renklerin bir standardı olmalı 1990 larda nerdeyse laciverte yakın maviler olmaya başlamıştı .bazen açık bazen koyu bordolar da dikkatimizi çekmiştir. renklerin numaraları vardır hem matbaacılık hem de dijital ortamda. bununla ilgili bir satndart oluşturmak için önerileriniz nelerdir ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Renklerinin Standardı Nedir?
Daraltma
X
-
Bizim asil rengimiz koyu mavi ile bordo, gercek renkler bunlar ama nedense bu son yillarda rnkler degistirildi bende anlamadim gitti, yada bordo mavinin yanina iste turunc veya beyaz renklerde eklendi, zaten simdiki deplasman formalarimizdan biride beyaz.
Hic yakismiyor hiiicc.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKappa'nın son senesinde kullandığı renkler çok güzeldi.
hangi sezon oldugunu tam olarak hatirlamiyorum. heralde 97-98 sezonu olabilir.
vestel gögus reklami olan adidas formasinin renkleri cok guzeldi kalin cubuklu cizgili olanlari diyorum.
hatta o sezon beyaz ve gri renk formalar vardi
bu 3 formamizin dezayni ve renkleri harikaydi
Yorum
-
İlk olarak lazzist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımımızın şuanki renkleri orjinal enklerimizdir açık mavi koyu bordo kulubümüzcede o renklerin lisansi alınmıstır renk kodları bellidir.
Yorum
-
kullanırken izin aldın mı bari
ben size bişe söyliyim. trabzonsporun formaları içerde cok eleştiriliyo. eskiler forma böyle olmamalı diyo. önümüzdeki sene kesin adidasla anlaşılacakmış.
bende renkelrimizin kappa daki gibi olduğuna inanıyorum. deniz mavisi ve bordo. yani aston villanın renkleri. ama onlardan da farkımız bordomuz cok az daha koyu. onların bordosu mora çalıyo biraz.
ben suanki formanın bordosunun fazlasıyla koyu olduğunu düşünyorum aynı şekildede yakası cok kötü geliyo bana. cubuklu formanın kollarındaki cubuklarıda çapraz duruyo.
aslında gerçek renklerler ya addidas yada kappaya geri dönmek. özellikle adidas diğer ürünlerdeki kaliteyide artıracaktır."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
İlk olarak fatihay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahh ahh kappalı formalar çok güzeldiler bide böyle vucudu sarıyodu dardı...
ona geri dönsek iyi olur ama bu pumalardan kurtulsak daha iyi olur....
renklerimizde tabi koyu bordo açık mavi
çizgili formanın çizgileri göbek kısmında genişliyodu.
yani ben aynaya bakınca öyle görünüyo.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kappalar iyiydi hastı da göbeklilerde komik duruyodu.
çizgili formanın çizgileri göbek kısmında genişliyodu.
yani ben aynaya bakınca öyle görünüyo.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum