Yüksek seste ve dikkatli dinlenildiğinde epey keyif veriyor.Şarkıyı kimin yaptığı daha önce kimlere şarkılar yaptığı açıkcası beni hiç ilgilendirmiyor.40.yılla alakalı içersinde söz olmaması gayet normal yanlış olan yönetimin bu marşı 40.yıl marşı olarak lanse etmesi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gece Yolcuları'ndan Takımımıza Marş
Daraltma
X
-
bencede marş oldukça güzel olmuş adamların fenerli olduğu söyleniyo olabilir bu mantıktan yola çıkarsak trabzonsporlu olmayanlarla bütün ilişkilerimizi keselim arkadaslar gerçekci bakalım olaylara bukadar önyargılı olmayalım (beğenip beğenmemek kişinin insiyatifine kalmış)Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil.
adrenalinn
Yorum
-
İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi siteden mi dinliyoruz bunlari ?Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Ben pek fazla müzikten anlamam ama bana iyi bir kayıt olmamış izlenimi verdi.Ya devamlı fonda dinlediğim için yada gerçekten öyle.Müzik iyi fakat sözleri anlaşılmıyor.Söylediğim gibi sanki bir kayıt problemi varmış gibi.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
marş güzel ama bizim taraftarımız herşeyi eleştire eleşitire takımı buralara getirdiği için, bu marş için de ultra olumsuz yakıştırmalar yapılmasına şaşmadım.
evet marşı beğendim lakin kazım koyuncunun veya fuat sakanın takımımıza uyarladığı şarkılar da şahane ve bence o şarkılara stadlarımızda bol bol yer vermeliyiz.bizimle özdeşleşmeli .herkes bilmeli.
fazlaca heyecan uyandıryor çünküsevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!
Yorum
-
Marş güzel olmuş. Bugün Murat Göğebakan'ın eski şarkılardan birinin uyarlamasını dinledim adam işi biliyor. Rock tarzını marş biçiminde çok iyi söyledi. Bence bu isme de marş yaptırılınabilinir, duruşuyla, şarkılarıyla beğendiğim bir santçıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Marş bence hoş olmuş.
Bu arada marşı yapan grubun hangi takımlı olduğu umrumda değil. Adam"ŞAMPİYON TRABZONUM BENİM" diye bağırıyor marşta. ( FB li deniliyor onlar için, kim inanır? parayı kim verirse o takımlıdırlar.)avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
Yorum