Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Renklerinin Standardı Nedir?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Renklerinin Standardı Nedir?

renklerin bir standardı olmalı 1990 larda nerdeyse laciverte yakın maviler olmaya başlamıştı .bazen açık bazen koyu bordolar da dikkatimizi çekmiştir. renklerin numaraları vardır hem matbaacılık hem de dijital ortamda. bununla ilgili bir satndart oluşturmak için önerileriniz nelerdir ?

ya başlık ve nickteki uyuma bakar mısınız harika.

Yorum

Kappa'nın son senesinde kullandığı renkler çok güzeldi.

Yorum

Bizim asil rengimiz koyu mavi ile bordo, gercek renkler bunlar ama nedense bu son yillarda rnkler degistirildi bende anlamadim gitti, yada bordo mavinin yanina iste turunc veya beyaz renklerde eklendi, zaten simdiki deplasman formalarimizdan biride beyaz.

Hic yakismiyor hiiicc.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kappa'nın son senesinde kullandığı renkler çok güzeldi.
          evet kappanin ve

hangi sezon oldugunu tam olarak hatirlamiyorum. heralde 97-98 sezonu olabilir.
          vestel gögus reklami olan adidas formasinin renkleri cok guzeldi kalin cubuklu cizgili olanlari diyorum.
          hatta o sezon beyaz ve gri renk formalar vardi

bu 3 formamizin dezayni ve renkleri harikaydi

Yorum

takımımızın şuanki renkleri orjinal enklerimizdir açık mavi koyu bordo kulubümüzcede o renklerin lisansi alınmıstır renk kodları bellidir.

Yorum

Adidas zamaninda renkler cok degisikti.
              Barcelona formasi gibiydi ( o vestel reklamli forma)

Yorum

İlk olarak lazzist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                takımımızın şuanki renkleri orjinal enklerimizdir açık mavi koyu bordo kulubümüzcede o renklerin lisansi alınmıstır renk kodları bellidir.
                bu kodları biliyorsan yayınlayabilirmisin en azından bizde standardını kullanırız

Yorum

Tüzük de belirtildiği üzere;

TEMSİLİ RENKLERİ VE AMBLEMİ

MADDE 4 Renkleri “KOYU BORDO – AÇIK MAVİ” dir. Amblemi ise bu maddede yer aldığı gibidir. Bu amblemi kullanabilmek, kulübün iznine bağlıdır.

keyif adamı ..

Yorum

kullanırken izin aldın mı bari
                    ben size bişe söyliyim. trabzonsporun formaları içerde cok eleştiriliyo. eskiler forma böyle olmamalı diyo. önümüzdeki sene kesin adidasla anlaşılacakmış.
                    bende renkelrimizin kappa daki gibi olduğuna inanıyorum. deniz mavisi ve bordo. yani aston villanın renkleri. ama onlardan da farkımız bordomuz cok az daha koyu. onların bordosu mora çalıyo biraz.
                    ben suanki formanın bordosunun fazlasıyla koyu olduğunu düşünyorum aynı şekildede yakası cok kötü geliyo bana. cubuklu formanın kollarındaki cubuklarıda çapraz duruyo.
                    aslında gerçek renklerler ya addidas yada kappaya geri dönmek. özellikle adidas diğer ürünlerdeki kaliteyide artıracaktır.
                    "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

ahh ahh kappalı formalar çok güzeldiler bide böyle vucudu sarıyodu dardı...
                      ona geri dönsek iyi olur ama bu pumalardan kurtulsak daha iyi olur....

renklerimizde tabi koyu bordo açık mavi

Yorum

forma renkleri habire değişiyor...her sene forma rengimiz değişiyor....bence bizim reklerimiz logomuzdaki renkler olmalı...o tonlarda olmalı formalarımız

Yorum

İlk olarak fatihay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ahh ahh kappalı formalar çok güzeldiler bide böyle vucudu sarıyodu dardı...
                          ona geri dönsek iyi olur ama bu pumalardan kurtulsak daha iyi olur....

renklerimizde tabi koyu bordo açık mavi
                          kappalar iyiydi hastı da göbeklilerde komik duruyodu.

çizgili formanın çizgileri göbek kısmında genişliyodu.

yani ben aynaya bakınca öyle görünüyo.

Yorum

İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kappalar iyiydi hastı da göbeklilerde komik duruyodu.

çizgili formanın çizgileri göbek kısmında genişliyodu.

yani ben aynaya bakınca öyle görünüyo.
                            sorma dediğin gibi göbeklilerde bi acaip duruyodu direk hop diye ortaya çıkıyodu göbek

Yorum

Kesinlikle Kappanın formaları göbeği olanlarda çok komikti,hem vücuda yapıştığı için benim gibi göbeği olanlarda nahoş bir görüntüye neden oluyordu ki TS Clap mağazasında giymemle çıkarmam bir olmuştu.Ama vücut çalışmış kişilerde o formalar enfes durur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X