Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübünü Göreve Çağırıyoruz | Çok Önemli...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Kulübünü Göreve Çağırıyoruz | Çok Önemli...

UEFA Temyiz Kurulu’nun onamış olduğu şike kararının ardından Trabzonspor Kulübü, TFF Hukuk Müşavirliği’ne hiç süre kaybetmeden “Yargılanmanın Yenilenmesi” için başvuruda bulunmalıdır. Bu başvurunun gerekçesi ise UEFA nezdinde alınan şike kararının, yargılanmanın yenilenmesini gerektiren yeni bir delil hükmü taşıyor olması ve de TFF Kuruluş ve Görevleri Kanunun amir hükümleri gereğince TFF’nin FİFA ve UEFA Talimat ve Kararlarına uyma zorunluluğudur.

Tüm bu uluslararası bağlayıcılığı olan ve de TFF’nin de altında imzası bulunan kurallar gereği TFF Hukuk Müşavirliği gerekli işlemleri başlatmaya zorunludur. Şike davasında Türkiye ayağında bugüne kadar alınan kararların, UEFA kararlarının ardından yeniden ele alınması için Trabzonspor Kulübü ivedilikle TFF Hukuk Müşavirliği’ne görevini hatırlatmalı ve de gerekli resmi başvuruları yapmalıdır.

Şayet kulüp tarafından yapılacak resmi “Yargılanmanın Yenilenmesi” talebi TFF yetkili organları tarafından uygulamaya koyulmazsa, TFF Hukuk Müşavirliği’ne bağlı Disiplin Kurulu Müfettişleri kamu adına çalıştıkları için haklarında İhmal ve Görevi Kötüye Kullanma suçlarından dava açılması için harekete geçilmelidir.

İki yılı aşkın bir süredir Trabzonspor camiası olarak sürdürmekte olduğumuz ADALET mücadelesinde sona gelinmek üzeredir. UEFA kendi adına şike süreciyle ilgili vermesi gereken kararları tüm disiplin kurullarının da onayıyla tamamlamış ŞİKEYİ TESCİL ETMİŞTİR. Şimdi sıra, en başından beri konunun üzerini akıl-dışı uygulamalarla örtmeye çalışan TFF’nin ilgili kurullarına gelmiştir. Bu kurulların kendi başlarına harekete geçmeyeceği gerçeği doğrultusunda Trabzonspor Kulübü hukuki olarak tüm haklarını aramalıdır.

Artık tarihi önemi olan resmi adımların atılması bir zorunluluktur.

Saygılarımızla,

BMN - BordoMavi.Net
    Trabzonsporlular Birliği
    Yönetim Kurulu

Bir imza da benden bu bildiriye...

Yorum

UEFA kararı sonrası Trabzonspor yönetiminin hiç zaman kaybetmeden bu adımı atması gerekmektedir.

Trabzonspor'un çalınan kupasısının ve gasp edilen haklarının temini ancak bu yolla mümkün olacaktır.

Trabzonspor kulübü'nün bundan daha önemli ve daha acil bir görevi yoktur.

Özellikle bugün gerçekleşen Yıldırım Demirören-Suat Kılıç görüşmesi bir kez daha göstermiştir ki mevcut hükümet Trabzonspor'un hakkının gasp edilmesi ve hırsızların korunması için elinden geleni ardına koymayacak.

Bu noktada gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gereken adımlar atılmalı ve Trabzonspor'un hakkı aranmalıdır.
      En son Ender Kuyumcu tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 15:41.
      https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

İnşallah yönetim gerekeni yapar.

Yorum

Yönetim, bu bildiriyi dikkate alıp biran önce gerekeni yapmalıdır.
          SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
          SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
          SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

Başlığa olan ilgi duygulandırdı(!) beni.

Doğru Malouda yolda.
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Şu sessizlik hiç hoşuma gitmiyor.

Yönetimin derhal harekete geçmesi gerekir.

Trabzonspor kamuoyu oluşturması gerekir.

Güçlü bir duruş sergilememiz gerekir.

Bir sürü şey gerekiyor ama hiçbiri olmuyor!!!

Yorum

işte olayın en can alıcı en önemli kavgasına geldik bu konuda eskisinden daha sert daha kararlı ve daha istekli olmamız lazım zira yine ülke içine döndük işin uefa tarafı kolaydı zira "elin gevuru" hukukun gücünü işletiyor biz ise güçlünün hukukuna karşı savaşıyoruz bu yüzden daha kararlı ve daha kitlesel davranmalıyız başkanı her türlü rahatsız etmeliyiz bu konuda yoksa ben yine işin içine siyasetin ve çıkarların gireceğini düşünüyorum güvenmiyorum inanmıyorum hiç birine o yüzden bir bütün olarak ortak hareket ederek bir eylem planı hazırlanmalı bence önümüzde bir derry city maçı var o maçta konuyla ilgili bir kareografi yapılsa stad full dolsa tezahuratlar buna göre söylense ve en önemliside sessizliğini koruyan başkana biz burdayız şimdi susarsan bir daha hiç konuşturmayız dense gibi.

bunun haricinde mutlaka katılımı yüksek organizasyonlar yapılmalı
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

Hadi artık!...
                  "Trabzonspor bir çember gibi,
                  her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                  - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

neyi bekliyo lan bunlar !!!! çileden çıkıcam artık iyice bu ne sessizlik esti gürledi bi anda sustu sesi çıkmıyo ! hayırdır başkannn !!!!!

Yorum

İşte samimiyet testi.

Yönetimin samimiyetini bu süreç ortaya koyacak.
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Hadi bakalım yönetim top sende.
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Bu yönetim icraattan çok konuştu kimse üzerine alınmasın lakin HAVLAYAN KÖPEK ISIRMAZ bu yönetimden bir cacık olmaz beklentiler boş.... yine vefakar trabzonspor taraftarı yapacak ne yapacaksa birde benim ince zekalı başkanımmmmmmm
                          8888888888888888888888888888888888888

Yorum

Başbakan otur uslu çocuk ol demiştir hacıya.Hacı da emir kulu kongrede büyük kazık yedik.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Yönetimin sözünü tutma vakti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X