Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN'den İstek... Sallayalım Federasyonu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN'den İstek... Sallayalım Federasyonu...

Sevgili BMN üyeleri artık birinin buna bir öncülük etmesi gerekiyor şikecilerin metris için yaptığı gösterileri biz hakkımız olan şampiyonluk kupasının bize iade edilmesi için fazlasıyla yapabilmeliyiz... tamam yönetimimiz sabırlı olmamızı istedi ama artık deliller açıklandı dava kabul edildi ,yani şimdi hasat zamanı... değerli BMN önderlerimizin öncülüğünde özellikle trabzon ve istanbulda federasyonun ve ilgisiz davranmaya çalışanların yüreğini titretecek ve gereğinin yapılması için karartma uygulanamayacak boyutta gösterilere imza atmamız gerektiğini düşünüyorum... Yeter artık demenin ve bu adaletsizliğe bir son vermenin zamanıdır artık... aynı durumda istanbul takımları olsalardı bu olay bu denli uzarmıydı binler belkide milyonlar sokaklara dökülür ve kupayı mutlaka ama mutlaka müzelerine koyarlardı... bu son zokora olayı ve başkanlarımızın disiplin kurullarına sevkedilmeleri ayrıca bu akşamki maçta taraflı tutum ve iki kırmızı kart olayının tersine uygulanışı BMN yetkililerimizin önderliğiyle uygun zemin ve zamanda gerekli tepkiyi verme zamanı... hakkımız olan şampiyonluk kupasına ne zaman kavuşacağız yada bunun için gereken tepkiyi ne zaman göstereceğiz... artık büyük bir organizason yapılmasına lütfen BMN yetkililerimiz ve önderlerimiz olarak öncülük edin sizden bunu sabırsızlıkla talep ediyoruz... hakkımızı seve seve vermeyenler söke söke alınabileceğini göreceklerdir. bütün taraftarlarımızın görüşleri ve katkılarıyla sevgili BMN yetkililerimizin buna sessiz kalmayacaklarına ve meşaleyi ilk tutuşturan taraftar topluluğu olacaklarına yürekten inanıyorum

Not: yukarıdaki istek ve serzenişlerim sevgili trabzonsporlu taraftar ve BMN yetkililerini zor durumda bırakmak amacıyla değil milyonlarca taraftarımızın ortak isteği olarak yüreğimden geçenlerdir... ilginiz ve katkınız için hepinize şimdiden teşekkürler
    En son e-mercan tarafından düzenlendi; 19.12.2011, 00:31.
    Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Gerekli düzenleme için teşekkürler.
    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 19.12.2011, 00:30.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

sevgili editörümüze teşekkrler ... başlığı yeniden açtığı için
      En son e-mercan tarafından düzenlendi; 19.12.2011, 16:53.
      Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

mutlaka izleyin

Yorum

baba burda seyredin...
          KING M'BİA

Yorum

Bişeler yapmak lazım...
            Cidden artık sabrım kalmadı...
            Hamiş

Yorum

Tüm taraftar gruplarıyla yapaılım bir organizasyon şampiyonluğumuzu istediğimize dair
              En son arifberkay tarafından düzenlendi; 19.12.2011, 07:53.
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

İlk olarak tusuraban61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayret ediyorum bizim başkanmı söylemiş bunları. Bu adamın söyledikleri ile yaptıkları arasında dünya kadar fark var.
                "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

Tüm şehirlerde ülkeyi sarsacak büyüklükte eş zamanlı protesto yapılsın diyorum.Taşkınlık olmadan sadece hakkımız olanı almak için.
                  Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

Sabır sınırları oldukça zorlanıyor..

Yorum

Dediğim gibi son 2 haftaya bile bakılsa kıral çıplak diye haykırmaya gerek bile kalmazdı.... rıdvan dilmen bile artık bizim hakkımızı savunur pozisyona geldi neredeyse olay o denli vahim hal aldıki... ama burada trabzonspor camiasının büyüklüğünü unutanlar var sanırım ve biz bunu etkili bir gösteri furyasıyla beyinlerine iyice kazımayı biliriz ..

Yorum

Her ilde yürüyüş ses getirir

Yorum

artık can yakmanın zamanı geldi öyle yürümeyle bağırmayla çağırmayla olacak iş değil

Yorum

Herkesten Özür diliyorum ama, Fener taraftarının onda biri etmeyiz. Bu kadar tape mape vs. ye rağmen.

Diğer başlıklarda boş muhabbetler yapılıyor çoğu zaman asıl bakılması gereken başlık bu başlıkken gerekli desteği göstermiyoruz. Herkes bir şeyler yazıyor bir şey yapmalı bir şey yapmalı ama hiçkimse bir şey yapmaya yanaşmıyor. Laftan öteye geçen hiçbir şey yok malesef.

Yine Herkesten özür dileyerek FORUM YÖNETİCİLERİ'nin kısa bir süreliğinede olsa diğer başlıkların tümünü kapatmasını rica ediyorum. En azından kendimize gelinceye kadar uyutuluyoruz çünkü, silkinip şu ölü toprağını atmamız gerekiyor üzerimizden. Hiçbir şekilde hiçbir yere zarar vermeden hiçbir olay çıkarmadan büyük bir tepki ornanize edilmeli artık. Ne şekilde olacağını tartışmalı karara bağlamalıyız bu başlıkta.
                            Nacizane Fikrim

Saygılar
                            En son HIRCINBEY tarafından düzenlendi; 19.12.2011, 15:44.
                            GÜMÜŞHANE

Yorum

Orduspor ve bmn radyo ekibini kuruyor başlığında bile daha fazla üye var ne alaka anlamadım.Şimdiki derdimiz radyo mu yok multimedya ekibimi yoksa çalınan şampiyonluğumuz ve hala bize yapılan haksızlıklar mı?
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X