Orijinalini görmek için tıklayınız : Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
zekeriyya
24.06.2013, 17:25
bizi kim bu güne şartlandırdı arkadaş
bence biz onu bulalım
hıncımızı ondan çıkaralım
geçmiş sayfaları kontrole başlayalım :)
aaahmet61
Abi ne trollugu, sacma sapan seyler yazdigimin farkindayim ama stress den kafayi yedim. Anla halden.
ne olursa olsun bu yazıları yazman yanlış.millet doğru bilgi bekliyor.
Celal Demir
Akşama kadar arazideydim
Birisi son durumu özet geçse?
18:00 falan da açıklıcaklar diye okudum resmi bir açıklamamı bu?
Neler oliy (:
valla şuan heryer karıştı ayrılma buralardan şimdide açıklanabilir 12 dede...
Hüseyin Bağdat
Son iki dakika mesai bitti açıklayın işte:)
Blackseaa
Son dakika :) :) . . İstanbulda oturanlar dikkat Tüpçü gaz kaçırmaya başlamış ve sakın ola ki İstanbullular evlerinden dışarı adım atmasınlar. :) ..
Gürcan BİLGİÇ, Selçuk YULA, Ahmet ÖZHAN, Uğur DÜNDAR vs. gibi kişilerin suratını görmek istiyorum :)
dün ben çok eğlendim gürkan bilgiçi izlerken, gece gece iyi güldürdü dün akşamki a haber deki yayında
HOPA'LI TS'Lİ
24.06.2013, 17:26
Birazdan işten çıkıp, eve gidip, duşumu alıp PİSLİGTV'nin saat 19.00'daki ana haberlerini açtığımda belki de bejekenin ipi çekilmiş olacak (bence bejekeye fax geçildi, açıklamıyorlar). Bir bakmışız aynı anda şikebahçenin de sifonu çekilmiş. Tabi NTVSPOR'un da hüznünü Allah nasip eder bizlere inşallah.
Bu gece heyecanlı olacak :)
Celal Demir
24.06.2013, 17:26
bence biz onu bulalım
itiraf ediyorum ben değilim :D
KadirHekimoğlu
24.06.2013, 17:27
Akşama kadar arazideydim
Birisi son durumu özet geçse?
18:00 falan da açıklıcaklar diye okudum resmi bir açıklamamı bu?
Neler oliy (:
resmi değil. bekliyoruz öyle.
ayrıca uefadaki rakip irlanda takımı Derry City.
Sami Kuk
Ben geldım hala acıklanmadımı :) sanırım yarına kaldı acıklanırsa bjk belkı.. Gıdın ısınıze bakın bence
Celal Demir
Son iki dakika mesai bitti açıklayın işte:)
abi sen çık otobüste alırsınhaberi :D
Emre GÜRDAL
Haberturkte konusan prof dr...ersan sen midir ne anasini belldigim hayvan oglu hayvan....ole konusuyoki evde etmedim kufir kalmdi annem agzimi zor kapatti bardagi kirdim serefz yavsak o....coccugu annen seni nerde dogurdu pazardami itogluit...
ya lol oynicam korkuyorum oyuna girmeye ben oyundayken açıklanır geride kalırım diye :D
bende oynuyorum, gel kapisalim :D
Bjk ye verilecek karar şikebahçenin şemsiyesinin ebatlarını hesap etme açısından önemli.
Bjk oynadığı maçlardan 1 inde şike yapmaktan puan silme cezası aldıysa
Şikebahçe oynadığı maçların 7 sinde şike yaptığına göre x cezası alır. Şeklinde problemi çözerdik.
Cagdas Topal
24.06.2013, 17:28
Haberturkte konusan prof dr...ersan sen midir ne anasini belldigim hayvan oglu hayvan....ole konusuyoki evde etmedim kufir kalmdi am agzimi zor kapatti bardagi kirdim serefz yavsak o....coccugu annen seni nerde dogurdu pazardami itogluit...
Hayirdir ya ne oldu ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Uğur Odabaş
24.06.2013, 17:28
Haberturkte konusan prof dr...ersan sen midir ne anasini belldigim hayvan oglu hayvan....ole konusuyoki evde etmedim kufir kalmdi am agzimi zor kapatti bardagi kirdim serefz yavsak o....coccugu annen seni nerde dogurdu pazardami itogluit...
Birileri yine o.ç'lik yapmış anlaşılan :mad::mad:
HOPA'LI TS'Lİ
24.06.2013, 17:29
Rahat olun,
2 yıl sabrettik
1 gün daha sabrederiz
Belki de bu akşam zaferi elde ederiz
Allah'ım büyüksün deriz.
Mehmet Fatih Silik
24.06.2013, 17:29
I$e bak ama...
Ceza yiyecek $ikebahce ve $iketa$in taraftarlari bile bizim gibi bir bekleyi$ icinde degil :D
Bu arada rüyamda cok kötüydü...
Anlatayim da zaman gecsin...
Rüyamda polisler bizim buraya geliyor ve ne hikmetse $enol Hoca da burada ya$iyor...
Polisler $unu diyor $enol Hoca'ya "Siz de mi yaa? Bunca pisligin icinde bi siz temizdiniz! Siz de mi yaa?"
$enol Hoca ba$ini öne egiyor ve aglamaya ba$liyor...Ben daha ne olup ne bittigini anlamadan TV'lerde aciklama yapiliyor...
UEFA Trabzonspor'un da $ike yaptigini kanitladi...2010-2011 sezonu iptal!...
Sadri $ener'de tutuklaniyor...intihar eden taraftarlar...cok cok cok feci bir rüyaydi...
Ben $enol Hoca'ma destek olmak icin onla beraber polis binasina giri$ yapiyorum...
"Hocam dogru mu?" sormaya kalmadan uyaniyorum :D oldu mu $imdi :D
kararın açıklanacağı sayfaya yaklaştık..üçe kadar sayalım
1..
0
2..
0
3..
DeAgLeMaNyAq
24.06.2013, 17:30
Adam taraf niye kafa yoruyorsunuz ki...
Sadettin_
24.06.2013, 17:30
haberturkte bi adam cikti hersey yalandir. 3 temmuz sureci dahil fenerbahcenin sikeyle alakasi yoktur falan dedi hemde hakliymis gibi bagira bagira soyluyor serefsiz it.
zannımca arka bölge açık kalmış...
I$e bak ama...
Ceza yiyecek $ikebahce ve $iketa$in taraftarlari bile bizim gibi bir bekleyi$ icinde degil :D
Bu arada rüyamda cok kötüydü...
Anlatayim da zaman gecsin...
Rüyamda polisler bizim buraya geliyor ve ne hikmetse $enol Hoca da burada ya$iyor...
Polisler $unu diyor $enol Hoca'ya "Siz de mi yaa? Bunca pisligin icinde bi siz temizdiniz! Siz de mi yaa?"
$enol Hoca ba$ini öne egiyor ve aglamaya ba$liyor...Ben daha ne olup ne bittigini anlamadan TV'lerde aciklama yapiliyor...
UEFA Trabzonspor'un da $ike yaptigini kanitladi...2010-2011 sezonu iptal!...
Sadri $ener'de tutuklaniyor...intihar eden taraftarlar...cok cok cok feci bir rüyaydi...
Ben $enol Hoca'ma destek olmak icin onla beraber polis binasina giri$ yapiyorum...
"Hocam dogru mu?" sormaya kalmadan uyaniyorum :D oldu mu $imdi :D
Haberturkte konusan prof dr...ersan sen midir ne anasini belldigim hayvan oglu hayvan....ole konusuyoki evde etmedim kufir kalmdi annem agzimi zor kapatti bardagi kirdim serefz yavsak o....coccugu annen seni nerde dogurdu pazardami itogluit...
kendisinin haber7 adlı sitedeki sözlerini paylaşmıştım.
Bu şahısta tarihe kara bir leke olarak kaydedilecek. :mad:
Yazıklar olsun,haksızı gözgöre göre kollayana üstelik avukat kimliğiyle!!!!:cool:
Ben geldım hala acıklanmadımı :)
seni bekledik :)
işi olanlar çıksın gezsin tozsun akşama mutlu haberler gelir :) kpps ye çalışacak arkadaşlara lüfen bilgisayar başından kalkın sonra çok zamanınız olacak :) baktım ki açıklanmayacak bende 1 film patlattım, şimdi 2.ye başlayabilirim
Hüseyin Başoğlu
24.06.2013, 17:31
bence biz onu bulalım
Kim olcak abi serdal adalı ve fikret orman i..neleri....savnma ypatıktan sonra p.tesi öğleden sonra açıklama yapcaklar dedi .D
bende oynuyorum, gel kapisalim :D
aramda düzgün takım gelmedi leave attım alırım aklını daha sonra :D :D :D
yatmaztara
24.06.2013, 17:31
kararın 24:00 den sonra açıklanacağı bildirildi. +18
Beyler niye kızıyorsunuz havlasınlar hahahaha
TRABZONSPOR ~| '
Oğuz ZEYTİN
24.06.2013, 17:33
Tarih 23 Mayıs 2011!!!
Şike soruşturmasından 1,5 ay önce.
Eski Fbli futbolcu Engin VEREL TV5'de katıldığı programda "
"Fener taraftarı para harcıyor, tabii şampiyon olacak. Trabzonlular para mı harcadı?"
"Şampiyonluk masa başında alındıysa helal olsun dedi, Trabzon da alsın" demişti.
http://forum.bordomavi.net/showpost.php?p=1917639232&postcount=1765
O, bu itirafları yüzsüzce anlatırken, Volkan D. adlı AYI Kadıköy'de eline verilen mikrofonla "K.yduk mu" diye anırıyordu (Biliyorum eşek anırır, düşün işte, ayı eşek kırması bir şey).
Günlerden bir gün Sabiha Gökçen'de ailemi uğurlarken Fener kafilesi de Kayseri'ye gidiyordu. Herkes futbolcularla fotoğraf çektirmek için yaklaşıyordu. Ben de yaklaştım. Aile büyüklerimin yanında yapmamam gereken bir şeyi yaptım (yine de pişman değilim).
"Volkan, Trabzonspor taraftarıyım, K.YDUK MU?" dedim.
O ayı, mal mal baktı. Ama kızardı nemrut suratı.
*
İşte bugün o HIRSIZLARIN bu dünyadaki hesap günü.
Darağacını bilmem de cehennemde bile son sözleri ŞİKE!
yatmaztara
24.06.2013, 17:34
http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/disciplinary/news/newsid=1964077.html yoksa açıklandımı
edit= eskiymiş
Emre GÜRDAL
24.06.2013, 17:35
Hayirdir ya ne oldu ?
Yok uefa mahkeminin verdgi cezalri goz onune aldi ben dedim ki delil nerde sordum bise demediler dedi....yavsak o mahkemde delilelere gore ceza vermedilermi...diyoki bana gore tlefon konusmalirinda hic bir suca ait konusma delil yok diyo serefini sssssss evladi....o patlak gozleri le sen nasil avukat oldun yavsak ulan kudurdum yeminle kudurdum....
Cagdas Topal
UEFA KARARINI AÇIKLADI !!!
Trabzonspor ile Derry City eşleşti. :cool:
Facede koy tam olsun :)
Mehmet Fatih Silik
zannımca arka bölge açık kalmış...
olabilir :D Ama rüyalar ters cikar derler :D demek ki sevinci cok cok büyük olacak :D
Celal Demir
UEFA KARARINI AÇIKLADI !!!
Trabzonspor ile Derry City eşleşti. :cool:
hiç tavsiye etmem... tehlikeli hareketler bunlar...
http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/disciplinary/news/newsid=1964077.html yoksa açıklandımı
edit= eskiymiş
14 june 2013
TRABZONSPOR ~| '
Külünkoğlu
24.06.2013, 17:36
Hırsınızı ya bu başlıktan
http://www.bordomavi.net/forum/showthread.php?t=42181&page=22 (http://www.bordomavi.net/forum/showthread.php?t=42181&page=22)
Yada bu başlıktan çıkarın.
http://www.bordomavi.net/forum/showthread.php?t=42430 (http://www.bordomavi.net/forum/showthread.php?t=42430)
sabankuru
edit= eskiymiş
Dude, that joke is not funny, get the f*ck off here...
Nasil inglizcem :D
tristram
milletin cani burnunda zaten...ergen esprilerinizi gidin twitterda yapin arkadas..
Fatih Öztürk
Inanirmisin renktas, benim adimda Fatih Öztürk :D
Pişti olduk renkdaş:D
Hadi be UEFA seni bekliyoruz sabahtan beri
sabankuru
24.06.2013, 17:37
Pişti olduk renkdaş:DTrabzonsporumuzun kalesindede var birtane, haha :D
Celal Demir
Pişti olduk renkdaş:D
benim facede biri var onunda adı Fatih Öztürk :D
Onur Civelek61
Saatin 6 olmasini mi bekliyoruz simdi? Var mi gelisme Paydaşlar
Onur komik mi ? Bu mu yani bumu espiri sen buna komik mi diyorsun şimdi bumu yani vay anasını ya vay bee olaya bak
TRABZONSPOR ~| '
Çok özür diliyorum.
Forumun selameti için sizden bu zamana kadar istemediğimiz birşeyi istiyoruz.
Lütfen reklamlara sadece bir kez tıklar mısınız?
Sonra kaldığımız yerden devam edelim forumumuzun yaşaması için bu şart arkadaşlar.
Destekleriniz için çok teşekkürler. Verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz.
Saygılarımızla.
Helvacı61
24.06.2013, 17:42
kararı beklemek otel odasında kadın beklemek gibi bir şey..hem heyecanlı hem gergin
Celal Demir
24.06.2013, 17:42
bir an noluyoruz dedimya :D
Trabzonsporumuz gibi bmn'de de ekonomik sıkıntılar var galiba :)
Bugün Uefa'ya f5 yaptigimiz kadar forum reklamlarina tiklasak sanirim 10 yillik server parasi cikardi.
Punisher-61
24.06.2013, 17:43
Talip dogan karlibel karar gece 12de aciklanacak derse millet 12ye kadar bekleyecek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
vallahi isim var, cikamiyorum. aciklayin artik veya yarin aciklanacak deyin. bu ne jaaa....
Ömer1967
24.06.2013, 17:44
Açıklanmayacak heralde bugün
aramda düzgün takım gelmedi leave attım alırım aklını daha sonra :D :D :D
bana da az önce Blitzcrank cikti, hemen kapattim oyunu :D Karsina Firtina87 diye birisi cikarsa, o benim ;)
Fatih Öztürk
24.06.2013, 17:45
Trabzonsporumuzun kalesindede var birtane, haha :D
benim facede biri var onunda adı Fatih Öztürk :D
Alemsiniz vesselam:D
yatmaztara
bi an ceza aldığımı düşündüm :(
Helvacı61
Çok özür diliyorum.
Forumun selameti için sizden bu zamana kadar istemediğimiz birşeyi istiyoruz.
Lütfen reklamlara sadece bir kez tıklar mısınız?
Sonra kaldığımız yerden devam edelim forumumuzun yaşaması için bu şart arkadaşlar.
reklamlara tıklayıp açıldıktan sonra penceri kapatsak oluyomu..yada gizlesek
kaldık mı iş yerinde arkadaş zaten bugün çalışamadık sabahtan beri f5'e basmaktan tuş silindi silinecek hadi artık yok mu bi haber??
Celal Demir
:D bende :D
Yarın mı açıklanacak karar? Ona göre eve gideceğim.
Acil cevap lütfen. Takıldım burada. Çıkamıyorum.
Hakettin aslında kendinde farkındasın :)
TRABZONSPOR ~| '
Trabzonsporumuz gibi bmn'de de ekonomik sıkıntılar var galiba :)
İsterseniz 14 yılın faturasını çıkartabiliriz size.
Emre EFENDİOGLU
24.06.2013, 17:46
cCc Bekliyoruz Uefa Reyiz cCc
Celal Demir
bilmiyoruz malesef... bende çıkmakla çıkmamak arasındayım :S
Alihan Ertürk
Bugün açıklanacak kararın benim için bir önemi yok.
Önemli olan TFF'ye atılacak pas sonrası Türkiye'de ''Adalet''in uygulanıp uygulanmayacağı.
Çakıroğlu İhsan
karar bu hafta aciklanmicakmiydi niye bugune kitlendik ya bilen var mi :D
Hüseyin Başoğlu
bana da az önce Blitzcrank cikti, hemen kapattim oyunu :D Karsina Firtina87 diye birisi cikarsa, o benim ;)
:) blitz oynanmazmı :) Blackstorm61 görürsen oda benim :)
Gökhan Koç
24.06.2013, 17:47
Admin niye üyelerle sohpet ediyor arkadaş :)
Nerde profesyönellik, nerde kurumsallık :)
saat 22 ye kadar acıklanma şansı var.. bizi şampiyonlar ligine o saatte almışlardı.. :)
Orkun Özkaya
24.06.2013, 17:47
hakikaten bu şekilde mağdur çok insan var, telefon numaralarını bırakıp gitsek bir şe olura birileri sevabına arasa olmaz mı
bilmiyoruz malesef... bende çıkmakla çıkmamak arasındayım :S
Ben gidiyorum yav yeter.
Sabahtan beri ne iş yapabildik ne bişey.
Başlarım kararına.
Kalın sağlıcakla.
Espiri yapalım dedik banane hesaptan kitaptan :)
KadirHekimoğlu
24.06.2013, 17:48
1 saat sonra misafirim gelecek. hala pijamalarlayım sabah 5te uyandığımdan beri burdayım. banyo yapmadım leş gibiyim ve fena uykum var.
böyle duruma bilet kuyruğunda gelmedik insaf be UEFA.
Celal Demir
24.06.2013, 17:49
Ben gidiyorum yav yeter.
Sabahtan beri ne iş yapabildik ne bişey.
Başlarım kararına.
Kalın sağlıcakla.
yarın görüşürüz ozaman...
o değilde asıl iş bugünden sonra başlıcak beyler..
karar olumlu yada olumsuz nasıl çıkarsa çıksın bu süreci engellemek için yine ellerinden geleni ardına koymayacaklarından eminim
dolayısıyla bizler bugünden itibaren daha çok savaşmadıkça, daha çok bağırmadıkça birşeyler elde etmek mucize...
Ben alabilirmiyim merak ediyorum böyle bir projenin maliyetini sakıncası yoksa
TRABZONSPOR ~| '
akrep_3527_189
Karar 19.00 civarı açıklanacak arkadaşlar merak etmeyin.Şampiyonluk Kupası geliyor kutlamalar başlasınç
yatmaztara
Hakettin aslında kendinde farkındasın :)
TRABZONSPOR ~| '
valla şaka olsun diye atmadım aslında. önceki sayfalardan birisi karar burda çıkıcak diyince sayfayı açtım en üsttede türkiyeyle ilgili haber görünce heyecandan attım, ilk paylaşam ben olayım diye. sonra farkettim:)
inadina61_08
Bugün benim doğum günüm, bugün uefa kararı gelse double olacak, çok güzel bir yaşlanma olacak benim için, belki ilk kez yaşlandığım için üzülmeyeceğim.
Ersun Yanal Istanbula gelmis , bunlarin cezasi ertelenmesin ?
KadirHekimoğlu
24.06.2013, 17:50
talip yazdı yine bir şeyler.
Celal Demir
Bugün benim doğum günüm, bugün uefa kararı gelse double olacak, çok güzel bir yaşlanma olacak benim için, belki ilk kez yaşlandığım için üzülmeyeceğim.
doğum günün kutlu olsun abi...
Yunus Emre SEYHAN
Aziz Yıldırım: Ersun bir dur allahını seversen zaten ortalık karışık
Mehmet Yusuf
bugün bjknin kararı kesin açıklanacak paydaşlar
KadirHekimoğlu
24.06.2013, 17:51
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 1 dk
UEFA disiplin kurulu UEFA müfettişinin CEZA istemini yerinde bulmuş ve Fenerbahçeye 2 sene Avrupa dan MEN cezası vermiş.
Aç
açıklanacağı için.
Aç
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 2 dk
Karar bugün açılanacakmış büyük ihtimalle. Kararın bu kadar geç açıklanmamasının nedeni ise hem BJK nın hem de fenerbahçenin kararı beraber
Aç
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 3 dk
SON DAKİKA : " İçeriden gelen bir bilgiye göre " UEFA disiplin kurulu Fenerbahçeye 2 sene Avrupa dan MEN CEZASI vermiş."
Orkun Özkaya
24.06.2013, 17:51
1 saat sonra misafirim gelecek. hala pijamalarlayım sabah 5te uyandığımdan beri burdayım. banyo yapmadım leş gibiyim ve fena uykum var.
böyle duruma bilet kuyruğunda gelmedik insaf be UEFA.
misafirin bayan değilse önemli değil. Ama bayansa acele kalk, evi toparla, traş ol, banyo yap, parfüm sık, üstüne düzgün birşeyler giy. Burada birşey olursa nasılsa haberin olur
Celal Demir
24.06.2013, 17:52
UEFA disiplin kurulu UEFA müfettişinin CEZA istemini yerinde bulmuş ve Fenerbahçeye 2 sene Avrupa dan MEN cezası vermiş.
Aç
açıklanacağı için.
Aç
Karar bugün açılanacakmış büyük ihtimalle. Kararın bu kadar geç açıklanmamasının nedeni ise hem BJK nın hem de fenerbahçenin kararı beraber
Aç
SON DAKİKA : " İçeriden gelen bir bilgiye göre " UEFA disiplin kurulu Fenerbahçeye 2 sene Avrupa dan MEN CEZASI vermiş."
adam kolpa haberde çığır açtıya :D
Aç
açıklanacağı için.
Aç
Aç
İnansan bir dert,inanmasan bir dert.
Vereceğiniz kararı .. ben gidiyorum. :D
Orkun Özkaya
24.06.2013, 17:53
Aç
açıklanacağı için.
Aç
Aç
yetti bu tdk valla, içimnizi baydı. Bir söylediği de doğru çıksa
Celal Demir
diteyiz sondayız depresyondayız :D
Samet GÜVEN
2 sene vereceklerine hiç vermesinler, istemiyorum. Başlarım adaletinizden.
pirana61
24.06.2013, 17:54
o degilde fb nasil bu kadar transfer yapti diyoruz.fb küme düserse fulbolcularini kasimpasaya kagit üzerinde satip kafaya oynar mi? rte nin isine gelmezmi böyle bir hamle.cok mu paranoyak oldu?
bu sike süreci beni bozdu vallah.ucan sinege bile acaba düsermi diye bakiyorum :)
o degilde fb nasil bu kadar transfer yapti diyoruz.fb küme düserse fulbolcularini kasimpasaya kagit üzerinde satip kafaya oynar mi? rte nin isine gelmezmi böyle bir hamle.cok mu paranoyak oldu?
Hı hı :o
TRABZONSPOR ~| '
yatmaztara
24.06.2013, 17:54
uefa kuru kuru fb nin bir kaç yöneticisiyle birlikte fb yide 2 yıl avrupaya almıyorum mu dicek. küme düşme - paun felan filan o toplara girmicekmi. o zaman benim burda ne işim var. zaten burdaki herkez bunun olacağını biliyor.
:) blitz oynanmazmı :) Blackstorm61 görürsen oda benim :)
ben sevmem, ver elime tryndamere'i ve izle semsiyeli Infantino'yu :D
Celal Demir
24.06.2013, 17:55
hemde çok...
gökçay61
Aç
açıklanacağı için.
Aç
Aç
içerden kim bilgi veriyo bu adama ya ınfantino sms mi atıyo buna anlamadım gitti? ersun yanalda kadıköy civarında gezinmeye başladı sanırım şemsiye bunlara girmeden açıldı ucuz yırtmış olablirler inşallah yanılırım :(
KadirHekimoğlu
inşallah yalancıdır TDK.
2 yıl yetmez bize abi. rahatlatmaz beni
TDK Sabah baska bir sey diyordu aksam baska bir sey diyor.
beyler raad olun bi ceza gelecekse ki kesin gelecek bence .. 4 yıldan az olmaz
(arkadaşım yazıyor)
Necmettin ALTUNTAŞ
24.06.2013, 17:56
Hadi be açıklayın şunu.Kriz geçireceğim vallahi.
Erhan Atalay
24.06.2013, 17:56
Ulan otobüs beklerim beklerim gelmez, bi sigara yakarım daha ilk nefesi çekmeden gelir, şimdide bi cigara yakayım bakim uefa da belki açıklar
Karar yarına kalmış, net bilgi.
(Ofisten çıkıyor, kutlamalara bensiz başlamayın diye kıskanıyor)
Kazanan Trabzonspor olsun Türk futbolunun. .. Beni ilgilendirmez
TRABZONSPOR ~| '
Celal Demir
24.06.2013, 17:57
Ulan otobüs beklerim beklerim gelmez, bi sigara yakarım daha ilk nefesi çekmeden gelir, şimdide bi cigara yakayım bakim uefa da belki açıklar
güzel totem :D
Mehmet Fatih Silik
Yau bi durun arkada$ yaaa (:
Her$eyden bu kadar nem kapmayin...
uefa resmi sitesinde aciklama yapsin sonra aglar miyiz sevinir miyiz görürüz
CAFER ÖZER
Aç
açıklanacağı için.
Aç
Aç
Bence TDK sallama yapıyor FB 2 yıl men isteği vardı ya tutarsa diyor Kimden ne duyarsa onu yaıyor
evet Tutturduğu bir çok şey var ama yazdıklarının yarıdan fazlası sallama
Trabzonspor Kongresinde Ben seçim günü sandıklar kapanmadan saat 15 civarı Hacıosmanoğlu seçimi kazanır dedim
Benden bu duyumu alan bir arkadaş TDK ile görüşüyor bunu söylüyor 2 gün önce Usta kazanı diyen TDK aldığımız isihbarata göre Hacıosmanoğlu kazanacak dedi tuttu ve Bildim diye prim yaptı Öyle Çok aşırı sağlam kaynakları Yok İçerde toplantı devam ederken nerden alıyor çoğu sallama
Beklenen an gelecekse cekilen cile kutsaldir. SABIR...
KadirHekimoğlu
24.06.2013, 17:58
misafirin bayan değilse önemli değil. Ama bayansa acele kalk, evi toparla, traş ol, banyo yap, parfüm sık, üstüne düzgün birşeyler giy. Burada birşey olursa nasılsa haberin olur
bayan değil abi misafirim. olsa da farketmezdi. sabahtan beri yemek yemediğimi 3 dk önce fark ettim. bu hale nasıl geldik anlamadım. midem bi bulandı dedim noluyo sonra aklıma geldi Allah belamı versin ki :D
içerden kim bilgi veriyo bu adama ya ınfantino sms mi atıyo buna anlamadım gitti? ersun yanalda kadıköy civarında gezinmeye başladı sanırım şemsiye bunlara girmeden açıldı ucuz yırtmış olablirler inşallah yanılırım :(
kanaatimce ceza alırlarsa ersunla anlaşacaklar almazlarsa ki öyle ihtimal yok yabancı birini getircekler
Gökhan Koç
24.06.2013, 17:59
Lan bu düzenin allah belasını versin,
Yeter be insafsızlar yeter, kaç yıldır canımıza okuduğunuz yetmedi, bugün bile bekletiyorsunuz bizi,
Allah bu işleri buraya getiren tüm köpekleri süründürsün,
Bu ne biçim dünya beee
pirana61
bu sike süreci beni bozdu vallah.ucan sinege bile acaba düsermi diye bakiyorum :)
Beklenen an gelecekse cekilen cile kutsaldir. SABIR...
Hoşgeldin Polat abi
TRABZONSPOR ~| '
Celal Demir
kanaatimce ceza alırlarsa ersunla anlaşacaklar almazlarsa ki öyle ihtimal yok yabancı birini getircekler
demekki ersun olacak yeni td leri
Mehmet Fatih Silik
24.06.2013, 18:00
Yeter be insafsızlar yeter, kaç yıldır canımıza okuduğunuz yetmedi, bugün bile bekletiyorsunuz bizi,
Bu ne biçim dünya beee
Gökhan bi sakin yau :D
Enes Ünal Kaya
ceza alırsa yabancı niye gelsin ersun hoca gelir yine ne fark eder sanki..
yabancı gelmesi daha zor.
ayrıca bu takımın hocası yok şuan.. hoca getirtmesi kadar doğal ne olabilir ki
Punisher-61
Arkadaslar bence bu 2 yil men cezasi ertelenecek...
Fener kümeye düstümü lige tekrar cikmasi beklenecek ve 1. ligde tekrar oynamaya basladigi zaman cezada devreye girer..
Hoşgeldin Polat abi
TRABZONSPOR ~| '
Sanirim bize nazar degdi.
martinpetrov
Arkadaşlar bugün radyo yayını var mı?
karar sonrası bir radyo yayını düşünülüyor mu?
hı?
bu şb nin hisse senetleri yukseldi bugun cok ilginç bi şekilde bi anda.bu borsadakiler durduk yere yukseltmez hisse senedini acaba bi haber mi aldilar die düşünmeden edemiorum :(
Sadece Fb men gelir
Başka da bir şey olmaz.
Forumun tek karamsarı benim anlaşılan.
NTV SPOR @ntvspor 1 dk
UEFA disiplin kurulu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne 1 yıl, Fenerbahçe Spor Kulübüne ise 2 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdi.
Aç
timsaha gelmeyin, civcive gelin ;)
demekki ersun olacak yeni td leri
kuvvetle muhtemeldir
Enes Ünal Kaya
24.06.2013, 18:01
NTV SPOR @ntvspor 1 dk
UEFA disiplin kurulu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne 1 yıl, Fenerbahçe Spor Kulübüne ise 2 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdi.
Aç
kuş yakaladım heralde.
tezelden kellesi vurulsun admin :)
Celal Demir
24.06.2013, 18:02
NTV SPOR @ntvspor 1 dk
Aç
cikcikcickicik
NTV SPOR @ntvspor 1 dk
Aç
Annene ne verdi
TRABZONSPOR ~| '
Gökhan Koç
İlhan yaparsa yapar, ben bu akşam müsait değilim yayın için.
bu şb nin hisse senetleri yukseldi bugun cok ilginç bi şekilde bi anda.bu borsadakiler durduk yere yukseltmez hisse senedini acaba bi haber mi aldilar die düşünmeden edemiorum :(
icin rahat olsun renkdas, panik satislari ve ani düsüsleri önlemek icin yapilan hamleler.
calavera
NTV SPOR @ntvspor 1 dk
Aç
abi bu ne ya, yapmayin sunu, bunu yazmak icin mi uye oldun
Alper Beyazay
24.06.2013, 18:03
NTV SPOR @ntvspor 1 dk
Aç
Alın bunu, bunu alın burdan..
Yavuz Bektaş
renkdaşlar bu karar b süre daha açıklanmaz wimbledon izleyin vakit geçer
NTV SPOR @ntvspor 1 dk
Aç
ge bilibilililiblilili :D
Annene ne verdi
TRABZONSPOR ~| '
??
yatmaztara
NTV SPOR @ntvspor 1 dk
Aç
senin bizi mutlu edebileceğini düşündüğün en yüksek hayal gücün bumu? yazık.
Fatih Öztürk
24.06.2013, 18:04
Son dakika:şikebahçelilerin beyinlerini kuşlara taksak kuşlar ters uçar.
Samet GÜVEN
24.06.2013, 18:04
Bu ne biçim dünya beee
aha Gökhan da koyverdi :)
Celal Demir
24.06.2013, 18:05
bu lavuğu engellemeyin eğlenelim biraz...
Uğur Odabaş
NTV SPOR @ntvspor 1 dk
Aç
cik cik cik cik cik uçtu uçtu kuş uçtu. Şemsiye nasıl sen ondan haber et :cool:
Alper Beyazay
Sabır biraz daha..
Sefa Alış
sazan.avi yapacak, kendileri gibi sanıyolar herkesi :)
DeAgLeMaNyAq
24.06.2013, 18:06
NTV Spor Radyo'da Gürcantino var...
Gökhan Koç
Adını yazamayıp sahte hesapla gelen ezikler :))))
Ne laf koyuyosun şimdi bize demi, adında gizli,
Ama uyandırayım seni de ip adresin belli olmasın, BARA
Celal Demir
bara bu sana girsin...
Semsiye bünyede degisik etkiler yapiyor demekki.
Turgay Demir @turgaydemirr 1 dk (https://twitter.com/turgaydemirr/status/349181554460880896)
UEFA özellikle bazı kişiler hakkında yargıtay kararını bekleme yoluna giderse şaşırmayın.
Fatih Öztürk
24.06.2013, 18:07
Bara getirme adamı dara.sana bi koyarsam olursun maskara.heyvan kafali seni.
Gökhan Koç
24.06.2013, 18:07
Eziksin Bara,
newrocki
24.06.2013, 18:08
Ulaş Özdemir @ulas_ugras 1 dk
Duyum: "Beşiktaş 2, Fenerbahçe 5 yıl ceza yemiş!"
Karar borsa kapandıktan sonra açıklanır...
Mustafa Ayazoğlu
1 saat kadar önce bir fenerliye uefa ceza vermemiş dedim
inanmadı :)
Zafer Fidan
5 yil fena olmaz :D
Turgay Demir @turgaydemirr 2 dk (https://twitter.com/turgaydemirr/status/349181463595479041)
Gecikme iki kararın birden açıklanması ihtimalini yükseltiyor.
Gökhan Koç
24.06.2013, 18:09
Bugün ben deyince inanmadıydın ama :)
DeAgLeMaNyAq
Borsa mı kaldı?
Üslubunuzu bozmayın, birisi saçmaladıysa gülün geçin ya çok mu zor
Adını yazamayıp sahte hesapla gelen ezikler :))))
Ne laf koyuyosun şimdi bize demi, adında gizli,
Ama uyandırayım seni de ip adresin belli olmasın, BARA
Bu klavye kabadayısını yakalayabilirmisin.
@bara
suç sende değil,seni doğuranda!
Alper Beyazay
5 yıl yeterli..
temel_yilmaz
Yok la bara bir ara bursadan yazan bir arızalı vardı jaja jaja jaja konuşuyordu,infosunda volkan şenn fotoğrafı vardı o değilse hiç bişe bilmiyorum :)
Rahmi Akkurt
5 yıl az abi ya:d
:d:d:d:d:d:d:d:d:d
Gökhan Koç
24.06.2013, 18:10
Bu klavye kabadayısını yakalayabilirmisin.
Yakalanabilir muhakkak ama değer mi o var :)
Ezik dövmem ben,
Zafer Fidan
DK 5 yil verir. Tahkim bunu 7'ye yükseltir :D
Kapanalı saat oldu.
melekcilingir
Az az az. Doğru düzgün duyun.
Cagdas Topal
5 yil mi :)
4 tahmin ediyordum ben olursa super olur :)
calavera
5 yil guzel olur vallaha, tadindan yenmez :)
Ulan biraz erken soylenmeye baslamak icin ama insan dusunmeden edemiyo, su cezalari adam gibi Fener Sivas macindan sonra 1 hafta icinde verseydiniz, 4-5 yil ust uste sampiyon olmustuk
5 yıl vereceklerse hiç vermesinler yazıklar olsun uefa..:d
Yakalanabilir muhakkak ama değer mi o var :)
Ezik dövmem ben,
Haklısın,bugün onların son güzel günü.
Mustafa Ayazoğlu
24.06.2013, 18:11
küme düşme yok mu :(
5 yıl men e
Yiğit SARI
24.06.2013, 18:12
Ulaş Özdemir @ulas_ugras
Allah'ım lütfen gerçek olsun
Saat 19:00 olayı doğru herhalde son 48 dk
Doğukan Uçan
en az 9 yıl
yatmaztara
ntv spor Wimbledonu alamamış. uefa feneri şutlayınca hangi don'un içine girecekler acaba?
5 yil guzel olur vallaha, tadindan yenmez :)
Ulan biraz erken soylenmeye baslamak icin ama insan dusunmeden edemiyo, su cezalari adam gibi Fener Sivas macindan sonra 1 hafta icinde verseydiniz, 4-5 yil ust uste sampiyon olmustuk
yav bu 5 yıl muhabbeti nerden çıktı
herkez bir şey duyuyor bi biz duyamadık :/
eraytaskin61
5 yılda kasımpaşa feneri geçer :)
calavera
Eger 5 yillik bi ceza gelirse KESIN kume dusme de isterler ve dusurler.
Punisher-61
24.06.2013, 18:13
5 yıl men e
Önce ceza versinler sonra tff ye kararinizi tekrar gözden gecirin diyecek..
Mehmet Fatih Silik
5 yıl men e
O da gelecek dostum...
Önce Avrupa'yi kapsayan cezalar ;)
Ertem Şener
Retweeted Al Jazeera Türkiye (@AJTurkeyNews):
SON DAKIKA: Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA tarafından, uluslararası musabakalardan men edildi. Şampiyonlar Ligi'nin yeni tak…
5 yıl men e
oda gelecektir sırayla, bu fenerin avrupa cezası, tff'ye geçiyor top bundan sonra (tabi bu karar doğruysa)
kargaların kulübünde durumlar ne acaba uefa bu kuşcuklara faxı çekti bu yavşaklar açıklamıyor diye düşünüyorum
fax çekmekle karar mı açıklanırmış resmi sitenden duyursana ey uefa
Enes Ünal Kaya
Benim Beklediğim En Adil Karar Bu Zaten..
Sadece BJK nin Temiz Kağıdı Başını Biraz Daha Ağrıtacak.
Ayrıca FB'li Bazı Yöneticiler Men Bazıları Belli Süre Ceza ALacak Gibi Geliyor Bana
DeAgLeMaNyAq
Müfettiş 2 sene istememiş miydi yoksa FB kamuoyunu mu kandırdı? Tahkim disiplinin cezasını arttırabiliyor ama disiplin kurulu müfettişin istediğinden fazlasını verebiliyor mu bilmiyorum...
colnago061
24.06.2013, 18:14
ama kör oldum ekran başında hadi yaa açıkla artık UEFA...
Al Jazeera Türkiye @AJTurkeyNews 37 dk
SON DAKIKA: Kesin olarak netleşen karar; UEFA, 2010-2011 Şampiyonu'nun Trabzonspor olduğuna karar verdi. Açıklama 22.oo'a kadar yapılacak.
FAKE mi bu hesap ?
gece_bekcisi
1 ve 2 sene çok az şike için daha fazla olması lazım
F.Levent Yavuz
Bana göre de toplam 5 yıl (2yıl kesinleşmiş 3 yılı ertelemeli ) şeklinde olacak ceza.
İlk gönderilen yazıda da şebeklerin "2 yıl ceza isteniyor" diyerek KAP'a eksik bilgi verdiğini düşünüyorum.
Mehmet Fatih Silik
24.06.2013, 18:15
;1919141958']Ertem Şener
Retweeted Al Jazeera Türkiye (@AJTurkeyNews):
SON DAKIKA: Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA tarafından, uluslararası musabakalardan men edildi. Şampiyonlar Ligi'nin yeni tak…
Yani 1 yil mi oluyor ?
La bari destekli atin :D
Yavuz Bektaş
ntv spor Wimbledonu alamamış. uefa feneri şutlayınca hangi don'un içine girecekler acaba?
ben izliyorum abi istersen atim link zaman geçer
tristram
bu serefsizler bugun aciklamayacak herhalde..allah cezanizi versin arkadas bu nedir ya..
Yunus Emre SEYHAN
Aziz Yıldırım " S*k*y*m böyle fenevbahçeyi.."
adam temennisinde başarı sağladı
helal olsun
calavera
Ya arkadaslar yalvarıyorum lutfen kor cahıl gıbı davranmayın, uluslararası bır yayın kurulusunun gercek ve sahte twıtter hesabını ayırt edemeyen suraya yazmasın bısey!!!!!!!!! Burda delırıcez az kaldı!!
Celal Demir
;1919141968']Al Jazeera Türkiye @AJTurkeyNews 37 dk
SON DAKIKA: Kesin olarak netleşen karar; UEFA, 2010-2011 Şampiyonu'nun Trabzonspor olduğuna karar verdi. Açıklama 22.oo'a kadar yapılacak.
FAKE mi bu hesap ?
uefa böyle bir karar vermez.. kolpa haber..
Müfettiş 2 sene istememiş miydi yoksa FB kamuoyunu mu kandırdı? Tahkim disiplinin cezasını arttırabiliyor ama disiplin kurulu müfettişin istediğinden fazlasını verebiliyor mu bilmiyorum...
fb kamuoyunu kandırmışsa inanırım çünkü böyle şeyler onlara yakışan hareketler, ceza arttırımı itirazlarda olur diye biliyorum
ufak bir yorum; bence savunma yaparken ne kadar .....,....,.... bunlar ya dedi kurul bunlara 2 az 5 yıl verelim görmeyelim yüzlerini dedi :D
Terzioğlu
24.06.2013, 18:16
Hicbir habere inanmayin bence. Hepsi salliyor. Adamlar üstüne basa basa acikladi kararlari kimse önceden bilemez, tahmin edemez diye. Orasi Türkiye degil.
FAKE mi bu hesap ?
Bariz fake
atomantcum
24.06.2013, 18:17
Karar açıklandıktan sonra Türk medyası
http://k1306.hizliresim.com/1b/s/pjr91.jpg
alone_6161
Aziz Yıldırım " S*k*y*m böyle fenevbahçeyi.."
adam temennisinde başarı sağladı
helal olsun
Tapelerde geçen;
Aziz Yıldırım : " S*k*r*m böyle fenevbahçeyi..
olacak.
Mustafa Ayazoğlu
jyf4gyCySbI
Koyduk mu :)
Mustafa Umut
Yok canım ne şikesi siz de..
Haber Monitör'de @habermonitor 5 dk
Fikret Orman: Fenerbahçe'yi aramışlar bizi arayan olmadı http://www.habermonitor.com/tr/haber/detay/fikret-orman-fenerbahce-yi-aramislar-bizi-ara/135354/ …
jyf4gyCySbI
Koyduk mu :)
Daha koymadik, eli kulaginda bekliyoruz.
Mehmet Fatih Silik
24.06.2013, 18:18
In$allah $iketa$ ve $ikebahce Tahkime ba$vurur :D IN$ALLAHHHHHHHHHHHHHH :D
FAKE mi bu hesap ?
hesap fake değil gibi ama sanki sallıyorlar
en net bilgiyi kaptan öğreneceğiz sanırım, fax geldiyse bile paylaşabilecekleri yüzü bulabilecekler mi kendilerinde
Cezalar geldikten sonra Tff kararları yeniden gözden geçirmezse. Bizim Tff binasını rehin alışımız gezi parkı direnişine benzemez ona göre :)
Tatar Kemal
24.06.2013, 18:18
haberlerin hepsi uydurma. bugün karar çıkmaz. yarını beklemek de fayda var. veya çok geç saatlerde bir şeyler açıklanır. bu kadar beklenti içinde olmamak gerek.
zaten bizim için daha kötüsü olan işin tff boyutu. uefa ağır ceza verdikten sonra bir de tff 'nin karar almasını bekleyeceğiz ki o iş uzar da uzar. sinirlerinizi boşyere germeyin. sakin bir şekilde bekleyelim bakalım.
Foruma üye kaydını kapasanız bir süre? Şemsiye bi yerine giren gelip burda feryat ediyor :D
"BİZİ ARAYAN SORAN YOK"
Başkan Fikret Orman, saat 17.55 sularında aşağıya inerek basın mensuplarına açıklama yaptı. Başkan Orman, UEFA yetkililerinin en geç öğleden sonra yazılı olarak açıklama yapacaklarını söylediklerini belirterek, şunları söyledi:
"UEFA heyeti bize bugün öğleden sonra haber vereceğini söylemişti. Şu ana kadar her hangi bir açıklama yok. Bize gelen bir karar yok. Öğleden sonraya kadar demişlerdi. Bize bir haber ya da alınan bir karar gelmedi. Fenerbahçe ile görüşmüşler, onlara salı (yarın) günü demişler ama bizi arayan da olmadı, herhangi bir karar da gelmedi."
http://spor.haberturk.com/futbol/haber/854960-fenerbahceyi-aramislar
alone_6161
24.06.2013, 18:19
O değil de UEFA kararı açıkladıktan sonra CNNTürk'ten penguen belgeseli, NTV'den Vedat Milör ile Tadı Damağımda programları bekliyorum.:)
Misafirlere niye kapalı konu? Bırakın, acı çeksinler. :D
Mehmet Yusuf
24.06.2013, 18:19
Tapelerde geçen;
olacak.
Adam dedigini yapti saka maka :D
AKSOY_61
24.06.2013, 18:20
Ya uefanın hiç işi yok şimdi Ts ye kupayı verin mi diyecek.
O sonraki iş adamlar sallamış.
Doğukan Uçan
24.06.2013, 18:20
ağlanacak hallerine yalandan foruma gelip yalan haber paylasiyo bu salak fenevliler ahah
Abiler elcezire nedir ya, elcezire ne anlar uefadan :D
Haber Monitör'de @habermonitor 5 dk
Fikret Orman: Fenerbahçe'yi aramışlar bizi arayan olmadı http://www.habermonitor.com/tr/haber/detay/fikret-orman-fenerbahce-yi-aramislar-bizi-ara/135354/ …
feneri aramışlar siz zahmet etmeyin şemsiyeyi direk gelip biz monte edeceğiz demişler adamlar avrupalı bu konularda hassas tabi..:d
Onur Akyüz
24.06.2013, 18:21
5 sene az, gerçekten az.
8 sene iyidir. Beni keser, ama 5 olmaz!
misafire kapandığı çok iyi oldu
Tapelerde geçen;
olacak.
o da degil ; " S*k*v*m böyle fenevbahçeyi.." olacak:)
Fikret Orman : UEFA fenerbaçe'yi arayarak kararın Salı günü olacağını iletmiş.
http://www.habermonitor.com/tr/haber/detay/fikret-orman-fenerbahce-yi-aramislar-bizi-ara/135354/
Celal Demir
24.06.2013, 18:22
Fikret Orman : UEFA fenerbaçe'yi arayarak kararın Salı günü olacağını iletmiş.
http://www.habermonitor.com/tr/haber/detay/fikret-orman-fenerbahce-yi-aramislar-bizi-ara/135354/
eğer bu gerçekse yarın ikisini birden açıklama ihitimalleri var...
Enes Ünal Kaya
Birazdan İşten Çıkacağım ve Metroya Gireceğim.
Metroda Net Çekmiyor.. O Sırada Açıklanırsa Yerin Altında Ne Yaparım Ben :D
Bensiz Sevinmeyin La :(
Mustafa Umut
Arkadaşımdan yüzyılın yorumu geldi;
''Avrupa'dan men edilirsek süper olur. Yabancı transferi yapamayız ve yerli oyuncu yetiştiririz.''
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQP1e6BqwQYqwPLwOPB-qOFQaaYQYkxxvUqlLY4i2xlAaRH3ooR
Berat Akçay
Hey UEFA
Fener'e üç yıl
Üç de yetmez beş yıl
Beş de yetmez yedi yıl ceza
Ver ver ver ver
Ver UEFA ver
Yunus Emre SEYHAN
Tapelerde geçen;
olacak.
O zaman;
Adam ciddiymiş beyler.... :cool:
Birazdan İşten Çıkacağım ve Metroya Gireceğim.
Metroda Net Çekmiyor.. O Sırada Açıklanırsa Yerin Altında Ne Yaparım Ben :D
Bensiz Sevinmeyin La :(
Bende çıkıyorum.. Haber edersin beni telden
fiko rahatmış gibi davranma şemsiyenin ucu dışarda kalmış
calavera
Beyler Fikret Orman Fenerbahce yarin aciklanacak demis. kafayi yiyicem ya, 1 gun daha nasi bekliycez
Gökhan Koç
24.06.2013, 18:23
Bende Gemlik'tenim olay mı var :P
Umurbey mi ?
Onur Civelek61
24.06.2013, 18:23
Bana kimse sali demedi oyle bir bilgi bana verilmedi hayir bugün aciklansin olmaz :)
Turgay Demir @turgaydemirr 32 sn (https://twitter.com/turgaydemirr/status/349185597488902145)
Bana göre iki karar birlikte açıklanacak bir saat içinde açıklama yapılır diye umuyorum.
Doğukan Uçan
24.06.2013, 18:24
kesin yarin aciklanacak
Emre EFENDİOGLU
24.06.2013, 18:24
Umurbey mi ?
Umurbey'de iki amcam var şu anda, bizim ev şu anda yapılır 1.5 aya taşınırız en geç :)
19:00 da birşey olmazsa yarına kalır
bu paylaşılan haber diğer sitelerde yok, gerçek olmama ihtimali var
Turgay Demir @turgaydemirr 1 dk (https://twitter.com/turgaydemirr/status/349185783107825665)
Duyum laflarına inanmayın UEFA da bizimkiler gibi toplantıdan lavaboya gideceğim diye ayrılıp medyaya bilgi veren birini bulmak zor.
Gökhan Koç
24.06.2013, 18:25
Umurbey'de iki amcam var şu anda, bizim ev şu anda yapılır 1.5 aya taşınırız en geç :)
Ne amcalarının adı ?
cihatöztürk
yarın açıklanmasın abi açıklasınlar bugün işte :S
Emre EFENDİOGLU
Ne amcalarının adı ?
Erol-Erkan
Doğukan Uçan
24.06.2013, 18:26
19 30 a kadar aciklanmazsa kesin yarina kaldi yahiiiiiiiiiii
Turgay Demir @turgaydemirr 1 dk (https://twitter.com/turgaydemirr/status/349185783107825665)
Duyum laflarına inanmayın UEFA da bizimkiler gibi toplantıdan lavaboya gideceğim diye ayrılıp medyaya bilgi veren birini bulmak zor.
güler isin ağlar mısın, türkiyedeki durum
Emrah Akcagöz
24.06.2013, 18:26
Bu saatten sonra birşey çıkacağını sanmıyorum yarın açıklanır herhalde.
Doğukan Uçan
24.06.2013, 18:27
yarini kimse bekliyemez aciklayin yahuuuuuuuuuuuuuuuu
61boyboy
24.06.2013, 18:28
Açıklayın artııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııık pfffffffffffffffffffffffffff:D
Mustafa Umut
24.06.2013, 18:29
Ömrümüzü yedin UEFA, 30 yıl bekledik 1 gün daha bekleriz sıkıntı yok :)
KÖKSAL AYDIN
24.06.2013, 18:29
Açıklama gecikirse araya girenler çok olur.Zaten bu zamana sarkmasının nedeni de odur diye düşünüyorum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.