Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Büyük Türk Mustafa Kemal Atatürk!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah rahmet eylesin.

Yorum

• Dünya basının ve önde gelen isimlerinin söylediklerini okuyunca gözlerim doldu..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın tarihsel akışını değiştiren, 5.000 yıllık yazılı dünya tarihinde girdiği hiçbir savaşı kaybetmeyen tek komutan olan, "Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır" diyerek o güne kadar hiç kimse tarafından uygulanmamış olan bir taktikle dünya savaş tarihine geçen, barış zamanında, devrimleriyle bir milleti baştan yaratan, yücelten, her zaman için Türk olmakla gurur duyan büyük Ata'm ruhun şad olsun... Devrimlerinin bekçisi olmaya her zaman devam edeceğiz.

Yorum

• allah rahmet eylesin. mekani cennet olsun

Yorum

• Ulu Önderim , ATAM ! Ruhun Şad Olsun ! ...

Yorum

• Özlemle, minnetle, rahmetle anıyorum seni ATAM.
              TSira- Şükran
              "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Atam İzindeyiz..!
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ruhun Şad Olsun.
                  I am titanium

Yorum

• Gurur duyuyorum senin gibi bir Ata'm olduğu için ve kendimi değerli hissediyorum sayende rahat uyu Ata'm biz gençler İzindeyiz !!!

Hakkını helal et...

Mekanın cennet olur umarım ...
                    Twitter Adresim

Yorum

• Habertürk'ü açın.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun minnetle anıyoruz ATAM İZİNDEYİZ HER ZAMAN

Yorum

• Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atamızı ölümünün 71. yılında rahmetle ve büyük minnetle anıyoruz.Bize bıraktığı mirası en sonuna kadar yaşatacağımızdan şüphesi olmasın.mekanı cennet,ruhu şad olsun.

Yorum

• İzindeyiz Atam! Bir gün değil her gün, son nefesimizi verene kadar, sonsuza kadar.. Uğrunda ölmeyi göze alacak kadar!

Sen rahat uyu Atam!
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kurduğun bu Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır Atam...Gözün arkada kalmasın!Ebediyen bu milletin bedeninde ve ruhundasın.

Yorum

• Saygıyla,sevgiyle,gururla,rahmetle...

Ruhun şad olsun ATAM.
                                Allah gani gani rahmet eylesin...

Yorum

Çalışıyor...
                                X