Orijinalini görmek için tıklayınız : Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
6Şafak Aydın1
27.06.2013, 14:23
Heryerde dolaşmaya başladı bu haber. Neden böyle birşey istesin ki? Madem 3+2 isteyecekti baştan neden istemedi?
senmisin itiraz eden diye.:D
Harun_ayar_ts
27.06.2013, 14:24
Heryerde dolaşmaya başladı bu haber. Neden böyle birşey istesin ki? Madem 3+2 isteyecekti baştan neden istemedi?
bu sikeciler haksız oldukları yerde hak aramaya calıstıkca bu müfettiş giydirecek bunlara anlasılan :D
TRT de son dokşka haber: Aralarında Eskişehirspor eski başkanı Halil Ünal ın da bulunduğu 14 kişi ihale yolsuzluğundan göz altına alınmış...
senmisin itiraz eden diye.:D
bu sikeciler haksız oldukları yerde hak aramaya calıstıkca bu müfettiş giydirecek bunlara anlasılan :D
Elin oğlunu kızdırırsan böyle olur. Atar gider sökmüyor adamlara :)
Yok yanlışın var barca ve real değil, barca + real i geçiyormuş, yoksa teker teker zaten geçmiş :)
Oha! Fenerbahçe Reali ve Barçayı geçmiş mi? İnanılmaz şaşırdım buna. Hiç farketmemiştim. Demek ki bunu da gizli gizli yapmış :P
Yüzsüzlerde her türlü halt var. Şike,ihale yolsuzluğu..
6Şafak Aydın1
27.06.2013, 14:27
TRT de son dokşka haber: Aralarında Eskişehirspor eski başkanı Halil Ünal ın da bulunduğu 14 kişi ihale yolsuzluğundan göz altına alınmış...
güzel bir son dokşka haberi:D.
o değil de dünya futbolu kaybetti :)
ulan ersun o camianın havasını soluyana ne oluyor bilmem
Celal Demir
Yok yanlışın var barca ve real değil, barca + real i geçiyormuş, yoksa teker teker zaten geçmiş :)
heee ozaman ben yanlış biliyorum...
Erhan Atalay
bana görede yalnıs ama satılan kombine sayısı bunu gösteriyor yanlısmıyım
Haklısın ama bu mantığı değişmeliyiz, genel kurulda oy kullanan kişi sayısından daha az kombine satıyoruz bu nasıl iştir ağalar :)
Selçuk için Burak için kombine alan varsa o zaman sorun yok gitsin şimdide gs kombinesi alsın, öyleya nede olsa selçuğu burağı görecek.
800.000 kişilik bir şehirde futbol bu kadar ön plandayken 10.000 kombinenin kapış kapış gitmesi lazım.
Celal Demir
27.06.2013, 14:28
Oha! Fenerbahçe Reali ve Barçayı geçmiş mi? İnanılmaz şaşırdım buna. Hiç farketmemiştim. Demek ki bunu da gizli gizli yapmış :P
daha geçememiş tam geçecekken 3 temmuz olayını çıkarmışlar geçemesin diye :D
Badaloğlu
27.06.2013, 14:29
1+1 şemsiyenin sapıydı... UEFA sapını gösterdi ama bjk'liler ve fb'liler durumun vehametini anlamadılar herhal. UEFA kısaca bunlara ''bize şemsiyeyi açtırtmayın'' diyor :)
Tahkimde ceza yükselse ne gülerim varya. :D
mekatronik
27.06.2013, 14:31
Bu pisliğin içinde tertemiz kalabilen bu takım , yönetim ve taraftarı ile ne kadar gurur duysak azdır, herzaman şükrediyorum iyiki başka takımı tutmadım diye
sabankuru
27.06.2013, 14:32
Yorumcular gecende ne diyordu TVde, Klübler isin ciddiyetini hala anlamis degil, kafa tutmayi birakip el öpmeye baslamak gerek dediler, bizimkiler hala kafa tutuyor, kasiniyor yani, semsiye atasözünü degistirme vakti geldi galiba haha :D
hamdi_61
27.06.2013, 14:33
SOn dakika
Eskişehirspor eski başkanı Halil Ünal ve 13 kişi ihale yolsuzluğundan dolayı gözaltına alındı.
Celal Demir
27.06.2013, 14:33
1+1 şemsiyenin sapıydı... UEFA sapını gösterdi ama bjk'liler ve fb'liler durumun vehametini anlamadılar herhal. UEFA kısaca bunlara ''bize şemsiyeyi açtırtmayın'' diyor :)
bence şemsiye tam olarak yerine oturmadı yefa ona uğraşıyor... şemsiye açma görevini tff ye verecek.. bunlarda istemeye istemeye açacaklar :D çokmu uçtum acaba :S
isten geldik acar acmaz gelen gecen sikebahceye basar olmus :D
son gelismeler ne renktaslar. ntv de sikebahce avukatiydi sanirim konusuyor, halen saga sola laf atiyorlar
tahminimce tahkime başvuruLduğunda, tahkim disipLin kuruLundan gerekçeLi raporu isteyecek ve disipLin kuruLuda kazandığı zamanda daha kapsamLı rapor hazırLamış oLduğu için iLk istediği cezaya oranLa daha fazLa bir ceza isteyebiLir.
Hüseyin Çümen
27.06.2013, 14:35
Basbakan febe sjk klupleri icin ne halleri varsa gorsunler demis milliyette cikti vay anam vayy :)
Onur Civelek61
İnşallah cezaları artar. Tff istifa edicek deniliyordu ne oldu?
Celal Demir
Yorumcular gecende ne diyordu TVde, Klübler isin ciddiyetini hala anlamis degil, kafa tutmayi birakip el öpmeye baslamak gerek dediler, bizimkiler hala kafa tutuyor, kasiniyor yani, semsiye atasözünü degistirme vakti geldi galiba haha :D
eli yumuruğunu yemeyen, kendi yumruğunu BALYOZ zannedermiş :D
fb de kendini çok güçlü zannediyordu UEFA bunlara bi kodu, adamların dibi düştü :D
bence şemsiye tam olarak yerine oturmadı yefa ona uğraşıyor... şemsiye açma görevini tff ye verecek.. bunlarda istemeye istemeye açacaklar :D çokmu uçtum acaba :S
daha şemsiyenin ucunu hazmedemediLer, tamamıyLa ne haLt yicekLer çok merak ediyorum (;
Yiğit Gayretli
27.06.2013, 14:36
;1919151644']Tahkimde ceza yükselse ne gülerim varya. :D
O zaman gülmeye başla :)
Celal Demir
27.06.2013, 14:36
daha şemsiyenin ucunu hazmedemediLer, tamamıyLa ne haLt yicekLer çok merak ediyorum (;
zevk almayı öğrenecekler...
Celal Demir
27.06.2013, 14:37
O zaman gülmeye başla :)
yiğit geldi kaçın :D
Müfettiş olmak nasıl bir duygu acaba ?
İmrendiğim mesleklerden biridir müfettişlik
Celal Demir
27.06.2013, 14:39
havalı bi meslek olsa gerek... bize gelen müfettişler hep havalı :D yada hep havalılar bize denk geliyor...
Kupa işine Uefan'ın karışmayacağı tamamen Tff'yi bağlayan bir konu olduğu söyleniyor eğer bu doğruysa kupayı falan göremeyiz..
tff artık kafasına göre hareket edemez, kural neyse onu uygulamak zorunda öyle kupayı artık vermiyorum deme lüksü yok, kararlar yeniden verilecek fbye verilecek 1 tl ceza bile otomatikman lig şampiyonluğu tescilini getirir. zaten tff değişecek merak etmeyin.
Hüseyin Başoğlu
27.06.2013, 14:39
yiğit geldi kaçın :D
bu aralar affı yok aman dikkat :D:D
yiğiti gördüm mü ufaktan klavyeyi bırakıyorum mesela ben :D
Hüseyin Başoğlu
27.06.2013, 14:40
havalı bi meslek olsa gerek... bize gelen müfettişler hep havalı :D yada hep havalılar bize denk geliyor...
Allahın izniyle bu kardeşiniz olucak :)
Celal Demir
27.06.2013, 14:40
tff artık kafasına göre hareket edemez, kural neyse onu uygulamak zorunda öyle kupayı artık vermiyorum deme lüksü yok, kararlar yeniden verilecek fbye verilecek 1 tl ceza bile otomatikman lig şampiyonluğu tescilini getirir. zaten tff değişecek merak etmeyin.
geçmiş olsun abi hoş geldin...
Celal Demir
27.06.2013, 14:42
vallahamı :D buralara yolun düşerse uğra yanıma... bari bi müfettiş tanıdığımız olsun :D
Hadi bakalım, ilerde UEFA'da görmek isteriz seni :)
UEFA'da adamımız olmalı :)
Badaloğlu
27.06.2013, 14:46
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=42502
Eveeeettt...
Nerede kalmıştık?
15 dk sonra aziz havlayacak :)
kaçırmayın bu eğlenceyi
Reali ve Barçayı daha geçememiş tam geçecekken 3 temmuz olayını çıkarmışlar geçemesin diye :D
İnanamıyorum ya! Demek ki 3 Temmuz olayı Şikebahçeye çelme takmak, aşağı çekmek için yapılan bir hamleymiş. Biz bunu nasıl göremedik, nasıl anlayamadık 2 yıldır. Koca koca adamlarız bi de..
Kandırılmışız beyler bayanlar,
sessizce dağılalım.
HOPA'LI TS'Lİ
27.06.2013, 14:50
Ülke Futbolu Kaybeder-miş (TEŞEKKÜRLER İLHAN ÖZMEN)
27.06.2013 Türk futbol tarihinin en büyük kara lekelerinden birisi olan 3 Temmuz şike süreci ile alakalı nihai kararlar UEFA'dan ilk olarak Avrupa kupalarından men cezasıyla geldi.
Ülke Futbolu Kaybeder-miş
Türk futbol tarihinin en büyük kara lekelerinden birisi olan 3 Temmuz şike süreci ile alakalı nihai kararlar UEFA'dan ilk olarak Avrupa kupalarından men cezasıyla geldi. Bu cezayla birlikte futbol medyası yine taraf olmaya, haksızın yanında kadraja girmeye devam ediyor. Her geçen gün insanlara "Türk futbolu kaybetti" algısı ve düşüncesi empoze ediliyor.
Türk medyasının oluşturmaya çalıştığı iki algı
"Biz kaybettik."
"Türk futbolu kaybetti."
*
Hayır efendim, Trabzonspor kaybetti. 2010-2011 sezonunda olduğu gibi şimdi de Trabzonspor kaybediyor.
*
2010-2011 sezonu Trabzonspor kadrosu döneminin en iyi futbolcularına ve teknik direktörüne sahipti. Öyle ki, önüne geleni hem futboluyla hem de skorla ezip geçiyordu. O dönem oyun adil oynansaydı 82 helal puanla Trabzonspor'un şampiyonluğu çalınmasaydı dönemin en iyi kadrosuna sahip Trabzonspor'u kim durdurabilirdi?
2010-2011 sezonu patlak veren şike hiç yapılmasaydı ve Trabzonspor adil şekilde şampiyonluğa kavuşsaydı ne olurdu?
1. Mevcut Trabzonspor kadrosu Türkiye süper ligini domine ederdi.
2. Havuz gelirleri ama 3 ama 5 sene Trabzonspor'a akardı.
3. Türkiye'yi Avrupa kupalarında ama 3 ama 5 sezon Trabzonspor temsil ederdi.
4. Yayın gelirleri en çok Trabzonspor kasasına giderdi.
5. Futbol ekonomisine yapılan yatırımlara Trabzonspor ambargo koyardı.
6. Avrupa Kupalarından gelecek sıcak para Trabzonspor'a giderdi.
7. Süper ligde tüm kupalar Trabzonspor hegemonyasında olurdu.
8. Türk futbol tarihinin eşi görülmemiş ekolü Trabzon'da ortaya çıkardı.
9. Bugün imrenilen Avrupa ekolünün Türkiye'deki ayağı Trabzonspor olurdu.
10. Büyük reklam şirketleri ve sponsorlar Trabzonspor'un kapısında yatardı.
11. Trabzonspor özelinde Türk futbolu kazanırdı!
12. Türkiye A milli futbol takımında salt olarak Trabzonsporlu futbolcular olurdu.
13. Türkiye futbol federasyonun milli takımlara katılan oyuncu ödemelerine Trabzonspor el koyardı.
Şimdi bu detaylar göz önüne alınınca nasıl olur da Türk futbolu kaybeder? Hayır efendim, yalan söylüyorsunuz. Sizi zaten Türk futbolu ilgilendirmiyor. Sizi ilgilendiren Türk futbol ekonomisindeki sıcak para ve gideceği kulübün adıdır. Bu para İstanbul kulüplerine dağıtılsın diye mücadele edersiniz ve bu pastanın büyük dilimlerini bu kulüpler yesin istersiniz. Çünkü o kulüplerin medyadaki maşası olarak kazanç sağlamak istersiniz. Daha anlaşılır bir şekilde kaleminizi en çok parayı verene satarsınız.
Sırf Trabzonspor pastanın dilimlerine ortak olmasın, büyük dilimden ufak bir payla sussun diye yemediğiniz nane kalmadı. Ama o dilinizden düşürmediğiniz yumurta artık omlet oldu. Kırıldı, ezildi, patladı. O yumurtayla beraber kavruluyorsunuz.
Ne Türk futbolu kaybetti ne de siz...
Trabzonspor kaybetti efendiler!
* * *
2010-2011 sezonunda yapmış olduğu şike ile Türk futbolunun yüz karası olmuş bir kulübü mazlum göstermek için kalemlerini sadece yalakalık ve ucuz kahramanlık için oynatan spor yazarları mide bulandırıyorsunuz. Bugün sizi okuyan her insanı yalan yanlış düşüncelere sevk ediyor, insanları kötü olana yöneltiyorsunuz. Yapmayın!
Türk spor kamuoyuna bakıyorsunuz Türk futbolu itibarını kaybetmiş, ahlakını yitirmiş, adalet yok, sadece İstanbul hegemonyası var, Anadolu bir köşeye itilmiş, şeref desen yerlerde geziyor ama ne diyorlar? Türk futbolu kaybedermiş... Kaybetsin ulan, bir kere de Türk futbolu kaybetsin.
İlhan ÖZMEN
iozmen@bordomavi.net
Bu arada acilen bir bilgi verebilir misiniz?
Bu basın toplantısını kanallar verir mi? Hangi kanallar verir?
Hüseyin Başoğlu
27.06.2013, 14:50
vallahamı :D buralara yolun düşerse uğra yanıma... bari bi müfettiş tanıdığımız olsun :D
:D bitsin okul allahın izniyle gümrük müfettişi olucam işiniz düştümü hallederiz :P :P
Hadi bakalım, ilerde UEFA'da görmek isteriz seni :)
UEFA'da adamımız olmalı :)
o zor ya :D :D ben direk klübe başkan olucam :P
Celal Demir
27.06.2013, 14:51
İnanamıyorum ya! Demek ki 3 Temmuz olayı Şikebahçeye çelme takmak, aşağı çekmek için yapılan bir hamleymiş. Biz bunu nasıl göremedik, nasıl anlayamadık 2 yıldır. Koca koca adamlarız bi de..
Kandırılmışız beyler bayanlar,
sessizce dağılalım.
:D
Harun_ayar_ts
27.06.2013, 14:52
15 dk sonra aziz havlayacak :)
kaçırmayın bu eğlenceyi
şikeNTV mi yayın ?
Belli değil mi :D
Hiçbiri vermese ntvspor verir.
Celal Demir
27.06.2013, 14:53
:D bitsin okul allahın izniyle gümrük müfettişi olucam işiniz düştümü hallederiz :P :P
o zor ya :D :D ben direk klübe başkan olucam :P
müfettiş olmasanda uğra çayımız çorbamız var :D
HOPA'LI TS'Lİ
27.06.2013, 14:53
BMN @bordomavinet (https://twitter.com/bordomavinet) 2m (https://twitter.com/bordomavinet/status/350211375005569026) UEFA Disiplin Müfettişi Bjk'nın cezasını 1 yıldan 1+1'e fenerbahçe'nin ise 3+2 ye çıkarmak için tahkime başvurmaya hazırlanıyor.
hahaha
Sağlam kaynak mı? Yazar mısın?
""Saat başında azizenin basın toplantısını canlı olarak ekranlara getireceğiz"" dedi zaten malum spor kanalı.
tamamdır, açın izleyelim bakalım neymiş deprem yaratacak olaylar :D
Badaloğlu
27.06.2013, 14:54
NTV spor'u aç mesela... Belki Rıdvan'ı da görürürz :)
HOPA'LI TS'Lİ
27.06.2013, 14:55
2 yıldır UEFA'ya 10.000'den fazla mail attık.
Son bir gayret devam edelim. TAHKİM kararlarına kadar bunu yapalım, şikebahçeyi tümden bitirelim. O zaman cezaları katlanacaktır.
Celal Demir
27.06.2013, 14:55
http://www.radyo-dinle.com/radyo-spor.html birazdan azizin açıklamalarını canlı verecekler...
atomantcum
27.06.2013, 14:56
Ülkemiz için konuşursak allah yardımcıları olsun dediğim meslek. Çünkü bizde mesleğin gereği pek yerine getirilmez, daha doğrusu buna izin verilmez. Önce işler samimiyetle şunla bunla başlar, sonra araya birilerini koyarak kıyak geçilmesi istenir, iş çok sıkıya düşerse de tehdit edilir. Denetlenen kurum ticari ise iki ihtimal var: Ya bu kurum güçlüdür istediği sonucu çıkartır, ya da kurum güçsüzdür rakipleri tarafından allem edilir kallem edilir bi pisliğe sokulur, sokulmadıysa da sokulmuş gibi yapılır.
Denetlenen kurum siyasi ise zaten neler olduğunu biliyoruz.
Allah müfettişlerin yardımcısı olsun, ne diyelim, eğilip bükülmeden mesleklerini icra edebilirler inşallah.
Bir örnek: Türkiye'de okullara dağıtılan sütün bozuk olduğunu ortaya çıkaran Denizli Tarım İl Müdürlüğü'ne bağlı laboratuvar, olaydan kısa bir süre sonra kapatıldı.
2 yıldır UEFA'ya 10.000'den fazla mail attık.
Son bir gayret devam edelim. TAHKİM kararlarına kadar bunu yapalım, şikebahçeyi tümden bitirelim. O zaman cezaları katlanacaktır.
10.000? Şaka yapıyor olmalısın. :D
Kaç 10.000 Allah bilir.
HOPA'LI TS'Lİ
27.06.2013, 14:57
Basbakan febe sjk klupleri icin ne halleri varsa gorsunler demis milliyette cikti vay anam vayy :)
gezi parkında şb ve bejekelileri görünce desteği çekti :)
Celal Demir
27.06.2013, 14:58
başladı şikeci aziz...
Badaloğlu
27.06.2013, 14:58
Başladı şikeci konuşmaya...
Aa başladı konuşma. Şiiişşşş sessiz:D
Keyfi müthiş yerinde. Yüzü gözü çok canlı. Coşku dolu duruyor :D:D
aboooooo adamlar perisan abi.... Aziz Türk Milleti! Sineyi millete dönmüsler.
Celal Demir
27.06.2013, 14:59
rastlantı denilmesi çok zor olaylar peş peşe gelmiş :D
Ibrahim Gaygusuz
MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, “Kimsenin Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının imajını ve itibarını infaz etmeye hakkı yoktur” dedi.
http://www.fbtvonline.com/
baslamis
atomantcum
Haha aziz çökmüş.
http://www.canlitvx.com/ntv-spor-canli-izle/
şeytan nrelerde gören duyan var mı
bırakırım demişti hiç beklemem ama delikanlılık yapıp sözünü tutup bıraktı mı yoksa
Harun_ayar_ts
27.06.2013, 15:00
şikeciNTV
Allah aşkına NTV'deki alt sabit yazılara bakınız ya. Yuh. Konuşma özetleri tek cümle halinde "Fenere saldırıyorlar" gibisinden cımbızla çekiliyor.
Celal Demir
27.06.2013, 15:01
fb nin veremeyeceği bir hesap yokmuş :D
Aa başladı konuşma. Şiiişşşş sessiz:D
Keyfi müthiş yerinde. Yüzü gözü çok canlı. Coşku dolu duruyor :D:D
Abi ilk sefer böyle görüyorum zibidiyi... acimaya basladim.
aha basliyor, konusmaya :D
edimurphy_61
27.06.2013, 15:02
eee samet yok kıme doğvumu dıcek bu
Fenerbahçeye saldırıyorlar, bu kadar şey tesadüf olamaz vs vs
aynı çorbayı ısıtıp getirdiler yine.
bu muydu lan yeri yerinden oynatacak konuşma:D
yine ''3 temmuzdan bu yana'' diye başlandı :) :)
Harun_ayar_ts
konusan köpek :D
Celal Demir
radyodan dinlediğim kadarıyla azizin bitik bir sesi var :D
Yazili hahahaha pronter de kullansana.... hahaha medyada konusmayi sevmiyormus.
azizenin sesi kisilmis :D konusamiyor :D
nerde o eski azize :D
Ses tellerine birebir şemsiye...
Celal Demir
27.06.2013, 15:04
Bence istifa edebilir..
inşallah öyle olmaz...
Arkaya kulüp logosu yerine şemsiye resmi koysalardı . http://www.gscimbom.com/forum/images/smilies/Yeni/asd.gif
Bence istifa edebilir..
bence etmicek, etmesinde. cezalar daha agir olur o zaman
Badaloğlu
27.06.2013, 15:04
Bence istifa edebilir..
Dinlemedin mi?
Asla pes etmem diyor...
Adam tam istediğim gibi konuşuyor...
Hep kal Aziz :)
""Fenerbahçeye ve bana saldırmak istiyorlar, bölmek istiyorlar"" diye başladı
Şike yalandır yoktur diye devam edecek demek ki.
Yeni gelişmeler yeni laflar yok.
Flaş TV açın en azından eğlenceli şeyler vardır.
inşallah öyle olmaz...
Gitmeyeceğim dedi. fb yi ele geçirmeye çalışıyorlar dedi.
serkanholep
27.06.2013, 15:05
Bence istifa edebilir..
yok yok
kaçıp gideceğimi zannedenler diye bir cümle kurduğuna göre bırakmaz heralde
Celal Demir
gitmiyorum dedi güzel haber bizim için :D
olcay_61
fenevbahçeyi ve aziz yıldıvımı yedivmem diyor :D
Zafer Fidan
Allaha sükür istifa etmeyecek galiba :D
veync vover...nedense aziz yildirim denilince aklima bu geliyor :D
hahahahaha
genel af cikartiyor akli sira:D
hersey netlessin birakacagim diyor. birlik beraberlik cagrisi yapiyor :D
Badaloğlu
27.06.2013, 15:06
Arkaya kulüp logosu yerine şemsiye resmi koysalardı . http://www.gscimbom.com/forum/images/smilies/Yeni/asd.gif
Muharrem Usta keşke şemsiye üretseydi. Bu şikecilere sponsor olur ne de anlamlı olurdu :)
Vay beeeee önce düzlügü cikaralim sonra hesablasalim..... adama yazik... herkesi afedecekmis. Sayin basbakanimiz Trabzondaki atkida ne yaziyordu: OYUN BITTI. Adam yalvariyor.
Ibrahim Gaygusuz
Gunah cikartiyor
Kenan Dikbıyık
bunu dövmüşler mi noolmuş ? İstanbul BMN naaptınız nerde kıstırdınız adamı ? :D
hitabet diksiyon on numara mimiklere bak :)
Celal Demir
27.06.2013, 15:07
hacıya laf sokuyor :D
Murat 61
Ağlama lan köpek.
Punisher-61
Yargitay karar vermeden aziz yildirim hic bir yere gitmez tek güvencesi taraftar
Onun hapiste olmamasinin tek nedeni arkasindaki fener taraftaridir..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Parti mitinglerde sov da yapariz KUPAYI da aliriz! FB muz cumhuriyetidir! SIKECI!
Ibrahim Gaygusuz
Ibo'ya vurdu lafi :)
Hiçbir zaman parti mitinginde şov yapmadım???
Ulan Başbakana gitmiyor muydunuz Alexle bilmem neyle
Kılıçdaroğlu sana demedi mi gel İstanbul BŞ başkan adayı ol diye???
Harun_ayar_ts
bizim hacı ya gönderme yapıyor parti falan ayagına kuvvayi milliyeymiş adamlar :d
Nihat Güneş
27.06.2013, 15:08
HAcı Başkan tam da durulmuştu , şimdi bu aziz kaşınmıyo da ne ediyo :)
şb Kuvayı Milliyedir diyor. Yok artık Ali Sami.
Celal Demir
27.06.2013, 15:08
dahada hapis yatabilirim belki dedi :D
Hapis yattım, daha da yatacağım???
İyi oldu sevindim. Yargıtay kararı çıktı çıkıyor demk ki :D
Celal Demir
27.06.2013, 15:09
Hapis yattım, daha da yatacağım???
İyi oldu sevindim. Yargıtay kararı çıktı çıkıyor demk ki :D
sonucu oda biliyor zaten kurtuluşu yok...
Hani arkadaş hala şikeye gelmedi konu :D:D
Kendi takımıyla alakalı hala birşey yok, hala sağa sola at şike çamurunu:D
Bu adam kendi taraftarını çok salak sanıyor, tamam san da bu kadar da belli etme:D
Celal Demir
27.06.2013, 15:10
fb yi cezalaandırmak için kanun çıkarıldı gibi bişey dedi :D
Murat 61
27.06.2013, 15:10
Önce bizim altımıza yatacaksın ondan sonra kodeste yatacan.
arkadaslar VURMAYIN. resmen agliyor....ben aciyorum....ula Türkiyede buna bir zerre Kadar bir sey yapamadi...bir sidikli ispanyol perisan etti "kocaaaa" febeyi.
suratına tükürmek istiyorum itttt
4 sene yatarim belki dedi. 6 sene 3 ay oldugunu unuttu yada bilmiyor :D
Azizin konulacağı hücre 2+1 olsun . http://www.gscimbom.com/forum/images/smilies/Yeni/asd.gif
Nihat Güneş
27.06.2013, 15:11
Ne diyo lan bu :)
sezersoykan
27.06.2013, 15:11
saldırıyo köpek
Cüssssssssssssssssssss "KARDES KANI" ne la???
bize pislik atıyor..
TS ye destek oldum diyor.
bisey anlatip trabzonspor konusunu kapatacagim diyor. ee karsinda haci var nede olsa :D
bize yardim etmis vah vah vaaaahh
Celal Demir
27.06.2013, 15:12
ALLAH belanı versin pislik herif... sen kimsinki bizi büyük yapacaksın..
Sami Kuk
Yargıtay Kararı Bozucak.... Yazıyorum buraya keske yanılsam , uefa dan ceza gelecını soyledım ama yargıtayında kararı bozucanı dıyorum..
Murat 61
Trabzonspor'umuzu ağzına almadan önce git abdest al şerefsiz.
Hüseyin Başoğlu
hahahah şuan okadar çok gülüyorumki...
ölmüş lan aziz ağlıyo hahahahaha :D :D :D
Ibrahim Gaygusuz
Bu kopek bizim avukatimiz olduya :)
Abi bizde seni seviyoruz, seni yanimiza alacagiz... abi aglamaya basladim be.
Harun_ayar_ts
27.06.2013, 15:13
hahahaaaaaaaaaaaaahahaaa
Nihat Güneş
Bu itin peşinden giden milyonlar var ...
Hani arkadaş hala şikeye gelmedi konu :D:D
Kendi takımıyla alakalı hala birşey yok, hala sağa sola at şike çamurunu:D
Bu adam kendi taraftarını çok salak sanıyor, tamam san da bu kadar da belli etme:D
Ne diyecekki biz şike yapmadık mı diyecek.Biz yaptık ama onlarda.Fenevbahçe kuvayı millliyediv,Tüvkiyediv.Dav ağacındayla da konuşmasını bitirir.
''Hapis yattım, daha da yatacağım'' mı demiş? :)
Sami Kuk
Adam dıyor ıtıraf edıyor tamam ben sıke yaptım ts nıye yargılanmadı arastırılmadı mal:)
Tatar Kemal
renkdaşlarım! karşımızdaki adam ne kadar da şikeci, sevmediğimiz ve dürüst olmayan biri de olsa seviyemizi bozmayalım. küfür ve hakarete gerek yok.
biz, Anadol'u evladıyız, trabzon'luyuz. biz bizans değiliz. küfür ve hakaret bizansı işi. sükunetle dinleyelim.
ne de olsa ilahi adalet yavaş yavaş da olsa yerini bulmaya başladı. bundan sonra çok daha kötü günleri olacak bunların.
Mazlum rolü oynamaya çalışıyor.
zafercalikoglu
27.06.2013, 15:14
aha da trabzon dedi,,ula besmele cek önce
Nihat Güneş
27.06.2013, 15:14
Yanlız Savcı direk yargıtaya başvurmuş bizim için , senin hukuk bilgini seviyim ...
Ulan basın toplantısı bizim üzerimizden yürüyor.
Hala topu taca atıyor la bu :D
Sıkıldım yemin ediyorum:D
veync vover...nedense aziz yildirim denilince aklima bu geliyor :D
Teşekkürler ama, "Veync vovıv" olacak :D.
.
Bu adam asker kaçağı di mi?Hala utanmadan Kuvayı milliye filan diyor yüzsüz.
Baskana cevap hakki dogdu.
g.tumun kenarii yine çamur attı
zafercalikoglu
27.06.2013, 15:15
hala bişeyler açılayacağını söyleyip duruyor...ne kodu azizim Trabzon,ağzından düşürmüyosun...
Mecnun ne sormuş bizim başkana?
Nihat Güneş
Akşam Hacı şov var anlaşıldı :)
Celal Demir
fb lileri kandırmak için güzel kelimeler kullanıyor... şimdi sabah azize saydıran fenerliler birazdan oooo büyük başkan deyip yalamaya başlayacaklar...
Ibrahim Gaygusuz
http://www.highdefdigest.com/blog/wp-content/uploads/2011/09/scarface-contest.jpg
Aksama Haci'nin resmi
Hiçbir şey demeyip çok şey demiş gibi trip atıyor bir de :)
Hüseyin Başoğlu
resmen mağlubiyet konuşması bu :)
sabankuru
27.06.2013, 15:16
Yıldırım: Trabzonspor'un başkanları kadar o kulübe destek olmuşumdur. Onları 4. Büyük olarak yanımıza aldık.
Hadilan ordan
gene basladi sunlar ne konustu aciklasinlar yoksa ben aciklarim. madem biliyorsun anlat serefsiz
Sami Kuk
Mecnun ne demıstır baskana bence sadrı sener bıze para teklıf ettı demıstır ee buda yenı bısey degıl :) mahkeme akladımı evet ozaman bosverın:)
serkanholep
fb nin yaptığı en iyi şeylerden biri
çamur at izi kalsın
ne demiş olabilir
başkan konuşsun bakalım
Badaloğlu
Eğlence çıktı...
Bizim paydaşımıza ''agresif'' dedi :)
şikebahçe Kulübü'nün UEFA'ya yalan beyanda bulunması;
2011-2012 UEFA Turnuvalarına Katılım Kriterleri Formunu bilerek ve hileli olarak doldurup UEFA’yı yanıltmak, dava sürecini bildirmemek
Celal Demir
hacı azizez atlar bu akşam demedi demeyin şemsiyeyi kensisi sokar uefaya bırakmaz...
hapis yattım daha da yatacağım dedi mi la???
Teşekkürler ama, "Veync vovıv" olacak :D.
.
haklisiniz, veync voviv olmasi lazim...efsane bu adam :D
Hacı bize sükunet çağrısında bulundu ama akşam kendisi kesin bombalayacak :D
Yıldırım: Trabzonspor'un başkanları kadar o kulübe destek olmuşumdur. Onları 4. Büyük olarak yanımıza aldık.
Hadilan ordan
Beyin ölümü gerçekleşmiş bu adamın :D
Nihat Güneş
27.06.2013, 15:17
HAyır şimdi bizden biri çıkıcak, lan bizde şike yapmışız diicek korkum o :D
Yavuz Bektaş
azize cevabım http://25.media.tumblr.com/fcbc01efc8f1300a776d633a01e89327/tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif
Murat 61
Hacıosmanoğlu ne konuşmuş mecnunla ?
edimurphy_61
mecnun demıstr bızım Baskana sızınkılerde bıze tesvık verdı dıye bundan bahsetmstr kesın
Celal Demir
Beyin ölümü gerçekleşmiş bu adamın :D
olmayan şeyin ölmesi mümkün değl bence :D
ne dedi lan bu bal kabağı.... mecnun ne demiş??? içi dolu birşey olsa ballandıra ballandıra anlatırdı demek ki boş...
Harun_ayar_ts
27.06.2013, 15:18
kendinden bahsediyor heralde hırsız hırsızlık yapıyor kamaoyu izliyor diyor
hala sikeye gelmedi. saga sola laf atip duruyor.
vuralkara
27.06.2013, 15:18
aziz'den inciler :
"hırsız hırsızlık yapıyor ve hepimiz, tüm kamoyu bunu seyrediyoruz"
Kenan Dikbıyık
27.06.2013, 15:19
Hacı klüpler birliğinde Sivas vs bişeyler dedi bu veynç vovıv....bilgisi olan var mı ?
Celal Demir
şike konusu noldu hiç değinmedi bile...
Baskasinin yargilandigi davalari anlatiyor, ordan vuruyor.
Lavuk sen hapise neden girdin?
Sami Kuk
Ne dıyo bu lan ne konyası ne hakımı , yemın ederım suan acıyorum:) ulan konus artık yer yerınden oynasın :)
Yunus Emre SEYHAN
Kalede Aziz Yıldırım.
Top penaltı noktasında..
Hacıosmanoğlu topa geriliyor...
Yavuz Bektaş
aziz birazdan ben herkesten daha iyi trabzonsporluyum derse şaşırmayın 6 yıl 3 ay :D :D :D :D
BayzanTs61
kupayi vermemek icin Trabzonspor kulübü başkanı da suçlu bulunup cezası istenmistir diyor azize vay vay
Reha Asan
bu adam çökmüş hem fiziken hem zihnen.tipinden belli.
Ustaalioğlu
Haklısın ama bu mantığı değişmeliyiz, genel kurulda oy kullanan kişi sayısından daha az kombine satıyoruz bu nasıl iştir ağalar :)
Selçuk için Burak için kombine alan varsa o zaman sorun yok gitsin şimdide gs kombinesi alsın, öyleya nede olsa selçuğu burağı görecek.
800.000 kişilik bir şehirde futbol bu kadar ön plandayken 10.000 kombinenin kapış kapış gitmesi lazım.
Kombine bir yana, kongre üyesi olabilmek bu kadar kolayken kimse olmuyor. Tamamen ilgisizlik.
Celal Demir
27.06.2013, 15:20
aziz birazdan ben herkesten daha iyi trabzonsporluyum derse şaşırmayın 6 yıl 3 ay :D :D :D :D
:D
Şu anda resmen hakim ve savcıya "rüşvet" suçlamasında bulundu.
Hakim ve savcı bence bi dosya daha başlatıp tazminat talep etmeli (:
Murat 61
hala sikeye gelmedi. saga sola laf atip duruyor.
Zaten demiyordu ki, adamın savunması sağa sola çamur atmak üstüne kurulmuş yılmadan devam ediyor.
Şike yapmadık diyemez onda o g.. yok.
Adem YILMAZ
yine trabzonsporu işin içine çekmeye çalışıyor herzamn yaptıgı gibi kaç senedir bekliyorum bu adamın ne açıklıcanı yine söylesinler yoksa ben açıklarım diyor balon resmen yine.
Yunus Emre SEYHAN
Hacıosmanoğlu: Ne diyo la bu değişik :D
ne dedi lan bu bal kabağı.... mecnun ne demiş??? içi dolu birşey olsa ballandıra ballandıra anlatırdı demek ki boş...
Koy mecnunun Leylasina.....mahkeme bitti kararlar alindi OKAY bekleniyor. Bununla kafayi yormalayim beyler... Lütfeeeeeeeeen.
Suanda söyledikleri sadece CAMUR atiyor....gittikce batiyor Adam... aciyorum ona.
AYYILDIZ
Hacıosmanoğlundan çok sert cevap gelecektir.Bekle Aziz,Başkan gereken cevabı verecek.
mackali_81
Antu'dan silinir birazdan okuyun bir fenerlinin yorumu:
Valla kimse kusura bakmasın bunun için ceza alır mıyım bilmiyorum ama Başkan kafayı yemiş.
Hüseyin Başoğlu
doğuştan fenevbahçeliyim ama tvabzonspov için ölüvüm
baskalarinin yazilalarina/tapelerine inaniyor ama kendileri ile alakali devletin tapel/görüntülerine inanmiyorlar. bu kadar geri zekali bu azize
İHO öyle şeyler yaptık borsası kayyumu vs. ben artık her şeyi beklerim inanırım :(
UEFA hakkında konuşmadı hala
Celal Demir
27.06.2013, 15:22
UEFA hakkında konuşmadı hala
ne konuşacakki zaten yüzü olsa oraya çıkmazdı...
Adem Erdoğan
Bi sallantı hissettim sanki..
Antu'dan silinir birazdan okuyun bir fenerlinin yorumu:
Valla kimse kusura bakmasın bunun için ceza alır mıyım bilmiyorum ama Başkan kafayı yemiş.
bıdı bıdı...
başka birşey yok...
ben yazmadım :D
Reha Asan
mahkemece suçlu bulunmuş kişiyi(Mecnun) tanık olarak göstermek zaten bunlara yakışan hareketler.
Necmettin ALTUNTAŞ
Yargıya ver yansın ediyor.
Yunus Emre SEYHAN
Şikecilerin başı, Savcı yargıtaydan Sadri Şener'e ceza için istekte bulundu diyor neresi doğru bunun ? adam kafayı yemiş
Nihat Güneş
27.06.2013, 15:23
Ohaa yargıya tarihinin en ağır sallamasını yaptı mal ... Hakim ayarlamak diyo basbaya.
Kac dakkadir konusuyor .... herkese camur atiyor, akil veriyor.... ya bu milleti keriz yerine koyuyor...YUH! 25 mio taraftari kistiriyor... yargiyi kiskirtiyor.
Sefa Alış
klübün içinde geçen ali cengiz oyunlarından bahsediyor, yok suç örgütü kurulmuş.
Ulan demezmi adam sana sen neden yargılanıyosun diye :D
Hüseyin Başoğlu
ruhen beyinen tip olarak mağlubiyeti kabul etmiş köpek :D
bu 25 milyon fenerli lafı da sıktı nerde var lan o kadar kuş
bu ülkede futbolla ilgilenen 25 milyon kişi yok
ölene kadar hesaplascakmis herkesle.
kendisi para verdi herkese :D rezil adam ya
hacı başkan bu akşam bu aziz itinin kalan son canını almazsan ağır konuşurum sana karşı son günlerde kıvırma seziyorum aman haaa. en büyük darbeyi bu akşam bekliyorum. bakacağız!!
Soner Albayrak
Aziz Yıldırım : '' Hemen şimdi değil de acele etmeden acil değil ama çabuk çabuk yapılması gerekiyor.''
Celal Demir
Ohaa yargıya tarihinin en ağır sallamasını yaptı mal ... Hakim ayarlamak diyo basbaya.
bu bile azizi metrise yollar :)
Reha Asan
27.06.2013, 15:24
adam yargı ne karışıyor diyor ya.dediğim gibi bu adam zihnen çökmüş.yargının ne olduğunu ne işe yaradığını anlayamıyor
şikeci şerefsiz aziz Türk yargısına resmen hakaret ediyor
Badaloğlu
27.06.2013, 15:24
Madem öyle beni neden hapisteyken başkan seçtiniz? diyor. Bırakında paşa paşa yatsaydım :)
İyide koca fb'nin başkanı o zaman neden daha etik olur diye başkan adaylığını reddetmemiş. Hapisteyken aday olmayı yanlış buluyorsan neden oldun başkan o zaman...
Bu arada adam ölünceye kadar bunlarla mücadele edeceğim diyor. Bana kalsa öldükten sonrada bu mücadeleye devam edecek :)
Yunus Emre AYAZ
27.06.2013, 15:25
ssigaramı yaktım arkama yaslandım gülüyorum :)
fanatikdevri
Geldi yine tipini s..........
exelans_25
lan yavsak aziz hala neyin bomba haberlerini sakliyosun açıkla elinde ne varsa sen anca kus beyinlileri kandirirsin böyle
ite bak başbakanımız kulüpler şahıslar ayrılsın demişti diyor.
şahıslar kulüplere getirdi konuyu :D
AYYILDIZ
Hemen Hacıosmanoğlu'ndan sert cevap bekliyorum.Haydi başkanımız.
Celal Demir
27.06.2013, 15:26
salak sanada ceza vericek mal bu adamya :D
ve is bitti, uefayada laf atiyor
iyice kanirtcaklar artik :D
Yazık la bu Aziz'e. :D UEFA güya demiş ki şahıslara "Sen bir suç işlemedin" :D
oha salağa bak kafayı yedi lan bu it. uefa kulüplerle şahısları ayırdı şahıslara hiç ceza vermedi kulüplere ceza verdi diyor. milleti salak yerine koyup kandırıyor. pezevenke bak. şerefsiz. hacı bunun son canını bu akşam al!!!!!
Yok daha neler :D:D:D
Şahıslara ceza vermemiş.
Ek rapordan haberi yok :D
Badaloğlu
27.06.2013, 15:26
Arkadaşlar bu adam bu açıklamalarla ancak fb'nin cezasını 5 yıla çıkarır... UEFA'ya güya akıl veriyorlar...
serkanholep
27.06.2013, 15:27
la bu mal
uefa bunlara kişisel ceza vermemiş vermeyecekmiş
mal mı desem
ulan cezan artacak veya 20 yıl futboldan men edilcen
Hüseyin Başoğlu
ömür boyu men yiyince görüceksin ozaman kişiler kurumlar ayrımı
Celal Demir
savunmaya uefa ya değilde bize veriyor sanki :D
aziz kendi bacağına sıkıyor
ah ahhh zeka nerdesin zeka kulup suç işlemiş şahıs suç işlememiş
sen daha dur senin şemsiyen açılmadı henüz
murat şahin
La nereden izliysiniz biz niye izleyemiyoz? Az paylaşımcı olun :):)
Ömür boyu men yiyecek haberi yok.
UEFA öyle bir koymuş ki adam sağlam saçmalıyor.
Şemsiye var yağmurdan korur AVRUPA'dan ithal şemsiyeler geldiiiiii :)
Sami Kuk
27.06.2013, 15:28
Oha tam benım ıstedıgım konusmayı yapıyo uefa ya atar yapıyo :) tahkım fena koyacak:)
Celal Demir
Arkadaşlar bu adam bu açıklamalarla ancak fb'nin cezasını 5 yıla çıkarır... UEFA'ya güya akıl veriyorlar...
baskı varmış :D
Badaloğlu
savunmaya uefa ya değilde bize veriyor sanki :D
Kendince kamuoyunu oluşturuyor... Basını, fb taraftarını ve delegeleri yanına çekmek derdi...
serkanholep
siz mi yapıyosunuz la bu baskıyı yoksa
Harun_ayar_ts
agla aziz aglaa :D
------------ÖNEMLİ--------------
bu konuşmalarını içeren video linkiyle birlikte bi mail hazırlayıp uefaya mail kampğanyası düzenleyelim çok ciddiyim. adamlar cezalarını ikiye katlar bunları duysa. iftira atıyor yalan beyan veriyor şerefsiz
Kulüpler UEFA ya baskı yapıyormuş. 8-10 grup lobicilik yapıyormuş.
Yunus Emre AYAZ
27.06.2013, 15:29
fbntvspor
Celal Demir
27.06.2013, 15:29
La nereden izliysiniz biz niye izleyemiyoz? Az paylaşımcı olun :):)
http://www.radyo-dinle.com/radyo-spor.html
UEFA'da da böyle savunma verdikleri için +1 kitlemişler anlaşıldı . http://www.gscimbom.com/forum/images/smilies/Yeni/asd.gif
ite bak başbakanımız kulüpler şahıslar ayrılsın demişti diyor.
O zaman da ''öyle şey olurmu, ben şikeyi fenerbahçe için yaptım demişti ya la bu'' :D
samet yok mu samet ona sor :D
Süleyman50
27.06.2013, 15:30
insan utanır be medya karşısına çıkmaya diyecem ama medyanın büyük çoğunluğunun da ondan bir farkı yok ki...
hala aynı şeyler
ona buna mahkemeye savcıya uefaya Trabzona b.k atıyor
iki yıldır aynı şeyleri söylüyor
tıkın şunu kodese verin gardiyanların eline
Yunus Emre AYAZ
zavallı bir kuş'un çırpınması. çok eğlenceli lan :D
hacı başkan kafayı yemiş bu aziz atinin kalan son canını bu akşam almak zorundasın. hadi başkan acıma vur.
Celal Demir
Kendince kamuoyunu oluşturuyor... Basını, fb taraftarını ve delegeleri yanına çekmek derdi...
şimdi fb lilerin havalara bakın siz ooo süper konuştu bittiniz siz gibi laflar :)
BayzanTs61
Aziz Yıldırım ; Tff verdiği kararın arkasında durmalıdır.
Şu an yapılan şey
Kupa Trabzonpora gitmesin diye TFF üzerinde ve kamuoyu üzerinde baskı kurmak.
Harun_ayar_ts
anca bize sallıyor bu hıyar
Badaloğlu
27.06.2013, 15:31
Açıkcası ''hapishane'' vurgusu kendisine çok yakışıyor :)
altinkaya08
27.06.2013, 15:31
Bunamış bu adam!! ( adam değil zatende)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.