Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok çok amatör bizimkiler adamlar bugün maç esnasında korsan forma sattılar. Maç içinde tribünde çakma atkı ve çakma bere sattılar. Adam birde utanmadan bu ürün bugün daha yeni çıktı diyor. Yazıklar olsun
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok mu ileri gittik.

yok yok gayet mantikli bir urun, bu urunle taksimden besiktas a iyi kayariz

kaymaktan kastim ulasim anlaminda , yanlis anlasilmasin
      En son ESER tarafından düzenlendi; 08.02.2010, 00:16.

Yorum

• TRABZONSPOR kaptanlık pazubantı var mı acaba???

Yorum

• İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gerçekten muhteşem bir atkı , Şenol Güneş ' te bundan takıyor 2 3 günde kargo ile kapınıza geliyor , kargo ücretsiz .

Dün maça gittik maça giderken de bu kaşkol aklımdaydı... Tırımız stadın oradadır, oradan alırım dedim ama nerede???

Yoksa ben mi bulamadım?

Yorum

• bu atkı sanırım takımın üstüne olur Şenol hocanın takdığı bu veya benzeriydi.
            Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Bizim Trabzon mağazasındaki adamı nerden bulmuşlar çok merak ediyorum.Ne güleryüz var ne başka birşey yani söz konusu Trabzonspor mağazası olmasa kimse o adamdan alışveriş falan yapmaz.

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu atkı sanırım takımın üstüne olur Şenol hocanın takdığı bu veya benzeriydi.
                evet şenol hocada bundan takıyor , çokda yakışıyor hocamıza . Bende hemen özenip aldım
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Alper Ozan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben facebookta gördüm fenerbahçe formalı kız avni aker stadyumunun çimlerinde fotoğraf çekilmiş koymuş demek ki hiç bir tepki yok Trabzonda
                  Tepki versek yobaz ayı vs vs diyolar(kendi tarftarımız dahilinde) vermeyince medeni oluyoruz
                  Gerçi ben görsem çok güzel tepki veriyorumda raslamamış bana hiçbiri
                  şimdi Ktü nün açılmasını bekliyorum
                  Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tepki versek yobaz ayı vs vs diyolar(kendi tarftarımız dahilinde) vermeyince medeni oluyoruz
                    Gerçi ben görsem çok güzel tepki veriyorumda raslamamış bana hiçbiri
                    şimdi Ktü nün açılmasını bekliyorum
                    bence dogru yapiyorsun, hatta tepkinin dozunu biraz abartabilirsin de

bence kim olursa olsun Trabzonda baska formayla gezememeli, bu olay dunyanin en medeni sayilan memleketleride de oyle.. ben yasadigim yerden ornek vereyim budapestede yasiyorum , burada da iki ezeli rakip var ferencvaros ve (ute) ujpest.. ferencvaros un oldugu 9. bolgede ujpest formasiyla gezmek intihar etmek demektir, ayni sekil ujpest de ferencvaros formasi,, her maclari olay. kaldiki burada futbol bizim ulkemizdeki gibi yasanmiyor. herkezin tutkusu degil futbol ama ona ragmen yasadiklari dogduklari yerlere saygilari var.. kuzey italyanin hicbir takiminin taraftari napolide forma giyip gezemez, guneydogu londra da millwall formasi haricinde bir forma giyemezsin , adami cizerler
                    bu olay aidiyet meselesi ve boyle olmasi da en dogrusu.. elin memleketine sancak dikecek cesaretin varsa savasmayi da goze almissin demektir memleketimde bir istanbul yalamasi fb formasiyla cirit atacak, kimse birsey demeyecek yok oyle yagma. formayi giyen bir bayan oldugu icin gosterilmemistir o tepki, bayandir eyvallah hadi giysin denmistir ama o yalama formalarla Trabzon sokaklarinda poz verecek baba yigit bir delikanli ben tanimiyorum bu ulkede uzun sokak ve maras caddesinde giyip gezmek isteyenlere sponsor da olabilirim hatta

Yorum

• kırtasiye ürünleri yok...bilgisayar oem ürünleri yok...başkaları herşeyi yapmış lisanslı olarak satıyor..
                      Saygılarımla,
                      Adem Hotaman.

Yorum

• Bugün doğum günümdü, eşim doğum günü hediyesi olarak bu tişörtü ve bir tane de atkı almış.

Yorum

• İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bugün doğum günümdü, eşim doğum günü hediyesi olarak bu tişörtü ve bir tane de atkı almış.
                          Nice mutlu yıllara güle güle kullan abi
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bakırköy'de Mahmut da Esenler'de ne işin var Bende ordanım
                            Yakinda biri birileri gelicek de an a TS CLUPdan birsey alicak o yuzden sordum
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İnternet sitesinde 97 TL Eskişehir Esparkta 90 TL oLan nevresim takımını Ankara Makromarketten 30 Liraya aLdım

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence dogru yapiyorsun, hatta tepkinin dozunu biraz abartabilirsin de

bence kim olursa olsun Trabzonda baska formayla gezememeli, bu olay dunyanin en medeni sayilan memleketleride de oyle.. ben yasadigim yerden ornek vereyim budapestede yasiyorum , burada da iki ezeli rakip var ferencvaros ve (ute) ujpest.. ferencvaros un oldugu 9. bolgede ujpest formasiyla gezmek intihar etmek demektir, ayni sekil ujpest de ferencvaros formasi,, her maclari olay. kaldiki burada futbol bizim ulkemizdeki gibi yasanmiyor. herkezin tutkusu degil futbol ama ona ragmen yasadiklari dogduklari yerlere saygilari var.. kuzey italyanin hicbir takiminin taraftari napolide forma giyip gezemez, guneydogu londra da millwall formasi haricinde bir forma giyemezsin , adami cizerler
                                bu olay aidiyet meselesi ve boyle olmasi da en dogrusu.. elin memleketine sancak dikecek cesaretin varsa savasmayi da goze almissin demektir memleketimde bir istanbul yalamasi fb formasiyla cirit atacak, kimse birsey demeyecek yok oyle yagma. formayi giyen bir bayan oldugu icin gosterilmemistir o tepki, bayandir eyvallah hadi giysin denmistir ama o yalama formalarla Trabzon sokaklarinda poz verecek baba yigit bir delikanli ben tanimiyorum bu ulkede uzun sokak ve maras caddesinde giyip gezmek isteyenlere sponsor da olabilirim hatta

Ozaman büyük bir zevkle devammmm
                                Benim için bayan falan farketmiyo ha terbiyesizlik yada öküzlük yapmıyorum TABİKİ Bakışlar ve bir küçük laf yetiyo
                                geçen bi çocuk gördüm gs formalı kan beynime sıçradı ktü çevresinde akşam üstüydü arabayla geçerken durdum tipine baktım baktım ilerden dönüp peşine takılcaktım kaybettim izini

forma avına çıkcam bu sezon
                                Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X