Orijinalini görmek için tıklayınız : Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Bugün daha bir neşeli uyandım nedense.
Hadi bakalım biraz da CAS "çatıvdasın" bugün ...
Celal Demir
28.08.2013, 08:24
günaydınlar sayfadaki yerimizi alalım... bugün inşallah hayırlı haberler alacağız...
şenol.08.borçkalı
28.08.2013, 08:27
bugün saat kaçta acıklanır ??
Günaydınlar Celal Bey kardeşim, sabah-ı şerîfler hayırlı olsun.
Otobüs kaçta kalkıyor :)?
.
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 08:31
.
öğlene kadar kalkar dolmasını bekliyoruz :)
Berberoğlu
28.08.2013, 08:31
Güzel bir sabaha uyandık....
Hayırlı bir gün olur inşallah....
Futbol heyecanımızı yeniden ateşleyecek bir karar bekliyorum CAS'tan....
Celal Demir
28.08.2013, 08:33
.
abi bu işteyim şimdi eğer beklediğimiz gibi sabah açıklanırsa buralarda olacağım... inşallah öğle paydosuna denk gelmez :D
polis fezlekesi baz alınırsa hayırlı haberler alabiliriz.
Celal Demir
28.08.2013, 08:35
öğlene kadar kalkar dolmasını bekliyoruz :)
otobüs meselesi başka abi çok farklı bi konu :D
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 08:35
Cas kararı sabah saatlerinde açıklanacak diye bişeyler okumuştum ??
Bismillah. Bugün sayfada yerimizi alalım.
Yunus Danışmaz
28.08.2013, 08:36
Saati belli mi bu kararların acaba?
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 08:37
otobüs meselesi başka abi çok farklı bi konu :D
bana da söyleyin :D
Celal Demir
28.08.2013, 08:41
bana da söyleyin :D
şike davası başlayandan beri bu tip önemli kararlar hep ben otobüsteyken açıklandı malesef hiç forumdayken denk gelmedi... hatta UEFA kararları açıklamasını bekliyorduk burda... baktımki açıklanacağı yok dedimki "neyse ben çıkayımda karar açıklansın yoksa bişey açıklayacakları yok" çıktım 5 dakka sonra kararlar açıklandı böyle bir bahtsızlık var bende :D
Kararın açıklanması UEFA ya da haber bültenleri tarafından olursa, bilin ki cezalar onandı. Ama açıklama malûm klüpten gelirse, o zaman fena.
Cezaların ilk açıklanması (25 Haziran) ve Tahkim tarafından onanması (15 Temmuz) haberlerini öğrenmemiz nasıl zor olmuştu, hatırlayın. Ama ilk CAS kararını (18 Temmuz) Aziz Yıldırım herkeslerden önce FB TV'ye çıkıp taraftarlarına duyurdu. Demek ki, klüpler haber ajanslarından çok önce durumdan haberdar olabiliyor. Ama durum menfiyse (İnşaallah, Allah'ın izniyle bu sefer de öyle olacak), bir türlü itiraf edip beyan edemiyorlar.
.
Samet GÜVEN
28.08.2013, 08:42
Haydin bismillah.
Allah ım sevincimizi çalan hırsızların cezalarını diğer tarafa bırakma, bu dünyada ,gün yüzüyle cezalarını çektiklerini, bizim yaşadıklarımızı yaşadıklarını görmeyi nasip eyle. Amin.
Celal Demir
28.08.2013, 08:43
Kararın açıklanması UEFA ya da haber bültenleri tarafından olursa, bilin ki cezalar onandı. Ama açıklama malûm klüpten gelirse, o zaman fena.
Cezaların ilk açıklanması (25 Haziran) ve Tahkim tarafından onanması (15 Temmuz) haberlerini öğrenmemiz nasıl zor olmuştu, hatırlayın. Ama ilk CAS kararını (18 Temmuz) Aziz Yıldırım herkeslerden önce FB TV'ye çıkıp taraftarlarına duyurdu. Demek ki, klüpler haber ajanslarından çok önce durumdan haberdar olabiliyor. Ama durum menfiyse (İnşaallah, Allah'ın izniyle bu sefer de öyle olacak), bir türlü itiraf edip beyan edemiyorlar.
.
kurtuluşları yok bence kesin onanacak kararlar hatta arttırılabilirde inşallah öyle olur ne gülerim valla :D
kurtuluşları yok bence kesin onanacak kararlar hatta arttırılabilirde inşallah öyle olur ne gülerim valla :D
Mevzuatı bilmiyorum, ama arttırma yetkisi varsa ve bir de arttırırsa tam "ballı lokma tatlısı" olur.
.
Celal Demir
28.08.2013, 08:47
Mevzuatı bilmiyorum, ama arttırma yetkisi varsa ve bir de arttırırsa tam "ballı lokma tatlısı" olur.
.
cas cezaları yeterli görmeyebilir diye biliyorum ben... mesela sen 1 maçla yargılanan bjk ye 1 yıl 5 maçla yargılanan fb ye 2 yıl veriyorsun bunu adil bir karar olarak görmeyebilir.
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 08:48
şike davası başlayandan beri bu tip önemli kararlar hep ben otobüsteyken açıklandı malesef hiç forumdayken denk gelmedi... hatta UEFA kararları açıklamasını bekliyorduk burda... baktımki açıklanacağı yok dedimki "neyse ben çıkayımda karar açıklansın yoksa bişey açıklayacakları yok" çıktım 5 dakka sonra kararlar açıklandı böyle bir bahtsızlık var bende :D
onun canlı tanığıyım...başka bi muhabbetmi var diye işkillendim :D
Dünya lideri
53
THE WORLD LEADER ,in dün kulübü ziyaret etmesi ve bugün kas kararlarının açıklanacak olması sizce enteresan deyilmi?
The World Leader ilk olarak trabzona gelmişti neden ogün klübü ziyaret etmedi acaba?Ama o dünya lideri ne yapacağı belli olmaz,bu arada bizim hacı başkan da dünyayı kurtar adamın oğlu gibi duruyor fotolarda....
Samet GÜVEN
28.08.2013, 08:49
Tek korkum Celal buralardayken cezanın açıklanması.
Forum olarak bir otobüs kiralayalım, gün boyu Celal i gezdirsin.
Celal Demir
28.08.2013, 08:50
onun canlı tanığıyım...başka bi muhabbetmi var diye işkillendim :D
vallahamı :D alay konusu olduk desenize ama böyle bahtsızlığa can kurban ozamanlar açıklanan kararlar hep lehimizeydi... şimdi otobüsteyken açıklanmasa bide karar aleyhimize çıkarsa beni suçlu ilan etmeyin sakın :D
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 08:51
:D:D:D payıma düşeni vermeye razıyım...bugün herşeye gülüyorum...hayatımın en mutlu günü...dünyayı kurtaran adamın oğlu....hobaaaaaa :D:D
Celal Demir
28.08.2013, 08:51
Rahmetli Kemal Sunal ın bir filmi var Atla gel şaban diye benim otobüs maceraları ona benziyor ama, o tip ortamı yakalamak çok zor her otobüste işe yaramaz o :D
osman23100
28.08.2013, 08:53
hata celallı otubüse koyalım birkaç kişi otubüsü salasın teyiptenede çikiçiki baba çalın olmazmı
:D:D
Mehmet Yusuf
28.08.2013, 08:54
bugun CAS in verecegi ceza fenerin kume dusmesi anlamina geliyor, yaniliyormuyum ?
Celal Demir
28.08.2013, 08:55
bugun CAS in verecegi ceza fenerin kume dusmesi anlamina geliyor, yaniliyormuyum ?
o aşamaya daha çok var gibi geliyor bana...
alone_6161
28.08.2013, 08:56
CAS bir onay veya red makamı olmayıp, CAS'a gidilmesi halinde yargılama yeniden yapılmaktadır. Dolayısıyla şikecilerin aleyhine olan tapeler, deliller, para transferleri de düşünülürse cezanın artmamasını ben küçük bir ihtimal olarak görmekteyim.
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 08:56
Dünya lideri
53
THE WORLD LEADER ,in dün kulübü ziyaret etmesi ve bugün kas kararlarının açıklanacak olması sizce enteresan deyilmi?
The World Leader ilk olarak trabzona gelmişti neden ogün klübü ziyaret etmedi acaba?Ama o dünya lideri ne yapacağı belli olmaz,bu arada bizim hacı başkan da dünyayı kurtar adamın oğlu gibi duruyor fotolarda....
hocam gülmekten çalışamıyom....bi konu ancak bu kadar kısa ve net tanımlanabilir :):)
hata celallı otubüse koyalım birkaç kişi otubüsü salasın teyiptenede çikiçiki baba çalın olmazmı
:D:D
hay Allah nerden akla geliyor yahu :D
gelinini çekiştiren kaynana, filesinde kötü kokan yiyecek taşıyan adam...
Allah da sizi güldürsün :)
Celal Demir
28.08.2013, 08:59
vaybe buraları kalabalık görmek çok güzel hersabah 3-5 kişi oluyorduk burda :)
Celal Demir
28.08.2013, 09:02
hay Allah nerden akla geliyor yahu :D
gelinini çekiştiren kaynana, filesinde kötü kokan yiyecek taşıyan adam...
Allah da sizi güldürsün :)
doğru söylüyoru abi her otobüste olmaz o illa benim bindiğim otobüs olması lazım akşam iş çıkışı olduğu için binen herkesi sima olarak tanıyorum hatta kim nereye oturacak onları bile birçoğunu biliyorum ben :D
Rahmetli Kemal Sunal ın bir filmi var Atla gel şaban diye benim otobüs maceraları ona benziyor ama, o tip ortamı yakalamak çok zor her otobüste işe yaramaz o :D
Sesim kotu ama $iki $iki babayi ben soylerim hocam, sen gez lutfen...
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 09:04
doğru söylüyoru abi her otobüste olmaz o illa benim bindiğim otobüs olması lazım akşam iş çıkışı olduğu için binen herkesi sima olarak tanıyorum hatta kim nereye oturacak onları bile birçoğunu biliyorum ben :D
Celal abim işi gücü bırak git o otobüsü bul ve aynı yolcuları topla.....karar açıklanana kadar ortalıkta dolaş...:D
Gökhan Koç
28.08.2013, 09:04
Beklemedeyiz :)
Celal Demir
28.08.2013, 09:05
Sesim kotu ama $iki $iki babayi ben soylerim hocam, sen gez lutfen...
Celal abim işi gücü bırak git o otobüsü bul ve aynı yolcuları topla.....karar açıklanana kadar ortalıkta dolaş...:D
çok zor :D
Samet GÜVEN
28.08.2013, 09:05
Celal masraflı oluyon he :D
Deniz Tosunoğlu
28.08.2013, 09:07
Arkadaslar CAS saat kacta aciklayabilir? Hollandali arkadaslar bile hazir durumda ,Fenerbahcenin ceza almasina 2 yil bekledik :)
sabankuru
28.08.2013, 09:07
Isvicrede suan saat 8.07, yani 8de basladilar calismaya, kahve felan falen derken, saat 9 olur, sonrasi mutluluk insallah :D
Celal Demir
28.08.2013, 09:08
Celal masraflı oluyon he :D
gerçekleri söylemek masraflı olmak ise evet ben çok masraflıyım :)
İsviçrede saat 08:05 yani bizden 1 saat gerideler. Adamlar 9 da işe başlasa sabah açıklanacak dediklerine göre öğleden önceyi kastetmişlerdir. Bizim saatlere göre Saat : 11.00 ile 14:00 arası açıklanmasını bekliyorum. en az 2 yıl ceza onansın da karar beşiktaşın kiyle beraber açıklansın sıkıntı yok. Baş vurdukları her kapı yüzlerine çarpılsın , cezaları katlansın ... biz bekleriz...
Baş müzakereci umutlarını yitirmiş
http://www.ajansspor.com/futbol/sampiyonlarligi/h/20130828/dilmenden_bombalar_cas_karari.html?ref=rss
Bülent AKBULUT61
28.08.2013, 09:10
Saat olarak ne zaman açıklanacak arkadaşlar
colnago061
28.08.2013, 09:11
Şimdi poğaça falan yiyorlardır.Sonra maillerine bakarlar,spor gazetelerini okurlar,birkaç el candy crush oynarlar sonra bir çay içip açıklarlar.:)
Celal Demir
28.08.2013, 09:12
bilmiyoruz abi şimdide açıklanabilir akşam da...
Bülent AKBULUT61
28.08.2013, 09:15
bilmiyoruz abi şimdide açıklanabilir akşam da...
Belirsiz olmazı kötu olmuş bekle dur
Gökhan Koç
28.08.2013, 09:16
CAS'ı aradım,
karar ne zaman açıklanacak dedim,
Konuyla alakalı press office görevlisi birkaç saat sonra ofisine gidecekmiş, dolayısıyla o gelmeden karar açıklanmıyor.
Yarım saat sonra arasam süresini söyleyebilir misiniz dedim, "yok yok birkaç saat sonra ararsanız ancak söyleriz ama bugün açıklanacak" dediler,
Operatöre direk bağlıyor, sizde arayıp taciz edebilirsiniz +41 (21) 613 50 00
uzungöllü
28.08.2013, 09:17
Duruşmalar sabah 9a doğru başlıyordu. Belki de karar gönderilmiştir borsa olayı yüzünden açıklama daha geç saatlere bırakılabilir.
Ama belki cas kendisi açıklar kararı onu da bilemem. Beklemek çok zorrrrr !
sabankuru
28.08.2013, 09:17
CAS'ı aradım,
Konuyla alakalı press office görevlisi birkaç saat sonra ofisine gidecekmiş, dolayısıyla o gelmeden karar açıklanmıyor.
Yarım saat sonra arasam süresini söyleyebilir misiniz dedim, "yok yok birkaç saat sonra ararsanız ancak söyleriz ama bugün açıklanacak" dediler,
Senden korkulur abi :D
Celal Demir
28.08.2013, 09:19
CAS'ı aradım,
tecrübelerime dayanarak söylüyorumki ben öğlen paydosuna çıktığımda açıklanacak boş yere beklemeyin şimdi 12:30 da çıkıcam ben ozaman gelirsiniz :D
Samet GÜVEN
28.08.2013, 09:20
CAS'ı aradım,
Adamlar bugün açıklanacağını 1 ay evvelinden söylemiş, o bile bize yetmiyor saatini söyleyin diye taciz ediyoruz :)
Celal Demir
Duruşmalar sabah 9a doğru başlıyordu. Belki de karar gönderilmiştir borsa olayı yüzünden açıklama daha geç saatlere bırakılabilir.
Ama belki cas kendisi açıklar kararı onu da bilemem. Beklemek çok zorrrrr !
nefarkedenki mesaiden sonra açıklansa yarın borsada dibe vurmayacakmı yani....
Berk Eren
Kötü ve Zor günler..
Güzel haberler gerek..
Bekliyoruz..
Şimdi poğaça falan yiyorlardır.Sonra maillerine bakarlar,spor gazetelerini okurlar,birkaç el candy crush oynarlar sonra bir çay içip açıklarlar.:)
çayla beraber ramsey'in gollerinin kritiği yapılacak daha :)
Doğukan Uçan
28.08.2013, 09:21
reserved
adımızı yazmışlar adımızı :)
haydi hayırlısı herkes günaydın
Deniz Tosunoğlu
28.08.2013, 09:26
Bismillahirrahmanirrahim...
Mehmet Yusuf
28.08.2013, 09:26
iki yil once bu gelismeler olurken hep dukkandaydim, simdide ayni dukkana gidiyorum :)
su ana kadar hic bir kotu haber almadim orda :D
serdar61
28.08.2013, 09:28
Kaçta açıklanacak karar bilgisi olabilen varmı arkadaşlar ?
edit: arka sayfayı okumamışım :)
Celal Demir
28.08.2013, 09:29
saat olarak kimse bişey bilmiyor sadece gün içinde açıklanacak herkesin bildiği bukadar...
kayseriliyiz
28.08.2013, 09:30
Pogaça bilmezler usta
Croissant yer onlar :D
Ama fbnin menüsünde semsiye oldugunu biliyorum
Oglene kadar aciklanir galiba.
lazkopatfaroz
28.08.2013, 09:30
Diyelim ceza onaylandı. Türkiye'deki durum ne olacak ?
Ali Bektaş
28.08.2013, 09:32
Günaydın renkdaşlar, güzel bir günde daha beraberiz
CAS'ı aradım,
O "birkaç saat" güvenlik faktörü konularak söylenmiş olabilir. İnşaallah güzel haberler yakındır.
.
Berberoğlu
28.08.2013, 09:32
Esas mesele CAS cezası değil, mesele TFF, sen hala anlamadın mı. :D
lazkopatfaroz
28.08.2013, 09:33
Esas mesele CAS cezası değil, mesele TFF, sen hala anlamadın mı. :D
Anladım da tüp kafanın dengesizce açıklamaları var.
Celal Demir
28.08.2013, 09:33
helebi onansın ondan sonra bol bol neler yapabiliriz tartışırız...
konu dışı ama görmenizi istedim.
bu nasıl bir aşağılık kompleksidir yahu :D
1461 i yenen denizlisporlu bir çingen :D
http://k1308.hizliresim.com/1d/v/ryyz9.jpg
F. Yıldırım
28.08.2013, 09:36
CAS çatıvdamak üzere azizeeee
Doğukan Uçan
28.08.2013, 09:37
3 dakika önce aradım bugün açıklayacaklarını söylediler %100
Ali Bektaş
Evelerler gevelerler yok yargıtaydı yok tff nin yeniden yargılaması ( Oda bizim için işlerin olumlu gitmesi halinde ) kurulların oluşturulması vs vs bizi genel seçimlere kadar oyalarlar. Şimdiye kadarki gelişmelerden edindiğim sonuç malesef bu
Celal Demir
fener çatırdayabilir haberiniz olsun :D
site anasayfasında kutlamayla alakalı bir hazırlık var mı.
şikeci emek hırsızlarına kapak niteliğinde.
http://www.taraf.com.tr/fotoraflar/baskanim-bir-ogrenip-donecegim_2323_b.jpg
Fenerliler ağır stres de !
Berberoğlu
28.08.2013, 09:42
Anladım da tüp kafanın dengesizce açıklamaları var.
Esas mücadelemiz top CAS'tan TFF'ye yöneldiğinde başlayacak.
Bu sefer maillerle, fakslarla, telefonlarla yetinmemeliyiz.
Beton, asfalt, v.b. zeminlere inmemiz gerekecek diye düşünüyorum.
Hayırlısı...
kayseriliyiz
28.08.2013, 09:42
fener çatırdayabilir haberiniz olsun :D
Senin ne isin var burda :-\
Celal Demir
28.08.2013, 09:43
radyo sporu arayan ezikler isyan ediyor :D
CAS cezalari onayladiktan sonra UEFA tupcuyu baski altina alir bence ve hakettigimiz kupayi eninde sonunda aliriz.
Celal Demir
28.08.2013, 09:44
Senin ne isin var burda :P
nerde olmam gerekiyor? işteyim çalışmaya çalışıyorum :D
kayseriliyiz
28.08.2013, 09:44
nerde olmam gerekiyor? işteyim çalışmaya çalışıyorum :D
Otobüste......
3 temmuzda evden uzakta tstildeydim. Uefa kararları açıklandığınfa yine sehir disindaydim. Simdi yine tatildeydim. Buda mi gol değil? :) ancak casta aciklasa, yargitayda onasa iş tek biyerde bitiyor. Gerisi lafı guzaf
serdar61
28.08.2013, 09:45
Emekleri çaldııın yineeee
Günahkarsın fenevbahçeeee
Ama bu dünyada, Ama ahiretteee
Yakandayız fenevbahçee
arifberkay
28.08.2013, 09:45
Duydun mu şike yaokmuş pampa diye bir Efsane mesaj vardı bulamıyorum yardımcı olacak olan var mı?
Celal Demir
28.08.2013, 09:46
Otobüste......
sabah bindim gelirken hatta indikten sonra koşar adım geldim işe neredeyse belki kararlar açıklanmıştır diye ama boş çıktı... kusura bakmayın ama akşamı bekleyeceksiniz :D
Gökhan Koç
28.08.2013, 09:47
Adamlar bugün açıklanacağını 1 ay evvelinden söylemiş, o bile bize yetmiyor saatini söyleyin diye taciz ediyoruz :)
Hehehehhe,
Yetmiyor hakkatten, aklım orda, iş yapamıyorum, söylesinler saatini de ona göre kendimizi hazır edelim :)
arifberkay
Muhterem başkanımız biryere başvurmayacağım falan demiş ama ben duymadım
kayseriliyiz
Herkes ilk kararlarin açiklandigi zaman ki yerinde
Bi Celal oldugu yerde degil
Yani karar bizim istedigimiz gibi çikmazsa
Suçlusu Celal'dir arkadaslar
:D
radyo sporu arayan ezikler isyan ediyor :D
Dünkü maç için mi; bugünkü olası karar için mi?
.
Doğan Şahin
28.08.2013, 09:48
Muhterem başkanımız biryere başvurmayacağım falan demiş ama ben duymadım
kafa atacakmış, öyle baş falan vurmak ne demek!
Celal Demir
28.08.2013, 09:49
Dünkü maç için mi; bugünkü olası karar için mi?
.
maç için...
serdar61
28.08.2013, 09:50
Bugün şirket ödemesi yapmam gerek son gün. geç kalacağım karar yüzünden..
İnternet sitesi şu olmalı :
http://www.tas-cas.org/
Celal Demir
28.08.2013, 09:51
Herkes ilk kararlarin açiklandigi zaman ki yerinde
Bi Celal oldugu yerde degil
Yani karar bizim istedigimiz gibi çikmazsa
Suçlusu Celal'dir arkadaslar
:D
böyle bir yorum bekliyordum valla cezalar artarsada sebebi benim ozaman tek değişik pozisyonda olan benim :D
Size karşı mahcubum :o.
Sitenizi hâlâ dinleyemedim :o.
Özür :o...
.
arifemre
28.08.2013, 09:53
saat olarak kimse bişey bilmiyor sadece gün içinde açıklanacak herkesin bildiği bukadar...
borsa kapanmadan açıklamayacaklarını tahmin ediyorum
hatta öylesi daha iyi olur
Gökhan Koç
28.08.2013, 09:54
Trabzonspor başkanı hem sözlü, hem de yazılı olarak hiçbir hukuksal adım atmayacağını belirtti,
Ama Tolga'nın transferinde yaşananlar gibi bunda da bir geri dönüş yaşanma olasılığı mevcut,
Emekleri çaldııın yineeee
Günahkarsın fenevbahçeeee
Ama bu dünyada, Ama ahiretteee
Yakandayız fenevbahçee
paraaa paraa paraaaaa
şike şike şikeeeeeeeeeeeee
kayseriliyiz
28.08.2013, 09:56
Trabzonspor başkanı hem sözlü, hem de yazılı olarak hiçbir hukuksal adım atmayacağını belirtti,
Ama Tolga'nın transferinde yaşananlar gibi bunda da bir geri dönüş yaşanma olasılığı mevcut,
Baskanin hayati zaten dönüslerle dolu
serdar61
28.08.2013, 09:56
Bir söylenti geldi kulağıma , Malouda ve bosingwa için başbakan devreye girmiş ve bunun karşılığı olarak kupa söylemlerini İHO dan bırakması istenmiş. Son zamanlarda Çokta kupadan bahsetmiyordu İHO. İnsanın inanası geliyor.
Duydun mu şike yaokmuş pampa diye bir Efsane mesaj vardı bulamıyorum yardımcı olacak olan var mı?
infantino Platini diyaloğunu mu diyorsun :)
Gökhan Koç
28.08.2013, 09:59
Baskanin hayati zaten dönüslerle dolu
neyazıkki :/
serkankuduban
28.08.2013, 09:59
Hersey yalan tek gercek cas :)
Benim tek merak ettigim arttirarak kac tekrar yapacaklar:))
kayseriliyiz
28.08.2013, 10:00
böyle bir yorum bekliyordum valla cezalar artarsada sebebi benim ozaman tek değişik pozisyonda olan benim :D
Neyse istanbula gelirsem bi çay ismarlarsin artik
oflubektas
28.08.2013, 10:01
CAS'ı aradım,
Allah kimseyi habu uşağın eline diline düşürmesin :)
Celal Demir
28.08.2013, 10:02
Neyse istanbula gelirsem bi çay ismarlarsin artik
istanbulda çay ısmarlamam çok zor ama kocaeli falan gelipte uğramazsan çok kızarım... hatırlatayım kızışım çok pis olur :D
kayseriliyiz
28.08.2013, 10:04
istanbulda çay ısmarlamam çok zor ama kocaeli falan gelipte uğramazsan çok kızarım... hatırlatayım kızışım çok pis olur :D
Eyvallah insallah nasip olur
Istanbulda çayi Gökhana ismarlatiriz
Fatih Öztürk
Ellerimi ovuşturup bekliyorum:)
Punisher-61
Bizim baskanda ne dedigini bilmiyor...
Herhalde emir büyük yerden geldi..
Ama cas cezayi verdigi zaman zaten uefa TFFye kararini tekar düsünüp kriterlerine uygun bir ceza vermelerini söyleyecek.. TFF bunu yapmazsa 5 yil men cezasi gelebilir o zaman
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gökhan Koç
Allah kimseyi habu uşağın eline diline düşürmesin :)
BMN'nin eline düşürmesin diyelim :)
Celal Demir
28.08.2013, 10:05
herzaman beklerim...
arifberkay
infantino Platini diyaloğunu mu diyorsun :)
Evet evet bulamıyorum:)
Gökhan Koç
Istanbulda çayi Gökhana ismarlatiriz
Kabul :)
Gökhan Koç
28.08.2013, 10:07
Bizim baskanda ne dedigini bilmiyor...
Herhalde emir büyük yerden geldi..
Ama cas cezayi verdigi zaman zaten uefa TFFye kararini tekar düsünüp kriterlerine uygun bir ceza vermelerini söyleyecek.. TFF bunu yapmazsa 5 yil men cezasi gelebilir o zaman
TFF'nin kararı UEFA, CAS ve ÖYM ile çelişiyor, mecburen tekrar inceleyip doğru kararlar alacaklar,
Evet evet bulamıyorum:)
:)
İstanbul'da gürültülü tv stüdyoları.
Şikecileri savunmak için yarışırken terleyen yorumcular.
Kötü demlenmiş çaylar. İddianamede bir türlü delil göremeyen hukuk duayenleri. Şikecileri kümede tutacak formül arayışları.
Kalitesiz pamuk elyaf üzerine baskı resimli t-shirt ler.
'Küme düşmeyi kaldıralım. Bak, UEFA karışmıyormuş. Zaten şike sahaya yansımadı ki?!'
Cenevre'de çok lüks bi ofis. Öğleden sonra.
Sandalyeler Herman Miller. Masalar Parnian. Ambian çok executive.
Kumral, aşırı fit bi asistan. Şuh bi gülüş. 'Enjoy your espressos'.
Biri Platini'ye, biri Gianni Infantino'ya.
Çekmeceden çıkarılan Partagas puro.
Infantino: Duydun mu Michel, şike sahaya yansımamış'.
Platini: Yansımamış mı? Hahahahahahahaha... Ateşin var mı panpa?'
Celal Demir
28.08.2013, 10:07
20 eylülde istanbula geleceğim Gökhan :D
Gökhan Koç
28.08.2013, 10:08
17 eylülde hatırlat, kendimi ayarlayayım.
oflubektas
28.08.2013, 10:09
Ama cas cezayi verdigi zaman ZATEN uefa TFFye kararini tekar düsünüp kriterlerine uygun bir ceza vermelerini söyleyecek.. TFF bunu yapmazsa 5 yil men cezasi gelebilir o zaman
Uefa'nın böyle bir yetkisi var ama ben bu konuda şüpheliyim. Neticede bu yetkiyi kullanıp kullanmamak tamamen Uefa'nın insiyatifinde. Hal böyle olunca o kahrolası "dengeler" devreye giriyor...
.
Mehmet Yusuf
28.08.2013, 10:09
borsada fb ve bizim hisselere bakin :)
İşe konsantre olamıyorum hadi açıklayın artık şu kararı :)
Celal Demir
28.08.2013, 10:10
17 eylülde hatırlat, kendimi ayarlayayım.
şimdiden hazırlanmaya başla beni 1 bardak çayla kandıramazsın :D
osman23100
28.08.2013, 10:10
BordoMaviSevdam @TahaOsmanoglu61 52 sn
Bugun cas'dan once aldigim en guzel haber orhan gulle ile muhammet icin pazarlik masasina oturmamiz ikiside trabzonlu genc ve harikalar...böyle bir tiwitter okudum gerçeklik payı varmı acaba
borsada fb ve bizim hisselere bakin :)
print screen yapın . arşivimize kaldıralım
öncesi ve sonrası diye :)
arifberkay
28.08.2013, 10:11
:)
İstanbul'da gürültülü tv stüdyoları.
Şikecileri savunmak için yarışırken terleyen yorumcular.
Kötü demlenmiş çaylar. İddianamede bir türlü delil göremeyen hukuk duayenleri. Şikecileri kümede tutacak formül arayışları.
Kalitesiz pamuk elyaf üzerine baskı resimli t-shirt ler.
'Küme düşmeyi kaldıralım. Bak, UEFA karışmıyormuş. Zaten şike sahaya yansımadı ki?!'
Cenevre'de çok lüks bi ofis. Öğleden sonra.
Sandalyeler Herman Miller. Masalar Parnian. Ambian çok executive.
Kumral, aşırı fit bi asistan. Şuh bi gülüş. 'Enjoy your espressos'.
Biri Platini'ye, biri Gianni Infantino'ya.
Çekmeceden çıkarılan Partagas puro.
Infantino: Duydun mu Michel, şike sahaya yansımamış'.
Platini: Yansımamış mı? Hahahahahahahaha... Ateşin var mı panpa?'
Teşekürler Burçak...
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 10:14
büyük resim nasıl koyuluyordu...yardım
kayseriliyiz
28.08.2013, 10:15
Haber etcem gelirsem bizim oglan 3 aylik olsun bi aklimda
Ertan 51
28.08.2013, 10:16
Selamün aleyküm ahali
Ertan abi erkencisin hayir mi???
:)Aleykümselam
Hayır tabi toprağım,cümbüşe az kaldı.
günaydın Ertan, Günaydın Serkan...burdamı yattınız naaptınız ? :-)
:) Kenan'ım günaydın gardaşım,
burda yatmadım da gözüme çöp battı :)
sevinç mi hırs mı kin mi bilemedim soluğu burda aldım,
selametle renktaşım,
ilerleyen saatlerde atım gara ben gara amman amman havası ile oynamaya kalkacağım beklerim :)
Derin Trabzon
28.08.2013, 10:16
Ellerimi ovuşturup bekliyorum:)
Hacı başkanda sitresten başını oğuşturup duruyordur, cas cezayı keserse nasıl Trabzon taraftarını uyutup gazını alıcamda, başbakana verdiğim hiçbir yasal yola başvurmama sözünü tutacam diye.
Murat Varol
28.08.2013, 10:18
Haydi hayırlısı
Imageshack (http://imageshack.us/)'ta hesabınız var mı?
.
Mehmet Yusuf
print screen yapın . arşivimize kaldıralım
öncesi ve sonrası diye :)
Abi simdi calisiyorum arada bakabiliyorum bilgisayardan, o yuzden baska bi arkadas halletse bu isi super olur :)
serkankuduban
Bn sabah erkenden beri burdayim:) hatta gece 5 diyebiliriz
Heyecanla bekliyom yaw
adalet beklemiyorum
nasılki bu zamana kadar meclisinden federasyonuna
herkes bu işi örtbas etmeye çalıştıysa
CAS cezayı onaylayıncada aynı senaryo oynanacak.
üzgünüm ama güçlünün hukuku
kayseriliyiz
28.08.2013, 10:20
Sende biraz kayserililik var galiba :D
Celal Demir
kadro tamam sanırım, hopalı abizimle hüseyin bağdat abimizi göremiyorum bitek...
Kenan Dikbıyık
Imageshack (http://imageshack.us/)'ta hesabınız var mı?
.
yok hocam...resim koymanın basit bi yolunu yazmıştı arkadaşlar ama bulamadım eski mesajlardan...maşallah bu forum sayfasının ucu bucağı yok :-)
calavera
28.08.2013, 10:21
Hadi CAS, onayla sunu artik sinir hastasi olduk.
Celal Demir
28.08.2013, 10:21
Sende biraz kayserililik var galiba :D
ofluyum Elhamdülillah :D
kayseriliyiz
28.08.2013, 10:23
ofluyum Elhamdülillah :D
Beles çayi duyunca atladin hemen :D
Fatih Öztürk
Hacı başkanda sitresten başını oğuşturup duruyordur, cas cezayı keserse nasıl Trabzon taraftarını uyutup gazını alıcamda, başbakana verdiğim hiçbir yasal yola başvurmama sözünü tutacam diye.
Hazır kocaelindesin at kendini körfezede herkes kurtulsun senin şu zamansız saçma yorumlarından.
yok hocam...resim koymanın basit bi yolunu yazmıştı arkadaşlar ama bulamadım eski mesajlardan...maşallah bu forum sayfasının ucu bucağı yok :-)
Ben basit yolunu bilmiyorum ama bence bir hesap alın (ücretsiz). Sonra işinize yarar ;).
.
arifemre
alın size 61. dakika kutlaması :)
HEKGjhNTD3U
biz de yapsak yakışırdı
1:58 den sonrasını da izleyin:)
uefa kararlarını a hebrde canlı yayında turgay demirden almıştım açtım ahaberi bekliyorum yine hadi hayırlısı
Celal Demir
28.08.2013, 10:24
Beles çayi duyunca atladin hemen :D
huyum kurusun çaya hiç dayanamam :)
Celal Demir
28.08.2013, 10:28
hayal ediyorumda hep beraber bi yerde olsak şimdi kararlar açıklandığında ne güzel bir atmosfer olurdu :)
Yunus Danışmaz
28.08.2013, 10:29
Sayfayı yenileyip yenileyip duruyorum. Verin şu mutlu haberi artık!!! :D :D
Emre GÜRDAL
28.08.2013, 10:32
Gel gel guzelim gel gel acimicak:-)
Gökhan Koç
28.08.2013, 10:33
Haber etcem gelirsem bizim oglan 3 aylik olsun bi aklimda
Söz olarak kabul ediyorum bunu :)
şimdiden hazırlanmaya başla beni 1 bardak çayla kandıramazsın :D
Sen gel yeterki :)
Ali Özcan
28.08.2013, 10:34
Bu kutlu günde burada yerimizi alalım, safları sık tutalım...
Bugün büyük gün...Allah'ım sana şükürler olsun...
Saatler kaldı, belki de dakikalar...
2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor...
Doğumhane önünde bekleyen baba adayı gibi elimde sigara bekliyoruz
Hadi bakalım cas ver coşkuyu :))
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 10:37
http://imageshack.com/a/img593/9236/wzi2.jpg (http://imageshack.com/i/ghwzi2j/)Uploaded with ImageShack.com (http://imageshack.com)
CAS hazır bekliyo...tek sorun...şemsiyenin kumaşını çıkarmış :D
Celal Demir
28.08.2013, 10:38
Söz olarak kabul ediyorum bunu :)
Sen gel yeterki :)
eyvallah kardeşim...
Hüseyin Başoğlu
28.08.2013, 10:39
Semsiyeler elimizde gozumuz fenerlilerde kulagimiz casta bekliyoruz
Bugün CAS kararını açıkladıktan sonra gazete ve internet haber sitelerinin atacakları manşetlere çok dikat edin.
Amacı haber yapmak olanla amacı mamalanıp yolunu bulmak olan basın net şekilde ayırt edilecek.
karara üzülecek olan medyayı göreceğiz.
Enes Ünal Kaya
28.08.2013, 10:40
Hızlı resim yaz google direk yükle diye gözüküyor link veriyor.
Harun-61
şikebahce'nin bugün dünya aleme rezil olma günü mü ???
ne gecmez zamanmis bu ya:)
bence TSI 14:00te aciklanir
Gökçebey
Açayım CL müziğimi yine. Geleneksel oldu artık. Son olur inşallah. :)
Gülesim geliyor sebepsiz:D
Murat Varol
28.08.2013, 10:42
Arkadaşlar adamlar dükkanı yeni açmıştır
Celal Demir
28.08.2013, 10:42
Gülesim geliyor sebepsiz:D
Allah ağlatmasın... gülmek için güzel bir gün bence :D
Bugün CAS kararları onasa bile çok uzun bir süreç var önümüzde.
Bu tff kesinlikle kupa falan vermez bize.fb ye ödül gibi 2 yıl men gelir bu kadar.
bu hafta sonu maclari oynanmicak gibime geliyor, yada en azindan sikecilerin maclari oynanmicak
Bizim başkana da o yakışır tabi :D
Murat Varol
28.08.2013, 10:45
bu hafta sonu maclari oynanmicak gibime geliyor, yada en azindan sikecilerin maclari oynanmicak
böyle olacağını sanmıyorum
Celal Demir
28.08.2013, 10:45
Bu tff kesinlikle kupa falan vermez bize.fb ye ödül gibi 2 yıl men gelir bu kadar.
evet uzun bir süreç var önümüzde ama bence bugün herşeyin netleşeceği gün...
Doğukan Uçan
28.08.2013, 10:46
Kesin saat vermediler belki gece de açıklanır :D
Ali Bektaş
28.08.2013, 10:47
Çok iyimsersiniz
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 10:48
http://imageshack.com/a/img593/9236/wzi2.jpg (http://imageshack.com/i/ghwzi2j/)Uploaded with ImageShack.com (http://imageshack.com)
infaz bununla yapılacak :)
arifberkay
Sayın BMN yönetimi , malum başkan başvuru yapmayacakmış,bizim de katkı verebileceğimizi bir yol haritası var mıdır?
Celal Demir
forum ağarlaştımı bendemi bir problem var acaba :S
Samet GÜVEN
Kupa için süreç uzun, doğru. Şahsen yönetimin yamulması, siyasi iradenin de aksi isteği ile artık beklediğim kupa değil.
CAS ın kararı onamasının ardından UEFA İcra Kurulunun ülke federasyonundan kulüpler için isteyeceği yaptırımlardır, sadece beklentim. Ve bu uzun sürmeyecek.
Celal Demir
28.08.2013, 10:50
Sayın BMN yönetimi , malum başkan başvuru yapmayacakmış,bizim de katkı verebileceğimizi bir yol haritası var mıdır?
bence biraz beklemeiyiz mutlaka yönetimin bir hamlesi olacaktır adam bu yüzden seçildi neredeyse 10-15 gün içinde bir çalışmaları olmasa ozaman neler yapacağımızı konuşuruz.
Gökhan Koç
28.08.2013, 10:50
Bugün "Media Department" CAS'ta yokmuş ama genede kararı internetten yayınlayacaklarmış, Genel Sekreterin gelmesini bekliyorlarmış.
----
Arkadaşlar, arayın arayın arayın,
Media Departmanı gelsin diye bekleyip olayı yarına atabilirler, +41216135000
Doğukan Uçan
28.08.2013, 10:51
herkes arasın ben aradım :D
Kupa için süreç uzun, doğru. Şahsen yönetimin yamulması, siyasi iradenin de aksi isteği ile artık beklediğim kupa değil.
CAS ın kararı onamasının ardından UEFA İcra Kurulunun ülke federasyonundan kulüpler için isteyeceği yaptırımlardır, sadece beklentim. Ve bu uzun sürmeyecek.
Evet.
Ancak şahsen benim için kupa önemli.Kupa gelmedikten sonra 2010 2011 Şampiyonu resmi olarak biz olmadıktan sonra şikecilere verilen ceza beni tatmin etmez.
arifberkay
28.08.2013, 10:53
Aradım Türkiye den araıyorum der demez bugun kesinlikle karar açıklanacak dedi şuh sesli bayan:)
Gökhan Koç
Arif Bey,
Birkaç aşamadan oluşan bir yol haritamız mevcut,
Konuyla alakalı olarak Erdem Egemen ve Atilla Dilaver ve başka kişiler ile de 1 aydır sıklıkla görüşüyoruz,
Desteğiniz muhakkak lazım olacaktır,
Süreci tüm detayları ile takip ediyoruz, her adımda bilgilendirileceksiniz.
Gökhan Koç
Arif Bey,
Konuyla alakalı olarak Erdem Egemen ve Atilla Dilaver ve başka kişiler ile de 1 aydır sıklıkla görüşüyoruz,
böyle olacağını sanmıyorum
Çok iyimsersiniz
en azindan sikecilerin maclari iptal/ertelense yeter. önümüzde romanya örnegi var.
Harun-61
28.08.2013, 10:54
DİLMEN'İN CAS YORUMU: "ONANACAK"
Son olarak Fenerbahçe'nin CAS kararıyla ilgili de görüşlerini dile getiren Dilmen, "Fenerbahçe adına CAS'ın vereceği karar çok ama çok önemli. Olumsuz bir sonuç çıkması halinde radikal kararlar alınabilir diye düşünüyorum. Ayrıca benim görüşüm, CAS'ın Fenerbahçe ile ilgili kararı onayacağı yönünde" dedi.
Ustaalioğlu
28.08.2013, 10:55
Formaya adamın adını yazdın eyvallah, hadi gittin yalakalık yaptın dünya lideri yazdın, the world leader ne yaw...
El alem firmasına eleman ararken her üniversiteyi istemez şu olsun bu olsun der, bizim kulübe maşallah önüne gelen başkan oluyor...
Necat Ulusoy
28.08.2013, 10:57
Ağustos ayı demek adrenalin demek oldu :) Yine nöbetteyiz...
Samet GÜVEN
28.08.2013, 10:58
Evet.
Ancak şahsen benim için kupa önemli.Kupa gelmedikten sonra 2010 2011 Şampiyonu resmi olarak biz olmadıktan sonra şikecilere verilen ceza beni tatmin etmez.
Hele bi İcra kurulu cezaları istesin, federasyon tutuşsun da, prosedürler zaten kupa yolunu açacak.
Gerçi bu şeref yoksunlarının bu ihtimali de düşünüp plan yaptıklarına eminim.
Murat Varol
28.08.2013, 10:59
en azindan sikecilerin maclari iptal/ertelense yeter. önümüzde romanya örnegi var.
En fazla eksi puan verirler o da seneyi bulur maalesef. Şimdi siyasiler, medya zırlamaya başlar tamam bu iş bitti artık futbol konuşalım diye.
cerebrum
28.08.2013, 10:59
duyumcu yok mu aramızda..
kes kopyala yapıstır...
arifberkay
28.08.2013, 11:00
Arif Bey,
Tahmin ettiğim gibi süpersiniz:)
Derin Trabzon
28.08.2013, 11:01
Trabzon sporun başında İHO varken fener hiçbir zaman hakettiği cezayı almayacak!!!
Çünkü İHO nun Trabzonspora başkan yapılması bir toplum mühendisliği projesidir,
Sürekli azize saydırarak taraftarın gazını alıp, gerçekte kanuni olarak hiçbir girişimde bulunmayacak? Fenere karşı bir tepki vermeyecek.
Yukarıdan verilen emir bu yönde.
Gökhan Koç
28.08.2013, 11:01
Tahmin ettiğim gibi süpersiniz:)
Süper olan sizsiniz,
Biz sadece sizin muhteşem enerji ve desteğinizi yönlendirmeye çalışan kardeşleriniz,
iho hiç umrunda bile degildir karar
Enes Ünal Kaya
28.08.2013, 11:03
Ceza 10 yıl mış 1 yılmış beni ilgilendirmiyor o kuşların sorunu. Bana bunlar şikeci desin cas yeter. Ona göre hakkımızı alalım bizde. Tabi iho resmi adımları atarsa
En fazla eksi puan verirler o da seneyi bulur maalesef. Şimdi siyasiler, medya zırlamaya başlar tamam bu iş bitti artık futbol konuşalım diye.
kural ne ise uygulanacaktir.
eksi puan ile gecistiremezler. heleki eksi puan verip seneye uygulama diye bisey asla olamaz.
türk medyasinin ve siyasetin oyununa gelmeyin diyorum
Ali Özcan
28.08.2013, 11:07
Bu işi BMN yapar, eyvallah...Bu oluşumun bir parçası olmaktan da gurur duyuyorum...
Amaaaaaaaaa...Bu işi "kupayı almak namus meselem" diyen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun liderliğindeki TS Yönetim Kurulu'ndan bekliyorum...
Şu ana kadar ki tüm saçmalıklarını sümen altında bekletiyorum başkanın, bir bildiği olmasını umuyorum...Bugünkü kararların ardından 1 hafta süresi var benim nazarımda başkanın...Federasyona çıkarma yapıp, gereğini yap demesi lazım...Başbakanın poposunda dolaşmasının bir faydası olacaksa, o gün olsun...
Yoksa, BMN bu işi yapar...Kupa hakkımızdır, gider alırız...O ayrı konu...
Kenan Dikbıyık
28.08.2013, 11:07
ellerim titriyo :)
calavera
28.08.2013, 11:08
SON DAKIKA: Cas memuru kahvaltisini bitirdi, bilgisayari aciyo su an
DİLMEN'İN CAS YORUMU: "ONANACAK"
Son olarak Fenerbahçe'nin CAS kararıyla ilgili de görüşlerini dile getiren Dilmen, "Fenerbahçe adına CAS'ın vereceği karar çok ama çok önemli. Olumsuz bir sonuç çıkması halinde radikal kararlar alınabilir diye düşünüyorum. Ayrıca benim görüşüm, CAS'ın Fenerbahçe ile ilgili kararı onayacağı yönünde" dedi.
Totem yapıyor aklınca :)))
Murat Varol
28.08.2013, 11:10
eksi puan ile gecistiremezler. heleki eksi puan verip seneye uygulama diye bisey asla olamaz.
Hocam olmaz denen çok şeyin olduğunu gördük. İnşallah sizin dediğiniz gibi olur. Biliyorsunuz ağır ihlal diye bir şey uydurdular. Sahaya yansımadıyı da hatırlatırım. İş haksızlık, hukuksuzluk yapmaya geldiğinde çok yaratıcılar.
Ertan 51
Aradım Türkiye den araıyorum der demez bugun kesinlikle karar açıklanacak dedi şuh sesli bayan:)
:) Şimdi merak ettirdin bak,şeytan diyor gavurca bilmesen de ara:D
Doğan Şahin
konuyla ilgisi yok ama 4 Ekimde CAS duruşmamız varmış
CAS 2013/A/3102 Trabzonspor v. Christian Brüls
Berk Eren
Kaç sayfadır olumsuz bir sonuç çıkacağına dair kimse bişe yazmamış??ilk kez..
Hadi hayırlısı..
calavera
28.08.2013, 11:12
SON DAKIKA: CAS Memuru bilgisayarin acilmasin ibeklerken tualete giderek aradaki sureyi degerlendirme karari aldi
Gökçebey
28.08.2013, 11:13
Trabzon sporun başında İHO varken fener hiçbir zaman hakettiği cezayı almayacak!!!
Çünkü İHO nun Trabzonspora başkan yapılması bir toplum mühendisliği projesidir,
Sürekli azize saydırarak taraftarın gazını alıp, gerçekte kanuni olarak hiçbir girişimde bulunmayacak? Fenere karşı bir tepki vermeyecek.
Yukarıdan verilen emir bu yönde.
İHO'nun başkan yapılması proje felan değil. 75 oydan daha çok farkla seçilmiş olsa diyebilirdik bunu. Özellikle 13. sandıktaki bir çok oyu satın aldı İHO. Adam diyor ki M. Usta ukalalık etmeyip, ben nasılsa kazanırım havasına girmeyip parayı o verseydi oylarımızı ona verirdik.
İHO'daki bu dönüşü ben verdiği 1 ay içinde kupa gelecek sözünü yiyememesine bağlıyorum. Baktı ki işler tahmin ettiği gibi değil, kupa Başbakanda, eğildi, büküldü. Alın terimiz olan kupamızı da mundar etti. O kupa bize siyasilerin lütfu değildi. Alın terimizdi. Hala alıp alamayacağımız da muamma.
Samet GÜVEN
28.08.2013, 11:13
şike cezası diye sayfayı incelemeye başlayınca neler çıkıyo üstat :)
Metin Ural
28.08.2013, 11:15
bu sezon nice formasıyla 3 maçın hepsinde ilk 11 başlamış
Hocam olmaz denen çok şeyin olduğunu gördük. İnşallah sizin dediğiniz gibi olur. Biliyorsunuz ağır ihlal diye bir şey uydurdular. Sahaya yansımadıyı da hatırlatırım. İş haksızlık, hukuksuzluk yapmaya geldiğinde çok yaratıcılar.
abi o dedikleri sadece ülke sinirlari icinde gecerli olur ve olduda. ülkemizde ne yazikki isteyen istedigi gibi at kosturuyor ama artik sonuna gelindi.
tff nereye bagli uefa´ya. tff mecbur bagli oldugu yerin kurallarini uygulamaya. artik sahaya yansidi yansimadi olayi yemezler. zaten yemedilerde.
SON DAKIKA: CAS Memuru bilgisayarin acilmasin ibeklerken tualete giderek aradaki sureyi degerlendirme karari aldi
sakin deme simdi savcinin tuvalet kagiti bitti ve beklemeye alindi :D
calavera
28.08.2013, 11:17
SON DAKIKA: Tualet kagidi sorunu yasamadan isini halleden memur, ellerini yikiyor...
UEFA kararı akşam19.00 civarı açıklamıoştı CAS ta muhtemelen aynı saatlerde açıklama yapacaktır.
yada bjk karalarıyla beraberde yapabilir gibi geliyor bana
al arşive al bunu al allll
http://s7.directupload.net/images/120703/uhfxlhp6.swf
Fatih Öztürk
28.08.2013, 11:20
SON DAKIKA: Tualet kagidi sorunu yasamadan isini halleden memur, ellerini yikiyor...
Sifonuda çekecek az sabır.
Gökhan Koç
28.08.2013, 11:21
Bide cezanın boyutunu arttırıyorlarmış :)
sifonu çeksin sifonu :)
Murat Varol
28.08.2013, 11:22
İnşallah böyle olur gönül rahatlığıyla maç izleriz biz de. İngiltere'den maç seyrettiğimde bile tuhaf bir burukluk oluyor içimde.
iso_4939
28.08.2013, 11:22
UEFA kararı akşam19.00 civarı açıklamıoştı CAS ta muhtemelen aynı saatlerde açıklama yapacaktır.
yada bjk karalarıyla beraberde yapabilir gibi geliyor bana
ahhh sımdıde 7 kadar bekle...
bariskaratas
28.08.2013, 11:23
Bence cezayı artırarak verecek CAS.
calavera
28.08.2013, 11:24
SOK DAKIKA: Sifonu cekmeyi unutup tualeti terk eden memur is arkadaslarindan buyuk tepki aldi. Memurun morali bozuk
Ali Özcan
28.08.2013, 11:24
Burak Yılmaz için Bülent Tulun Romaya gitmiş...Net teklif 15 milyon Euro ve anlaşmaya kesin gözüyle bakılıyor...
Konu dışı ama bize ne kadar para geliyordu burdan ?
Burak yüzde 99 gitti, deniyor...
lazkopatfaroz
28.08.2013, 11:25
Tahmin mi herhangi bir dayanağı var mı ?
Mahmut Keleş
ulan konsantre kalmadı.. Açıklansa da rahatlasak :D işimize gücümüze baksak..
Yunus Emre SEYHAN
Cas'ın cezayı artırma şansı var mı ?
Murat Varol
Burak Yılmaz için Bülent Tulun Romaya gitmiş...Net teklif 15 milyon Euro ve anlaşmaya kesin gözüyle bakılıyor...
kaç lirasını biz alacaz
bencede artiracaktir. dayanak ise kurallar. asla kacamicak sikeciler.
olumlu bir gelisme olsaydi gecen hafta casdan cikarken aciklamalar yaparlardi.
Dursun Ali Bahçekapılı
28.08.2013, 11:27
15 e giderse 3.750 alırız
Celal Demir
28.08.2013, 11:27
ne çalışabiliyorum nede yorum yazabiliyorum karışık duygular içerisindeyim :S
melekcilingir
28.08.2013, 11:28
CAS'ı aradım biraz önce, kararı 12.00'den önce açıklayacaklarını söyledi. Bizden bir saat geride olduklarına göre en geç bir buçuk saat içinde karar geliyor.
serkankuduban
28.08.2013, 11:28
25 i bizim buraktan gelen paranin hadi ins
Celal Demir
28.08.2013, 11:29
CAS'ı aradım biraz önce, kararı 12.00'den önce açıklayacaklarını söyledi. Bizden bir saat geride olduklarına göre en geç bir buçuk saat içinde karar geliyor.
tamam ozaman garanti ben öğle yemeğine çıktığımda açıklanacak...
melekcilingir
:D Saat birde yemekten dönmüş olmaz mısınız?
Ali Özcan
15 e giderse 3.750 alırız
yüzde 25 yani...şu kriz döneminde UEFA dan gelecek 8 mil E ve Buraktan gelecek 4 milyon E bize ilaç olacak inşallah...
Hadi oğlum Burak...Son golünü de cinconlara at...
Hadi CAS...Onayla artık...Hiç dedikodusu, sızması da yok...Millet bilgisayar başında bekliyor :)
benimde TSI 12:30´da doktorda terminin var :( allahtan doktor eve 5dk
Cağaloğlu
28.08.2013, 11:30
Bide cezanın boyutunu arttırıyorlarmış :)
inşallah bin beter olurlar
% 25 değilmiydi
Doğan Şahin
28.08.2013, 11:31
bu sezon nice formasıyla 3 maçın hepsinde ilk 11 başlamış
10 milyon euro edecekti güya. Bedava gidiyorlar, bir de üstüne para verilecek. Resmen kazık, yazık!
Celal Demir
:D Saat birde yemekten dönmüş olmaz mısınız?
malesef 12:30 çıkıyoruym 13:30 geliyorum...
calavera
SON DAKIKA: Memur bilgisayarinin basina dondu. Karar dosyasi onundeki zarfta. Tek yapmasi gereken zarfi acip, kararlari basin aciklamasi olarak web sitesine girmek
Cağaloğlu
28.08.2013, 11:32
3.750.000 euro
Cağaloğlu
28.08.2013, 11:33
ciddimisiniz siz ?
melekcilingir
28.08.2013, 11:34
ciddimisiniz siz ?
+41216135000 numarayı arayıp Turkiye'den aradığınızı söyleyin, sizin bir şey demenizi beklemeden aynısını size de söylerler.
zaferyıldız
28.08.2013, 11:36
Oooooooooooooo
cass
casssssssss
cassssssssssssssss
Gökhan Koç
28.08.2013, 11:37
+41216135000 numarayı arayıp Turkiye'den aradığınızı söyleyin, sizin bir şey demenizi beklemeden aynısını size de söylerler.
Mükemmel :)
Cağaloğlu
28.08.2013, 11:37
heyecan yaptım şimdi :)
bilgi için teşekkür ederim
melekcilingir
28.08.2013, 11:38
Mükemmel :)
Gökhan'cım hayırlı olsun bu arada YK üyeliğin. Çok yakıştı.
iso_4939
1.5 saat sonra acıklanmazsa vay haline melek...:D
Derin Trabzon
İHO'nun başkan yapılması proje felan değil. 75 oydan daha çok farkla seçilmiş olsa diyebilirdik bunu. Özellikle 13. sandıktaki bir çok oyu satın aldı İHO. Adam diyor ki M. Usta ukalalık etmeyip, ben nasılsa kazanırım havasına girmeyip parayı o verseydi oylarımızı ona verirdik.
İHO'daki bu dönüşü ben verdiği 1 ay içinde kupa gelecek sözünü yiyememesine bağlıyorum. Baktı ki işler tahmin ettiği gibi değil, kupa Başbakanda, eğildi, büküldü. Alın terimiz olan kupamızı da mundar etti. O kupa bize siyasilerin lütfu değildi. Alın terimizdi. Hala alıp alamayacağımız da muamma.
Bence proje İHO da Ustada aynı projenin elemanlarıydılar, kimin geleceğinin bir önemi yok ama ikisinden birinin geleceği kesindi
Ama hadi ama (:
Ağaç olduk ayol.
Gökhan Koç
Gökhan'cım hayırlı olsun bu arada YK üyeliğin. Çok yakıştı.
Teşekkür ederim, utandırmam umarım.
bariskaratas
28.08.2013, 11:39
Bence işte. Tahmin.
Arkadaşın dediği gibi kurallar vs.
Bunlar hakim diyorlardı ya. bu kadar şikeye kayıtsız kalmazlar diye tahmin ediyorum.
Arkadaşlar reklamları tıklamayı unutmayın...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.