Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [img]smileys/smiley17.gif[/img]arkadaslar aranizda www.trabzonspor.org.tr'ye üye olan var mi[img]smileys/smiley17.gif[/img]
    *******KARADENIZ FIRTINASI*******

Yorum

• arkadaslar sizlere bir sorum var ama ts club veya trabzonspor sitesinden soru degil
      !!! Senin Gücün Karanligi Yirtacak !!!

BASINIZ

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
        <T>
        <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
        <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Arkadaslar seneye trabzonsporumuz maçlarini ist. da yapicakmis istanbuldaki taraftarlar sevinçten uçuyolar gelecek sezonu iple çekiyoruz sanli trabzonsporumuza fakir gs karsisinda basarilar [img]smileys/smiley2.gif[/img]</TD></TR>
        <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
        <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
        <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
        ALAYINA ISYAN ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• İlk olarak ENESLAZ tarafından gönderildi
          [img]smileys/smiley17.gif[/img]arkadaslar aranizda www.trabzonspor.org.tr'ye üye olan var mi[img]smileys/smiley17.gif[/img]

waaarrr bbnnnnn[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• www.trabzonspor.com.tr sitesi yenilendi we süper oldu

Yorum

• Ben üyeyim
              Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

• iyi olmus ama hala eksikler var. biraz daha gayret etmeleri lazim sanirim. ayrica seneye kappa veya adidas ile forma anlasmasi yapilmasi durumu varmis iye bi duyum aldim ama ne kadar dogru bilmiyorum
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Ts club satis sitemiz fena olmamis yane en azindan DAHA ANLASILIR ve KULLANISLI, SIK olmus..böle idare edilir ama ürün sayimiz artinca dahaSÜPER bi site bekliyoruz...

Ayrica RESMI SITE ye de bir el atilsin lütfen kaç sene oldu gül.net ten beri ayni tasarim ya!!!
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• ts club güzel olmus ama logo kismi çik basit digerleri çok daha iyi ve rengin tonu çok güzel...

Yorum

• Sitenin daha kullanisli oldugu tartisilmaz.Ayrintilar üstünde çalisilabilir.Mükemmele hemen ulasmak kolay degil bu ülkede malum.Teker teker basamaklar çikiliyor.
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi

İlk olarak ENESLAZ tarafından gönderildi
                        [img]smileys/smiley17.gif[/img]arkadaslar aranizda www.trabzonspor.org.tr'ye üye olan var mi[img]smileys/smiley17.gif[/img]

waaarrr bbnnnnn[img]smileys/smiley36.gif[/img]

bende üyeyim.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• bende üyeyim zaten üye olmadan bazi kisimlara erisemiyorsunuz
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• bende üyeyim
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ben ilk basta oraya üye olmak için trabzonspor üyeligi olmasi gerekiyo sanirdim. ama 2 dakkada üye olunuyomus. böle bi zorumluluk yokmus yani. üye olmayi düsünen arkadaslara söleyelimde. [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi

ayrica seneye kappa veya adidas ile forma anlasmasi yapilmasi durumu varmis iye bi duyum aldim ama ne kadar dogru bilmiyorum

bnce adidas çok iiiyiiiii olur hatta süpeer ooluur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X