Ben de kendi ilçemizin takımıyla ilgili bir başlık açayım dedim madem böyle bir eksiklik var sitemizde hem yarın bir Trabzon derbisine ev sahipligi yapacagız. Sürmenespor başlıgı olurda Araklıspor olamaz mı? Umarım yarın ki maç çok centilmence geçer ve Araklısporumuz Sürmenesporu yenerek liderlik koltuguna tekrar oturur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Araklıspor
Daraltma
X
-
Böyle bir eksiklige bu kadar zaman nasıl tahammül etmişsiniz üstelik takımımız önüne geleni devirirken. Yürü be araklım kim tutar seni.............İlk olarak Beytullah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleway kardeşim ben acacaktım sen benden once acmısın
araklı yarın surmeneye acımaz hernekadar surmene hırs yapmıs olsada kardeşim araklı bu alayına gider
Yorum
-
gulerim sadec gokhan araklı bu dikkatındne kacmasınİlk olarak k@ndemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben bilmem Araklı,sürmene ikisinide yencez allahın izniyle...2 hafta sonra araklıya gidioz beşleriz herhalde

beyto duyuyon mu
Ts'dan sonra en büyük Bağlum belediyespor
2 hafta sonrada senle goruselım
"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum