Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sakaryaspor
Daraltma
X
-
Bu forumdaki sakaryalı arkadaşlar bu yazdıklarımı kocaeli den dolayı yazdığımı sanmasın.
Kesinlikle en alt liglere düşmesini istediğim bir takımdır.Trabzonspor un düşman takımı gibi karşılandığı bir şehirdir.vede şehrin yarısının karadeniz kökenli olmasına rağmenTRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR
Yorum
-
.....
Ben sana katılmıyorum abi.İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forumdaki sakaryalı arkadaşlar bu yazdıklarımı kocaeli den dolayı yazdığımı sanmasın.
Kesinlikle en alt liglere düşmesini istediğim bir takımdır.Trabzonspor un düşman takımı gibi karşılandığı bir şehirdir.vede şehrin yarısının karadeniz kökenli olmasına rağmen
Sakarya nın yarısı karadeniz--Trabzon-- kökenlidir. Ve çok sayıda Trabzonsporlu vardır. Ama Trabzonsporlu olmayanlar daha fazladır.
Senin dediğin gibi bir düşmanlık henüz göremedim. Sen nasıl anladın bunu?
Yorum
-
Sakarya şehri her ne kadar Karadeniz ve özellikle de Trabzon nufusunun yoğun olduğu bir kent olsa da ezik hayranlığı doruklardadır . İnönü'de tekme tokat dayak yedikleri takım taraftarı ve amigosu karşısında Sakarya'da elpençe divan karşılama yapmış , eziklik örneği göstermiş yetmemiş beraber pankart açıp tezahurat yapmışlardır . Ayırca bizi de öyle sanıldığı kadar çok sevmezler
Ama şu durumları pek yakışık değil , ligde kesinlikle olmaları gerekli ." Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
Malatyasporlu arkadaşlarla maça gittik. Sakarya'nın durumu gerçekten çok kötü. Zaten tatangalar maçın büyük bölümünde
seni böyle görmek varya
inan bana çok koyuyor
diye bağırdılar. Malatya'nın da pek seyircisi yoktu maçta. Maçın son 20 dakikası tatangalar sustular. Orada da biz coştuk. Güzel maçtı, farklı tribünlerin atmosferini koklamak lazım
Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
LAZIM OLACAK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum