Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bordo-Mavi Kardeşler Buluşamadı!.. | Drogheda United-Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İrlanda Futbol Federasyonu haberi değiştirmiş.

Emir RTE'den mi geldi acep...
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• yayın yok mu yav ?
      ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• yönetimi mesaj yağmuruna tutmak lazım bu maçı canlı yayınlayacak bir kanal bulsunlar diye !

Yorum

• Şu maçta olmak vardı..Şu organizasyon 3-4 ay öncesinden belirlenemez miydi? Orada olmak süper olurdu arkadaş...
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu maçta olmak vardı..Şu organizasyon 3-4 ay öncesinden belirlenemez miydi? Orada olmak süper olurdu arkadaş...
            3-4 ay öncesinden belirlendi zaten diye biliyorum ben...

Yorum

• gitmeyi bırak kulubumuzun bi kanalı olsaydı ona buna muhtac olmadan oturur rahat rahat izlerdik
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• şu kanal işini bir ara çözüyorlardı sonradan vazgeçtiler ya ne uyuz olmuştum ya yok çok masraflıymış da falan filan !

Yorum

• Bu maç Türkiye'de yayınlanmazsa yazıklar olsun. Thy sponsorluğundaki, devlet destekli bir maç nasıl yayınlanmaz.
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3-4 ay öncesinden belirlendi zaten diye biliyorum ben...
                    1-31 mart dendi...21 Mart olacağı daha 3 hafta önce belirlendi..Uçak Bileti,Vizeyi,İzni 1 aylık mı alacaktık??
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İrlandalıları zaten severdim, şu yaptıkları hareketten sonra sevgim daha da arttı..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• nerde o içimizdeki irlandalılar..

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ntvspor'da gece bülteninde Drogheda ile ilgili bir kaç bilgi vererek haber yaptı.

Yorum

• Adalet hakkinda pankart olacak stadda kimse merak etmesin.

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• 2010-2011 şampiyonluğuyla beraber 7 yazmaları alttaki runnersa da 8 yazıp 2009-2010u eklemelerı lazımdı en doğrusu için
                              aynen aynen

Yorum

• "Haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir." Hz Muhammed (s.a.v)

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X