Orijinalini görmek için tıklayınız : Football Manager
Muhammed
24.09.2009, 14:06
Türkçeside olacakmı FM 2010'un..?
Eğer 10 bin imza toplanırsa olacak.
5 kişi ortak almak çok mantıklı, buradan beşer kişilik gruplar anlaşıp Steam üzerinden alabiliriz, kişi başı 12 TL civarı bir paraya gelir, orjinal oyun oynamanın keyfini yaşarız, crackti bugtı uğraşmayız. Hem de Türkçe dil desteğine katkıda bulunmuş oluruz.
thehell61
24.09.2009, 16:21
Aynen öyle dostum.
Fatih tekke nikli arkadaş sende imza atıp almassan oda senin ayıbın söz verip almıyorsun.
5 kişi ortak almak çok mantıklı, buradan beşer kişilik gruplar anlaşıp Steam üzerinden alabiliriz, kişi başı 12 TL civarı bir paraya gelir, orjinal oyun oynamanın keyfini yaşarız, crackti bugtı uğraşmayız. Hem de Türkçe dil desteğine katkıda bulunmuş oluruz.
Kesinlikle katılıyorum. Olursa bende varım. Desteğimizi vermeliyiz.
Ahmet Pulusoğlu
24.09.2009, 20:23
Resmi Sitelerinde araştırdım böyle bir şey yok. Hem oyunun çıkmasına 1 ay kala tekrar baştan düzenlemek te akıl karı değil bence. Bence Pek umut bağlamayalım bu türkçe olayına. Ama 5 kişi birleşip orjinal oyun alma fikrine bende katiliyorum. Eğer olursa katilirim bende..
Emrah Akcagöz
24.09.2009, 21:45
Nottingham Forest kadrom şu şekilde
...........................Sinan Bolat.......................
Santon.............Cahill............Mbia......... .....Jankulovski
..............................Fellaini............ ........................
Lulinha......................Kranjcar............. ...........Mata
.................Marquinhos..............Cavenaghi ...............
Yedekler
Schimeichel (GK)
Fiorillo (GK)
Leo (DC)
Vincent Kompany (DC,DM,MC)
Vanden Borre (DRC,WBR,DM vs.)
Delhaye (DR)---İsmini yanlış yazmış olabilirim Belçikalı genç bi yetenek çok iyi özellikleri var.
Brek Shea (DL,AM LC)
Kimmo Kuisma (DL)
Kristofer Hæstad (DM,MC)
Mudingayi (DM,MC)
Hugo Viana (DM,MC)
Gonzalo Fierro (WBR,AM RL,FC)
Piatti (AM LC,FC)
Nordin Amrabat (AM RLC,FC)
Robert Lewandowski (FC)
Kevin Doyle (ST)
Sondre Espedal (ST)
Yoshiya Takagi (ST)
-----------------------------------------------------------------------
Elimdeki oyuncular bunlar oyun taktiğimide yazdım kadrom gayet iyi ama istikrar yok ligde 10. sıradayız nasıl bi
taktikle oynasam daha iyi olur vede oyun sistemim nasıl olmalı sizce..
Sezon sonu büyük ihtimal Jankulovski, Kristofer Hæstad, Kevin Doyle, Schimeichel gidebilir..
Espedal ve Takaginin özellikleri çok iyi ikiside çok genç Espedal (20), Takagi (18) resim koymayı bilmediğimden
koyamıyorum...:S
O kadar emek ettik bi yardım edin yahu :)
Resmi Sitelerinde araştırdım böyle bir şey yok. Hem oyunun çıkmasına 1 ay kala tekrar baştan düzenlemek te akıl karı değil bence. Bence Pek umut bağlamayalım bu türkçe olayına. Ama 5 kişi birleşip orjinal oyun alma fikrine bende katiliyorum. Eğer olursa katilirim bende..
Çeviriyi Turksportal yapıcakmış. İş Sport İnteractive'nin tamam demesine bağlıymış.
Bu orjinal olayınat ise tek kişi almak zor olur, Steam'dan 5 kişi birleşip alalım diyorum. 12 tl'ye felan geliyor geliyor. Zaten korsanı kaça alıyorsunuz ki? Böyle organizasyon iyi olur, BMN böyle bir organizasyon yapabilir mi acaba?
Miraç Atalay Çiftçi
24.09.2009, 22:39
Bu oyunu orjinal alacak 5 kişi buradan oluşacaksa 1. numaralı yere adımı yazabilirsiniz. (Her türlü)
Süleyman Özcan
25.09.2009, 01:19
Bu sene transfer döneminde Elano (32) ve Keitayı (32) toplam 5.5 milyon euroya sattım ve onların yerine Henri Saivet(22) 17 milyon euro ve Ben Sahar'ı (23) 5 milyon euro aldım.. Ama malesef Vukcevic'i elimde tutamayacağım daha bir sezon geçmesine rağmen gitmeyi düşünüyor, kontrat yenilemiyor ve mutsuz durumda.. Ayrıca Juventus, Manchester United, Chelsea, Lyon ve Marsilya taliplisi.
Transfer olaylarıyla yeni sezona önceki senelere nazaran kötü bir başlangıç yaptım, Kayseriye 3-2 yenildim, Bursayı 4-1, Kasımpaşayı 2-0 ile geçtim. 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldım. 2 asist yaptı Vukcevic, 1 de gol attı.. Artık işimizi kısmete bıraktık, ya kontratın sonuna kadar oynatıp bedava gitmesine göz yumacağız yada devre arası gelen iyi bir teklife satacağız.. :)
Güzel ve genç bir forvet hattım oldu.. Sercan Yıldırım, Ben Sahar, Muhammet Demir, Umut Bulut, Mustafa Pektemek..
Ortasaha ise Hanri Saivet, Vukcevic kanatlarda, Van der Vaart ile Selçuk göbekte iyi oldular.. Defans ise Egemen-Giray göbekte, Cale ile Orhan Şam kanatlarda.. Kalede ise Zoet.. Yedeği Cenk Gönen ile Sinan Bolat. Artık hedef Avrupada başarı.. En azından Çeyrek final..
Dipnot: Şu ana kadar Tolga Zengim kadromda idi, satmak için kulüplere öneri sundum ve Barcelona kiralık olarak taliplisi idi ve bende satma niyetimde olmama rağmen biraz da duygusal davrandım dedim gitsin oraya 1 sene kiralık ve sene sonuna kadar Barcelonaya kiraladım. :)
Öztürk Adem
25.09.2009, 03:17
Oynamadım ama .:D grafık olarak cok daha ıyı bır gorunumu oldugu kesın.
Miraç Atalay Çiftçi
25.09.2009, 08:02
Ve 2016'da şampiyonlar ligi şampiyonu Trabzonspor oldu. 0-0 biten maçın uzatmalarında da gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarıyla rakibi Milan'a üstünlük sağlayan Trabzonspor Vicente Calderon'da kupayı kaldırarak bir tarih yazdı...
Trabzonspor'un tarih yazan maç kadrosu şöyle;
1. Sinan Özcan
2. Oktay Közen
3. Caner Erkin
4. Ceyhun Gülselam
5. Ömer Toprak
6. Willians
7. G. Kacar
8. Mehmet Ekici
9. Willians
10. Balotelli
11. Deniz Naki
Yedekler;
Onur, Jem Karacan, Selçuk İnan, Wilshere, İbrahim Kaş, İbrahim Kuyumcu, Levent Öztürk.
T.B_1461
25.09.2009, 09:00
Ve 2016'da şampiyonlar ligi şampiyonu Trabzonspor oldu. 0-0 biten maçın uzatmalarında da gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarıyla rakibi Milan'a üstünlük sağlayan Trabzonspor Vicente Calderon'da kupayı kaldırarak bir tarih yazdı...
Trabzonspor'un tarih yazan maç kadrosu şöyle;
1. Sinan Özcan
2. Oktay Közen
3. Caner Erkin
4. Ceyhun Gülselam
5. Ömer Toprak
6. Willians
7. G. Kacar
8. Mehmet Ekici
9. Willians
10. Balotelli
11. Deniz Naki
Yedekler;
Onur, Jem Karacan, Selçuk İnan, Wilshere, İbrahim Kaş, İbrahim Kuyumcu, Levent Öztürk.
Tebrikler :) Kadro da güzelmiş ama bi kaç oyuncu regen sanırım.
T.B_1461
25.09.2009, 09:02
O kadar emek ettik bi yardım edin yahu :)
Renkdaş diğer oyuncular hakkında pek bilgim olmadığından sana önerebileceğim tek şey Marquinhos'u AMR oynatman olur.
thehell61
25.09.2009, 09:35
Dil sağlanacak nasıl böyle birşey yok dersin ki.Link koyduk işte okumuyormusun.Bir tıkla bak ne yazar orda.
5 kişi ortak alma olayını tam anlayamadım. Şimdi bir defa 5 kişi ayrı ayrı oyunu nasıl ne ile yükleyecek? Sonra bir cd key 5 defa kullanılabiliyor diyorsunuz bunun kontrolü nasıl yapılıyor. 10 kişi o keyi kullansa oyun çalışmıyor mu? Biraz ayrıntı verebilir misiniz?
Bu arada ortak alma işi olursa burdan bir değil bir kaç 5li grup çıkar :)
Türkçe işi imkansız değil sanırım bir patch gibi bilgisayara indirilebilecek ben öyle anladım. Eski yıllardan farkı ise oyuna hiç bişeyi bozmadan dahil olmuş olacak.Mesela normalde varolan bir dili değiştirerek elle ayarlanıyordu türkçe patchler.
Erasmus,Fleck ve Boateng 2012-2013 sezonunda baya iyiler.
5 kişi ortak alma olayını tam anlayamadım. Şimdi bir defa 5 kişi ayrı ayrı oyunu nasıl ne ile yükleyecek? Sonra bir cd key 5 defa kullanılabiliyor diyorsunuz bunun kontrolü nasıl yapılıyor. 10 kişi o keyi kullansa oyun çalışmıyor mu? Biraz ayrıntı verebilir misiniz?
Bu arada ortak alma işi olursa burdan bir değil bir kaç 5li grup çıkar :)
Türkçe işi imkansız değil sanırım bir patch gibi bilgisayara indirilebilecek ben öyle anladım. Eski yıllardan farkı ise oyuna hiç bişeyi bozmadan dahil olmuş olacak.Mesela normalde varolan bir dili değiştirerek elle ayarlanıyordu türkçe patchler.
Steam denen bir program var. Bu program sayesinde CD olmadan oyunu satın alıp bilgisayarınıza kurabiliyorsunuz. Oyunu kutulu almadığınız için de dolayısıyla daha da ucuz. Kutulu oyun 80-90 TL iken Steam üzerinden oyun 40 USD'ye alınabiliyor. Oyunu satın aldığınız zaman size bir CD key veriyor ve bu CD key ile 5 ayrı PC'de oyunu kurabiliyosunuz. Daha sonra problem halinde deaktif edip başka PC'de yine kurabiliyorsunuz, toplam sayı 5'i aşmadan kullanabiliyorsunuz yani. Steam, internet üzerinden oyunu legal CD Key ile oynadığınızı kontrol ediyor. Oyunu kutulu satın alsanız dahi, CD keyinizi arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz, PC'de Steam kurulu olması yeterli.
Steam denen bir program var. Bu program sayesinde CD olmadan oyunu satın alıp bilgisayarınıza kurabiliyorsunuz. Oyunu kutulu almadığınız için de dolayısıyla daha da ucuz. Kutulu oyun 80-90 TL iken Steam üzerinden oyun 40 USD'ye alınabiliyor. Oyunu satın aldığınız zaman size bir CD key veriyor ve bu CD key ile 5 ayrı PC'de oyunu kurabiliyosunuz. Daha sonra problem halinde deaktif edip başka PC'de yine kurabiliyorsunuz, toplam sayı 5'i aşmadan kullanabiliyorsunuz yani. Steam, internet üzerinden oyunu legal CD Key ile oynadığınızı kontrol ediyor. Oyunu kutulu satın alsanız dahi, CD keyinizi arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz, PC'de Steam kurulu olması yeterli.
Yani bu şekilde aldığımız oyunu kurmak istediğimiz bilgisayarda internet olması da şart anladığım kadarıyla..?
Yani bu şekilde aldığımız oyunu kurmak istediğimiz bilgisayarda internet olması da şart anladığım kadarıyla..?
Herhangi biyerden FM'nin kurulum CD'sini alıp, aktivasyonuda telefonla yapabilirsin.
Alanzinho yu takımda tutmak için neler yapabilirim : (
Devam eden kariyerinde kafasına gitmeyi koyan oyuncuyu caydırmak imkansız gibi.
Yeni Kariyer açınca ilk iş takımdaki yıldızlara 5 yıllık sözleşme imzalat.muhtemelen yine gitmek isteyeceklerdir ancak bu şekilde uzun süre oyunculardan faydalanabilirsin sözleşmenin 4.yılına geldiğinde oyuncuyu sat yoksa seneye bedava gider.
yorumsuz6117
26.09.2009, 21:03
FM 2009'da Trabzonspor'da stadı enileyebilen varmı ben 6 lig şampiyonluğu 6 türkiye kupası 5 şampiyonlar ligi kazandım finans durumum mükemmel ama stadı yenilemiyor yönetim nedense ultimatom yolluyorlar bu kadar baaşarıya rağmen oyunu kaydetip evet dedim hemen kovdular kulüpten..
bu stad büyütme veya yenilemenin bi çaresi yokmu acaba..:?
Miraç Atalay Çiftçi
26.09.2009, 21:05
FM 2009'da Trabzonspor'da stadı enileyebilen varmı ben 6 lig şampiyonluğu 6 türkiye kupası 5 şampiyonlar ligi kazandım finans durumum mükemmel ama stadı yenilemiyor yönetim nedense ultimatom yolluyorlar bu kadar baaşarıya rağmen oyunu kaydetip evet dedim hemen kovdular kulüpten..
Benim stadım büyütüldü. Nasıl oldu pek fark etmedim. Hatta stadın ismi dahi değiştirildi.
benim stad büyütüldü
ben hersene yönetime başvuruyordum
3.senemin sonunda zar zor uefa kupasını aldım ve yönetim birden stadı büyütmeye karar aldı. bu kararda takımın performansı çok önemli
oyuncularının kalitesi ve takım oyunu iyi yapman önemli
anca 4. sezonda müthiş bir takım oldu artık herşey yerine oturdu
gelene gidene 4-5 gol atar oldum bazende bi o kadarda yiyorum :D:D
yorumsuz6117
26.09.2009, 21:12
benim stad büyütüldü
ben hersene yönetime başvuruyordum
3.senemin sonunda zar zor uefa kupasını aldım ve yönetim birden stadı büyütmeye karar aldı. bu kararda takımın performansı çok önemli
oyuncularının kalitesi ve takım oyunu iyi yapman önemli
anca 4. sezonda müthiş bir takım oldu artık herşey yerine oturdu
gelene gidene 4-5 gol atar oldum bazende bi o kadarda yiyorum :D:D
6 sene oldu aldığım kupaları tekrar saymama gerek yok herhalde neden büyütmüyorlar anlamıyorum stad her maç full dolu..:(:(
1. Sinan Bolat
2.Onur Özer
3.Eduardo
4. Murat Sözgelmez :D
5. Özcan Bağcı
6. Mehmet Topuz
7. Bruno Lopes
8. Tarta
9. Willians
10. Alex Teixara
11. Marquinhos
Yedekler;
Jem Karacan, Selçuk İnan,Gökhan Zan,Egemen,Elder Granja,Yılmaz Köse,Mata,Birol Güner
kırmızı ile yazılmış adamlar galip gelmek için acayip çalışıyorlar oda yetmedi 3-0 öndesin hala gol atmaya çalısıyorlar :D
4 numarayla yolları ayırmaya bak:D
aslında bende ilk aldığımda devre arası gönderceğimi düşünmüştüm ama öyle olmadı çok iyi işler çıkardı bende sürekli ilk 1 de oynatıyorum bedava ya geldi trabzona
6 sene oldu aldığım kupaları tekrar saymama gerek yok herhalde neden büyütmüyorlar anlamıyorum stad her maç full dolu..:(:(
Yıldız oyuncu almaya bak.Bi kariyerimde senin gibi birçok kupa kaldırdım ama bi türlü stad yapmadılar bende takıma 2-3 tane yıldız oyuncu aldım ve o sezon neredeyse her maçımda en fazla seyirci rekorunu kıldım.Sezon sonuna doğru yönetim yeni stad yapacağına dair mesaj yolladı. :) Ama birazda şans tabi bazen adam gibi bi başarı sağlayamasan bile stadı yeniliyorlar. :D
Miraç Atalay Çiftçi
27.09.2009, 09:47
Transfer sezonu sonrasında son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Trabzonspor'un kadrosu;
Sinan Özcan
Oktay Közen
Garry Bocaly
Ceyhun Gülselam
Hakan Bayraktar
Russel Clark
Sandro
Dan Brand
Willians
Balotelli
Deniz Naki
Yedekler;
Mehmet Yıldırım
Uğur Uçar
Selçuk İnan
Jem Karacan
Caner Erkin
Carlo Corno
İbrahim Kuyumcu
Mehmet Ekici
Sercan Yıldırım
Ramazan Selvi
Onur Kıvrak
Emrah Akcagöz
27.09.2009, 14:28
Evet sonunda aradığım yardımcı antrenörü Napolide buldum..Kerslakeyi kovup Napoliden Vivianiyi getirdim bakalım ne gibi farklıklar olacak..
Miraç Atalay Çiftçi
27.09.2009, 14:30
Bu arada aklıma gelmişken benim yardımcı antrenörüm Pavel Nedved.
T.B_1461
27.09.2009, 14:47
Bu arada aklıma gelmişken benim yardımcı antrenörüm Pavel Nedved.
Benimde Fatih Tekke :)
yorumsuz6117
27.09.2009, 14:49
Yıldız oyuncu almaya bak.Bi kariyerimde senin gibi birçok kupa kaldırdım ama bi türlü stad yapmadılar bende takıma 2-3 tane yıldız oyuncu aldım ve o sezon neredeyse her maçımda en fazla seyirci rekorunu kıldım.Sezon sonuna doğru yönetim yeni stad yapacağına dair mesaj yolladı. :) Ama birazda şans tabi bazen adam gibi bi başarı sağlayamasan bile stadı yeniliyorlar. :D
Bende şasn yok demekki kadromda Caceres,Rakitic,Barnetta,Keirrison,Srna var çünkü..:)
Emrah Akcagöz
27.09.2009, 16:10
Ligin bitimine 4 hafta kaldı 7. sıradayız hedefimiz uefa.. Bu sezon böyle geçti fakat önümüzdeki sene şov var şov..Efsane geri dönüyor..
........Nottingham Forest..........
Emrah Akcagöz
28.09.2009, 13:30
Ligi 7. olarak bitirdik..İlk 4 şampiyonlar ligine, 5-6 uefaya, bizde inter totoya gittik güzel transferler var sadece kaleci eksik Akınfeevin kontratı bitmişti onun peşine düştüm ama adam gelmiyo ne biçim iş anlamadım gitti bu sezon kadro daha bi güzel oldu şampiyonlukda iddialıyız..İşin kötü tarafı oyunu kaydetmeden çıktım 15 temmuz yerine 26 hazirandan başlayacağız...:S
9 3 0 sürümüyle 2009-2010 güncellemesini yükledim.
Ofsporla yeni bir kariyer açtım
Transfer yapacak para olmadığı için serbest oyunculara yöneldim.
Metin Aktaş,Fatih Sonkaya,Mehmet Polat,Hamza Mutlu,Erkan Özbay,Selahattin Kinali ve Serhat Akin ile sözleşme imzaladım.Mevcut takımdanda 6-7 oyuncuyuda takımda tuttum.
Teklif yaparken geleceklerini ummuyordum ancak sözleşmeyi kabul ettiler.Oyunu açar açmaz sözleşme önerdim başka teklif yoktu sanırım bu yüzden kabul ettiler.Bir tek Ahmet Dursunla anlaşamadım yabancı bir takıma gitti.
İlk maçta Serhat Akın ve Hamza Mutlunun golleriyle Çorumu 2-0 la geçtik.
Hedef Bank Asya Ligi.
bu oyunda hile yapmadan oynayınca zevkine varıyorsun.
1 yıl olacak oynamıyorum managerzone varken sarmıyo zaten :)
Enes Başkaya60
29.09.2009, 01:37
bu oyunda hile yapmadan oynayınca zevkine varıyorsun.
1 yıl olacak oynamıyorum managerzone varken sarmıyo zaten :)
cogunlugında hile yaptıgı görüşündeyim yoksa 4-5 sene ilerlemeden avrupada başarılı olmak çok zor oynayınca belli oluyor zaten........
Miraç Atalay Çiftçi
29.09.2009, 01:59
Yeni sezonda aldığım İngilizlerin yararını görüyorum. Gr. Kacar yine harikalar yaratıyor. İbrahim Kuyumcu 19'una geldi. O da çok iyi gidiyor. Karadenizspor'a da yolladıklarımla kardeş takımımız Süper Lig'de tutunuyor ve ara ara sükse yapıyor :D
thehell61
29.09.2009, 11:19
Trabzonumla ilk yılda Lig şampiyonluğu ve süper kupayı aldık.İlk yılda giden oyuncular Alanzinho ve Tolga oldu.Gelenler ise birkaç iyi regen ve İnternacionaldeki sol açık alex oldu.Alexi Alanzinho yerine aldım.
Alex geldi 10 gol 10dan fazla asist yaptı Yattara asist kıralı oldu.
İkinci yıl Herthadan Gaiko kacar Bocadan Palacio çağlar vs isimleri takıma kattım.
Ş.lde gurubumda Hsv,spartak moskova.real var ilk iki maçım hsv ve spartak ileydi ikisinide aldım.şimdi üst üste realle oynucaz.
Ligdede 6da6 yaptık.
http://www.paylaskiresim.com/8366/57qkszwhq.jpg
Kadroda bu seneye DC ve mc almayı planlıyorum.
The Legend
29.09.2009, 12:41
bu oyunda hilesiz ve tekrar maç yapmadan Trabzonsporu ilk yılında şampiyon yapan varsa direk bize hoca olsun derim.
thehell61
29.09.2009, 13:26
Eevet Hile yapmadım ama beni almazlar yahu takımın başına ben bu taktıkte onlıne olarak oynadıgım takımlarlada başa oynuyorum
Bu seride kornerde bug var ve bu oynadıgım sezonda en çok golü giray attı ayrıca yattara ve Alex gibi iki kanat oyuncusu varken normal sana bişeyleri inandırmak zorunda değilim ama sahtekarlıkla suçlar tarzda konusuyorsun.
thehell61
29.09.2009, 13:31
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80081
Şuradan bır bak ıstersen gelen gıdene ve maçlara.
Sait Yıldız
29.09.2009, 15:44
arkadaşlar ben size selçuk inan'ı sorucam adamın bitane kaleyi bulan frikiği yok varmıdır bunun bi çaresi :)
T.B_1461
29.09.2009, 15:55
arkadaşlar ben size selçuk inan'ı sorucam adamın bitane kaleyi bulan frikiği yok varmıdır bunun bi çaresi :)
Vardır, firikikleri ona kullandırma :)
Alanzinho takımdaysa soldan olan frikikleri ona kullandır. Birçoğu gol olur.
Emrah Akcagöz
29.09.2009, 17:08
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80081
Şuradan bır bak ıstersen gelen gıdene ve maçlara.
Kariyerin çok güzel tebrik ederim taktiğin çok iyi yanlız benim takıldığım nokta oyun trazın nasıl dengelimi oynuyosun madride 2-1 kaybetmişsin ben olsaydım en az 4 yerdik :D
Emrah Akcagöz
29.09.2009, 17:09
FM 2008de frikikten çok rahat atıyor gol krallığında bile iddialı duruma gelmişti..:)
thehell61
29.09.2009, 17:27
Kariyerin çok güzel tebrik ederim taktiğin çok iyi yanlız benim takıldığım nokta oyun trazın nasıl dengelimi oynuyosun madride 2-1 kaybetmişsin ben olsaydım en az 4 yerdik :D
Taktik diziliş orda var defansif gibi duruyor ancak hucumda bir anda 5 kişi oluveriyorsun.Ayrıca bekleride hucuma katınca dm geride kalıyor bekler ıler cıkıyor daha tehlıkelı oluyosun taktık guzel deplasmandada 1-0 yenıldım reale dusun.İçerdeki maçtada Alex sakatlanmasa belki puan bile alırdık takımın beyni oydu.
Gökhan KAN
29.09.2009, 17:54
FM 2008de frikikten çok rahat atıyor gol krallığında bile iddialı duruma gelmişti..:)
Ben 2008 oynuyorum her gittiğim takıma götürüyorum..Frikileri çok iyi..
Arkadaşlar ayrıldığı takıma tekrar dönen oldu mu? Ayrıldığı takıma daha kariyerli olarak dönmek isteyipte kabul edilmeyen tek benmiyim yoksa?
Sait Yıldız
30.09.2009, 10:58
Ama 2009 da berbat kaleyi tuttursa bana yeter o duruma geldim.:D
yorumsuz6117
30.09.2009, 11:01
Zafer Yelen uzaktan müthiş goller atıyor fm 2009'da frikiktende atıyor..:)
Enes Başkaya60
02.10.2009, 00:39
Kalinic harika bir forvet sizlere öneririm arkadaslar........
psikopat_hamsi
02.10.2009, 01:19
bende ilk sezon bi tane attı. :D takımda atacak başka adam yok napalım. en iyi kullanan o gözüküyor değerlere bakılırsa. zaten frikikten 2 golüm vardı biri selçuk diğeri yattara. ama ikinci sezon selçuk süper oynadı, asist kralı oldu ceza sahası dışından attığı goller de cabası. bu arada kornerleri kullandırmayın derim, kornerlerin yarısı direk dışarı gidiyor nedense :D
arkadaslar benim bi sorunum var. yardimci olursaniz sevinirim.
sezona yeni basladim ve bu sene icin avrupa kupasinda oynatmak istedigim futbolculari belirlemem lazim.
belirleyip onayladim ama olmuyor. bana diyorki altyapidan yetismis en az 4 futbolcu gerekli.
bende bu sefer listede ilk 5 ismi a takima aldim ama bu sefer onlari isaretleyip onaylatamiyorum.
yani anlicaginiz oyuna devam edemiyorum. bu durumda ne yapmaliyim bu sorunu gidermek icin?
http://img3.imageshack.us/img3/6092/unbenanntmry.jpg
Celâl Emre Samancı
03.10.2009, 09:34
sezona yeni basladim ve bu sene icin avrupa kupasinda oynatmak istedigim futbolculari belirlemem lazim.
belirleyip onayladim ama olmuyor. bana diyorki altyapidan yetismis en az 4 futbolcu gerekli.
bende bu sefer listede ilk 5 ismi a takima aldim ama bu sefer onlari isaretleyip onaylatamiyorum.
yani anlicaginiz oyuna devam edemiyorum. bu durumda ne yapmaliyim bu sorunu gidermek icin?
takıma yükselttiklerini geri yollayabilirsin.. bu resimdeki filtreden u18 takımını seç. ordan yapmayı dene.
sanirim sorunu buldum :)
ben 25 kisilik kadroya 22 kisi onaylatmistim.
4 tane altyapidan istedigi icin 22+4=26 oluyordu.
mecburen 1 kisiyi cikarttim kadrodan ve alt yapi icin 4 kisilik yer acmis oldum.
sonra okeyletince devam etti oyun:)
Vayyy-naldum. :D
Pcyi formatladım,Formattan sonra oyun Türkçe yama v1 i görüyor ancak son yama güncellemesi olan v4.2 yi görmüyor dün akşamdan beir bunun la uğraşıyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
Emrah Akcagöz
05.10.2009, 22:46
G.Birliğindeki Hurşit ilerde bjkye transfer olabilir oyunda bjk almış :D
sanirim sorunu buldum :)
ben 25 kisilik kadroya 22 kisi onaylatmistim.
4 tane altyapidan istedigi icin 22+4=26 oluyordu.
mecburen 1 kisiyi cikarttim kadrodan ve alt yapi icin 4 kisilik yer acmis oldum.
sonra okeyletince devam etti oyun:)
Böyle durumlarda zorlanınca auto select yap. Oyun kendisi halleder sorunu.
Oktay AKKUŞ
06.10.2009, 12:31
Şu oyunu bir ben oynayamadım galiba :),
Bu sene de oynuyamıcam artık üniversite 1.sınıfta inş:D
Arkadaşlar ayrıldığı takıma tekrar dönen oldu mu? Ayrıldığı takıma daha kariyerli olarak dönmek isteyipte kabul edilmeyen tek benmiyim yoksa?
Takımı bırakıp başka bir takıma gidince bıraktığın kulüpte sevilmeyen personeller arasına giriyorsun.Bu yüzden sen dünyanın en iyi menejeriyken bile alınmama ihtimalın oluyor.Fakat ilerleyen yıllarda bu sevilmeyen personel sayın düşüyor.(Maksimum 100 bu sayı) Düştüğü zaman tekrar takımın başına gecebilirsin.
Enes Başkaya60
10.10.2009, 01:44
Arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim şampiyonlar ligi için oyuncu kayıdı isteniyor ve altta TRABZONSPOR tarafından en az 4 oyuncu alınabilir diyo bende 2 tane var başka yok olmuyo ve gönderemedigim için kadroyu oyun ilerlemiyo ne yapmam lazım bir fikri olan var mı ya kafayı yiyecegim 2 gündür ugrasıyorum olmuyor......
Mustafa Yüksek
10.10.2009, 01:49
auto ya bastığında olmuyor mu...listeyi temizle auto' yu dene..Benim başıma gelmişti böyle birşey..
Enes Başkaya60
10.10.2009, 02:03
auto ya bastığında olmuyor mu...listeyi temizle auto' yu dene..Benim başıma gelmişti böyle birşey..
Tamam kardes denerim sagolasın............
psikopat_hamsi
10.10.2009, 02:19
4 tane trabzonspordan yetişme oyuncu gerekiyor. A takımda yoksa u20den veya u18den iki kişi daha ekle listeye.
Arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim şampiyonlar ligi için oyuncu kayıdı isteniyor ve altta TRABZONSPOR tarafından en az 4 oyuncu alınabilir diyo bende 2 tane var başka yok olmuyo ve gönderemedigim için kadroyu oyun ilerlemiyo ne yapmam lazım bir fikri olan var mı ya kafayı yiyecegim 2 gündür ugrasıyorum olmuyor......
bendede ayni sorun olmustu.
21 den fazla isaretleyemezsin.
4 kisilik yer bos birakmalisin altyapi oyunculari icin.
Lig
http://img59.imageshack.us/img59/4761/ampiyon.jpg (http://img59.imageshack.us/i/ampiyon.jpg/)
Kupa
http://img73.imageshack.us/img73/6456/cp4.jpg (http://img73.imageshack.us/i/cp4.jpg/)
Artık Kendimi Kanıtladım Kapağı TSye atmak için fırsat kolluyorum ama brosstan vazgeçmiyorlar:(
psikopat_hamsi
10.10.2009, 13:18
gol yolların çok etkisiz sanırım. bütün maçları 1 farkla mı kazandın :)
Eskişehir kariyerimi bitirdim.Harika bir kariyerdi.:)
2014 yılına kadar geldim, Türkiye Ligi'nde bütün şampiyonluklar ve kupaların hemen hepsi benim; iki CL finali oynadım, birini aldım. Kasa 480 milyon dolar. Avrupa'da başarı yavaş yavaş geliyor, 3-4 sene sabredin
Oynadığım taktik.
http://img515.imageshack.us/img515/6568/trabzonspor5.png
Oynadığım taktik.
Resim gözükmüyor.
Resim gözükmüyor.
Hallettim.
Kadromdaki bazı genç oyuncular:
http://img34.imageshack.us/img34/3539/2andymiles.png
http://img30.imageshack.us/i/7metekaya.png/
http://img515.imageshack.us/i/9pereinarsson.png/
http://img183.imageshack.us/i/11pablocorts.png/
http://img515.imageshack.us/i/22olexandrrudnytskyi.png/
http://img269.imageshack.us/i/26ayhanerdal.png/
http://img245.imageshack.us/img245/8483/32kadirkarakas.png
Emrah Akcagöz
10.10.2009, 14:54
Oynadığım taktik.
http://img515.imageshack.us/img515/6568/trabzonspor5.png
Akınfeevi nasıl aldın yahu ben bi türlü sözleşme imzalatamadım gelmedi adam Premier Lige bende gittim Ustari'yi aldım :)
akınfeev ile biraz uğraşmak gerekiyor gerçekten .. paragöz bi adam :D:D
Emrah Akcagöz
10.10.2009, 15:02
akınfeev ile biraz uğraşmak gerekiyor gerçekten .. paragöz bi adam :D:D
Aldığı paranın 2 katından fazlasını teklif ettim gene gelmedi ne biçim adammış bu..
kaleci arayanlar icin
silviu lung jr
steaua bükresten
2,5 mio € aldim
Emrah Akcagöz
10.10.2009, 15:13
Defansa Brezilyadan David, Leo, İngiliz Gary Cahill, Kamerundan Stephane Mbia (aslen ön libero fakat stoper ve orta sahanın ortasında da oynayabiliyo) ve de Hollandalı De Viries (ismini yanlış yazmış olabilirim)..
Forvet olarak Japon Takagi ve Norveçli Sondre Espedal çok kaliteli futbolcular ama gerçek hayatta bu futbolcular varmı bilmiyorum..
Kadromdaki bazı genç oyuncular:
http://img30.imageshack.us/i/7metekaya.png/
http://img515.imageshack.us/i/9pereinarsson.png/
http://img183.imageshack.us/i/11pablocorts.png/
http://img515.imageshack.us/i/22olexandrrudnytskyi.png/
http://img269.imageshack.us/i/26ayhanerdal.png/
http://img245.imageshack.us/img245/8483/32kadirkarakas.png
Hepsi regen.:):D
Mustafa Önder
10.10.2009, 16:52
bir sezonu 1.5 ayda oynuyom sizde öyle oynayın full maç asıl zevk o zaman çıkıyo
psikopat_hamsi
10.10.2009, 19:51
avrupada başarıyı hemen nasıl yakalıyorsunuz anlamıyorum. ben 5 sezondur oynuyorum süper lig artık cepte ama şampiyonlar liginde yarı finalden ötesini göremedim. :(
yorumsuz6117
10.10.2009, 20:06
Aldığı paranın 2 katından fazlasını teklif ettim gene gelmedi ne biçim adammış bu..
ilgilenmiyor diyorsa istersen aldığı paranın 20 katını teklif et yinede gelmez..
Hepsi regen.:):D
Özellikle onları koydum; yıl 2014 olsun o kadar:)
Birtan Karaman
11.10.2009, 11:33
Artık 2010'u Bekliyorum. :)
yorumsuz6117
11.10.2009, 13:31
Artık 2010'u Bekliyorum. :)
Son 19 gün..:)
Birtan Karaman
17.10.2009, 21:16
Oyununda 9.3 Yaması Bulunan Bir Arkadaş Özel Mesaj Yolu İle Yardımcı Olabilir mi ? :o
2010 demo yayınlandı.:)İndirebilirsiniz.
Mustafa Önder
18.10.2009, 13:33
2010 gayet güzel olmuş. Turksportal elektronik imza kampanyası düzenledi oyun Türkçe de olsun diye bakalım ne sonuç çıkacak. Türkçe çıkarsa kesinlikle orjinal oyun alaacağım. Çıkmasa da almayı düşünüyorum gerçi.
Travelair
18.10.2009, 14:15
Başlangıçta Enyeama, Mascio, Gladkiy, Demidov, Daniel Opare, Palmiteri, Beevers, Lewandowski gibi ucuz yetenekleri alabilirsiniz
FOOTBALL MANAGER™ 2010’UN ÇIKIŞ TARİHİ 30 EKİM
Sports Interactive serinin en iyi Football Manager oyununu yaratmak için oyuncuların isteklerini dinliyor.
LONDRA (12 Ağustos 2009) – Sports Interactive & SEGA® Europe Ltd. bugün PC ve Apple Macintosh için Football Manager™ 2010 ve Sony PSP için Football Manager™ Handheld 2010’un 30 Ekim’de piyasada olacağını duyurdu.
Football Manager 2009 şimdiye kadar yapılmış en başarılı Football Manager oyunu; İngiltere listelerinde 22 hafta boyunca zirvede kalan oyun dünya çapında 1 milyonun üzerine satmanın yanı sıra, yakın zamanda gerçekleştirilen Radio 1 anketinde de tüm zamanların en iyi 2. video oyunu seçilmiştir.
Football Manager 2009’dan toplanan veriler ışığında oyunu oynayan oyuncular ortalama 240 saat vakit harcıyorlar. Geliştirici Sports Interactive son yılı oyuncularla ve Football Manager camiasıyla yakından çalışarak oyunun önemli özelliklerini geliştirmeye yoğunlaşmıştı. Football Manager 2010 yeni araç ve değişikliklerin yanı sıra, kullanım ve dolaşım kolaylığı, yeni maç taktiği sistemi, yeni Maç Analizi aracı, tamamen elden geçirilmiş görünüm ve kullanıcı arayüzü seçenekleri de içeriyor.
“Football Manager camiasıyla birlikte oyunun yalnızca üzerinde çalışılması gereken yerlerini tespit etmekle kalmadık, varolan özelliklerini de nasıl geliştirebileceğimizi tartıştık. Ayrıca oldukça geniş kapsamlı kullanılabilirlik çalışmaları yaparak oyunun genel sunumu üzerinde de değişimler yapmamız gerektiğini fark ettik,” diyor Sports Interactive Stüdyo Direktörü Miles Jacobson. “Oyunun varolan alanları üzerinde bir çok değişiklik yaptık ve oyuncuların raporları doğrultusunda hareket ettik. Bu sayede Ekim ayında şimdiye kadar yapılmış en iyi Football Manager oyununu sunacağımıza güvenimiz tam.”
Taktik Yaratıcı sayesinde takımı menajerin istediği şekilde yönlendirmek daha kolay bir hal alacak, ayrıca maç sırasındaki hızlı taktik değişiklikler ile takımınızın oyun tarzını anında değiştirebileceksiniz. Bir çok antrenörün yanı sıra Football Manager camiasının saygı duyulan bağımsız taktisyenleri ile birlikte çalışılarak oyuncuların futbolcularının takım içindeki rollerini önceden belirlemeleri (“top kapmaya çalışan orta saha oyuncusu” veya “geride bekleyen oyun kurucu” gibi) sağlanırken, eski “kaydırma çubuğu” kontrolleri de yerlerini koruyor.
Maçlardan alınan bilgiler de geliştirilerek oyuncuların takımlarındaki doğru ve yanlışları daha net biçimde görmesi sağlanıyor. Yeni Maç Analizi aracı ile sahadaki her bir oyuncunun şut, pas, orta, kafa, çalım, faul ve top kesme istatistiklerini görebileceksiniz. Menajerler bu analizi hem maç sırasında, hem de maçtan sonra inceleyebilecek ve her iki takımın da güçlü ve zayıf olduğu yerleri görerek taktiklerini buna göre şekillendirebilecekler.
Football Manager 2010 yeni canlı görünümün bir parçası olarak aydınlık ve karanlık temalar seçmenizi sağlayan yepyeni bir Kullanıcı Arayüzü içeriyor. Geçmiş yıllarda kullanılan yan çubuk yerini ekranın üst kısmındaki yeni sekme sistemine bırakarak Football Manager’in ünlü “derin sistemini” daha rahat gezilebilir ve yeni oyuncular tarafından ulaşılabilir hale getiriyor.
Yeni Veri Editörü sayesinde varolan liglere yeni kümeler eklemek ve yeni ligler baştan yaratmanın yanı sıra, oyunu sürekli güncel halde tutmak oldukça kolaylaşıyor. Menajerin alacağı bilgilerin sunumu da elden geçirildi, oyuncular Haber Merkezi sayesinde abone olacakları gazete sayesinde futbol dünyasında olan bitenleri takip edebilecek, gerek duymadıkları haberleri filtreleyerek ihtiyacı olan bilgilere doğrudan ulaşabilecekler.
Football Manager 2009’daki 3D maç ekranının takipçisinde geliştirilmiş yapay zeka, 3D saha görünümü için 100’den fazla yeni animasyon, yeni stadyumlar, taraftarlar, gerçekçi saha aşınması, daha iyi ışıklandırma gibi özellikler ile maç deneyimi çok daha gerçekçi bir hal alıyor.
Oyunun 30 Ekim’deki çıkış tarihi yaklaştıkça diğer yeni özellikler de blog serileri şeklinde duyurulmaya devam edecek.
Football Manager Handheld 2010 da yepyeni görünümü ve geliştirilmiş maç motoru yapay zekası gibi bir çok yeni özellik ve geliştirme içeriyor.
Aral
psikopat_hamsi
20.10.2009, 15:27
off ya kayıtlı oyunu açmıyor. oyunu kaldırıp tekrar kurdum yine olmadı. kariyer boşa gitti. ne yapsam yeni kariyere mi başlasam yoksa 2010 u mu beklesem acaba :(
yorumsuz6117
20.10.2009, 15:29
Fm 2010 heyecanla bekliyorum ama türkçe olmaması kötü artık yama yapılmasını beklicez napalım..:)
Serdar Ersoy
20.10.2009, 15:31
Fm 2010 heyecanla bekliyorum ama türkçe olmaması kötü artık yama yapılmasını beklicez napalım..:)
cm türkçe yapmış fm neden yapmıyor ? ayrıca yamalarda çeviride başarı oranı % kaç ?
yorumsuz6117
20.10.2009, 15:35
cm türkçe yapmış fm neden yapmıyor ? ayrıca yamalarda çeviride başarı oranı % kaç ?
Zaman geçtikçe daha iyi yamalar yapılır ama ilk yapılan yamalar %55 veya 60'ı geçmez..
Birtan Karaman
20.10.2009, 20:00
off ya kayıtlı oyunu açmıyor. oyunu kaldırıp tekrar kurdum yine olmadı. kariyer boşa gitti. ne yapsam yeni kariyere mi başlasam yoksa 2010 u mu beklesem acaba :(
Abi Aynı Dert Bende'de Var. Bende Yeni Oyun Açıp Açmamakta Kararsızım.
Beklesek mi Ne Etsek ?
:)
Süleyman Özcan
20.10.2009, 22:43
Vallahi sınavlar yaklaşmadan oyuna fırsat buldukça yükleniyorum.. 2018-2019 senesinin 2. yarısındayım.. Bugüne kadar Ligde ve kupada yeteri kadar başarılı olmama rağmen Avrupa kupalarında herhangi bir varlık gösteremedim. Kadromda bu seneye kadar Vukcevic, Henri Saivet, Van der Vaart, Felliani gibi yıldızlar yer aldı. Bunların arasından sene başında Van der Vaart 36 yaşında emekli oldu, Vukcevic 18 milyon euroya 2 sene önce, Henri Saivet 32 milyon euroya bu sene, Felliani ise 9 milyon euroya devre arasında satıldı. Bunlardan Vukcevic ve Felliani mutsuz olduğu için, Henri Saivet ise benden habersiz yönetim tarafından satıldı gelen yüksek teklif karşısında.. Bende bunca isimden sonra Pato ile ilgilenmeye başladım ciddi ciddi. İlgim 3.5 sene sürdü ama, paramın olmasıyla birlikte ilk ciddi teklifimi sene başında sundum ve olmadı. Devre arasında 14 milyon euroluk teklifime kulübü 39 milyon euroluk bir teklifle geri döndü, bende paramın da olmasını fırsat bilerek öneriyi kabul ettim. Bunun sonucunda Pato'ya teklifimi ilettim, iletirken gelmeyi düşünmediğini söylüyordu ki herhalde 3.5 senedir peşinde olmam onu da etkilemiş olacak ki teklifimi kabul etti. :)
Kadromda şu anda olan yabancılar, David Villa (36 yaşında), Pato, Danny ( Portekizli ), Banega, Anton Ferdinand, Renan, Murphy isimli bir Amerikalı ve Barcelona'dan Rappa isimli bir genç bulunuyor..
Yerli isimlerden ise, Gökhan Gönül, Cenk Gönen, Orham Şam, Mesut Özil, Sercan Yıldırım, Selçuk İnan, Eren Güngör, Muhammet Demir, Barış Memiş önemli isimler. Bunların yanısıra 3 4 tane de genç ve yetenekli isim mevcut kadromda.
Ligde herşey mükemmel ama Avrupa'da pek bir başarım yok.. Şu anda Arsenal'in ardından gruptan 2. olarak çıktım.. Sonrasında ise oyunun yeni gözdesi M.City ile eşleştim.. İlk maçı Trabzonspor Stadyumunda 3-2 kazandım ve rövanşı bekliyorum.. Stat yenilendi ve ismi Trabzonspor Stadyumu olarak değiştirildi ve emin olmamakla birlikte kapasitesi 44.000 civarında.. 43.000 küsür ile seyirci rekorunu kırmıştım M.City maçında..
Ayrıca Fatih Tekke şu anda takımımda ve Youth Coach olarak görev almakta. :) İyi özelliklere sahip..
Ayrıca Portekiz Milli takımınında başındayım ve 2020 Avrupa Şampiyonasına katılmak için gruplarda mücadele ediyorum..
psikopat_hamsi
21.10.2009, 01:24
Abi Aynı Dert Bende'de Var. Bende Yeni Oyun Açıp Açmamakta Kararsızım.
Beklesek mi Ne Etsek ?
:)
2010 u edinmem biraz zaman alabilir o yüzden yeni kariyere başladım ama avrupa kupaları yok bişe yok zevksiz biraz sanki. :(
Bilâl ÇOBAN
21.10.2009, 01:58
Rubin Kazan ile yeni kariyere başladım, özellikle slavlardan oyuncu tavsiyelerinizi bekliyorum.
yorumsuz6117
22.10.2009, 20:14
2010 u edinmem biraz zaman alabilir o yüzden yeni kariyere başladım ama avrupa kupaları yok bişe yok zevksiz biraz sanki. :(
Sende tam anlamıyla lige konsantre ol o zaman..:D
Oktay AKKUŞ
24.10.2009, 11:27
İndirebileceğim bir yer ve indirme sırasında hata oluşmaması için yardımlarınız lütfen ayıptır söylemesesi sınırsız yaptım da neti:D
Oktay AKKUŞ
24.10.2009, 11:55
Yardımcı olabilcek kimse yok mu:)
Fm 2010 İnternete ne zaman düşer??
Oktay AKKUŞ
24.10.2009, 15:44
2009'a razıyım yardımcı olcak yok mu:)
Oktay AKKUŞ
24.10.2009, 15:55
Fm 2009'u nerden temin edebilirim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Bir de indirme sırasında net düşşe bile falan indirmeye devam eden bir program da vardı onu da belirtirseniz açıkca sevinirim
Şimdiden teşekkürler
Enes Başkaya60
26.10.2009, 23:27
Ya bu Başkanın kendi kafasına göre oyuncu satması da yeni mi çıktı ya en önemli oyuncularımızı satıyor ya bu nasıl bir anlayış??
Mustafa Çolak
26.10.2009, 23:32
Ya bu Başkanın kendi kafasına göre oyuncu satması da yeni mi çıktı ya en önemli oyuncularımızı satıyor ya bu nasıl bir anlayış??
Bir Kere Bendede Oldu Süper Teklif Geldi,Gelecek Vadeden Bİr Oyuncuydu Kabul Etmedim. Ama Başkan Onayladı Oyuncu Gitti =(
Enes Başkaya60
26.10.2009, 23:33
Bir Kere Bendede Oldu Süper Teklif Geldi,Gelecek Vadeden Bİr Oyuncuydu Kabul Etmedim. Ama Başkan Onayladı Oyuncu Gitti =(
Yok kardeşim ya bize hiç sorulmuyor direk gidiyo oyuncu başkan satıyor yani çok ilginç ya..........
Mustafa Çolak
26.10.2009, 23:38
Yok kardeşim ya bize hiç sorulmuyor direk gidiyo oyuncu başkan satıyor yani çok ilginç ya..........
Finans Durumu Naısl ?
Enes Başkaya60
26.10.2009, 23:40
Finans Durumu Naısl ?
İyi vallaha kardes ya çokda kötü degil..........
Travelair
27.10.2009, 00:46
Belki istediğiniz bonservis bedelini çok uçuk bir rakam yaparsanız kulüpler çekinip hiç teklif vermezler
psikopat_hamsi
27.10.2009, 02:33
ederinin çok üstünde bir teklif gelirse teknik direktöre sorulmadan yönetim tarafından kabul ediliyor ve transfer gerçekleşiyor.
yorumsuz6117
28.10.2009, 15:53
son 3 gün..:)
FM 2010 , Pes 2010 gibi ''erkenden'' çıkmıştır.
Bütün oyun sitelerine düştü.
Haberiniz olsun !
yorumsuz6117
28.10.2009, 16:27
Ben 3 gün daha dayanırım internetten indirmekle uğraşamam..:)
Ömür Karadeniz
28.10.2009, 16:31
aynen.yok vanilla yok cilek yok elma armut ben bunlarla ugrasamam.millet sabırsızlıktan patlıcak.2 gun sonra alırsın yukler oynarsın mis gibi
Muhammed
29.10.2009, 16:23
Ben 3-4 saat oldu oynuyorum Fm 2010'u.
T.B_1461
29.10.2009, 16:24
Full sürümü oynamış olanlar ilk izlenimlerini yazabilir mi?
Oktay AKKUŞ
29.10.2009, 16:40
Ben 3-4 saat oldu oynuyorum Fm 2010'u.
Bir link özelden lütfen:) İndirelim
Miraç Atalay Çiftçi
29.10.2009, 19:58
İllegal yollarla oyunu indirmeye yönelik istek ve cevap iletileri silindi.
Lütfen oyunun illegal yollarla edinilmesine karşı yürütülen nazik kampanyayı destekleyelim...
BMN forum içerisinde BMN ve Trabzonspor harici dış site linki paylaşmak yasaktır. Üstelik download linki vermek daha da yasaktır.
Link istemeyelim, paylaşmayalım!
Yarım saat sonra oyuna kavuşuyorum.:)
Türkçe yamayı bekleyeceğim.:)
Yarım saat sonra oyuna kavuşuyorum.:)
Türkçe yamayı bekleyeceğim.:)
Atakan yarım saat sonra Turkce yama mı çıkıyor??
Hayır.Yani oyunu oynamayacağım Türkçe yama çıkana kadar.:)
Bu arada crack yok.:)
Yasin T.
29.10.2009, 22:05
fm2010 un 09dan ne gibi farkları var?
http://img257.imageshack.us/img257/1441/31055035.jpg (http://img257.imageshack.us/i/31055035.jpg/)
http://img163.imageshack.us/img163/779/ege.jpg (http://img163.imageshack.us/i/ege.jpg/)
http://img252.imageshack.us/img252/2718/col.jpg (http://img252.imageshack.us/i/col.jpg/)
http://img265.imageshack.us/img265/982/gokq.jpg (http://img265.imageshack.us/i/gokq.jpg/)
yorumsuz6117
30.10.2009, 19:46
oyunu kurması nasıl fm 2009'da ki kadar zormu..:)
Birtan Karaman
30.10.2009, 20:56
Papy , Brüls Ve Gabric .. Bu Oyuncuların Profillerini Koyabilirmisiniz ?
2010'un ilk 61'i:D
http://i37.tinypic.com/vzuhah.jpg
Son maçta sonra puan durumu ve oyuncu Ss'lerini de koyucam..
@Birtan
Resimler sezon başına ait..
http://i36.tinypic.com/aya8nt.jpg
http://i36.tinypic.com/28krqf6.jpg
http://i34.tinypic.com/2nirv9z.jpg
İlk oyunumda ilk sezonda zor da olsa şampiyonum..
İlk 4 maç kazanamayınca oyunu zor sandım ama kadroyu bozmadan şampiyon oldum...
http://i33.tinypic.com/2vj68vt.jpg
Sezon sonu
Umut Bulut
http://i33.tinypic.com/2hxm70h.jpg
Gokhan Unal
http://i33.tinypic.com/2cqdydv.jpg
Gustavo Colman
http://i33.tinypic.com/vpgbhy.jpg
Ceyhun
http://i35.tinypic.com/2ltiyvr.jpg
Colman en iyi yabancı,Ceyhun en iyi defansif oyuncu,Slyva en iyi kaleci
http://i36.tinypic.com/9gbhbn.jpg
Muhammed
31.10.2009, 11:48
Hangi taktik ile oynadın peki?
Oynamak için zaman bulduğum anda abanacağım oyuna :D
2010 da Belirgin olan özellikler var mı 2009 a göre?
Ahmet Kuru
31.10.2009, 12:36
fm 2010 çıktı oyuna kaldığımız yerden devam edebiliriz:)
FAkat Türkçe yaması çıkana kadar oynamayı düşünmüyorum
Hangi taktik ile oynadın peki?
...............Slyva.............
Serkan.....Song.........Egemen.....Cale(Ferhat)
......................Ceyhun...................... ......
Engin(Yattara).....Colman.................Alanzinh o.
....................Gokhan......Umut..............
Bazı maçlarda ise Selcugu ortada oynatıp Alanzinhoyu forvet arkası oynattım,Engin ya da Yattarayı çıkarıp...
Oyun iyi güzel de Coach bulamıyorum,transfer yapamıyorum...
yorumsuz6117
31.10.2009, 13:23
transfer bütçesi ne kadar başlangıçta şampiyon olduktan sonradamı vermediler transfer bütçesi..
transfer bütçesi ne kadar başlangıçta şampiyon olduktan sonradamı vermediler transfer bütçesi..
Başlangıcta şampiyonluk sözü verdim yanılmıyosam 2.8m transfer bütçesi verdiler...
Oyuncu alıp satmadım 2.8m transfer parası duruyoken şampiyon oldum bu sefer elimdeki parayı da aldılar 2.6m verdiler...
500 Bin lik adam 2.8m veriyom satmıyolar:o
Mollasalihoğlu
31.10.2009, 14:24
fm 2010 çıktı oyuna kaldığımız yerden devam edebiliriz:)
FAkat Türkçe yaması çıkana kadar oynamayı düşünmüyorum
al eline sözlük ingilizce oyna.. Benim ingilizicemin temelinde championship manager yatar.. Temel kavramları öğrenmiş olursun :)
yorumsuz6117
31.10.2009, 16:41
Bursa'da fm 2010 cd'sini alan varmı varsa nerden aldı ben inegöl çarşısına gittim adamlar bu oyun daha çıkmadı diyolar şaka mısın dedim çıkmadı diyo adam ..:Dbugün gittim..
yorumsuz6117
31.10.2009, 17:39
Neten indiriyorum 8 saat kaldı diyo sabaha anca iner..:D
oyunu kurdum ardından patchten update edip crackini de yaptım ama d3dx9_41.dll hatası veriyor nedendir acaba?
KOSİFOĞLU
31.10.2009, 19:21
oyunu kurdum ardından patchten update edip crackini de yaptım ama d3dx9_41.dll hatası veriyor nedendir acaba?
directx'i yüklersen sorun kalmaz
Sanki Directx hatası gibi duruyor.
Eğer Xp kullanıyorsanız DirectX 9 Vista DirectX 10 yeniden kurunuz.
KOSİFOĞLU
31.10.2009, 19:22
aynı anda cevap yazmışız hemde aynı şeyi :D
directx'i yüklersen sorun kalmaz
teşekkürler arkadaşlar, sağolun
KOSİFOĞLU
31.10.2009, 19:24
teşekkürler arkadaşlar, sağolun
sende saol
Fazla kurcalama fırsatım olmadı ama bu sene oyun bana sıcak geldi.Oynadıkça kararım ne yönde değişir bilemem.
yorumsuz6117
31.10.2009, 20:04
saat 17'de başlamıştım indirmeye oyunu %28 oldu şu ana kadar..:)
Birtan Karaman
31.10.2009, 20:14
Bekir Kardeş , Papy'i Değerlendirmeye Bak. İlk Senesinde Mvv'deki İstatistikleri Nasıl ? :)
Bekir Kardeş , Papy'i Değerlendirmeye Bak. İlk Senesinde Mvv'deki İstatistikleri Nasıl ? :)
Papy MVV'de ilk sezon 33 maçta 2 gol attı 7.02 ortalama ile oynadı..
Ama nedenini bilmiyorum dribbiling,bitiricilik ve ilk dokunus özellikleri 2 puan düştü....
Bu arada oyun baya sıkıcı,oyuncu falan satmak çok zor...
yorumsuz6117
31.10.2009, 23:06
Papy MVV'de ilk sezon 33 maçta 2 gol attı 7.02 ortalama ile oynadı..
Ama nedenini bilmiyorum dribbiling,bitiricilik ve ilk dokunus özellikleri 2 puan düştü....
Bu arada oyun baya sıkıcı,oyuncu falan satmak çok zor...
Hadi ya Bende Yattara veya Alanı , Tjikuzu'yu satıp yerine stoper forvet alırım diyodum..:(
Hadi ya Bende Yattara veya Alanı , Tjikuzu'yu satıp yerine stoper forvet alırım diyodum..:(
Yattara oyuna 4 ay sakat başlıyor,iyileşince de bi işe yaramıyor fiyatı çok düşüyor...
Tijukuzuya kimse para vermiyo 500 Bin veren takım buldum,onda da kendi gitmedi...
Alanzinhoyu da satmakla çok ugrasdım satamadım..
Sonuc olarak futbolcu satmak çok zor,satamayınca transfer de yapılmıyor..
Ben yeni kariyer açtım,ucuza oyuncu alıp satmaya çalısıcam,ancak bu şekilde transfer yaparım...
Crack bulsam yeni patch yüklücem...
KOSİFOĞLU
01.11.2009, 00:40
ben daha fm oynamaya başlamadım türkçe yamasına çıkana kadar oynamayı hiç düşünmüyorum ben türkçe ve bana daha güzel geldiği için cm oynuyorum sizede tavsiye ederim oyun hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki konuya bakabilirsiniz:
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=19082
9.0.1 yamasını yükledim ve crack yaptım.
Oyunu açtım.Menüler çok karışık geldi.
Tema yükleyip oynarım ancak.
Türkçe yamayıda bekleyeceğim.:)
Ömer Aysan Barış
http://img279.yukle.tc/images/8671Aysan.PNG
http://img279.yukle.tc/image.php?id=8671Aysan.PNG
Halit Aydın
01.11.2009, 06:11
Fm2010 klasöründe data editörden Yattara'nın sakatlığını kaldırdım database'i kaydettim. İngilizce pek sarmıyor Türkçe kadar. Oyunun acelesi yok logolar, yüzleri falan herşey hazır. Türkçe yamayı bekliyoruz oyuna başlamak için..
Fm2010 klasöründe data editörden Yattara'nın sakatlığını kaldırdım database'i kaydettim. İngilizce pek sarmıyor Türkçe kadar. Oyunun acelesi yok logolar, yüzleri falan herşey hazır. Türkçe yamayı bekliyoruz oyuna başlamak için..
Türkçe yama çıkması 1 1,5 ayı bulur diye tahmin ediyorum.
Oyun bende kurulu fakat oynamıyorum :)
Tıpkı Batman,Resedint Evil 5 gibi :)
WOW oynamaktan zaman bulamıyorum :)
Türkçe yama çıkması 1 1,5 ayı bulur diye tahmin ediyorum.
Oyun bende kurulu fakat oynamıyorum :)
Tıpkı Batman,Resedint Evil 5 gibi :)
WOW oynamaktan zaman bulamıyorum :)
Fm Graphics Salı günü özel üyelere denenmek üzere Türkçe yamayı sunucak...
Çarşamba günü ise herkes indirebilcek..
Travelair
01.11.2009, 12:39
Arkadaşlar internetten oyun ve crack dosyası yüklemek çok tehlikeli. Dünyada hemen hemen hiçbirşeyin bedava olmadığını unutmayın. Eğer birileri oraya oyunlar yüklüyor ve sizden indirmenizi bekliyorsa, çoğu ellerini avuşturup virüslerinin, trojanlerin bilgisayarınıza girmesini de bekliyordur. Son güncellenmiş virüs programlarınıza da güvenmeyin, onlar sizi ancak bir noktaya kadar koruyor. Yeni tehlikeler eskidikten sonra...
Muhammed
01.11.2009, 12:50
Oyun sahiden sıkıcı geçen seneki tat yok yahu oyunda. Nedense menülerini felanda beğenmedim.
özellikle taktik menüleri çok karışık.Türkçe yama çıktıktan sonra daha zevkli olacaktır
#10 Fietra
01.11.2009, 13:30
FM 2010'da Trabzonspor'un DB'si bana aitti.Herhangi bir eleştirinizi buradan yazabilirsiniz,doğru bulduğumuz şeyi düzeltiriz diğer bir yamada.
yorumsuz6117
02.11.2009, 00:44
Alanzinho 4 ay sakatlandı ya..:( hayatında hiç sakatlanmamış..:)
Muhammed
02.11.2009, 10:14
FM 2010'da Trabzonspor'un DB'si bana aitti.Herhangi bir eleştirinizi buradan yazabilirsiniz,doğru bulduğumuz şeyi düzeltiriz diğer bir yamada.
Takımda satılabilen oyuncu yok neden?
T.B_1461
02.11.2009, 16:08
Orjinal oyunun Trabzonspor DB'si mi size ait?
Ömür Karadeniz
02.11.2009, 16:13
bende bi barısı valencia izlemişt oyun basladıgında daha kimseden ses seda yok valla:)
Ömür Karadeniz
02.11.2009, 16:18
beyler ben oyundaki ilk izlenimleri anlatıyım.her ne kadar arkadaslar cok karısık desede ben oyunu acayip gercekci buldum.tabi turkce olunca tatktık ekranı fln daha net olacak.sadece işin acayip yanı cok sık sakatlık oluyor.ben tek olumsuzluk bunu gordum.genel olarak oyun guzel geldi bana
KOSİFOĞLU
02.11.2009, 17:20
http://i38.tinypic.com/nziwex.png
http://img48.imageshack.us/img48/5654/indirst6.jpg (http://www.mediafire.com/download.php?ygdzjdhrqnd)
Kurulum: Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2010/graphics/logos dizinine atınız. Bu klasörler yoksa oluşturabilirsiniz.
Yapımcı:Tolga Dülgerci - Fmg Grafik Ekibi
(Kendisinden izin alınmışıtr.)
yorumsuz6117
02.11.2009, 19:36
Ben oyunu beğendim açıkçası türkçe olunca çok daha zevkli olucak fm 2009'da ki gibi çok net pozisyonlar kolay kolay kaçmıyor Umut , Gökhan gerçektekinin aksine yakaladıkrı zaman kaçırmıyorlar..:)
Erdem Keser
02.11.2009, 20:21
Ey gidi... Nott.Forest ile Catenaccio'yu uygulayarak FA Cup'ı kazanmıştım.:DCumadan sonra yeni oyunumla devam edecem kısmetse.
Mert Oğuzlu61
02.11.2009, 22:28
Ben oyunu beğendim açıkçası türkçe olunca çok daha zevkli olucak fm 2009'da ki gibi çok net pozisyonlar kolay kolay kaçmıyor Umut , Gökhan gerçektekinin aksine yakaladıkrı zaman kaçırmıyorlar..:)
umut un bitiriciliği 13 yapmışlar :D:D
oyunu ben henüz almadım, bizim genç oyuncular nasıl acaba ilerde yıldız oluyorlarmı büyük kulüpler istiyormu barışı papyyi brülsü felan oynayan birisinden cevap alabilirmiyim ? :)
takımımızı galiba güzel yapmışlar oyuncularımızın özelliklerini beğendim, övünmek gibi olmasın ama arsene wenger gibiyimdir gençleri yetiştirip büyük paralara satınca çıkar zaten bu oyunun zevki, ilk işim mustafa pektemek sercan murat duruer felan bu isimleri (özellikleri güzelse) kadroya katmak olacak :)
Angel Di Maria gay-bar'dan fırlamış gibi.o nasıl bir tip lan öyle.
umut un bitiriciliği 13 yapmışlar :D:D
oyunu ben henüz almadım, bizim genç oyuncular nasıl acaba ilerde yıldız oluyorlarmı büyük kulüpler istiyormu barışı papyyi brülsü felan oynayan birisinden cevap alabilirmiyim ? :)
takımımızı galiba güzel yapmışlar oyuncularımızın özelliklerini beğendim, övünmek gibi olmasın ama arsene wenger gibiyimdir gençleri yetiştirip büyük paralara satınca çıkar zaten bu oyunun zevki, ilk işim mustafa pektemek sercan murat duruer felan bu isimleri (özellikleri güzelse) kadroya katmak olacak :)
3 sezon oyun oynadım daha hiç futbolcuma teklif gelmedi,sadece 3.5'a Barışı sattım o da kendim önererek...
Takımımızı çok iyi yapmışlar çok rahat şampiyon olunuyor,ama oyuncu satmak imkansız gibi....
Papy ile Bruls ise Super Ligde kiradalar..
Emrah Akcagöz
02.11.2009, 22:48
3 sezon oyun oynadım daha hiç futbolcuma teklif gelmedi,sadece 3.5'a Barışı sattım o da kendim önererek...
Takımımızı çok iyi yapmışlar çok rahat şampiyon olunuyor,ama oyuncu satmak imkansız gibi....
Yahu Bekir senin hiç işin gücün yokmu daha dün mü ne ilk sezonumu bitirdim dedin bu ne sürat yahu..:confused::D
Yahu Bekir senin hiç işin gücün yokmu daha dün mü ne ilk sezonumu bitirdim dedin bu ne sürat yahu..:confused::D
Yok o oyundan sonra bi oyun daha açtım 2. sezon bitiyo daha:D
İş güç yok mu derken haftaya 7 tane vize var ve ben çoğu derste ne anlatıldıgını bile bilmiyorum,ama içimden oyun oynamak geliyor:)
Bu arada 2010 çok hızlı....
Mert Oğuzlu61
02.11.2009, 23:20
sen işin yöntemini bilmiyorsun o zaman 3 sezondada oyunculara teklif gelmezmi yaw :D öner kulüplere felan illaki teklif gelir :D bu arada şaka maksatlı takıldım yanlış anlama (:
oyundaki türk genç yıldızlar hakkında bilgi verebilirmisin batuhan sercan barış felan ilerde yıldız olan varmı türk oyuncular arasında ?
sen işin yöntemini bilmiyorsun o zaman 3 sezondada oyunculara teklif gelmezmi yaw :D öner kulüplere felan illaki teklif gelir :D bu arada şaka maksatlı takıldım yanlış anlama (:
oyundaki türk genç yıldızlar hakkında bilgi verebilirmisin batuhan sercan barış felan ilerde yıldız olan varmı türk oyuncular arasında ?
En pahalı Türk Arda,Diger oyunumda Barcaya gitmişti,şu an Gs'de...
Batuhan,Sercan çok pahalılar kimse almaz o fiyatlara...
Bjk'de Necip diye bi oyuncu var,en yüksek Potansiyeli olan Turk oyuncu o olması lazım,daha 2. sezonda 8 milyon Pounda yukseldi degeri...
Ceyhun çok iyi genç oyunculardan,yine Omer Toprak ve Sinan Bolat çok iyi yapılmış...
Sezer'in profili de iyi gözüküyor..
Ama daha 2 sezon oldugu için ne olucagı belli olmaz..
Bi de şunu söylüyim oyunda futbolcu degeri konusunda büyük mantık hataları var,
2 3 maç iyi oynayan oyuncu 1 milyon'dan 7 Milyonlara kadar deger artırabiliyor...
#10 Fietra
03.11.2009, 00:08
Takımda satılabilen oyuncu yok neden?
FM 2010'u oynamak daha nasip olmadı fakat FM09'da çok rahat bir şekilde oyuncu satıyordum.İlk sezonun sonunda Colman,Song,Umut,Yattara vs. gibi en az 6 oyuncuyu çok iyi fiyatlara sattığımı hatırlıyorum.
Orjinal oyunun Trabzonspor DB'si mi size ait?
Çakma oyunun olacak hali yok ya.:)Evet bana ait.
T.B_1461
03.11.2009, 00:36
Orjinal oyun derken orjinal db'den bahsetmek istedim :)
Bende diyodum acaba kim yapıyor Trabzonspor'un DB'sini diye.
DB gayet başarılı fakat bir kaç şey eksik diye düşünüyorum.
Mesela Colman'ın pas ve tekniği, mental olarakta çalışma azmi, soğukkanlılık ve kararlılık gibi yetenekleri daha yüksek olabilirdi.
Bunun yanında Alanzinho'nun çevikliği, Papy'nin ve Göksu'nun PA değerleride hakettiği oranlarda değil diye düşünüyorum.
Bunlar benim önerilerim. Doğru bulursanız düzeltirsiniz, size kalmış.
Bende Karadenizspor'un DB'si için başvurmuştum ama vermediler :)
FM 2010'u oynamak daha nasip olmadı fakat FM09'da çok rahat bir şekilde oyuncu satıyordum.İlk sezonun sonunda Colman,Song,Umut,Yattara vs. gibi en az 6 oyuncuyu çok iyi fiyatlara sattığımı hatırlıyorum.
Bu Db'yi tek başına mı düzenliyorsun yoksa birçok kişiden alınan notlarla mı düzenleniyor...
#10 Fietra
03.11.2009, 01:07
Orjinal oyun derken orjinal db'den bahsetmek istedim :)
Bende diyodum acaba kim yapıyor Trabzonspor'un DB'sini diye.
DB gayet başarılı fakat bir kaç şey eksik diye düşünüyorum.
Mesela Colman'ın pas ve tekniği, mental olarakta çalışma azmi, soğukkanlılık ve kararlılık gibi yetenekleri daha yüksek olabilirdi.
Bunun yanında Alanzinho'nun çevikliği, Papy'nin ve Göksu'nun PA değerleride hakettiği oranlarda değil diye düşünüyorum.
Bunlar benim önerilerim. Doğru bulursanız düzeltirsiniz, size kalmış.
Bende Karadenizspor'un DB'si için başvurmuştum ama vermediler :)
Colman'ın pası ve tekniği 15 bence gayet yerinde bir değer,15 evrensel anlamda çok iyiye karşılık geliyor.
Teamwork'a 10 vermişim,haklısın biraz düşük olmuş gibi.
Composure yani soğukkanlılık 13 ideal bir değer.
Alanzinho'nun çevikliğine 19 vermişim,el insaf şimdi baktım fazla bile vermişim dedim kendi kendime.:)
Bu Db'yi tek başına mı düzenliyorsun yoksa birçok kişiden alınan notlarla mı düzenleniyor...
Tek başıma düzenliyorum evet.
T.B_1461
03.11.2009, 11:10
Colman'ın pası ve tekniği 15 bence gayet yerinde bir değer,15 evrensel anlamda çok iyiye karşılık geliyor.
Teamwork'a 10 vermişim,haklısın biraz düşük olmuş gibi.
Composure yani soğukkanlılık 13 ideal bir değer.
Alanzinho'nun çevikliğine 19 vermişim,el insaf şimdi baktım fazla bile vermişim dedim kendi kendime.:)
Bende baktım şimdi şaşırdım nerden aklımda kalmışsa çeviklik 3-5 diye biliyodum.
Teşekkürler.
Yüklüyorum şimdi oyunu; bakalım benim emektar bilgisayar kaldıracak mı oyunu:)
psikopat_hamsi
03.11.2009, 22:28
dün tıkladım %30 inmiş bu gece de devam ettiririm. 2-3 gün sonra başlarım sanırım :D
Yarın FmG %90 Türkçe yama yayınlıyor...
Mehmet Fırat
03.11.2009, 23:15
http://img145.imageshack.us/img145/7286/imagehp.jpg
Kuzenim FM 2008'de rastlamış. :)
Kullandığı ayak; sadece sağ diyor ama ben sadece sol ayağımı kullanabiliyorum. :D
Mollasalihoğlu
03.11.2009, 23:17
Teknik 7 :D
yorumsuz6117
04.11.2009, 22:47
Türkçe yama yarın akşam 8-9 gibi çıkacak..
Mustafa Çolak
04.11.2009, 22:59
Maç İzleme Ekranını Paylaşabilirmisiniz? Nasıl Acaba Akıcımı ?
psikopat_hamsi
04.11.2009, 23:34
kariyere başlamış bulunuyorum pcyi kasınca kaydedip çıktım oyundan, pc biraz dinlensin devam edeceğim. hazırlık maçlarını yeni bitirdim. ilk maçlarda göze batan futbolcular colman, gökhan, umut ve sonradan oyuna almama rağmen zafer.gabric, selçuk, alanzinho idare eder gibi. hazırlık maçlarında pek güçlü takım olmadığı için defansa pek bir iş düşmedi o yüzden yorum yapamayacağım. sizde nasıl bilmiyorum ama takımın sağ kanadı hücum yönünden biraz zayıf gibi. yattara 3 ay sakat, ne enginden ne de barıştan iyi verim alamadım. bir sağ açık almayı düşünüyorum bir de takımda 2 forvet olduğundan forvet almayı düşünüyorum.
Miraç Atalay Çiftçi
04.11.2009, 23:43
Ben 10 yıl geri gittim, 01-02 macerasına başlıyorum :D
psikopat_hamsi
05.11.2009, 00:00
ne günlerdi be :D ilk kariyerim newcastle united ile başlamıştı ama fazla uzun sürmemişti yaklaşık 15 hafta sonra kovmuşlardı beni :D
Cem Akyüz
05.11.2009, 01:07
Ben halen daha ondan başka oyun oynamadım:)
Bilâl ÇOBAN
05.11.2009, 15:32
ilginç oyun şu fm2010, bir maçta güçlü rakiplere diz çöktürtürken, hemen akabindeki maçta, kartalspor gibi bir takım, sana soğuk terler döktürtebiliyor.
Emrah Akcagöz
05.11.2009, 16:04
256 MB ekran kartı ve 1 GB ram ile oynanırmı FM 2010 veya CM 2010..?
KOSİFOĞLU
05.11.2009, 16:42
256 MB ekran kartı ve 1 GB ram ile oynanırmı FM 2010 veya CM 2010..?
iki oyunuda oynarsın
yorumsuz6117
05.11.2009, 19:13
Türkçe yama 1-2 saat içinde çıkacak..
Mustafa Çolak
05.11.2009, 19:58
Maç İzleme Ekranını Paylaşabilirmisiniz? Nasıl Acaba Akıcımı ?
Oyunu Oynayan Arkadaşlardan Cevab Bekliyorum.
yorumsuz6117
05.11.2009, 22:56
http://www.chip.com.tr/forum/fm-2010-turkce-yama-cikti_t136365.html
Bilâl ÇOBAN
05.11.2009, 23:20
Türkçe yamayı kurdum, güzel yapmışlar.
ayrıca oyun ve oyuncular hakkında sorusu olana cevap verebilirim.
http://www.chip.com.tr/forum/fm-2010-turkce-yama-cikti_t136365.html
Maç içinde taktik kısmının Türkçe olması işe yarayacak. Umarım doğru çevrilmiştir.
Trabzonspor'a Fatih Tekke'yi aldım takır takır gol atıyor valla. :D
Fmg Turkce Yamayı yayınladı...
http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2010-turkcelestirme-calismalari/28259-fm-2010-turkce-cikti.html
yorumsuz6117
05.11.2009, 23:54
Büyük oranda türkçe..
Hataların Düzeltilmesi,dil problemi çözümü falan filan derken yeni oyun çıkıyor.Ben daha 2009un tadını alamadan 2010 yayınlandı.
:D:D:D
http://img22.imageshack.us/img22/4954/sabrid.jpgAlıntıdır
Mustafa Önder
06.11.2009, 00:51
Yahu 5 günde nasıl bir sezonu bitiriyosunuz arkadaşlar ya! Biraz zevkine varın oyunun. Ben tam maç yapıyorum. Normal hızlı oyunda kurgulanıyor...
SüRMeNe_6161
06.11.2009, 00:54
Maç içinde taktik kısmının Türkçe olması işe yarayacak. Umarım doğru çevrilmiştir.
Trabzonspor'a Fatih Tekke'yi aldım takır takır gol atıyor valla. :DAh Başkan Al Şu Fatih.. Takır Takır Gol Atsın..
Emrah Akcagöz
06.11.2009, 15:58
Hataların Düzeltilmesi,dil problemi çözümü falan filan derken yeni oyun çıkıyor.Ben daha 2009un tadını alamadan 2010 yayınlandı.
Aynen öyle...
Ömür Karadeniz
06.11.2009, 19:05
beyler cache dosyasını sildinizmi herhalde oyun dahada bi turkcelesıyor.yeni ogrendım
Ömür Karadeniz
06.11.2009, 19:09
ilginç oyun şu fm2010, bir maçta güçlü rakiplere diz çöktürtürken, hemen akabindeki maçta, kartalspor gibi bir takım, sana soğuk terler döktürtebiliyor.
aynen kıl oldum.gittim avrupa liginde romayı deplasmanda 3-1 yendim geldim evımde hemde ankaragucune 4-0 yenıldım.oyun acayip tuhafıma gitti.ama hız olarak 2009dan 5 kat daha hızlı yani
yorumsuz6117
06.11.2009, 19:32
aynen kıl oldum.gittim avrupa liginde romayı deplasmanda 3-1 yendim geldim evımde hemde ankaragucune 4-0 yenıldım.oyun acayip tuhafıma gitti.ama hız olarak 2009dan 5 kat daha hızlı yani
Evet hız olarak çok iyi..
Enes Başkaya60
06.11.2009, 22:41
arkadaslar nerden indiriyorsunuz bir yardımcı olun lütfen..............
yorumsuz6117
06.11.2009, 22:44
arkadaslar nerden indiriyorsunuz bir yardımcı olun lütfen..............
Oyunumu türkçe yamayımı..
Oyuna başladım.Karışık geldi biraz.Bakalım neler olacak.:)
Türkçe yama iyi değil, maç içerisinde arrey bound .. hatası veriyor. Ve çoğu yer ingilizce.
yorumsuz6117
06.11.2009, 22:46
ymayı kurduktan sonra şöyle bi sorun çıktı lig tablosunu göremiyorum beyaz bi sayfa var puan durumu yok..:)
Enes Başkaya60
06.11.2009, 22:47
Oyunumu türkçe yamayımı..
Oyunu kardeş?
Miraç Atalay Çiftçi
06.11.2009, 23:03
* İllegal paylaşımlar yapmıyoruz arkadaşlar.
Enes Başkaya60
06.11.2009, 23:07
kardes kayıt olamıyorum yaw tavsiye edenin ismi ne diyo felan
yorumsuz6117
06.11.2009, 23:09
kardes kayıt olamıyorum yaw tavsiye edenin ismi ne diyo felan
Bence sen cdsini al zaten 7 saate falan iniyor kurmasıda başka bi olay crack patch falan indirmesi var en iyisi cdsini al..
Enes Başkaya60
06.11.2009, 23:12
Bence sen cdsini al zaten 7 saate falan iniyor kurmasıda başka bi olay crack patch falan indirmesi var en iyisi cdsini al..
Ok kardes dogru diyosun eyvallah cd si buraya gelmiştir herhalde....
Mert Oğuzlu61
06.11.2009, 23:12
Türkçe yama iyi değil, maç içerisinde arrey bound .. hatası veriyor. Ve çoğu yer ingilizce.
bence türkçe yama çok güzel.
oyunu bugün yükledim, her zaman olduğu gibi trabzonun teknik direktörü olarak başladım, hugo broos a güle güle (:
henüz transfer felan yapmadım ama sağ bek sağ açık ve forvet e takviye şart, hazırlık maçına çıktım 2-3 maç yaptım, umutla gökhan oyunda bile aynı gerçekteki gibi, hele hele umut, yaw ne goller kaçırıyor sinir etti beni bugün, zaten sakatlandı, hayret ettim :) dediğim gibi en az 3 takviye şart ama parada yok yaw 2.6m veriyor sadri başkanımız bu paraya kimi alacaz :D
ilk sezon ilk 3 ü hedefliyoruz, oyunda gs yi süper yapmışlar, onlarla rekabet etmek zor olacak, oyuncularına maşallah verdikçe vermişler.
ymayı kurduktan sonra şöyle bi sorun çıktı lig tablosunu göremiyorum beyaz bi sayfa var puan durumu yok..:)
Türkçe yamayı yeniden kur (kaldırmana gerek yok) ve cache'yi sil oyuna başla.:)
yorumsuz6117
07.11.2009, 00:54
Türkçe yamayı yeniden kur (kaldırmana gerek yok) ve cache'yi sil oyuna başla.:)
Düzeldi şimdide başka başka sorunlar çıkıyor..
array access out of bounds yazısı çıkıyor..
psikopat_hamsi
07.11.2009, 03:10
geseyi gerçekten güçlü yapmışlar, yetmiyormuş gibi bir de rafael van der vaart'ı transfer ettiler. herkesin de dediği gibi takım çok istikrarsız. benfica'yı deplasmanda 7-0 yendikten sonra kendi evimde kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldım ki kasımpaşa son 30 dakka 10 kişi oynadılar ve golü de penaltıdan attım :D
Emrah Akcagöz
07.11.2009, 10:41
Oynayan arkadaşlar hangisi daha güzel fm 2010 mu yoksa cm 2010 mu karar veremedim hangisini alsam..:S
Erdem Keser
07.11.2009, 11:36
Fm 2010'u kurdum ama oyunda bir aylık süreyi geçtikten sonra "Unable to find Fm 2010 disk please make sure it is in drive" gibisinden bir hata verdi.Nasıl halledebilirim?
T.B_1461
07.11.2009, 11:54
Fm 2010'u kurdum ama oyunda bir aylık süreyi geçtikten sonra "Unable to find Fm 2010 disk please make sure it is in drive" gibisinden bir hata verdi.Nasıl halledebilirim?
Hatanın olduğu metni Google'da aratıp ilk çıkan siteye gir. Sanal sürücü ile alakalı çözümü var orda.
psikopat_hamsi
07.11.2009, 11:55
oyunun sürücüde olmadığını söylüyor. benim oyunda crack yok sende varsa crack yapıştıracaksın. eğer benim gibi crack yoksa deamon'da ya da hangi program yüklüyse onda fm 2010 seçili olması lazım yoksa o uyarıyı verir.
http://img145.imageshack.us/img145/9623/umuth.jpg
2009 ıle bıraz ara verdıkten sonra fm ye 2010 ıle devam edıyorum, ıtalya da 10 kısı kalmama ragmen 2-0dan 3-3 bıtırdıgım mac sonrası umut bulutun hat-trıck'ı ıle macı kopardım, ılk macta da sonradan oyuna aldıgım umut 2 gol atmıstı, leblebı gıbı sıralıyor adam valla :D
3.sezondayım Drenthe,Servet,Delgado ve Simon Vukcevic Trabzonsporda...
Sezon sonu Gojko Kacar ve bana göre en iyi defanslardan olan Boulahrouz sezon sonu Trabzonsporda,Mehmet Topuzu da almaya çalışıyorum...
Karadenizsporu da yonetiyorum Hasan Ahmet Gol şov yapıyor...
Ya hersey guzel gıdıyordu, beledıye macında 6.haftaya gelınce maca gırmıyor hata verıyor Trabzonsporda dıger takımlarda sorunsuz oynuyorum :s oyunum da gıttı ya sınır olum
yorumsuz6117
07.11.2009, 15:19
3.sezondayım Drenthe,Servet,Delgado ve Simon Vukcevic Trabzonsporda...
Sezon sonu Gojko Kacar ve bana göre en iyi defanslardan olan Boulahrouz sezon sonu Trabzonsporda,Mehmet Topuzu da almaya çalışıyorum...
Karadenizsporu da yonetiyorum Hasan Ahmet Gol şov yapıyor...
Soyarak mı oynuyorsun yoksa oyuncularımı sattım oyuncu satmak çok zor çünkü fm 2010'da Alanzinho'nun değeri 7 bende şuan 3-4'e satamıyorum soyarak oynuyorsan bi anlamı yok oynama daha iyi bence..;)
Soyarak mı oynuyorsun yoksa oyuncularımı sattım oyuncu satmak çok zor çünkü fm 2010'da Alanzinho'nun değeri 7 bende şuan 3-4'e satamıyorum soyarak oynuyorsan bi anlamı yok oynama daha iyi bence..;)
Soyarak oynadıgım nerden çıktı??:eek:
Şuana kadar Yattarayı 1 milyona, Barısı 3.5 milyona,Emre Gungoru bedava alıp 5 milyona,Selcku 7.5 milyona,İsaacı 4.5 milyona sattım,bi de 1.5 milyona regen sattım bunlar dışında pahalı oyuncu satmadım(pound ile oynuyorum)...Ayrıca bu paraların neredeyse %90'nını kulup aldı..
Aldıgım oyunculara gelirsek Servet ve Delgado bedavaya transfer listesinde idi bedava aldım...
Vukcevicin sozlesmesi bitiyodu transfer listesinde idi 1 milyona aldım bedava da alabilirdim ama işi uzatmak istemedim..
Drenthe 3 milyona transfer listesinde idi,onu da 3 milyona aldım...
Boulahrouz ve Kacar'ın ise sozlesmesi bitiyodu...
Maaş sınırım ise 31.000 pound...
Bu arada Alanzinhoya 1 m verseler satarım...
Celâl Emre Samancı
08.11.2009, 01:30
no dvd crack dosyası olan arkadaş özelden yardımcı olabilirmi acaba?
psikopat_hamsi
08.11.2009, 01:38
bu türkçe dil paketini 2009'u 2010'a uyarlayarak yapmışlar sanırım. hata veriyor ikide bir :( zaten 1 haftada çıkmasından belliydi bir sorun olduğu :(
yorumsuz6117
08.11.2009, 13:43
bu türkçe dil paketini 2009'u 2010'a uyarlayarak yapmışlar sanırım. hata veriyor ikide bir :( zaten 1 haftada çıkmasından belliydi bir sorun olduğu :(
Evet bendede hata veriyor sürekli artık v2 çıkana kadar bununla idare edicez..
Oyunu kaydedince cd istiyor.Çıkıp girince düzeliyor.:D:D
yorumsuz6117
08.11.2009, 14:15
Oyunu kaydedince cd istiyor.Çıkıp girince düzeliyor.:D:D
Aynen....:)
Oyunu Deamon Tools ile oynayanlar Cd isteyince çıkıp girmenize gerek yok,Deamon Toolsda Kalıp Dosya geçmişinden Fm'e tıklayın,Retry deyip oyuna devam edin...
Erdem Keser
09.11.2009, 01:23
Nott.Forest ile başladım ikinci ligden.Kadrom çok yetersiz şuanda.Alternatif oyuncu sıkıntısı çekiyorum.3 tane kiralık oyuncu transferi yaptım, bir oyuncuyu genç takımdan çıkardım ve takımda ciddi sistem değişiklikleri yaptım:-)Elimdeki oyuncu yapısına göre şuanda bir sistem oturttum diyebilirim.Bu seneki hedefim ligi ortasıralarda bitirmek.Fa Cup'a çok önem veriyorum.İlk turda Coca Cola Ligue 1 temsilcisini yendim, sonrasında 2-0 geriye düştüğüm maçta Cardiff'i eledim deplasmanda.Şimdiki rakibim Everton:S
Birtan Karaman
09.11.2009, 21:32
Trabzonspor İle Oynayan Arkadaşlar. Alanzinho Nasıl Takıma Katkısı Var Mı ? :)
psikopat_hamsi
10.11.2009, 00:10
forvete Mohammed Abdellaoue adlı oyuncuyu tavsiye edebilirim.
Bilâl ÇOBAN
10.11.2009, 00:27
yatabare (amc - fc )
cristaldo ( st )
tavsiye ederim arkadaşlar.
psikopat_hamsi
10.11.2009, 01:19
çok kötü bir fikstürüm var. toulouse maçından sonra febe, lazio maçından sonra gese, benfica maçından sonra da bejeke ile oynayacağım. bütün derbiler avrupa maçlarından sonraya denk geldi bakalım ne olacak :(
Erdem Keser
10.11.2009, 13:28
Son Dakika: Rekarte, Mark Viduka, Christian Vieri, Henri Camara, Ezquerro, Alvaro Novo, Ivan Campo transferin son gününde Nottm.Forest'lı oldular:D
psikopat_hamsi
10.11.2009, 18:59
Trabzonspor İle Oynayan Arkadaşlar. Alanzinho Nasıl Takıma Katkısı Var Mı ? :)
hazırlık maçlarında 7 maçta 2 gol 3 asistle oynadı ama lig başladı başlayalı pek varlık gösteremiyor. şimdi de sakatlandı 4 hafta yok :( transfer döneminde satabilirsem satarım.
Mustafa Çolak
10.11.2009, 21:00
Arkadaşlar fm 09 benim pcde biras donuk oluyordu, özellikle 3 boyutlu maç izlersem akıcı olmuyordu maç.
acaba 2010 'un minimum gereksimleri nelerdir?
Arkadaşlar fm 09 benim pcde biras donuk oluyordu, özellikle 3 boyutlu maç izlersem akıcı olmuyordu maç.
acaba 2010 'un minimum gereksimleri nelerdir?
İşletim Sistemi - Windows XP/Vista/Windows7
İşlemci - XP - 1.4ghz veya daha hızlı Vista/W7 - 2.0hgz veya daha hızlı
Bellek - XP-512MB Ram, Vista/W7 - 1GB Ram
Grafik Kartı - 128MB minimum. Nvidia FX 5900 Ultra veya daha yenisi; ATI Radeon 9800 veya daha yenisi; Intel 82915G/82910GL veya daha yenisi
Daha eski grafik kartları sadece 2D maç motorunu gösterebilir ve desteklenmemektedir.
Bu kartların dizüstü bilgisayarlar için üretilmişleri çalışabilir ancak desteklenmemektedir.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.