kim ne derse desin Hüseyin ne kadar iyi niyetle oynasa oynasın beu adam bu takımdan gitmeli.Adın hıdır elinden gelen budur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Haber Tarihi : 2006-10-04
HÜSEYİN 6 MİLYON EURO
FATİH GİBİ
Trabzonspor'da Yönetim, Hüseyin'in transferinde tok satıcı rolünde. Sezon başında Bordo-Mavili takımdan Fatih Tekke'yi alan ve şimdi de gözünü Hüseyin'e diken Zenit'in teklifine şimdilik soğuk gibi görünen Yönetim, herşeye rağmen devre arası için kapıları kapatmıyor. Oyuncunun konsantrasyonunu bozmamak için kamuoyuna 'Satmayacağız' mesajı veren yönetimin, içerde Fatih gibi rekor bir ücretle satışa onay verme eğilimi var.
FİYAT BELLİ
7.4 milyon EURO'ya Fatih'i satan Yönetimin, Hüseyin'in satışına ise 6 milyon EURO'dan aşağıya onay vermeyecek. Zenit'in Fatih'in performansından sonra Hüseyin içinde kesenin ağzının açılma eğliminde olması da yönetimin elini güçlendiriyor. Yönetim, Hüseyin'in satılması durumunda orta sahaya kaliteli bir takviye yaparak, Milli oyuncunun açığını kapatmayı planlıyor. Yönetim, pazartesi günkü toplantısında Hüseyin'in trans
ferini masaya yatıracak.
ALLAHIM YARABBİM MÜBAREK RAMAZAN AYININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU HABERİN GERÇEKLEŞMESİNİ SAGLA YARABBİM ....
BUNDAN DAHA GÜZEL BİR HABER OLAMAZ ...
Yorum
-
ALLAHIM YARABBİM MÜBAREK RAMAZAN AYININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU HABERİN GERÇEKLEŞMESİNİ SAGLA YARABBİM ....
BUNDAN DAHA GÜZEL BİR HABER OLAMAZ ...[/QUOTE]Amiiiiiiiinnnnnnnnnn... Umarım asparagas değildir haber..
Yorum
-
Hüseyin 2 sezon önce iyiydi. Ama gecen seneden beri acayip bir düsüste. Sanki hatir icin oynuyormus gibi.. Zenit eger teklifinde israrliysa, gerekirse bonservisinden de indirim yapilip gönderilmesinden yanayim!Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!
N. F. Kısakürek
Yorum
-
sarsari61
Daha Bitmedi
Hüseyin ön kesici diye takıma koymuşuz.Acaba takım ön kesicili mi oynuyor.yani dizilişi ona göremi.dörtlü defans fatih stefanov,mustafa keçeli veya murat ocak,musa veya ferhat ve son maçta gördük ki ikiside çıkarsa hasan....orta saha marcelinho,musa veya ferhat sağ tarafta oynuyorsa hasan,serbest adam gökdeniz ve musa sağ kanat başlıyorsa maca ferhatta orta sahada ve ileride ersen şimdiye kadar 9 futbolcu saydık kaleci 10...kaldı bir kişi ve buda takımın kesicisiallahım sen gör yarabbi defansı geçtik onlar zaten doğal kesici..kesmeseler zaten defans olmazlar...orta saha diye oynatılan hasan defans özelliği var ki kırmadığı adam yok..ferhat oynadığı sürece defansa yardım ederim diye ölüyor..oldumu 6 tane defans özelliği olan adam bir de üzerine hüseyini koydunmu 7 kaleci 8 kaldı 3 kişi ki bunlardan marcelinho da gerilere kadar geliyor yeri geldiğince ve kaldık gökdenizle ersenin eline..ikisi iyiyse takım gol atıyor..son zamanlarda gördüğünüz gibi kötüyse allaha emenet..allahım yarabbim ortasaha oynayan hüseyinin hangi özelliği takıma fayda sağlıyor şimdi..top kesiyor diyorsunuz 4 lü defans niye yapıyor takım..o yetmiyor hüseyin rahat etsin diye bire birde çok iyi adam kıran hasanıda yanına veriyorsun ki ilk önce hasan hırpalasın hüseyin top kessin.. o yetmiyor oyun iyi kurulamadığı için ferhatıda hüseyinin yanına veriyorsun kidefansla forvet bağlantısını yapsın hüseyin rahat etsin. o da yetmiyor ferhatı çıkarıp polonyalıyı koyuyorsun takıma ki defansla forvet bağlantısını kursun..o da yetmiyor musayı çıkarıyorsun hasanı sağa çekiyorsun ileri bir forvet takviyesi daha yapıyorsun ve sonra geriden şişirme toplarla erseni görmeye çalışıyorsun ve o da diğer forvete indirsin ki gol atsın...bütün bu senaryo içinde hüseyinin görevi ne...top kesmekse takımın yarısından fazlası bunu yapıyor.marcelinho da dahil..oyun kurmaksa öyle bir kabiliyeti zaten yok..3 m yanına top atmakla oyun kurulmaz. pas oranı çok yüksek diyen arkadaşlar...pas oranı yüksek olan bir kişi senede en az 10 asistle oynarki hüeyinin assistini hatırlayan varmı.şu gölüde attırdı dediğiniz bir jenerik aklınıza takıldımı..bu topcuyamı pas yüzdesi çok fazla diyorsunuz..allah aşkına mantıklı bir şeyler söyleyin... en son 30 metreye ne zaman isabetli pas yapmış..eskiden uzun top lar atıyordu.. baktı ki yerini bulmuyor şimdi onuda denemiyor..futbolculuk markaj altındaki topcuya pas atmak demek mi..sonrada attığı pası markajdaki topcu ne yapacak diye seyretmek demek mi..gidin allah aşkına bize hüseyini topcudiye tanıtmayın..birde yüreğini koyma meselesi var..yüreğini koyan topcu sezonda en az iki dfa kafası yarılır ki o boyda bir topcunun şimdiye kadar kafasında bir çizik yok hayret..yüreğini koyan topcu sezonda en az bir defa sakatlanır ve 15 gün oynayamaz ki hüseyinin sakatlandığını hatırlayan varmı...yürek işinide bize yutturmayın...yüreğini koymak demek tekmeye kafasını sokmak demek ki hüseyin elini dahi sokmuyor..gitsinde başka taraflarda yüreğini ortaya koysun...yüreği varsa trabzondan gider ve bir dahada dönmez...
Yorum
-
Hüseyin
Hüseyin bütün topları aldı oyuna soktu mu?
Yahu adam şimdiye kadar hangi maçta topu oyuna sokmuşki A.Gücü maçında bütün topları oyuna soktu diyorsun be kardeşim sen hangi maçı seyrettin veya Hüseyinle başkasını mı karıştırdın Allah aşkına.
İnadına konuşmayın lütfen ben Hüseyin çok iyi dedikleri dönemde 2-3 yıl öncesinde dahi arkadaşlarla tartışıyordum bu adam Trabzonsporda oynayamaz diye ama gelin görünki bugün benim düşüncemde çok arkadaş varmış.
Ben Hüseyine kızmıyorum çünkü O da ekmek parasında asıl kızdığım onu bu takımda oynatanlar ve Milli takıma çağıranlar.
Yorum
-
Ne Bonservisi
Satmayacağız demek ne demek
Adamlar istiyor işte hemde paraylaValla bana sorsalar para mara istemez alın gidin derim.
Bence Hüseyini Zenit istemiyor Fatih TEKKE istiyor.Onunda istemesinin tek sebebi vardır bence bir an önce Trabzonspor ve biz taraftarlar kurtulsun diye.
Bakarsınız adamlar ciddi değildir aslında bu işin üzerinde durmak lazım hemen şimdiden ayarlamaları lazım hatta bence 6 milyon euroya Hüseyin+Hasan+Çağdaş verin gitsin haa bunların gitmesini istemeyeler varsa onlarda gidebilir.
Bize Hüseyin ve Hasan yetmezmiş gibi Çağdaş'ı da nereden aldılar anlamakta mümkün değil ya neyse.
Yorum
-
TRT3 maçı tekrar yayınladımı?
yayınlamadıysa tavsiyem,önyargılarınızdan uzak tekrar izlemeniz...
şunu anlamamakta ısrar edenlere;''bir takımın galibiyeti yada mağlubiyeti bir kişinin sırtında değildir,maçlarda öne çıkan isimler herzaman olacaktır.....''
ankaragücü maçının öne çıkan ismi hüseyinmidir?
bence değildir,maçın öne çıkan ismi milan stepanovdu...artı ve eksileriyle.......
biraz vicdan lütfen...
özellikle son 20 dakikada hasan ve ferhatın çıkışından sonraki bölümde bence hüseyin çok mücadele etti,ayakta kaldı...benim gözlemim budur...
hüseyin kardeşim bir çift sözde sana söyleyeceğim;belliki bu yazılardan etkileniyorsun..belliki bu yazıları okuyorsun yada bu tip haberler sana ulaşıyor...sana güvenmeye devam eden tek kişide kalsa sen o kişiyi düşünerek mücadelene devam et...
en azından hocaların sana güveniyor...güvenini yitirmede ne yaparsan yap!
Yorum
-
Aynı maçları mı izliyoruz şüpheliyim açıkcası
İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kardesim senle bordox arkadasımızı çok yakından takip ediyorum hakikaten siz bu adamı körü körüne savunmada diger renkdaşlarımdan 1 2 hatta 3 gölek üstünsünüz çünkü onlar bu maçtan sonra en azından sesini çıkarmadı kötü oynadı diyemedi ama savunmadıda siz hala savunuyosunuz ilginç!!!!
bu adam dün 6 pastan gol atamadı bu ön liberonun görevi kalecinin görevi orta sahanın göre ve hatta top toplayıcının görevi!!!6 pastan gol nasıl kaçar ilginç çok ilginç hadi tamam kaçtı dünyada örnekleri varhadi onuda geçtim yedigimiz 2 goldede bariz hatası var 3 metre önündeki adama topu çarptırması büyük kabiliyet!!!ilkindede hüseyinin bulundugu grubu kör dügümü yaptı ceyhun!!!çok iyi kesici ya koskoca takımınların ataklarını kesen hüseyinle ceyhun oyun oynadı resmen!!!!
ya kardesim hertopu geri oynuyo yani rakip futbolcuların olmadıgı yerlere oynuyo!!nasıl olurda top kaybetmesini beklersiniz anlamak mümkün deil ortasahadan defansa atılan topu rakip takım nasıl kapsın??bırakın ALLAH askına yaaaa!!!!!üstelik bu pasların takımada zerre kadar yararı yok!! üstelik onun geri oynadıgı toplar sayesinde defans baskı aldında dandun top oynuyor bunların bi çoguda rakipte kalıyor!!!!oyun kuruyomusya kardesim valla sizinle farklı hüseyin izliyoruz biiz hüseyin ne zaman oyun kurmus???sen söyle o dk ları ben tek tek izlicem geri top oynamak oyun kurmak deildir!!AYAGINDAN BİRAN ÖNCE top çıkarmaktır!!!!
çok iyi top kesici dediginiz hüseyinin maç boyu kapamadıgı topu szymek oyuna girdikten sonra kaptı!!!oyun kurmaktan bahsediyosan ankaragücü maçında szymek in oynadıgı oyuna bak sonra hüseyinin oynadıgı oyuna sonra oyun kurma olayını karşılastır.topu kanatlara yayan topla birlikte ilerleyip rakibin dengesini bozan isabetli ileri toplar atan szymekmi oyun kuruyor maç boyu 1 tane olumlu hareketi olmayan hüseyinmi????
bana bu maçta hüseyinin yaptıgı 1 tane olumlu sey söyle sadece 1 tane eyvallah kardesim dicem!!!!!!!!!bu kadar olmaz yaaaaa!!!!böyle savunmak olmaz bu resmen körü körüne savunmadır!!!takımada zerre kadar yararı yoktur!!!!!
İlk golde sağ kanattan orta yapılırken karşısında 55 Stepanov vardı numaralar karıştı sanırım oruçtan diyeceğim iftardan sonraki maçta nasıl olur.
İkinci golde yine Ceyhun bizim sağ kanatta resital yaptı karşısında Stepanov,Fatih kademelerinde Musa vardı en son yanlış hamleyi Mustafa yaptı ama Hüseyin suçlu oldu yine.
Nasrettin Hoca misali soruyorum ya bu golde suçlu Hüseyinse diğer futbolcular niye oynuyor,yok suçlu bu 4 futbolcu ise Hüseyin niye suçlanıyor.Ceyhun resital yaptığı ve ilk golün ortası sağ kanattan yapıldı aynı maçı izlediysek.
Simek'in top kapma işinede aynı oranda şaşırdım yine aynı maçı izlediysek kaptığımız topların tamamına yakınını Hüseyin aldı ve ben Simek'in top kaptığını görmedim bir iki tane varsa da kaçırmışım.
Evet sahada çok fazla defansif yönlü adam vardı ama yediğiiz goller o kadar aptalca gollerdi ki bunu nasıl yorumlayacağımı şaşırdım.Böyle goller ya kendine güvenden kaynaklanır ya da rakibi beceriksiz sanmaktan başka açıklaması olmaz.
Adam gol kaçırsa suçluyorsunuz demiyorsunuz ki Hüseyin gol pozisyonuna girdi veya şut çekti şutun gittiği yeri eleştiriyorsunuz iyi niyetle yaklaşıp adam bir şeyler yaptı veya eskiye göre ofansif yönde çalıştı.
Yok ne varsa Hüseyin yaptı.
Bende bu anlamsız tartışmanın bir parçası olmaktan bıktım ama eğer Hüseyin kötü oyadı diyorsanız Perşembe günü verilecek tekrarını izleyin lütfen özellikle 2.yarı nerdeyse tüm topları kesti ve oyuna soktu.Yediğimiz gollerde adamın suçu yok.
Ama maç başlığında daha golleri bile izleyememiş arkadaşlar Hüseyin'e sallamış.
Ya Hüseyin sizin günah keçiniz mi?Nedir bu adamın suçu ne yapsa ağzınızdan Hüseyin lafı çıkmaz.
İnşallah Zenit'e gider adamlarda görüyor kimin ne yaptığını önce Fatih'i aldılar şimdi de Hüseyin'i almak istiyorlar.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
sarsari61
biz ankaragücünü demiyoruz...
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRT3 maçı tekrar yayınladımı?
yayınlamadıysa tavsiyem,önyargılarınızdan uzak tekrar izlemeniz...
şunu anlamamakta ısrar edenlere;''bir takımın galibiyeti yada mağlubiyeti bir kişinin sırtında değildir,maçlarda öne çıkan isimler herzaman olacaktır.....''
ankaragücü maçının öne çıkan ismi hüseyinmidir?
bence değildir,maçın öne çıkan ismi milan stepanovdu...artı ve eksileriyle.......
biraz vicdan lütfen...
özellikle son 20 dakikada hasan ve ferhatın çıkışından sonraki bölümde bence hüseyin çok mücadele etti,ayakta kaldı...benim gözlemim budur...
hüseyin kardeşim bir çift sözde sana söyleyeceğim;belliki bu yazılardan etkileniyorsun..belliki bu yazıları okuyorsun yada bu tip haberler sana ulaşıyor...sana güvenmeye devam eden tek kişide kalsa sen o kişiyi düşünerek mücadelene devam et...
en azından hocaların sana güveniyor...güvenini yitirmede ne yaparsan yap!
Yorum
-
İlk olarak sarsari61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım biz ankaragücü macından bahsetmiyoruz..biz bütün maclardan bahsediyoruz..sen herhalde mac izlemiyorsun..veya maca gitmiyorsun..veya alıcı gözle bakmıyorsun..veya hayatında futbol oynamadın..hangisidir bilmem ama hüseyinin toptan anlamadığını kestiremiyorsun..gelen hoca kaptandır diye maca sokmak için çırpınıyor..kırmızı kart gördü gs macına çıktık ve bugün ardayı yere göke sığtıramayan basın o gün ardanın hiç bir şey yapamadığınıda gördü..bu hüseyin olmadan oldu..çokta güzel oldu..nice hüseyinsiz günlere..kardeşim öyle bir topcu takımda istemiyorum...
Bütün maçlarda oynayan Hüseyin ve gs maçında oynayanlarda Ag maçında oynadı.Ne oldu bir Hüseyin geldi diye bildiklerini unuttular mı?
Bence senin futbol izleme olayın Hüseyin ne yaptıdan ibaret.Kusura bakma ama ancak bu kadar ön yargılı olunabilir.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni takdir ediyorum açıkcası.İnatla ve inatla Hüseyin'e hata bulacaksın.Hatta yediğimiz gollerin faturası bile artık bu adama çıkarılır oldu.
İlk golde sağ kanattan orta yapılırken karşısında 55 Stepanov vardı numaralar karıştı sanırım oruçtan diyeceğim iftardan sonraki maçta nasıl olur.
İkinci golde yine Ceyhun bizim sağ kanatta resital yaptı karşısında Stepanov,Fatih kademelerinde Musa vardı en son yanlış hamleyi Mustafa yaptı ama Hüseyin suçlu oldu yine.
Nasrettin Hoca misali soruyorum ya bu golde suçlu Hüseyinse diğer futbolcular niye oynuyor,yok suçlu bu 4 futbolcu ise Hüseyin niye suçlanıyor.Ceyhun resital yaptığı ve ilk golün ortası sağ kanattan yapıldı aynı maçı izlediysek.
Simek'in top kapma işinede aynı oranda şaşırdım yine aynı maçı izlediysek kaptığımız topların tamamına yakınını Hüseyin aldı ve ben Simek'in top kaptığını görmedim bir iki tane varsa da kaçırmışım.
Evet sahada çok fazla defansif yönlü adam vardı ama yediğiiz goller o kadar aptalca gollerdi ki bunu nasıl yorumlayacağımı şaşırdım.Böyle goller ya kendine güvenden kaynaklanır ya da rakibi beceriksiz sanmaktan başka açıklaması olmaz.
Adam gol kaçırsa suçluyorsunuz demiyorsunuz ki Hüseyin gol pozisyonuna girdi veya şut çekti şutun gittiği yeri eleştiriyorsunuz iyi niyetle yaklaşıp adam bir şeyler yaptı veya eskiye göre ofansif yönde çalıştı.
Yok ne varsa Hüseyin yaptı.
Bende bu anlamsız tartışmanın bir parçası olmaktan bıktım ama eğer Hüseyin kötü oyadı diyorsanız Perşembe günü verilecek tekrarını izleyin lütfen özellikle 2.yarı nerdeyse tüm topları kesti ve oyuna soktu.Yediğimiz gollerde adamın suçu yok.
Ama maç başlığında daha golleri bile izleyememiş arkadaşlar Hüseyin'e sallamış.
Ya Hüseyin sizin günah keçiniz mi?Nedir bu adamın suçu ne yapsa ağzınızdan Hüseyin lafı çıkmaz.
İnşallah Zenit'e gider adamlarda görüyor kimin ne yaptığını önce Fatih'i aldılar şimdi de Hüseyin'i almak istiyorlar.
kardesim senin yorumlarını ciddi şekilde azım açık okuyorum ya hüseyin hangi topu kapmıs ALLAhını seversen?maçın tekrarını sen izle bence 1 elin parmaklarını geçiyormu_?üstelik yaptıgı gereksiz fauller yüzünden takım bir çokta duran top yedi!!!!!hüseyini kaçırdıgı golden sonra ofansif futbol oynadı yazabilicek kadar gözlerin kapalı maç izledigin belli!!!hüseyin her duran topda ileri çıkar bundan önce çıktıgı gibi sans!!!top önüne düstü yetersizligi ortaya çıktı bu kadar basit yoksa hüseyin 3 kişinin üzerinden sıçrayıpta topa vurmadı herhalde!!!!!!üstelik yedigimiz gollerdede hatası yok demişsin ya 1.golde 3 metre önündeki adamın sırtına çarptırdı topu sonra döndü ve gol oldu ALLAH aşkına kardesim nasıl suçu yok!!!!!??tekrarını izle bence 2golde de herkes kadar suçu vardı tekrar izlersen onuda görebilirsin!!!Bırakın bu hüseyin sevdasını ilk defa bir TRABZONSPOR futbolcusu yüzünmden maç izlerken rengim degişir oldu sinirleniyorum azımdan kötü laf çıkmasın diye kendimi sıkar oldum!!!!ya aynı adamı izleyip bu kadar farklı tepkiler vermek çok ilginç üstelik sen ve diger arkadas hariç herkes gitmesi için yalvarıyor(gitmesini istiyor demiyorum dikkatini çekerim YALVARIYOR!!!)hepimiz TRABZONSPORun kötülügünü istiyoruz bi sizmi iyiligini istiyosunuz.bide şey dicem hüseyinin en olumlu pas atan en iyi oyun kuran adam oldugunu iddaa etmişsin lüften bu istatistiklere hangi kurumdn veya hangi internet sitesinden ulastıgını yazarmısın!!!böyle istatistik tutulmaz kardesim bu adam resmen takımın içine okuyor!!!!
Yorum
-
bizde ankaragücü maçından bahsediyoruz kardeşim,daha öncekileri vede geneli zaten tartışıyoruz kardeşim..
bana yönelttiğin ve izlemiyorsun?kestiremiyorsun?bakmıyorsun?futbol oynamadın? türü yaklaşımlarını yazdığın yazının içeriğine bakarak anlayışla karşılıyorum...
gs maçında arda o takımın en iyisiydi...ben öyle hatırlıyorum...arda hep iyi..Allah daha iyi eder inşallah,karakteride güzel...umarım öylede kalır...
senle aynı maçları izlemediğimiz konusunda senle aynı fikirdeyim...
hüseyinin toptan anlamadığını,kaptan olduğu için oynadığını düşünmek ve bunu yazıya dökmek gibi bir tarzı olan arkadaşlarımla futbolu konuşmak istemiyorum...bağışla..
hüseyin bu yıl kaptan oldu,ama senelerdir takımda hemde ilk 11 de...buda bir başka çelişkinizdir belirtmek istedim...
saygıylaİlk olarak sarsari61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım biz ankaragücü macından bahsetmiyoruz..biz bütün maclardan bahsediyoruz..sen herhalde mac izlemiyorsun..veya maca gitmiyorsun..veya alıcı gözle bakmıyorsun..veya hayatında futbol oynamadın..hangisidir bilmem ama hüseyinin toptan anlamadığını kestiremiyorsun..gelen hoca kaptandır diye maca sokmak için çırpınıyor..kırmızı kart gördü gs macına çıktık ve bugün ardayı yere göke sığtıramayan basın o gün ardanın hiç bir şey yapamadığınıda gördü..bu hüseyin olmadan oldu..çokta güzel oldu..nice hüseyinsiz günlere..kardeşim öyle bir topcu takımda istemiyorum...
Yorum
-
sarsari61
daha önceki yazdığım yazıyı okuda konuş..
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün maçlarda oynayan Hüseyin ve gs maçında oynayanlarda Ag maçında oynadı.Ne oldu bir Hüseyin geldi diye bildiklerini unuttular mı?
Bence senin futbol izleme olayın Hüseyin ne yaptıdan ibaret.Kusura bakma ama ancak bu kadar ön yargılı olunabilir.
Yorum
Yorum