[img]smileys/smiley17.gif[/img]arkadaslar aranizda www.trabzonspor.org.tr'ye üye olan var mi[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Arkadaslar seneye trabzonsporumuz maçlarini ist. da yapicakmis istanbuldaki taraftarlar sevinçten uçuyolar gelecek sezonu iple çekiyoruz sanli trabzonsporumuza fakir gs karsisinda basarilar [img]smileys/smiley2.gif[/img]</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>ALAYINA ISYAN ÖLÜMÜNE TRABZON
Yorum
-
İlk olarak ENESLAZ tarafından gönderildi[img]smileys/smiley17.gif[/img]arkadaslar aranizda www.trabzonspor.org.tr'ye üye olan var mi[img]smileys/smiley17.gif[/img]
waaarrr bbnnnnn[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
iyi olmus ama hala eksikler var. biraz daha gayret etmeleri lazim sanirim. ayrica seneye kappa veya adidas ile forma anlasmasi yapilmasi durumu varmis iye bi duyum aldim ama ne kadar dogru bilmiyorumBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Ts club satis sitemiz fena olmamis yane en azindan DAHA ANLASILIR ve KULLANISLI, SIK olmus..böle idare edilir ama ürün sayimiz artinca dahaSÜPER bi site bekliyoruz...
Ayrica RESMI SITE ye de bir el atilsin lütfen kaç sene oldu gül.net ten beri ayni tasarim ya!!!Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi
İlk olarak ENESLAZ tarafından gönderildi[img]smileys/smiley17.gif[/img]arkadaslar aranizda www.trabzonspor.org.tr'ye üye olan var mi[img]smileys/smiley17.gif[/img]
waaarrr bbnnnnn[img]smileys/smiley36.gif[/img]
bende üyeyim.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
ben ilk basta oraya üye olmak için trabzonspor üyeligi olmasi gerekiyo sanirdim. ama 2 dakkada üye olunuyomus. böle bi zorumluluk yokmus yani. üye olmayi düsünen arkadaslara söleyelimde. [img]smileys/smiley2.gif[/img]2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum