Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3-4 sezon içerisin de BBL'de büyük işler yapacağız gibi duruyor.

Yorum

• Örs'e gerek yok.

Coach piramiti mi yapacaz.

:-)
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oğuz Manute Bol'u alalım ne dersin.

NBA tarihinin en uzun boylu ama herhalde en ince bacaklı adamını.

lakabı kürdan mıydı bu ufaklığın? manute nin yani? spud webb de en kısa adamdı galiba.
        o değilde shawn bradley nerelerde(en son alman milli takımındaydı) (oguz nerdesin yardım) o transfer edilse süper hava olurdu. 2.26 sanırım boyu.

Yorum

• Bu haber doğruysa,Basketbol klübü Futbol klübünden iyi yönetiliyor demektir.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• aydın hoca altyapı ve genel koordinatör olarak başarılı olacaktır. inşallah gelir.

Yorum

• Bradley, SPace Jam ; Muresan ise My Giant'da oynamıştı.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Wright iyi bir oyuncu transferi gerçekleşirse çok iyi bir transfer olur
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• 08-09 sezonunda Ogün vardı =)) ben bayağı beğeniyordum gençti de.bu sezon geri gelmeli bence.bir yere transfer olduğunu duymuştum bu sezon ??
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    08-09 sezonunda Ogün vardı =)) ben bayağı beğeniyordum gençti de.bu sezon geri gelmeli bence.bir yere transfer olduğunu duymuştum bu sezon ??
                    En son İTÜ'de playoff oynadı.
                    Şu an başka bir takımla anlaştı mı bilmiyorum Ogün Sevinç.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Yorum

• Hangi Amerikalıya?King Solomon mu yoksa?
                        Colmandante

Yorum

• 4 Amerikalı'ya 1 Avrupalı şartı bu sezon da devam edecekse, bir de Avrupalı getirecekler bu durumda...
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Aydın Örs ismi bayağı bir heyecan uyandırdı,Doğan Hakyemez'den sonra...İnşallah olur.
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Gerçek olmasına çok az kaldı....Aydın Örs'ün konumu Alaeddin Yakan'ı asla rahatsız etmez...zaten Milli Takımda eski yardımcısıydı....onlar çoktan aştı bu tip şeyleri....süper olur giderse.....
                              İşte Nejat Sayman'ın vermiş olduğu cevap.

Altyapı adına atılan çok büyük bir adım olur bence.

Bu arada belediyeden basketbol sahaları istiyoruz.

Bizim yaşımız geçti bari çocuklar bu fırsatı bulsun.

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayır demeyiz . 1-2 numara bunlardan birinin yabancı olması bence yararlı olur . Derick skorer bi 3 numara olduğuna göre pas yapan ve topu iyi kullanan birinne yönelinebilir

Yorum

Çalışıyor...
                                X