Orijinalini görmek için tıklayınız : Didier Zokora
Samet Türkmen
09.12.2013, 16:06
Zokora'nın kaç tane eşi var ?
munzevil
09.12.2013, 16:07
iki bucuk milyon euro alıp sahada hayalet gibi gezenin buradan taaaa şama kadar..............
Ahmet Kuru
09.12.2013, 16:14
açık ve net olarak sabote ediyor.!
Zokora'nın kaç tane eşi var ?
Eşi yok hayat arkadaşları var.
Samet Türkmen
09.12.2013, 16:34
Eşi yok hayat arkadaşları var.
O hâlde Jaja ve Yattara referans alınarak Zokora gönderilmeli. Bu şekilde yüksek performans bekleyemeyiz kendisinden.
Mert Oğuzlu61
09.12.2013, 16:42
fb de, gs yada bjk de olsa arap yarımadasına anında en az 3 milyon euro paraya sırf isminden dolayı paketlenir, satılırdı. kasımpaşa bile uche yi 4 milyon euroya sattı.
en iyi adamımızı yangından mal kaçırır gibi yok pahasına satarız, 1 günde müşteri buluruz postalarız... ama şu adamı bir türlü gönderemedik. para tatlı geldi, herif Trabzon dan gitmekte istemiyor, kaldı başımıza.
selçuk u gönderdik zokora yı aldık 2 yıldır takımın orta sahası ağlıyor, biz ağlıyoruz. çok topçu gördü bu gözler ama zokora kadar boş olanını görmedi, yemin ederim ayman zokora dan daha faydalıydı, en azından süper lig için çok daha faydalı bir defansif orta sahaydı.
ayman ı geçtim hüseyin bile zokora dan daha iyiydi. maliyet & verim açısından değerlendirmeye kalksak buraya elli tane adam yazarım... zokora nasıl totthenam sevilla da felan oynadı anlayamıyorum, defansif orta sahasın tamam golü geçtim, kaleye şutu geçtimde, asistte mi yapılmaz arkadaş ? :)
Ceza sahasında verkaç yapıp girdiğini, boş koşu yaptığını ve şut çektiğini gören oldu mu ? Yahut bir atağı kesip etkili ve direkt pasla takımı gol pozisyonuna soktuğunu gördünümüz mü ?
Cafer Bulur
09.12.2013, 20:05
Takimi adeta sabote etti dün,kendisine yakisani yapti diyebilirim.
Zokora yi Trabzonspordan gönderecek babayigit i ariyorum ama göremiyorum.
apachi61
09.12.2013, 20:37
sende suç yok suç seni trabzonspora alan zihniyette.
o zihniyet ki sen alındığında '10 tane Selçuk eder' dendi.
şimdi gel de o zihniyete, o zihniyeti nüfusa kaydeden nüfus müdürüne sövme.
hoş sövsek ne olacak onlar cepleri doldurup gitti.
yazık valla Trabzonluya,trabzonsporluya,bordo mavi sevdalılarına.
Cafer Bulur
09.12.2013, 20:43
sende suç yok suç seni trabzonspora alan zihniyette.
o zihniyet ki sen alındığında '10 tane Selçuk eder' dendi.
şimdi gel de o zihniyete, o zihniyeti nüfusa kaydeden nüfus müdürüne sövme.
hoş sövsek ne olacak onlar cepleri doldurup gitti.
yazık valla Trabzonluya,trabzonsporluya,bordo mavi sevdalılarına.
Suc zokora da degil Trabzonspor taraftarinda.
Zamaninda takima zokora dan fazlasini veren hüseyini yerden yere vururken zokora ya reis dediler,emre ye tekme atti diye bastaci yaptilar.
Yunus Emre SEYHAN
10.12.2013, 09:40
Tekrardan yatış dönemine girdi.
Stoperin içine gömülüyor sürekli
Travelair
10.12.2013, 09:47
Sen (Yönetim ve teknik kadro olarak) acizliğinden bir şey yapamaz ve her seferinde Zokora'ya sarılırsan Zokora da sana bunları yapar.
Ama bunun çözümü Zokora'yı gönderip sakatlıklarla boğuşan, boşta gezinen, hazır olmayan bir başka defansif ortasaha Sissoko'yu almak değildir
Harun-61
10.12.2013, 10:22
Resmen yoklari oynuyor...
Eeee Noel yaklasti dimi !!!
.
Murat Engin Akyüz
16.12.2013, 22:12
Beğenmediğimiz Zokora olmadığı için bugün defanstan orta sahaya topu taşımamız 10 dakika sürdü.
ah olaydı
ne olur olaydı kara oğlan
maestıro
ışık hızında atak başlatırdı
tempo
gol
asist
rövaşata
TSemih61
16.12.2013, 22:51
Sanki Zokora olunca topu ileriye çok iyi taşıyoruz. Bugün geçmiş maçlara nazaran çok daha iyi oynadık hatta. Ben de bunu Zokora'nın olmamasına bağlıyorum.
Zokora nın en son dikine pas attığını gören veya duyan oldu mu?
Samet Yildirim
17.12.2013, 23:44
Aykut veya Abdulkadir farketmez ama Zokora onlardan cok daha üstün...Bu bir gercek.
sneijder sağdan girip vuruyor
sneijder soldan girip vuruyor
sneijder ortadan girip vuruyor
...
peki bu zokora ne b.k yiyor?
TSemih61
22.12.2013, 22:28
Alın size Zokora. Kaleye giden şutların haddi hesabı yok. Bu forumda aynı şeyi onlarca kez yazdım, bu adam gitmeden bu takım hiçbir zaman iyi futbol oynayamayacak.
Prensimiz boşa çıkıp topu almıyor.
Parmağıyla talimat verip arkadaşlarını yönlendirmeye çalışıyor.
Vallahi billahi komedi.
Bud Spencer
23.12.2013, 02:47
gitmesini dört gözle bkliyorum
Bir gün sakatlanıp saha kenarına alınsa, sonra sessizce sahayı terk etse kim fark eder? Kim fark edip de oyuna geri dönsü diye sesini çıkarır?
Bu takımın çok büyük çaplı revizyona ihtiyacı var..
Mert Acar
25.12.2013, 20:26
tam bir hayalet.milletin ön liberoları 11-12 km koşuyor bizimki stoperlerin arasında kendini saklıyor.hadi top kazansa eyvallah o da yok ee pres zaten yok,dikine pas yok.kolay gelsin zokora oh valla.
katara kadar yolu var. Devre arası sissokoyu alalım bu adamın ne kadar turnusol olduuğu ortaya çıkar...
TSemih61
29.12.2013, 16:52
Az önce tarihi bir an yaşandı. Zokora şut çekti. İşte reis olmak böyle bişi... 10-20 maçta bir şut çek ve maestro ol.
Muhammet YILMAZ
29.12.2013, 16:55
Bu takımda yeri yok,para mı alayım 1-2 maç oynayayım kafasında
bordomavi1
29.12.2013, 17:28
...
Maçta sadece bi ara çektiği şut güzeldi.
Gerisi yok.
Adam isabetli şut attı arkadaşlar dağılalım.
gol olsa dünya futbol tarihine geçicekti kendisi
maşallah ya orta sahada kariyerinde 500 küsür maç oyna 3 tane gol at :)
fenerli gerizekalı selçuk şahinin bile 15-20 golü var kariyerinde veya embesil denilen servet çetinin bile 15 vardır rahat
bu paşa maç başı 7-8 bin koşsun hala
Bu gözler Zokora'nı maçta birisi isabetli 2 tane şut çektiğini de gördü ya, ölsem de gam yemem artık.
DeAgLeMaNyAq
29.12.2013, 19:11
2 sene önceki FB ve GS maçlarında da doksanı sıyıran şutları vardı...
Bak sut atinca bisey olmuyor, vur arada...
Şutu girse çok süper olacaktı. Ama hakikaten çok güzel vurdu.
erolizmts
29.12.2013, 23:12
Zokora'ya gönderilen toplar duvara çarpmışcasına anında geriye dönüyor. Adam topu alıp yüzünü rakip kaleye dönmemeye yemin etmiş. Her maç en azından 2-3 kere yapması gereken şeyi sezonda 1-2 kez görebiliyoruz. Pozisyonlarda dikkat ettiyseniz, kendisine ne zaman pas atılmak istense eliyle geriye oyna işareti yapıyor. Doğal olarak bol bol şişirme toplar izliyoruz. Sorumluluk alması gereken ilk oyuncu olmasına rağmen sorumluluktan kaçıyor. Toptan kaçıyor. Eğer transfer yapılacaksa golcü transferi kadar bu mevkiye de transfer yapılması çok önemli.
Murat Engin Akyüz
29.12.2013, 23:22
Daha iyisi bulunup alınmalı.Bu seneye kadar gerekli olduğunu düşünüyordum ama bu yıl 2-3 maç dışında kafa olarak oyunda değil sanki,emekliliğe adımını atmış gibi.Yine de bence mevcut sistemde Zokora kadromuzda olduğu sürece ona muhtacız,bu da bir gerçek.
Kader KORELİ
04.01.2014, 22:07
Didier Zokora ve Emre Belözoğlu arasındaki ırkçılık davası hakkında yazdığım bir yazı: http://ortahisar.wordpress.com/2014/01/04/didier-zokora-ve-emre-belozoglu-arasindaki-irkcilik-davasi/
Samet Yildirim
07.01.2014, 22:52
Helal olsun Izini olmasina ragmen erken geldi...
reisin attığı dripplingleri biliyoruz.ona ileri çıkma defansa gömül diyen mra'ya laf diyin zokoraya el freni diyene kadar.bıraksalar işini yapsa sıkıntı kalmayacak.ama mra bosingwanın maloudanın zokoranın aykut demirin vs işini yapmasına izin vermiyor ki.yaslan geri gelen geçen koysun şamarlasın taktiğiyle olmaz.
TSemih61
08.01.2014, 00:27
Bu adamın MRA'dan önce de oyun yapısı böyleydi. Takıma ne istatiksel anlamda ne de futbol anlamında hiçbir katkısı yok. Takımda asıl gitmesi gereken Zokora'dır.
DeAgLeMaNyAq
08.01.2014, 00:54
Afrika kupalarından dolayı daha önce devre arası kampına katılamamıştı bir ilki yaşattı...
Zokora'nın oynamadığı maçlarda orta alanda az olan direncimiz tamamen kayboluyor. Mevcut kadro içerisinde Zokora'yı kesecek futbolcu yok.
Gider alırsın Zokora'dan iki gömlek üstün birini o mevkiye sonra Zokora'yı gönderirsin.
Zokora'nın futbolunu beğeniyorum.
20Colman
08.01.2014, 11:29
Zokora reyiz adamdır :D ama sene sonunda yerine daha iyi bi adam alınıp, gönderilmeli.
Turgay Atalay
10.01.2014, 09:09
Hayret bu futbolcuya kimse birşey yapmamış:) Bu maçta, Trabzonspora geldiğinden beri ayak basmadığı alanlara girdi, Janko futbolcu olsa gol bile atabilirdi:) akşam beğendim.
Didier Zokora, Doğan Haber Ajansı’na verdiği özel röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Trabzon’da olmaktan mutlu olduğunu belirten Zokora, şöyle dedi:
"Trabzon’a ilk geldiğimde tabi ki biraz zorluk yaşadım. Trabzon’dan önce son gittiğim şehir Sevilla’ydı. Orası da çok güzel bir şehir. Ondan önce ise Londra’daydım. Kentin olanakları çok iyiydi. Trabzon’da önceleri biraz zorluk yaşadım ama zaman geçtikçe alıştım. Trabzon’a gelmeyi kabul etme sebeplerimden biri de, Şampiyonlar Ligi’nde oynamasıydı."
"İÇ SAHADA KENDİMİZE GÜVENİYORUZ"
Sezonun ilk yarısında deplasman fobisine yakalandıklarını da vurgulayan Zokora, şöyle konuştu:
"Bu sezona iyi başlangıç yaptığımı ve devamını da iyi getirdiğimi düşünüyorum. Çünkü hocalarım her zaman bana güveniyor ve şans veriyor. Bende bana verilen o sorumluluğu kabul ettim. Evdeki maçlarda galip geliyoruz, ya da yenilmiyoruz ama dışarıdaki maçlarda kötü performans çizdik. Sebebini tam bilemiyorum ama bu kampta o sebepleri bulup çözmek istiyoruz. Evdeki maçlarda taraftarlarımızın desteği ve alışkanlıklar ile çok iyi maçlar çıkarıyoruz. Kendimize güvenimiz içeride daha fazla oluyor ve işimizi iyi yapıyoruz. Deplasmanlarda ise beraber oynayamıyoruz gibi bir görüntü ortaya çıktı."
"JUVENTUS GİBİ BİR TAKIM OLSUN"
Zokora, bugüne kadar Avrupa liginde önemli takımlarla oynadıklarını da vurgulayarak açıklamalarını şöyle sürdürdü:
"Avrupa maçlarında herkes sanki biraz daha üstüne koyuyor ve kendisini göstermek adına daha fazla bir şeyler yapıyor. Orada da başarı bundan dolayı geldi. Umarım orada da devam ederiz. UEFA kuraları çekilirken bir restorandaydım ve (İnşallah çok üst düzey bir takım çıkar) diye düşündüm. Juventus’u gördüğümde de çok sevindim. Çünkü her futbolcu böyle bir takıma karşı oynamak, böyle bir takıma karşı mücadele etmek ister. Eleyeceksek de, eleneceksek de böyle bir takıma karşı oynamak isteriz. Herkes o maçta elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Benim açımdan iyi bir kura oldu. Umarım kazanan ve turu geçen taraf biz oluruz."
"FENERBAHÇE PUAN FARKINI AÇMIŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR"
Ligin ikinci yarısında deplasman da kötü oynama alışkanlığını yok etmeleri durumunda tırmanışa geçeceklerine inandığını da vurgulayan Zokora, şöyle devam etti:
"Ligde sahamızdaki maçlarda iyi oynuyoruz ve kazanıyoruz. Şu ana kadar evimizde hiç kaybetmedik. Ligin ikinci yarısında deplasman maçları ile ilgili sıkıntımızı çözersek ben ligi iyi bir yerde bitireceğimize inanıyorum. Fenerbahçe puan farkını açmış gözüküyor ama 2. sıra ile 7. sıra arasındaki puan farkı yakın gözüküyor. Eğer deplasmanda kazanmaya başlarsak ilk dört içerisinde kalacağımıza inanıyorum."
"SEZON BAŞINDA SIKINTIM PARA GİBİ GÖZÜKSE DE ASLINDA PROBLEM SAYGIYDI"
Zokora, parayı hiçbir zaman sorun etmeyeceğini de vurgularkende şöyle dedi:
"Ben Trabzonspor’u ve bu şehri seviyorum. Çünkü ben futbola aşık bir insanım ve futbola aşık olan insanların şehri de Trabzon’dur. İnsanlar burada futbolu çok seviyorlar ve futbolu yaşıyorlar. Sezonun başında yaşadığım sıkıntı aslında para gibi gözükse para değildi. Aslında problem saygı problemiydi. Ben hep büyük takımlarda oynadım. 150 kere kendi ülkemin milli takımında oynadım, 5 tane Afrika kupası oynadım. Üçüncü dünya kupama gideceğim bu yaz. Ben hiçbir zaman insan ayırt etmem ve insanlara her zaman saygı duymuşumdur. Bu yüzden ben de o karşı saygıyı beklerim. O konuda bir sıkıntımız oldu ama o sorunu giderdik. Hocamız benimle konuştu. Takımımızda çok genç ve yetenekli oyuncular var. Yusuf, Zeki Yavru, Abdülkadir, Kadir ve Caner gibi. Onlara da yardımcı olmak için elimden geleni yapıyorum. Ben o eski dönemi kapattım ve işimi yapıyorum şu anda."
"EMRE BELÖZOĞLU ASLINDA BÜYÜK BİR OYUNCU"
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu’yla yaşadığı tartışmayla ilgili soruyu da yanıtlayan Zokora, bu konuda da şunları söyledi:
"O olayı unuttum diyelim ama sorduğunuz için cevap vermek istiyorum. İnsanları Allah yarattı. Rengimiz siyah veya beyaz olabilir. Oynadığımız takımlarda da birçok milletten insanlar var ve her zaman bir forma için oynuyoruz. Ben Trabzonspor için, o da Fenerbahçe için oynuyor. Çok iyi takımlarda oynadı. Saygı duyuyorum. Newcastle ve İnter Milan da oynadı. Aslında büyük bir oyuncu. Ama böyle bir sıkıntı yaşadık. Onu ben yargılayamam. O konuda gereken her şey yapıldı zaten. Onunla ilgili çok konuşmak istemiyorum. Ben insanları seviyorum. O konuyu unuttum ve onu yargılamak istemiyorum."
"DROGBA AYKUT’U SİNİRLENDİRMEYE ÇALIŞTI, ONU POROVOKE ETTİ GİBİ GÖRDÜM"
Galatasaray maçında Drogba’nın Aykut Demir ile yaşadığı soruna da değinen Zokora, vatandaşıyla milli takımda kaptanlık konusunda bir sorun yaşadıklarını da doğrularken şunları söyledi:
"Drogba çok iyi bir oyuncu. Dünyanın en iyi forvetlerinden biri. Bizim milli takımda yaşadığımız şey saygıyla ilgili. Ben saygıya çok önem veriyorum. Milli takımda kaptanlık ile ilgili sorun yaşadık. Ben en çok maç oynayan oyuncu olduğum için kaptan olarak devam ediyordum ama ona da kaptanlık verilmesi durumu ortaya çıktı. Ufak bir sorun yaşadık ama onu unuttum artık. Çünkü dünya kupasına gideceğiz. O birinci kaptan, ben ise ikinci kaptan olacağım. Başarı istiyoruz dünya kupasında. Galatasaray maçında ise Drogba, Aykut’un sinirli yapısını biliyordu. Bir yerden gördü ya da önceden öyle bir bilgisi vardı. Onunla biraz uğraştı, sinirlendirmeye çalıştı. Onu provoke etti gibi gördüm. Yanına gittim ve, 'Yapma, sen büyük bir oyuncusun’ dedim. Galatasaray maçında yaşadığımız budur."
"COLMAN’IN NOEL TATİLİ İÇİN KIRMIZI KART GÖRDÜĞÜNÜ DÜŞÜNMÜYORUM"
Colman’ın bilerek kırmızı kart görüp noel tatiline erken gittiği eleştirilerine katılmadığını da vurgulayan Zokora, şu ifaleri kullandı:
"Colman benim oda arkadaşım. Hatta şunu söyleyebilirim ki Trabzonspor’daki en iyi arkadaşım. Uzun zamandır aynı odayı paylaşıyorum. O yüzden onunla ilgili her şeyi söyleme hakkına sahibim. Bir hata yaptı. Onu çok net söyleyeyim. O maçta öyle bir dakikada o hareketi yapmaması lazımdı. Daha sakin olması lazımdı. Reira’ya uydu diyelim. Yapamaması gereken bir hareketti ama noel tatili için bunu yaptı diye düşünmüyorum. O an sadece bir hata yaptı. O hatanın bedelini hem biz hem kendisi ödedi. Hocamız zaten yabancı oyunculara gerekli esnekliği gösteriyor. Bu kampta da öyle oldu."
"BU SEZON BENİM EN İYİ SENEM"
Zokora, geldiği günden itibaren Trabzonspor’daki en iyi sezonunun geçirdiğini de belirtirken de şöyle konuştu:
"Buraya geldiğim ilk yıl iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Bir sonraki sezonda ise iyi değildim. Hem Afrika kupasından döndüm, hem de kız arkadaşımdan ayrıldım. Hem futbolla alakalı, hem de manevi sıkıntılarım oldu. İnsanın kafası rahat olmayınca bu performansına da yansıyor. Ama bu sezon benim en iyi sezonum. Hocalarımın bana duydukları saygı ve verdikleri sorumluluk beni ciddi anlamda iyi hissettiriyor. Bunu da çevremdeki insanlara yansıtmaya çalışıyorum. Trabzon gibi bir şehirde yaşıyoruz. Burada insanlar futbolla yaşıyorlar. Trabzon’da insanlar başarıya aç. Kaybedince her zaman gittiğim alışveriş merkezine bile gidemiyorum. Evimden çıkamıyorum. Kazandığımız zaman dışarı çıkıyorum. O zaman insanlar, ‘Zokora hoş geldin. Ne istersin, buyur’ diyorlar. Bu insanların futbolla yaşadığının bir göstergesi. Böyle iyi olduğum bir sezonda bir şeyler kazanmak istiyorum. Umarım ligde başarılı oluruz ve Avrupa liginde gidebileceğimiz en iyi yere kadar gideriz."
'BENİM MAESTRO DİYE LAKABIM VAR, O YÜZDEN GOL ATAMIYORUM'
Zokora, çok fazla gol atamamasıyla ilgili olarak da şunları söyledi:
"Benim (Maestro) diye lakabım var. Maestro takımı arkadan yönetir. Bende öyle bir oyuncuyum. Gol atamadığım yönündeki eleştirilere katılıyorum ama takımımızda gol atması gereken oyuncularımız var. Tabi ki bana düşerse bende atmak isterim. Ama ben defansif orta saha oyuncusu olduğum için benim görevim aslında o defansın önündeki bölgeyi ve takımın genelini yönlendirmek. Ben daha çok ona odaklandığım için gol gelmiyor sanırım."
6 ÇOCUĞUM VAR
Zokora, röportajın ardından eşi Dorcas’ın adını sahildeki kumlara yazdı. Bu sırada gelen bir dalganın ismi silmesine üzülen Zokora, son olarak 8 erkek ve bir kız kardeşi olduğunu, kendisinin de 5’i kız biri erkek 6 çocuğu olduğunu söyledi.
Yunus Emre SEL / DHA
38 yasina gore cok iyi kosuyor ;)
Samet Yildirim
11.01.2014, 00:48
Aykut Akgün ve Abdülkadir bi aralar zokora yerine oynamali diyneler vardi :))))))
Zokora iki bacagini kopar bu kadroda vazgecilmez.
evet, bu futbolu oynamak için zokora şart..
2.sayfalara kadar düşmüş.Bence takımın bukadar defansta sağlam kalmasının sebeplerinden biri.Çok koşuyor ve rakibe sürekli basıyor,ısırıyor.
tristram
25.01.2014, 22:06
herkes bu adama salliyor ama abartildigi kadar kotu degil bence.bugun mesela emre ile birlikte sahanin en iyisiydi.adamin mukemmele
yakin bir dripling ozelligi var.bunu surekli yapsa on numara bir orta saha olur.
İyi oynadı ama şu kasap hareketlerini bıraksın bugün hakem orada kırmızı kartı çekseydi ayıkla pirincin taşını.
DeAgLeMaNyAq
25.01.2014, 22:13
Faydası tartışılır ama Zokora'ya kaçak diyenler Malouda'ya ne diyor merak ediyorum. Bu maçta gördüğü kartla yine sınıra geldi. Zokora ve Colman cezadan dolayı çok fazla maç kaçırıyor...
Ercan DEMİRCİ
25.01.2014, 22:26
Tam fiyaskosun Zokora geldiğinde ne kadar sevinmiştim, şimdi gideceğin günü bekliyorum sabırsızlıkla..
bu maç enteresan biçimde iyi oynadı bence
Adem Akyüz'
25.01.2014, 23:11
Bu maç iyiydi. Malouda'nın yapması gereken topu alıp hızlı çıkışları bir kaç defa yaptı. diğer maçlarda da böyle yapması lazım..
90.dakikada öyle driblinge kalkabiyosun madem be adam niye ayda yılda 1 yapıyosun bunu.
Ali İhsan
25.01.2014, 23:18
Beşiktaş maçlarında bir efsane dripling yapmasa olmaz :)
Cafer Bulur
25.01.2014, 23:57
Takimin iyilerinden biriydi,genel anlamda begendim.
Ama yine yaziyorum,yol verilmeli bizim aradigimiz bizim ihtiyacimiz olan kan degil,sene sonunda yol verilmeli.
zulüm, selçuğun yerine zokorayı almamızla başladı..
gökhants1966
02.02.2014, 20:53
Hızı çok iyi.Bazen yaptığı dribblingleride etkili.Fakat oyun kurma yönü yok.Pasör özelliği yok.
Ama bizim aradığımız oyuncu değil.Bize selçuk tarzı oyunu iki yönlü oynayabilecek oyuncuya ihtiyacımız var.
DeAgLeMaNyAq
03.02.2014, 22:04
Adam öyle profesyonelki Rize'nin bizi ceza sahamıza hapsettiğini bildiği için en ufak müdahalede 1 dakika yere yatıp vakit çaldı... :)
atomantcum
03.02.2014, 22:34
Bugün çok çok berbat takımımzda olumlu bir şeyler söyleyebileceğim iki üç futbolcudan biriydi. Zaten iki tane filan pozisyon bulduk maç boyu, bunlar da zokoranın geriden getirdiği hızlı toplardı. Adrian ve Emre kötü paslarıyla harcadılar bunları. Adrian'a alışkındık ama Emre beklediğimizin çok altındaydı.
Hani "Kesinlikle oynamalı" falan demiyorum ama, "Zokora artık oynamasın" diyenlere lafım... Ya da lafım yok, siz neyin ne olduğunu zaten görmüşsünüzdür. :)
Steril61
03.02.2014, 23:16
Rakiplerin Trabzonspor üzerinde baskı kurmalarının en önemli nedeni Zokora'nın önündeki Maluda-Adrian-Olcan üçlüsünün yeteri kadar pres yapmamasıdır. Ancak şu da var ki Zokora'nın tekniği çok zayıf ve hücuma doğru düzgün top taşıyamıyor. Defansif açıdan her yere koşuyor gibi gözükse de savunması çok pasif. İlk müdahalelerde geç kalıyor. Rakip kalemize yöneldikten sonra zaten iş Zokora'dan geçiyor savunma dörtlüsüne kalıyor. Rize maçının özellikle ikinci yarısı çok kötüydü bence.
TSemih61
03.02.2014, 23:40
Bir kere senin orta sahan Zokora oyunu kendi sahasında oynamayı kabullenmiş bu yüzden takımdaki değişim Zokora ile başlamalı. Bu adam gönderilmeli ilk önce takımdan.
atomantcum
03.02.2014, 23:45
Bir kere senin orta sahan Zokora oyunu kendi sahasında oynamayı kabullenmiş bu yüzden takımdaki değişim Zokora ile başlamalı. Bu adam gönderilmeli ilk önce takımdan.
Adam ön libero. Ya ne yapacağıdı? Oyunu kendi yarı sahamızda kabullenen o bahsettiğiniz "orta saha" oyuncularına kızacaksanız yanlış adamın başlığındasınız. Hatta aslında orta saha oyuncularına kızmanın da pek anlamı olmaz, hedefler belli, ikisi de üç harfli.
Bud Spencer
04.02.2014, 11:19
Adam ön libero. Ya ne yapacağıdı? Oyunu kendi yarı sahamızda kabullenen o bahsettiğiniz "orta saha" oyuncularına kızacaksanız yanlış adamın başlığındasınız. Hatta aslında orta saha oyuncularına kızmanın da pek anlamı olmaz, hedefler belli, ikisi de üç harfli.
zokora ön libero bile degil...resmen ücüncü bir stoper
keske kurtulabilsek bundan
Varlığı bir dert, yokluğu yara.
Mert Acar
04.02.2014, 13:45
umarım son sezonu olur.geldiğinden beri güzel futbol oynayamıyoruz.
TSemih61
04.02.2014, 14:22
Ben teknik kadro ve yönetim değişse bile Zokora'nın futbol tarzının değişeceğini düşünmüyorum kardeşim. Bu adam oynadığı mevki itibariyle dünya da belki de takımına en az katkı veren oyunculardandır. Felipe Melo ile aynı mevkide oynuyorlar. Bir Melo'nun oynadığı futbola bak bir de Zokora'nınkine. Ön libero dediğin pres yapar stoperlerin arasına gömülüp rakibin gelmesini beklemez. Ön libero sadece savunma yapmaz hücuma da destek verir. Maalesef Zokora oyunun savunma yönünü bile iyi oynayamıyor. En basitinden örnek vermek gerekirsek, dün Olcan kanat oyuncusu olmasına rağmen kaç tane top çalıp atak başlattı. Zokora'nın bu görevini yaptığına çok az şahit oluyoruz.
Gökhan Uzun
04.02.2014, 14:23
Defans anlamında başarılı ama ofansif futbolda hiç yok. E günümüz futbolunda bu adam daha tutar mı? Döneminin en yetenekli oyuncularından biri Riquelme bile kaç sene önce oyunu sadece tek yönlü oynuyor diye gönderildi sonrasında üst düzey oynayamadı.
Sorun Zokora ile alakalı değil. Sorun Trabzonsporun oyuncu vizyonuyla alakalı. Çift yönlü oynayamıyorsan orta saha veya kenar oyuncusu olman zor be kardeşim.
Zokoranin oyun anlayisi ispanya, ingiltere gibi liglerde iş yapar
Ama bizim lig icin gereksiz bir oyuncu
Cunku bizim 4'lü savunmanin onunde ekstra birinin daha savunma yapmasina gerek kalacak kaliteli rakip atak organizasyonu yok cunku
Dawsofield
04.02.2014, 18:46
oynadığı mevkinin futbol tarihinde eşi ve benzeri yok kendine has.
ayrıca, çok klas.
Yasin Altuntas
04.02.2014, 18:47
Zokoranin oyun anlayisi ispanya, ingiltere gibi liglerde iş yapar
Ama bizim lig icin gereksiz bir oyuncu
Cunku bizim 4'lü savunmanin onunde ekstra birinin daha savunma yapmasina gerek kalacak kaliteli rakip atak organizasyonu yok cunku
Ondan ziyade dedigin liglerde bekler ölümüne bindirme yaptigi icin, stoperler kenarlar'a kayiyor, ve Öne libero ortadaki boslugu kapatiyor.
Ama beklerin geride kalinca, ataga 4 kisiyle cikiorsun, defansta 5 kisi kaliyor, ve Orta Saha olarak bir tek Colman kaliyor ve "Tüm orta sahayi sen idare et" diyorsun....
Giallorossi
04.02.2014, 18:55
Ne desem bos...
futbolu kendiceza sahasıla ortasaha çizgisiarasında göstermelik koşularla oynayan 33'lük 5m bonservisli fildişinin kaptanı bizim parlayan yıldızımız zoko reis!!! tez zamanda gidesin inş.
Samet Yildirim
06.02.2014, 19:41
Ilk yarida Adrian ile beraber sahanin en iyisiydi...
Cok önemli bir oyuncumuz okadar belliki...
Jackdaniels
08.02.2014, 12:35
futbolu kendiceza sahasıla ortasaha çizgisiarasında göstermelik koşularla oynayan 33'lük 5m bonservisli fildişinin kaptanı bizim parlayan yıldızımız zoko reis!!! tez zamanda gidesin inş.
Şu tarz yorumlara gülüyorum ya abicim gidin tenis falan izleyin futboldan uzak durun ya başka sporlara yönelin...
Muhammet YILMAZ
08.02.2014, 13:08
Şu tarz yorumlara gülüyorum ya abicim gidin tenis falan izleyin futboldan uzak durun ya başka sporlara yönelin...
Sen şimdi zokorayı beğeniyormusun :eek:
jack daniels'i fazla kacirdin galiba
Arkadas dusuncesini guzelce belirtmis
Iste arada birde senin gibi absurd cevap verenler cikiyo
Takim ilk 10'a girmenin mucadelesini yapiyoken
Daha gecen hafta rize karsisinda kaleye bir isabetli sutumuz yokken
Bu defansif anlayisla ilk yari ucer ucer gol yerken sen hala önstoper zokorayi savunabiliyosan sen bence hayatla ilisigini kes
O bölgenin adamı olarak ondan iyisi olmadıkça Zokora reyiz oynar.Bourceanu ile arasında tercih yapılacağını sanmıyorum.Beraber oynayacaklardır.
Samet Yildirim
08.02.2014, 23:38
Zokora muhtemelen stoper agirlikli oynayacak 2.devre.
Dogru olanida bu.
Reyiz sosyal medyaya gelmiş tekrar: https://twitter.com/dzokora5
Dergi twitter hesabından da yayınlandı.
bunun stoper oynamasını isteyen arkadaşlar vardı forumda
nerde onlar ?
bir yorumlarını alalım kendilerinin?
E. Okan Bülbül
09.02.2014, 21:35
Tottenham ve Sevilla dönemlerinde hep ön liberoydu Zokora. Ama geçen sene Fildişi Teknik Direktörü Sabri Lamouchi onu Kolo Toure'nin sakatlığında stoperde denedi. Hatta Nijerya ile oynanan Afrika Kupası çeyrek final maçında kötü bir performansa imza atınca turu da kaybettiler. Ama Zokora'nın stoperde asıl döküldüğü maç Meksika ile 2013 Ağustos'unda oynanan hazırlık maçıydı. Devreye girmeden 3 gol birden yiyince Lamouchi, Zokora'yı soyunma odasına hapsetmişti. O yüzden bu plan üzerinde Akçay'ın iyi düşünmesi şart.
Serkan Akcan 4 Şubat 2014 fanatik.com.tr
bunun stoper oynamasını isteyen arkadaşlar vardı forumda
nerde onlar ?
bir yorumlarını alalım kendilerinin?
ben onlardan degilidim, ama Zokora aslinda basariliydi stoper olarak, o hatayi yapana kadar. Bugün Aykut herseyi batirdi.
Ali İhsan
09.02.2014, 21:38
Gereksiz bir hamleydi ve üçüncü golde bu gereksizlik kanıtlandı...
Gereksiz bir hamleydi ve üçüncü golde bu gereksizlik kanıtlandı...
Ayakta dursaydı aldıydı topu.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
Fatih Özkan
09.02.2014, 22:07
Hayır yani kaymadan alsan o topu nolcaktı ?
Şekil mi yaptın ?
Al sana şekil!
Ali İhsan
09.02.2014, 22:18
Ayakta dursaydı aldıydı topu.
Gereksiz olan hamle stoperde oynatılmasıydı, pozisyondaki hamlesi doğruydu ama yapıyorsan adam gibi yapıcan, hamle yapmayıp koşsaydı rakibin önüne de geçebilirdi...
Fatih Öztürk
10.02.2014, 00:05
Sezon sonu gönderilmelidir.
Arif Timurcioğlu
10.02.2014, 00:10
Artık zokora stoper oynasın demez taraftarlarımız.
DeAgLeMaNyAq
10.02.2014, 00:29
Juventus maçında iki bekin dışında üçlü stoper oynayacağımız için Hoca hazırlık yaptı...
O nasıl bir müdahaleydi öyle, gülmekten yıkıldım.
Tottenham ve Sevilla dönemlerinde hep ön liberoydu Zokora. Ama geçen sene Fildişi Teknik Direktörü Sabri Lamouchi onu Kolo Toure'nin sakatlığında stoperde denedi. Hatta Nijerya ile oynanan Afrika Kupası çeyrek final maçında kötü bir performansa imza atınca turu da kaybettiler. Ama Zokora'nın stoperde asıl döküldüğü maç Meksika ile 2013 Ağustos'unda oynanan hazırlık maçıydı. Devreye girmeden 3 gol birden yiyince Lamouchi, Zokora'yı soyunma odasına hapsetmişti. O yüzden bu plan üzerinde Akçay'ın iyi düşünmesi şart.
Serkan Akcan 4 Şubat 2014 fanatik.com.tr
Bak adam görmüş olacakları.
Sefaenes
10.02.2014, 11:08
yerinde oynar oyniyamaz stopre den oynadi felaket ya bu adam daha ne kadar takimda kalip bizi sabote edecek en iyi yaptigi sey emreyi sakatlamasi ondan baska birsey yok isterse oynuyor iyoksa yatiyor defolup yollanmali sene sonu. Yedigimiz golde hatasini ancak 11 yasindaki cocuklar yapar
Harun-61
10.02.2014, 11:25
Caner ve Mustafa Akbas'a güvenmezsen sonun bu sekilde olur...
Fatih Birinci
10.02.2014, 11:26
Zokora sahtekarin önde gideni.....3.golde ne diye kayiyon topa ayakta dursan zaten bisey olmazdi
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Sırf bu adamı oynatmak için takımın bütün sitemi ile oynandı, sonuç da ortada.
ofluoglu
11.02.2014, 12:54
resmen artizlik yapmak istediği için golü yedik.
umut denen şey boyle bir kenara itilir.
Uğur Demircioğlu
11.02.2014, 13:18
Juventus maçı hariç oynatılmamalı artık.Sezon sonunda da gönderilmeli.
mertacar
15.02.2014, 12:43
Akhisar maçı : Zokora, hakem Ali Palabıyık'ın, 12 bin 40 metre koştuğu maçı sadece 8 bin 922 metre ile tamamladı.
Ahmet Kuru
15.02.2014, 19:59
bu takımdan gittiğin zaman yeni transfer yapılmışcasına sevineceğim....
Büyük maçlarda çok faydalı ancak her maçta oynamıyor oda çoğu yabancımız gibi.Oda başta sözü geçen bir hocanın olmayışındandır
TSemih61
15.02.2014, 20:55
Canı kırmızı kart istiyordu alamadı maalesef. Haftaya yine oynayacak.
Muhammet YILMAZ
15.02.2014, 20:56
Haftaya cezalı dedi spiker yanlış hatırlamıyorsam
DeAgLeMaNyAq
15.02.2014, 20:56
Ligde cezalı duruma düştü oynayamaz...
Giallorossi
15.02.2014, 20:57
Yat kalk Sadriye dua et sagolasin bütün sulaleni bakacak parayi verdi sana
bir tekme, bir de cl performansıyla 3 yıl iyi uyuttun
helal olsun.
serdaracıl
15.02.2014, 21:10
Gül gül son gülen iyi güler
Oyunu bozmak, çirkinleştirmek ve pat küt girmekten başka icraatı olmadı, olmayacak.
Kadro dışı bırakılmalı.
TSemih61
15.02.2014, 21:22
Ligde cezalı duruma düştü oynayamaz...
Bu akşamın tek sevindirici yanı o zaman. Hem oyun olarak hem karakter olarak takımımıza yakışmıyor.
Musa da pek masum değil de Zokora'nın bugün tek amacı kart görmekti resmen. Oyunu bıraktı, kart görmek için didindi durdu.
Top bize geçtiğinde 10 kişi oynatıyor.
Trabzonspor'da oynayan uzak ara en sahtekar oyuncu.
Juventus maçı son maçın olur insallah.
30 milyon lira maliyetin 30 vicdansiz
Nazim Can
15.02.2014, 21:50
Bugün resmen nefret ettim senden.
Ergin Demirci
15.02.2014, 21:52
Boş ilk 18 e alınmaz.
GUSTAVO COLMAN
Ali İhsan
15.02.2014, 21:54
Sözleşmesinde onbir oynatılması zorunludur gibi bir madde mi var?
dağlıca61
15.02.2014, 21:55
bu futbolcunun geldiğinden beri hangi maçın yıldızı olduğunu hatırlamıyorum çünkü değil yıldız olmak,iyi oynadığı yok.
atomantcum
15.02.2014, 22:58
Hemen asıp kesmeye gerek yok, zaten futbolcuya kızmak bana saçma gelmiştir. Kötüyse oynatmazsın, kötü oynuyor diye futbolcuya kızılmaz. Aldığı paraya laf etmek de çok saçma, sonuçta zorla almıyor o parayı, biz verdik ki aldı. Kimi ve neyi eleştirdiğinizin bilincinde olun bu yüzden.
Ayrıca Zokora'nın bizi kurtardığı çok maç oldu, bunu kabul etmek lazım. Ama bence de bu saatten sonra artık bizde yeri yok. Trabzonspordaki bu defansa gömülü futbol mantalitesinin değişme zamanı geldi. İlk 11'e kendisini asla yazamam. İyi bir yedek olabilir ama karakteri, kariyeri, takımda yaşadıkları vs. düşünldüğünde bu çok sıkıntı yaratacak bir durum. O yüzden ilk fırsatta kendisiyle yollar ayrılmalı.
Bedenen burda, ruhen nerde bilemiyorum.
Yedek kulübesinde Adrianla yan yana görünce ne kadar zengin bir takim oldugumuzu anladim...
Sefaenes
16.02.2014, 13:40
hadi fb yaklasiyor orada yine bir hareket yapar 1 sene daha takimda kalirsin. Fb maclarini 4 gözle bekliyen adam pardon cani istemedi gerci nezaman istiyorki fb cezali duruma düser.
Hüseyin Başoğlu
20.02.2014, 22:16
Zokora'nın iyi oynadığı maç oldu kötü oynadığı maç oldu ama ilk defa MAESTRO gibi oynadı.Helal olsun.
Zokorayı kullanmayı bilmiyoruz diye yaza yaza parmaklarım su topladı.
Çift önlibero ve 4-3-3 oynamaya mecburuz.
FC-ST-PAULI-61
20.02.2014, 22:17
Büyük Topcusun herzaman diyorum.10 numara futbol oynadi bugün maestro
DeAgLeMaNyAq
20.02.2014, 22:21
İsteyince oynuyor...
Emre ÖZTÜRK
20.02.2014, 22:22
Mükemmel bir maç çıkardın reis.Topla birlikte belkide takımdaki en hızlı oyuncumuz.Daha ofansif oynamalı.
Mustafa ile beraber takımın en iyilerindendi.
Hüseyin Başoğlu
20.02.2014, 22:24
İsteyince oynuyor...
abi bugün istemeninde daha ötesindeydi..
Ben hami hoca'ya bağlıyorum açılmasını istedi bence..
Daha önce hangi seçtiği maçta böyle oynadı ???
DeAgLeMaNyAq
20.02.2014, 22:30
abi bugün istemeninde daha ötesindeydi..
Ben hami hoca'ya bağlıyorum açılmasını istedi bence..
Daha önce hangi seçtiği maçta böyle oynadı ???
İlk sezonundaki Avrupa maçlarının hepsinde Tolga ile birlikte takımın en iyisiydi...
Hüseyin Başoğlu
20.02.2014, 22:32
İlk sezonundaki Avrupa maçlarının hepsinde Tolga ile birlikte takımın en iyisiydi...
Abi onu demiyorum..
Hangi maçında sürekli böyle ilerideydi...Normalde bir maçta 1-2 kere ofansa çıkardı...
Bu maç ofansa çıktığı kadar hangi seçtiği maçta çıktı ??
Ben hatırlamıyorum açıkcası :)
Süper Lig'de niye böyle değil anlamıyorum..
mertacar
20.02.2014, 22:37
Ulan yetenek olarak süperligde senin ayarında az topçu var.Ama malasef karakter den kaybediyorsun.
Ömer Öztürk
20.02.2014, 22:38
reiz akhisara falan konsantre olamıyor napsın hep böyle oynasa sırıtır takımda dışlanır :D
hami geldi açılır diye umuyorum ve hep böyle olman dileğiyle reis.
bordomavi1
20.02.2014, 22:39
sana çok sövdüm zamanında ama bugün çok iyi oynadın. helal olsun. inşAllah her maç böyle oynarsın.
Hüseyin Başoğlu
20.02.2014, 22:39
bence adamdan ne istediğimize bağlı...
Şenol hocada mra da bu adamdan hep defansı toplamasını istedi.hatta mra kendi ağzıyla zokoraya söylüyorum açılma diye dedi...
Hami hoca cesaret gösterdi bu adama açıl dedi adam ayıboğan gibi saldırıyor maşallah...
Kontra ataklarda colman denilen müsveddeden kat be kat hızlı ve daha iyi pas yapabiliyor...
İ. SARAL
20.02.2014, 22:40
Süperdi.
Çakıroğlu İhsan
Cok buyuk oynadi takimin ve sahanim en iyisiydi ayagna saglik
Berat Akçay
Bu maç için konuşuyorum.
10 üzerinden 10 puan
FC-ST-PAULI-61
20.02.2014, 22:43
20 yasindaki pogbanin yaninda atti topu depar atti pogba sadece faul yapabildi.Zokora gibi hizli,akilli ve sakin bir maestro bulamayiz.
Adam gibi Kadro kurup motivasyonun saglamaliyiz.Seneyede kalmali,daha sonra sözlesmesi bittiginde tesekkür etmeliyiz.Sampiyonlar Liginde olsun
bu Macta olsan efsane maclari var.
SpOtLesS
20.02.2014, 22:44
her topu geriye oynadı çıldırttı yaaa
Böyle maçların 1 numaralı adamıdır ligde ise derbiler hariç yeri tribündur.
her topu geriye oynadı çıldırttı yaaa
şaka mı ? öyleyse komik değil çünkü.
SpOtLesS
20.02.2014, 22:47
şaka mı ? öyleyse komik değil çünkü.
ne şakası ya kontraya çıkarken geri dönüyor bunu nasıl beğendiniz bu maç anlamadım 1 tane çaldığı pozisyon söyle bana
ne şakası ya kontraya çıkarken geri dönüyor bunu nasıl beğendiniz bu maç anlamadım 1 tane çaldığı pozisyon söyle bana
doğru tabi defanstan topu alıp gol atmalıydı. futbolda zaten geri dönmek diye bir kavram yok dimi. Abi açın üst düzey takımların maçlarını izleyin. topun sende kalması için geriye de dönecen yana da dönecen her yere de dönecen. Yaya tourede yapıyor bunu javi martinezde. Bana bu maç hariç bu kadar pas yaptığımız bir maç söyle ? + Kontraya kalkıyoruz da sanki çok adamla gidiyoruz. Ama yok önünde 10 kişi bile olsa zokora gidip atacak o golü. Neyse..
Çok iyi maç çıkardı. Böyle kontrollü oynadığı her maçta görünmeyen kahramanlardan oluyor.
Nazim Can
20.02.2014, 22:55
Macin en iyisiydi, evet ironi falan degil macin en iyi adami 33lük her lig macinda kacak dövüsen, her türlü hinlige kafasi calisan Zokora reis Juve macinin orta sahadaki en verimli oyuncumuzdu.
SpOtLesS
20.02.2014, 23:03
doğru tabi defanstan topu alıp gol atmalıydı. futbolda zaten geri dönmek diye bir kavram yok dimi. Abi açın üst düzey takımların maçlarını izleyin. topun sende kalması için geriye de dönecen yana da dönecen her yere de dönecen. Yaya tourede yapıyor bunu javi martinezde. Bana bu maç hariç bu kadar pas yaptığımız bir maç söyle ? + Kontraya kalkıyoruz da sanki çok adamla gidiyoruz. Ama yok önünde 10 kişi bile olsa zokora gidip atacak o golü. Neyse..
bana hikaye anlatma senin dediğin yaya toure senede 10-15 arası gol 10 asisstle oynuyor yıllık zokorada 584 maçta 3 gol 17 asisst yapmış ve trabzonsporda sadece 2 asisst yapmış defansif orta saha oyuncusuda olsa az çok gole katkı yapması lazım bizimki paso geri oynuyor ve bazı maçlarda yaptığı direk hatalarla puan kayıpları yaşatıyor
mertacar
20.02.2014, 23:07
20 yasindaki pogbanin yaninda atti topu depar atti pogba sadece faul yapabildi.Zokora gibi hizli,akilli ve sakin bir maestro bulamayiz.
Adam gibi Kadro kurup motivasyonun saglamaliyiz.Seneyede kalmali,daha sonra sözlesmesi bittiginde tesekkür etmeliyiz.Sampiyonlar Liginde olsun
bu Macta olsan efsane maclari var.
Cidden Pogba'ya yaptığını hareket neydi önüne nasıl atıp aldı o topu , daha doğrusu alacakken faulle durduruldu.
Yetenek olabilir ama ondan önemlisi karakter.Ve en kötüsüde yeteneğini kullanmaman.Ne yaparsan yap bu adam bizim ligde derbiler hariç maç oynamaz.
Samet Yildirim
20.02.2014, 23:08
Cok cok iyidi..
bana hikaye anlatma senin dediğin yaya toure senede 10-15 arası gol 10 asisstle oynuyor yıllık zokorada 584 maçta 3 gol 17 asisst yapmış ve trabzonsporda sadece 2 asisst yapmış defansif orta saha oyuncusuda olsa az çok gole katkı yapması lazım bizimki paso geri oynuyor ve bazı maçlarda yaptığı direk hatalarla puan kayıpları yaşatıyor
yaya toure zaten onları yapabildiği için dünyanın en büyük kulüplerini dolanıyor. Zokora da yapsa Trabzonla adını yan yana yazamazsın zaten emin ol. ayrıca orta da forvet namına bişey yokken zokoradan gol beklemekte ilginçmiş. herkes ronaldo bir zokora sırıtıyor sende haklısın.
SpOtLesS
20.02.2014, 23:14
yaya toure zaten onları yapabildiği için dünyanın en büyük kulüplerini dolanıyor. Zokora da yapsa Trabzonla adını yan yana yazamazsın zaten emin ol. ayrıca orta da forvet namına bişey yokken zokoradan gol beklemekte ilginçmiş. herkes ronaldo bir zokora sırıtıyor sende haklısın.
ben zokoradan gol bekliyorum demedim ben sadece takim ileri çıkarken önü boşken geriye dönmesi tamamiyle el freni başka hiç bişe değil
10 üzerinde 8,5. Çok diriydi be :)
Göktuğ Altuntaş
20.02.2014, 23:43
maestro gibiydi resmen bugün orta sahamızın en dirençli ismiydi :)
Maçta Pirlo'nun ismini duymadık. Zokora inanılmazdı. 10 üzerinden 19.
İskender YILMAZ
21.02.2014, 01:03
Böyle futbolcu yok arkadaş. Abartısız söylüyorum öyle maçlar oynuyor ki Javi Martinez'ten 3 gömlek üstün diyorsun, akabinde öyle bir futbol oynuyor ki Tavşanlı Linyit'ten deneme antrenmanları sonucu kovulur diyorsun.
Büyük maçlarda her daim büyük oynamıştır. Sırf bu durum gidip kalması arasındaki ikilemi çok zor bir boyuta taşıyor.
6Şafak Aydın1
21.02.2014, 01:08
pis küfürler yagdirmamiz lazim ama vallahi :-)
6Şafak Aydın1
21.02.2014, 01:10
ne colman ne zokora sut nedir unutmuslar resmen
Böyle futbolcu yok arkadaş. Abartısız söylüyorum öyle maçlar oynuyor ki Javi Martinez'ten 3 gömlek üstün diyorsun, akabinde öyle bir futbol oynuyor ki Tavşanlı Linyit'ten deneme antrenmanları sonucu kovulur diyorsun.
Büyük maçlarda her daim büyük oynamıştır. Sırf bu durum gidip kalması arasındaki ikilemi çok zor bir boyuta taşıyor.
Sadri bey becerip bol maç başı ücretli ve bol primli bir sözleşme imzalatabilseydi bugün başka şeyler konuşuyor olabilirdik belkide hakkında. Bu saatten sonra böyle bir sözleşme yapıp kontratını iki sene uzatma şansımızında olmadığına göre gidebilir seneye.
Bosuna demiyorum bu adama sahtekar. Istedigi zaman bizim ligin Top 5 oyuncularindan bir tanesi. Bugün gercek Zokora'yi gördük, Kayserispor'a karsi yine sahtekar Zokora'yi görecegiz. Topu sürmekten üsenen Zokora'yi. Istedigi zaman Ligde ne Melo kalir, nede Mehmet Topal.
yusuf bugün sonradan girdiği halde gidemezken ayakta duramazken bizim reis takır takır tabi seçicilikten keyfii :)
6Şafak Aydın1
21.02.2014, 01:18
Bosuna demiyorum bu adama sahtekar. Istedigi zaman bizim ligin Top 5 oyuncularindan bir tanesi. Bugün gercek Zokora'yi gördük, Kayserispor'a karsi yine sahtekar Zokora'yi görecegiz. Topu sürmekten üsenen Zokora'yi. Istedigi zaman Ligde ne Melo kalir, nede Mehmet Topal.
evli degilse evlendirelim zaten satamiyoruz belki bir ise yarar.
Bize geldiğinden beri oynadığı en mükemmel maçtı. Koştu, ısırdı, top tuttu, oyunu açtı her şeyi yaptı sahada. Lakabının hakkını bu akşam verdi. Maestro.
poetricus
21.02.2014, 07:49
Bize geldiğinden beri oynadığı en mükemmel maçtı. Koştu, ısırdı, top tuttu, oyunu açtı her şeyi yaptı sahada. Lakabının hakkını bu akşam verdi. Maestro.
Bu performansı görmek için sık sık Juventus'la maç yapmamız gerekecek galiba.
Dün çok iyi oynadı hakkını yemeyelim, adam büyük takımlarla oynadığımızda bir başka oynuyor.
umutberna
21.02.2014, 09:47
Kusura bakmayın ama senin iddianın ne olduğu belli değilse değil Zokora İbrahimovic takımında olsa motive edemessin.
Lig başladı , Trabzonsporun hedefini net bir şekilde dile getiren var mı. Biz ne olursa olsun her zaman şampiyonluğa oynanmasını isteriz, daha ligin başında ilk 6 , ilk yarı 24 puan gibi taraftarın beklentileri ile hiç örtüşmeyecek hedefler açıklanınca hem taraftar hemde takım soğudu.
Avrupa maçlarında yaşadığımız heyecanı ben son 3 yıldır hiçbir lig maçında yaşayamıyoru, fb ile oynadığımız maçlar bile anlamsızlaştı bu hedefsizlik nedeniyle.
Zokorayı ligdeki kötü oyunundan bende çok eleştirdim fakat hedefsiz bir takımın oyuncusu olarak ligdeki performansından dolayı onuda çok suçlayamıyorum.
Jackdaniels
21.02.2014, 13:37
Yaşına bakıp sahada yaptıklarını görünce bizim gençlerle olmaz bu iş diyorum...
bu maçtan sonra "sen bizle t....k mı geçiyon la?" deyip kadro dışı bırakılması lazım.
Bu maç çok iyi mücadele verdi demek ki canı istediği zaman oynuyor bunlar bu devran böyle gitmemeli..!
Ahmet Kuru
21.02.2014, 14:36
dün akşam sahanın yıldızı olmasına rağmen gönderilmeli...
Murat Engin Akyüz
21.02.2014, 20:45
Bu maalesef genel bir sorun sadece bizimle alakalı değil.Şampiyonluk yarışında olmazsanız bu tip adamlar hep rolantide oynuyorlar işte.Bosingwa da öyle Malouda da kim olursa olsun.Etrafını daha vasıflı oyuncularla doldurur ve hedefinizin olduğuna inandırırsanız verim alabilirsiniz bu tip oyunculardan(bence)
Samet Yildirim
21.02.2014, 23:24
Bu maalesef genel bir sorun sadece bizimle alakalı değil.Şampiyonluk yarışında olmazsanız bu tip adamlar hep rolantide oynuyorlar işte.Bosingwa da öyle Malouda da kim olursa olsun.Etrafını daha vasıflı oyuncularla doldurur ve hedefinizin olduğuna inandırırsanız verim alabilirsiniz bu tip oyunculardan(bence)
Altina imzami atiyorum.
Cafer Bulur
22.02.2014, 13:35
Juve macindan önce iyi oynayacak diye imza atabilirdi öyle de oldu.
Ben buna ragmen zokora nin yetersiz oldugu fikrindeyim bizi ileriye tasiyabilecek bir oyuncu degil.
En önemli eksiligi dikine oynayamiyor juve macinda da durum böyleydi.
Fatih Öztürk
23.02.2014, 01:05
Ne top oynadin be arkadaş tadi damagimda kaldı.
burasıdaTRABZON
23.02.2014, 01:22
3yildir ust uste 2 pas yapamayisimizin ve rakip kim olursa olsun baski yememizin sebebidir kendileri
Hüseyin Başoğlu
23.02.2014, 21:05
çok iyi zamanda kart cezalısı olmuş :) iki juve maçı arası bide bu maçı oynayamazdı..juve maçında lazım bize..
Ali İhsan
23.02.2014, 21:47
Sorun onda değilmiş, o yokken de aynı şekilde oynadık, aynı golden yedik...
Takımın üstünde bir hedefsizlik var, hedefli maç olunca topluca oynuyorlar, ligde Onur, Olcan, Mustafa hariç herkes yatış.
bu adamın böyle oynamasının sebebinin borceanu olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum acaba? kalabalık juve orta sahasını ikisi birlikte paspas ettiler resmen. arkasında defansif görev yapabilecek birisi olduğunda gerçek oyununu görmüş olduk...
Deplasmanda Juve maçında gösterdiği performansı bu akşam da ortaya koyar umarım .
berezilya
28.02.2014, 04:43
yanına özeri vermek zokoraya haksızlık.
Bud Spencer
28.02.2014, 09:24
is ahlaki diye bir sey yok sende zokora
sende sadece elin belinde maci izledin Ulan!
rakip saldirirken izledin! yalandan basmalarindan nefret ediyorum
sahtekar Adam!!! esini menajer gösterip kulüzpen 1milyon yürüten adamdan baskasini beklemek hataydi belkide
Evet Avrupa maceramız bittiğine göre o da jübilesini yapmış oldu böyle, Fenerbahçe maçında bir iki tane de tekme attı mı tamamdır.
serdaracıl
28.02.2014, 12:57
Kale direklerinin arkasi var oralara da saklanabilirsin. Aman top isteme sorumluluk alma
FC-ST-PAULI-61
28.02.2014, 13:16
Tek basina pogba,marchisio,vidala karsi mücadele etti.Adrian hanim yardima gelmedi.
Belçika ile yapacakları dostluk maçı için Milli takıma çağırıldı.
lizarazu
28.02.2014, 16:45
eliyle stoperle şuraya at buraya at demekten başka bi halt yapmıyor eskiden yanından geçen adamı biçiyordu şimdi o da yok.
berezilya
28.02.2014, 18:23
büyük tecrübe ve kariyer.DM nin tariflerinden biri.yanında colman olursa performansı artıyor.böyle bir tecrübeden gençler yararlanmalı.dünya kupasında izleyeceğiz büyük ihtimalle.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t1/1620946_616915358373634_149127608_n.jpg?oh=705c172 a287081b9edf891651f3f28ef&oe=53870B6C&__gda__=1400851179_d134f32c9038d507ccf106bf7c8f593 1
Soho Green's
Cafer Bulur
01.03.2014, 12:52
Tek basina pogba,marchisio,vidala karsi mücadele etti.Adrian hanim yardima gelmedi.
Zokoradaki cevheri nedense sadece sen görebiliyorsun,biz nedense göremiyoruz.
Adam juventus macinda adeta yatti sen mücadele etti diyorsun el insaf diyorum sana.
Takimin hepsi rezildi demek cok mu zor,illa birilerini korumak zorundamisin?
FC-ST-PAULI-61
01.03.2014, 14:55
Zokoradaki cevheri nedense sadece sen görebiliyorsun,biz nedense göremiyoruz.
Adam juventus macinda adeta yatti sen mücadele etti diyorsun el insaf diyorum sana.
Takimin hepsi rezildi demek cok mu zor,illa birilerini korumak zorundamisin?
Yahu ne bekliyorsun Adamdan orta sahada tek basinaydi juventusun orta sahasina karsi.Ne demek korumak,yalanmi söyledim tek basina pogba,marchisio vidala karsi mücadele etmedimi ? Birtek ben görüyormusum hee.
TSemih61
02.03.2014, 18:10
Takıma hiçbir katkısı yokken artık zarar vermeye başladı. Pasları bile isabetli değil. Henrique ile beraber takımda en sevmediğim iki oyuncu.
Takıma hiçbir katkısı yokken artık zarar vermeye başladı. Pasları bile isabetli değil. Henrique ile beraber takımda en sevmediğim iki oyuncu.
Aynen herkese katlanırım da zokora henrike ye asla.
alex geldikten sonra bu adamın sahtekarlığı iyice ortaya çıktı.
bu maç ne top çaldı, ne pas yaptı, ne de mücadele etti..
10 metre ileri, 10 m geri gitti geldi sadece
Gün gelecek, herkes bu adamın sahtekarlığını görecek diyordum, yavaş yavaş çıkıyor ortaya.
Haftaya lazım, sonrasında tribünün en güzel yerinde olur umarım.
Cafer Bulur
02.03.2014, 20:27
St.Pauli gelse de bugünkü zokorayi savunsa bize....
İstediğinde oynuyor istemediğinde oynamıyor. Böyle futbolcu ahlâkı olmaz .
Cafer Bulur
02.03.2014, 20:52
İstediğinde oynuyor istemediğinde oynamıyor. Böyle futbolcu ahlâkı olmaz .
Bazilarimiza zokora performansi hak adami oynamadigi halde reis ilan edersen tependen asagi yaptiginda sesini cikarmaya hakkin yok.
umutberna
02.03.2014, 21:16
Janko, Malouda , Zokora ; bu üç oyuncuyu bir gönderin bakalım maliyetler nasıl düşüyor.
Jackdaniels
03.03.2014, 09:33
Emre oynarsa bu sefer futbol hayatını bitirebilir..
Adem Akyüz'
03.03.2014, 10:04
Alex gelince bunun saha içinde ne kadar kaçak güreştiği daha net belli oldu .
Emrah Akcagöz
08.03.2014, 17:40
http://sv171.piclect.com/6630c7ba7ff863774a4738cd8f425365/e7fd31c6d/o/14/03/08/zokora.jpg
TSemih61
10.03.2014, 00:34
Hami Hoca bir gün izin vermesine rağmen dün gelmiş şehre. Bu adamın diğer oyunculardan farkı ne? Niye bir gün izin veriliyor? Zokora gibi beş para etmez oyunculara yıldız muamelesi yapıyoruz ya acayip sinirim bozuluyor. Maestro bozuntusuna karşı duyduğum nefret giderek artıyor. Oynadığı futbol da hiç tat vermiyor. Takımdan gitmesi gerekenler listesinde Henrique'den bile önde benim için.
Jackdaniels
10.03.2014, 10:29
Zokora Kadroda yok mu?
Harun-61
10.03.2014, 10:33
Zokora Kadroda yok mu?
Hami 18' almamis.
Jackdaniels
10.03.2014, 10:38
Hami 18' almamis.
İyi Halt etmiş şimdiden başladık saçmalamaya yani...Maçtan sonra görücem o anti zokoracıları ben geçmiş ola.
dağlıca61
10.03.2014, 16:24
Trabzon'da yaşadığının Trabzonspor'lu olmanın anlam, mana ve önemini algılayamamış bir futbolcu olduğundan kadroya alınmamıştır, dilerim aldığı paranın hakkını vermeyen,bu kadar yüksek ücretli futbolcular şehrimize nasip olmaz bir daha.
Reyiz sosyal medyada yeniden, kulüp tarafından da takip ediliyor. www.twitter.com/dzokora5 www.facebook.com/dzokora5
Reis evlenmiş.Allah mesud etsin.
Takımda nasıl bir arkadaşlık varsa,Zokora'nın düğününe sadece Bosingwa katılmış.
F. Yıldırım
03.04.2014, 23:36
Takımda nasıl bir arkadaşlık varsa,Zokora'nın düğününe sadece Bosingwa katılmış.
Colman ve Henrique'de idman'dan sonra düğün için İstanbul'a gitmiş.
Zokora yengeyi değiştirmiş. Hayırlı olsun diyelim.
Olan düğüne izinsiz giden oyunculara olmuş.
Burada yanlış olan düğüne izinsiz gitmek değil, o düğünde yönetimden kimsenin olmayışı ve düğüne gitmek isteyen oyunculara izin verilmeyişidir ama. Senin bir oyuncun evleniyor, tamamen dışlıyorsun adamı. Sonra da takım ruhu bekliyorsun. Oldu.
Cafer Bulur
04.04.2014, 21:31
Zokora yengeyi değiştirmiş. Hayırlı olsun diyelim.
Olan düğüne izinsiz giden oyunculara olmuş.
Burada yanlış olan düğüne izinsiz gitmek değil, o düğünde yönetimden kimsenin olmayışı ve düğüne gitmek isteyen oyunculara izin verilmeyişidir ama. Senin bir oyuncun evleniyor, tamamen dışlıyorsun adamı. Sonra da takım ruhu bekliyorsun. Oldu.
Yönetim ve diger yerli oyunculara davet verildiyse giderlerdi herhalde.
Burada suclu olan yönetim degil zokoradir,bu durumda bile onu savunmanizi hayranlikla izliyorum.
Cengiz Çubukcu
06.04.2014, 18:25
Bildiğim bütün küfürleri bu adama etmek istiyorum...ayrıca Trabzonspor da oynayan Afrikalılar yüzünden ırkçı olup çıkacağım...yattara haricinde aidiyet besleyen bir tane adam çıkmaz mı yahu...
Turgay Atalay
07.04.2014, 11:14
Katara mı gidersin ülkene mi gidersin nereye gidersen git ve bir daha dönme ahlaksız futbolcu müsveddesi
neymiş zokora'nın düğününe gitmek yasaklanmış... hadi ordan sen kimsinde millete düğüne gitmeyi yasaklıyorsun. mafyamısın.
düğüne giden colman henriq ve bosingwayı kutluyorum. hami de acil istifa etsin. piyon olmasın şah olsun olmadı vezir olsun
Takımın iyice cıkı çıktı ya bildiğin yönetim zaafiyeti var.
Bu gün futbolcu kardeşlerin sahada çimlerin üstündeyken sen neredeydin acaba?Ahlaksız,kişiliksiz herif!!!!!!
Cafer Bulur
11.04.2014, 13:21
Futbol sahtekari zokora takken düstü kelin göründü,gecmis olsun sana da bize de.:)
Saha içinde düşünceler farklı olabilir ama dışarda tam bir reyiztir Zokora :D
tristram
19.04.2014, 14:10
bourceanu'dan bin kat daha iyi.o geri pasi yapinca futbolu basit oynuyor zokora yapinca sahtekar..hadi ordan.bourcenu'dan cok daha ust duzey bir defansif orta saya oyuncusu..
adam dugun yapti diye kadro disi kaldi.
Travelair
19.04.2014, 14:55
Futbolculara kapasiteleri, yapabilecekleri paralelinde ücret verilir. Zokora istediği zaman oynuyor. Çoğu zaman istemiyor ve kafasına göre takılıyor. Eğer ortasahada oynuyorsan kaçak oynayamazsın
bourceanu'dan bin kat daha iyi.o geri pasi yapinca futbolu basit oynuyor zokora yapinca sahtekar..hadi ordan.bourcenu'dan cok daha ust duzey bir defansif orta saya oyuncusu..
Zokora'sın değil mi sen?Veya emmi oğlu...:mad:
http://i.hizliresim.com/8ngLZk.jpg
Trabzonspor'un Fildişili yıldızı Didier Zokora, facebook (http://www.facebook.com/dzokora5) ve twitter (http://www.twitter.com/dzokora5) hesaplarından yayınladığı video ile ülkesine seslendi.
Eylül ayında geçirdiği trafik kazasında, alınan raporlara göre alkollü olduğu tespit edilen Zokora hakkında açılan davanın duruşmaları sürerken, Trabzonsporlu futbolcu Fildişi basınında "Zokora iki sene hapis cezası aldı" haberleri üzerine açıklama yaptı.Yıldız oyuncu kazadan sonra aldığı arabayla kamera karşısına geçti.
Dünya Kupası öncesinde kendisine zarar verilmek için böyle bir haber yapıldığını ifade eden Zokora, yayınladığı video ile, ülkesinde yazılanların asılsız olduğunu, ülkesinden istenen adli sicil kayıtlarının henüz Türkiye’ye ulaşmadığını ve davanın sürdüğünü söyledi.
Cihansev
19.04.2014, 22:04
Zokora bourceanu dan daha kaliteli olabilir evet ama zokora 2 sezonda adam gibi oynadığı maçlar ya avrupada yada gs fb maçları.. esas görevi olan basmak yerine rakibi izlediğinden orta sahada çok rahat oynuyor rakipler.. bourceanu ise her maç 90 dakika rakibe basıyor.. hemde ciddi ciddi basıyor kız gibi değil
Fatih Özkan
20.04.2014, 00:12
Sahaya adım bile atmasın artık.
Samet Türkmen
23.04.2014, 18:46
Adam neredeyse her ay düzenli olarak forma getiriyordu bana :p
Şimdi kalk da başka birini bul :(
Çağatay_
24.04.2014, 16:42
Kaliteli oyuncu ama artık fizik olarak kaldıramıyor.
Pres gücü iyice azaldı ve izleyerek oynuyor. Aurelio'nun BJK'deki son zamanlarına benzetiyorum .
Umarım satıp 1-2 milyon euro kazanabiliriz.
Ahmet Kuru
26.04.2014, 12:24
inşAllah o formayı bir daha giymeyecek.!
burasıdaTRABZON
26.04.2014, 13:41
dünya kupası öncesi beyfendiye zarar vermek istiyorlamı ulan sana kim ne zarar verebilir senden daha fazla
Furkan S.
28.04.2014, 20:55
Sözleşmesi fesh edildi işte buuu :)
DeAgLeMaNyAq
28.04.2014, 21:00
3 sezonda 10'a yakın maçta takımın en iyisiydi onun haricindeki maçlarda hep rölanti takıldı. Aldığı ücreti hak ettiği söylenemez hele ki ödenen bonservis kulüp tarihine geçti. Emre'ye attığı tekme ile hatırlanacaktır. Yolu açık olsun...
Adem Akyüz'
28.04.2014, 21:03
Çok şükür kurtulduk. Fazla tazminat ödememişizdir inşallah..
Çok sevindim yolu açık olsun.
Elveda Zokora :)
Unutursak kalbimiz kurusun!
http://www.ucankus.com/img/zokora_emre_gerginligi_twitteri_salladi_h80361.jpg
http://www.sporx.com/img/2012/05/06/emre0.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=QcnfUup3JLY
villas-boas
28.04.2014, 21:09
ilk geldigin gunden beri senden nefret ediyordum. emreye attigin tekmeyle kendini iyi acindirdin .taraftarin gozunde kredin oldu o tekme sayesinde. 3 yil top oynayip 2 stoperin arasindan cikmadin . tek icraatin o oldu. iyi kaziklar attin. golu biraktim asisti biraktim bir isabetli sut atmadin. fulbolcu degilsin, yolun acik olsun , olsun ki bizden ileride para mara isteme dava acip
Emre'ye attığı tekme ile güzelce uyuttu bizi, neyse ki eziyet artık bitti.
TSemih61
28.04.2014, 21:14
Belki de en fazla mesajı yazdığım başlıktı burası. Bu senenin en güzel haberi. Farkında mısınız Zokora haftalardır yok ve takım çok az gol yiyor. Herkesin uyandığını görmek sevindirici.
Benim için futboldan daha fazla şeyler ifade ediyor Zokora.
Egoistliğine ya da serseriliğine vurun, farketmez ama o tekmeyi atması benim için çok şey ifade ediyor.Performansı vs'si benim için çokta önemli olmadı hiçbir zaman.
Futbolu bilen futbolculardandı, işin iyi tarafo kapalı kapıların arkasını da biliyordu. Çok takılmamak lâzım o tekmeyi atabilen futbolcuların gösterdiği performanslara.Zokora 50 asist 250 gol atsada her sezonumuz maksimum 3-4 olacaktı. Yapmadı yine öyle oldu.
Teşekkürler Zokora . . .
Murathan
28.04.2014, 21:23
Seni her zaman iyi anacağım zoko. Her şey için ve tekme için eyvallah. Yolun açık olsun
Oğuz ZEYTİN
28.04.2014, 21:29
Son yillarda Celustka ve Adrian'la birlikte en sevdigim yabanci oyuncuydu. En az sike kadar onemli bir suc islendi bu adama. Roller sikedeki gibi degisseydi, magdur olan Webo veya Sow olsaydi, dunya yerinden oynardi. Basin filan hikaye, Trabzonspor camiasinin etkisizligi, gucsuzlugu Zokora olayinda bir kez daha gozlemlenmisti.
Diger bir dusunulmesi gereken nojta ise Zokoralarin, Jankolarin, Maloudalarin zor gelip kolay gitmesi. Yonetici, hoca, taraftar bunu dusunmeli. Gerci biz dusunmeyi, cikarimlarda bukunmayi sevmiyoruz. Daha kolayi var: gol atarsa iyidir, kazanirsa superdir.
Henrique bile iki gol atinca muthis bitirici oldu ya, otesi mi var!
O tekme Turkiye'de hirsizin, namussuzun, ahlaksizin, sikecinin yaptiginin yanina kalmamasi icin mesajdi. Ama takim arkadaslari bile yaninda durmadi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.