Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Gazete İlanı Organizasyonu! | İLANIMIZ FOTOMAÇ'TA!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Talimat verilmiştir pazartesi 61 tl.

Yorum

• BIc kodu ne? Su isleri yalarken bizide dusunseniz. Paypal acin, iban bic numaralarini verin bizde rahat rahat yardim edelim.
      "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Bankacılık konularından da hiç anlamam
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Online Banking üzeri havale yapacaktim, ama IBAN ve BIC lazim. IBAN vardir ama BIC hic bir yerde yazmiyor. Internetden buldum ama yanlis diye gecerli olmadi havalem. Yardim olursaniz bende katki bulunmak istiyorum.
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Trabzonspor'un içinde bulunduğu duruma ilişkin olarak camiamızın tüm dinamiklerini ilgilendiren bildirimiz yarın Fotomaç Gazetesinin Trabzonspor sayfasında olacak.
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• BMN Gazete İlanı Organizasyonu! | 2.809 TL'ye Ulaştık. İLANIMIZ YARIN FOTOMAÇ...

İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BIc kodu ne? Su isleri yalarken bizide dusunseniz. Paypal acin, iban bic numaralarini verin bizde rahat rahat yardim edelim.

Her bankanın yurt dışı transferinde kodu olur. Swift kodu da denir. Banka adını yaz google çıkar zaten
              En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 01.08.2015, 22:56.
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Online Banking üzeri havale yapacaktim, ama IBAN ve BIC lazim. IBAN vardir ama BIC hic bir yerde yazmiyor. Internetden buldum ama yanlis diye gecerli olmadi havalem. Yardim olursaniz bende katki bulunmak istiyorum.
                YAPITRISXXX YA DA YAPITRIS olarak gir
                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlan yarın olacak. Pazartesi yollasak oluyor mu?
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Yaklaşık 2000 TL açığımız var diye tahmin ediyorum. Hafta sonu gelenleri bilmediğim için.

Pazartesi de devam edebilirsiniz...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• umarım krizi daha fazla körüklemekten uzak Trabzonspor'un ihtiyacı olan bütünleşmeye yönelik bir ilan olur.
                      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        umarım krizi daha fazla körüklemekten uzak Trabzonspor'un ihtiyacı olan bütünleşmeye yönelik bir ilan olur.
                        ...
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Pazartesi havale yapacağım.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herkese yürek dolusu teşekkürler.

Yiğit in de dediği gibi gazeteye onay verdik ilan için her ne kadar şu an açığımız olsa bile. Pazartesi ödemeye yapacağız inşallah gün sonunda. Mümkün mertebe açığı kapatmak adına yapacağınız desteklerden dolayı herkese çok teşekkürler...
                            Kaya kardeşim D... Demir Çelik yapı Kredi şirket hesabımdan 30 lira havale yapmıştım ismim gözükmüyor,özelden yazmıştım dönmedin bana. Sana zahmet kontrol et.

Yorum

• Trabzonspor camiasına mesajlarımızı içeren ilanımız Fotomaç gazetesinde ve bordomavi.net site girişinde!
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bu kadar edebiyat kasilip hedefi muglaklastirmaya gerek yoktu.
                                cok mu zordu "birak git iho" demek, istifa istemek?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X