Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sakaryaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sakaryaspor

Alkış tutsun tüm dünya böyle dostluğa kardeşimizsin Sakarya
    Gözünden bir yaş damlasa içim acıyor Sakarya
    İnşallah yeniden eski günlere dönersin Sakarya

En son Misafir tarafından düzenlendi; 10.05.2009, 21:26.

Bol Şans Sakaryanın ligde olmasını isterim...
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Sakarya çıksın ,kocaeli ,eskişehir düşmesin süper lig eski günlerine dönsün artık..
      Söylesem tesiri yok
      Sussam gönül razı değil.
      adrenalinn

Yorum

Bu forumdaki sakaryalı arkadaşlar bu yazdıklarımı kocaeli den dolayı yazdığımı sanmasın.

Kesinlikle en alt liglere düşmesini istediğim bir takımdır.Trabzonspor un düşman takımı gibi karşılandığı bir şehirdir.vede şehrin yarısının karadeniz kökenli olmasına rağmen
        TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu forumdaki sakaryalı arkadaşlar bu yazdıklarımı kocaeli den dolayı yazdığımı sanmasın.

Kesinlikle en alt liglere düşmesini istediğim bir takımdır.Trabzonspor un düşman takımı gibi karşılandığı bir şehirdir.vede şehrin yarısının karadeniz kökenli olmasına rağmen
          Ben sana katılmıyorum abi.

Sakarya nın yarısı karadeniz--Trabzon-- kökenlidir. Ve çok sayıda Trabzonsporlu vardır. Ama Trabzonsporlu olmayanlar daha fazladır.

Senin dediğin gibi bir düşmanlık henüz göremedim. Sen nasıl anladın bunu?

Yorum

Sakarya şehri her ne kadar Karadeniz ve özellikle de Trabzon nufusunun yoğun olduğu bir kent olsa da ezik hayranlığı doruklardadır . İnönü'de tekme tokat dayak yedikleri takım taraftarı ve amigosu karşısında Sakarya'da elpençe divan karşılama yapmış , eziklik örneği göstermiş yetmemiş beraber pankart açıp tezahurat yapmışlardır . Ayırca bizi de öyle sanıldığı kadar çok sevmezler

Ama şu durumları pek yakışık değil , ligde kesinlikle olmaları gerekli .
            " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

ezik taraftarı oldukça var, Ama ben Sakarya nın bize karşı bir kin duyduğunu düşünmüyorum.

Yorum

Sakarya inanılmaz derece kötü gidiyor umutlu değilim.

Yorum

Malatyasporlu arkadaşlarla maça gittik. Sakarya'nın durumu gerçekten çok kötü. Zaten tatangalar maçın büyük bölümünde

seni böyle görmek varya
                  inan bana çok koyuyor

diye bağırdılar. Malatya'nın da pek seyircisi yoktu maçta. Maçın son 20 dakikası tatangalar sustular. Orada da biz coştuk. Güzel maçtı, farklı tribünlerin atmosferini koklamak lazım
                  Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
                  LAZIM OLACAK

Yorum

Ah sakarya ah nasıl oldu da bu durumlara düştün...en kısa zamanda hakettiğin yerde olursun umarım.

Yorum

Malatyaspor maçının ardından Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Yağcıoğlu görevinden istifa etti.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

inşalla kümede kalırlar
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

eski günlerine döner inşallah şehrimin takımı.

Yorum

Sakarya inş. super lige çıkar. Her ne kadar düşmanlık besleyenler varsa onlara dur diyecek kadar da TRABZONSPOR lu vardır!!!!

Yorum

kardeş takımımızın durumu kötü ligde kopmalar yaşanmaya başladı inşallah bi hava yakalayıp üç beş maç üst üste kazanır
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X