Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Göz Ameliyati

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Göz Ameliyati

Merhaba Rankdaslarim.

Lenslerimi "atmak" icin Laser Ameliyati olmaya karar verdim.
    Türk Hekimlerine güvendigim icin ve tabiki Almanyaya bakarak daha uygun oldugu icin Istanbulda Ameliyat olmak istiyorum.
    Türkiyede Laser yönteminin Avrupanin bircok Ülkesinde bakarak cok daha uzun süredir yapildigini ve cok basarili sonuclar elde edildigini biliyorum.

Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar varmi?
    Yada aramizda Göz-Doktoru varmi?

Bana Istanbulda tavsiye edebileceginiz Hastane varmi?

Yardiminiza ihtiyacim var.

Simdiden Tesekkür ederim.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Istanbulda'ki Dünya Göz hasthanesi bu konuda bildigim kadari ile 1 Numara,
    Avrupa'dan bircok Insan orada ameliyat oluyor.

Istanbul'da yasayan arkadaslar detayli bilgi verir.

gecmis olsun...
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

kocaelide de dünya göz hastanesi var ?
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kocaelide de dünya göz hastanesi var ?
        Gercekdenmi?
        Süper olurdu vallahi.
        Ablamda kalabilirdim bu süre icerisinde
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

aynı olayı yaşayan eşimin verdiği ismi size ileteyim hocam: Prof. Murat KARAÇORLU. nette araştırmanız halinde gerekli bilgilere ulaşabileceğinizi, birçok göz doktorunun kendisini önerdiğini söylüyor. eklediği son bilgi ; hiçbir kurumla bağlantısının olmadığı, kendine ait hastanesi olduğu(İstanbul retina enstitüsü-beşiktaş) ve masraflı bir doktor olduğunu. dilerim yardımcı olabilmişimdir.
          selam ve hürmetle.
          .

Yorum

Dünyanın En Büyük Göz Hastaneler Grubu, En Yüksek Standartlarda LASIK, Lazer Tedavisi, Katarakt, Keratokonus, Retina, Glokom, Kornea Tedavisi

Izmit:
            İleri Teknolojiye Sahip Cihazları ve Deneyimli Medikal Kadrosuyla Dünyagöz İzmit, Gözün Tüm Branşlarında Eksiksiz Teşhis ve Tedavi Hizmeti Sunmaktadır.

Köln'e de Sube acmislar:
            2004 yılından beri Amsterdam'da hizmet veren Dünyagöz Hollanda-Delft'te, hastalar, muayene ve kontrollerini yaptırabilirler. Klinikte, hastalara genel göz muayenesi dışında, lazer ön muayene olanakları da bulunmaktadır.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Dünya göz türkiyede en iyisi sanırım bir arkadaşım ve ablası da orada ameliyat olmuşlardı. gayette memnunlar şuan.

Yorum

Arkadasim ben bu ameliyati yaklasik 1 sene önce yaptirdim,sana önerecegim hastaneden ziyade bir göz doktoru var ve bu adam türkiyeyi birak belkide dünyada bir numara, Istanbul Türkiye gazatesi hastanesinde Hanefi cakir diye bi adam. Tavsiye ederim adam tam bir göz delisi
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Hüseyin abi öncelikle geçmiş olsun dünya gözhastanesinin Berlin ve Köln'de de şubeleri var bildiğim..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Bu lazer tedavisini hangi hastalığı taşıyanlar oluyor?

Meslea gözünde miyopluk hipermetropluk veyahut katarakt olanlar tedavi olabilirlermi?
                    t @Selim_Turan

Yorum

Dünya göz hastanesi, En ileri teknolojiyi kullanmaktadır. Ve hekimleride çok iyidir. Tavsiye ederim.
                      Şafak olmuş comolokko

Yorum

Dünya Göz Hastanesi.

Parasıda iyidir
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En son teknolojiyi kullanması bakımdan Dünya Göz Hastanesi iyidir. Ondan sonra Acıbadem ve Memorial gelir.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

Bende cizdiricem inşallah. Az daha zaman geçmesini bekliyorum. Yeter bu kadar gözlükle haşır neşir olduğumuz.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Arkadaşlar bir şey soracağım: Szi hiç lazer ameliyatı olmuş bir göz doktoru gördünüz mü?..
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X