Çok çok amatör bizimkiler adamlar bugün maç esnasında korsan forma sattılar. Maç içinde tribünde çakma atkı ve çakma bere sattılar. Adam birde utanmadan bu ürün bugün daha yeni çıktı diyor. Yazıklar olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok mu ileri gittik.
yok yok gayet mantikli bir urun, bu urunle taksimden besiktas a iyi kayariz
kaymaktan kastim ulasim anlaminda , yanlis anlasilmasinEn son ESER tarafından düzenlendi; 08.02.2010, 00:16.
Yorum
-
İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yoksa ben mi bulamadım?
Yorum
-
İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu atkı sanırım takımın üstüne olur Şenol hocanın takdığı bu veya benzeriydi.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak Alper Ozan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben facebookta gördüm fenerbahçe formalı kız avni aker stadyumunun çimlerinde fotoğraf çekilmiş koymuş demek ki hiç bir tepki yok Trabzonda
Gerçi ben görsem çok güzel tepki veriyorumda raslamamış bana hiçbiri
şimdi Ktü nün açılmasını bekliyorumEngin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.
Yorum
-
İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTepki versek yobaz ayı vs vs diyolar(kendi tarftarımız dahilinde) vermeyince medeni oluyoruz
Gerçi ben görsem çok güzel tepki veriyorumda raslamamış bana hiçbiri
şimdi Ktü nün açılmasını bekliyorumbence dogru yapiyorsun, hatta tepkinin dozunu biraz abartabilirsin de
bence kim olursa olsun Trabzonda baska formayla gezememeli, bu olay dunyanin en medeni sayilan memleketleride de oyle.. ben yasadigim yerden ornek vereyim budapestede yasiyorum , burada da iki ezeli rakip var ferencvaros ve (ute) ujpest.. ferencvaros un oldugu 9. bolgede ujpest formasiyla gezmek intihar etmek demektir, ayni sekil ujpest de ferencvaros formasi,, her maclari olay. kaldiki burada futbol bizim ulkemizdeki gibi yasanmiyor. herkezin tutkusu degil futbol ama ona ragmen yasadiklari dogduklari yerlere saygilari var.. kuzey italyanin hicbir takiminin taraftari napolide forma giyip gezemez, guneydogu londra da millwall formasi haricinde bir forma giyemezsin , adami cizerler
bu olay aidiyet meselesi ve boyle olmasi da en dogrusu.. elin memleketine sancak dikecek cesaretin varsa savasmayi da goze almissin demektirmemleketimde bir istanbul yalamasi fb formasiyla cirit atacak, kimse birsey demeyecek yok oyle yagma. formayi giyen bir bayan oldugu icin gosterilmemistir o tepki, bayandir eyvallah hadi giysin denmistir ama o yalama formalarla Trabzon sokaklarinda poz verecek baba yigit bir delikanli ben tanimiyorum bu ulkede
uzun sokak ve maras caddesinde giyip gezmek isteyenlere sponsor da olabilirim hatta
Yorum
-
İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bugün doğum günümdü, eşim doğum günü hediyesi olarak bu tişörtü ve bir tane de atkı almış.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakırköy'de Mahmut da Esenler'de ne işin varBende ordanım
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence dogru yapiyorsun, hatta tepkinin dozunu biraz abartabilirsin de
bence kim olursa olsun Trabzonda baska formayla gezememeli, bu olay dunyanin en medeni sayilan memleketleride de oyle.. ben yasadigim yerden ornek vereyim budapestede yasiyorum , burada da iki ezeli rakip var ferencvaros ve (ute) ujpest.. ferencvaros un oldugu 9. bolgede ujpest formasiyla gezmek intihar etmek demektir, ayni sekil ujpest de ferencvaros formasi,, her maclari olay. kaldiki burada futbol bizim ulkemizdeki gibi yasanmiyor. herkezin tutkusu degil futbol ama ona ragmen yasadiklari dogduklari yerlere saygilari var.. kuzey italyanin hicbir takiminin taraftari napolide forma giyip gezemez, guneydogu londra da millwall formasi haricinde bir forma giyemezsin , adami cizerler
bu olay aidiyet meselesi ve boyle olmasi da en dogrusu.. elin memleketine sancak dikecek cesaretin varsa savasmayi da goze almissin demektirmemleketimde bir istanbul yalamasi fb formasiyla cirit atacak, kimse birsey demeyecek yok oyle yagma. formayi giyen bir bayan oldugu icin gosterilmemistir o tepki, bayandir eyvallah hadi giysin denmistir ama o yalama formalarla Trabzon sokaklarinda poz verecek baba yigit bir delikanli ben tanimiyorum bu ulkede
uzun sokak ve maras caddesinde giyip gezmek isteyenlere sponsor da olabilirim hatta
Ozaman büyük bir zevkle devammmm
Benim için bayan falan farketmiyo ha terbiyesizlik yada öküzlük yapmıyorum TABİKİ Bakışlar ve bir küçük laf yetiyo
geçen bi çocuk gördüm gs formalı kan beynime sıçradı ktü çevresinde akşam üstüydü arabayla geçerken durdum tipine baktım baktım ilerden dönüp peşine takılcaktım kaybettim izini
forma avına çıkcam bu sezonEngin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum