Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gece Yolcuları'ndan Takımımıza Marş

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yüksek seste ve dikkatli dinlenildiğinde epey keyif veriyor.Şarkıyı kimin yaptığı daha önce kimlere şarkılar yaptığı açıkcası beni hiç ilgilendirmiyor.40.yılla alakalı içersinde söz olmaması gayet normal yanlış olan yönetimin bu marşı 40.yıl marşı olarak lanse etmesi.

Yorum

• ikinci versiyon daha sert olmuş.

Ama ilk daha vurgulu ikisinde de okumalar aynı.

Yorum

• bencede marş oldukça güzel olmuş adamların fenerli olduğu söyleniyo olabilir bu mantıktan yola çıkarsak trabzonsporlu olmayanlarla bütün ilişkilerimizi keselim arkadaslar gerçekci bakalım olaylara bukadar önyargılı olmayalım (beğenip beğenmemek kişinin insiyatifine kalmış)
        Söylesem tesiri yok
        Sussam gönül razı değil.
        adrenalinn

Yorum

• resmi siteden mi dinliyoruz bunlari ?

Yorum

• İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            resmi siteden mi dinliyoruz bunlari ?
            Verecegim linke tikla ve acilan sayfadan indirebilirsin. Tikla http://trabzonspor.org.tr/haber.asp?...&HaberID=36817
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Ben pek fazla müzikten anlamam ama bana iyi bir kayıt olmamış izlenimi verdi.Ya devamlı fonda dinlediğim için yada gerçekten öyle.Müzik iyi fakat sözleri anlaşılmıyor.Söylediğim gibi sanki bir kayıt problemi varmış gibi.
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• bi dinleyelim bakalım
                Aşk sadece bordomaviymiş

)-: Yarim sende varmidur oy benum gibi sevdaluk :-)

Yorum

• az beğendim kemençesiz tulumsuz trabzonspor marşı olmaz bu entel dantel yönetimden ancak bu beklenirdi
                  Aşk sadece bordomaviymiş

)-: Yarim sende varmidur oy benum gibi sevdaluk :-)

Yorum

• böyle bir Takima, böyle bir ucuz Mars Yakismadi... mars güez ama böyle bir takim icin dahada Güzeli ola bilirdi

olsun Fatih Akin Trabzonspor icin belkesel sözü vermisti insallah ordan abayi yakariz
                    GkhnTrk61--> Trabzon benim Herseyim Trabzonspor ise Dünyam....

Yorum

• marş güzel ama bizim taraftarımız herşeyi eleştire eleşitire takımı buralara getirdiği için, bu marş için de ultra olumsuz yakıştırmalar yapılmasına şaşmadım.
                      evet marşı beğendim lakin kazım koyuncunun veya fuat sakanın takımımıza uyarladığı şarkılar da şahane ve bence o şarkılara stadlarımızda bol bol yer vermeliyiz.bizimle özdeşleşmeli .herkes bilmeli.
                      fazlaca heyecan uyandıryor çünkü
                      sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• Marş güzel olmuş. Bugün Murat Göğebakan'ın eski şarkılardan birinin uyarlamasını dinledim adam işi biliyor. Rock tarzını marş biçiminde çok iyi söyledi. Bence bu isme de marş yaptırılınabilinir, duruşuyla, şarkılarıyla beğendiğim bir santçı
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Marş bence hoş olmuş.

Bu arada marşı yapan grubun hangi takımlı olduğu umrumda değil. Adam"ŞAMPİYON TRABZONUM BENİM" diye bağırıyor marşta. ( FB li deniliyor onlar için, kim inanır? parayı kim verirse o takımlıdırlar.)
                          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• ben marşı sürekli dinlyorum mükemmel olmuş

Yorum

• daha güzel olabilirdi yeterince özenle çalışıldığını düşünmüyorum...

Yorum

• sanırım suan da ne yapsalar bıze bırsey ıfade etmeyecek arkadaslar olmasın marsımız cok onemlı değil adam gıbı takımımız olsun efsan gere donsun yeter!
                                !!FaNaTiKhOrOZ!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X