Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'e Karşı Tek Vücut Olalım

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Digiturkun muhatab alacağı kitle en az 10bin kişi olmalı...
    10bin kişiyi toplayabilir miyiz bilmem...

Yorum

Öncelikle Külünkoğluna Teşekkürler Bu başlığın tekrar açılmasını sağladığı için.
      İstediğimiz giib değiştirebilmemiz için o bahsi gecen 10.000 rakamına gerek yok diye düşünüyorum.İlk yazımdada yazdığım gibi özellikle ticari üyelerimizi ön ayak eder bu konuda birlik sağlarsak bize 500-1000 kişi bile yeter.
      Bizler birşeyler yapmaya çalışalım en azından emek verelim destek verelim muhatap almıyacak bir dijitürk'e bunun bedelinide ağır ödetmesinide biliriz.Gerekirse bu konudada bir gazete ilanı veririz yaparız bişeyler...
      Öncelikle Tüm BMN üyelerinden bu konuda birlik olmalarını rica ediyorum...
      Vardır içimizde mutlaka avukat üyelerimiz gerekirse belirli bir sayıya ulaşınca Bir avukat üyemizle irtibatta geçer avukata vekalet verir gereken görüşmeleri yapmasını isteriz.Okadar zor birşey değil bu.
      Şimdi Liste çalışmalarına başlayalım isimlerini yazdırmak isteyenler İlkkez üye olacakalr dahil Üyeliğini yineleyecek olanlarda buraya listeye katılabilir bitiş tarihinde sözleşmesini değiştirmeyi taahhüt etmesini ister.
      Sevgili denizgrsy ve A.FARUK tekkişi ile bir sonuç alacağımızı kanısında değilim gerçi yayınlamadıkları zaman bir birlikteliğimiz olmadığı halde yayınlatmayı başardık ama toplu halde yapacağımız dik duruşun yazılı sonuçlarını almak baabında daha etkili olacağını düşünüyorum.Bu yüzden haydi sizleride bu birliktelikte görmeyi arzu ediyorum.Saygıyla...
      İşte listemiz >>>>
      1) rutav0861
      2) iril
      3) eray61
      4) KuZeYiNoGLu28
      5) doktorümit
      6)........
      En son Murat Acar tarafından düzenlendi; 05.04.2008, 15:15.
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Benim için sorun değil...
        Gerekirse 6 aylık üyelik yaptırır, decoderi yurttta dolabıma koyarım...
        Demek istediğim, gözden çıkaramayacakları bir rakam olmalı.
        Yani, "sizin isteklerinizdense, 500-1000 kişiyi gözden çıkarırım kardeşim" diyememeliler....

Yorum

İlk olarak requiem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          digiturke üye olan hala birileri varmı ki...
          Benim hiç digitürk üm olmadı ki olacağıda yok gibi..
          Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

geeken destek bendende var digitürk için yapacağınız tüm herşeyde varım..
            Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

İlk olarak A.FARUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim için sorun değil...
              Gerekirse 6 aylık üyelik yaptırır, decoderi yurttta dolabıma koyarım...
              Demek istediğim, gözden çıkaramayacakları bir rakam olmalı.
              Yani, "sizin isteklerinizdense, 500-1000 kişiyi gözden çıkarırım kardeşim" diyememeliler....
              Umarım dediğin rakama ulaşırız ama işte bu rakama ulaşmak içinde herkesin desteği gerekiyor umarım o desteği BMN üyeleri verecektir ...
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Para bulursam kulübe üye olurum ilk önce..
                Ama yazıları okudum.
                Hakikaten büyük bir kitle toplanırsa iyi bir baskı oluşturulabilir.
                Neticede Dijitürk para istiyor, taraftar da kendi takımının maçının yayınlanmasını..
                Masaya vuruabilirse elleri mahkum, diz çökerler..
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Bu konuyu ben açmıştım daha önce çokta ilgi göreceğini düşünmüyorum.
                  tecrübeyle sabittir.
                  İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                  Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu konuyu ben açmıştım daha önce çokta ilgi göreceğini düşünmüyorum.
                    tecrübeyle sabittir.
                    Sanırım haklısın bende bu konudakı duyarsızlığı anlamıyorum maçlarımız yayınlanmadımı herkes ayağa kalkıyor ama birlik olalım deyince kimse oralı olmuyor ÜZÜLÜYOR İNSAN henüz bir elin parmaklarına ulaşamadıkki baskı oluşturabilecek bir sayıya ulaşalım ilgi olmassa kapatalım gitsin bu başlığı bosuna yer etmesin...

Yorum

Listeye beni de yazabilirsiniz.
                      Üyeliğimi iptal edenlerdenim. Önümüzdeki sene yazılı olarak tüm maçlarımızın verileceği taahüt edliirse ayrıca bu sene yapılandan dolayı Trabzonspor camiasından özür dilenirse önümüzdeki sene tekrar üye olabilirim.
                      Burada Lig TV'nin abone olabilecek bir potansiyel olduğunu farketmesi önemli bence. Aslında bunu biliyolardır.
                      Bu girişime destek olmaya hazırım.
                      Saygılar

Yorum

İşte listemiz >>>>
                        1) rutav0861
                        2) iril
                        3) eray61
                        4) KuZeYiNoGLu28
                        5) doktorümit
                        6)........
                        Yokmu onca şey konuştuk ama iş birlikteliğe gelince kimse yazdırmıyor buradaki liste temmuz ortasına kadar en az 500 kişi olmassa hiçbir anlam ifade etmiyecek duyan duymayana söylesin arkadaşlar

Yorum

Lig Tv bundan sonra bütün maçlarımızı yayınlanacağını duymuştum.. tam olarak emin deilimm
                          Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                          • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

benim adımıda yazın

Yorum

ben de varım. yazabilirsiniz.
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

İşte listemiz >>>>
                                1) rutav0861
                                2) iril
                                3) eray61
                                4) KuZeYiNoGLu28
                                5) doktorümit
                                6)macka61
                                7)mustafakaya
                                8)gurcuayhan

yokmu artıran hade arkadaşlar desteğe....
                                KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                                Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X