Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Trabzonspor 1 - 3 Manisaspor
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
bu takım bu kafayla kayseriyi sabah ezanına kadar oynasada yenemez. Helede karşıda Şenolu çok iyi tanıyan bir Şota varsa...
Ali Tunahan Güllü
17.09.2010, 23:39
Ciddiyetsizlik başka bişey değil.
Eğer şenol kayseri maçında Umut ile başlarsa diyecek hiç bir şey yok...
Cafer Bulur
17.09.2010, 23:42
Attilari her gol sonrasi Hikmet Karaman´in kol kareketlerini takan yok!
Zaten Hakem kismina girmeye gerek yok...Abitoglu, Göcek, Özkalfa ve Özkahya gibi hakemler hala düdük calabiliyorsa, bize bu az bile:alkış:
Sivasspor maciyla Manisa maci arasindaki tek fark, Teo´nun attigi ve atamadigi goller...futbol ayni! Özellikle Yattara´yi elestiren zihniyeti, özellikle Sivas macinda alkislayipta bu mac elestirenleri kiniyorum:mad: Yattara ayni Yattara, tabi görebilene;)
Ben gördüm,yattara icin kisisel futbolu takimin menfaatinden önde geliyor.
Yillardir frikik atmayan yattara jaja gelince frikik ustasi oluverdi.
Bir de rakibine calim attiktan sonra birde belini kirmak istemesi yok mu,yattara icin sovun daha ön planda oldugunun ispati iste.
Bu takima jaja yeter,alan ve yattara yi bu takim kaldiramiyor...
Ali Tunahan Güllü
17.09.2010, 23:42
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/5381-5Y6E2J9Q.jpg
1- Bu gece şansızdık Teo o golu atsaydı mac sivas macı gıbı farka giderdi
2- Şenol Hoca Ikıncı yarıda Jaja yı oyundan alıp gucsuz alanzınyoyu oyuna sokarak en büyük hatayı yapmıstır.
3- Makakula Girayı ne hallere soktu öle ya bukadar hata yapılırmı defansta
4- Bu takım kac senedir bı sol bek istiyor bındırmeler yapacak orta kesecek ama yok nedense.
5- Ya hakeme nedemeli oyun 10 kere durdu en az ıkıncı yarıda 4 dakka uzatma verdi (gol atacamızdan demiyom 4 dakka neye verdı onu anlamadım) Kaleciye kak numara yapıyosun dıyo kalecı kalkıyor ama kart yok.
5-Yapcak bişi yok bu saatten sonra onumuzdekı ıkı mactan 6 puan cıkarmaya bakıcaz.
6- Hafta sonuna girerken bi moralımız vardı oda gitti anasını satayım.
Senin dediğin pozisyondan önce açılan orta. İyi de bunu sanki cevher bulmuş gibi iki golü de aynı taraftan açılan ortayla 4 dakikada yedik diye sunmak neyin nesi? Şenol Güneş eleştirilmez demiyorum ama böyle ucuz eleştirilere verecek bir cevap olmalı.
ben elestirmiyorum, o kadar kötü oynamadik biz, böyle maclarda oluyor ara da bir, cok sanssiz bir sekilde yenildik, teo atsaydi ikinci gölü, belki bugün yine plakayi yazardik, ama hayirlisi artik, alistik cok gole ve süper oyuna, ama takim iyi, bunu kaza olarak görelim ve herkes insallah bundan ders alir.
Fanatik34
17.09.2010, 23:43
şenol hoca alan jaja yerine alan umut değişikliği yapsa maç geri dönerdi. bazen kötü de olsa oyunda kalması gereken futbolcular vardır. yattara da bunlardan biri. yattara çıktıktan sonra kalabalık defansı göbekten delmeye çalıştık. her seferinde de top geri geldi. çıkarmayacaksın arkadaş. madem geridesin ve gole ihtiyacın var. o zaman umut gibi etkisiz elemanı alacak yerine alanzinhoyu koyacaksın. yattara alan colman teo jaja saldıracak. bu oyuncularla gol bulamaman olanaksız. ama alanzinho yu sol kanatta oynatacaksın. ortada değil...Alan bu takimin 18´ine bile girmemeli! O dediginiz kadroyla yedigimiz fark daha da artardi. Hala anlayamadiginiz, Alan resmen Showmen, gerisi hikaye.
Bugün Umut´un yerine Ceyhun girmeliydi. Ikinci yari Jaja-Alan degisikligini görmek, yenilginin ta kendisiydi.
Senol Hoca acilen toparlanmali!!!!!!!!!!
FC-ST-PAULI-61
17.09.2010, 23:43
Yattarayi cikar Jajayi cikar Umutu 80 dakika sahada tut.
futbalski60
17.09.2010, 23:44
Futbalski, bu kadroyu görür müyüz sence Kayseri'de?
Rotasyon olacaktır büyük ihtimal aslında yenilginin pek kadroyla da alakalı olduğunu düşünmüyorum takım genel olarak kötüydü kim oynarsa oynasın değişen pek bir sey olmazdı. Kampta iyi bir görüntü çizen Barış'a ihtiyacımız var açıkçası hem dirençli, hem tempolu, hem de oyunu hızlandıran bir oyuncu bu oyuncu formsuz değilse takıma monte edilmeli.
volkan_627
17.09.2010, 23:46
Alan bu takimin 18´ine bile girmemeli! O dediginiz kadroyla yedigimiz fark daha da artardi. Hala anlayamadiginiz, Alan resmen Showmen, gerisi hikaye.
Bugün Umut´un yerine Ceyhun girmeliydi. Ikinci yari Jaja-Alan degisikligini görmek, yenilginin ta kendisiydi.
Senol Hoca acilen toparlanmali!!!!!!!!!!
alan şu anda bu takımda sol kenardan top götürüp orta yapabilecek tek oyuncu. başka varsa söylermisiniz. ayrıca sol açıkta umutla oynamaktansa alanzinhoyla oynamak daha mantıklıdır. umut bugün ne yaptı da yerine alanzinho olsaydı fark gelirdi diyorsunuz???
arifberkay
Çok kızmaya gerek yok bir Şenol Klasiği arefeyi gösterir bayramı göstermez,denizi geçer çayda boğulur bu kadar basit ...
Enes Ünal Kaya
oLur Böyle Vakalar.. Hemen Saldırmayın Yahu
ben elestirmiyorum, o kadar kötü oynamadik biz, böyle maclarda oluyor ara da bir, cok sanssiz bir sekilde yenildik, teo atsaydi ikinci gölü, belki bugün yine plakayi yazardik, ama hayirlisi artik, alistik cok gole ve süper oyuna, ama takim iyi, bunu kaza olarak görelim ve herkes insallah bundan ders alir.
evet arada 1 olsa tamam ama 2 haftada 1 olursa alacağın puan 50 ye yakın olur oda ligi il 9 arasında bitirmek demek. Senin hedefin ne? şampiyonluk!!! sormazlar mı adama hedefin şempiyonluksa küme gidecek takımlara kaybettiğin puanlarla nasıl şampiyon olacaksın?
mashal61
17.09.2010, 23:48
Aynı şeyleri düşünüyoruz. Ortanın nereden geldiği çok da önemli değil. Biz vasat oynadık rakip 4 haftadır puan alamamanın ve yeni hoca değişikliğinin hırsıyla oynadı. Bence başa baş maç oldu, son vuruşlarda başarısızdık deyip konuyu kendi adıma kapatıyorum. :) Çok da kafaya takacak bir maç değil. Daha ligin başındayız.
volkan_627
evet arada 1 olsa tamam ama 2 haftada 1 olursa alacağın puan 50 ye yakın olur oda ligi il 9 arasında bitirmek demek. Senin hedefin ne? şampiyonluk!!! sormazlar mı adama hedefin şempiyonluksa küme gidecek takımlara kaybettiğin puanlarla nasıl şampiyon olacaksın?
futbolda bu kadar düz mantık işlemiyor işte. bugün manisaya yenilen trabzonspor 2 hafta kayseri ve bjk ye öyle bir futbol dersi verir ki biz bile şaşırırız. futbolda mantık yoktur ve bunu oynayan bilir...
Sümeyye Şahin
Suçlu ilan edilmemeli.
Her olayın baş kahramanı olduğu gibi suçlusu da vardır,ama kişilerce.
Henüz şu aşamada, sitem edilebilir sadece.
Geçen hafta övdüğümüz takım ya da kişiler yine yerlerinde.
Teo'nun pozisyonu ah bir gol olsa denilmiştir elbette (Teo'yu suçlamak için demiyorum tabii, ihtimal olduğu için sitemler dahilinde), ama Trabzonspor'un şu ana kadarki süreçte verdiği izlenimi görünce, bir daha oynansa Manisa'yla, oyuncularımızın formsuzluğuna rağmen yenerdik dedirten bir takım görüntüsündeyiz.
Tabii, yine 4 gün sonra oynanmayacaksa!
Cafer Bulur
Kendisini dev aynasinda gören senol günes ve takim yere cakildi,gecenin özeti budur.
Ders alirsak yolumuza devam ederiz,almazsak kupa aldik hikayeleriyle kendimizi avutmaya devam ederiz.
Fanatik34
Oyuncular rehavete girmisler bundan dolayi böyle oldu. Neyse yol kazasi diyelim artik.
Senol Hocamiz yaptigi 3 degesiklik yanlisti...Alanzinho-jaja degesikligini görünce yanlis dedim yattara-burakda öyleydi...
Neyse..
Yedigimiz ilk 2 gol amatör liginde yenmez. Ayrica Giray Kacar 2-3 mac arka arkaya yeter resmen deli etti beni ilk 2 golde hatta 3.golde.Yedigimiz golleri bir daha seyret derim...ilk golde top ferhat´in üzerinden, ikinci golde hamleyi yapamayan Egemen, ücüncü golde Giray ne yapsin??? Giray´in ilkyari yaptigi bir iki hayati hata var ama golle sonuclanmayan, takimda hata yapmayin mi var???
Deniz Tosunoğlu
17.09.2010, 23:49
Yattarayi cikar Jajayi cikar Umutu 80 dakika sahada tut.
Senol hoca senin forma alacagini istemiyor galiba :)
Cafer Bulur
Teofilo nun bazi pozisyonlarda anlamsiz sekilde rakiplerine asiri sert girmesini gören sadece ben miyim?
Gökhan KAN
Geçen haftaki galibiyetin hiç anlamı kalmadı.
hamucera
17.09.2010, 23:50
http://kralspor.ensonhaber.com/trabzonspor-manisaspor-canli-mac-yayini-canli-anlatim-video-goller-izle-seyret.html
Allah belanızı versin bu nasıl bir başlıktır
o zaman senin mantigina göre ne barcelona, ne milan ve ne de bayern münih sampiyon olabilir, cünkü hepsi lige yeni cikmis ve küme düsmemek icin oynayan takimlara kaybettiler. biraz sabir, sanki bu takimda hic isik görmüyorsun gibi konusuyorsun.
mashal61
17.09.2010, 23:51
Bir dahaki maçımız haftaya salı günü değilse biz kayseriyi yeneriz. Hadi bakalım!
İlyas Onat
Giray topu çok şişirdi bugün. Rastgele uzaklaştırdığı topların çoğu rakibe gitti.
Belki maç boyunca rakibin sert oyuncularıyla sürekli cedelleşmelerinden yorgun düştüğü içindir bilemiyorum. Fakat yakışmadı kendine.
Erdinç Barutçu
Golü erken atmamız hem oyuncuların hem de taraftarın kafasında "İkinci bir Sivas zaferi geliyor" dememize neden oldu.Üstüne üstlük pozisyonlara girilip golle sonuçlanmayınca "Tamamdır öyle yada böyle golü(leri) atacağız" dedik.Bunu diyen yine bizdik.Ama oyuncuların dememesi gerekiyordu.Ve sonunda olanlar oldu.Hiç beklemediğimiz anlarda golü de yiyince "zaten kafada biten maç ayaklara yansımadı" ve dersimizi aldık.Biz taraftar olarak aldık ama futbolcular aldımı bilmiyorum.5 maçlık seride belkide Şenol hoca Fb maçından ve belkide az ihtimal sivas maçından puan kayıpları olur diye düşünürken Antalya'dan ve Manisa'dan darbeler yedik.Küçük maçları kazanamıyorsan büyük maçlar kaybetmiceksin.Dua edelimde bu moralsizlik Kayseri maçına yansımasın....
Çok kızmaya gerek yok bir Şenol Klasiği arefeyi gösterir bayramı göstermez,denizi geçer çayda boğulur bu kadar basit ...
Yapmayin.
Bu kadar nankör olmayalim.
Türkiye Kupasi ve Süper Kupayi kim kazandirdi bize ?
Bir yenilgiyle dünyanin sonu mu geldi?
Senol hoca her maci kazanacagiz diye bir söz mü verdi?
Şenol hoca, bu takıma o kadar güveniyorsan aynı ilk 11 ile kayserinin karşısına bir çıkta kariyerinin başında olan Şotadanda bir teknik direktörlük dersi al...
Deniz Tosunoğlu
17.09.2010, 23:52
hakkaten ya, turkiye ve super kupayi kimin sayesinde aldik???
hamucera
17.09.2010, 23:53
Şenol hoca, bu takıma o kadar güveniyorsan aynı ilk 11 ile kayserinin karşısına bir çıkta kariyerinin başında olan Şotadanda bir teknik direktörlük dersi al...
yok daha neler
Deniz Tosunoğlu
17.09.2010, 23:54
kusura bakma ama bu yorumuna resmen YUH dedim.
EmreYavuz61
17.09.2010, 23:54
ayıp sana ya vallahi ayıp ya!!!
Fanatik34
17.09.2010, 23:55
Ben gördüm,yattara icin kisisel futbolu takimin menfaatinden önde geliyor.
Yillardir frikik atmayan yattara jaja gelince frikik ustasi oluverdi.
Bir de rakibine calim attiktan sonra birde belini kirmak istemesi yok mu,yattara icin sovun daha ön planda oldugunun ispati iste.
Bu takima jaja yeter,alan ve yattara yi bu takim kaldiramiyor...Buna Yattara´nin kisisel futbolu degil, karakteristik futbolu denir. Yattara show/netice karisik bir futbol oynuyor ve bu tarzi 8 yildan beri aslinda daha positiv yönde degisti. ilk geldiginde bu hareketlerin alasini yapiyordu, simdi ise daha sonuca endeksli oynuyor. Tek düsüncesi arkadaslarina daha cabuk gol attirmak ve bu yüzden bazen tercih hatalari yapabiliyor.
Frikik ustaligina gelince...asla katilimiyorum! Bir hafta önce frikikten gol atmis herkes bir sonraki frikigi kullanir.
Antrenmanda büyük ihtimal Burak, Selcuk, Yattara ve Jaja frikikten cok atiyorlar ve bu bizim icin sorun olmaktan cikmali...Senol Hoca´ya büyük is düsüyor
o zaman senin mantigina göre ne barcelona, ne milan ve ne de bayern münih sampiyon olabilir, cünkü hepsi lige yeni cikmis ve küme düsmemek icin oynayan takimlara kaybettiler. biraz sabir, sanki bu takimda hic isik görmüyorsun gibi konusuyorsun.
takım doğru 11 ile sahaya çıksa var bir ışıkta, sol beke, umuta ve şenolun yaptığı acemice taktikleri görünce ışığın lüxü azalıyor...
türkiyede teknik direktörlük dersi alacak olan en son hoca senol hocadir. bu ülkeye gelmis gecmis en iyi hoca, benim gözümde en azindan.
Raskolnikof
17.09.2010, 23:57
daha önce de yazdım. Bu takım liberosuz yapamıyor. Antalya maçında umut bulut kazanacağız diye beraberlik oldu. Bu maçta da umut kazanacağız diye yenildik. Umut bulut' u kazanacağız derken daha önemli hususu kaybediyoruz gibime geliyor.
yok daha neler
yanlış bir şey demedim ki...
aynı ilk 11 ile çıkarsa ne olacağını söyledim...
1 hafta sonra aynı 11 ile çıkarsa buralardayız fikirlerimizi yine beyan ederiz...
volkan_627
17.09.2010, 23:57
bu kadroyla çıkarsak şenol hoca ya ders vermek değilde bizim oyunculara futbol dersi verir kayseri. bu kadar rahat oynamamamız ve kayserinin gücünü bilerek sahaya çıkmamız lazım. birde şu duran top tartışmalarını acilen çözmeliyiz...
mashal61
17.09.2010, 23:58
takım doğru 11 ile sahaya çıksa var bir ışıkta, sol beke, umuta ve şenolun yaptığı acemice taktikleri görünce ışığın lüxü azalıyor...
Futbolcuyken Şenol'du, şimdi Şenol hoca diyeceksin. Senin de iyi bir taraftarlık dersine ihtiyacın var. Bir mağlubiyette takımı sattın resmen. Böyle taraftar mı olur? Şenol Güneş Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi Türk hocasıdır. Sen eleştirmeye devam etsen de bu böyle etmesen de.
Senın Şenol Guneşle bir sorununmu var..?
Yeter artık,ama yorumların beni rahatsız etmeye başladı,Mantıklı birseyler söylesen eyvallah diyecemde.. Saçmalamakta Nirvanaya ulaşıyorsun.. Yada bilinçli yapıyorsun
Şenol Güneş'i Sinyor Terim'le karıştıranlar var.:)
Fanatik34
17.09.2010, 23:59
alan şu anda bu takımda sol kenardan top götürüp orta yapabilecek tek oyuncu. başka varsa söylermisiniz. ayrıca sol açıkta umutla oynamaktansa alanzinhoyla oynamak daha mantıklıdır. umut bugün ne yaptı da yerine alanzinho olsaydı fark gelirdi diyorsunuz???Alan´in bunu en son ne zaman yaptigini gördünüz???
Transfer döneminde basbas bagirdik sola adam sart diye...Umut bir FB macinda Yattara´ya asistvari bir pas atti diye solacik oldu...Su anda orda oynayabilecek tek adam Engin ama o da cizgi oyuncusu degil:rolleyes:
son hafta sivasi 6:1 ezen kadroyla cikti sahaya, tabiki kadroyu bozacak hali yoktu, bozsaydi herkes hocam neden bozdun derdi...eminim sende bu hafta kendi takimini öve öve bitiremedin, bunlari hatirla yine ve unutma sakin. bir maclan hafizalar silinmez, bak haftaya kayseriyi nasil yeniyoruz, böyle bir yenilgi bu kadar erken gelmesi cok iyi oldu, bundan sonra daha bir rakibi kücümsemezler insallah.
İlyas Onat
17.09.2010, 23:59
Hikmet Karaman maç sonu açıklamalarında ne yumurtluyodu öyle? Anlayamadım, terbiyesiz mi demişler ne, cevap vermiş felan.... Neydi o?
Raskolnikof
18.09.2010, 00:01
Hikmet Karaman maç sonu açıklamalarında ne yumurtluyodu öyle? Anlayamadım, terbiyesiz mi demişler ne, cevap vermiş felan.... Neydi o?
trabzonlulara karşı değil başkalarına söyledi o lafları. Takımın başına geleceğini duyan bir kısım başkanı arayıp kötülemişler ondan bahsediyor.
Cafer Bulur
Toulouse a gidememek de umut u hayli etkilemis gibi görünüyor.
Son maclarda adeta oyunda degil,acilen toparlanmali.
bizle alakalı değil sanırım o bölüm...
yaw gidin yatın sıkmayın canınızı fazla, yenildiğimizde bizim üzüldüğümüz kadar üzülen bir takıma, yönetime ve teknik heyete sahip olsaydık 25 sene beklemezdik... söyleyeceğim o ki bu şu anda bu birliktelik yo onun için fazla hayale kapılmayın...
Mustafa Cem Şeyhoğlu
Trabzonspor ligin dibine demir atmış takımlara puan verme geleneğini sürdürüyor. Trabzon'un havasından mıdır suyundan mıdır anlamadım bu formayı giyen takım potaya giren takımlara puan kaybediyor. İki sene önce Konya, geçen sene D.Bakır, bu yıl Manisa...
Takımın oyununa bakacak olursak, gole kadar etkili geldik fakat golden sonra kilidi açacak vuruşu yapamadık. Teo'nun pozisyonuna diyecek bişey yok zor bir pozisyonda zor bir vuruş yaptı. Mağlubiyeti de tek bir futbolcuya yüklemek yanlış olur. Takım olarak çok kötüydük. Geçen haftaki 61 zaferinin rehavetinin üzerine medyanın da takımı "rüya takım", "gol makinesi" gibi ifadelerle takımı erken havaya sokması mağlubiyetin sebeplerinden. Mağlubiyetin diğer bir ana sebebi de tamamiyle hücum ağırlıklı kadroyla çıkmaktı. Orta sahada defansif anlamda hiç bir oyuncunun bulunmaması Manisa'nın Avni Aker'i yolgeçen hanına çevirmesine bütün savunma yükünün defans hattına binmesine neden oldu. Barış, Ceyhun ya da Serkan'ın orta alanda oynaması oyunun gidişatını etkileyebilirdi.
Colman ve Yattara yetenekli oyuncular olmasına rağmen en büyük zaafları istikrarsız olmaları. Oynadıkları zaman tüm takım onlara ayak uyduruyor. Kendilerini vererek oynamadıklarında ise pozisyon üretmekte güçlük çekiyoruz. Umut'un hala aklı Toulouse transferinde. Oyunun en silik elemanıydı. Haftaya Ş.Güneş'in yerine kanatta oynama özelliği daha iyi olan Burak'la başlaması muhtemel. Onur beklediğimiz performansının uzağında. 2.golde hatası var fakat hatanın büyüğü orada topa vuran Egemen'de. Giray'la birlikte Makukula'yı tutmayı tam anlamıyla beceremediler. Beklere gelirsek Serkan asıl pozisyonu olmamasına rağmen sağ bekte elinden gelenin en iyisini yaptıyor. Fakat hala bir sol beke ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Bu maçla Trabzonspor 2 mağlubiyet hakkının birincisini doldurmuştur. Umarım bu maçtan iyi bir ders çıkarılır ve şampiyonluk yolumuza minimum kayıpla devam ederiz.
Trabzonspor'da haftanın yıldızı olarak da Hacısalihoğlu ve saz arkadaşlarını görüyorum. Takımı sarsacağını bilmesine rağmen sırf kulübü karıştırmak için yapmış olduğu hamle kısmen başarılı oldu. Allah Trabzonspor'u böylelerinden korusun.
Bılmıyorum ama Forumda herkes birilerine takmış durumda
Senol Hocaya,Aalnzinhoya,Yattaraya,Teofiloya,Burak Yılmaza,Taraftara,Baskana,Baskan yardımcısına
Herkesin sevmediği düzenli olarak eleştirdiği birisi var..
Kötü kötüdür vebunu herkes görür eleştirilir,bizim burdaki çeşitlilik heralde dunyanın hiç biryerınde yok..
Anlamıyorum gerçekten...
Armağan Dere
18.09.2010, 00:03
yaw gidin yatın sıkmayın canınızı fazla, yenildiğimizde bizim üzüldüğümüz kadar üzülen bir takıma, yönetime ve teknik heyete sahip olsaydık 25 sene beklemezdik... söyleyeceğim o ki bu şu anda bu birliktelik yo onun için fazla hayale kapılmayın...
bunun altına imzamı basarım...yazık giden yıllarımıza...
Cafer Bulur
18.09.2010, 00:03
Alan´in bunu en son ne zaman yaptigini gördünüz???
Transfer döneminde basbas bagirdik sola adam sart diye...Umut bir FB macinda Yattara´ya asistvari bir pas atti diye solacik oldu...Su anda orda oynayabilecek tek adam Engin ama o da cizgi oyuncusu degil:rolleyes:
Bu arada seninde imzani degistirmen gerekiyor.;)
Bu ligde vasat bir defansla sampiyon olamazsin aksine bu aksamki gibi sürünürsün...
Ali İhsan
18.09.2010, 00:04
Şenol hoca son olaylardan sonra kafasını toplayabilirse bu takımı toparlar.
Ama tepetaklak gidip elimizdeki fırsatı bjkye verdiğimiz sezon herşey iyi giderken patlak veren bir kriz ve sonunda Denizli Konya olayları olmuştu. Şu anda ona benzer bir durum var. Şenol hocanın son istifası da böyle iyi başladığımız bir sezonda olmuştu. Ziya Doğan bile ilk istifasında bu tarz bir durumdaydı. Bizim camiada neler oluyor anlayamıyorum. İçerden birileri Trabzonspor'un şampiyon olmaması için çok çalışıyor galiba.
İlk cümlemde yazdığım gibi Şenol hoca kendini tekrar takıma verirse doğru oyun sistemine de dönebilir, oyuncuları da maça hazırlayabilir. Bu da bir ders olur. Ama yine de herşeyin kötü gitme ihtimalini de gözden kaçırmıyorum. Alıştık artık, kendimizi kendimiz bitirmeye...
volkan_627
18.09.2010, 00:04
Alan´in bunu en son ne zaman yaptigini gördünüz???
sivas maçında topu aldı götürdü o artistik psı verdi ve teo gol attı. işte o maçta gördüm. bu en yakın tarih. ayrıca aynı maçta yine gol olmayan bir kaç ortası var. zaten toplam 20 dakika sahada kaldı.bu takımda umut sadece ve sadece şenol hocanın torpiliyle oynuyor. bir orta yaptı o da bomboş pozisyonda topu dışarı attı. alan bu takıma sol açık olarak gelmedimi stabek te sol açık oynayıp norveç te yılın oyuncusu seçilmedi mi. yoksa bizim hocalar orta saha oynayan alanzinhoyu sol açık sanıp öylemi transfer etiler. umut un bu takımda oynayacağı tek yer sol açık...
savunmada ,çok eksik kaldık 34 lük ceyhun ve mehmet yıldız yoktu,bukadar basit 6-1 skora rağmen bizi eleştrenler bile oldu,
biz takimimizi bukadar sevdigimizden bu kadar kafaya takiyoruz, insallah sonumuz hayirli olur, ama iyi yoldayiz, bunu hissediyorum ve buna inaniyorum.
Futbolcuyken Şenol'du, şimdi Şenol hoca diyeceksin. Senin de iyi bir taraftarlık dersine ihtiyacın var. Bir mağlubiyette takımı sattın resmen. Böyle taraftar mı olur? Şenol Güneş Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi Türk hocasıdır. Sen eleştirmeye devam etsen de bu böyle etmesen de.
he kurban he 25 senedir bu şekilde avutuluyoruz, sen aynen devam et...
volkan_627
18.09.2010, 00:06
bu kaşam iş kazası oldu. ben sadece şunu bilmek istiyorum. şenol güneş gerçekten istifayı düşündü mü? ikna edilerek mi geri döndü. eğer böyle bir olay varsa şenol güneş şevkini kaybetmiştir diyebiliriz. işte o zaman sezonu kapatıp şampiyonluktan bahsetmekten vazgeçebiliriz...
Herkes 33'luk Makakula dıyorda,hatta Teodan daha iyi olduğunu soyleyenler var...
Heralde tek benim dikkatimi çekmiş Isaac ?
Ayrıca İykide Makkulayı almamışız.
yorumsuz6117
18.09.2010, 00:07
Yok artık Hidayet Türkoğlu arkadaşlar yapmayın lütfen.
Ligde olur böyle şeyler arkadaşlar atıp tutmayalım hemen.İlk yarı maçı koparabilirdik ama olmadı.Daha önümüzde çok maç var.İnşallah ilerde bu puanları aramayız..
tek korkum haftaya yine aynı düzenle çıkmamız,
Samet Yildirim
18.09.2010, 00:08
Yedigimiz golleri bir daha seyret derim...ilk golde top ferhat´in üzerinden, ikinci golde hamleyi yapamayan Egemen, ücüncü golde Giray ne yapsin??? Giray´in ilkyari yaptigi bir iki hayati hata var ama golle sonuclanmayan, takimda hata yapmayin mi var???
ilk gol giray hatasi neden ?? karsidan gelen topa kontrolsüz YATMA HUYLARINA devam ettigi icin out cizgisine 20 metre uzaklikda oldugumuz halde kornere vurdu topu ve dönen top felan derken golü yedik (Yatma su toplara giray yatmaaaa deli oldum, almanyada yasayan 10 yasindaki cocuk biliyor defans oyuncusunun ayakda durmasi gerektigi bizimkisi hep yerlerde ne varsa yerlerde.)
ikinci gol yine bir hatasi vardi ama aklimda yok su an fakat simpson bombostu. Onurda o topu cikarabilirdi.
3.gol allahskina giray neden adama 5 metre uzaklikda ?? Makukula adam gecebilme özelligi zaten yok orda yapsa yapsa sut cekecek yapissana arkadas yapissana niye 5 metre uzaktasin ?? gelde cildirma.
Makukula ilk yarida yine pozisona girdi orda selcuk kötü pas verdi ve giray yere sekip havaya sicrayan topa kendini yine ayarlayamadi ve top üstünden gidip pozisyon oldu...
Ayrica iyi bir defans oyuncusu ayakda kalir ve ikili mücadeleyi kazanip topu en yakin arkasina kazandirir ama Giray nedense her topa yatiyor ve top ya kornere gidiyor yada tac atisina gidiyor...
Hoca olsam yapacagim ilk is giraya ayakda durmayi ögretmek olur cok eksiklikleri var.
İlyas Onat
İrfan abi Alaman'dan nasıl görüniy hal vaziyet? Toparlarız evelallah değil mi?
yorumsuz6117
Herkes 33'luk Makakula dıyorda,hatta Teodan daha iyi olduğunu soyleyenler var...
Heralde tek benim dikkatimi çekmiş Isaac ?
Ayrıca İykide Makkulayı almamışız.
Isaac küçük takım topçusu olduğunu bir kez daha gösterdi. Anlayabilene. :cool:
salihismet
18.09.2010, 00:09
Yattara gibi futbolcular Senol hocayi bile kandirmaya devam ederse bu gibi yenilgileri cok daha görecegiz, Yattara basinin kendisini
sisirdiginin farkinda degil," herkes benim eski günlerime döndügümü yaziyor" kendi bile nasil bir durumda oldugunun farkinda deyil.
EmreYavuz61
18.09.2010, 00:09
Yok artık Hidayet Türkoğlu arkadaşlar yapmayın lütfen.
yok artık hidayet türkoğlumu hahaha :D:D:D güzeldi bu..çektim hemen espriyi :)
Cafer Bulur
18.09.2010, 00:10
Teo mu makukula mi dense ben de makukula derim.
Teo bir kere fizik olarak zayif kaliyor,ayrica gol vuruslarinda da makukala daha üstün.
Hasan Ayvenli
18.09.2010, 00:10
Alanzinho'nun devre arasında mümkün olursa gönderilmesi ve daha bitirici, skorer birinin getirilmesi çok daha hayırlı olacaktır. İlk hareketleri hep iyi, son hareketleri de hep kötü. Karar verip topu ayağından çıkarana kadar mehter marşı ekibi gibi 2 ileri 1 geri yapmış oluyor.
Bu akşam devre arasında ilk yarının 2-1 bitmesi nedeniyle hocanın alan'ı oyuna alacağını tahmin ettim ve bir işe yaramayacağını düşünüyordum öyle de oldu. Umut'un yerine sokamadı çünkü aşırı ofansif hale gelecekti kadro. ilk yarıdaki kadro gol bulmaya çok daha yakın bir kadroydu ve 2. yarının ilk 10-15 dakikasında da bu kadro devam etmeliydi.
----------------onur-------------------
serkan-----glowacki--egemen-----ferhat
----colman---selçuk----ceyhun----------
yattara--------------------------jaja-----
---------------teofilo--------------------
lütfen liverpoolu oynatmayan üstünlüğü bırakmayan takıma dön hocam
İlyas Onat
18.09.2010, 00:11
Lig TV tekrarını veriyor maçın. 17. dakika, ah Jaja tersteki Yattara'yı farkedebilseydi!
Yattara büyük topçu 4 tane korner kullandı 1 tanesi gol vuruşu oldu diğer 3 ü direkt olaraka sahaya girmeden auta gitti. Manisa ilk yarının son 5 dakikasında 2 korner kullandı kornerlerin devamı 2 gol oldu. Şimdi Yattara çok büyük topçu???
mashal61
18.09.2010, 00:12
he kurban he 25 senedir bu şekilde avutuluyoruz, sen aynen devam et...
Sen de devam et. Bu şekilde takıma destek olduğun sürece kesin şampiyonuz zaten. Hay Allah'ım ya ...
Fanatik34
18.09.2010, 00:13
Bılmıyorum ama Forumda herkes birilerine takmış durumda
Senol Hocaya,Aalnzinhoya,Yattaraya,Teofiloya,Burak Yılmaza,Taraftara,Baskana,Baskan yardımcısına
Herkesin sevmediği düzenli olarak eleştirdiği birisi var..
Kötü kötüdür vebunu herkes görür eleştirilir,bizim burdaki çeşitlilik heralde dunyanın hiç biryerınde yok..
Anlamıyorum gerçekten...Bunu özetlersek, herkes birilerinin hata yapmasini bekliyor. Trabzon´da ki seyirci gibi, gercekten seyirci ve en büyük elestirmen!!!
Mesela örnek: Cale´yi bugüne kadar elestiren zihniyet, bizim soltarafimizdan hic gelmeyen Manisa´ya ragmen Ferhat´in ofansta neler yaptigini, daha dogrusu yapamadigini görmedi mi? Bu takimin solbeki Cale´dir. Bu ondan daha iyi bir solbek alinmadigi sürece degismez, arti anlayin!!!!!!!!!!
Bugün Yattara´yi elestirenlerin futbol bilgisinden süphe ederim. Keske zamanim olsa da burda yorum yapanlar hakkinda bir tez hazirlayabilsem!
volkan_627
18.09.2010, 00:13
yattara çok büyük topçu. fenere 1 gol attı birde gol attırdı. sivas ı sahadan sildi. aradaşlar sadece yapamadıklarını görmeyin lütfen. yattara çıkıp burak girdikten sonra o sağ kanat ne kadar çalıştı. bırakın allah aşkına. birde futbol biliyorum diyip, maç izleyip yorum yapıyorsunuz...
Sıvas maçından sonrada soyledım.
Yattara,Alanzınho gibi oyuncular takımın hızını kesıyor,evet bazen skoru aniden değiştirebilir ''Bazen'' ama biz bu ''bazenleri'' bekliyecek durumda değiliz..
Bakınız geçen sene... Sadece Alanzinho yetıyordu Sağ kanatta bana gore Burak Yılmaz geçen sene gayet başarılıydı...Ve Liverpool maçında'da başarılıydı..Bize Pas yapabilen Takımın hzını kesmeyen,Hızlı ve güçlü oyuncular lazım...Burak Kaçırabilir %100 golleride atamayabilir ama 90 dakika maçtan kopmayan bir oyuncu,herkesin aksine ben boyle düşünuyorum...
En guzel topları Oynadığımız maçları çıkarın,Skorları değil maçları o kadrolara bakın.
bknz: Liverpool maç kadrosu
bknz: Kupa maçı Fenerbahçe maç kadrosu
bknz: süper kupa maç kadrosu
bknz: Bursadaki maç kadrosu
bknz: Yenıldığımız Kayseri maç kadrosu
Yattara büyük topçu 4 tane korner kullandı 1 tanesi gol vuruşu oldu diğer 3 ü direkt olaraka sahaya girmeden auta gitti. Manisa ilk yarının son 5 dakikasında 2 korner kullandı kornerlerin devamı 2 gol oldu. Şimdi Yattara çok büyük topçu???
yattara büyük topçu değilde,büyük topcu korner kullanmayla ölçülmüyor,öyleyse kayseride geçen sene yedek oturan umut dünya yıldızı
yorumsuz6117
18.09.2010, 00:14
Lig TV tekrarını veriyor maçın. 17. dakika, ah Jaja tersteki Yattara'yı farkedebilseydi!
Ah vah Teo % 100'lük golü atsaydın keşke. :)
Sen de devam et. Bu şekilde takıma destek olduğun sürece kesin şampiyonuz zaten. Hay Allah'ım ya ...
yaw bende 50 senedir alışkanlık yarattı artık pek takmıyorum gençler üzülmesin diye yazıyorum...
Cafer Bulur
18.09.2010, 00:14
Bunu özetlersek, herkes birilerinin hata yapmasini bekliyor. Trabzon´da ki seyirci gibi, gercekten seyirci ve en büyük elestirmen!!!
Mesela örnek: Cale´yi bugüne kadar elestiren zihniyet, bizim soltarafimizdan hic gelmeyen Manisa´ya ragmen Ferhat´in ofansta neler yaptigini, daha dogrusu yapamadigini görmedi mi? Bu takimin solbeki Cale´dir. Bu ondan daha iyi bir solbek alinmadigi sürece degismez, arti anlayin!!!!!!!!!!
Bugün Yattara´yi elestirenlerin futbol bilgisinden süphe ederim. Keske zamanim olsa da burda yorum yapanlar hakkinda bir tez hazirlayabilsem!
Yattara bu aksam elestirilecek futbol oynamadi dersen,ben de senin futbol bilginden süphe ederim ne olacak simdi?
İrfan abi Alaman'dan nasıl görüniy hal vaziyet? Toparlarız evelallah değil mi?
Yöneticilerimizin bu performanslarıyla bırak toparlanmayı ; topallarız,topallarız.
:)
İsmail Coşgun
18.09.2010, 00:15
tek korkum haftaya yine aynı düzenle çıkmamız,
Haftaya Şenol Hoca, Selçuk - Ceyhun - Colman üçlüsünü tekrar oyuna sürecektir. Kayseri'ye ancak o şekilde oynayabiliriz...
Süleyman Baykan
18.09.2010, 00:16
Bir gökteyiz bir yerde!
Taraftarımız ve medyamız bir Sivas galbiyeti ile bunları yaparsa sonraki maçta yatarak maç kazanmayı dört gözle bekleyen Trabzonsporlu futbolcular böyle oynarlar zaten bu takımın futbolcu grubunun doğasında şampiyonluk dönemlerindeki istek ve arzu olsa idi ne bu kadar yıl şampiyonluk bekliyor olurduk nede Yattara gibi saman alevi futbolcuları 8 yıl takımda tutuyor olurduk güzel bir futbol ümidi ile işten al acele çıkıp eve geliyorum ve bu zevk bana eziyet olarak geri dönüyor söylenecek çok şey var ama ne söylesek olmuyor:mad:
EmreYavuz61
18.09.2010, 00:16
yaw bende 50 senedir alışkanlık yarattı artık pek takmıyorum gençler üzülmesin diye yazıyorum...
baba sen bizle resmen dalga geçiyorsun ya yazı üslubundan belli sana cevap vermeye değmez bence... ben kaale almıyorum son 10-15 mesajını zatende bu mesajdan sonra anladım kasten yapıyorsun dalga geçiyorsun...
Fanatik34
18.09.2010, 00:17
Bu ligde vasat bir defansla sampiyon olamazsin aksine bu aksamki gibi sürünürsün...Bugün bir nevi hakli olabilirsin ama bu benim imzami degistirmez! Niye?
Benim imzamdaki forvet oyuncularinin sayisi 3´tür, bu günümüz futbolunun geregi.
Sende biliyorsun, bugün ikinci yariya Umut/Ceyhun ikilisiyle baslasaydik, bu maci alirdik degil mi?
Haftaya Şenol Hoca, Selçuk - Ceyhun - Colman üçlüsünü tekrar oyuna sürecektir. Kayseri'ye ancak o şekilde oynayabiliriz...
İnşallah yoksa işimiz zor savunma yönü zayıf kalıyor,iki pas hatası yapınca oyunun kontrolu elimizden g,d,yor,mücadele eden futbolcu sayımız çok az,
Yattara,Jaja,Alanzinho'lu kadroda kimse hızlı,ayağa pas yapan bir takım beklemesin..
Bu üç Oyuncuda sadece bir tanesi takımda olmak durumunda... 90 dakika'yı malsef bölüşmek durumundalar.
Takimdaki en buyuk sorun geriye dustukten sonra sorumluluk almayan skoru kabullelen oyuncu yapisi bu goruntu hayra alamet degil yenersin yenilirsin ama sahada oynarken ben bu sezon sampiyonluga oynuyorum havasini etrafina hissettirirsin en buyuk eksiklik iste bu
Volkan Yavuz
18.09.2010, 00:18
Olsun Sansizlik.napalim gelecek maca konsantre olmak lazim!
Alanzınho için bu gece tamamen karar verdim.Takım adına hiçbir katkısı olmayan,final paslarını atamayan,gol atamayan tamamen kendine şov yapan bir oyuncu...
Hasan Ayvenli
18.09.2010, 00:18
----------------onur-------------------
serkan-----glowacki--egemen-----ferhat
----colman---selçuk----ceyhun----------
yattara--------------------------jaja-----
---------------teofilo--------------------
lütfen liverpoolu oynatmayan üstünlüğü bırakmayan takıma dön hocam
Katılıyorum. Antalya maçından sonra da çok konuşmuştuk bunun üzerinde. Bu akşamki gibi 4'lü ofansif kadro risk. Her rakibe tutmuyor. Manisa'ya bile tutmadı işte. 3'lü göbekle oynadığımızda topu göstermiyoruz neredeyse rakiplere. Ama sadece Selçuk-Colman ikilisi yetersiz kalıyor bazı maçlarda.
baba sen bizle resmen dalga geçiyorsun ya yazı üslubundan belli sana cevap vermeye değmez bence... ben kaale almıyorum son 10-15 mesajını zatende bu mesajdan sonra anladım kasten yapıyorsun dalga geçiyorsun...
insan sinirli olunca ne yazdığını bilmiyor, klavyenin tuşlarına rastgele basıyorum işte... vakfıkebir nereden?
Cafer Bulur
18.09.2010, 00:19
Bugün bir nevi hakli olabilirsin ama bu benim imzami degistirmez! Niye?
Benim imzamdaki forvet oyuncularinin sayisi 3´tür, bu günümüz futbolunun geregi.
Sende biliyorsun, bugün ikinci yariya Umut/Ceyhun ikilisiyle baslasaydik, bu maci alirdik degil mi?
Bugünkü kafa ile bu aksamki maci sabaha kadar oynasak kazanamazdik.
1-0 in kiymetini bilemeyen bir takim 2-1 lik yenilgiden sonra yenilgiye mahkumdu...
Fanatik34
sivas maçında topu aldı götürdü o artistik psı verdi ve teo gol attı. işte o maçta gördüm. bu en yakın tarih. ayrıca aynı maçta yine gol olmayan bir kaç ortası var. zaten toplam 20 dakika sahada kaldı.bu takımda umut sadece ve sadece şenol hocanın torpiliyle oynuyor. bir orta yaptı o da bomboş pozisyonda topu dışarı attı. alan bu takıma sol açık olarak gelmedimi stabek te sol açık oynayıp norveç te yılın oyuncusu seçilmedi mi. yoksa bizim hocalar orta saha oynayan alanzinhoyu sol açık sanıp öylemi transfer etiler. umut un bu takımda oynayacağı tek yer sol açık...Ben size Alan´in skor avantajini yakalamadimiz bir macta bunu ne zaman yaptigini sordum aslinda..bu benim hatam!
Alan bugüne kadar kac mac kazandirmis sana, bakin kazandirmis diyorum?
mashal61
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 50 yaşında da olsan şu yazdıkların kaale alınacak şeyler değil. Boşuna konuşmuşum o kadar.
Hadi cümleten iyi geceler. Takmayın kafanıza, haftaya kazanırız her şey tersine döner. İyi tarafından bakarsak 5. haftada ilk kez yenildik.
Doğan BULAT
Ya her takım yenilir yenilecektir de.. Ama Trabzonspor gibi bu ligin en formda olan takımı kendi sahasında hem de 1-0 öne geçtiği maçta ligde hiç galibiyet alamamış bir takıma yeniliyor üstelik bir hafta önceki maçta aynı oyuncularl şov yaparken bugün 3 gol yiyorsa bunun adı REZİLLİKTİR..CİDDİYETSİZLİKTİR.. Her takıma karşı hucum ağırlıklı çıkmak mı gerekiyor sanki.. takıma göre kadro çıkarmak ya da rakibin silahlarına önlem almak çok mu zor? Frikik konusunda şu Selçuğun kulağının çekilmesi gerekir bence.. Sanki biraz şımardı.. Sözleşme yapıcaz ya :(
EmreYavuz61
insan sinirli olunca ne yazdığını bilmiyor, klavyenin tuşlarına rastgele basıyorum işte... vakfıkebir nereden?
yok yok hakketten dalga geçiyorsun ya bu arada sordun cevaplayayım hacıköy
İlyas Onat
18.09.2010, 00:20
Ah vah Teo % 100'lük golü atsaydın keşke. :)
Sırayla da, onun ah vakti şimdi geldi. Dk 27 :)
Hayırlı bir mağlubiyet aldığımızı düşünuyorum.
Cafer Bulur
18.09.2010, 00:22
O kadar moralim bozuk ki anlatamam.
Su anda bir uykuya dalsam ve kayseri galibiyetiyle uyansam ne olur sanki?:)
Bu takim bugün Manisaspor´u 1-0 yenseydi neyi konusuyor olacaktik?
Gecen hafta 6 gol atan takim bu hafta neden 1 gol atti, degil mi?
volkan_627
sanırım bir anlam karmaşası yaşıyoruz. madde madde özetlersek daha anlamlı olacak.
1- umut sol açık oynamaz
2- bu takımda sol açık oynayacak ilk futbolcu engin dir.
3- eğer engin yoksa sol açık oynatacağın oyuncu alanzinho dur.
ben bunları söylüyorum. katılmadığınız maddeler varsa sebepleriyle yazarsanız sanırım ortak noktada anlaşabiliriz...
futbalski60
Ferhat'ın hücuma katılmamasının en büyük nedeni önünde oynayan oyuncudur normalde Ferhat hücuma katılmayı seven bir oyuncudur ama topla hızlı haret edemez kendine pozisyon yaratamaz. Ferhat'ı önünde oynayan oyuncu hücuma çekmelidir örneğin önünde Arda gibi topa basan, geri dönen ve arkasında ki oyuncuyu düşünen bir oyuncu olsa bugün sol taraftan önemli ataklar geliştirebilirdik. Geçen sene sol tarafımız iyi işliyor dediğimiz dönemde sol bekimiz Ferhat'tı önünde oynayan oyuncu da Gabric'ti ama o zaman malesef takım kötüydü bu ikili de erken bozuldu.
İlyas Onat
Taraftarın maşallahı vardı ilk devre.
Asıl mühim kısımda susmuşuz. : )
He sahi dazul zurna tulum felan, tutmadı galiba pek, bu hafta ses çıkmadı.
Bugün defans hattı ve kalecimiz goller gelmeden önce sinyal vermişlerdi.Peşpeşe yenen goller hiç sürpriz olamdı malesef....
Taraftarın maşallahı vardı ilk devre.
Asıl mühim kısımda susmuşuz. : )
He sahi dazul zurna tulum felan, tutmadı galiba pek, bu hafta ses çıkmadı.
taraftar olarak felaket kötüyüz,nolcak bilmiyorum
Ferhat'ın hücuma katılmamasının en büyük nedeni önünde oynayan oyuncudur normalde Ferhat hücuma katılmayı seven bir oyuncudur ama topla hızlı haret edemez kendine pozisyon yaratamaz. Ferhat'ı önünde oynayan oyuncu hücuma çekmelidir örneğin önünde Arda gibi topa basan, geri dönen ve arkasında ki oyuncuyu düşünen bir oyuncu olsa bugün sol taraftan önemli ataklar geliştirebilirdik. Geçen sene sol tarafımız iyi işliyor dediğimiz dönemde sol bekimiz Ferhat'tı önünde oynayan oyuncu da Gabric'ti ama o zaman malesef takım kötüydü bu ikili de erken bozuldu.
Gecen sene solda oynayan Gabric bu sene neden israrla sagda oynamak istedi peki?
Bu israri da hem kendisine hem de bize pahaliya mal oldu.
volkan_627
18.09.2010, 00:26
bu maçın telafisi var. maçı kaybettik. buna sebep bir sürü hata sayılabilir. kayseri maçında ceyhun ve cale geri dönecektir. hatta engin yetişirse umut kenara gelir. taş gibi takımımız olur ki kayseriye top oynatmadan galip geliriz. sorun ortadan kalkar. sonra sıra bjk ye gelir...
Fanatik34
ilk gol giray hatasi neden ?? karsidan gelen topa kontrolsüz YATMA HUYLARINA devam ettigi icin out cizgisine 20 metre uzaklikda oldugumuz halde kornere vurdu topu ve dönen top felan derken golü yedik (Yatma su toplara giray yatmaaaa deli oldum, almanyada yasayan 10 yasindaki cocuk biliyor defans oyuncusunun ayakda durmasi gerektigi bizimkisi hep yerlerde ne varsa yerlerde.)
ikinci gol yine bir hatasi vardi ama aklimda yok su an fakat simpson bombostu. Onurda o topu cikarabilirdi.
3.gol allahskina giray neden adama 5 metre uzaklikda ?? Makukula adam gecebilme özelligi zaten yok orda yapsa yapsa sut cekecek yapissana arkadas yapissana niye 5 metre uzaktasin ?? gelde cildirma.
Makukula ilk yarida yine pozisona girdi orda selcuk kötü pas verdi ve giray yere sekip havaya sicrayan topa kendini yine ayarlayamadi ve top üstünden gidip pozisyon oldu...
Ayrica iyi bir defans oyuncusu ayakda kalir ve ikili mücadeleyi kazanip topu en yakin arkasina kazandirir ama Giray nedense her topa yatiyor ve top ya kornere gidiyor yada tac atisina gidiyor...
Hoca olsam yapacagim ilk is giraya ayakda durmayi ögretmek olur cok eksiklikleri var.Bir oyuncunun topu kornere atmasi eger bir gol icin suc oluyorsa ooooooo.
Ikinci golde Simpson´un önünde Egemen var, Giray degil! Giray macboyu genellikle Maka´yi marke etmekle mesguldu!
Maka´nin adam gecme özelligi yok öyle mi? O zaman gecen sezon Maka´nin cezasahasi icerisinde nasil adam gecip attigi golleri bir izleyin, bir zahmet!!!
Burda Giray eksiksiz oynuor diyen yok ama Egemen´in toplara ucarak kornere veya taca atmasiyla Giray´in gösterissiz disari yollamasi arasindaki farki bir aciklarsaniz, sevinirim!
Armağan Dere
Bu ligde vasat bir defansla sampiyon olamazsin aksine bu aksamki gibi sürünürsün...
forvetlerimizin de çok iyi olduğunu düşünmüyorum ben...ayrıca dirençli takımlara karşı oyunu açabilecek adamımız yok...defans glovacki'nin gelmesiyle düzelir ama ileri ucumuz Yattara'nın ve Colman'ın iyi gününe denk gelmeli ve bu akşam Teo'yu hiç beğenmedim en azından o golü atmalıydı..Keşke Makukulayı alsaydık...çift forvet oynardık teofilo-makukula 4-4-2
iso_4939
18.09.2010, 00:27
yaw lıgın dıbındekı en fazla gol yıyen takımına yenılmısız sız hala hangı mazeretı hangı futbolcuyu tartısıyorsunuz....
Emirhan Makul
18.09.2010, 00:27
Daha maç bitmemiş,durum 1-2 iken kalkıp o statda fatih tekke beyin ismini bağıranlar sizler taraftar filan değilsiniz...Daha ilk mağlubiyete Şenol Güneş'i,İbrahim Yattara'yı,Colman'ı,Jaja'yı,Giray'ı,Ferhat'ı,Umut Bulut'u,Teofilo'yu eleştirenler sizlere bir soru!!!Hep destek tam destek yalanına sahi ne oldu???
Stadtta Fatih Tekke bağıran vardıysa ağzı burnu kırılına kadar dövülmelidir ! Ahanda bu kadar diyorum ! Bugun En iğrendiğim adam Colman'dı ama onu bile değişmem !
Taraftar tribünde Fatih Tekke diye bağıracak sahadaki futbolcu maç kazanacak yok öyle yağma..!
fatih tekke diye bağıranlardan içimizde varsa onlara sesleniyorum;
sizin Trabzonsporlu olmanızdan bahsedilemez..
bu takım için 1 kelime dahi etmeyin
defolun gidin çarşıya..
şunu da söylemek istiyorum fatih tekke diye bağıran beyinsiz taraftar şampiyonluğu haketmiyor!
Fatih Tekke diye bağıran taraftarların evlerinde umarım Lig TV'leri vardır. Hem Beşiktaş maçları açısından, hem bizim maçlar açısından.
'fatih tekke diye bağıran taraftarlar....' şeklinde başlayan cümleler gördüm...çok yanlış...onlar taraftarmı bence değiller defolsunlar gitsinler tribünlerden!!!!!!!
maçta fatih tekke diye bağıranlar için şuraya çok şey yazardım ama gereksiz yere banlanmak istemiyorum.
sizin gibi taraftar olmaz olsun, es es bursa maçında gördüm büyük taraftar nasıl olurmuş, takımı nasıl etkilermiş, 1-0 dan ''zorlaya zorlaya'' 2-1 kazanmayı bildiler hatırlayın o maçı.
taraftar işte budur....
macta fatih tekke diye bagiranmi vardi?? var ise bunlara sabaha kadar tokat atilmasi gerekir.
Arkadaşlar Daha Böyle Çok Mesaj Vardı Ancak Bu Kadarını Alıntılayabildim.
Ortada Çok Büyük Bir Yanlış Anlaşılma var.
Taraftarlarımız fatih tekke diye değil "Sadri Şener" diye bağırmıştır. Ortada ki yanlış anlaşılma söyleniş melodisinin aynı olmasıdır.
Taraftarımıza kızan herkes yazısal olmasada kafasında lafını alabilir , içiniz rahat olsun öyle birşey olmadı.
Ayrıca bu taraftar şampiyonluğu hak etmiyor lafı herhangi bir insan hakkında bu cenneti hak etmiyor lafı ile aynı mertebededir. Hiç bir insanın gayrimüslim bile olsa öbür dünyasını tahin edemezsiniz aynı kademededir Taraftara şampiyonluğu hak görmemek.
Bu taraftar ekmek hak etmez su hak etmez mutlu bir yaşam hak etmezde Şampiyonluğu sonuna kadar hak eder. Bu kadar basit yüklenmeyelim hepimiz aynı yolda gidiyoruz hepimiz Trabzonspor taraftarıyız iyisi ile kötüsü ile ilerleyeceğiz ki Trabzonspor taraftarı için en büyük Trabzonspordur kimse başka birşey tanımaz ön gördüğünüz suçlamayı uygulayacak karaktersizlikte kimse değildir.
FC-ST-PAULI-61
18.09.2010, 00:28
forvetlerimizin de çok iyi olduğunu düşünmüyorum ben...ayrıca dirençli takımlara karşı oyunu açabilecek adamımız yok...defans glovacki'nin gelmesiyle düzelir ama ileri ucumuz Yattara'nın ve Colman'ın iyi gününe denk gelmeli ve bu akşam Teo'yu hiç beğenmedim en azından o golü atmalıydı..Keşke Makukulayı alsaydık...çift forvet oynardık teofilo-makukula 4-4-2
olmaz Umut oynamali cok kosuyor Makukulaya yer yok Ibrahimovic gelse onada yer yok
Cafer Bulur
18.09.2010, 00:28
Mactan önce en zor macimiz bu olacak dedik,kim dinliyor ki?
Halilhodzicin zamaninda dedigi gibi futbolcular bankaya paralarini almaya giderken istekli olduklari kadar bu aksam galibiyet icin istekli olsaydi en azindan yenilmezdik.
Kahrolan taraftar,gününü gün eden futbolcular,baska da bir sey degil...
silentpain61
18.09.2010, 00:29
ben şu oynasa daha iyi yada bu oynasa daha iyi olurdu demiyeceğim şenol hoca şu taktikle çıksaydıda diyemeyeceğim...
benim en çok zoruma giden şampiyonluğa en çok inandığımız yıllardan birinde kendi evimizde puanı olmayan bir takıma 1-0 dan maç veriyoruz ve tüm futbolcularımız bunu sindirmiş gibi oynuyor ben tv karşısında kendi kendimi yerken hiç bir futbolcumuzun gözünde maçı çevirecek hırsı azmi görmedim...hele 1-0 dan sonraki bu maçta 6 atarız havası hiç hoşuma gitmedi.
inşallah bu maçtan sözde değil gerçek anlamda ders çıkarırlar ve şenol hoca ciddi anlamda hizaya çeker takımı.
oooof of puan verdiğimiz maçlar antalya ve manisa .... kabullenemiyorum...
EMRAH ERTEMOĞLU
orta saha yol geçen hanı gibiydi şenol hoca nasıl farketmedi anlamadım ya.
Cale hücümda kötü,Ferhat ne hücum ne savunmada var.Transfer sezonu bağıra bağıra sol-bek alın dedik ama bizi kim duydu ki.Beğenmediğimiz Makukula ezdi geçti,bizim çok bilen yöneticilere resital sundu gitti...
volkan_627
Gecen sene solda oynayan Gabric bu sene neden israrla sagda oynamak istedi peki?
bizimkiler sol açık için oyuncu izlemeye hırvatistana gider. gabric i izler ve beğenirler. sonra transfer gerçekleşir. gabriç takımda sol açık oynamaya başlar. fakat ısrarla sağ açık oynamak istediğini belirtir. bizimkiler olurmu öyle şey biz seni sol açık izledik ve öyle beğendik derler. gabric ise ben o maçta mecburen solda oynadım. solda oynayan arkadaşımız sakattı bu yüzden solda oynadım. ben aslen sağ açık oyuncusuyum der. ve eğer bu haber doğruysa bizimkilerin ne kadar oyuncu araştırdığı ve nasıl bir transfer politikamız olduğu ortaya çıkar...
futbalski60
18.09.2010, 00:31
Kariyeri için böyle bir seçim yaptı Milli Takım Hocası onu sağ tarafta değerlendiriyor o da mecbur sağ kanatta oynamak istedi keşke sol tarafta oynamayı tercih etseydi.
EmreYavuz61
eğer hakketten böyle olduysa fatih değilde sadri şener lehine bağrıldıysa laflarımı geri alır ayakta alkışlarım taraftarı ama hakketen fatih diye bağırıldıysa dediklerimin arkasındayım...açıkçası bende kesin bir bilgi olmadan yazdım yazdıklarımı.maçta ne sadri şener ne fatih tekke tezahüratı duydum...fakat burada gördüklerimden sonra bende yazdım...dediğim gibi sadri şener diye bağırıldıysa ayakta alkışlanacak hareket...!
iso_4939
bu macı kaybetmessın öbür macları alsan ne olur sampıyon olamadıktan sonra kandırmayın kendınızı beyler sadece bu mac ıcın demıyorum bu kadro sampıyon olamaz....
Salih Yazıcı
eğer benim hiç bir yöneticim maç niye cuma diye tepki vermeyip birbirlerini yemekle kuyularını kazmakla uğraşıyorsa takım ii giderken bütün hafta istifalar konuşulursa bunu başkanda izlerse olacağı buydu ha birde gelilim sözde büyük traftarımıza takım galip herşey yolunda iken yönetim soktuğu çomak yetmezmiş gibi fatih tekke diye bağrıyorsun bende fatih çok istedim hatta cezalar yedim ama asla böyle birşey kabul edilemez akıl tutulması yaşıyoruz resmen her anlamıyla yenilgiyi hakettik böyle şampiyonluk bizim için rüyadan öteye gitmiyecek nice bursalar şampiyon olur ama bu zihniyetle biz asla olamayız ben artık devrim yapabilcek trabzonspor yöneticiliğini başkanlığını yapacak vizyonu olan genç dinamik insanların yönetmesini istiyorum artık yeter.
salihismet
18.09.2010, 00:32
Hala Fatih Tekke bagirmanin Trabzonspora ne kazandiracagini cok merak ediyorum.
Tolga Okumuş
Nerde profesyonellik?
Nerde ciddiyet?
Nerde rakibe saygı?
Sol tarafta oynatilan umutun basarili olmasi icin sag tarafin cok iyi islemesi lazimki umut iceriye girip ikinci direk bolgesinde gol atabilsin
umut bu sekilde birsey yapamaz sag taraf felc sol taraf zaten hic yoktu!
Cafer Bulur
eğer benim hiç bir yöneticim maç niye cuma diye tepki vermeyip birbirlerini yemekle kuyularını kazmakla uğraşıyorsa takım ii giderken bütün hafta istifalar konuşulursa bunu başkanda izlerse olacağı buydu ha birde gelilim sözde büyük traftarımıza takım galip herşey yolunda iken yönetim soktuğu çomak yetmezmiş gibi fatih tekke diye bağrıyorsun bende fatih çok istedim hatta cezalar yedim ama asla böyle birşey kabul edilemez akıl tutulması yaşıyoruz resmen her anlamıyla yenilgiyi hakettik böyle şampiyonluk bizim için rüyadan öteye gitmiyecek nice bursalar şampiyon olur ama bu zihniyetle biz asla olamayız ben artık devrim yapabilcek trabzonspor yöneticiliğini başkanlığını yapacak vizyonu olan genç dinamik insanların yönetmesini istiyorum artık yeter.
Bu macin cuma oynanmasinin ne dezavantajlari oldu ki?
Pazartesinden cuma ya da yorgunluk olur diyorsa futbolcular,bu isi biraksinlar...
volkan_627
18.09.2010, 00:33
teo 2. golü atsa fark olurdu. atamadı yenildik. olay bu kadar. kayseriye ve bjk maçı öncesi iyi oldu aslında. ayağımız yere basar ve gereken galibiyetleri alrız. burda herkes şampiyonluk şarkıları söylemeye devam eder...
Fanatik34
18.09.2010, 00:34
Yattara bu aksam elestirilecek futbol oynamadi dersen,ben de senin futbol bilginden süphe ederim ne olacak simdi?Ilkyari icin gecerli bu söyledigim...eger Teofilo o golü atsa burda neler yazilirdi neler!!!
Bugün takim halinde sefilleri oynarken suclu yine Yattara öyle mi? Sana tek önerim, git son 8 yilda Yattara´nin oynadigi bütün maclar bak...ve bu oynadigi maclarda 3´ün altinda hazirladigi golpasi varsa yaz!
Yattara istedigi kadar kötü de oynasa senin takimina 3 golpasi hazirlar.
Sana söyle bir soru sorayim o zaman...takim gerideyken bu takima liderlik yapabilecek kimdir? Bir ikincisi olmadigi icin sorunun cevai cok nettir. Niye...2003-2005 sezonlari örnektir
iso_4939
18.09.2010, 00:35
teo 2. golü atsa fark olurdu. atamadı yenildik. olay bu kadar. kayseriye ve bjk maçı öncesi iyi oldu aslında. ayağımız yere basar ve gereken galibiyetleri alrız. burda herkes şampiyonluk şarkıları söylemeye devam eder...
herkes derken benı katma reis...ben hala sözumdeyım bu takım sampıyon olamaz...
volkan_627
18.09.2010, 00:35
umut iceriye girip ikinci direk bolgesinde gol atabilsin !
gol atmak mı???:D:D:D
Yenilgiye mazeret olarak söylemiyorum ama bu maçın Cuma oynanması tam bir fiyaskodur.Hafta içi Avrupa maçı yok,milli maç yok.Allahın gününe kıranmı girdi, eeey Mahmut özgener.............
EmreYavuz61
18.09.2010, 00:36
Pazartesinden cuma ya da yorgunluk olur diyorsa futbolcular,bu isi biraksinlar...
bencede hiçbir dezavantajı yok cuma oynamanın..3-4 mesajımda yazdım yorgunluk felan olmaz sonuçta iki maçta trabzonda hani deplasman yorgunu yolculuk yorgunluğu felanda olamaz...bahanesi olmayan bir yenilgi aldık.artık rakipleri ve her maçı daha ciddiye alır oyuncular inşallah...
Cafer Bulur
Ilkyari icin gecerli bu söyledigim...eger Teofilo o golü atsa burda neler yazilirdi neler!!!
Bugün takim halinde sefilleri oynarken suclu yine Yattara öyle mi? Sana tek önerim, git son 8 yilda Yattara´nin oynadigi bütün maclar bak...ve bu oynadigi maclarda 3´ün altinda hazirladigi golpasi varsa yaz!
Yattara istedigi kadar kötü de oynasa senin takimina 3 golpasi hazirlar.
Sana söyle bir soru sorayim o zaman...takim gerideyken bu takima liderlik yapabilecek kimdir? Bir ikincisi olmadigi icin sorunun cevai cok nettir. Niye...2003-2005 sezonlari örnektir
Yattara ve alanzinho gibi futbolcular orta sahanin ve defansin anasini aglatiyor,böyle futbolcularin modern futbolda yeri yok.
3 gol pasi atiyor ama orta saha oyuncularinin asiri kosmalarina neden oluyorlar,onlar 3 gol pasi atmayip da baska ne yapacak?
Travelair
Ben artık iyice bizim futbolcuların çocukluklarını doyasıya yaşayamadığını düşünüyorum. Aksi halde böyle lakayt, birbirinden habersiz ve gevşek futbol oynamazlardı. Önce iş, sonra oyun
Ne dersiniz hocamız gereken dersi almış mıdır?
silentpain61
18.09.2010, 00:37
eğer hakketten böyle olduysa fatih değilde sadri şener lehine bağrıldıysa laflarımı geri alır ayakta alkışlarım taraftarı ama hakketen fatih diye bağırıldıysa dediklerimin arkasındayım...açıkçası bende kesin bir bilgi olmadan yazdım yazdıklarımı.maçta ne sadri şener ne fatih tekke tezahüratı duydum...fakat burada gördüklerimden sonra bende yazdım...dediğim gibi sadri şener diye bağırıldıysa ayakta alkışlanacak hareket...!
bir ara büyük başkan el salla diye sesler duydum tv den ama fatih ile ilgili bişey duymadım doğrusu.
Salih Yazıcı
18.09.2010, 00:38
Yenilgiye mazeret olarak söylemiyorum ama bu maçın Cuma oynanması tam bir fiyaskodur.Hafta içi Avrupa maçı yok,milli maç yok.Allahın gününe kıranmı girdi, eeey Mahmut özgener.............
mahmut özgeneri bırak abi kendi yönetimine bak birbirlerini yemekten başka naptılar bu hafta
inanmiyorum ya daha 4 gun once 6 atan takim 4 gun sonra 3 yiyor hemde kendi evinde ... bunun aciklamasi olamaz ya !!!!!!!!!!
volkan_627
herkes derken benı katma reis...ben hala sözumdeyım bu takım sampıyon olamaz...
şampiyon olamazsak bayram yapacakmışşın gibi konuşuyorsun. bu takım şampiyon olur. geçen sene bursa şampiyon olduysa bu takım hayli hayli olur...
silentpain61
:alkış::alkış::alkış:
EmreYavuz61
18.09.2010, 00:39
bir ara büyük başkan el salla diye sesler duydum tv den ama fatih ile ilgili bişey duymadım doğrusu.
öyleyse iyi taraftarada böylesine kulübe olumlu hizmet etmiş başkanımıza kongre öncesi tezahürat yapması yakışırdı...ama burda denilen gibi fatih dediyseler o zaman yakışmaz işte...
Cafer Bulur
18.09.2010, 00:39
Ben artık iyice bizim futbolcuların çocukluklarını doyasıya yaşayamadığını düşünüyorum. Aksi halde böyle lakayt, birbirinden habersiz ve gevşek futbol oynamazlardı. Önce iş, sonra oyun
Futbolcularimizda kalite olarak sampiyon olabilir ama kafa yapilari itibariyle olgunlasmamislar.
Bu arada selcugun muhtesem golü de güme gitti...
silentpain61
18.09.2010, 00:40
Nerde profesyonellik?
Nerde ciddiyet?
Nerde rakibe saygı?
:alkış::alkış::alkış:
Salih Yazıcı
fatih diye bağırdılar
ThePatriot61
Mactan sonra da takima güveniyorum yazacaktim. Böyle abuk sabuk takimlara puan veriyoruz gercekten inanilacak gibi degil. Bence Senol hoca Jaja yi cikarmicakti. Umut cikmaliydi ilk önce.
Mustafa Umut
önümüzdeki maçlara bakacağız :)
silentpain61
18.09.2010, 00:41
öyleyse iyi taraftarada böylesine kulübe olumlu hizmet etmiş başkanımıza kongre öncesi tezahürat yapması yakışırdı...ama burda denilen gibi fatih dediyseler o zaman yakışmaz işte...
fazla yorum yapmadan katılıyorum...
Fanatik34
18.09.2010, 00:41
Yattara ve alanzinho gibi futbolcular orta sahanin ve defansin anasini aglatiyor,böyle futbolcularin modern futbolda yeri yok.
3 gol pasi atiyor ama orta saha oyuncularinin asiri kosmalarina neden oluyorlar,onlar 3 gol pasi atmayip da baska ne yapacak?Daha iki gün önce Real Madrid´in Ajax´a karsi macini seyrettim...Higuain, Ronaldo, Özil ve De Maria defansin anasini aglatmiyor muydu??? Bu oyuncular, De mariaýi cikarirsak defansa hic yardim etmeyen oyuncular!!! Bir zahmet bana bunu izah edebilirmisiniz
Cafer Bulur
18.09.2010, 00:42
Bu sezonki bütün maclarda dikat ettim,takim öne gectikten sonra her defasinda oyun disiplininden koptu.
Bu 3-0 lik bursa macinda böyleydi,bu aksamda .
Bu durum futbolcularimizin halen daha isin ciddiyetini kavrayamadigini gösteriyor...
maçı lig tv de yeni izliyorum
yediğimiz ilk 2 gol resmen kopya
yazık olmuş
herhalde bu sene büyük maçları kazanacak
küçük maçları kaybedecek ve gene şampiyon olamayacağız
hadi hayırlısı
Salih Yazıcı
18.09.2010, 00:43
cafer abi istifalar takımı etkilemiş olabilir mi ?
Cafer Bulur
18.09.2010, 00:45
Daha iki gün önce Real Madrid´in Ajax´a karsi macini seyrettim...Higuain, Ronaldo, Özil ve De Maria defansin anasini aglatmiyor muydu??? Bu oyuncular, De mariaýi cikarirsak defansa hic yardim etmeyen oyuncular!!! Bir zahmet bana bunu izah edebilirmisiniz
Kusura bakma ama mesut,ronaldo ve higuain ile yattara,alanzinho yu ayni kefeye koyamam.
Ayrica benim gecen sene seyrettigim mourinho lu inter takiminda 1 kisi haric herkes top rakipte iken adam kovaliyordu,yanlisim varsa düzeltin...
Emirhan Makul
18.09.2010, 00:45
fatih diye bağırdılar
Staddaydım Sadri Şener Diye Bağırıldı.
istifa şenol hocayı etkiledi.
şenol hoca takımı etkileyemedi.
takım makukula yı etkileyemedi.
makukula sonucu etkiledi.
sonuç taraftarı etkiledi...:)
Cafer Bulur
18.09.2010, 00:47
Bence etkiledi ama orani tartisilir.
Yenilginin bas nedeni kafa olarak sahada olmamakti bu aksam..
Salih Yazıcı
18.09.2010, 00:48
Staddaydım Sadri Şener Diye Bağırıldı.
kardeşim ilk bir gurup ısrarla fatih tekke diye bağırdı sonra büyük başkan el salla diye bağırdı
lazibere
18.09.2010, 00:48
Skorun ne olduğu bu satten sonra önemli değil..
Konuşulması gerekn konu, Ligin tepesinde 11 gol atmış bir takımın 10 gol yemiş bir takım karşısında mağlup olmasına neden olan faktörlerdir..
Oncelikle daha büyük düşünen oyunculara sahip değiliz demektir. Ikıncı yarı başladı ve dakıkalar 55 i gösterdiğinde sankı tarihi bir fark yemiş ve maçı çeviremeyeceğini düşünen bir oyuncu ordusu vardı, ve resmen teslim oldular, takım oyunundan uzaklaşmış ve bireysel olarak oynamaya başladılar, halbuki maç o saatten sonra kaç kere daha dönebilirdi.. bu hastalığımızı biizm genlerimizden geliyor herhalde, teslim olmak,,
Koca ikini yarıda organize birtane atak üreteemdik, seyircide maçın bittiğini düşünecek ki rakibi baskı altına alacak herhangi bir duruşu olmadı, ne takımımız nede taraftar maçı almayaı hak etmedi. Esasen bu durumlarda 12. adam devreye girer, ve yüümeyen ayakları bir anda dinamizm getirmeliyid, olmadı seyrettiler, rakip yerlerde vakkit geçirmek adına eylemler yaparken, biizm oyuncularımız da onların bu düzenine uydular, eğer ev sahib takım bir şehirde bu kadar yalnız kalıyorsa bu taraftarın kendini bir tartması gerekiyor... 6-1 atarken sevinmesini bilirken kaybederken de onları ateşlemesini bilmeliyiz...
Bence etkiledi ama orani tartisilir.
bir soru da benden;
maça konsantre olamayan takım mı?
yoksa(aklı hh de kalan) takımı motive edemeyen şenol hoca mı?...
Furkan Dündar
18.09.2010, 00:50
kardeşim ilk bir gurup ısrarla fatih tekke diye bağırdı sonra büyük başkan el salla diye bağırdı
yanlış duymussun sen bnde ordaydım
Cafer Bulur
18.09.2010, 00:51
bir soru da benden;
Senol hoca fb macinda alan-yattara ile baslayarak da hata yapmisti,cogu zaman yapiyor yani.
Daha iki gün önce Real Madrid´in Ajax´a karsi macini seyrettim...Higuain, Ronaldo, Özil ve De Maria defansin anasini aglatmiyor muydu??? Bu oyuncular, De mariaýi cikarirsak defansa hic yardim etmeyen oyuncular!!! Bir zahmet bana bunu izah edebilirmisiniz
Evet saydigin oyuncular bizimkiler kadar basit top kaybi yapmiyorlar yapsalarda iki supurucu khedira ve alonso aciklari kapatiyorlar ama real madridde iyi takimlara karsi zor anlar yasar
Samet Yildirim
Bir oyuncunun topu kornere atmasi eger bir gol icin suc oluyorsa ooooooo.
Ikinci golde Simpson´un önünde Egemen var, Giray degil! Giray macboyu genellikle Maka´yi marke etmekle mesguldu!
Maka´nin adam gecme özelligi yok öyle mi? O zaman gecen sezon Maka´nin cezasahasi icerisinde nasil adam gecip attigi golleri bir izleyin, bir zahmet!!!
Burda Giray eksiksiz oynuor diyen yok ama Egemen´in toplara ucarak kornere veya taca atmasiyla Giray´in gösterissiz disari yollamasi arasindaki farki bir aciklarsaniz, sevinirim!
Kaliteli stoperler buralarda belli oluyor gereksiz yere korner veya taclara göndermek stoper oyuncusunun eksiklikleridir (gereksiz yere diyorum baska secenek olmaz o ayri)
2.golde anladim egemen var orda ama yine korner topu felan oldu yine girayin hatasi var ;) fakat son olarak egemen adama yakin durmuyor o dogru.
Makukula dribbbling yaparak adam gecebildgini ilk defa senden duyorum. Makukula orda kaleye vurur belli baska yapacak bisi yok zaten vurmasa bile 5 metre uzaklikda olman icin bir anlami yoktur yapisacaksin adam hele hele cangele, makukula gibi oyuncular olursa dahada yapisacaksin Japon yapistiricisi gibi ama giray nedense yapismadi.
Egemeninde sevmedigim en kötü huylarindan birisi zaten o, atliyor zipliyor topu kornere felan atiyor ama yinede güven veriyor diyebiliriz Giray nezaman ne yapacagi belirsiz her an hersey olabilir.
Giray iyi bir yedek zaman zamanda ilk 11 de oynar okadar.
Hasan Ayvenli
Mactan sonra da takima güveniyorum yazacaktim. Böyle abuk sabuk takimlara puan veriyoruz gercekten inanilacak gibi degil. Bence Senol hoca Jaja yi cikarmicakti. Umut cikmaliydi ilk önce.
Bence Alanzinho girmemeliydi. 2. yarıya ya aynı kadroyla başlamalıydık 10-15 dakika sonuç alamazsak değişikliğe gitmeliydik bence. Değişiklik yapacaksak da Umut-Burak daha doğru bir karar olurdu. Ya da Umut-Ceyhun.
TAMTÜRK61
Benim anladığım takım iyi giderken, illaki tekere çomak sokma misali çıkacak sürekli.
Ne oldu bu takıma? 1-0 öndeler kız gibi oynuyorlar. Adamlar futbolu hem sert, hem de bastırarak oynadılar. Bizimkiler de kendilerini halen Sivas maçında zannettiler. Neyse erkenden yenilgi belki aklımızı başımıza getirir. İlk 2 gol , hep aynı yerden ve birebir kopyasıydı. :(
Salih Yazıcı
eğer bir an önce kongre olmazsa aralık ayına kadar traftar kimlere bağırcak görürsünüz takım yarıştan kopar böyle giderse
Cliperinesk
18.09.2010, 00:52
Geçmiş olsun trabzon biz daha zor durumdayız daha 3 puan bile alamadık bu hafta çıkış maçımız sivas olucak Allahın izniyle
Furkan Dündar
bir soru da benden;
jaja yı cıkartmadkı mantıgı bana acıklayacak 1 kısı var mı merakla beklıyorum ??
Umutu tutmada ki mantık
3-1 den sonra umutun cıkıp ceyhunun girmesi ???????
Samet Yildirim
Katiliyorum...
Gökhan KAN
Bir hafta moral bozuk nasıl geçer..Hele birde rakipler puan kaybedip yada kazanınca iyice kahrolucaz..
Senol hoca fb macinda alan-yattara ile baslayarak da hata yapmisti,cogu zaman yapiyor yani.
sizin demenize göre bu maçın kaderini çizen teknik hatalar yani...
Salih Yazıcı
18.09.2010, 00:53
yanlış duymussun sen bnde ordaydım
arkadaşım tek ben duymadım bunu yapmayın keşke ben yanlış duymuş olayım ama değil.
lazibere
18.09.2010, 00:53
ŞENOL HOCA KUMAR OYNUYOR
Jaja- teo- Umut- yattara-
4 ü birlikte bu takımda aynı anda oynayamaz, Sivas maçını kazanmak belki bu düşünceyi devam ettirmeye neden oldu ama maalesef az kapanan ve kontra oynayan takımlara karşı bu kadro yapısı ile başarı elde edemeyiz..
Ne UMUT umut olabilir nede Jaja verim verebilir..
Futbolun evrensel ilkelerine ters bir sistem...
Burdakı sıkıntı da UMUT u sattırmayarak ona yer açmak ve Jaja nın da yedek kalma şikayetiyle ona da takımda yer açmak mantığıdır, bu sistemden derhal vazgeçilmedlir..
Klasik ceyhun veya barış ikili si ile oyuna başlanmalı, kanat olarak da derhal Engin baytar monte edilmelidir...
Gördük ki bu kadar hucum özeliklıklı ve bir o akdar da orta sahada top yapma ve eksenı etrafında uzak oynayan oyunculardan yoksu olunca, biraz dirençli birtakıda orta sahayı kaptırıyorsun..
Kayseri maçında klasık bir kadro ile maça başlayacağını düşünüyorm..
Cafer Bulur
18.09.2010, 00:54
Yukarda dedim,kafa olarak sahada olmamak.
Teknik hatalarda var,jaja.alan degisikligi gibi.
Ama senol hoca hh nin istifasindan etkilendi ve takimi motive edemedi demek yanlis olur.
Furkan Dündar
18.09.2010, 00:54
maratondan ben görüyorsam o kanattan gol yıcemızi de senol hoca göremıyosa uyaramıyorsa hata hocamızındır ;)
ah yanımda oturan abinin burda uyelıgı olsada konussa ..
2 golde resmen gelıyorum dedi
Emirhan Makul
18.09.2010, 00:55
O Grubun içindemiydin sen ?
Salih Yazıcı
Geçmiş olsun trabzon biz daha zor durumdayız daha 3 puan bile alamadık bu hafta çıkış maçımız sivas olucak Allahın izniyle
saol arkadaşım her şey gönlünüzce olur inşallah zor maç olur ama
lazibere
Kım ne derse desin, kazanırken bazı şeyler gçöze batmıyor ama eksiklerimizi görüp tedbirleriderhal almalıyız,,,
Takım topa sahip ama hızlı oynamıyoruz... Atakların olgunlaşması çok geç oluyor. Bütün maçlarda Barcelona gibi top ayağımızd aolsun diye uğraşıyoruz, soğukkanlı oynyalım derken bir bakmışız basketboldakı gibi 24 sn, oynama süremiz dolmuş...
Hızlı ve seyirciyi de hop oturtup kaldıracak ataklar olmalı...
Kazım Uzunboy
Manisaspor Cephesi
Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise kendileri açısından son derece önemli bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "4 maçta 0 puan alan ve en çok gol yiyen bir takımda yeni göreve geldim. 3 gün içinde çok şey değiştiremezsiniz ama kadro değişimi ve taktik değişim yapabilirsiniz" dedi.
Trabzonspor’un geçmiş haftalarda ve özellikle son haftalarda oynadığı futbol ile takdir edilecek bir takım olduğunu ifade eden Karaman, "Geçen yıl takımı çalıştıran bir teknik adam ile aynı oyun felsefesiyle oynamaya alışık bir takıma karşı oynadık. Pozisyonları kapatmayı bildik, haklı bir galibiyet aldık. Trabzonspor’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Bazen böyle şeyler oluyor. Biz kendi işimize bakacağız. Bu skorla ne kendimizi aldatırız ne yapacağımız işleri unuturuz. Fazla söyleyecek bir şey yok" diye konuştu.
www.fanatik.com.tr (http://www.fanatik.com.tr)
Helal olsun Mesut Bakkal'a.
Samet Yildirim
18.09.2010, 00:56
Kusura bakma ama mesut,ronaldo ve higuain ile yattara,alanzinho yu ayni kefeye koyamam.
Ayrica benim gecen sene seyrettigim mourinho lu inter takiminda 1 kisi haric herkes top rakipte iken adam kovaliyordu,yanlisim varsa düzeltin...
Mourinho,
Her ülkenin kendine göre özellikleri var, Interde oynatttigimi futbolu madride oynatamam burda oynatigim futbolu interde oynatiramazdim demisti haftalar öncesi.
Italyada oynayan futbolcu zaten top rakipteyken topun arkasina otomatikmen geciyor bunu yapmak icin orda teknik adam olmaya gerek yok.
Bugün gördügüm kadariyla topun arkasina gecme meselesi felan pek olmadi cünkü yedigimiz goller sacma sapan.
Yine ayni kadro oynasin ama maca farkli baksin rahat kazaniriz ama oyuncular 6-1 yendik manisaspor cok kötü fark atariz düsündüler buda ters depti.
Yukarda dedim,kafa olarak sahada olmamak.
Teknik hatalarda var,jaja.alan degisikligi gibi.
Ama senol hoca hh nin istifasindan etkilendi ve takimi motive edemedi demek yanlis olur.
ben şenol hocanın kafa olarak sahada olmadığını düşünüyorum...
Salih Yazıcı
18.09.2010, 00:57
O Grubun içindemiydin sen ?
hayır arkadaşım tv den izledim hatta sesini iyice açtık emin olmak için hatta bunun içn 2 saat önce başlık açan bile oldu.
Furkan Dündar
arkadaşım tek ben duymadım bunu yapmayın keşke ben yanlış duymuş olayım ama değil.
bize de öle gelmısti ama deıl fatıh tekke demedıler ya ben maratondaydım onlara en yakın kısımda onlarda kale arkası ..
hatta bu macta maratonla aralarında kavga cıkıyordu maraton ayaga dahi kalkmadı oturdu herkes
lazibere
Ayrıca yediğimiz gollerde ben kalecinin basit hatalar yaptığını düşünüyorum,,
Egemen bütün topları ıska geçmeye başladı,
Hucum yaparken defans yapmasını beceremiyoruz... maalesef
Cafer Bulur
18.09.2010, 00:58
Kım ne derse desin, kazanırken bazı şeyler gçöze batmıyor ama eksiklerimizi görüp tedbirleriderhal almalıyız,,,
Takım topa sahip ama hızlı oynamıyoruz... Atakların olgunlaşması çok geç oluyor. Bütün maçlarda Barcelona gibi top ayağımızd aolsun diye uğraşıyoruz, soğukkanlı oynyalım derken bir bakmışız basketboldakı gibi 24 sn, oynama süremiz dolmuş...
Hızlı ve seyirciyi de hop oturtup kaldıracak ataklar olmalı...
Evet,son 3 macta yasanan 5 puan kaybinin nedeni takimin tempolu olamayisiydi.
Tempolu oynamazsaniz kanatlari kullanamazsaniz rakibin eksikleri yakalayamazsiniz...
Furkan Dündar
18.09.2010, 00:58
ben şenol hocanın kafa olarak saha olmadığını düşünüyorum...
koltugunda bu gün uzun süre oturdu hocamız hacısalıhoglunu dusunmustur macı deil
Furkan Dündar
18.09.2010, 00:59
hayır arkadaşım tv den izledim hatta sesini iyice açtık emin olmak için hatta bunun içn 2 saat önce başlık açan bile oldu.
ee ben adamların yanındaydım
fatıh tekke bız nıye duymadık ?
İlyas Onat
18.09.2010, 01:00
Başarılar kardeş; inşallah alırsınız maçı.
Kayınpederimin takımı EsEs. : )
Cafer Bulur
18.09.2010, 01:01
Mourinho,
Her ülkenin kendine göre özellikleri var, Interde oynatttigimi futbolu madride oynatamam burda oynatigim futbolu interde oynatiramazdim demisti haftalar öncesi.
Italyada oynayan futbolcu zaten top rakipteyken topun arkasina otomatikmen geciyor bunu yapmak icin orda teknik adam olmaya gerek yok.
Bugün gördügüm kadariyla topun arkasina gecme meselesi felan pek olmadi cünkü yedigimiz goller sacma sapan.
Yine ayni kadro oynasin ama maca farkli baksin rahat kazaniriz ama oyuncular 6-1 yendik manisaspor cok kötü fark atariz düsündüler buda ters depti.
Samet itiraf etmen gerekir,bu aksamki 4 lünün sahada olmasi yanlisti.:)
Macin ilk yarisinda topa sahip olamadik bu yüzden,top rakipte iken savunma yapmayisimiz onlarin topa sahip olmasina neden oldu.
Onlar topa sahip olunca da illaki kalende pozisyon yasaniyor,savunma geride degil en ilerde baslar...
cale hucum anlamında 0.hiç bir katkısı yok.
ama şunu unutuyoruz defansda iyi işler yapıyor.
calenın hava hakimiyetide var.
ilk golce cale olsa bence gol olmazdı o.
neyse artık nazarlığımız diyelim.
iyi bir takımız çok önemli oyuncularımız var.
ben güveniyorum takımıma
bahadır2561
Fatih Tekke bagırıslarını bir tek ben mi duymadım acaba?
Fanatik34
Ayrica benim gecen sene seyrettigim mourinho lu inter takiminda 1 kisi haric herkes top rakipte iken adam kovaliyordu,yanlisim varsa düzeltin...Bu cavabin gelecegini cok iyi biliyordum. ben Real Madrid´i seyrettim, özellikle Özil oynadigi icin 3 kez seyrettim hatta!
Yattara´yi Ronaldo´ya ayni kefeye koyamiyorsun, pekiyi onun rakibi Ajax´i veya Osasuna´yi Manisa ile ayni kefeye mi koyuyorsun?
Real´in defansi ortasahaya yakin oynuyor bu bir...iki onun önliberosu Khedira ve Xabi Alonso.
Takimin bana göre sonuca en etkili ismi Mesut...o, Ronaldo ve Higuain ´in defansla bir alakasi yok!
Senin elinde Yattara gibi bir cevher var, o ki burda Alan´i katlar ve cebine koyar!
Ben bosuna mi transfer boyunca solic ve soldis oynayabilecek bir ortasaha oyuncusu istedim!?
Bu takimin hücumgücü Jaja-Teo-Yattara olmali, gerisi onlarin aciklarini süpürmeli..iste o zaman Sampiyon oluruz:)
Furkan Dündar
Evet,son 3 macta yasanan 5 puan kaybinin nedeni takimin tempolu olamayisiydi.
Tempolu oynamazsaniz kanatlari kullanamazsaniz rakibin eksikleri yakalayamazsiniz...
yenılgının bellı sebeplerı var bence cok da basit
gırayın makakulayı tutamadıgını mac basladıgını anladık..
aynı yerden 3-4 kez aynı ortayı yaparsa biri bu gol olacak demektir ;)
koskocaaaaa trabzon takımı bunu anlayamadı ben ki 18 yasında bi genc anlamısken bunu neyse
2 teofılo gununde mı deıldı neyse net 3 tane kacırdı .. atsaydı cok farklı olurdu ..
takım 2 yarı cok kötüydü
değişiklikler için hocama tesekkurlerımı sunarım daha kötü değişiklik olamazdı
saygılar
Furkan Dündar
18.09.2010, 01:03
ben de sattydım duymadım yalnız degılsın
Salih Yazıcı
18.09.2010, 01:03
hayır hatta forumda manisa maçında fatih tekke diye bağrılması bir miladdır diye başlık açıldı sonra kapandı
ertekin61
18.09.2010, 01:04
benim anlamadığım şenol hoca takır takır işleyen 4-3-3 sistemini niye bozup dört forvete döndü.ligimiz dört forvetli sistemi asla kaldırmaz .medyanın gazına gelmemek lazım.daha ikinci maçta sistem çöktü.
bence bu maçı kaybetmemizin sebebi tamamen futbol kazasıdır ama skoru çevirememizin sebebi tamamen hocanın yaptığı değişikliklerin işe yaramamış olmasıdır
ayrıyeten sen burak yılmazın ve ceyhunun takıma aldığında yattara ve umutu çıkardığında farklı birşey olmasını bekleyemezsin yani bizim gole ihtiyacımız olduğu gerçeği ortadayken şenol hoca fark açılmasın diye uğraşmıştır
Tolga Kurt
18.09.2010, 01:06
Bende duymadım
İslam Sezer
18.09.2010, 01:06
her sene aynı terane.yok yan battı çamura battı falan saçma sapan bahaneler şunlar bunlar.
tek gerçek var.bu takım asla şampiyon olamayacak.şampiyon olsun diye tutmuyordum ama şu basit maçları kaybetmesi,fark beklerken yenilmesi,en zirvedeyken çok sert düşmesi çok sinir bozucu.
şenol hocayada sormak lazım.işleyen sistemi neden bozuyorsun.pas yapan topa sahip olan takım gitti,
son 3 maçtır(antalya,sivas,manisa)sürekli şuursuz baskı yapan ama topa sahip olma gayretinde olmayan rakibe oyun oynatan bir Trabzonspor geldi.ceyhun selçuk colman 3 lüsü bozuldu pas falan hepsi bitti.sivas maçı herkesi aldattı.
neyse sanırım benden bu kadar,gerçekten bıktım usandım yeni farkettim...
Fanatik34
18.09.2010, 01:07
Evet saydigin oyuncular bizimkiler kadar basit top kaybi yapmiyorlar yapsalarda iki supurucu khedira ve alonso aciklari kapatiyorlar ama real madridde iyi takimlara karsi zor anlar yasarBasit top kaybi yapmiyorlar mi? benim gözlerim o zaman cok yanlis görüyor...Ha evet manisa´ya karsi oynasalar yapmazlar, iste bunu karistirmayin derim ben. Adamlar futbolu 40 metrede oynuyorlar, zaten barcelona´nin basarisinin sirri burda....adamlar tek önliberoyla oynuyor, niye acaba?
bahadır2561
18.09.2010, 01:07
hayır hatta forumda manisa maçında fatih tekke diye bağrılması bir miladdır diye başlık açıldı sonra kapandı
Açan nerden duymuş acaba?
Stattakiler duymadım diyor Allah Allah..
Bende izledim 90 dk maçı hemde ses sistemiyle(duymama gibi birşey yok) Fatih Tekke diye birşey duymadım
Samet Yildirim
18.09.2010, 01:08
Samet itiraf etmen gerekir,bu aksamki 4 lünün sahada olmasi yanlisti.:)
Macin ilk yarisinda topa sahip olamadik bu yüzden,top rakipte iken savunma yapmayisimiz onlarin topa sahip olmasina neden oldu.
Onlar topa sahip olunca da illaki kalende pozisyon yasaniyor,savunma geride degil en ilerde baslar...
Ilk yarida manisaspor ne yapti ?? 1 pozisonu var oda girayin hatasindan baska ne var ?? Giray hatayi yapmasa pozisyonlari bile yok ilk yarida (bireysel hata kimseyle alakasi yok yani) yedigimiz 2 golde kornerden sonraki 2.top adam paylasimi felan. Makukula neden bombos ?? Nerde stoper arkadas ? Simpson neden bos ?? Nerde stoper arkadas ?? 4 hucumcu ile ne alakasi var...3.golde yine makukula topa sahip giray 55 metre adama uzak öyle izliyoooor...
ilk 3-5 dakikalarda belli olur takimin maca konsantresi, mental olarak hazirligi felan. 2-3 dakika gecti cok zor dedim oyuncular cok laubaliydi. 1-0 öne gectik sanki fenere gol atmissiz gibi sevindim cünkü icimde korku vardi o 2-3 dakikalardan sonra ama o bile yetmedi.
Kayserispor macinda Engin Baytar kesinlikle oynamali umutun yerine.
selçuk inan o frikiği yattaraya bırakacakdı.geçen hafta gol atmış frikikden yattaranın kullanması gerekirdi orda yanlış yaptı
Salih Yazıcı
18.09.2010, 01:08
bardağın dolu tarafınadan bakmak gerekirse gs fb yense bile altımızda olacaklar herkez puan kaybedebilir diye düşünebiliriz ama sorun o değil nezaman iyi gitsek kendimize çembe takmayı başarıyoruz asıl sorun burda
balli_kuymak
18.09.2010, 01:10
böyle orta sahasız sistemle biz daha çok kazalar yaşarız...
Fanatik34
Kaliteli stoperler buralarda belli oluyor gereksiz yere korner veya taclara göndermek stoper oyuncusunun eksiklikleridir (gereksiz yere diyorum baska secenek olmaz o ayri)
2.golde anladim egemen var orda ama yine korner topu felan oldu yine girayin hatasi var ;) fakat son olarak egemen adama yakin durmuyor o dogru.
Makukula dribbbling yaparak adam gecebildgini ilk defa senden duyorum. Makukula orda kaleye vurur belli baska yapacak bisi yok zaten vurmasa bile 5 metre uzaklikda olman icin bir anlami yoktur yapisacaksin adam hele hele cangele, makukula gibi oyuncular olursa dahada yapisacaksin Japon yapistiricisi gibi ama giray nedense yapismadi.
Egemeninde sevmedigim en kötü huylarindan birisi zaten o, atliyor zipliyor topu kornere felan atiyor ama yinede güven veriyor diyebiliriz Giray nezaman ne yapacagi belirsiz her an hersey olabilir.
Giray iyi bir yedek zaman zamanda ilk 11 de oynar okadar.Kimse Maka driblink yapabiliyor demedi...ama maka topu önünde buldugunda kendine cok rahat bos alan yaratabliyor, onu kastettim! eski gollerini seyredin, görürsünüz!
Bu arada bir adam 25 metreden gol attirip bu kadar elestirilebilecegini sizde gördüm,...bir futbolcuyu elestirmek icin firsat kollayanlardansiniz, kusura bakmayin!
silentpain61
şenol hoca taktik olarak hata yapmış olabilir bu konu tartışılabilir ama hocamızın aklının h.h. da kaldığına ve bu yüzden takımı hazırlayamadığına inanmıyorum..şenol hoca o kadar amatör bir hoca değil duygusal olarak etkilenebilir ama bu etkiyi takıma yansıtacağına hiçbir şekilde inanmıyorum.
DeAgLeMaNyAq
18.09.2010, 01:12
Her ne kadar bu maçta aldığımız sonuç, geride bıraktığımız 4 gündeki moralimiz bir anda altüst etmiş olsa da ileriyi düşünüp planlamak adına hayırlı bir neticesi oldu. Umarım kısa zamanda bu maçtan gereken dersler çıkarılır ve takım Kayseri maçına tam anlamıyla hazır olarak çıkar...
Emirhan Makul
18.09.2010, 01:13
Zıtlaşmayalım ama Sadri Şener diye bağırıldı stadda olduğum için biliyorum hem tekke diye bağırsalar neden hem arkasından el salla el salla büyük başkan el salla diye bağırsınlar :) Yanlış duyulmuş tekrar ediyorum Sadri Şener diye bağırıldı.
selçuk inan o frikiği yattaraya bırakacakdı.geçen hafta gol atmış frikikden yattaranın kullanması gerekirdi orda yanlış yaptı
:alkış:aynen katılıyorum selçuk duran toplarda başarılı değil ancak hareket halinde yapıştırıyor çok örneği var neden bu ısrar anlamış değilim zaten yattara da o frikikten sonra trip attı oynamadı oda ayrı bir mevzu kardeşim bu takımda jaja yattara ve ceyhun atacak bu kadar basit ... yadelirecem ya manisada 3 yiyoruz hemde avni akerde ....
İlyas Onat
18.09.2010, 01:14
Zıtlaşmayalım ama Sadri Şener diye bağırıldı stadda olduğum için biliyorum hem tekke diye bağırsalar neden hem arkasından el salla el salla büyük başkan el salla diye bağırsınlar :) Yanlış duyulmuş tekrar ediyorum Sadri Şener diye bağırıldı.
Bir grup mu bağırdı sadece? Destek geldi mi farklı yerlerden Emirhan?
lazibere
18.09.2010, 01:15
benim anlamadığım şenol hoca takır takır işleyen 4-3-3 sistemini niye bozup dört forvete döndü.ligimiz dört forvetli sistemi asla kaldırmaz .medyanın gazına gelmemek lazım.daha ikinci maçta sistem çöktü.
kesinlikle evet, bu futol ve takımlaral dalga geçmektir..
Jaja yada Umut birisi yedekte beklemeli ve Ceyhun veya Barış takıma monte edilmeli.
mac 1-0 iken , fatih tekke diye bagiran taraftarin amaci ne? Tebrikler....
Samet Yildirim
18.09.2010, 01:17
Kimse Maka driblink yapabiliyor demedi...ama maka topu önünde buldugunda kendine cok rahat bos alan yaratabliyor, onu kastettim! eski gollerini seyredin, görürsünüz!
Bu arada bir adam 25 metreden gol attirip bu kadar elestirilebilecegini sizde gördüm,...bir futbolcuyu elestirmek icin firsat kollayanlardansiniz, kusura bakmayin!
2-1 yenilyiorsan ozaman defansda dahada dikkatli olacaksin ve bir golcu oyuncusuna 5 metre uzaklikda olmayacaksin benim bildigim budur yani.
bahadır2561
18.09.2010, 01:18
nerden duydun? var mı bir kanıtın??
Emirhan Makul
18.09.2010, 01:19
Bir grup mu bağırdı sadece? Destek geldi mi farklı yerlerden Emirhan?
Yani herkes mırıldandı bu istifalar sonrası bir destek gibi birşeydi sadri şenere bağırıldı duydum biliyorum yanlış anlaşıldı melodisi yüzünden bu kadar.
Salih Yazıcı
18.09.2010, 01:20
niye zıtlaşma olarak algılama arkadaşım önce bir grup tekke diye bağırdı sonra büyük başkan el salla diye bağrıldı arkadaşım sen haklı çıkmanı isterim çünkü bu hiç hoş birşey değil.
Tolga Okumuş
18.09.2010, 01:21
Oyuncu mantalitesinin değişmesi lazım en başta.
Bu oyuncu kafası bizi 3-5 maç kazandırmaktan öteye gidemez,yani şampiyon yapmaz bizi.
Sıradan bir takıma fark atınca rehavate kapılıp,ipleri bu kadar kaçıran oyuncularla şampiyonluktan bahsedilemez.
Derhal toparlanmaları lazım.
Nerde takım içi disiplini?
Minik takım oyuncuları gibi frikiği kullanmayınca trip atmalar,söylenmeler,el hareketleri...
Takım oyununda bunlara yer yok.
lazibere
18.09.2010, 01:21
ne zaman işler yolunda gitse, sankı karadeniz bölgesinin derin devleti devreye giriyor ve bir anda işler tersine dönüyor...
4 gün once oynanan maçta da güzel oynamamaıştık bu maçtada... Şansa ve etkili şutların gelmesiyel sivas dağılmasaydı 10 dakka içinde, emin olun bbu maçtakı gibi olurduk, hatta ıkıncı yarının başında sivas golu erken bulduğunda bocaladığımızı ve sahamızda hapsolduğumuz bir on dakikayı hatırlayın..
Kımse kımseyi kandırmasın, Bu sistemle bu takım ancak şansa bala kazanır,,,,
Klasik sistemi terkedersek üzülerek söylüyorum bu takım çok taraftarımızı ağlatır...
Önümüzde Kayseri ve beşiktaş maçları var, alacağımız kötü sonuçlar ligin biizm için bitmesi demektir, ÇÜnkü o bahsettiğim derin devlet devreye girecek ve ne ler olduğunu göüreceğiz o zaman..
Ben biraz komplo kurmayı severim ama.. yıllar once M. Ali Yılmaz kongreyi kaybettiğinde Onun getirdiği oyuncular Segen ve Oktay derelioğlu'nun maç sattığı ve bilerek oynamadıkları hususunda söylentiler kulaklarımıza kadar gelmştir... Burda da Bazı futbolcu kadeşler kım bile HH nin gidişine üzülmüşlerdir, ha ne dersiniz!!
Samet Yildirim
18.09.2010, 01:22
onu bende anlamadim. Sanirim kongre yaklasiyor...!!!
Salih Yazıcı
18.09.2010, 01:22
Yani herkes mırıldandı bu istifalar sonrası bir destek gibi birşeydi sadri şenere bağırıldı duydum biliyorum yanlış anlaşıldı melodisi yüzünden bu kadar.
belki melodisi yüzünden yanlış anlamışda olabiriz.
tv'den ama en fazla 10 saniye surdu
Fırsattır bu...Başta Şenol hoca olmak üzere herkesin kendine bir çeki düzen vermesi için fırsat....Esas itibariyle psikolojik faktörler neticenin sebebi bence...Ama bunu fırsata maddi anlamda da fırsata dönüştürmek mümkün....Hala iyi bir takımımız var...Bir an önce şu geciken imzalar atılsın ve herkes işine baksın....
Emirhan Makul
18.09.2010, 01:24
niye zıtlaşma olarak algılama arkadaşım önce bir grup tekke diye bağırdı sonra büyük başkan el salla diye bağrıldı arkadaşım sen haklı çıkmanı isterim çünkü bu hiç hoş birşey değil.
Abicim bende diyorum ki içini daraltmana gerek yok bana da öyle geldi ama sadri şener diye bağırıldı sonra el salla büyük başkan denildi tekke diye bağırılsa büyük başkan el salla denilmez di ki tek kıyaslamam bu değil alenen duydum staddan sadri şener diye bağırıldı.
Salih Yazıcı
18.09.2010, 01:24
erdal abi farklı açıdan baktın gerçekten imzalar hiç aklıma gelmemişti.
UtopyaTs
18.09.2010, 01:25
Forum açtım ve görüceğim manzarayı biliyordum.Yok şampiyon olmayiz falan filan.Tamam takım iyi oynamadı yenildi ama geçen hafta yenerken yapılan övgülerin yerini bu sefer yenildi diye yergiler alıyor.İşte bu skora baglı yorum yapmaktır.Ben bu maçı bir iş kazası olarak görüyorum ve takımıma güveniyorum.Kayseri maçınıda alıcaklarını düşünüyorum.
futbalski60
Bu takımın ideal 11'i yok o yüzden Hoca her maç bu kadroyla oynamalı diyemeyiz sene sonuna kadar rotasyon yapacak Hoca kadroda, maça göre, oyuncuların performansına göre 11 seçecek. Özellikle hücum hattımızda sıkıntı var Umut yerine başka bir oyuncumuz olsa sol tarafta kadromuz biraz daha dengeli olurdu Umut da eski performansına kavuşursa sol tarafı bir süre idare eder ama o da formsuz bu aralar şimdilik kadro içinde en büyük sıkıntı bu malesef.
lazibere
Bir takım ne zaman bir başka takımla dalga geçse, öbür hafta bunlar oluyor.. Sivas maçında göt hareketleri yapanlar, bu maçta nerdeydi çok merak ediyorum...Şımarmayacaksın,
Fenerbahçe -Antalya'yı seyircisiz maçta 4-0 yendi, biz berabere kaldık
Fenerbahçe- Manisa'yı seyircisi maçta 4-0 yendi. biz yenildik
Ama biz o fenerbahçe'yş yendik...
Burda kı tezat işte herşeyi özeti,,, kesinlikel şımarık oynuyoruz...
Şımarmayacaksın, o kadar,
Geriye doğru şöyle bir okuyayım dedim komik bulduğum mesajlar gördüm...Yenilginin arkasında garip sebepler arayanlar var...Sadece yok artık diyorum....İnsan yazarken önce bir düşünür yahu...Hatta maçı tekrar seyreder...Çok basit...Manisa sert bilenmiş, bizimkiler de ilk golü bulunca naifleşti Manisa daha da sertleşti....2-1 olunca ikinci yarı da ilk 5 dakikalık baskı gol getirmeyince telaş ve malum son....Bu kadar basit bence...
sivaslilar yememis icmemis bir hafta beddua etmis galiba:) hersene sivasi yenip , ligin en giytirik takimina , ustelik darma duman vaziyetdeyken yenilmek aliskanliga donustu.. bu takima pofpof goygoy yapmasin medya., cabuk havaya girip cabuk demoralize oluyoruz:)
bir de bugun macin spikerlerinin kaypak uslubu dikkatimi cekti.. manisanin ikinci golune kadar agizlarindan bal damliyordu. hele hele yattarayi ove ove bitiremiyorlardi. takimi los galacticos ilan edeceklerdi neredeyse .. sonra basladilar yattaraya giydirmeye..
saffet61
18.09.2010, 01:29
Geriye doğru şöyle bir okuyayım dedim komik bulduğum mesajlar gördüm...Yenilginin arkasında garip sebepler arayanlar var...Sadece yok artık diyorum....İnsan yazarken önce bir düşünür yahu...Hatta maçı tekrar seyreder...Çok basit...Manisa sert bilenmiş, bizimkiler de ilk golü bulunca naifleşti Manisa daha da sertleşti....2-1 olunca ikinci yarı da ilk 5 dakikalık baskı gol getirmeyince telaş ve malum son....Bu kadar basit bence...
katılıyorum....
büyüksün üstad
lazibere
sivaslilar yememis icmemis bir hafta beddua etmis galiba:) hersene sivasi yenip , ligin en giytirik takimina , ustelik darma duman vaziyetdeyken yenilmek aliskanliga donustu.. bu takima pofpof goygoy yapmasin medya., cabuk havaya girip cabuk demoralize oluyoruz..
bir de bugun macin spikerlerinin kaypak uslubu dikkatimi cekti.. manisanin ikinci golune kadar agizlarindan bal damliyordu. hele hele yattarayi ove ove bitiremiyorlardi. takimi los galacticos ilan edeceklerdi neredeyse takimi.. sonra basladilar yattaraya giydirmeye..
Kesinlikle katılıyorum.. goygoy yapmaya gerek yok...
Bu takım hava ile oynayacaksa, o zaman bağlayalım oraya, bizim Petrol ofisinin hava pompasını...
Salih Yazıcı
şımarıklıktan ziyade istifalar biryandan imza atmak için bekliyen oyuncular bir yandan çok da şaşırmamak lazım bütün negatif gelişmeler bizde bütün pozitif gelişmeler rakipte olunca olur böyle sonuç
Samet Yildirim
18.09.2010, 01:31
"kazanilan kadro bozulmaz" sözüde dogru olmadigini sanirim görmüs olduk...
silentpain61
18.09.2010, 01:32
ben hala 7 ye köküne kadar inanıyorum 5.-6. haftalarda bu iş bitti şampiyon olamayız diyecek halim yok...şampiyonluğumuz matematiksel olarak suya düşmediği sürece inanıcam ve inşallah yıl sonunda 7 yi inanan inanmayan herkesle beraber deli gibi kutlucaz :) manisa sıkıntısını atmam 5 sigaraya mal oldu ama kendime geldim :) foruma yazmamda yardımcı oldu tabi :)
fazla kötümserliğe girmeyelim renktaşlar tamam eleştirelim ama umutsuzluğa düşmeyelim...
İlyas Onat
18.09.2010, 01:33
İlk golden sonra Şenol Hoca'nın o çocuksu sevincini yeniden görmek güzeldi.
Oyuncularda da ben öyle istifaların olumsuz etkisini felan görmedim. İyiydiler gayet, yeni bir şova bile yeltendiler ara ara. : )
Sıkıntı etmeyelim, yoktan yere istifa muhabbetlerine dönmeyelim.
Umut çok formuz...Ama mesela nefret ettiğimiz Burak ın işe yarayabileceğini gördük bu akşam...Kesinlikle hala çok iyi bir takımımız var...Kulüp makul bir şekilde idare edildikten sonra yarışta olaacağız evelallah....
ben hala 7 ye köküne kadar inanıyorum 5.-6. haftalarda bu iş bitti şampiyon olamayız diyecek halim yok...şampiyonluğumuz matematiksel olarak suya düşmediği sürece inanıcam ve inşallah yıl sonunda 7 yi inanan inanmayan herkesle beraber deli gibi kutlucaz :) manisa sıkıntısını atmam 5 sigaraya mal oldu ama kendime geldim :) foruma yazmamda yardımcı oldu tabi :)
fazla kötümserliğe girmeyelim renktaşlar tamam eleştirelim ama umutsuzluğa düşmeyelim...
:alkış: doğrudur kardeşim aynı inançtayım ancak umut ve yattaranın bu takımda yeri yok kanaatindeyim yattra selçuğa kızıp top oynamayı bıraktı ya sahada bu adam trabzonsporun kaptanı ... 4 gun önce neydi şimdi ne umut zaten ayrı bir dünya ...
UtopyaTs
18.09.2010, 01:36
Yorumuna sonuna kadar katılıyorum ve burada çok umutsuz olan taraftar çogunlugu iyi ki stat'da degildi diyorum.Çünkü onlar her ne olursa olsun takımı alkışladılar ve biz size inanıyoruz mesajını verdiler.
senol hocanin yaptigi panik degisikliklere cok sasirdim. simdi jaja nin yerinde ben olsam hocaya gonul koyardim her turlu. ilk yarida sahanin en iyisiydi ve biraz daha sure taninmasi gerekirken oyundan alindi. kusmeyi cok seven bir camia oldugumuz icin simdi de " jaja kustu " haberleri cikmaz insallah
Alın işte Trabzon tribünleri puanı olmayan takıma 3-1 mağlup olan futbolcuları alkışladılar....Niye alkışladılar? Çünkü bunun bir kaza olduğunu onlar da gördü...Bu takım haftaya da yenilebilir...Geçen sene şampiyon olan Bursa Kayseri'den 3 yemişti mesela....Önemli olan eksiklerin görülerek dğüzeltilmesi...Şenol hoca da o yüzden orda...Öncelikli eksiklik futbolcuların bireysel ispat merakı....Oysa Jaja dahil bence kendini ispat etmesi gereken futbolcumuz yok...Şenol hoca bu blinici vermeli....
bahadır2561
18.09.2010, 01:40
Bugün oyundan çıkacak birisi vardı ise bu kesinlikle Umut olmalıydı Jaja değil...
Sahanın en iyisini çıkarttı Hoca...
Fanatik34
18.09.2010, 01:41
Birseyi karistiran taraftarimiz var, kaliteli oyunculara sahip bir kadro ile dengeli bir kadroya sahip kadro...arasinda daglar kadar fark var!
Bizdeki kaliteli oyuncular kadrosu ama biz bu sekilde devam edersek bizden kadro anlaminda daha kalitesiz Bursa, bizi yine gececek!
Meseal BJK´yi kücümseyin ama adamlar kazanmayi bilen bir kadroya sahipler..onlarda bizi gececekler!
Biz bu devre 34-36 puan toplariz, devrearasi 2 transfer bizi Sampiyonluga götürür;)
Bugün oyundan çıkacak birisi vardı ise bu kesinlikle Umut olmalıydı Jaja değil...
Katılıyorum...Ama olur böyle şeyler...
yanı umutda olabilirdi teoda ikiside kötüydü bugun ki performanslari
bahadır2561
18.09.2010, 01:44
Katılıyorum...Ama olur böyle şeyler...
Bence de olur böyle şeyler .
İnsana acı veren her sene kıytırıktan takımlara puan vermemiz ve bu olayların bize pahalıya mal olması...
Fanatik34
18.09.2010, 01:44
Su anda seyreklesen üyelere....bugüm hala Hikmet Karaman´in goller sonrasi yaptigi gol hareketine herhangi bir elestiri olmayacak mi??????
Fanatik 34, dün gece Ernst in kafası girmeseydi yine kazanmayı bilen bir takım diyecekmiydin Beşiktaş'a....O kaazanmayı bilen takım neden Belediye'yi yenemedi mesela....Bu takımın sol bek ve sol açık problemi var eyvallah...Ama ne bileyim benim seyrettiğim Beşiktaş ın da ciddi bir savunma problemi var mesela...O anlamda bana göre en dengeli kadro Fener de...Ama bu hafta mağlup olursa hocası gidecek....
Sefaenes
18.09.2010, 01:45
en cok sevinen bügün federasyon olmustur. Bize yaptigini Byzans takimlarina yapsaya pazartesi oynandiktan sonra cuma oynatsin. Tamam ingilterede haftada 3 mac oynuyorlar ama o ingilterede türkiyede oyniyamiyorlar. Istifa edenlerde sevinmistir yenildigimize. Hakemde cok sevinmistir. Insallah bu tek maglubiyetimiz olacak
bahadır2561
18.09.2010, 01:46
yanı umutda olabilirdi teoda ikiside kötüydü bugun ki performanslari
Katılmıyorum Teo Umut'tan iyiydi...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.