Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TS Club mağazası Pendik'te açıldı!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni TS Club mağazası Pendik'te açıldı!!

Arkadaşlar Pendikte yepyeni bir ts club hizmete açıldı asıl açılışın daha sonra yapılacağı mağazada yok yok bütün trabzonspor ürünlerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Gerçek trabzonsporlular tarafından hizmete sunulan bu mağaza tüm Trabzonspor taraftarlarını bekliyor... Ts club mağazamıza sahip çıkalım kartal yuvalarına feneriumlara ezdirmeyelim.

Mağaza Pendik Merkez camisine çok yakın de Namık Kemal caddesi üzerinde almasanız da bir uğrayın derim ben.

Teşekkürler bilgi için bi hafta sonu gideriz..
    Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
    #20 COLMAN

Yorum

Bu akşam ya da yarın giderim.

Ama Pendik'e hiç gitmedim. Pendik'e minibüs veya trenle gidersem rahat bulabilir miyim?
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Bulursun Pendik merkez camisini sorarsan çok rahat bulursun

Yorum

Bugün arabayla önünden geçerken, sahibi olduğunu düşündüğüm bıyıklı abiye kornaya basarak bir selam verdim
          Bugün uğrayamadım ama yarın ordayım inşallah..
          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

buda kapatılmasın...

Yorum

Hayırlı olsun..darısı İzmir'in başına..
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

izmirde olmamasını anlayamıyorum zaten...

Yorum

bu yaz okadar sordum aradim yeni sahra diye biyere gittim bisey yoktu dogru dürüz orda...
                  gurbetcilere yetisdirseydiniz ya? biraz daha fazla satardiniz
                  [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

İstanbuldaki 3. tsclup mı bu?
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      izmirde olmamasını anlayamıyorum zaten...
                      Renktaş biz bi ara niyetlendik izmire açalım diye araştırmasını yani fizibilitesinide çıkardım kulüb bir tek ayaküstü olan yerlere yani yalıya karşıyakaya kordona konakpier veya diğer alışveriş merkezlerine agora palmiye forum bornova gibi yada alsancak çarşı gibi işlek yerlere bayilik verio bu saydığım yerlerde de dükkan kirası 10,000 tl den başlıyo onun için cesaret edemedik hatta daha önceden açmaya niyetlenen bi iki kişiyle daha konuştum onlarda aynı konudan muzdarip ama bu sene buca başardı eğer izmirden 2 hadi olmadı 1 takım daha süper lig e çıkarsa bucanın peşine bak o zaman açılabilir çünkü şu anda takım 1 kez gelicek zaten o geldiğindede tırla birlikte gelior sadece maç için almak isteyenlerde o anda alıveriyor heee iinş... olur trabzonspor şampiyon olursa bak o zaman gözü kapalı açılır izmirede
                      NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Teşekkürler bilgi için bi hafta sonu gideriz..
                        Pendik nerde Serdar ?

Pendiğe gidecen hemi ?

457456 yıldır kartala gel diyorum bir kere evimi bastın başkada geldiğin yok neden gelmiyorsun aleviyiz diye dışlıyor musun bizi
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

pendik mağazası corner mağazası mı taraftar kart indirimlerinden yarararlanabiliyormuyuz
                          izmitten tren veya kendi arabamla nasıl gidebilirim.
                          öğrenebilirmiyim
                          BMN KOCAELİ

Yorum

İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            pendik mağazası corner mağazası mı taraftar kart indirimlerinden yarararlanabiliyormuyuz
                            izmitten tren veya kendi arabamla nasıl gidebilirim.
                            öğrenebilirmiyim
                            en iyi trenle gelebilirsin. Bende gezerken rastladım Pendikte.
                            Pendik istasyonunda inince yürüme 3 dakika sonra taam önündesin
                            Pendik merkezde ana cadde üzeri
                            En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                            En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

Magza acmakla olsaydı keske her sey yahuu son 2 sene ıcınde kapanıp acılan magzaların sayısını unuttum.Hayırlı olsun dıyelım demesıne ınsallah uzun omurlu olur beylıkduzundekı canım magzanın kapanmasından sonra ınancım kalmadı belkıde en amator oldugumuz alan bu konudur.Destek olup elımızden gelenı yapmaya devam.
                              Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X