Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olayın ciddiyetini anlamayanlara bir de şöyle izah etmek lazım.
    Ya o kaçırdığı pozisyonda Yattara tekrar sakatlansa ve tekrar sezonu kapatsaydı?
    Kim verecek bunun hesabını, kim?
    Perşembe günü turu atlamamızdan çok oyuncularımızın sakatlanmaması için dua ediyor olacağım.
    İngilizlerin maçtan sonra yapacağı zeminle ilgili aşağılayıcı açıklamaları saymıyorum bile.
    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Stadın böyle olması çimlerin baskı hatası. Fenerbahçe'yi yendik. Bunun ön planda olması gerekirken, havai fişeklerle kutlanması gerekecek kadar önemli bir olay iken; stadın zeminini ön plana çıkarmaya çalışanlar art niyetli kişilerdir. Hem bakın, armalarımız havadaki neme rağmen yerli yerinde durdu 90 dk. boyunca. Böyle bir açıklama bekliyorum bir yöneticiden.

İyi bir kadromuz var. Düzgün bir stad, profesyonelce yönetilen bir kulüp. Anlamıyorum ki çok şey mi bekliyoruz. Sanki yönetime diyoruz ki bize çağ atlatın. Diğer kulüplerdeki gibi profesyonellik beklerken, Karadeniz fıkralarındaki gibi gülünç ama bir o kadar da sinir bozucu durumlarla karşılaşıyoruz.

Yorum

• trübüler güzel olmuş,,tv'den gayet güzel görünüyordu köşeler

Yorum

• Hazır elleri değmişken şu saha kenarlarındaki reklam panolarını da değiştirseydiler keşke . Elektronik olanlar çok havalı

Yorum

• BU RESMI BIRAZ ONCE HABER 61 SAYFASINDAN ALDIM. BU HABER BUGUN YAPILDIYSA ARKA KOSEDEKI KOLTUKLARIN HALI NE?
            TARAFTAR KOLTUKLARI EVE MI GOTURDU HATIRA OLSUN DIYE.

MACA GIDIP STATI GOREN ARKADASLAR RESIM CEKEN YOK MU ACABA

EN COK KOSELERIN SAGLAMLIGINI VE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZAN YERE N YAPILDIGINI MERAK EDIYORUM.
            TABI SES DUZENI VE SKORBOARD DAN BIR HABER YOK HERHALDE
            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• eski resim sakin ol

Ses düzeni ve skorboarddan haber yok evet

Şampiyon Trabzonspor yazsınıda ordan kaldırdılar ne yapacaklar kimse bilmiyor

Yorum

• Dün lazerle Sampiyon Trabzonspor yazan yere yazilar/reklamlar vs. yansittilar.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün lazerle Sampiyon Trabzonspor yazan yere yazilar/reklamlar vs. yansittilar.
                  hiç güzel olmadı,saçma ve çocukca yapılmış bir gösteriydi,''haydar cam ts ye başlarılar diler'' diyede reklamlar geçiyordu,,,bence renkli bir yazı yazılması gerekir,i
                  en idealide ''BİZE HER YER TRABZON''
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Arkadaşlar bende sizin gibi seriliş biçimini beğenmemiştim ama bu iş olurken bundan bahsetmek bir şey ifade etmez böyle serildi. Makine ile de serilseydi kayardı çim tutmamış bence 1/2 haftaya oturur diye düşünüyorum şahsi fikrim

Yorum

• Trabzona acil bi stad lazım amötör kümedeki stadlardan farkı yok

adamlardan başarı bekliyoruz ama bizim GS,BJK,FB gibi satıcak locamız bile yok

Heleki Kayseriye o stadı yapanlar trabzona hic bakmazmı !!
                      -Jaja # 50
                      -Teo # 19
                      -Selcuk # 8

Yorum

• kalearkaları kaleye yakınlaştırılamazmı ingiliz stadları gibi kaleye neredeyse sıfır

neden böyle yapılmıyor

Yorum

• Sahaya Traktor sokan Futbol Cahili Konuşmasını bile bilmeyen Eski Stadyum Müdürünün Cefasını

halen daha çekıyoruz! Glowacki ve Yediğimiz gol...!!!

Bu adama saygılarımı iletiyorum...!
                          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Zemin işi olmamış . Bulunduğum deniz tarafı kalearkasindan skorboard görünmüyor neyse görmeyelim sıkıntı degil ama zemin işine çözüm lazim

Yorum

• Zemin cok sikinti yaratti bu zaman diliminde oturmamasi inanilir gibi degil.

Sakat verdik kötü olduk. Daha dikkatli olmaliyiz.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Her sene bile bile lades oluyoruz arkadaş.
                                Bir takım kendi kendine bu kadar zarar veremez ya.

Glowackiyi rakip futbolcuyu sakatlasaydı ortalığı ayağa kaldırırdık.
                                Bu kadar önemli maçlar varken biz sakatladık bu oyuncuyu.
                                En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 24.08.2010, 16:56.
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim