Orijinalini görmek için tıklayınız : Championship Manager Tutkunları
Championship Manager 2010 :
http://static2.videogamer.com/videogamer/images/pc/cm_2009/screens/cm_2009_7.jpg
Championship Manager 2010™ Eylül' de GELİYOR!!!
Beautiful Game Studios' un yapımcısı olduğu Championship Manager serisinin devam oyunu niteliğinde olan Championship Manager 2010' un bu yılın Eylül ayında çıkacağını açıklamaktan gurur duyuyoruz! Daha önce görmediğiniz bir futbol menajerlik oyununa hazırlanın!
CM Season Live™
Oyunun geliştirilme süresi çok uzun sürdü ki bu da bize oyuna yepyeni özellikler eklemek için eşsiz bir şans sundu. CM Season Live™ özelliği ile birlikte her ay kadrolar güncellenecek. Çılgınca değil mi? Oyununuz güncelliğini bir an bile kaybetmeyecek! Bütün skorlar, kupa sıralamaları, transferler, istatistikler, sakatlıklar, oyuncu puanları vs. her şeyi Avrupa' nın 10 ülke için güncelleme şansı elinizde olacak. Böylece 49 lig ve organizasyonlar güncellenecek. CM Season Live™, 15 Ekim 2009' dan itibaren geçerli olacak ve 6 ay boyunca kullanılabilir olacak. CM 2010 İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Lehçe ve TÜRKÇE dilleri ile oynanabilecek. 2009/2010 sezonundan başlayacak oyun, resmi bir editöre de sahip olacak.
Oyundan alınan resimlerle oluşturulan video (http://www.youtube.com/watch?v=TSSHzTNkRmM)
http://www.totalvideogames.com/img/uploaded/www.totalvideogames.com_68777_Set-piece_designer.jpg
http://www.totalvideogames.com/img/uploaded/www.totalvideogames.com_68778_WolvesMatchEngine_02 .jpg
Oyun Duyurusu:
http://www.championshipmanager.co.uk/server/show/ConWebDoc.1040
Championship Manager held an exclusive press event at Villa Park this afternoon in which Beautiful Game Studios General Manager Roy Meredith revealed that the hotly anticipated Championship Manager 2010 will be hitting stores on the 11th of September, with a demo available from the 14th of August.
Championship Manager 2010 will be available across Europe in French, Italian, Spanish, Turkish and Polish on Friday September 11th 2009.
Cem Akyüz
08.08.2009, 14:00
Season Live™ özelliği ile birlikte her ay kadrolar güncellenecek. Çılgınca değil mi?
Gerçekten çılgınca
Ömer SEVİNÇ
08.08.2009, 14:04
Fm varken hiç uğraşmaya gerek yok bunlarla. Eidos boşa yırtınmasın. Sigames ile bölünmek yüzyılın mallığı idi.
Birleşseler fena olmaz.:)
Ama Season Live™ özelliği müthiş.
Beautiful Game Studios üstlendi 2010'un yapımını.Okumadan atlamamak gerekiyor.
3D'deki büyük gelişim ve Türkçe dil desteği ile büyük bir kitleyi tekrar yanına çekecektir CM.Ayrıca FM'nin 2007'den sonra çuvalladığını da söylemeye gerek yok sanırım.2-3 yenilik, sonra at oyuncunun önüne oyunu.Hele 2009 fiyaskoların fiyaskosuydu.
Ömer SEVİNÇ
08.08.2009, 14:12
Eidos dağıtıcı firma. Beatiful Game Studios bu oyunu 5 yıldır yapıyor ama bir esprisini göremedik henüz. Adı Cm değil de başka birşey olsaydı gündeme bile gelemezdi. Total Club Manager'den bir farkı yok gözümde.
Senin Cm dediğin oyun Fm aslında. Eski Cm'nin yapımcı firması Sigames'ti. Eidos sadece isim hakkına sahip.
Mehmet Zeki
08.08.2009, 14:55
Baska yere yazmak istedim ama baslik bulamadim. EA butun oyunlari Turkce yapabilirmis diye duydum? Bilgisi olan varmi?
Murathan
08.08.2009, 14:55
Hakkatten mi :) ???
Eidos dağıtıcı firma. Beatiful Game Studios bu oyunu 5 yıldır yapıyor ama bir esprisini göremedik henüz. Adı Cm değil de başka birşey olsaydı gündeme bile gelemezdi. Total Club Manager'den bir farkı yok gözümde.
Senin Cm dediğin oyun Fm aslında. Eski Cm'nin yapımcı firması Sigames'ti. Eidos sadece isim hakkına sahip.
CM 03/04'ten sonra oyunun diğer serilerinin oynanılmadığı biliyorum.4-5 senedir firma oyun çıkarmış olmak için oyun çıkarıyor.Bu doğru ama bu sene
ben birçok şeyin değişeceğini düşünüyorum.Geçtiğimiz sene oyun çıkarmayıp 2010 için çalışmaları, oyun görüntüleri, videoları ve iddialı açıklamaları da dikkat çekici noktalar.bana göre en azından bir şans verilmeyi hakediyor CM 2010..
Baska yere yazmak istedim ama baslik bulamadim. EA butun oyunlari Turkce yapabilirmis diye duydum? Bilgisi olan varmi?
Böyle bir şeyin olması söz konusu değil..
Ömer SEVİNÇ
08.08.2009, 15:13
CM 03/04'ten sonra oyunun diğer serilerinin oynanılmadığı biliyorum.
İşte benim dediğim de bu. Sigames'in yaptığı en son Cm 03-04'ten sonra Eidos ve Sigames ayrıldı, Sigames'in oyunu olan seri Fm olarak devam etti. Oyunun diğer serileri oynandı yani. Fm olarak oynadığımız oyun eski Championship Manager'in devamı. Cm adı altında ise Beatiful Game Studios yapımında tamamen yeni bir oyun yapıldı, tabi ki de tutmadı.
Bir şans veririz bakalım. Ama Fm'nin yarısı gerçekçiliğe ulaşan bir oyun görmedim henüz. 00-01'den beridir oynuyorum Fm'yi, henüz görmedim:)
Muhammed
08.08.2009, 20:05
Fm'nin ulaştığı kitle karşısında işi çok zor.
ÖmerFarukYılmaz
08.08.2009, 20:06
Türkçe olması baya önemli yalnız..
Birtan Karaman
08.08.2009, 20:48
Fm'nin ulaştığı kitle karşısında işi çok zor.
Aynen Katılıyorum .. Beni Kendine Çeken Tek Özelliği Şu Güncelleme Olayı .
güzele benziyor çıksında karşılaştıralım
Miraç Atalay Çiftçi
09.08.2009, 13:52
Oyunu her ay güncellemek her ay yeni oyuna mı başlamak demek?
Yılda 3 kez güncelleme yeterli, bence bu işi abartmışlar.
Emirhan Ömeroğlu
10.08.2009, 08:41
Oyun güncellendi diye senin oynadığın Save kaybolacak değil ya.
T.B_1461
10.08.2009, 09:53
Orjinalden Türkçe olması çok büyük bir avantaj bizim için. Tarafımdan denenmesi muhtemel.
Travelair
10.08.2009, 11:28
Güncelleme bence pek önemli değil. Türkçe olması güzel bir ilerleme. Veri bankası önemli. Bilgisayarı kasmaması önemli
Murat GENEL
10.08.2009, 13:34
Eger iyi bir iş çıkarsa ortaya Fm kitlesinden çogu kişiyi kendi tarafına çekecektir CM..Bunu Fm'nin Türkiye'deki Resmi Sitesinden görmeniz mümkün..Fm 'yi aşırı derece çok oynayan ve oyunu iyi bilenler Sigames'in 2.5 yıldır yattıgını çok iyi biliyor..
Mustafa Önder
10.08.2009, 13:40
Ütü de yapıyorsa fm yi b ırakıp geçerim:D
Yasin T.
10.08.2009, 18:36
boşuna çırpınıyorsun cm.senden cacık olmaz artık.sadece cm 03-04 güzeldi.ondan sonraki serilerin berbat
Murat GENEL
11.08.2009, 00:20
Just to confirm for people, the demo will run from July until December 31st, and won't contain all the leagues from the full game.
Leagues included are: England, France, Germany, Italy, Poland Scotland, Spain and Turkey.
oyunun cuma günü çıkacak demosunda Türkiye Ligin oynama fırsatınıda bulacagız..Çok güzel olacak bu bizim için...kaliteli bir şey olup olmadıgını bizim ligi oynayarak daha iyi anlarız hem Türkçe hem TürkiyeLigi..Demoyu kesinlikle deneyeceğim..
Ömer SEVİNÇ
11.08.2009, 02:22
Aferin be Eidos. Demoya da Türkiye koymuşlar he. Helal;)
AYYILDIZ
11.08.2009, 03:34
Fm 2010 sezonunun demosunu çıkarsın ondan sonra karar veririz.Cm'ye eklenen özellikler Fm ile rekabeti artırılabilir yapmış.
Cihad Varlı
13.08.2009, 14:07
Evet arkadaş Cm serisi uzun bir aradan sonra bu kadar iddaalı geliyor.. Menejer oyunlarını takip eden arkadaşlar bilir , Cm 2009 serisi çıkmamış ve 2 yıl boyuncu 2010 serisi hazırlanmıştır . Türkiyede devrim yaratacak şekilde geliyor Cm.. Oyunda Türkçe dil seçeneği bulunuyor..Yanlış duymadınız oyun , yamasız %100 Türkçe.. Bunun yanında 3D maç moturu ve bir çok yenilikler içeriyor..
Çıkış Tarihleri
Demo Çıkış Tarihi : 14 Ağustos ( Yarın )
Full Çıkış Tarihi : 11 Eylül
--------------
Demo çıkar çıkmaz burada olacak arkadaşlar .. Bu arada demoda Türkiye ligi ve Türkçe dil seçeneğide mevcut .. 6 ay oynanabilirlik olucak , save'li oyun full sürümdede geçerliliğini koricak..
Hüseyin İlkin
13.08.2009, 14:15
Konular birleştirilmiştir,
gelsin bakalım CM10, FM ile aynı tadı verebilecek mi? Deneyelim, görelim...
Cihad Varlı
13.08.2009, 14:17
Türkiye Liginden Resimler Geldiiiiiiiiiiiiiii !
http://www.fmgraphics.net/cm10/galatasaray2.jpg
http://www.fmgraphics.net/cm10/besiktas2.jpghttp://www.fmgraphics.net/cm10/fener2.jpg
http://www.fmgraphics.net/cm10/mac2.jpg
Ömer SEVİNÇ
13.08.2009, 14:54
Sistem gereksinimlerini açıkladılar mı?
Cihad Varlı
13.08.2009, 15:05
Sistem gereksinimlerini açıkladılar mı?
İşletim Sistemi: XP with Service pack 2 or Vista
İşlemci: Intel 3GHz P4 or dual core intel / AMD eşdeğer
RAM: 1Gb
Ekran Kartı: Direct X 9 uyumlu. 128 Mb nVidia FX5600, ATi Radeon 9800 ya da eşdeğeri
Ses Kartı: Direct X 89.0c uyumlu
Sabit Disk Alanı: 3Gb + CM Season Live™ için ekstra disk alanı gerekmektedir.
Önerilen sistem gereksinimleri bu şekilde. Bu özelliklerin altında bir bilgisayar, oyunu yalnızca 2 boyutlu görüntüde çalıştırabilecektir.
Cihad Varlı
13.08.2009, 18:59
3D maç moturunda ilk görüntüler geldi.. Galatasaray - Beşiktaş maçı..
İzlemek için : TIKLA ! (http://www.youtube.com/watch?v=0OvM1WWkmXw&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efmgraphics%2Enet%2Fforum%2 Fchampionship%2Dmanager%2D2010%2Dgenel%2Dkonular%2 F24387%2Dcm2010dan%2Dgalatasaray%2Dbesiktas%2D3d%2 Dmac%2Dmotoru%2Dvideo&feature=player_embedded#t=20)
3D maç motoru mükemmel gözüküyor.Görüntülerden Türkçe'nin de gayet başarılı olduğu anlaşılıyor.Yarını iple çekiyorum.Hadi CM, dön artık geri.:)
Cihad Varlı
13.08.2009, 19:04
3D maç motoru mükemmel gözüküyor.Görüntülerden Türkçe'nin de gayet başarılı olduğu anlaşılıyor.Yarını iple çekiyorum.Hadi CM, dön artık geri.:)
03 - 04 'den sonra efsana geri dönüyor gibi :) Golden önce adamın geri çekilmesi çok iyi gerçekten , Pes'de bile olmuyor bu :p
Ömer SEVİNÇ
13.08.2009, 19:33
Arkadaş yaza yaza bıktım:)
Efsane zaten Fm olarak devam ediyor. Şimdiki Cm farklı bir oyun. Efsanenin döndüğü falan yok. Yeni bir menejerlik oyunu yapılıyor, iyiyse oynanır, kötüyse rafa kaldırılır bu kadar basit;)
Cihad Varlı
13.08.2009, 19:37
Arkadaş yaza yaza bıktım:)
Efsane zaten Fm olarak devam ediyor. Şimdiki Cm farklı bir oyun. Efsanenin döndüğü falan yok. Yeni bir menejerlik oyunu yapılıyor, iyiyse oynanır, kötüyse rafa kaldırılır bu kadar basit;)
Eskiden Fm yoktu ki , sadece Cm oynanıyordu . 2000 - 2001 , 2001 - 2002 , 2002 - 2003 ve 2003 - 2004 dönemlerinde .. Daha sonra Cm bozdu , tahtı Fm ele geçirdi .. Bir aralar çok sevilen oyun şimdi yeniden tahtı geçirmek istiyor . Bu durumda efsana geri dönmüş oluyor..
Ömer SEVİNÇ
13.08.2009, 19:45
Eskiden Fm yoktu ki , sadece Cm oynanıyordu . 2000 - 2001 , 2001 - 2002 , 2002 - 2003 ve 2003 - 2004 dönemlerinde .. Daha sonra Cm bozdu , tahtı Fm ele geçirdi .. Bir aralar çok sevilen oyun şimdi yeniden tahtı geçirmek istiyor . Bu durumda efsana geri dönmüş oluyor..
Bak işte yanlış bilgi. O dediğin dönemlerdeki oyun şimdiki FM idi zaten. Sonra yapımcı firma ile dağıtıcı firma ayrıldı, eski Cm oyunu isim değiştirip Fm oldu. Cm ise farklı bir firma ile farklı bir oyun oldu. Cm'nin 03-04'ten sonra birdenbire mal bir oyun olmasının nedeni de bu zaten.
Bunu bilen bir tek ben mi varım merak ediyorum vallahi. Hiç olmazsa Turksportal'a bakın yahu.
Hayır, bu iki oyunun ekibi de 2005'e kadar aynı firmada tek çatı altındaydı.Anlaşmazlıklar sonucu ayrıldılar.Bir grup oyunu CM adı altında yapmaya devam etti, diğer grup FM adı altında yeni bir oyunu piyasaya sürdü.Ayrıldıktan sonra CM çöktü, FM yükseldi.05, 06 ve 07'de FM fark yaratırken CM iyice geriledi.Ancak son 2 yılda -özellikle 09'da- FM fazla tökezledi..
Ben menajerlik oyunu Championship Manager adı altında tanıdım ve bana göre o isimde efsaneydiler.
Cihad Varlı
13.08.2009, 19:48
Bak işte yanlış bilgi. O dediğin dönemlerdeki oyun şimdiki FM idi zaten. Sonra yapımcı firma ile dağıtıcı firma ayrıldı, eski Cm oyunu isim değiştirip Fm oldu. Cm ise farklı bir firma ile farklı bir oyun oldu. Cm'nin 03-04'ten sonra birdenbire mal bir oyun olmasının nedeni de bu zaten.
Bunu bilen bir tek ben mi varım merak ediyorum vallahi. Hiç olmazsa Turksportal'a bakın yahu.
Hayır, bu iki oyunun ekibi de 2005'e kadar aynı firmada tek çatı altındaydı.Anlaşmazlıklar sonucu ayrıldılar.Bir grup oyunu CM adı altında yapmaya devam etti, diğer grup FM adı altında yeni bir oyunu piyasaya sürdü.Ayrıldıktan sonra CM çöktü, FM yükseldi.05, 06 ve 07'de FM fark yaratırken CM iyice geriledi.Ancak son 2 yılda -özellikle 09'da- FM fazla tökezledi..
Ben menajerlik oyunu Championship Manager adı altında tanıdım ve bana göre o isimde efsaneydiler.
Pardon . Haklısınız . Bilgilendirme için teşekkürler .
Ömer SEVİNÇ
13.08.2009, 19:52
Ben menajerlik oyunun Championship Manager adı altında tanıdım ve bana göre o isimde efsaneydiler.
Oyunun ekibi diye birşey yoktu işte Berk bunu anlatamıyorum nedense. Dağıtıcı firma var(Eidos), oyunun herşeyini yapan yapımcı firma var.(Sigames) İkisi anlaşamadıkları zaman isim hakkı Eidos'ta kaldı. Eidos gidip başka bir oyun firmasıyla anlaştı, aynı isimde tamamen farklı bir oyun yaptı. Başarısız olmaları gayet de normaldi tabi ki. Bir senede menejerlik gibi oldukça yoğun data bilgisi isteyen bir oyunun yapılabilmesi imkansız.
Sigames cephesi ise elindeki oyunun dağıtımını üstlenecek bir firma ile, Sega ile anlaştı. İsim hakkı Eidos'ta kaldığı için Cm 03-04'ü aldı, ismini değiştirip Fm 2005'i çıkardı.
Cm serisi 15 yıldır aralıksız devam ediyor. Arada isim değişikliğine gitti sadece. Eidos mallığına yansın.
Cihad Varlı
13.08.2009, 19:55
Oyunun ekibi diye birşey yoktu işte Berk bunu anlatamıyorum nedense. Dağıtıcı firma var(Eidos), oyunun herşeyini yapan yapımcı firma var.(Sigames) İkisi anlaşamadıkları zaman isim hakkı Eidos'ta kaldı. Eidos gidip başka bir oyun firmasıyla anlaştı, aynı isimde tamamen farklı bir oyun yaptı. Başarısız olmaları gayet de normaldi tabi ki. Bir senede menejerlik gibi oldukça yoğun data bilgisi isteyen bir oyunun yapılabilmesi imkansız.
Sigames cephesi ise elindeki oyunun dağıtımını üstlenecek bir firma ile, Sega ile anlaştı. İsim hakkı Eidos'ta kaldığı için Cm 03-04'ü aldı, ismini değiştirip Fm 2005'i çıkardı.
Cm serisi 15 yıldır aralıksız devam ediyor. Arada isim değişikliğine gitti sadece. Eidos mallığına yansın.
Data konusunda ki sorunlarını yakında aşacaklar gibi görünüyor . Cmturkiye.net'e resmi site patenti verildi , tıpkı turksportal gibi . Araştırma ekipleri kurularak bu sorun gelecek sene ortadan kalkacak muhtemelen..
Ömer SEVİNÇ
13.08.2009, 19:57
Ben oyuna 00-01 ile başladım. 01-02'nin verdiği tadı şimdiye kadar hiçbiri veremedi bana. Belki de büyüyoruz artık o yüzden zevk alamıyorum bilmiyorum ama bence eski maç motorundaki yazıları takip etmek daha zevkliydi. Robben'in ortasına Tsigalko kafa vurdu ve GOOOOOOOOOLLLL yazınca benim hayalimde ne gol atıyordu ki Tsigalko:). Veya karşı karşıya kaçırınca mantıklı bir şekilde kaçırıyorlardı üzülüyordum. O zamanlar hayalgücü ve dolayısıyla gerçeklik vardı. Şimdi maç motorunda herşeyi gördüğümüz için hayal gücü iyice sıfırlandı ve eski zevk kayboldu. Eski 25 metreden atılan, benim hayalimde tam 90'a giden gol yeni gözümün önünde kalecinin angutluğu yüzünden attığım saçmasapan bir gole dönüştü.
Teknoloji ilerliyor, grafikler gelişiyor ama eski tatlar kayboluyor gittikçe..
Ömer SEVİNÇ
13.08.2009, 19:59
Data konusunda ki sorunlarını yakında aşacaklar gibi görünüyor . Cmturkiye.net'e resmi site patenti verildi , tıpkı turksportal gibi . Araştırma ekipleri kurularak bu sorun gelecek sene ortadan kalkacak muhtemelen..
Umarım iyi bir oyun çıkarırlar. Fm'ye rakip olabileceğini düşünmesem de rekabet her zaman iyidir;)
Cihad Varlı
13.08.2009, 20:07
Umarım iyi bir oyun çıkarırlar. Fm'ye rakip olabileceğini düşünmesem de rekabet her zaman iyidir;)
Türkçe olması çok cazip kılıyor Cm'yi . Data ve oynanabilirlik açısından tabi ki Fm.. Dediğin gibi abi rekabet , başarıyı getirir ..
Abi ekipten kastım zaten Eidos ve SI.Yollar ayrıldı, Eidos BGS ile SI Sega ile yoluna devam etti.Söylediklerini anlıyorum, ben farklı bir şekilde dile getirdim.Sonuç olarak aynı kapıya çıkıyor.:)
Ayrıca şunu da söyleyeyim.CM geçmişe bir sünger çektiğini 09'u çıkarmayıp 2010'a yoğunlaşarak göstermiştir bana göre.En azından görüntülerden ve videodan bunu anlayabiliyoruz.Yarın demoyu görünce ne kadar aşama kaydedebilmişler, artıları eksileri nelerdir, FM ile rekabet edebilecek düzeye gelebilmişler mi sorularının cevaplarını az çok alırız.Sizi bilmiyorum ama ben heyecanlıyım açıkçası.
TR resmi sitesi fmgraphics olmuş bu arada.Süper Lig datasından onlar sorumlu olacaklar.
Ömer SEVİNÇ
13.08.2009, 20:10
Türkçe olması çok cazip kılıyor Cm'yi . Data ve oynanabilirlik açısından tabi ki Fm.. Dediğin gibi abi rekabet , başarıyı getirir ..
Türkçe olması çok önemli. Belki bu atılımdan sonra oyun Türkiye'de çok satar ve Fm de Türkçe çıkmaya başlar:)
Ömer SEVİNÇ
13.08.2009, 20:11
Abi ekipten kastım zaten Eidos ve SI.Yollar ayrıldı, Eidos BGS ile SI Sega ile yoluna devam etti.Söylediklerini anlıyorum, ben farklı bir şekilde dile getirdim.Sonuç olarak aynı kapıya çıkıyor.:)
Ayrıca şunu da söyleyeyim.CM geçmişe bir sünger çektiğini 09'u çıkarmayıp 2010'a yoğunlaşarak göstermiştir bana göre.En azından görüntülerden ve videodan bunu anlayabiliyoruz.Yarın demoyu görünce ne kadar aşama kaydedebilmişler, artıları eksileri nelerdir, FM ile rekabet edebilecek düzeye gelebilmişler mi sorularının cevaplarını az çok alırız.Sizi bilmiyorum ama ben heyecanlıyım açıkçası.
:) Sistem gereksinimlerini görene kadar ben de heyecanlıydım vallahi. Sonra onları okudum, bütün heyecanım, beklentim hayal kırıklığına dönüştü:))
Bu bir ilk sanırım. Yabancı bir firmadan Türkçe oyun çıkıyor yahu. 5 yıl önce böyle bir şey hayal bile edilemezdi:)
Cihad Varlı
13.08.2009, 20:15
:) Sistem gereksinimlerini görene kadar ben de heyecanlıydım vallahi. Sonra onları okudum, bütün heyecanım, beklentim hayal kırıklığına dönüştü:))
Bu bir ilk sanırım. Yabancı bir firmadan Türkçe oyun çıkıyor yahu. 5 yıl önce böyle bir şey hayal bile edilemezdi:)
İlk abi :) Ben geçen senede hayal edemezdim.. Eğer demo olumlu izlenim bırakırsa orjinal alım patlama yapabilir . Buda Fm'yi üzer tabi.. Dediğin gibi onlarıda Türkçe dil seçeneği koymaya zorlayabilir.. Abi maç moturu güzel ama ..Videosu var yukarda izledin mi ? :)
Murat GENEL
13.08.2009, 20:18
fmgraphics'in offical site olması kötü oldu çoluk çocuk dolu o site umarım kabuk değiştirirler..
Ömer SEVİNÇ
13.08.2009, 20:24
İlk abi :) Ben geçen senede hayal edemezdim.. Eğer demo olumlu izlenim bırakırsa orjinal alım patlama yapabilir . Buda Fm'yi üzer tabi.. Dediğin gibi onlarıda Türkçe dil seçeneği koymaya zorlayabilir.. Abi maç moturu güzel ama ..Videosu var yukarda izledin mi ? :)
İzledim videoyu. Güzel gibi görünüyor ama hiç önemli değil o. Sonuçta PES gibi bir oyun değil bu. Futbolcular o motor içinde ne kadar gerçekçi tepkiler verecekler önemli olan o. Yani oyunu oynamak gerekiyor maç motorunu değerlendirmek için;)
Oynayanlar olarak değerlendireceksiniz inşallah. Ben gariban kaldım:(
Cihad Varlı
13.08.2009, 21:00
İzledim videoyu. Güzel gibi görünüyor ama hiç önemli değil o. Sonuçta PES gibi bir oyun değil bu. Futbolcular o motor içinde ne kadar gerçekçi tepkiler verecekler önemli olan o. Yani oyunu oynamak gerekiyor maç motorunu değerlendirmek için;)
Oynayanlar olarak değerlendireceksiniz inşallah. Ben gariban kaldım:(
Sistem gereksinimleri mi kurtarmıyor abi ?
yorumsuz6117
13.08.2009, 21:43
cm hikaye en iyisi fm...
yorumsuz6117
13.08.2009, 21:45
fm 2010 tam olarak ne zaman çıkıcak bilen varmı..
Murat GENEL
13.08.2009, 23:07
30 ekim'de fm 10
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=540
Demo çıktı, aşağıdaki bağlantıya tıklayıp istediğiniz serverdarn indirebilirsiniz.Hepsinde Türkiye Ligi ve Türkçe dil mevcuttur.
http://forums.championshipmanager.co.uk/forums/showthread.php?t=59909
Zamanım yok şuan oyun hakkında kısa bir değerlendirme yapayım.Maç motoru ve tema çok güzel olmuş ama datada önemli sorunlar var.Bu da araştırma ekibindeki eleman yetersizliğinden kaynaklanıyor.Başlangıç için iyi bir adım attı Eidos.Datadaki eksiklikler ilerleyen versiyonlarda düzeltilir sanırım.2010 için iyi bir alternatif CM.
http://img41.imageshack.us/img41/8779/22175996.png (http://img41.imageshack.us/i/22175996.png/)
http://img39.imageshack.us/img39/5246/80990352.png (http://img39.imageshack.us/i/80990352.png/)
http://img4.imageshack.us/img4/3962/26585108.png (http://img4.imageshack.us/i/26585108.png/)
http://img18.imageshack.us/img18/8883/29122321.png (http://img18.imageshack.us/i/29122321.png/)
http://img19.imageshack.us/img19/8982/35119810.png (http://img19.imageshack.us/i/35119810.png/)
http://img19.imageshack.us/img19/4289/88510859.png (http://img19.imageshack.us/i/88510859.png/)
http://img38.imageshack.us/img38/3828/42389125.png (http://img38.imageshack.us/i/42389125.png/)
Popüler futbol menajerlik oyunu Championship Manager 2010, Türkçe dil desteği ve İstediğin Kadar Öde sistemi ile satışa sunuluyor.
http://cnetturkiye.com/images/00_09/09_09/02/cm2010_haberici.jpg
Championship Manager'ın yeni versiyonu 2010'un tanıtımı İstanbul'da düzenlenen bir basın toplantısı ile yapıldı. Tamamen Türkçe desteği bulunan yeni oyunda, özel 3D maç motoru, ölü top düzenini ayarlayabilme, alıştırma antrenmanları ve CM Season Live gibi özellikler bulunuyor.
Championship Manager 2010 Genel Müdürü Roy Meredith, Türkçe oyun konusuna çok önem verdiklerini belirterek, 'Championship Manager 2010 tamamen Türkçe olarak pazara sunulacak. Oyunun Türkçe hazırlanmasında daha önceki oyunların veri tabanlarından ulaştığımız dikkat çekici bir veri etkili oldu. Oyunun daha önceki versiyonlarında en çok tercih edilen 10 takım arasında 3 türk takımının bulunması bizi çok etkiledi. Ayrıca oyunun hazırlık aşamasında önümüzdeki yıllarda da oyunun Türkçe çıkabilmesi için altyapısını hazırladık. Bu nedenle bu kararımızı şimdiden paylaşmaktan gurur duyuyoruz' diye konuştu.
Kullanıcılar oyunun Türkçe dijital versiyonunu 10 Eylül saat 24:00'e kadar 'İstediğin Kadar Öde' sistemi ile ön sipariş vererek 10 Eylül tarihinden sonra sahip olabilecekler. İlk kez denenen bu satış stratejisi hakkında konuşan Roy Meredith, çok heyecanlı olduklarını ve büyük bir başarı beklediklerini belirtti.
Oyunla ilgili ön siparişi BURAYA TIKLAYARAK (http://www.champmanstore.com/)verebilirsiniz.
Muhammed
02.09.2009, 18:10
Türkiye'den hiçbişey kazanamazlar bunu hesaba katmamışlar sanırım :D
Emrah Akcagöz
03.09.2009, 14:01
Okan iyi güzelde ne zaman teslim edilecek bu oyunlar mesela 2,5 euro mecburi ödeme varmış diyelimki bende bu paranın üzerine 2 euro daha koyup 4,5 euroya almak istiyorum ne zaman gelecek bana bu oyun peki..?
Kullanıcılar oyunun Türkçe dijital versiyonunu 10 Eylül saat 24:00'e kadar 'İstediğin Kadar Öde' sistemi ile ön sipariş vererek 10 Eylül tarihinden sonra sahip olabilecekler
Recep Alkan
12.09.2009, 00:27
http://img36.imageshack.us/img36/2061/cm10.jpg (http://img36.imageshack.us/i/cm10.jpg/)
CM 2010 ile tuttuğunuz takımı şampiyon yapmak artık sizin elinizde
Eğer siz de tuttuğunuz takımı, teknik direktöründen daha iyi yönetebileceğinizi düşünüyorsanız ve yıllardır bir kez bile şampiyonluk yüzü görememekten yakınıyorsanız size bir müjdemiz var. Championship Manager 2010 bugün piyasaya çıkıyor. Championship Manager 2010 ile siz de takımınızın başına geçip, şampiyon yapmak için çalışabilirsiniz.
Futbol menajerliğinin en başarılı oyunu olan Championship Manager (CM), 2010 versiyonu ile ve tamamen Türkçe olarak piyasaya çıktı. Yaklaşık iki senedir geliştirilen CM 2010; özel 3D maç motoru, ölü top düzeni yaratıcısı, alıştırma antrenmanları ve CM Season Live™ gibi yepyeni özelliklerle futbol menajerlik oyunlarının çehresini değiştirecek.
En yeni verileri parmaklarınızın ucuna getiren devasa oyuncu veritabanı ile desteklenen oyunda gerçek futbol menajerliğinin tüm artı ve eksilerini bilgisayarınızda yaşayacaksınız.
Oyunun Türkiye Lansmanı için Türkiye'ye gelen Championship Manager 2010 Genel Müdürü Roy Meredith, Türkçe oyun konusuna çok önem verdiklerini belirterek, 'Championship Manager 2010 tamamen Türkçe olarak pazara sunulacak. Oyunun Türkçe olarak hazırlanmasında daha önceki oyunların veri tabanlarından ulaştığımız dikkat çekici bir veri etkili oldu. Oyunun tüm dünyadaki kullanıcılarının istatistiklerimi tuttuklarını belirten Meredith, Oyuna başlangıçta en çok tercih edilen 10 takım arasında 3 Türk takımı olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bulunması bizi çok etkiledi. Ayrıca oyunun hazırlık aşamasında bir dahaki yıllarda da oyunun Türkçe çıkabilmesi için alt yapısını hazırladık. Bu nedenle bu kararımızı şimdiden oyun severlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz' diye konuştu.
Oyuna başlangıç için en çok tercih edilen 10 takım arasında, 4 İngiliz, 3 Türk, 2 İspanyol, 1 İtalyan takımı olduğunu vurgulayan Meredith, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, Manchester United, Real Madrid, Barcelona ve Milan gibi takımların arasında yer aldığını da vurguladı.
TANITIM İÇİN ÖZEL KAMPANYA ÖZEL FİYAT
Kullanıcılar oyunun Türkçe dijital versiyonuna 10 Eylül saat 24:00'e kadar "istedikleri kadar ödeyerek" sahip olabilecekler. İlk kez denenen bu satış stratejisi hakkında Roy Meredith, çok heyecanlı olduklarını ve büyük bir başarı beklediklerini belirtti.
Oyunun özel içerikli Şampiyon versiyonu ise 11 Eylül 2009 tarihinde tüm satış noktalarından 25 TL gibi cazip bir fiyat ile müşterilere sunulacak.
OYUNUN BAZI ÖZELLİKLERİ
Şampiyon versiyonu;
CM Season Live güncellemeleri
Menajer defter ve kalemi
Devasa oyun içi lig yapısı posteri
3D Maç Motoru
Taç çizgisine geçin ve tüm çalışmalarınızın meyvesini tamamen 3D olarak, futbolcu başına 500'ün üzerinde animasyon, çeşitli hava durumu efektleri, stadyum ve kamera açılarıyla izleyin - maç günü duygularını hiç olmadığı kadar yoğun yaşayacaksınız.
Ölü Top Düzeni Tasarımı
Menajerler artık günümüz futbolunun önemli kısımlarından biri olan ölü top düzenleri tamamen kafalarındaki şekle göre yaratabilecekler. Maçı kazandıracak olan frikik veya korneri önceden planlayın ve takımınızın 3D sahada yaptığı antrenmanda nasıl göründüğüne bakın.
Alıştırma Antrenmanı
Menajerler artık antrenmanlarla da yakından ilgilenebiliyorlar. Farklı bireysel ve takım halinde çalışmalarla futbolcularınızı farklı tempolarda çalıştırabilir, 3D maç motoruyla izleyebilir ve verdiğiniz taktikleri uygulamakta ne kadar başarılı olduklarını görebilirsiniz.
Gözlemci Ağı
Gözlemciliğin de gerçek dünya futboluna daha yakın olması için menajerler dünya çapında gözlemci ağları kurabilecek ve en iyi anlaşmaları yapabilmek için yerel kaynaklardan yardım alabilecekler. Futbolcular hakkında bilgi toplamak için yatırım yaptıkça transfer pazarında rakiplerinizden bir adım önde olacaksınız.
Geliştirilmiş Haber ve Medya mesajları, yeni taktik ve formasyonlar, öncekilerden daha da fazla lig. Championship Manager 2010'a hoş geldiniz.
CM SEASON LIVE
6 aylık güncelleme sayesinde gerçek 09/10 sezonu oyununuzda olacak, en son takım skorları, lig tabloları, futbolcu transferleri, istatistik ve endüstrideki yenilikler. Yeni sezonda oyununuzu dilediğiniz yerden başlatabilir ve gerçek dünyadaki menajerlerin yaşadıkları zorlukları yaşayabilirsiniz.
Oyun için gerekli özellikler
İşlemcinizin: Intel 3Ghz P4 yada Çift Çekirdek Intel / AMD eşdeğeri olmalıdır
Ram: 1GB
Ekran Kartı: DirectX 9 uyumlu. 128Mb nVidia FX 5600, ATi Radeon 9800 ya da eşdeğer modeller.
Ses Kartınız: DirectX 9.0c uyumlu olmalıdır.
Boş Hard Disk: Alanınız: 3GB. CM Sezonu “Canlı” için ilave alan gereklidir.
http://img143.imageshack.us/img143/2082/championshipmanager2009.jpg (http://img143.imageshack.us/i/championshipmanager2009.jpg/)
http://img188.imageshack.us/img188/2082/championshipmanager2009.jpg (http://img188.imageshack.us/i/championshipmanager2009.jpg/)
http://img16.imageshack.us/img16/3892/cm20095.jpg (http://img16.imageshack.us/i/cm20095.jpg/)
http://img12.imageshack.us/img12/2296/cm20097.jpg (http://img12.imageshack.us/i/cm20097.jpg/)
Arkadaşlar ben oynama başladım.
Gerçekten çok hoşuma gitti. Herşey baştan aşağıya türkçe. Benim gibi yarım yamalak ingilizcesi olanlar için biçilmiş kaftan. Görüntüler çok güzel. 09'un aksine maçlarda artık insan figürleri kullanılmaa başlanmış. Takımlar son kadroları ile birlikte sizlere veriliyor.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Murathan
12.09.2009, 00:28
HAdi hayırlısı , bilgiler için teşekkürler Recep abi :)
Denerim..
Ama Sports Interactive ile yarışabileceklerini sanmıyorum. :rolleyes:
Recep Alkan
12.09.2009, 00:36
http://img526.imageshack.us/img526/3074/49208931.png (http://img526.imageshack.us/i/49208931.png/)
http://img30.imageshack.us/img30/3024/51299403.png (http://img30.imageshack.us/i/51299403.png/)
http://img2.imageshack.us/img2/7733/28017341.png (http://img2.imageshack.us/i/28017341.png/)
http://img526.imageshack.us/img526/3901/42053113.png (http://img526.imageshack.us/i/42053113.png/)
http://img149.imageshack.us/img149/3885/42280380.png (http://img149.imageshack.us/i/42280380.png/)
http://img30.imageshack.us/img30/313/73216926.jpg (http://img30.imageshack.us/i/73216926.jpg/)
http://img182.imageshack.us/img182/5020/39191796.jpg (http://img182.imageshack.us/i/39191796.jpg/)
http://img16.imageshack.us/img16/5238/55925821.jpg (http://img16.imageshack.us/i/55925821.jpg/)
Oynayanlardan FM 09 ile karşılaştırmalarını rica ediyorum..
T.B_1461
12.09.2009, 00:41
Bir kaç güne olumlu yada olumsuz yorumları gördükten sonra orjinal almayı düşünücem.
CM bu sene baya iddaalı.
Recep Alkan
12.09.2009, 00:43
Valla ne kadar tasvip etmesek de ben indirdim. Kurdum ve şu anda Trabzonspor ile oynuyorum.
Oyun gerçekten zor. İlk hafta Beşiktaş dan 3 yedim.
Ama en güzel iki yanı diğer oyunlar gibi oyuncular, biblo şeklinde değil, aynı fıfa tarzında görüntü olarak karşımızda, diğeri ve en önemlisi ise tabiki Türkçe olması.
Son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan birisi diyebilirim.
ugurTS1989
12.09.2009, 00:45
ben bu meneger oyunlarından hıc bısey anlamadım 09 var bende nasıl oynanıyo bu macları kendımı oynuyo
Mehmet Fırat
12.09.2009, 00:51
Recep Abi, TS maçlarından resim koyabilir misin buraya? :)
Demo berbatdı. Oyununda kötü olduğunu düşünüyorum. Fm'nin yanına gelemez. :cool:
Recep Alkan
12.09.2009, 01:54
Recep Abi, TS maçlarından resim koyabilir misin buraya? :)
http://img132.imageshack.us/img132/7173/77521131.jpg (http://img132.imageshack.us/i/77521131.jpg/)
http://img27.imageshack.us/img27/4275/25632539.jpg (http://img27.imageshack.us/i/25632539.jpg/)
http://img27.imageshack.us/img27/7374/86034219.jpg (http://img27.imageshack.us/i/86034219.jpg/)
http://img171.imageshack.us/img171/2764/65095653.jpg (http://img171.imageshack.us/i/65095653.jpg/)
http://img171.imageshack.us/img171/3630/81064714.jpg (http://img171.imageshack.us/i/81064714.jpg/)
http://img171.imageshack.us/img171/7404/35599360.jpg (http://img171.imageshack.us/i/35599360.jpg/)
Mehmet Fırat
12.09.2009, 01:58
FM'ye alıştığım için, çok karmaşık geldi gözüme. :)
seyyah61
12.09.2009, 02:07
Görüntüler cok güzel gercekten.
Görsellik olarak FM'nin önüne gecmis.
Fakat esas önemli olan veri bankasi.
Eger o da en az Fm kadar saglamsa bence Fm'ye iyi bir alternatif olur bu oyun.
Mehmet Fırat
12.09.2009, 02:19
Fakat esas önemli olan veri bankasi.
Eger o da en az Fm kadar saglamsa bence Fm'ye iyi bir alternatif olur bu oyun.
Kadroya herhangi bir şekilde dokunulmamışsa, yine yanlışlar var. Mesela Isaac ve Brüls'ün takımda olması. :)
Emrah Akcagöz
15.09.2009, 14:42
Arkadaşlar oyun nasıl güzelmi ona göre alıp yükleyelim..
Ayrıca 256 Mb ekran kartıyla çalışırmı..?
61_Serhat_61
16.09.2009, 06:30
bu oyun sirf bilgisayar icin mi yoksa xbox 360 icinde varmidir??
nasil bir oyundur??
almanca olanida varmidir??
T.B_1461
16.09.2009, 09:34
bu oyun sirf bilgisayar icin mi yoksa xbox 360 icinde varmidir??
nasil bir oyundur??
almanca olanida varmidir??
Sadece pc versiyonu var diye biliyorum.
Karmaşıktır ama alıştın mı bağımlılık yapar.
Almanca orjinalinde yok ama Alman sitelerinde ilerleyen günlerde yamasının çıkması muhtemel.
Ahmet Pulusoğlu
17.09.2009, 01:01
5 para etmez.. Ama olsun 3 £ ya satın aldım oyunu. En azından türkçe oyunlara destek olsun diye. Oyun çok karmaşık olmuş. Ama özelliklerde ilerleme var. Duran Top organizasyonlarını ayarlama antrenmanları izleme gibi. 3D motoruda güzel ama Oyuncu özelliklerini tam olarak göremiyorsun. Yani illa gözlemci gönderip yakalaman lazım genç yetenekleri. Ama tabiki biz bulana KAdar diğer klüpler kapıyor.. Bence Fm 2010 u bekleyin derim..
Oyunun boyutu ne kadar ?
Ben indirdim 1 Gb.
Demo olmasın bu :)
KOSİFOĞLU
31.10.2009, 18:28
http://p.gnctrkcll.turkcell.com.tr/r/335996ps_500h1245840542.jpg
Efsana geri döndü!
Bende tüm Championship Manager oynuyanlar gibi Football Manager atağa geçince Football Manager'e geçenlerdendim ama Championship Manager 2010 aynı eski havasını yakalamış ve bence orjinal Türkçe seçeneğinin olmasıda çok büyük bir artı. Oyunda Trabzonspor diğer Anadolu takımlarına kıyasla İstanbul külüpleri seviyesinde yapılmış. Trabzonspor'la başarılı bir şekilde ilerliyorum. Sizde bu konuda Championship Manager 2010 hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.
KOSİFOĞLU
31.10.2009, 18:43
http://img204.imageshack.us/img204/8891/sylvac.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/2222/onurt.jpg
http://img519.imageshack.us/img519/5258/tolga.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/940/ceyhun.jpg
http://img202.imageshack.us/img202/3624/song.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/4545/tayfun.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/7411/gabric.jpg
http://img202.imageshack.us/img202/1328/serkan.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/9826/ferhat.png
http://img519.imageshack.us/img519/1664/cale.jpg
KOSİFOĞLU
31.10.2009, 19:38
Ekim Güncellemesi:
Şimdi Championship Manager 2010 için 2. güncelleme olarak indirilebilir durumda.
Ekim Güncellemesinin içerdikleri:
- Eylül güncellemesindeki düzeltmeler
- Maç motorundaki çok sayıda iyileştirme
- Oyuncular artık sonuç sayfasında gol atanları da görebilecek
- İstatistikler ve puanlar artık maçın tamamen yüklenmesini beklemeden görüntülenebilecek
- İyileştirilmiş Oyuncu Puanları
- Devre Arası ve Maç sonrası takım konuşmalarında değişiklikler
- İyileştirilmiş transfer bütçeleri, ek olarak yönetimden geri bildirimler
- Takım konuşmasındaki döngü artık düzeltildi
- Kayıtlı oyundarda bozulmaya sebep olan hatalar düzeltildi
- Daha açık Tam Ekran ve Pencere modu ayarları
- ProZone düzeltmeleri
- Ek olarak oyunun her bölgesinde iyileştirmeler
Açıklığa kavuşturmak gerekirse:
Eğer Eylül Güncellemesine sahipseniz, merak etmeyin, bunu kurun ve otomatik olarak Eylül Güncellemesi'nden bu yana değiştilmiş olanlar oyununuza yansıtılsın.
Eğer Eylül Güncellemesine sahip değilseniz, indirmenize gerek yok, çünkü bu eylül güncellemesindeki herşeyi içeriyor.
NOT: Bu güncelleme ücretli olan CM Season Live içermez. CM Season Live - Ekim, Ekim Güncellemesi'nin yanısıra, CM Season Live de içeriyor.
http://img48.imageshack.us/img48/5654/indirst6.jpg (http://eidos.http.internapcdn.net/eidos_vitalstream_com/cm2010/patch/CM2010_october_update.exe)
Miraç Atalay Çiftçi
31.10.2009, 19:39
Oyun 24,90'dan satılıyor, fiyatı makul aslında :D
Oyun 24,90'dan satılıyor, fiyatı makul aslında :D
Oyun ilk çıktığında 3 TL'ye bile orjinal olarak satın alınabiliyordu..
KOSİFOĞLU
31.10.2009, 19:42
Oyun ilk çıktığında 3 TL'ye bile orjinal olarak satın alınabiliyordu..
evet ama o kampanya oyun çıkana kadar dı malesef
KOSİFOĞLU
31.10.2009, 19:54
http://img405.imageshack.us/img405/8883/giray.jpg
http://img688.imageshack.us/img688/1990/egemen.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/2102/seluk.jpg
http://img519.imageshack.us/img519/8742/colman.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/5637/tjikuzu.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/8668/barce.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/8688/zaferz.png
http://img215.imageshack.us/img215/3673/alanzinho.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/4206/yattara.jpg
http://img692.imageshack.us/img692/7700/engin.png
KOSİFOĞLU
31.10.2009, 20:18
http://img251.imageshack.us/img251/4093/gksu.jpg
http://img692.imageshack.us/img692/7268/eren.jpg
http://img692.imageshack.us/img692/7435/gkhan.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/4896/umutq.jpg
KOSİFOĞLU
31.10.2009, 20:29
http://img215.imageshack.us/img215/1209/bilgi.jpg
http://img692.imageshack.us/img692/1080/gven.jpg
Fm çok karışık,Transfer yapmak oyuncu satmak çok zor...
Cm'ye geçmeyi düşünüyorum...
bana göre de cm çok karışık aldım oyunu en fazla başında 2 saat kalabilmişimdir. çok karısık
KOSİFOĞLU
01.11.2009, 13:27
trabzonspor'la sezon bitiren yok mu?
KOSİFOĞLU
02.11.2009, 15:35
Champions League Skin
http://img101.imageshack.us/img101/8228/cl1.png
http://dc169.4shared.com/img/135080925/62d47a54/CL2.png?sizeM=7
http://dc169.4shared.com/img/135080926/fbdd2bee/CL3.png?sizeM=7
http://dc169.4shared.com/img/135082288/40d6c909/CL4.png?sizeM=7
http://img48.imageshack.us/img48/5654/indirst6.jpg (http://www.4shared.com/file/135078069/473b77ca/Champions_League_Skin_By_TaskinMahmut.html)
NOT :
1. Uninstall özelliği yoktur.(Orjinal skininizin yedeğini lütfen alin)
2. Dosya .exe uzantılıdır, fakat dosyada ufak bir problem var.Yükleme sırasında hedef klasörü "C:\Program Files\Eidos\Championship Manager 2010\CM2010_0" olarak belirtmiş fakat doğrusu "E:\Program Files\EIDOS\Championship Manager 2010\CM2010_0\FrontEndScreens" olacak.
NOT2: fmgraphics.net'ten '..Batu..' nicli renktaşımızdan özel izin alınarak buraya eklenmiştir.
KOSİFOĞLU
07.11.2009, 12:30
cm oynayan yok galiba herkes fm oynuyo? :)
uzun zamandır Cm ve Fm oynamıyordum. En son Cm ile bırakmıştım. Geçen gün de Fm aldım yalnız korsandı. Eğer fiyat belirtildiği gibi makül ise gider orjinali alır Cm ile bıraktığım yerden devam etmek isterim. Bana kalırsada Cm daha güzel
bunyamin55
08.11.2009, 18:27
Sistem gereksinimi ile ilgili
Yapılan açıklamaya göre,
İşletim Sistemi: XP with Service pack 2 or Vista
İşlemci: Intel 3GHz P4 or dual core intel / AMD equivalent
RAM: 1Gb
Ekran Kartı: Direct X 9 compatible. 128 Mb nVidia FX5600, ATi Radeon 9800 or equivalent
Ses Kartı: Direct X 9.0c compatible
Alan: 3Gb (CM Season Live™ Güncellemeleri için ek alan gerekecek).
her şey okeyde işlemci p4 2,66 :S kurtarır mı dersiniz
SefaÇetinKulak
23.01.2010, 19:07
http://img17.imageshack.us/img17/207/cmgorsel.jpg (http://img17.imageshack.us/i/cmgorsel.jpg/)
Gerçekte yönetemediğimiz takımımızı Cm'de en güzel şekilde temsil ediyorum . Oynayanlar var mı ?
http://img215.imageshack.us/img215/5223/adszgus.png (http://img215.imageshack.us/i/adszgus.png/)
Ali Yıldız
23.01.2010, 19:33
CM 01-02 Efsane Oyun :) Herkesin Bi Oynamışlıgı Vardır Heralde...
acaba ziya doğan bi takımla anlaştıkdan sonra ayman da o takıma gidiyomu, oyunun gerçekciliği açısından :D
EmreBir61
23.01.2010, 21:54
cm 01-02 nin güncel kadroları var onunla başladım bende tekrar.Hakikaten çok zevkli yani o efsane oyunun üstüne digerlerini kaldıramıyorum :D
SefaÇetinKulak
23.01.2010, 22:41
Benim vazgeçemediğim tek oyun :)
psikopat_hamsi
24.01.2010, 00:25
unutmak ne mümkün. newcastle ile kariyere başlamıştım. 15-16 hafta sonra kapının önüne koymuşlardı. :D
Salih Edip
24.01.2010, 07:15
CM 03-04 daha iyiydi bence :) serinin son oyunu olduğu için özenmişlerdi :D
TSigalko
24.01.2010, 08:49
Biri cm01-02 mi dedi :D
Ben de oynuyorum şahsen.:)
SefaÇetinKulak
24.01.2010, 12:13
Maxim Tsigalko vazgeçilmezdir :)
Miraç Atalay Çiftçi
24.01.2010, 12:48
Hala oynuyorum.
Hala...
SefaÇetinKulak
24.01.2010, 12:56
FM mi CM mi
tabiki CM :)
Her zaman Cm .
Ali Yıldız
24.01.2010, 12:58
CM 01-02 , CM 03-04
FM 2008
En İyileri Bunlar Bence
CM 01-02 , CM 03-04
FM 2008
En İyileri Bunlar Bence
doğrudur Fm 2008 i güzel yaptılar
brazil u20 takımından kimi alırsan al koy takıma 500.000€ alıyosun bir sezon oynatıyosun 5 milyon €dan aşağı satılmıyo keratalar :D bidse mauro zarate var al saad külübünde bonservisi 11 milyon euro ama 3 milyon teklif etdinmi kabul ediyolar çözemedim bu işi :D
Berk Akçay
24.01.2010, 13:05
birisi bana CM 03-04'ü indirebileceiğim bir link verebilirmi :)
SefaÇetinKulak
24.01.2010, 13:08
birisi bana CM 03-04'ü indirebileceiğim bir link verebilirmi :)
http://www.downloadtr.com/Indir/5201/CM-0304-Patch.html
Recep Alkan
01.03.2010, 08:43
CM 10 da, sağlamına, forvet arkası ve orta sahanın göbeğine adam almam lazım, önerilebilecek isimleri bekliyorum :)
Mustafa Hazıroğlu
02.03.2010, 20:37
Cm 01-02 oynadım çok. Şu an Cm 03-04 oynuyorum :) Yeni menejerlik oyunlarıyla pek ilgilenmiyorum.
Salih Edip
02.03.2010, 20:56
ben de CM 03-04 oynuyorum hala. Fm yi çalıştırmıyor bilgisayar yenisini alana kadar devam böyle. hedef 2067 :)
Egemen Yılmaz
02.03.2010, 22:54
Oyunu gerçek olmayan rastgele oyuncularla oynamanızı tavsiye ederim. Böylece yetenekleri kendiniz keşfetmek zorunda kalıyorsunuz ve heyecan hiç düşmüyor, sıkılmıyorsunuz.
Recep Alkan
02.03.2010, 22:56
2010'u yaklaşık 2020 yılına kadar getirmiştim. Sonra sıkıldım sildim. Pişman da olmadım değil :)
Şimdi yeniden başladım, daha 1. yılım. Takım on numara gidiyor, bir tane kaleciye ihtiyacım var :)
Onu da alıyorum, sonrasında 5 yıl transfer yk :)
Cem Akyüz
03.03.2010, 01:56
Cm 01-02 ye tekrardan başlıyorum..2-3 aydır hiç oynamıyordum..Bütün menajerlik oyunlarını denedim ama hiç birinden cm 01-02 den aldığım keyfi almadım
CM 2010'daki oyundan atma sorununu nasıl giderebiliriz ?
Y.Çuvalcı61
04.04.2012, 18:39
eyyy cm 04 yazısını ne zaman görsem aklıma tahir alagöz,metin çay, deniz kolgu,tanju şakiri,ümit ozan kazmaz,yasin karaça,temur altunhan,deniz murat'lı ucuz ama herkezi yenebilecek güçte olan takımım aklıma geliyor askerlik hayatım cm04 den ibarettir...
CM 2010'daki oyundan atma sorununu nasıl giderebiliriz ?
Yok mu şimdi bu oyunun sorunsuz crackı elinde olan ? :)
Cem Akyüz
05.04.2012, 22:21
Halen daha cm 01-02 oynuyorum.Gidebildiğim kadar gitmek istiyorum.Şu anda 2023 yılındayım
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.