ın sitesine girilmiyor. Şikebahçe taraftarı skor 2-2 mi diye bakıyorlar heralde yoğunluk var :)
Cas davasi namusumuzdur diye pankart tasiyan teyzeler napiyor acaba :D
Ali Bektaş
28.08.2013, 12:44
Koydukmuuuuuuuuuuuuu
Berat Akçay
http://s7.directupload.net/images/130828/oomalvqx.swf
yatmaztara
uefa çatıvdayamadıv
Abdullah Altıntaş
Allah büyük..
Fatih Öztürk
FIFA olaya el atmadan sevinemiyorum
Oda olacak.sabırla bekleyelim.
Alper Beyazay
Hadi başkan söylediklerini yapma zamanı geldi.
Bizdeki yoğunluğun 50de 1i var. Azizeyi istifaya çağırıyorlar
Türkçe yazda anlasınlar abim :D:D
Tam tercümesi "Şike yüzünden" :D:D
Ertan1982
İHO dün recodan emir almistir.bu isi birak diye.Yalaka herif.Kupayi alip gelirse özür dilerim.Gelmedikce benim gözümde hicbir degeri yok ve Trabzonsporu temsil etmiyor.
Mehmet Yusuf
yihhhhuhuhhhhhhh ahuhuhuhhuhhhhh :DD
Cağaloğlu
28.08.2013, 12:45
kanırta kanırtaaaaa
zaferyıldız
'daha ne olmalı ki bir spor klubü özeleştiri yapmaya başlamalı '
mehmet aslan bile bunu diyorsa daha neler duyacağız
yavşaklarrrrr
sabankuru
CAS'in sayfasi cöktü xD
Fenerbahce SK v. UEFA
tam tercümesi ne acep
fenev yarindan tezi yok tffye basvursun isim degisikligi icin.
fenevbahce-->> $ikebahce :)))
yeşilyalılı
28.08.2013, 12:46
ntv de aglamalar başladı. Beter olun
Toplu halde azizi istifaya cagiriyorlar. Gozlerime inanamadigim mesajlar var. Tabi yine hukumet, cemaat oyunu diye zirvalayip seviyeyi normal seyrinde koruyanlar da...
Bu arada Cardozo bitmiş. 4 Eylüle kadar Fenerbahçemizde inşallah. Şampiyonlar liginde yarı final istiyormuş.
İ. SARAL
Olay artık istifa boyutunu aştı.
Derhal ihraç edilmeli.
Angut.com'da Aziz Yıldıvım için bir yorum :)
iso_4939
kanırta kanırta koydukkkk.....
Punisher-61
1. etik kurulu raporu cikti...
Azize: yalan
2.erik kurulu raporu cikti...
3. TFF sike var sahaya yansimadi
Azize: bizi bitirmeye calisiyorlar
4. tahkim kurulu sike var sahaya yansimadi
Azize: yalan inanmayin diget takimlarada bakin sadece bize degil
5. mahkeme karari sike var hapis cezasi var...
Azizr: yalan trabzonada bakin
6.uefa karari 2+1 yil ceza
Azize: uefa bizi cekemiyor
7. uefa tahkim kurulu 2 yil men dedi
Azize: bu isin CASi var biz temiziz
8. CAS 2 yil men dedi
Azize : simdi B...u yedim
because of match fixing. (maç ayarlama nedeniyle)
Bu ayıp size yeter..
Şampiyon Trabzon
legorakiss
28.08.2013, 12:47
beşiktaşa ne oldu.
ikiside avrupadan elendimi şimdi?
2012´de 12 Şubat´ta evlendim 13 Şubat´ta balayına çıktım 14 Şubat´ta Aziz Yıldırım´ın ilk duruşması var. Balayında mahkemeleri takip ettim‚ eşimle ilk kavgamı o zaman yaptım. Eşim görmesin diye‚ WC´de‚ Banyoda duygulandım. Sana yapılanlara kahrettim. Sen bu ülkede yapılamayanları yaptın ama artık bittirmenin‚ gitmenin ve uzaklaşmanın zamanı geldi.
ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLEYEREK
BÜYÜK BAŞKAN İSTİFAAAAA
Mert Oğuzlu61
Fenerbahce SK v. UEFA
tam tercümesi ne acep
fener anan zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxd
yatmaztara
3 senedir cas cas cas ohh be kurtulduk artık. bir daha cas duymak istemiyorum.
F. Yıldırım
Cas'ın sitesine girilmiyor. Şikebahçe taraftarı skor 2-2 mi diye bakıyorlar heralde yoğunluk var :)
Aynen. 2 dakikadır sayfa gelmedi.
sabankuru
Google:
Lausanne, 28 Ağustos 2013 - Spor (CAS) Tahkim Mahkemesi bugün Avrupa kulübü yarışmalar onları dışlamak için UEFA tarafından alınan kararlara karşı Fenerbahçe SK ve FC Metalist Kharkiv tarafından açılan temyiz reddetti. Her iki konularda aciliyeti nedeniyle, CAS Paneller gerekçesiyle olmadan karar yayınladı. Tam, ödüller en kısa zamanda verilecektir gerekçeli.
Fenerbahçe SK v UEFA
UEFA çünkü şike iki sezon için UEFA kulüp yarışmaları Fenerbahçe SK hariç.Türk kulübü CAS bu kararı temyiz ve taraflarla anlaşarak CAS hızlandırılmış usul takvim kurulan ve Türk kulübe UEFA kararı kalma izni, bu bugünkü baskısının ön eleme safhasında yer almak için izin Şampiyonlar Ligi CAS temyiz sonucunu bilinen kadar. Bir iki günlük işitme 21 ve 22 Ağustos 2013 tarihinde CAS merkezinde gerçekleştirildi.
Şimdi CAS tarafından onaylandıktan UEFA karar uyarınca, Fenerbahçe SK UEFA kulüp yarışmaları iki sürümü çıkarılmıştır.
Bu saatten sonra yeter artık deme zamanıdır yeter ulan artık febe şike yaptı ceza aldı bizim hakkımızı verin ulan hep febe febe adamlar sanki masum gibi
ohh bee.. bu kadar yoğun bir günde içimi ferahlık kapladı yemin ediyorum.. Allah daha beterini versin inşallah.
a.fındıkoğlu
yönetim görevini yapma zamanı geldi
Peki şimdi neyi bekleyecez?
arifberkay
28.08.2013, 12:48
Başladırlar afkurmaya...Eskiye dönük defterler açılmzmış Türkiye de Tff kararı değişmezmiş Uefa açısından konu kapanmış oldu bla bla bla bla....
mehnet arslan kim ağlıyor ntvspor da uefa daha müdahale etmezmis kupa fenerde kalirmis :D
Fenerbahce SK v. UEFA
tam tercümesi ne acep
748Xnzqbddc
kimse keyfimize dokunmasin :D
İ. SARAL
kim ele geçirecekse geçirsin artık... anasını bellediler kulübün...
:):):) Ahahahaha yorumlara bak.
sabankuru
Fenerbahçe Kulübü 2 günde 2 kez Avrupa'dan elenerek tarihe geçti . Tebrikler fenevbahçe :)
zafer6161
28.08.2013, 12:49
fb tv şuanda
hastalıkta ve sağlıkta :D
Erkan SÜNGER
ZAAAAAAAAAAAAAAAAA
YEGENiM BANA MUTLU HABERLE GELDi HASTANEDEN GELDiK EVE TV Yi Bi AçTIM MUTLU HABERR ALLAHIMMM SANA şüKüRLERRRR OLSUNNNN!!!!
İstinyedeki Tff binasını yakarız !
O kupa gelecek .
inadina61_08
8. CAS 2 yil men dedi
:alkış: :D
Bütün dünya yalancıymış ya, şimdi bunlar aziz yıldırım istifa diye bağırıp adamın kaçmasını sağlar,
Aloooo torunlarınızın bile yüzüne vurulacak bir leke ŞİKECİSİN FENERBAHÇE
kapatın tükanı belki unutur dünya
Fenerbahce SK v. UEFA
tam tercümesi ne acep
Tam tercümeye gerek yok :) Olayın gelişimini anlatıp, itirazın reddedildiğini ve FB'ni iki sezon için men edildiğini yazmışlar kısaca. Gerisini ne yapacaksın? :)
İ. SARAL
Fenerbahçe Kulübü 2 günde 2 kez Avrupa'dan elenerek tarihe geçti . Tebrikler fenevbahçe :)
Ahahahahahaha.
Süleyman50
;1919295423']mehnet arslan kim ağlıyor ntvspor da uefa daha müdahale etmezmis kupa fenerde kalirmis :D
temennisinden bahsediyor galiba...
:D:D:D:D:D
imkansizlarin takimi $ikebahce
:D:D:D:D
Penguenleri yayinla fbtv :)
fenerbahçe akşam yapacağı açıklama:
Hukuk mücadelemiz devam edecek. İsviçre Yüksek Mahkemesi dilekçemiz hazır.
Erkan SÜNGER
28.08.2013, 12:51
fb tv de KARIN AğRISI OLAN HASTANIN KENDi KENDiNE TEDAViSi MüMKüN Mü? Yayını var
HAHAHAHAHAHAHAHA
Emre Çömez
8. CAS 2 yil men dedi
izninle alıyorum abi:D
Hüseyin Başoğlu
hahahahahahahaha gacırttttttt kanırta kanırta :)
Gelsin paralar :)
sarman61
Yahu armut birde utanmadan canlı yayına çıktı ve cezadan yırtmışlar gibi açıklama yaptı tam komediler.
http://www.youtube.com/watch?v=y3d0-vqa8Xg
Mert Oğuzlu61
mandaaaaaaaaaaaa yuvaaaaaaaa yapmış söğüüt daaaaaAAAAAAaaalınaaaaaaaaaa
AMAAAAAAAAAAAAAN amaaaaaaaaaaaan :D yavrusunuuuuuuuuu CAS kapmış görööÖÖördüüüüüüüünnnnnn müüüüüüüü
devamı nasıldı la :D
Umut Uzunoglu
kanırta kanırta koydular konuş bakalım gökhan efendi
yatmaztara
ali rıza dizdarı verin bana!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.