Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akçaabat Sebatspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sebat'ta Ali Kemal Başaran devri
    Akçaabat Sebatspor'da bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da, Ali Kemal Başaran başkanlığa seçildi. Tek listeyle girilen seçimde başkan seçilen Başaran, kulübü sıkıntılı durumdan kurtaracaklarını söyledi.

Uzun süredir maddi sorunlarla boğuşan Akçaabat Sebatspor Kulübü'nde alınan kongre kararı sonucunda, yoğun uğraşlar sonrası ikna edilen eski başkanlardan Ali Kemal Başaran, kullanılan 102 oyun hepsini alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Seçim sonrası bir konuşma yapan Başaran, ilk işlerinin Sebatspor'u bulunduğu kötü durumdan kurtarmak olduğunu belirterek, "Kulübü çok zor bir durumda yoğun baskılar sonucu devraldık. Benim durumum şuan başkanlık için müsait değildi. Aday olmayı hiç düşünmedim. Ama Sebat sevgisi ve gelen baskılar sonucu görevi kabul ettim. Artık birlik olup tüm sorunların üstesinden gelmemiz gerekiyor. Herkes maddi manevi elinden geliyorsa ortaya koymalı. Bu yükü kaldırmak kolay olmayacak. Fedakarlık şart. Benim için Akçaabat sebatspor'da başkanlık yapmakla yöneticilik yapmak aynı şey. Yeter ki bu kulübe hizmet vereyim. Camiadaki herkes yeni bir savaşa olsun. Savaşta mücadele edenlerin hepsi birer kolordu komutanıdır. Amacımız bu kulübü ligde tutup. Her yönden rahat ettirmek" dedi.

TRABZONSPOR AĞABEYİMİZDİR

Trabzonspor'la her konuda fikir alış verişinde bulunacaklarını dile getiren Başaran, "Ben önce Trabzonsporluyum. Trabzonspor aynı zamanda Akçaabat Sebatspor'un ağabeyidir. Her konuda onlardan fikir alacağız. Ben Sebatspor'un Trabzonspor'un alt yapısı olmasını istiyorum. Bordo - mavili yönetimle hocadan futbolucuya kadar her konuda fikir isteyeceğiz ona göre hareket edeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan Akçaabat Sebatspor'un toplam borcunun 4. 5 milyon YTL olduğu bu rakamın 1 milyon 684 bin YTL' sinin acil olarak ödenmesi gerektiği açıklandı.

Akçaabat Sebatspor başkanlığında girilen seçimde yönetim şu isimlerden oluştu; Süleyman Hacısalihoğlu, Temel Kazancıoğlu, Atalay Armutçu, İdris Köse, Ender Yığcı, Muanmmer Ertuğrul, Hacı Salih Cihan, Güven Hacısalihoğlu, Osman Nuri Bıçakçıoğlu, Mehmet Emin Özer, Suphi Çolak, Abdullah Ertem, Ahmet Bıyıkoğlu, Ömer Tayyar Usman, Yaşar Sivrikaya, Sadettin Erbaşaran, Hayri Güner, Kemal Sivrikaya, Sinan Ekim.
    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• altaya 2-0 yenildi
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Sonunda Sebat Gençlik'te istenen türden bir yönetim başa geldi... Parazitler kulüpten uzaklaştırıldı. Yönetim kurulunda benimde bizzat tanıdığım çok güçlü insanlar var. Selami Yardım destekli bir yönetim kurulu oluşturuldu. İnşallah, Sebatspor yine güçlenecek ve tekrar süper lige dönecek...

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          altaya 2-0 yenildi
          Saol sebat .İkinizinde birbirinizden aşağı kalır yanınız yok
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Akçaabat Sebatsporumuz inşallah bu sene ligde kalır yeni yönetimiyle...

Yorum

• A.Sebatspor'un yeni başkanı Ali Kemal Başaran oldu
              -1461 TRABZON-

Yorum

• peki bu borçlar ödenecek maça çıkmayan oyuncular tekrar geirilecek ve bu takım hak ettiği yere gelecek mi?
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• arkadaşlar bence tren kaçmıştır artık.2b nin planları yapılmaya başlansın
                  Runjeeee Runjeee Runjeeeeeeeee

Yorum

• insallah ligde kalmayi basarirlar yeni baskan ve ekibi hayirli olsun.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• BAŞKANLIK ÖYKÜSÜ
                      Cumhuriyet ile yaşıt olan tarihi Akçaabat Sebatspor kulübü var olmak veya yok olmak anlamı taşıyan keskin virajı alnının akıyla geçerken, son geceye kadar ısrarla aday olmak istemeyen ancak sonunda Akçaabat Sebatspor başkanı olan Ali Kemal Başaran, adaylık hikayesini ve son gecede yaşadığı birbirinden ilginç anıları anlattıSon geceye kadar başkanlık yapmayı hiç düşünmediğini ifade eden Ali Kemal Başaran, .....
                      devamı >> http://www.sebat1923.com/main.phtml.htm
                      __________________________________________________ _____
                      GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
                      Akçabaat Sebatspor'un yeni yönetimi görev dağılımını gerçekleştirirken Asbaşkanlığa Temel Kazancıoğlu getirildiAkçaabat Sebatspor’da yeni yönetim ilk toplantısını yaptı.
                      İlk toplantıda ..... devamı >> http://www.sebat1923.com/main.phtml.htm
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Akçaabat Sebatspor'da Telekom mesaisi..

Türk Telekomspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Akçaabat Sebatspor, Üçüncü Lig 2. Grup ekiplerinden Araklıspor ile yaptığı hazırlık maçında rakibiyle 3-3 berabere kaldı..

Yeni başkan hayırlı olsun...

Yorum

• Mehmet Yılmaz Sebat'a

Mehmet Yılmaz’ın büyük olasılıkla devre arasında kadroya katılacağı belirlendi .
                          Yaklaşık bir buçuk aydan bu yana Akçaabat Sebatspor’la idmanlara çıkan Kırmızı-Beyazlı eski futbolcu Mehmet Yılmaz’ın.. devamı için >> http://www.sebat1923.com/main.phtml.htm
                          __________________________________________________ __
                          Özak'la buluşma

Ayağının tozuyla Başkent’e giden Başkan Başaran, Faruk Özak’la bir araya geldi. Türk Telekomspor maçı öncesinde yapacağı ödemeyle birlikte moral motivasyonu arttırmayı hedefleyen Kırmızı-Beyazlılar, bir yandan da kaynak arayışlarını sürdürüyor Göreve geldikten bir gün sonra Başkent’e çıkarma yapan Akçaabat Sebatspor’un yeni başkanı ..... devamı için >> http://www.sebat1923.com/main.phtml.htm

Sözleşmelerini tek taraflı fehseden Muhammet, Selim ve Metin yeni yönetim tarafından yeniden kadroya kazandırılacakAkçaabat Sebatspor’da yaşanan sıkıntıların aşılması için oluşan yeni yönetim düğmeye bastı. İlk olarak futbolcuları maddi açıdan rahatlatmak isteyen Kırmızı-Beyazlı, yönetim sözleşmelerini tek taraflı fesheden Selim Akbulut, Muhammet Reis ve Metin Tuğlu’yu da yeniden takıma kazandırmayı hedefliyor. Kongre öncesinde ... devamı için...>> http://www.sebat1923.com/main.phtml.htm
                          __________________________________________________ __
                          Maç Siteden Canlı
                          Türk Telekomspor'la Fatih Stadı'nda oynayacağımız müsabakayı sitemizin canlı yayın bölümünden Cumartesi saat 13.30 itibariyle dakika dakika takip edebilirsiniz.

www.sebat1923.com
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• maça kaldı 5 dakika. haydi sebatspor budefa güldür yüzümüzü. Yeni yönetimin gelmesi inşallah takımada moral olmuş olur. bugünki maçı kazanacağız inşallah.
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• 2-0 öndeyizz.

Yorum

• hadi cocuklar alin bu maci
                                Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

Yükleniyor...
                                X