Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akyazı Stadyum Projesi’nin Değiştirilmesi İçin Mail Kampanyası

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi’nin Değiştirilmesi İçin Mail Kampanyası

Akyazı Stadyum Projesi’nin Değiştirilmesi İçin Mail Kampanyası

Başlıkta da belirtildiği gibi, Akyazı Stadyum Projesinin değiştirilmesini isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Trabzonspor taraftarları olarak, stadyum projesinin değiştirilmesi isteğimizi, dilekçe hakkımız çerçevesinde, yetkili mercii olan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na, internet üzerinden başvurmak suretiyle belirtiyoruz.

Bu linke tıkladığınızda açılan pencerede dilekçe hakkı/bilgi edinme hakkı seçeneklerinden “dilekçe hakkı”nı ve yine çıkan seçeneklerden “istek”i seçiyoruz. Boşlukları doldurduktan sonra “başvuru yap” butonuna tıklıyoruz. Girdiğiniz e-mail adresinize başvuru linkinin gönderildiğiyle ilgili bilgi ekrana gelecek. E-mail kutunuzda “inbox” değil de “junk” bölümüne de gelebilir bu mesaj. Mesajı açıp başvuru linkine tıklıyoruz. T.C. Kimlik No’muzu bir kez daha girdikten sonra başvuru formumuza ulaşmış oluyoruz. “Kişi bilgileri” bölümünü doldurduktan sonra, “talep bilgileri” bölümünde “başvurulacak kuruluş” olarak “bakanlık”ı seçiyoruz. Başvuru metni olarak;

“ Konu: Trabzon Akyazı 40.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum Ve Spor Tesisleri Projesi
    Projede yer alan stadyum projesinin kamuoyunda beğeni kazanamaması göz önünde bulundurularak değiştirilmesini, ihalenin ertelendiği bu süreçte yapılacak stadyum için proje yarışması açılmasını, birkaç kişinin beğendiği değil, kamuoyunda beğeni kazanacak bir stadyumun Trabzon’a kazandırılmasını talep ediyorum. ”

Bu metni kullanabilirsiniz veya isterseniz kendiniz de yazabilirsiniz. Başvuruyu gönderiyoruz ve başvuru numarasını alıyoruz. İşlem tamam.

Başvuru No = 21202
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

Tam destek

Yorum

Buradaki yazıyı kopyalamak ve 41.967 kapasiteyide ekleyerek gönderme işlemin 2 dk sürmedi. Destek.
        Başvuru No = 21212

Yorum

Başvuru No = 21219

İşlem tamam.Hayde arkadaşlar.
          Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

6 saatte 4 kişi mi arkadaşlar?

Yorum

Başvuru No = 21222
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Başvuru No: 21214

Üstteki metin den esinlendim ama aynısını göndermedim,
                kendi düşüncelerimden üfürdüm biraz
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

AW: Akyazı Stadyum Projesi�nin Değiştirilmesi İçin Mail Kampanyası

Cepten başvuru formunu doldurana kadar imanım gevredi arkadaş. Neyseki halledebildim.

Başvuru No = 21230

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Başvuru No = 21236

Yorum

21237.ins bu talebimiz karşılık bulur.ama daha fazla kişi mail gondermeli ki bizi dikkate alsnlar

Yorum

Başvuru No =21240

Yorum

kinayemi de son cumleye ekledim.

Konu: Trabzon Akyazı 40.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum Ve Spor Tesisleri Projesi

Projede yer alan stadyum projesinin kamuoyunda beğeni kazanamaması göz önünde bulundurularak değiştirilmesini, ihalenin ertelendiği bu süreçte yapılacak stadyum için proje yarışması açılmasını, birkaç kişinin beğendiği değil, kamuoyunda beğeni kazanacak bir stadyumun Trabzon’a kazandırılmasını talep ediyorum.

diger sehirlerdeki tum yeni stad projeleri icin ise memlekete boyle guzel sehir mimarisi ile uyumlu projeleri kazandirdiginiz icin cok tesekkur ediyorum.

Başvuru No = 21245

Yorum

Bana başvuru linki bir türlü gelmiyor.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Yükleniyor...
                            X