Sevgili BMN üyeleri artık birinin buna bir öncülük etmesi gerekiyor şikecilerin metris için yaptığı gösterileri biz hakkımız olan şampiyonluk kupasının bize iade edilmesi için fazlasıyla yapabilmeliyiz... tamam yönetimimiz sabırlı olmamızı istedi ama artık deliller açıklandı dava kabul edildi ,yani şimdi hasat zamanı... değerli BMN önderlerimizin öncülüğünde özellikle trabzon ve istanbulda federasyonun ve ilgisiz davranmaya çalışanların yüreğini titretecek ve gereğinin yapılması için karartma uygulanamayacak boyutta gösterilere imza atmamız gerektiğini düşünüyorum... Yeter artık demenin ve bu adaletsizliğe bir son vermenin zamanıdır artık... aynı durumda istanbul takımları olsalardı bu olay bu denli uzarmıydı binler belkide milyonlar sokaklara dökülür ve kupayı mutlaka ama mutlaka müzelerine koyarlardı... bu son zokora olayı ve başkanlarımızın disiplin kurullarına sevkedilmeleri ayrıca bu akşamki maçta taraflı tutum ve iki kırmızı kart olayının tersine uygulanışı BMN yetkililerimizin önderliğiyle uygun zemin ve zamanda gerekli tepkiyi verme zamanı... hakkımız olan şampiyonluk kupasına ne zaman kavuşacağız yada bunun için gereken tepkiyi ne zaman göstereceğiz... artık büyük bir organizason yapılmasına lütfen BMN yetkililerimiz ve önderlerimiz olarak öncülük edin sizden bunu sabırsızlıkla talep ediyoruz... hakkımızı seve seve vermeyenler söke söke alınabileceğini göreceklerdir. bütün taraftarlarımızın görüşleri ve katkılarıyla sevgili BMN yetkililerimizin buna sessiz kalmayacaklarına ve meşaleyi ilk tutuşturan taraftar topluluğu olacaklarına yürekten inanıyorum
Not: yukarıdaki istek ve serzenişlerim sevgili trabzonsporlu taraftar ve BMN yetkililerini zor durumda bırakmak amacıyla değil milyonlarca taraftarımızın ortak isteği olarak yüreğimden geçenlerdir... ilginiz ve katkınız için hepinize şimdiden teşekkürler
Not: yukarıdaki istek ve serzenişlerim sevgili trabzonsporlu taraftar ve BMN yetkililerini zor durumda bırakmak amacıyla değil milyonlarca taraftarımızın ortak isteği olarak yüreğimden geçenlerdir... ilginiz ve katkınız için hepinize şimdiden teşekkürler

Yorum