PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Trabzonspor 1 - 3 Manisaspor

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12

ESER
17.09.2010, 22:36
bugun takima hicbir pozitif katkida bulunmayan taraftar en az sahadaki takim kadar bu maglubiyetde sorumlu..

resmen takimi uyuttular. onu da gectim ,haftalardir ligin en iyi futbolunu oynayan takimin stadi yari yariya bostu.. takimina birsey katmayan taraftar ile bu takim ne kadar motive olur , ne kadar basarili olabilir.. adamlar gule oynaya geldi,oynadi, yendi gitti , baski yok stress yok.. tebrik etmek lazim..

10 milyon liraya futbolcu almak yerine o paraya 3000 tane arjantinli taraftar transfer edelim:)

POYRAZ
Ister 4 yazariz, ister 10 yazariz.
Yazarsin ama iste böyle sonra essekten düsmüs karpuza dönersin.
Efendi olmak, rakibe saygi duymak lazim.
Fazla ucmayacaksin ki düstügün zaman böyle morarmayasin.

Benim aklim bir de Manisaspor'un hocasina takildi.
3. Golden sonra kol hareketi yapti serefsiz.
Bir hocaya yakisir mi öyle hareket it herif.

Kazanabilecegimiz bir maci kaybettik. Fazla takilmamak lazim.
Lig uzun bir maraton ama 2. yari bu bos yere kaybettigimiz puanlara cok yanacagiz.
Önümüzdeki haftaya bakalim.
Basarilar Trabzonsporum.

SEDER
[QUOTE=bkandil;1917152543]Daha 15 gün önce Umut'u satmaya kalktılar diye kıyamet koptu, anlık olaylarla sinirlenmeyelim, biraz sakin...

gardaş umutu satacaklar diye sabaha kadar uyumadım.üzüntüden değil sevinçten..satılmadığı gece gene uyuyamadım..oda üzüntüden..dünyanın en kötü forvetine saftrik bir takım tam 4 milyon euro verirken bu transferi her kim engellediyse ahirette iki elim yakasında...

Kazım Uzunboy
Olacaktı zaten böyle bir şey!..

Nazarlık diyelim.

Mustafa Umut
17.09.2010, 22:37
3. golü yedikten sonra gözledim doldu resmen..

r9emre
Maçın kaybedilmesinin tek sorumlusu,Makukula'nında bir b_kmuş gibi ortaya çıkmasının tek sebebi Şenol Güneş'dir bu maçta.

Fanatik34
Bu maci kaybetmemizin tek sorumlusu Senol Günes´tir. Oyuncu degisikliklerine söyleyecek laf bulamiyorum.

Bu takimin zaten Sampiyon olmasi cok zor, bugünde gördük niye oldugunu!!!

1. Sert bir takim degiliz!
2. Alternatifi bol bir takim degiliz!
3. Alanzinho´dan hala verim bekliyoruz, yazik cok yazik..Showman efendi!
4. Yattara´nin arkasini süpürebilecek oyunculara sahip degiliz. Yattara 90 dk. sahada kalmazsa böyle yenilgileri hazmetmek zorundasiniz. Adamn ölüsü 3 pozisyon hazirlar!
5. En önemlisi lider oyuncu yok, daha dogrusu sahadaki tek liderin Yattara!

Transfer dönemi bitti, artik tek care Teo ile Jaja´nin iyi bir ikili olmasini beklemek...

Hadi yenilgiyi gectim, bugün o sahada olsam Hikmet Karaman´in o kolunu k....sokardim:mad:

Emrah Akcagöz
Bu takım Liverpool maçlarında o güzel futbolu Ceyhun-Selçuk-Colman sayesinde oynadı bu takım her ne şartlar olursa olsun bu 3'lü oynamalıdır gör bunu Şenol hocam gör..!!

ilyskm
Sen tek başına mücadele veren Jaja' yı oyundan al yerine saman alevi gibi parlayan Alanzinhoyu koy. Bu takımdan acilen Umut, Ferhat, Yattara Şenol ve Sadri gitmeli...

BAHADIR33
17.09.2010, 22:38
toplamda 10 milyon avro verdiğin Alan ve Jaja kenarda oturacak,
ceyhun- barış falan oynayacak öyle mi?
hem de ceyhun sözleşme yenilemeye henüz yanaşmamışken...

cihatöztürk
hikmet karamanın kafasına kromponla uçmak istedim

atf61
hocanın oynattığı futbola kimsenin bişey dediği yok değişikliklerde çok büyük yanlışlık yapmıştır alanzinhoyu tekrar taraftarın önüne atmıştır ne bekledi bilemiyorum biraz önce denildiği gibi bi değişiklik yapılacaksa orta sahayı güçlendirmek uzun atılan toplardan faydalanmak için ceyhun u umutun yerine oyuna almak illaki jaja yı alacaksa onun yerine ceyhunu almak takımı daha sağlam yapardı ceyhun diyorum çünkü manisa kapandığında belki uzun boyuyla daha öncede yaptığı gibi skora etki yapabilir ve uzaktan şut çekme kabiliyeti olduğun için şunuda akliyeyim jaja neden çıktı onuda pek anlamış değilim ama vardır bi bildiği ......karamsarlığa gerek yok daha böyle şeyler bizim ve rakiplerimizin başına gelecek...
alanı attıda umutu atmadımı...şenol hoca biz öğrenci değiliz sende filozof...umutu bitirdin resmen bugün...sana hiç bu kadar salladımmı hatırlamıyorum....lig yeni başlıyo maşlıyo derenin altından sular geçer geyiğini bırakalım....şampiyonluk hayal hayal hayal...

Emin Danışmaz
Kayseri maçı kadrosudur.

...........................................Onur... ..............................................

Serkan........................Egemen.............. ...Giray...................Cale.......

................................Selcuk............ ....Colman................................

Yattara.........................................JA JA..........................Engin..........

...............................................TEO ................................................

Maceray gerek yok.

mashal61
hocanın oynattığı futbola kimsenin bişey dediği yok değişikliklerde çok büyük yanlışlık yapmıştır alanzinhoyu tekrar taraftarın önüne atmıştır ne bekledi bilemiyorum biraz önce denildiği gibi bi değişiklik yapılacaksa orta sahayı güçlendirmek uzun atılan toplardan faydalanmak için ceyhun u umutun yerine oyuna almak illaki jaja yı alacaksa onun yerine ceyhunu almak takımı daha sağlam yapardı ceyhun diyorum çünkü manisa kapandığında belki uzun boyuyla daha öncede yaptığı gibi skora etki yapabilir ve uzaktan şut çekme kabiliyeti olduğun için şunuda akliyeyim jaja neden çıktı onuda pek anlamış değilim ama vardır bi bildiği ......karamsarlığa gerek yok daha böyle şeyler bizim ve rakiplerimizin başına gelecek...
Ben de diyorum ki değişiklikler doğruydu. Jaja tamam hatasız oynuyor belki ama takıma katkı anlamında pas tercihlerini doğru kullanamadığı zamanlar oluyor ve belli ki hoca Alanzinho'yu alarak orta sahadaki pas trafiğini artırmayı amaçladı. Ceyhun ile bunu başaramazsınız. Yattara zaten kondisyon olarak 4 gün arayla 2 90 dk. kaldıracak durumda değil, mecburen Burak girdi oyuna. Sonlara doğruda belki uzaktan şut atar veya kafa ile gol atar düşüncesiyle oyunun ileri yıkılacağını düşünerek Ceyhun'u aldı diye düşünüyorum. Bence tüm değişiklikler doğruydu. Doğru olmayan son vuruşlardaki başarısızlık ve takım savunmasındaki aksamalardı. Bunun en büyük nedeni hakemin sinsi yönetimi ve takımın kondisyon olarak istenilen seviyede olmaması diye düşünüyorum.

Deniz Tosunoğlu
Trabzon taraftari cok ilginc... 6 macta ilk yenilgimiz.. Duyanda Sampiyonlar Ligi finalinde Giresunspordan yenildik sanir..

ertuuu
Umut'a neden yükleniliyor anlamış değilim. Yüklenilecekse Yattara, Colman, Teo, Giray var. Bunlara da yüklenirsek Umut'a da yüklenelim. Ama tek başına Umut'a bok atmanın bir anlamı yok.

doğru...
yattara-colman özellikle...
yattara-teo-alan-jaja-burak-umut-colman gibi hücumcuların hepsi mi kötü oynar aynı gün...
iyi oyunun arkasına kaçak oynayarak sığınanları eleştirmek lazım...

Gümüshane
Arkadaslar Ajansspor.com da Trabzonspor - Manisa basliginda 58.YORUM'da durdurdu Editör 20 dakkadir hep 58.ci yorum gözüküyor ve o 58.ci yorumda sivaslinin biri "Manisa Trabzona golbasti" yaziyor. o yorumda 40dan fazla oy aliyor. Editör sivasli heralde. bu arada sivasin plakasi 58

sirkan
17.09.2010, 22:39
havalara girersen boyle olursun....
rakibini herzaman ciddiye alman lazim demekki...

Cafer Bulur
Takimda bir tek ayakta kalabilen selcuk ve ilk yari itibariyle jaja vardi.

Digerleri tel tel döküldü,bazilari ise hic oynamadi.

Senol hoca da statik ve oyunu bazen okuyamadigini ortaya koydu.

Bazen futbolunuzla keyif vermeniz önemli degil,1-0 da olsa korumayi bilmelisiniz.

1-0 dan sonda hücumdaki 4 lüden biri cikmali ve orta saha güclendirilmeliydi.

Senol hocanin bu maglubiyette cok fazla payi var,hele jaja nin cikip alanin girmesi futbolun dogasina aykiriydi.

Kaan
Umut'a neden yükleniliyor anlamış değilim. Yüklenilecekse Yattara, Colman, Teo, Giray var. Bunlara da yüklenirsek Umut'a da yüklenelim. Ama tek başına Umut'a bok atmanın bir anlamı yok.

Umut'tan başka günah keçisi bulamadık daha abi. :)

Hadi diğerleri neysede colmanın ne suçu var adam çok çok alakasız, en verimsiz olduğu bir mevkiide oynadı.

En verimsiz olduğu bir mevkii orta sahamıymış ? :) İlginç.

Ha bu arada unutmayalım, Umut'un da asıl mevkiisi sol kanat değil. ;)

Fanatik34
Birseyi unutmusum..ne zaman Sampiyon oluruz?

Ne zaman deplasmanda 40´a yakin Puan toplarsak:cool:

EmreYavuz61
Sen tek başına mücadele veren Jaja' yı oyundan al yerine saman alevi gibi parlayan Alanzinhoyu koy. Bu takımdan acilen Umut, Ferhat, Yattara Şenol ve Sadri gitmeli...

şenol sadri istifa diyosan bence sen forumdan gitmelisin senin gibi adamlar yüzünden şampiyon olamıyoruz zaten...şenol güneş gitsinmişş...

ESER
hala lig sonuncusu sıfır puanlı manisadan 3 yememizi seyirciye bağlayanlar var. gülmekten başka yapacak bişi yok.
jajanın çıkması büyük hataydı ki o çıkmasa biler bu maçı ruhsuz hareketlerle çeviremezdik.
sadri şener çok sevdiğim bir insan ama 3 5 kuruş için makukula yı almamanın bedelini trabzonspor bu gidişle ağır ödeyecek. makukula gösterdi ki ben gol kralıyım istediğim zamaan istediğim yerden gol atarım dedi.
yani kısacası makuukula bugün tam olarak yönetime bir kapak olmuş oldu.

abi seyirci elbetde birinci dereceden sorumlusu olamaz maglubiyetin ama bugunku maglubiyeti tetikleyen onsurlardan biriydi.. turkiyenin en iyi futbol oynayan takiminin taraftarinda hic mi cosku olmaz, hic mi takimini motive etmeye calismaz,..

Deniz Tosunoğlu
ve Alan elinden gelen gayreti gosterdi.. Alanzinhoyu elestirmek haksizliktir.

r9emre
17.09.2010, 22:41
Bu takım Liverpool maçlarında o güzel futbolu Ceyhun-Selçuk-Colman sayesinde oynadı bu takım her ne şartlar olursa olsun bu 3'lü oynamalıdır gör bunu Şenol hocam gör..!!

Aynen öyle.Barça bile 3 orta sahayla her maçına çıkarken neyine güvenip sen böyle bir kadroyla çıkarsın sahaya.Şu takımda ilk 11'e en başta yazılacak adam Ceyhun Gülselam'dır diye diye bir hal oldum.Adam bütün defans hatalarını,orta sahanın defansif zaaflarını kapatan oyuncu kör gözlere nasıl sokmak lazım artık bunu bilemiyorum.Selçuk-Ceyhun-Colman bu 3'lüyü bozarsan Kayseri'de,Bjk'de çok güzel sallar bize 3'er tane.

Kenan Berber
81 il var ülkemde ve biri hariç hepsinde şampiyonluğu kutluyor sokaklar. Bizim mahalle bekliyor bizim sokaklar, bizim uşaklar… O kupayı hasretle, özlemle bekliyor. Rica ederim sıkılmadık, bıkmadık çünkü hasret arttıkça özlem, kavuşmalar daha öte olur biliyoruz.
. Sizlere bir sır daha vereyim biz -yani bordo mavi yürekler- bir gün yeniden şampiyonluğun öyküsünü yazacağız. En ötesini yaşayacağız kavuşmaların o gün. Karadeniz taşacak toprak bordo kokacak yağmur mavi yağacak...

objek
Trabzonspor senelerdir bunu hep yapiyor bu gibi sok yenilgiler hep pusuda bekliyor hangi hoca hangi oyuncu gelirse gelsin durum deyismiyor

Deniz Tosunoğlu
bide artik vazgecelim bu su kötü huyumuzdan.. Futbol takim oyunudur. Koskoca Trabzonspor 2-3 kisiye mi bagli?

Özkan Şentürk
toplamda 10 milyon avro verdiğin Alan ve Jaja kenarda oturacak,
ceyhun- barış falan oynayacak öyle mi?
hem de ceyhun sözleşme yenilemeye henüz yanaşmamışken...

Düzgün bir takımla sahada olmak istiyorsan bu olacak.Yok eğer maç plajdaysa al yattarayı da senden iyisi yok.

kaptans
bugun takima hicbir pozitif katkida bulunmayan taraftar en az sahadaki takim kadar bu maglubiyetde sorumlu..

resmen takimi uyuttular. onu da gectim ,haftalardir ligin en iyi futbolunu oynayan takimin stadi yari yariya bostu.. takimina birsey katmayan taraftar ile bu takim ne kadar motive olur , ne kadar basarili olabilir.. adamlar gule oynaya geldi,oynadi, yendi gitti , baski yok stress yok.. tebrik etmek lazim..

10 milyon liraya futbolcu almak yerine o paraya 3000 tane arjantinli taraftar transfer edelim:)
bende anlamıyorum günler öncesinden biletler tükendi yok saha tıklım tıklım olacak taraftar ayrı hazırlandı bu maça gibi cümleler duyuyoruz hafta içinde bide bakıyorsunki statın yarısı boş şu stadı bile tıklım tıklım dolduramıyorsak bazı şeyleride hak etmiyoruz demektir...taraftar sahip çık çıkamıyorsan yıkın stadı zorunlu istanbulda oynansın biz çıkarız emin olun

SEDER
kayseri maçı kadrosu şudur: umutun 18 de olmadığı herhangi 11 kişi..

mashal61
Hakem 1-3 lük skordan sonra rahat rahat maçını yönetti ve doğru maç yönetebileceğini de gösterdi. Ama oraya kadar alttan alttan, alttan alttan. Bir daha Abitoğlu diye bir şey duymak istemiyorum. Eğer maçımıza bir daha verilirse gerekirse tek başıma tepki gösteririm.

Tolga Han
17.09.2010, 22:42
en çok üzüldüğüm şey de manisasporun ilk puanını bizden alması oldu :(

BiZe HeR YeR 61
Makakula'yı topcu yaptık helal olsun bize. Bu arada iyi hırs yapmış ..:D

İsmail Coşgun
Öncelikle rakibe saygıyı ve ayaklarımızı yere sağlam basmayı ögrenmeliyiz..

İlyas Onat
Kendinizi arabeske verin. Kafanız dağılır, iyi gelir.

O dediğinde çok mahiriz zaten.
"Öldük bittik eyva eyva" durumu yok arkadaşlar.
Sakin olalım.İlk yarının son dakikalarına kadar 4'e 5'e tamamlarız bu maçı havasını verdi bizim takım.
Teofilo o pozisyonu gole çevirse fark da gelecekti zaten.

Deniz Tosunoğlu
en çok üzüldüğüm şey de manisasporun ilk puanını bizden alması oldu :(

hikmet karamanda tam bizi buldu...

Cağaloğlu
17.09.2010, 22:43
arkadaşlar beni korkutan oyunun kötü olması veyada hatalarımız değildir beni korkutan takımda trabzonspor ve trabzon ruhunun yokluğu ayrıcada hırs "h" sinin olmayışıdır.

Deniz Tosunoğlu
17.09.2010, 22:43
1-0dan sonra oyuncular galibiyet huyundaydi degilmi?

cihatöztürk
17.09.2010, 22:44
ceketimi aldım gidiyorummm

kürşat şen
a.akerde maç kaybedilmez ya.olmaması gerekn bi mağlubiyetti moralim çok bozuk.lig sonuncusuna yeniliyoruz.bu manis şenol hocayı bie kere daha yenmişti trabzonda 2-1 hatırlıyorum:(

Mert Oğuzlu61
maçta fatih tekke diye bağıranlar için şuraya çok şey yazardım ama gereksiz yere banlanmak istemiyorum.

sizin gibi taraftar olmaz olsun, es es bursa maçında gördüm büyük taraftar nasıl olurmuş, takımı nasıl etkilermiş, 1-0 dan ''zorlaya zorlaya'' 2-1 kazanmayı bildiler hatırlayın o maçı.

taraftar işte budur....

atf61
Trabzon taraftari cok ilginc... 6 macta ilk yenilgimiz.. Duyanda Sampiyonlar Ligi finalinde Giresunspordan yenildik sanir..
yok kardeş yok biz yıllardır bu aptallıklar yüzünden şampiyon olamıyoruz...sen şenolsun...karşına yeni gelmiş hikmet karaman var....ben bunu hafta boyu düşündüm...bu adam tam usta konsantrasyon ve taktik ustası....senin takımın dalga geçiyo hazırlayamıyosun...işte şampiyonluk böle kaybediliyo...laa morinho gelse lig sonuncusuna puanmı verilir...deliriyorum yineee

Merve H.Oğlu
Pes diyorum başka da bir şey demiyorum!!!

Aker
En verimsiz olduğu bir mevkii orta sahamıymış ? :) İlginç.

Ha bu arada unutmayalım, Umut'un da asıl mevkiisi sol kanat değil. ;)

İlginç yorum, keşke diğer yazılarımıda okusaydınız. Colmanın bu maçtaki mevkiisine dikkat edin lütfen, nerede zorunlu olarak oynatıldığına.

Deniz Tosunoğlu
17.09.2010, 22:45
macta fatih tekke diye bagiranmi vardi?? var ise bunlara sabaha kadar tokat atilmasi gerekir.

ilyskm
17.09.2010, 22:45
Ah be Şenol hocam vermiş adamlar 3,5 milyon € sat gitsin, adam sana poz yatı diye Liverpool maçında kadro dışı bırak 3 gün sonra Antalya maçında 11 de oynat. Sormazlar mı adam bu ne perhiz ne lahana turşusu? Sivas ile dalga geçer gibi oynarsa adamı böyle yaparlar. Manisanın puanı olmadığını biliyorsun ve TD değişikliğinin nelere kadir olduğunuda biliyorsun ama Hikmet Karaman dene dallamanın oyununa geliyorsun. yazıklar olsun önce Antalya sonra Manisa. Sormak lazım nasıl şampiyon olacaksın...

Murat SİSMAN
17.09.2010, 22:46
Sedat, "Büyükşehir Belediye'"in arasına . (nokta) koy, zira yanlış anlaşılabilir :D:D:D

:D birşey kaçmıyor be :D

Cafer Bulur
Hacisalihoglu ve sözde 4 yönetici de kina yakabilir.

Amaclarina ulasmis oldular,tekere comak sokmayi iyi becerdiler.

Fatih
Yattara kanatta oynayan forvet oyuncusudur önce bunu anlaması lazım Şenol Hocanın.Aynı şekilde Jaja da serbest oynamayı seven forvet oyuncusudur.Umut ve Teo ile toplam 4 forvetin oluyor.Bu adamların yükünü Selçuk ve Colman'a yıkıyorsun bu adamlar da haliyle bu yükü kaldıramıyorlar.Bundan sonraki maçlarda yapılacak tek şey Selçuk-Colman-Ceyhun üçlüsünü yeniden sahaya sürmek Yattara-Jaja ve Teo'yu da önlerine koymak olmalı.

ESER
Hakem 1-3 lük skordan sonra rahat rahat maçını yönetti ve doğru maç yönetebileceğini de gösterdi. Ama oraya kadar alttan alttan, alttan alttan. Bir daha Abitoğlu diye bir şey duymak istemiyorum. Eğer maçımıza bir daha verilirse gerekirse tek başıma tepki gösteririm.

gecmisteki sicili bozuk olsa da bugun kotu bir mac yonetmedi.

bkandil
Oy oy oy,

Gelelim en can alıcı sorulara

1- Şenol güneş takımı maça hazırlayamamış olmasının sebebi hafta içi bazı yerlerde çıkan "istifa edecekti fakat Hacısalihoğlu tarafından devam etmesi yönünde ikna edildiği" haberlerinin doğruluk payı mıdır?

2- Umut'ta bugün görülen isteksizliğin/konsantrasyon eksikliğinin sebebi nedir? Zira kadro dışı bırakıldığı Liverpool maçının akabinde oynadığı Antalyaspor maçında bile bu kadar isteksiz ve dağınık değildi...

Hafta içi yönetim bazında gelişen olayların Şenol Güneş ve Umut dışında kalan isimleri zerre kadar etkilediğini düşünmüyorum. Onlarınki sadece sivasspor maçının verdiği rehavetin yansıması idi...

Sümeyye Şahin
Totemlerim de kurtaramadı bu sefer.

'HH istifa etmiş, işler iyi gitmeye görsün' totemimiz haricinde tabii.

Krtik haberlerden sonra, dolup taşan başlıklarda, şu olacak bu olacak denilen yorumları gülerek okurken, şaşkınlıkla gerçekten de oluşlarına tanık oluyorum tek tek.

Olsun olsun.
Keşke olmasaydı ama, bu maçta keşkelerin içinden çıkılmaz,
Olmalı diyelim şu anlık bu kadarı.
Var daha lige.

'Maşallah'larımızı da, daha da geç kalmadan yapıştıralım futbolcularımıza.

Emre ÖZTÜRK
Artık önümüze bakmamız gerekiyor.Haftaya Kayseri'yi yeneceğimizi düşünüyorum.Glowacki takıma katılınca savunmada ki açıklar kapanacaktır.Şenol Hocamız da gerekli dersleri almıştır bu maçtan.(inş.)

Kazım Uzunboy
macta fatih tekke diye bagiranmi vardi?? var ise bunlara sabaha kadar tokat atilmasi gerekir.

Eğer öyle bir olay olduysa ne tokatı hey gidi...

zafercalikoglu
17.09.2010, 22:47
bu yenilgi şampiyonlugun habercisidir arkadsaşlar.

Deniz Tosunoğlu
hikmet karamanin aciklamasi vardi:''trabzonu her tarafindan analize ettik''. Ben olsam 2-3 degisiklik yapardim kadroda.

SEDER
birde şunu merak ediyorum, alanzinho umuttan daha çok koşup daha iyi işler yapmasına rağmen neden her hoca ısrarla umutu oynatıyor..bu adamda şeytan tüyü mü var..

İsmail Coşgun
İçerde dışarda Selçuk, Ceyhun, Colman üçlüsünü bozmamalıyız. Takımın bütün pres gücü bu üçlüye bağlı. Kazanmak için çıkan takıma böyle elek oluruz yoksa!

DİNÇ
17.09.2010, 22:48
Göbekli Makakula bize tam anlamıyla bir ders verdi...

Teşekkürler Makakula...

Bize haddimizi bildirdin...

Bizi kendimize getirdin...

Değil bir bardak soğuk su 1 koca sürahiyi bitirdim...

Buz gibi...

Banamısın demedi...

Hala içim yanıyor...

Cafer Bulur
Manisa gibi bir takima yenilmek söyle dursun adeta teslim oluyorsan sampiyonluktan bahsetmemelisin.

Avni akerde böyle basit puanlar kaybettigimiz sürece sampiyonlar ligi sadece tatli bir hayal...

ertuuu
Pes diyorum başka da bir şey demiyorum!!!

böylesine pes dersen kaybedersin.
diyecek başka şeyler var ama burda söyleyince de gri gandalf olursun yine sen kaybedersin ya. neyse...

Kaan
Onların atak oyuncularının formunda olması ve bizim atak oyuncularımızın formsuz olması bu skoru getirdi.

Napoli
Takım Lıverpool ilk maçıncaki kadro ile yenemıyeceği takım yok

Umut yerine Engin...

Murat SİSMAN
17.09.2010, 22:49
İlk golü attığımızda kendimizi açıkcası galip ilan ettik.

Aker

Şenol hocam artık maça göre kadro yaparsa, futbolcular artık her maçı önemserse yani rakibi küçümsemezse neden olmasın.

Muhammed
Ne zaman bir maç başlığına fark atarız tarzı yazılar yazılsa o maçta puan kaybediyoruz.

İsmail Coşgun
hikmet karamanin aciklamasi vardi:''trabzonu her tarafindan analize ettik''. Ben olsam 2-3 degisiklik yapardim kadroda.

Sen orda asla olamayacağın için hiç boşuna konuşmana gerek yok!

arifberkay
Yattarayı bir haftada sanal kahraman ilan ederseniz başınıza bu gelir........

atf61
Oy oy oy,

1- Şenol güneş takımı maça hazırlayamamış olmasının sebebi hafta içi bazı yerlerde çıkan "istifa edecekti fakat Hacısalihoğlu tarafından devam etmesi yönünde ikna edildiği" haberlerinin doğruluk payı mıdır?

2- Umut'ta bugün görülen isteksizliğin/konsantrasyon eksikliğinin sebebi nedir? Zira kadro dışı bırakıldığı Liverpool maçının akabinde oynadığı Antalyaspor maçında bile bu kadar isteksiz ve dağınık değildi...

Hafta içi yönetim bazında gelişen olayların Şenol Güneş ve Umut dışında kalan isimleri zerre kadar etkilediğini düşünmüyorum. Onlarınki sadece sivasspor maçının verdiği rehavetin yansıması idi...
yemin ediyorum 1. maddeden haberim yok ama...bugünkü maç pis kokular yaydı...değişiklikler....bu tarftarı eşek yerine koyanların allah belasını versin...

esra61
kötü bi sonuç aldık hiç beklemediğimiz anda goller yedik ve şok etkisi yarattı üzerimizde....
oldu bitti artık geçmişte kaldı önümüze bakalım...iyi bi kadromuz var,takımımıza ve ŞENOL HOCAYA güvencim tam....daha lig bitmedi.bi mağlubiyetlede hmoraller bozulmasın.unutmayın karadeniz fırtınasıyız biz;)

Deniz Tosunoğlu
17.09.2010, 22:50
henüz ilk maglubiyetimiz. bu kafayla hayatta sampiyon olamayiz..

Uğur Odabaş

Eğerki laf olsun diye yazmadıysan bu cümleni alkışlarım ben abim :)

:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:

bahadır2561

Teo o pozisyonları atsa maç 3-0 olsa teşekkür mü edecektiniz HH'ye ?

Ne alakası var?

ilyskm
Tek suçlu Şenol Güneeeeeeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş, Hikmet Karaman 1-0 dan sonra sahada ne yaptığını bilen bir şekilde oynadı sen ne yaptın 5 dakika içinde aynı yerden aynı şekilde 2 gol yedin.... Formaları değiştirmiş olsaydık inanın maçı 4-3 alırdık. Çünkü Şenol Güneş hiç bir zaman kötü giden bir maçı çevirememiştir. Şenol hocaya tavsiyem Hikmet karamandan ders alması....

Gümüshane
Baksen su AJANSSPORA Trabzonspor Manisaspor Basliginda 58.ci yorumda durdurdular. Sivasli bir arkadasin "Manisa Trabzona golbasti" Yorumunuda en üste almislar. 35 kisi oy vermis resmen o yoruma. Editör les gibi agzin kokuyor. O yorum 58 oy alinca yorumlar gene acilacaktir. Kendi gözünüzle görün. komik bir durum. http://www.ajansspor.com/yorum/?h=251497#yorumekle

mashal61
gecmisteki sicili bozuk olsa da bugun kotu bir mac yonetmedi.
Demekki başka maçları izledik.

İsmail Coşgun
Trt1'de geniş özet veriliyor!

Kaçırmayın derim..(!)

ESER
17.09.2010, 22:51
her iste bir hayir vardir diyelim , tahta cikinca garibana hulufe dagitmayi cok seviyoruz, yine bir rakibi kucumsedik yine bir Trabzonspor klasigi yasadik. ve yine bir sivas maci bizleri kandirdi...

Murat SİSMAN
Takım Lıverpool ilk maçıncaki kadro ile yenemıyeceği takım yok

Umut yerine Engin...

Bunda kesinlikle hak veriyorum ;)

Muhammed
Jaja neden çıktı anlayan var mı?

Hasan ZAİMOĞLU
17.09.2010, 22:52
iyi oldu bu mağlubiyet hiç değilse rehavet ortamı ilk başta kökünden gitmiş oldu. lig tv spikerleri maç başında yere göre sığdıramadıkları yattarayı 2. yarı yerin dibine soktular ya şaştım kaldım .

iso_4939

Ne alakası var?

aynen kardesım bu ne sacma teori anlamadım sankı hoca ıstıfa ettı bırakın boyle mazeretlerı yakısmıyor....

Cafer Bulur

Ne alakası var?
Takim istifalardan ister istemez etkilendi bence.

Yönetiminizde bir belirsizlik sözkonusu ise etkilenmis olabilirler.

bahadır2561

Onu kimse anlamadı. . .

Umut neden 80 dk filan oynadı onu bilen var mı?

İlyas Onat

Nasıl yaptılar hocam o işi?

Şenol Hoca'yı derbeder mi kıldılar giderek?
Taraftar ikiye bölündü de maç boyunca birbirine mi girdi?
Futbolcular Hacısalihoğlu'nun ardısıra matem havasında mıydılar?

Tamamen saha içi nedenlerle izah edilebilecek bir mağlubiyet. Lüzum yok bunlara. Yüceltmiş oluyoruz muhteremleri.

Sefa Murat Dokuz
17.09.2010, 22:53
Tekrarlıyorum, Yattaranın tabutu 1 gollük pozisyonsuz maç bitirmez.
Yattara daha top kontrol edemediği Denizli maçını hatırlayın. Geçen sezon son hafta mı neydi. Teofiloya bunun %100 aynısını hazırlamadı mı. Aynı tamamen aynı golü kaçırdı.

Serdær
Bu arada Sağlık Ekibinin gündeme gelmesi lazım.

Sivasspor maçına yetişecek denen Glowacki hala yok.

Keza Engin.

Merak ediyorum ne iş yapar bunlar ..

ilyskm

Şenol yapılamayanı yapar ya!!! Hep macera arar ya!!! ondandır...

Deniz Tosunoğlu
17.09.2010, 22:54
usaklar, bu kafayla hayatta sampiyon olamayiz.. HENÜZ ILK MAGLUBIYETIMIZ. Besiktas yenildi IBBye, Sampiyon olamayacklarmi simdi???

İsa
1-0 öne geçtiğin maçta ligin sonuncusu karşı bile skoru koruyamıyorsan şampiyonluk hayali kurmaya gerek yok...

Murat SİSMAN
bir 6 daha atmış olsaydık
Bu Konuyu 137 Aktif Üye Görüntülüyor
Olmazdı

mashal61
Herifler şut çekiyor top yerden sekip Makukula'ya orta olarak geliyor. Makukula vuruyor gol. Makukula kenara gelmesi için topun dışarı çıkması bekleniyor, hani faul falan olsa Makukula çıkacak ve belki de o gol de olmayacak. Bizdeki şans ise ben bu şansın içine tüküreyim. Neyse daha bir şeyi kaybetmedik. Biz gs değiliz ki 3 puanı şansa bala kazanalım.

Napoli
Eskıden takım yenılınce üzülürdüm açıkçası üzülmedim,Ben buna Hayırlı Maglubiyet olarak bakıyorum.

Cafer Bulur
Iyi konsantre ve coskulu oyun ile bu ligde her takimi yenebilecegimiz ama rehavet ve rakibi kücümseme olursa bu ligde her takima yenilebilecegimiz anlamini cikardim bu aksamdan...

bkandil
17.09.2010, 22:55
- Süreki Bi Suçlu Aramaya Gerek Yok 2 Kupayı Alanda Bu Çocuklardı..

- Bizim Sorunumuz Psikolojik , Bu Takma İyi Bi Psikolog Gerek ..

Psikolog şart, fakat Tüm CAMİA'ya, hem de İvedi olarak...

umutun hırsını ilk defa bu kadar düşük gördüm...
bilinçsizce saldırmanın cezasıdır bu...

Kolu, bacağı kısaca tüm bedeni sahada olmasına rağmen aklı kesinlikle sahada değildi. Acaba neden?

Ne alakası var?

O zaman da "Hacısalihoğlu gitti takım rayına oturdu" derdik :D:D

ESER
Demekki başka maçları izledik.

ben yanli vermis bir karara sahit olmadim, gozumden kacmis da olabilir.

bir ornek verirmisin?

skora etki edecek yada tartisilacak hangi karari verdi? bunu kinayeli olarak degil cidden ogrenmek icin soruyorum.

munzevil
hocamiz ceyhunu ikici yarinin basinda almaliydi

ceyhun
selcuk colman

yattara jaja

teofilo

seklinde oynamaliyiz. ortasahamiz ancak boyle verimli olabiliyor yattara jaja gibi oyuncularla oynuyorsak ortasahamiz kesinlikle 3 lu olmak zorunda.
Cok hucumcuyla oynamak cok gol atmak manasina gelmiyor bugun yine gormus olduk.

bahadır2561
Takim istifalardan ister istemez etkilendi bence.

Yönetiminizde bir belirsizlik sözkonusu ise etkilenmis olabilirler.

Abi söyledğin şey bu maçta olmadı...

1-0 öndeyken yakalanan pozisyonlar gol olsaydı şu an bu konuyu kimse konuşmazdı..

Bahaneler üretmeyelim.

Bu olayın etkisini yüzdeye vurursak en son sırada kalır...

iso_4939
hanı o takımını herzaman destekleyenler acaba ben göremıyorum.acaba bu yenılgıyı nasıl degerlendırecekler.ama durun ben soyleyeyım buna hıcbır soylecek söz yok...

Deniz Tosunoğlu
17.09.2010, 22:56
bugün yenilmeseydik ama 11 hafta sonra yenilseydik adim gibi eminimki herkes su an gibi cildirirdi.. Senol gunes istifa falan filan bagirilirdi..

Kaan
46 adet misafirimiz varmış. Bir şeyler ikram ettik mi onlara ? :)

ccd6167
takmayın kafanıza arkdaşlar....boyle yenılgıler ders verır bıze erken olması ıyı olur hem.gec form tutarız hıc yoktan hatalarımızı anlarız.bursa gecen sene bu zmanlar yıne bu kadar puanı vardı..hatta fenere 8 de 8 gayse 7 de yapmıstı eee noldu sonuc..
tek sozum taraftarımıza herkes aklı basında olsun..kımse havalara gırmesın bence..bız bıze yeterız..sadece destek verecegız..kayserı ve besıktası yenersen buyk takım oldugnu anlarsın ve de takımın havası degısır eger yenmezsen zaten onu yeneme bunu yeneme olmaz kardesım...kımı hak verırı kımı vermez ama onumuzde 2 mac kaderımızı belırler..

ts_tuncay_ts
Yattarayı bir haftada sanal kahraman ilan ederseniz başınıza bu gelir........

Yattara ne yapmış bi söylermisin...

Maçı izliyorum yattaranın 1 km ötesinden top geçiyo yattaraya laf atıyolar adamlar topu kaybeder yattaraya laf atıyolar gol kaçıyo yattaraya laf atıyolar hatta gol yiyoruz yattaraya laf atıyolar...

Bu takımda sadece yattaramı var...Yattaradan kötüleride vardı...

Bi keçi çıktıya günah keçisi...Vurun gitsin....

Serdær
BJK taraftar arkadasim mesaj atiyor ;

6 tane gol atınca g... kalktı .

Böyle oturturlar işte.

Aynen öyle oldu ..

Futbolcular,taraftar ve yönetim için geçerli bu.

Cafer Bulur
17.09.2010, 22:57
Abi söyledğin şey bu maçta olmadı...

1-0 öndeyken yakalanan pozisyonlar gol olsaydı şu an bu konuyu kimse konuşmazdı..

Bahaneler üretmeyelim.

Bu olayın etkisini yüzdeye vurursak en son sırada kalır...
Tabiiki,ben bu yüzden yenildik demiyorum,etkisi vardir diyorum.

Yenilginin bas nedeni maca iyi konsantre olamamak ve senol hocanin 45 dakikadan önce oyuncu degisikligi yapilamaz önyargisi idi.

Cağaloğlu
arkadaşlar İbrahim Hacıosmanoğlu nasıl bir yöneticir ? Trabzonsporluluğundan şüphem yoktur, seçimde adamylığını koysa gelme şansı nedir ?

Sefa Murat Dokuz
--------------Onur--------------
Serkan----Glo---Ego-------Cale
-------------Ceyhun------------
Yattara------Selçuk-------Engin
-----------Teo---Jaja------------

İsmail Coşgun
Frikik tartışması komik gerçekten de...

Murat SİSMAN
17.09.2010, 22:58
Biz ilk golü attığımızda galip dakika 90'dı.

Şota sen etme da

ilyskm
helal olsun makakula, sahada bir fark görebildiniz mi? bir tarafta boş kaleye gol atamayan topa vururken kendini sakatlayacak kapasitedeki teo ve hayalet umut diğer tarafta tek başına bizim 2 adamla boğuşan ve 2 gol atan makakula. Gördün mü sadri golcü nasıl oluyormuş. Şenol sende Umutun turşusunu kurarsın artık, hala çok koşuyor diye bir adam 11 de oynatılmazı anlamadıysan diyecek bie şey yok...

bahadır2561
Tabiiki,ben bu yüzden yenildik demiyorum,etkisi vardir diyorum.

Yenilginin bas nedeni maca iyi konsantre olamamak ve senol hocanin 45 dakikadan önce oyuncu degisikligi yapilamaz önyargisi idi.

aynen öyle + yenen kadro bozulmaz felsefesi (ha bu cümleye uyuz oluyorum)

Kenan Berber
1-0 öne geçtiğin maçta ligin sonuncusu karşı bile skoru koruyamıyorsan şampiyonluk hayali kurmaya gerek yok...

niye gecen yıl bursa ibb ye 2-1 yenildikten sonra böyle diyip mi şampiyon oldu ?

Asi Çaykaralı61
Sonuç ne olursa olsun takımımın arkasındayım öyle de olmalıyız bizler Rengdaşlarım

Bizler inanmalıyız ki takımımız inansın , yönetimimiz inansın

Daha ligin başı bizler Şampiyon olacağımıza inanıyoruz herşeye rağmen

İmzamdaki yazımın arkasındayım bu senenin Şampiyonu ALLAH'ın izniyle İnşallah biz olacağız

Deniz Tosunoğlu
--------------Onur--------------
Serkan----Glo---Ego-------Cale
-------------Ceyhun------------
Yattara------Selçuk-------Engin
-----------Teo---Jaja------------

Birakin abi bu isleri.. Herkes senol günes olmus.

Emin Danışmaz
Suçlu aramayalım.Bu takım değil mi yenilgisiz buralara gelen ne oldu da birden 360 derece döndünüz lig uzun bir maraton ve bu takım bu yediği TOKAT sayesinde kendine gelecektir.

Ne oldu birileri şampiyon oldu da bizim mi haberimiz olmadı,lig mi bitti.Nedir bu karamsarlık taraftar iyi günde değil kötü günde takımının yanında olacak.Evet bir haftamız kötü geçecek bu ne ilk ne de son olacaktır.

Bu uzun lig maratonunda formsuz oyuncu,sakat oyuncu,topun bizi sevmediği maçlar,''HİÇ HAK ETMEYİP KAZANACAĞIMIZ maçlar'' rakiplerimizin kaybedeceği maçlar.

Lütfen gerginliği üzerimizden atalım ve SİLKELENELİM.

Y-DRMS
17.09.2010, 22:59
İşte şampiyonluklar böyle gidiyor içeride puan kaybetmelerle

yorumsuz6117
Yattara ölüsü gol atıyor asist yapıyor. Teo'ya açtığı orta gol olsa maçı kazanıcaktık ve Yattara yine maçın yıldızı seçilicekti burda. Şimdi yapılan yorumlara bak.

ESER
sivasi yenmek bize yaramiyor.. galiba sivasi cok buyuk bir takim saniyor futbolcu kardeslerimiz ki sivasi yenince bir rehavet oluyor.. gecen sene ligin en kotu takimlarindan biri olan diyarbakira yine bir sivas macindan sonra yenildik.

Sefa Murat Dokuz
helal olsun makakula, sahada bir fark görebildiniz mi? bir tarafta boş kaleye gol atamayan topa vururken kendini sakatlayacak kapasitedeki teo ve hayalet umut diğer tarafta tek başına bizim 2 adamla boğuşan ve 2 gol atan makakula. Gördün mü sadri golcü nasıl oluyormuş. Şenol sende Umutun turşusunu kurarsın artık, hala çok koşuyor diye bir adam 11 de oynatılmazı anlamadıysan diyecek bie şey yok...

Bırak bu işi, Teofilo 10 çeker ....

bkandil
17.09.2010, 23:00
Bu arada Sağlık Ekibinin gündeme gelmesi lazım.

Sivasspor maçına yetişecek denen Glowacki hala yok.

Keza Engin.

Merak ediyorum ne iş yapar bunlar ..

Tamamen bir yanlış anlama...

Bizimkiler SAĞLIK EKİBİ ya, bu yüzden sadece sağlıklı oyuncularla ilgileniyorlar, sakatlarla SAKATLIK EKİBİNİN ilgilendiğini sanıyorlar :D:D

mashal61
ben yanli vermis bir karara sahit olmadim, gozumden kacmis da olabilir.

bir ornek verirmisin?

skora etki edecek yada tartisilacak hangi karari verdi? bunu kinayeli olarak degil cidden ogrenmek icin soruyorum.
Dikkat edersen ben alttan alttan dedim. Yani maça direk etki edecek bir şey olmak zorunda mı? Çok pozisyon var da şimdi mesela aklıma gelenler Jaja'ya yapılan bir hareket vardı, ikinci yarı Serkan'a yapılan hareket. Aslında ufak ufak çok pozisyon var. Sonradan bir anda iyi maç yönetmeye başladı. Neden acaba? Zaten bu hakemin bizim maçlara verilmesinden şüphe duymaya başladım. İstatistiklerine bakınca zaten bu maçı kazanamayacağız diye endişeleniyorum.

Asi Çaykaralı61
Engin'in sakatlığı hakkında bilgisi olan var mı ?

ahmet aydın
Yattara ne yapmış bi söylermisin...

Maçı izliyorum yattaranın 1 km ötesinden top geçiyo yattaraya laf atıyolar adamlar topu kaybeder yattaraya laf atıyolar gol kaçıyo yattaraya laf atıyolar hatta gol yiyoruz yattaraya laf atıyolar...

Bu takımda sadece yattaramı var...Yattaradan kötüleride vardı...

Bi keçi çıktıya günah keçisi...Vurun gitsin....
:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:

Şahin_53
Tebrikler Manisaspor.

ilyskm
sivasla dalga geçer gibi oynarsan adamın gazını böyle alırlar... alma garibin ahını çıkar aheste aheste...

Napoli
Teo ile Makakulayı karşılaştırmak

Ayıp oluyor biraz beyler..!

Sefa Murat Dokuz
Birakin abi bu isleri.. Herkes senol günes olmus.

Şenol Güneş olmaya gerek yok ki bunu yazmak için !
Şenol Hocayı çok severim ama aynı fikirde olmak zorunda değiliz.

ilyskm
17.09.2010, 23:01
Bırak bu işi, Teofilo 10 çeker ....

tabi tabi çekti boş kaleye topu vuracağına ayakları bir birine dolandı...

Cafer Bulur
aynen öyle + yenen kadro bozulmaz felsefesi (ha bu cümleye uyuz oluyorum)
Senol hocada mactan sonra bu kadroyla cikmasinin yanlis oldugunu bir nevi itiraf etti.

1-0 öndesin kötü oynuyorsun ama onun bunun morali bozulmasin diye ilk yari bitmeden degisiklik yapamiyorsun.

Veya ne diye seyrediyorsun takimin manisa ya karsi acziyetini?

BiZe HeR YeR 61
Engin'in sakatlığı hakkında bilgisi olan var mı ?
Kayseri maçında ilk 11'de.

servet nuh
Şenol hocamızın da nadiren kötü performanslı olmaya hakkı var....Futbol olsun başka bişey olsun Bir camia da nifak ve şikak oluşmuşsa orada başarı olmaz...yıllardır bu takımın bir ucundan birileri,bir ucundan birileri bir ucundan birileri aksi yöne çektiğinden bitürlü istikrarı yakalyamıyor...ayrıca dünayada bizden daha çabuk havaya giren bi takım varmıdır acaba....2 maç kazanıp şampiyon olacaz,1 maç kaybedip asla olmaz diyen ???...bursa şampiyonluğa giderken istanbulda belediyeye yenildi,herşey bitti gibydi, ama taraftarı ve yönetimi takıma inanılmaz sahip çıktı,ben inaıyorum ki kader orada hükmünü verdi ve bursa şampiyon oldu...yazılacak çok şey var aslında...

volkan_627
17.09.2010, 23:02
arkadaşlar abartmayın artık. bir maç kötü oyun ve alınan malubiyet var ortada o kadar. bu malubiyet için bir çok şey sayılabilir. hepsi de doğru olabilir. ama asıl acı olan taraftar olarak yazılan bu yorumlardır. ne geçen hafta şampiyonluk kupasını biz verdiler ne de bu hafta yenildik diye başka takıma. bu takım kayseriyi ardından bjk yi yense bu yazdıklarınıza utanmayacak mısınız??? artık saçmalamayı kesin ve kendinize gelin. şimdiye kadar nasıl bu takımı alkışlamışsak haftaya da aynı şekilde hatta daha coşkulu alkışlayalım. şenol güneş te bu maçtan sonra hata yaptığını anlar, neler yapması gerektiğine karar verir ve takımı ona göre hazırlar. daha önümüzde çok maç var. şampiyonluk bu sene gelecek. kimsenin şüphesi olmasın. bu takımında kötü olmaya hakkı var...

Deniz Tosunoğlu
34 macta bütün maclari yenen takim varmi tarihte? Yok bence. Bundan sonra elimizden gelen gayreti gösterecegiz..

iso_4939
BJK taraftar arkadasim mesaj atiyor ;

6 tane gol atınca g... kalktı .

Böyle oturturlar işte.

Aynen öyle oldu ..

Futbolcular,taraftar ve yönetim için geçerli bu.

sıvasın ahı tuttu keske bızde 6 tane yeseydık bari tam olurdu demekkı bızım aldıgımız maclar sadece sanstan ıbaret manisanın kadrosu bızden kat kat ıyıydı helal olsun manısaya hıkmet karamana.zaten ben sahsen sampıyonluga ınanmıyordum ee bu saatten sonrada ınanana sasmak lazım...

İsa
Colman ve umut'un formsuzluğu.

Harcanan paralara rağmen hala yeni transferlerden faydalanamıyor olman...

Şeol Hoca'nın saçma sapan çok hucumcuyla oynama sevdası vs....

mashal61
sivasla dalga geçer gibi oynarsan adamın gazını böyle alırlar... alma garibin ahını çıkar aheste aheste...
Sivas mı garip? Tam tersi onlar bizim ahımızı aldı zamanında onun ahı çıktı o maçta.

ertuuu
17.09.2010, 23:03
arkadaşlar İbrahim Hacıosmanoğlu nasıl bir yöneticir ? Trabzonsporluluğundan şüphem yoktur, seçimde adamylığını koysa gelme şansı nedir ?

konuşur konuşur kendileri bombalar ama altyapısı o kadar da sağlam değildir. bu yönetimi devirebilecek gücü yoktur. tek silahı f.tekke olabilirdi o da bjk ye gitti. sadece sadri şenerin karşısına muhtemel çıkabilecek diğer rakiplerin oylarında azalmaya neden olur...

Asi Çaykaralı61
Kayseri maçında ilk 11'de.

İnşallah Abi.Umut sol kanat oyuncusu değil.Engin sol kanata geldiği zaman ben daha iyi olacağımıza inanıyorum

arifberkay
Sen canla başla oynayan Jaja yı oyundan alacaksın.onun yerine ondan daha kotusunu oyuna sokacaksın...Tripçi umuta 90 dk dayanacaksın yazık hocam sana değil bize yazık

Deniz Tosunoğlu
17.09.2010, 23:04
İnşallah Abi.Umut sol bek oyuncusu değil.Engin sol beke geldiği zaman ben daha iyi olacağımıza inanıyorum

Sol bekin ne oldugunu biliyormusun acaba?

BiZe HeR YeR 61
İnşallah Abi.Umut sol bek oyuncusu değil.Engin sol beke geldiği zaman ben daha iyi olacağımıza inanıyorum
Yenilmemiş olsaydık ilk 18'e bile giremezdi. Yenen takım bozulmazmış..Püfff.

Ümit Tekşan
Ara ara böyle kazalar olur, yenildik üzüldük en çok zoruma giden Ariza'nın gol atması oldu. Birde Teo ikinci golü atsaydı eğer biz bu gün 3 puanı almıştık.

Şansızlık diyelim dediğim gibi arar ara böyle kazalar olur nasıl yendiğimiz zaman takımımızı destekliyorsak yenildiğimiz zamanda desteklemeye aynı şekilde devam etmeliyiz.

İlyas Onat
Teo ile Makakulayı karşılaştırmak

Ayıp oluyor biraz beyler..!

Kesinlikle; Teofilo Maku'ya üç beş basar.

İkinci yarıda cezasahasına gelen ortada topu göğsüyle yumuşatarak sol ayağıyla yaptığı vuruşu bu lig nadiren görür.

Cafer Bulur
Takimin oyunu sivas macindan daha kötü degildi bu aksam.

Sivas macinda da kötü oynadik bu macta da,sivas macinda rakibin dagilisindan fark attik.

Iste isler iyi gittigi zaman kötüyü göremiyorsaniz büyük olamazsiniz...

r9emre
Oy oy oy,

1.madde hakkında ben de çok şeyler duydum ayrıca çokta haberler okudum.Ama Şenol Güneş'in o karakterde bir insan olduğuna inanmıyorum ama o kadar 10 yaşında futbolla ilgilenen bir çocuğun bile yapmayacağı oyuncu değişikliklerini yapması ve orta sahamızın bu kadar oyunda zorlanacağını anlamış olması gerekirken Ceyhun ile orta sahayı 3'lü oynatmaması beni de çok şüphelendirdi acaba yönetime HH istifası sonrasında onun arkasında durmadığı için bir mesaj vermek mi istedi diye ama buna inanmıyorum açıkcası ya da inanmak istemiyorum diyelim

ilyskm
nasıl şampiyon olacaksın kümeye gidecek olan antalya ve manisa gibi takımlara puan kaybederek mi? Şenol hocaya birileri bunun ciddi bir iş olduğunu hatırlatmalı her maç kaleye atılan şutlar gol olmuyor, biraz takım oyunuda gerekli...

servet nuh
hehehe aynen ya

bahadır2561
17.09.2010, 23:05
Şenol Güneş bu hatayı ilk defa yapsa hadi neyse diyeceğiz?

6-1 herkesin gözünü boyamış...

İsmail Coşgun
Şanş da bu gece bizimle değildi. Ne kadar yüzde yüzlük gol kaçırdık. Bu kadar kaçırınca bu skor normal...

Deniz Tosunoğlu
9 yasinda kardesim: ''sivas kötü ve manisa iyi oynadi''.

İsa
17.09.2010, 23:06
Bu takımın sol kanatta oynayacak bir adamı bile yok yzaık ki ne yazık...

Armağan Dere
Yazıktır günahtır o taraftara hele bir çocuk vardı babasının omuzlarında ki o çocuğun yaşadığı psikoloji anlamak için psikolog olmak gerekmez...maça gelelim 15.dk'ya kadar iyi top oynadık ancak ondan sonra resmen çuvalladık ve çok net bir şekilde görülüyor ki bu takımda oynamayı haketmeyen oyuncular var...Umut Bulut,Alanzinho,Teofilo,Burak Yılmaz...bu 4 oyuncu hemen gönderilmeli devre arasında..Ayrıca Giray ve Egemen'de çok kötüydüler..hele 1. ve 2.gollerde onların hatalarından oldu...Sonuç olarak Şampiyonluğa çok önemli bir balta vuruldu ve çok feci bi şekilde kan kaybettik hem kendi sahanda 3 yedin hem de rezil oldun...Sonuç olarak bu sene şampiyonluktan geçtim uefayı kurtarırsak iyidir...Kangren topçularda hemen gönderilmeli..Makukula'ya helal olsun başkana tek tek yedirdi söylediklerini...

iso_4939
allah askına bu yenilgiye nasıl bır mazeret aranıyor ben bulamadım...........

Cağaloğlu
konuşur konuşur kendileri bombalar ama altyapısı o kadar da sağlam değildir. bu yönetimi devirebilecek gücü yoktur. tek silahı f.tekke olabilirdi o da bjk ye gitti. sadece sadri şenerin karşısına muhtemel çıkabilecek diğer rakiplerin oylarında azalmaya neden olur...

konuşmaları falan çok sağlam geliyor bana fatih tekke konusuna katılıyorum, ayrıca bu adamın babası oflu ismailmidir bilen varmı

ilyskm
Şenol Güneş kariyerindeki bir adam bu maçı göz göre göre veriyorsa altında bir şeyler vardır derim...

BiZe HeR YeR 61
abİToğlunu kimse eleştirmiyo. Görende mükemmel maç çıkardı sanar. Adamlar bizi resmen biçti ama kart gösteremedi.Faul bile vermediği çok pozisyon var.

İkinci yarı iyiydi ama olan olmuştu zaten.!

Deniz Tosunoğlu
17.09.2010, 23:07
ömer aysani tokatlamak isterdim aslinda..

Murat SİSMAN
17.09.2010, 23:08
Hey gidi hey

ESER
yattara cikarkenki homurtular da yakismadi .. adam gayet pozitif bir sekilde mucadele ediyor ve katkida buluniyor ama hemen onu ve diger oyunculari bir macin sonucuna gore yuhlayabiliyor taraftarimiz.

onunda gununde olmadigi zamanlar olucaktir ve bu gece de oyle bir geceydi.. yattara sen bizim herseyimizsin diye bir hafta hatta 5 gun once ortaligi yikalim , adam bir mac kotu oynayinca hemen homurdanip yuhlayalim..

bu hafta yoneticisinden , taraftarina, futbolcusundan hocasina herkez kendi kalesine gol atti.

Asi Çaykaralı61

Yanlış telafuz olabilir uyarabilirsiniz.Burda bizler takımımızı konuşuyoruz.

BiZe HeR YeR 61
Şanş da bu gece bizimle değildi. Ne kadar yüzde yüzlük gol kaçırdık. Bu kadar kaçırınca bu skor normal...
Adamlar 3 şut çekti ve skor ortada.

EmreYavuz61
17.09.2010, 23:09
Şenol Güneş kariyerindeki bir adam bu maçı göz göre göre veriyorsa altında bir şeyler vardır derim...

kardeşim nedir bu ya kardeşimmmi diyeyim ne diyeyim yaşında yok bilmiyorum ama iki saattir saçma sapan şekilde şenol güneşi eleştiriyorsun tamam hrkes eleştiriyor ama istifa etsin yok altında bişeyler aramakmış seni mutlu edecek olan cevap şu galiba..evet şenol hoca hacısalioğlu gitti diye bilerek sattı' ya bırakın artık bu işleri ya bırakınn yaa!!!

FC-ST-PAULI-61
Jaja neden cikar anlamiyorum.Umut 80 dakikada ne yaptida sen Jajayi cikardin

ilyskm
al sana Şenol Güneş, okyanusları geç derede boğul, Şenol ile normal sonuç...

Erdem Keser
Chelsea gibi bir takım 6 senedir 3'lü ortasahasıyla oynuyor.Bu sezonda Mikel-Ramires-Essien'le devam ediyorlar, bu sayede Chelsea olmaya devam ediyorlar.Barca gibi bir dev bile Toure'yi gönderdikten sonra elinde iki tane baba sert ortasaha oyuncusu ( Keita- Bousqets ) olmasına rağmen Mascherano'yu alıyor ve 3lüsünü bozmuyor, biz iki maç kazandık diye 70 metrelik alanı Selçuk'la Colman'ın üzerine yıkıyoruz.

Cağaloğlu
17.09.2010, 23:10
ömer aysani tokatlamak isterdim aslinda..
ömer aysan bizdeyken en beğendiğim futbolcuydu özellikle serkanla uyumu çok iyiydi ama sonra ne oldu anlamadım önce saha içinde girayla kavga sonra sakatlık bahanesi ve apar topar lig bitmeden yok verilmesi...

saffet61
pazartesi-cuma 5 günde 2 maç oynadık

ahmet aydın
ilk olarak federasyonu kiniyorum pazartesi mac yapmisiz cuma gunune mac koyuyolar.

bugun cok sansizdik.ozelliklede teofilo.

rakibi ciddiye almadik.alsaydik maci cok rahat kazanirdik.haftaya kayseri maci var o maci kazanacagiz.

oyuncu degisikliklerini begenmedim.ayni kadroyla devam etseydik maci koparabilirdik.dk65 de Yattara nin cikmasiyla mactan umudumu kestim zaten.

daha once yazmistim makukulada fatihde bize gol atacak diye.makukula atti.

lig tvde kamereman sapikmidir nedir her pozisyondan sonra kizlari gosterdi.

takimimiza destek olmaliyiz bu takim sonuna kadar sampiyonlugu kovaliyacaktir ve bu sene sampiyon olma ihtimalimiz cok yuksek

Alican ALİOĞLU
6 atınca şampiyonduk 3 yeyince sezonu kapattık.İyi ki varsın futbol eğlencesi pek bol.

Napoli
Bazı arkdaslar saçmalamada nirvanaya ulaşmış durumda,Boyle bir tarftar portesinde başarının gelmesi zaten
hayal..Senol Hoca Futbolcuların kötü olmasın gerek yok siz varsınız..

Cafer 78 yorumuna katılıyorum,Iyı giderken hataları goremezsen başarılı olamazsın.

Sıvas maçını beğenmeynelerdendım.Ama o maçı Senol Hocada çok eksiğimiz var derken bazı seyleri kastetmıstı zaten.Hayırlı Mağlubiyet dıyorum buna.. Ceyhunsuz Ortasaha olmaz.

İlyas Onat

Kardeş, git biraz dolaş gel istersen. La havle...

Altan Atabay
17.09.2010, 23:11
habuda bize ders olsun...

solumuz zayıf arkadaş..

bir de takımı aşırı ciddiyetsiz gördüm.

Sonra inançsız..

Yenilgiden çok bunlar ürküttü beni..

Robbie Fowler 9
9 yasinda kardesim: ''sivas kötü ve manisa iyi oynadi''.

Bence Sivas'ı Trabzon oynatmadı. İzin vermedi hapsetti sahada. Oynatırsan onlarda güclü. Örnek Galatasaray maçı. Bu maçıda kısmetse gece tekrarını izlebilme imkanı bulunca bakalım Manisa mı iyi oynadı, yoksa Trabzon mu buna müsade etti görebilme imkanı buluruz.

mashal61
abİToğlunu kimse eleştirmiyo. Görende mükemmel maç çıkardı sanar. Adamlar bizi resmen biçti ama kart gösteremedi.Faul bile vermediği çok pozisyon var.

İkinci yarı iyiydi ama olan olmuştu zaten.!
Olan oldu diye iyiydi belki de! Ligimiz ne kadar tertemiz. Dİyeceğim de dilim varmıyor yani sütten çıkmış ak kaşık gibi bir ligimiz var. Ne kadar övünsek azdır! Bazı takımlar şansa bala kazanırken biz kazanamıyoruz. Şans mı dedim ben, şansa inanmayan biri olarak saçmaladım belki de...

Yönetim ne iş yapar? 4 gün arayla maç oynuyoruz neden bir çıt çıkmıyor? Doğru bir taraf istifa dilekçesi yazmakla öbür taraf da onu kabul etmekle meşguldü değil mi, bak bunu da unutmuşum!

iso_4939
ligin en cok gol atan takımı ve en fazla gol yıyen takımı en guzel top oynayan takımı ve sıralamının en dıbınde olanın malıyetı rakıbının kat kat üstünde olan bır takımın macına baksana resmen rezıllık ve ruhsuzluktan baska bır sey degıl....bunlara bu utanc yetmez.

ilyskm
17.09.2010, 23:13
kardeşim nedir bu ya kardeşimmmi diyeyim ne diyeyim yaşında yok bilmiyorum ama iki saattir saçma sapan şekilde şenol güneşi eleştiriyorsun tamam hrkes eleştiriyor ama istifa etsin yok altında bişeyler aramakmış seni mutlu edecek olan cevap şu galiba..evet şenol hoca hacısalioğlu gitti diye bilerek sattı' ya bırakın artık bu işleri ya bırakınn yaa!!!

tecrübe diyebilirsin...
Senol güneş ile çok okyanuslar geçtik ama ardından bize başarılar getireceğine inandığımız bir çok dereyi geçerkende boğulduk...

İsmail Coşgun
Teo bu gece şansızdı. Eğer atsaydı girdiği pozisyonları herşey çok farklı olabilirdi. Olmadı. Bu yenilgiyi unutmak zorundayız! Halen daha ligin en iyi takımıyız!

Cafer Bulur
Zaten bizi ne zaman överseler bir yere cakilip kaliyoruz.

Bence de bu maglubiyetten ders cikarirsak yolumuz acik.

Futbolda coskunuz yoksa basarili olamazsiniz,isinizi ayni zamanda cok ciddiye almalisiniz.

Kenan Berber
al sana Şenol Güneş, okyanusları geç derede boğul, Şenol ile normal sonuç...

yaaaa arkadaşım ne var hocayla alıp veremediğin kimi getirmek istiyorsun acaba sen?

ertek_61
17.09.2010, 23:14
teo maç 1-0 iken o pozisyonlardan birini atsa burda yine farktanbahsediyo olacaktık...yazık helede tüm rakipler kendi aralarında ve güçlü takımlar ile oynarken çok yazık oldu....ayrıca kamil abitoğluna bir cenabetlik olduğunuda kanıtladık...bu adam o kadar aptalca maç yönetiyoki işkillenmemek elde değil...tipini bi sevemedim gitti yaa...

volkan_627
17.09.2010, 23:14
sıkıntı yapmaya gerek yok. eğer görülecek bir durum varsa, ders çıkarılmsı gerekiyorsa bu şenol hocanın işi. kayseri maçını 1-0 alırız. 2 hafta sonra da bjk ye çaktıkmı gerisi gelir zaten. sıkıntı yok. sadece biraz daha top bizi sevecek o kadar...

Deniz Tosunoğlu
17.09.2010, 23:15
Gecen hafta galibiyetten emindim. 3 gün önce Hikmet Karaman teknik direktör olarak getirilirken ümidim azaldi aslinda..

EmreYavuz61
17.09.2010, 23:15
tecrübe diyebilirsin...
Senol güneş ile çok okyanuslar geçtik ama ardından bize başarılar getireceğine inandığımız bir çok dereyi geçerkende boğulduk...

tecrübe derken tecrübesizmi şimdi şenol güneş...şenol güneş kadar tecrübeli bir t.d söylermisin bana türkiyeden...

wizard
17.09.2010, 23:16
şu makakula yı da yıldız yaptık ya daha ne diyim.
şu fatih tekke iddiaları doğruysa bağıranların allah bin b.......... . NEYSE.
hayırlı galibiyet. çok sinirliydim yarım saat önce ama sağlam kafayla düşününce ders alacağımız ve önümüzdeki haftalarda daha sağlam oynamamamızı sağlayacak maçtır.

Deniz Tosunoğlu
17.09.2010, 23:16
tecrübe derken tecrübesizmi şimdi şenol güneş...şenol güneş kadar tecrübeli bir t.d söylermisin bana türkiyeden...

fatih terim diyebilir ama bana göre Senol Günes Türkiyenin en iyi teknik direktörü..

mashal61
17.09.2010, 23:17
Ne gibi biraz daha açar mısın?

servet nuh
17.09.2010, 23:17
...bu yenilgi için hakemi konuşmak ayıptır,hakemli durum yok...
...bu yenilgi için 5 gün arayla maç yaptık demek ayıptır...
...bu yenilgi için Şenol hocaya bilerek takımı kötü oynattı demek şapşallıktır...
----bu yenilginin sbebepleri (bence)
1.aşırı özgüven (nasılsa yeneriz)
2.yönetimsel problemler
3. kısmetsizlik
4.hatalı kadro seçimi
5.erken form tutmanın dezavantajları....

Cafer Bulur
17.09.2010, 23:18
Gecen hafta galibiyetten emindim. 3 gün önce Hikmet Karaman teknik direktör olarak getirilirken ümidim azaldi aslinda..
Tabii ya,zaten hikmet karaman Türkiye nin mourinhosu.

İlyas Onat
Ceyhun işine ne diyoruz arkadaşlar?

Katılıyor muyuz eleştirilere, bugünün eksiği Ceyhun muydu?

EmreYavuz61
fatih terim diyebilir ama bana göre Senol Günes Türkiyenin en iyi teknik direktörü..

bencede en iyisi şenol hoca ona rağmen mağlubiyetin altında bir sebep ararım diyor arkadaş olacak iş değil gülsemmi ağlasammı adam resmen şenol hoca maçı sattı diyor varmı böyle zihniyet az öncede biri hacısalioğlu futbolculara paramı verdi kongreye kadar felan diyordu.kimse kusura bakmasın ama trabzonspor taraftarının çoğu FUTBOLU BİLMİYOR!!!

ilyskm

işte bende onu diyorum bu tecrübede olan bir td nasıl oluyorda bu hataları yapıyor. ancak Şenol güneş ise bana normal geliyor çünkü Şenol hatadan ders çıkaramıyor....

Deniz Tosunoğlu
Ne gibi biraz daha açar mısın?

hhdan sonra istifa söz konusu degildir insallah

futbalski60
17.09.2010, 23:19
Olur böyle maçlar deyip kestirip atmamalıyız aynısını Antalyaspor karşısında da yaptık demek ki ders almıyoruz bazı durumlardan bu konu çok önemli bizim için bir takım hata yapıyorsa ve bunu tekrarlıyorsa bir yerlerde işler ters gidiyor demektir. En başta teknik heyet sonra futbolcular bu hatalardan kendilerine pay çıkarmalı sonra bu hatalar nasıl düzeltilir onun hesabı yapılmalı.

Maça gelecek olursak en başta temposuz ve iştahsız bir görüntümüz vardı ama buna rağmen golü bulduk daha sonra Manisaspor'un oyun disipini ve kazanma azmi maçın seyrini değiştirdi yediğimiz gollere bakarsanız oyuncularımzda dikkat eksikliği olduğunu görürsünüz takımımızın bu maça konsantre olamadığı yediğimiz gollerden belli, oyuncularımız biraz daha istekli olsaydı teknik heyetimiz biraz daha dikkatli olsaydı bu maçtan da 3 puan çıkarabilirdik.
Tempo sorunumuz 3 yıldır var kadronun yapısından kaynaklanan bir durum bu. Hoca'nın bu konuda iyi bir plan yapması lazım lig uzun maraton ve elde istikrarsız oyuncular var ona göre rotasyonu ve oyun temposunu ayarlaması şart. Farklı yendiğin maçta bile oyuncularına tam saha pres yaptırırsan ilerleyen haftalarda oyuncuların yürüyemez hale gelir biraz daha dikkat Hocam.

Ahmet Faruk
17.09.2010, 23:19
Anasını sattığımın liginde bir sezonda bir takım ilk puanını bizden almasın. Yeter ya yeter.
Takımın teki 5. haftada ilk puanı bizden alır, başka takım 10 haftalık galibiyet orucunu bizde bozar, başka birisi 8 maçlık gol hasretini bizde dindirir.

EmreYavuz61
17.09.2010, 23:20
...bu yenilgi için Şenol hocaya bilerek takımı kötü oynattı demek şapşallıktır...
2.yönetimsel problemler
3. kısmetsizlik
4.hatalı kadro seçimi

iştee budur abi çok sağol bu kadar bunun üstünede yorum yapılmaz herhalde..hakem bence çokda kötü maç yönetmedi..
5 gün arayla maç yaptık fakat şehir dışına yolculuk felan etmedik..
şenol hoca bilerek kötü oynatttı konusuda tam şapşallık...

Cafer Bulur
17.09.2010, 23:20

Sadece ceyhun olmayabilir ama orta sahayi daha direncli tutmaliydik,baris atas da düsünülebilirdi.

Hatta 1-0 dan sonra bile yapilmaliydi bu,sneol hoca popülistlik yapmamali icabinda yattara veya umut tan birini cikarmaliydi...

ertuuu
17.09.2010, 23:21

günün eksiği hkare idi.
yönetimsel mağlubiyet...

irfanb
Golü erken atmamizin kurbani olduk.
Herkes Sivas macindaki gibi farka gidecegimizi zannetti ve rehavete kapildik.
Abartacak bir sey yok.Telefisi edilebilecek bir sonuc.Ligin henüz basindayiz ve uzun bir aradan sonra ligde yenilgiyle tanistik.
Takima ve Senol hocaya güveniyorum .
Bu skoru bahane edebilecek yöneticilerimiz ileri geri konusabilir.Tipki bir hafta önce bu takimi yere göge sigdiramayan taraftarlarimizin ,ayni takimi bu gün yerin dibine batirtiklari gibi.Futbolun icinde olan seyler bunlar.
Tek zayif noktamiz dirayetli bir yönetimimizin olmayisi....

Deniz Tosunoğlu
arkadaslar 92 numarali oyuncumuz kimdi?? Hüseyindi adi galiba.

ilyskm
17.09.2010, 23:22
3 dakika arayla aynı taraftan birbirinin kopyası 2 gol yiyorsan yapılacak bir şey yok...

Armağan Dere
96'daki kadro şampiyon olamadı...bu kadro şampiyon olacak güldürmeyin adamı...şu takımda Selçuk'tan başka oynayan yoktu bu akşam...çatırdamalar olacak demiştim 2 ay önce ve dediklerim 1-1 çıkıyor...şu 3 maçı alabilseydik iyi olacaktı..1'i gitti kalan 2 maçtan maksimum 4 puan alacağız...hatta sıfır bile olabilir..bjk ve kayseri bizi yenebilirler...

Deniz Tosunoğlu
Abartacak bir sey yok.Telefisi edilebilecek bir sonuc.Ligin henüz basindayiz ve uzun bir aradan sonra ligde yenilgiyle tanistik.
Bu skoru bahane edebilecek yöneticilerimiz ileri geri konusabilir.Tipki bir hafta önce bu takimi yere göge sigdiramayan taraftarlarimizin ,ayni takimi bu gün yerin dibine batirtiklari gibi.Futbolun icinde olan seyler bunlar.

irfan abi, bu arada tebrik ederim HHdan kurtulduk :)
Istifa haberini duydugumda hemen sen aklima geldin :D

altinkaya08
17.09.2010, 23:23
söyleyecek birşey bulamıyorum.bugün kötü oynamadık ama iyide oynamadık.

forsa61
Chelsea gibi bir takım 6 senedir 3'lü ortasahasıyla oynuyor.Bu sezonda Mikel-Ramires-Essien'le devam ediyorlar, bu sayede Chelsea olmaya devam ediyorlar.Barca gibi bir dev bile Toure'yi gönderdikten sonra elinde iki tane baba sert ortasaha oyuncusu ( Keita- Bousqets ) olmasına rağmen Mascherano'yu alıyor ve 3lüsünü bozmuyor, biz iki maç kazandık diye 70 metrelik alanı Selçuk'la Colman'ın üzerine yıkıyoruz.

tami tamina ayni seyleri dusunuyordum renkdas cok da guzel ozetlemis. eze eze iyi oynadigimiz tum maclarda ortanin ortasinda ceyhun-selcuk-colman ucgeni vardi, takim cok da iyi oynuyordu. bence bu ucgen bozulmamaliydi hele hele manisa gibi hucum gucu yuksek takima karsi. zararin neresinden donersek kardir, erken maglubiyet bence iyi de oldu. goz boyamaya gerek yok, her rakibi ciddiye alacaksin.

İsmail Coşgun
Umut ve Colman maçta hiç sorumluluk almadı. Colmanın istikrarsığı beni çok rahatsız ediyor. Sampiyonluk isteniyorsa bütün futbolcuların performansları belli bir standarda çekilmeli.. Zaten Engin'in artık takımdaki yerini alması gerektiğini herkes görüyor. Glo'da takıma dönünce işler yoluna girecektir.
Biraz sabır!..

Hqmi
İyi günde kötü günde!

mhayri
17.09.2010, 23:24
Aslında orta sahanın ilacı ceyhun da değil daha sert bir adam mesela Ernst gibi bir adam...

ilyskm
96'daki kadro şampiyon olamadı...bu kadro şampiyon olacak güldürmeyin adamı...şu takımda Selçuk'tan başka oynayan yoktu bu akşam...çatırdamalar olacak demiştim 2 ay önce ve dediklerim 1-1 çıkıyor...şu 3 maçı alabilseydik iyi olacaktı..1'i gitti kalan 2 maçtan maksimum 4 puan alacağız...hatta sıfır bile olabilir..bjk ve kayseri bizi yenebilirler...

tebrikler aynen katılıyorum. Sol bekin koskoca 90 dakikada Manisaspora karşı bir orta yapamamış, şampiyon olmakmış peeeeeehhhhhhhh

Deniz Tosunoğlu
İyi günde kötü günde!

Su ana kadar bu laf hic gercek olmadi maalesef..

Ahmet Faruk
Jaja niye çıktı? Sakat falan mıymış?

trbzonsporlu
bu yenilgi bir tek şeyle telafi olur oda kayseri ve beşiktaşı yenmek. bizim takım tam konsantre çıktığı maçlarda istediğini alıyor. manisa+kayseri+beşiktaş maçlarından alınacak 7 puan çok güzel olacaktı ama 6 puanda iyidir o yüzden üzülmeye gerek yok. şu iki maçı alalım yeter.

FC-ST-PAULI-61
17.09.2010, 23:25
simdi birisi cikipta Ceyhun eksikti diyecek ve cildiracagim... Ceyhun bu ligin en cok pas hatasi yapan oyuncu

kaptans
çok fazla ümitsizliğe kapılan var forumda arkadaşlar bu maç birincisi o 2 golün ardı ardına gelmesi ve daha sonrasında ki bence daha önemlisi bu şenol güneşin yaptığı çok kötü değişikliktir ve bu şekilde bi hatayı dahada yapmayacaktır bundanda eminim....

birşey daha engin bu takıma döndüğünde umutun yerine oynaması sol kanat eksikliğini giderir ve 1 forvet yedeğimiz olur teo 11 de umut yedek kulubesinde ve bu takımı kimse tutamaz...

lütfen bu takımda her futbolcu bize lazım buna alanzinhoda dahil ama yerinde değişikliklerle adamlarımızı doğru kullanmakla...

Deniz Tosunoğlu

Bunun cevabini sadece Senol hoca bilir galiba..

wizard
17.09.2010, 23:26
şenol haca maçı bilerek verdi diyenlere sadece "OHA" demek istiyorum. fatih tekke diye bağıranlarda bu zihniyet işte.

hep destek tam destek şenol hoca! inanıyorum ki kayseri ve 8jk maçlarını alıcaz ve ilerleyen haftalar da da bu takımın şampiyon olabilecek kapasitede olduğunu, konsantre olduğunda aynen l.pool maçlarında olduğu gibi önüne geleni yenebileceğini göstereceğiz.

mashal61
17.09.2010, 23:26
3 dakika arayla aynı taraftan birbirinin kopyası 2 gol yiyorsan yapılacak bir şey yok...
Sen maçı izlemedin sanırım. 2 gol de farklı taraftan geldi. Sen başka maç izlemiş olabilirsin, ondan böyle Şenol hocaya sallamakta sınır tanımıyorsun. Belki de iyi gün taraftarısın sen!

Alika87
17.09.2010, 23:27
bir mac kaybettik ve moralim yerle bir oldu, bu nasil sevgi yaaa, love is pain, bugün yine anladim bunu :D

OrkHun
eğer yerine koyacak adamın yoksa, colmana artistik yapmayacaksın. ya oynatma ya istediğini ver.

ilyskm

yok jaja ilk yarıda en fazla topla buluşan en fazla pas yapan ve faul yaptıran topçu olduğu ve umut gibi sahada hayalet gibi gezen futbolculara alışık olduğu için Şenol' a biraz ters gelmiş ondan çıkarmış..

Cafer Bulur
Cok aci verici bir maglubiyet kim ne derse desin.

Gelene gidene karsi fark yiyen bir takima karsi bu sekilde teslim bayragini cekmemeliydik.

Futbolda kaybedersin de berabere de kalirsin ama herseyini ortaya koymalisin,rakibi isirmalisin.

Takim antalya macindan beri özellikle savunma anlaminda yoklari oynuyor,böyle basit goller yerseniz sampiyonluk yarisinin icinde bile olamazsiniz...

Hasili bu takim sampiyonluk icin kapasite olarak degil ama kafa olarak hazir gibi görünmüyor...

trbzonsporlu
ayrıca selçuk hariç üst düzey futbolcumuz yok kazanmak için tek yol mücadele etmek ve tam konsantre maçlara çıkmak. bu maçta manisalılar kadar topun peşine koşmadık topuda koşturamadık

sessizkral_1
bjk ' nin istanbul bb maçına çok benzetiyorum bugünkü maçı.

Onlarda inanılmaz ofansif bir kadroyla çıkıp yenilmiştiler.Neden ?,

Çünkü istanbulunda manisanında ofansif futbolcuları iyi.

İsaac ve makukula yanlarında birde Sımpson olunca ortasaha üstünlüğünü hiç kuramadık.

Rakip zaten bizi çok iyi çözmüş.Önde bastılar ilk yarı.Pas trafiğimizi inanılmaz engellediler.

Şenol hocanın bu durumu maç başında mutlak suretle olasılıkları arasına alması lazımdı.

Teofiloyu ben beğendim.Onun yapacağı çok birşey yoktu.

Ortasaha ve dolayısıyla savunma anlamında çok ciddi sıkıntılar yaşadık.

Golleride kaçırınca yenilmek kaçınılmaz oldu.

Manisa diğer büyük takımlara karşıda süpriz sonuçlar alacaktır.Bunu bi kenara yazın.Geçen yıl fenere gs ye kök söktürdüler.

Önemli olan hatalardan ders almak.

Bence en büyük sorunumuz SOL KANATTA.

Enginin bir an önce dönmesi lazım.

Süper kupa finalindeki sistemimize dönmemizde lazım.

CEYHUN MUTLAKA SAHADA KALMALI.

İsmail Coşgun
17.09.2010, 23:28
Katılıyorum, gemileri yakmanın kimseye birşey getirmeyeceği gerçek...

servet nuh
maçtan sonra,unutmak için nette king oynadım,büyük farkla yenildim...17 eylül akşamının ....q...bundan sonra 17 eylül yas günüm benim

İlyas Onat
simdi birisi cikipta Ceyhun eksikti diyecek ve cildiracagim... Ceyhun bu ligin en cok pas hatasi yapan oyuncu

Emin misin kardeş? Var mı elinde bunu destekleyecek bir istatistik?

Maku'yu Kayseri'den biliyoruz. Kaleci degajlarında ve defanstan şişirilen toplarda hep eli havadaydı, bana atın bana diye. Ceyhun yapacağı presin yanı sıra bu açığı da kapatabilirdi diyenler var.

Alika87
Sen maçı izlemedin sanırım. 2 gol de farklı taraftan geldi. Sen başka maç izlemiş olabilirsin, ondan böyle Şenol hocaya sallamakta sınır tanımıyorsun. Belki de iyi gün taraftarısın sen!

iki golde bizim sag kanattan geldi, makukulanin ilk golünde orta bizim sag kanatten geldi, aynen ikinci golde gibi.

volkan_627
şenol hoca alan jaja yerine alan umut değişikliği yapsa maç geri dönerdi. bazen kötü de olsa oyunda kalması gereken futbolcular vardır. yattara da bunlardan biri. yattara çıktıktan sonra kalabalık defansı göbekten delmeye çalıştık. her seferinde de top geri geldi. çıkarmayacaksın arkadaş. madem geridesin ve gole ihtiyacın var. o zaman umut gibi etkisiz elemanı alacak yerine alanzinhoyu koyacaksın. yattara alan colman teo jaja saldıracak. bu oyuncularla gol bulamaman olanaksız. ama alanzinho yu sol kanatta oynatacaksın. ortada değil...

EmreYavuz61

bencede sen maçı izlemedin... hatta bence sen trabzonsporlu değilsinn.... istediğin gibi sallıyorsun mnaşallah..

kaptans
17.09.2010, 23:29
yok jaja ilk yarıda en fazla topla buluşan en fazla pas yapan ve faul yaptıran topçu olduğu ve umut gibi sahada hayalet gibi gezen futbolculara alışık olduğu için Şenol' a biraz ters gelmiş ondan çıkarmış..
ilyas sıkma o kadar bence yeter eleştiriyorsun tamam bizde eleştiriyoruz çok büyük hatalar yaptı bu maçta şenol güneş ama bu şekilde davranman da olmuyor en büyük gücümüz yine o bizim sanırım sana brooslar lazım...

Hasan Ayvenli
17.09.2010, 23:29
Neden biz tam 5. vitese takmış basıp gidecekken geri vitese takmak zorunda kalıyoruz hep?

Bu gece bu sorgulanmalı. Yani bu takım her farklı galibiyetinden sonraki rakibine neden konsantre olamıyor, neden küçümsüyor?

Armağan Dere
17.09.2010, 23:30
Hasili bu takim sampiyonluk icin kapasite olarak degil ama kafa olarak hazir gibi görünmüyor...

abi bu takım bu sezon 3 maç üst üste kazanamaz kalıbımı basarım ortaya..o kadar istikrarsız adam var ki...Yattara,Colman,Teofilo...yedekleri saymıyorum bile...Engin gelse değişecek mi...2 ay önce de söledim yine sölüyorum..şampiyonluğa ne kapasite olarak ne kafa olarak hazır değiliz..sıfır çeken manisa,bizden iyi oynadı avni akerde...kötü oynayarak da maç kazanmayı bilemiyoruz maalesef...

mashal61
iki golde bizim sag kanattan geldi, makukulanin ilk golünde orta bizim sag kanatten geldi, aynen ikinci golde gibi.
İkinci golde orta soldan geldi. Birincide sağdan.

Gökhan KAN
Fazla havalanmıştık neyse belkide iyi olmuştur..

trbzonsporlu
17.09.2010, 23:31
bir lafımda şenol güneş'e sen nasıl yenik durumda olan takıma alanzinhoyu kurtarıcı alırsın madem onu oynatmak istiyorsun sivas maçında ikinci yarının başında skor 3-1 ken al oyuna. yani geriye çekilmiş takımlara karşı alanzinhonun oynayamaz olduğunu bilmiyormusun. ve yenik durumdaki takıma sen umutu çıkarıp ceyhunu alıyorsun amamcın neydi kornerlerden gelen topa kafa vurması mı. bana göre ceyhunun hüseyinden bir farkı yoktur top çalmada bayağı bir eksiği de vardır.

ilyskm
17.09.2010, 23:31

ben manisa maçını seyrettim de sen hangi maçı seyrettin bilmiyorum. 2 golde sol taraftan kullanılan kornerler sonrasında gelişen ataklarda 1.si soldan sağa ortalanan topa manisanın defans adamının makakulaya indirmesi ile oldu, diğeride yine korner sonrası uzaklaştıramadığımız topta yine soldan gelen ortaya manisalının bizim altı pasta vurmasıyla oldu. Demem o ki 2 golde aynı şekilde soldan ortalardan oldu hemde 4 dakika içinde...

bkandil
17.09.2010, 23:32
2.yönetimsel problemler
3. kısmetsizlik
4.hatalı kadro seçimi

Benim gördüğüm kadarıyla yönetimsel problemlerden (2. madde) sadece Şenol Güneş ve Umut Bulut etkilenmiş, diğerlerininki tamamen Sivas maçının rehaveti (1. maddede yazdığın sebep) Şenol Güneş'in kendisi de dahil takımı maça motive edemediğini düşünüyorum (hatalı kadro seçimi de bunun bir parçası)
Kısmetsizlik varmıydı, kesinlikle vardı (örneğin manisanın 2. golü), ayrıca defansımız biraz uyanık olsa Makukula gol atamazdı (ilk golde hiç rahatsız edilmeden zıpladı topa, son golde de defans kötü yakalandı)

Alika87
17.09.2010, 23:33
İkinci golde orta soldan geldi. Birincide sağdan.

bir daha bak, iki orta da soldan geldi, yani bizim sag kanattan.

ilyskm
17.09.2010, 23:33
ilyas sıkma o kadar bence yeter eleştiriyorsun tamam bizde eleştiriyoruz çok büyük hatalar yaptı bu maçta şenol güneş ama bu şekilde davranman da olmuyor en büyük gücümüz yine o bizim sanırım sana brooslar lazım...

büyük hataların sonu başarısızlıktır... bunu istiyorsak eleştirmeyelim...

Samet Yildirim
17.09.2010, 23:34
Oyuncular rehavete girmisler bundan dolayi böyle oldu. Neyse yol kazasi diyelim artik.

Senol Hocamiz yaptigi 3 degesiklik yanlisti...Alanzinho-jaja degesikligini görünce yanlis dedim yattara-burakda öyleydi...

Neyse..

Yedigimiz ilk 2 gol amatör liginde yenmez. Ayrica Giray Kacar 2-3 mac arka arkaya yeter resmen deli etti beni ilk 2 golde hatta 3.golde.

irfanb
irfan abi, bu arada tebrik ederim HHdan kurtulduk :)
Istifa haberini duydugumda hemen sen aklima geldin :D

Hayrettin Emicenin boşuna günahını almışım gibime geliyor.
:)

İsmail Coşgun
Bu gece tek güzel olay Nurcan Taylan... Dünya Halter Şampiyonasında silkmede 121 kg ile Dünya Rekoru kırdı...

Cafer Bulur
abi bu takım bu sezon 3 maç üst üste kazanamaz kalıbımı basarım ortaya..o kadar istikrarsız adam var ki...Yattara,Colman,Teofilo...yedekleri saymıyorum bile...Engin gelse değişecek mi...2 ay önce de söledim yine sölüyorum..şampiyonluğa ne kapasite olarak ne kafa olarak hazır değiliz..sıfır çeken manisa,bizden iyi oynadı avni akerde...kötü oynayarak da maç kazanmayı bilemiyoruz maalesef...
Evet,kötü oynayip da mac kazanmayi pek beceremiyoruz bazi maclari 1-0 da olsa kazanamiyoruz.

Ama sampiyonluk icin oyuncu kalitemiz yok diyemem,bursa gecen sezon sampiyon olurken bizden daha kaliteli oyunculari yoktu.

Senol hoca bazen iyi futbola gereginden fazla önem veriyor,bunu bu aksam gördüm.

1-0 dan sonra manisa nin elini kolunu baglamaliydik ama ne yazikki bizim elimiz kolumuz baglandi...

mashal61
ben manisa maçını seyrettim de sen hangi maçı seyrettin bilmiyorum. 2 golde sol taraftan kullanılan kornerler sonrasında gelişen ataklarda 1.si soldan sağa ortalanan topa manisanın defans adamının makakulaya indirmesi ile oldu, diğeride yine korner sonrası uzaklaştıramadığımız topta yine soldan gelen ortaya manisalının bizim altı pasta vurmasıyla oldu. Demem o ki 2 golde aynı şekilde soldan ortalardan oldu hemde 4 dakika içinde...
4 dakika içinde diyorsun da sen gollerin %60'ının atılan bir golden sonraki 5 dk. içinde olduğunu biliyor musun? Bu tamamen psikolojik bir olay. Teknik direktörün bunda bir hatası yok. Futbolcular yorgun ve dikkatsizlerdi. Ama futbolcuları da suçlamıyorum, olur böyle şeyler. Zaten ilk golde adam topa vurdu, orta açmadı ama orta gibi gitti top.

İlyas Onat
17.09.2010, 23:35
Futbalski, bu kadroyu görür müyüz sence Kayseri'de?

EmreYavuz61
17.09.2010, 23:36
mağlubiyet sinirim geçti ya öyle çokta kızacak durum yok...yeni t.d alan takımlar kazanıyor abi futbolun kuralu bu ve bu bize rastladı :) kayseri maçı zor olacak 15:30da 30derece sıcak altında..ama ne yapıp edip almamız lazım o maçı...

mashal61
17.09.2010, 23:37
bir daha bak, iki orta da soldan geldi, yani bizim sag kanattan.
Senin dediğin pozisyondan önce açılan orta. İyi de bunu sanki cevher bulmuş gibi iki golü de aynı taraftan açılan ortayla 4 dakikada yedik diye sunmak neyin nesi? Şenol Güneş eleştirilmez demiyorum ama böyle ucuz eleştirilere verecek bir cevap olmalı.

ilyskm
17.09.2010, 23:37
4 dakika içinde diyorsun da sen gollerin %60'ının atılan bir golden sonraki 5 dk. içinde olduğunu biliyor musun? Bu tamamen psikolojik bir olay. Teknik direktörün bunda bir hatası yok. Futbolcular yorgun ve dikkatsizlerdi. Ama futbolcuları da suçlamıyorum, olur böyle şeyler. Zaten ilk golde adam topa vurdu, orta açmadı ama orta gibi gitti top.

bende onu diyom, 4 dakika önce gol yemişsin azcık uyanık ol... manislı topçular kadar profesyonel olamadık 2. yarı adamlar az kalsın yatmaktan uyuya kalacaklardı... bizim futbolcular bu kadar profesyonel işte...

Fanatik34
17.09.2010, 23:39
Attilari her gol sonrasi Hikmet Karaman´in kol kareketlerini takan yok!

Zaten Hakem kismina girmeye gerek yok...Abitoglu, Göcek, Özkalfa ve Özkahya gibi hakemler hala düdük calabiliyorsa, bize bu az bile:alkış:

Sivasspor maciyla Manisa maci arasindaki tek fark, Teo´nun attigi ve atamadigi goller...futbol ayni! Özellikle Yattara´yi elestiren zihniyeti, özellikle Sivas macinda alkislayipta bu mac elestirenleri kiniyorum:mad: Yattara ayni Yattara, tabi görebilene;)

Deniz Tosunoğlu
17.09.2010, 23:39
o macta umut yerine baskasi oynamasi lazim gibime geliyor.