Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig Devri Başladı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Passolig Devri Başladı

Türk futbolunda nisan ayıyla birlikte elektronik bilet uygulamasına geçiliyor.
    Stadyum girişleri artık sadece Passolig kartlar ile gerçekleşecek. Passolig'le birlikte kağıt bilet devri kapanıyor.

6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Kanunu'nun getirdiği E-Bilet projesi kapsamında bir yenilik olan Passolig kart, stadyumlara girişi sağlayan ve kişiye özel bir sportif kimlik kartı olmanın yanı sıra, alışveriş ve ulaşım başta olmak üzere günlük hayatın birçok alanında kullanılabilecek.

HAYATIMIZA YENİ BİR RENK: PASSOLİG

7'den 77'ye, genç, yaşlı, kadın, erkek demeden toplumun her kesiminden insanların aileleriyle birlikte, güvenli bir şekilde futbol müsabakalarını izleyebilmesinin önü Passolig Kart'la açılıyor. Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet derdi sona erecek, biletler yırtılmayacak, kaybolmayacak. Elektronik biletler Passolig kartlara yüklenecek ve maçlara çok daha hızlı bir şekilde, uzun kuyruklarda beklemeden girmek mümkün hale gelecek. Passolig Kart, futbol tutkunlarına tek bir kartta pekçok kartın sağladığı faydayı sunacak. Maç bileti, banka kartı, kredi kartı, kulüp taraftar kartı, anlaşmalı şehirlerde ulaşım kartı ve mağaza indirim kartı, artık hepsi tek bir kartta bir araya gelecek.

Taraftar harcamalarını bu kartla yapıyor, puanları bu kartla topluyor, Türkiye'nin en büyük markalarından akıllara durgunluk veren indirimleri bu kartla kazanıyor. Bu kartla hem Türk futbolu, hem kulüpler ve hem de taraftarın kendisi kazanıyor.

SİSTEM NASIL ÇALIŞACAK?

Artık maçlara girmek isteyen taraftarlar www.passolig.com.tr internet sitesi veya özel satış noktalarından PASSOLİG kartlarını alacak. PASSOLİG kartları kişiye özel olacak ve satın alınan elektronik maç biletleri bu kartlara yüklenecek. Taraftarlar kartlarını stadyum kapılarında bulunan elektronik okuyuculara okutarak içeri daha hızlı girebilecekler ve kendi koltuklarında oturabilecekler.

KARTIMIZI NASIL ALACAĞIZ?

Passolig kartlar ister internetten, ister cep telefonundan www.passolig.com.tr'ye girip kolayca alınabilecek. Sporseverlerin kartlarını alabilmeleri için, başvuru formunu doldurup, fotoğraflarını yükleyip, ödemeyi gerçekleştirmeleri yeterli. Sonrasında Passolig kartlar isteyene kurye ile adresine gönderildiği gibi, isteyene de stadyum gişeleri ya da belirli PTT şubelerinden teslim edilebilecek.

MAÇ BİLETİMİZİ NASIL ALACAĞIZ?

Passolig Kart sahibi olan taraftarlar ister passo.com.tr bilet sitesi üzerinden, ister gişeden isterlerse de Türkiye genelindeki binlerce noktadan kartlarına maç bileti yükleyebilecek. Kombine bilet sahipleri de Passolig kart sahibi olmalarıyla birlikte, maçları kartlarına tanımlayacak. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresi ile paylaşılacak, cep telefonuna mesaj olarak iletilecek. Ayrıca kart sahipleri stadyumlarda, maç günleri konumlandırılacak el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabilecek. Kısacası, Passolig kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye (koltuk no, maç saati, maçın oynanacağı tarih, maçın oynanacağı stadyum vs....) rahatlıkla ulaşabilecek.
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Taraftar fişlemenin yeni yöntemi...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

bana mantıklı geldi sistem. acaba kart sahibinin yerine başkası maça gidebilecek mi ? kombine tanımlanınca başkası gidemezse yerine bu çok mantıksız olur.
      En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 01.04.2014, 16:49.

Yorum

On numara olmuş! Herkes artık stadyumda attığı adımın sorumluluğunu taşısın.
        Sigara içen de, küfür eden de, sahaya giren de gerekli cezayı alsın...
        Gelişmeyi olumlu buluyorum.

Yorum

futboldaki bütün sorunlar passo lig ile çözülmüş olacak! artık kimse şike yapamayacak, teşvik veremeyecek, herşey güllük gülistanlık olacak....

yaşasın passolig...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

türk futbolundaki bütün pislikler temizlendi birtek taraftar kalmıştı şimdi sıra onlara geldi yaşasın tüpçü yaşasın türk futbolu...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

aslında uygulama gayet güzel. bu sayede kimse bedava aldığı bileti karaborsa satamayacak..
              ama şikeyi çözmek öncelik olmalı..
              tiyatro izlemeye devam ederiz..
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aslında uygulama gayet güzel. bu sayede kimse bedava aldığı bileti karaborsa satamayacak..
                ama şikeyi çözmek öncelik olmalı..
                tiyatro izlemeye devam ederiz..
                onlara bunu desen çözdükya şikeyi daha ne yapıcazki derler ...

Yorum

Vay be bu kartın bir de senelik 25 lira ücreti varmış, ne yani ben belki senede iki üç birinci lig maçına giderim, onların fiyatı da tutsa tutsa 30 lira tutar. Ben bu karta senelik 25 lira vermek mi zorundayım yani. Saçmalığın daniskası.

Yorum

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    onlara bunu desen çözdükya şikeyi daha ne yapıcazki derler ...
                    espiri mi yaptığını zannediyorsun ? bu uygulama şikeyi çözmeye yönelik değil zaten. şikenin çözümü belli izlenen yolda belli. şikeyi çözmediler diye farklı sorunların çözümü yapılmayacak mı ? bilet satılırken aynı fiyattan bedava aldığı biletleri satanlardan gına gelmişti. en büyük çözüm bu olur. şike ile karşılaştırmayın her şeyi.

Yorum

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      espiri mi yaptığını zannediyorsun ? bu uygulama şikeyi çözmeye yönelik değil zaten. şikenin çözümü belli izlenen yolda belli. şikeyi çözmediler diye farklı sorunların çözümü yapılmayacak mı ? bilet satılırken aynı fiyattan bedava aldığı biletleri satanlardan gına gelmişti. en büyük çözüm bu olur. şike ile karşılaştırmayın her şeyi.
                      önce haklıya hakkını teslim edeceksin hırsızlara cezasını vereceksin ondan sonra diğer konulara bakacaksın... şike sorunu çözülmeden tribünlerde her kişinin başına poliste diksen türk futbolundan kaos, olay eksik olmaz...

NOT: espiri falan yapmadım.

Yorum

Kağıt bilet uygulamasının kaldırılması akıl alacak iş değil.

Diyelim ki benim yurtdışından yabancı uyduklu bir misafirim geldi adamı maça götürmek istiyorum, ben bu arkadşı maça nasıl götüreceğim.

Mesela 10yaşındaki ufak yeğenimi ilk maçına götüreceğim, ne yapacağım yani bacak kadar çocuğa e-bilet mi satın alacağım.

Yorum

Bu işlem tercihli olarak insiyatife bırakılsaydı güzel uygulama derdim.

Bu şekliyle %100 bir fişleme harekatıdır!
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kağıt bilet uygulamasının kaldırılması akıl alacak iş değil.

Diyelim ki benim yurtdışından yabancı uyduklu bir misafirim geldi adamı maça götürmek istiyorum, ben bu arkadşı maça nasıl götüreceğim.

Mesela 10yaşındaki ufak yeğenimi ilk maçına götüreceğim, ne yapacağım yani bacak kadar çocuğa e-bilet mi satın alacağım.

Yorum

1. Bu kartın arkasında aktifbank var, aktifbankın sahibi de çalık grubu.
                              2. Ben yurtdışında böyle bir uygulama ne gördüm ne de duydum, ille de takip edilecekse gişeden bilet alırken tckimlik yazarlar olur biter.
                              ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim