Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye'nin En Büyük TS Club'ı Beylikdüzü'nde Açıldı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sonunda burdada biir mağza olması hem benim hem TRABZON SPOR için büyük gelişmedir
    büyükçekmece ve beylikdüzü ilçeleri belkide istanbulda TRABZON lu sayısının encok olduğu yerlerdir

beylikdüzünde mağza hakında bilgi veya ayrıntılı adres isteyenler bana özelden ulaşa bilir
    işyerim ile evimin tam arasında bugun işten cıkınca uğradım bol bol fot cekicektim fakat (aslında biraz cektim) şuan telefondan girdiğim için ekleyemiyorum gece eve geçtiğimde resimleri eklicem
    fakat perşenbe gunu yeni urunler ve mağazanın birkaç eksiği daha giderilecekmiş
    perşenbe gunu ayrıntılı bir çalışma yapıcam

kongreden sonra yanı önumuzdeki ayın 10 - 15 gibi cok görkemli bir acılış yapmayı planlıyorlar futbolcuların yanı sıra başkan yönetim ve bircok unlu sima orda olacakmış
    tam tarıhı genel kuruldan sonra yönetim acıklayacak mış (genel kuruldan hemen sonra olması bekleniyo)

yeni urunlerin bazılarını cook beyendiğm 2-3 bişeyler aldım perşenbe gunu yeni gelen urunlerdenden alıcam onları bekliyorum
    cukuklu forma gelecekmiş
    gerçekten yeni urunler hem çeşit boluğu hemde tarz olarak bu işte nederece gelişme gösterdiğimizi kanıtlıyor

bozuk TÜRKÇE için ÖZÜR
    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

Arkadaşlar ben yarın Beylikdüzü TSclub a gitmeyi düşünüyorum.Kendime bir capri ve 1-2 yane t-shirt almayı düşünüyorum.Acaba alan arkadaşlar varsa capri ve t-shirtlerin kalitesinin nasıl olduğunu söyleyebilir mi?Formadaki gibi armanın sökülme ihtimali var mı ?
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar ben yarın Beylikdüzü TSclub a gitmeyi düşünüyorum.Kendime bir capri ve 1-2 yane t-shirt almayı düşünüyorum.Acaba alan arkadaşlar varsa capri ve t-shirtlerin kalitesinin nasıl olduğunu söyleyebilir mi?Formadaki gibi armanın sökülme ihtimali var mı ?
        keşke kaprimiz olsada arması soyulsa
        https://twitter.com/akfgr

Yorum

Hayırlı olsun çok güzel görünüyor.Ankara'daki Ts Clup'a kavuşsak biran önce artık.
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok hoş ve düzenli görünüyor.

İnşallah çalışanları da Trabzonsporludur.

Beylikdüzünde Beyliciumda Yeni Açılan Mağazamızın tüm personeli Trabzonspor'ludur.
            http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

arkadaşlar üzerinde logomuzun olduğu yakalı veya yakasız tisörtler den alan varsa giyinip fotosunu haburaya koysunlar daha!!!!!!!!!!!
              Football İs My Life

Yorum

İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ilk resimde lcd tv gözüküyo maç videoları ve ts reklamları yayınlanacak sanırım.mağazaya giren maç havasına sokmak lazım ki daha çok şeyler alsın almaya niyeti olmayan bile mağaza içindeki atmosferden etkilenip ürün alsın.

Haznedar ve beylikdüzü mağazalarımız Geçmiş sezon maç özetlerini Büyük ekran lcd tv den Sesli olarak yayınlamaya başlamıştır.

Yorum

İlk olarak steelturkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar üzerinde logomuzun olduğu yakalı veya yakasız tisörtler den alan varsa giyinip fotosunu haburaya koysunlar daha!!!!!!!!!!!

az sonra tüm ürünlerin resimlerini yükleyeceğim...

ayrıca mağazanın videosunun link ini paylaşacağım. indirip tüm ürünleri ve mağazayı inceleyebilirsiniz.

Yorum

hayırlı uğurlu olsun...
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

super ya...izinde bol bol ordayim..yarin dogacak ogluma degisik takimlar alirim ya..acaip sevindim yaaa
                      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

mükemmel bir dizayn... çok başarılı.. tebrikler...
                        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beylikdüzünde Beyliciumda Yeni Açılan Mağazamızın tüm personeli Trabzonspor'ludur.
                          İşte buna da çok sevindim Hayırlı olsun tekrar
                          Fanatik Pacci

Yorum

Öncelikle hayirli ugurlu olsun, bol kazanclar!

Abi bütün T-Shirt modelleri resim olarak yüklenecek mi?

Yeni Formalar geldi mi? Geldiyse bi kac detay verebilirmisiniz?? Resim istemiyorum!! Sorum: Degisikliker neler, yazi fontu degistimi?

Yorum

bayrampaşada yapımı devam eden forum avm yede bir TsClup istiyoruz
                              Zuğaşi Berepe
                              Çoban Express

Yorum

İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonsporlu bir çalışan istiyorsanız Büyükçekmecedeyim..3 ay zevkle çalışırım..

Sonrası zaten üniversite..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X