İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Akyazı Stadyumu Koltuk Tasarımı Fikirlerini Raporluyor !
Daraltma
X
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVilla Park'ın renkleri bence fazlasıyla güzel duruyor.
acaba dünya genelinde patentinin sahibimiler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
kesinlikle @diensi61 arkadaşımınız paylaştığı bu görsel olmalı
Tribüne yazı yazmaya da gerek yok. Tek renk bordo çok şık durur.
Kayserinin stadında her rengi kullanmışlar bu kadar iğrenç bir görüntü olur. neymiş efendim taraftar yoksa o boşluklar belli olmazmış. Gitsin o zaman taraftar. Sırf boşluk kapatmak için yeni yapılan bir stadyumun katledilmesine hiç gerek yok.
Ayrıca konyanın koltukları da iğrenç. Bizim eski plastik koltukların bi üst versiyonu sanırım.
Eğer gerçekten taraftarın baskısı ile bu iş değişecekse hep birlikte yönetime baskı yapalım bir şekilde plastik koltuktan kurtulalım. Madem modern stadyum yapılıyor, herşeyiyle tam olmalı. konyadaki koltuklar ne öyle.. rezalet.
Tekrar söylüyorum. Tek renk bordo çok iyi gider.
Yorum
-
ŞMPYN TS
Uydu mu? UymadıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Kesinlikle tek renk ''KOYU BORDO'' yapılması gerekir. ''BASKI'' ve ''BOĞUCU'' olsun istiyorsak ''KOYU BORDO'' renk tercih edilmeli.
Bakın birçok arkadaşımız ''MAVİ'' yazmış. Fakat gösterdikleri örneklerin büyük çoğunluğu ''KOYU MAVİ'' örnekler.
Yani açık ferah olsun diyen arkadaşlarımız bile Mavi rengin ''KOYU'' tonuna ister istemez kayıyor.
Arkadaşlar biz ''DİNLENME TESİSİ'' veya ''PARK'' yapmıyoruz.
Rakibi baskı altına alacak bir stadyum yapmak amacındayız. ''TANSİYONU'' yüksek bir stadyum ortaya çıkarmalıyız!
O nedenle ''DİNLENDİRİ'' renkler hiç ama hiç olumlu olmaz.
Stadyumdan beklenen nedir?
En basit ifade ile ''BASKI ve BOĞUCULUK''
Bunu istiyorsak ''KOYU RENK BORDO'' olması gerekir.
Yeni bir öneri olarak;
''PREKASTLARIN'' boyanması fikrini getiriyorum.
Prekastların üst yüzenin tamamen ''AÇIK MAVİ'' renk ile boyanması güzel olacaktır.
Bakınız yukarıdaki resimde seyircilerin ayaklarının bastığı prekast zeminin ''AÇIK MAVİ'' olduğunu hayal edin.
''Açık Mavi'' Prekastların üzerine ''KOYU BORDO'' koltuklar monte edildiğinde çok hoş bir görüntü ortaya çıkacaktır.
Böylece hem arkadaşların istediği ''Ferahlık'' hem de bizim söylediğimiz ''Boğucu'' koltuklarımız olur.
Ayrıca ''Bordo&Mavi'' karışımını hissetmiş oluruz.
Çok hoş bir detay olabilir. Dikkate alınmasını teklif ediyorum.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 14:51.
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVilla Park'ın renkleri bence fazlasıyla güzel duruyor.
Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Buna benzer fırtına temsili resimler oluşturulabilir ve türbinlerin üzerine eklenebilirEn son sarman61 tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 15:00.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Kendi adıma konuşmam gerekirse Manchester City'nin açık mavi koltuklarının fotoğrafını gösterdim
Yeni stad ne için yapılıyor? Komforu arttırmak için. O zaman benim oraya gelen taraftarımı neden boğucu bir renk karşılasın? Açık mavi karşılasın ki içi huzur dolsun, umut dolsun, çoşkusu artsın. Boğucu hava yaratmak istiyorsanız bu seyirciyle olur, organizasyonlarla olur, ama koyu bordoya bakıp futbolcular bunalıma girecek diye neden kendi içimizi de sıkalım? Çok boğucu diye düşünüyorsak rakip soyunma odasını koyu bordoya boyayalım. Ayrıca fotoğraflarda mavi tonunu eleştirirken koyu bordoyu temsilen atılan fotoğraflar kırmızı, koyu kırmızı, tam bordo bile değil. Koyu bordomuz, resmi rengimiz ama çoktan unutuldu. Bu renkleri geri getirmeliyizTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Tüm tribün koltukları açılır kapanır olması lazım...
Böylelikle taraftarlar koltuğa ayakları ile çıkılmaması gerektiğini anlamaya başlar...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Ynt: BMN Akyazı Stadyumu Koltuk Tasarımı Fikirlerini Raporluyor !
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm tribün koltukları açılır kapanır olması lazım...
Böylelikle taraftarlar koltuğa ayakları ile çıkılmaması gerektiğini anlamaya başlar...
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm tribün koltukları açılır kapanır olması lazım...
Böylelikle taraftarlar koltuğa ayakları ile çıkılmaması gerektiğini anlamaya başlar...
Ayakla basmak değil de oturup kalkarken kırılır.
Kıracak gücüm olsa kendimden bile korkarım. Maç izlerken çileden çıkıyorum bazen
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO koltuklar kırılır bence gerek yok. Asi ve son derece tansiyonlu insanlarız.
Ayakla basmak değil de oturup kalkarken kırılır.
Kıracak gücüm olsa kendimden bile korkarım. Maç izlerken çileden çıkıyorum bazen
Çök çök çök yerine gerektiğinde ayağa kalksa yeter... Ama, bunun için de zemini kullanmak lazım, kotukları değil...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum