Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samet Aybaba Trabzonspor'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah'tan ümit kesilmez...
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• ya öle küfrediyorum ki..
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Duyan da küçük bir klupten büyük bir klube gitti sanır.Samet para,pul,büyüklük vs için kimseyi satmaz.Karakterli adamdır,beğenmediği ortamda istifasını basar gider...
        daha neyi bekliyo bassin istifayi simdi kimse istemiyo
        istenmedigin yerde durmayacaksin

Yorum

• bu bir şaka olmalı. madem güveniyorlar neden bir yıllık sözleşme imzaladılar.

Yorum

• bu istemezukçular herzaman varır. onu istermisin istemezuk gs'li. bunu istermisin? istemezuk fb'li. lütfen bırakın bu işleri artık. o zaman gökhan ünalı, serkan balcıyı, songu, vs gönderelim. onlar trabzonsporlumu?

samet hoca iyi iş çıkaracak. en azından ersun hocadan çok daha iyi işler yapacak. göze hoş gelen futbol oynayacağız. bu konu kilitlenmezse bende samet hocayı destekleyenler konusu açacağım.

Yorum

• İlk olarak Bulut61-34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lig sıralamasına bakarsan Ersun Yanal'ın geçmişine bakmanızı öneririm.
              son sezonun mu?
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Elinizi vicdanınıza koyun ve kendi kendinizi yargılayın acaba ben takımıma zararmı veriyorum yoksa iyilikmi yapıyorum?
                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Ankette beklediğimden düşük oy yüzdesi var Olumsuz buluyorum diyenler için.

Yorum

• Sadri başkan açıklamaya çalışmış ama olmamış . Samet Aybaba'yı kimse açıklayamaz .

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hala Şenol hoca'ya kaşla göz arasında nasıl giydirirm hesabı yapanları havale edecek tek makam kaldı; Allah...

Yahu Can, hiç mi takip etmiyorsun süreci? Bu bir Özkan Sümer projesidir. Doğru yanlış? Bunu anlamak için erken. Ama saha içi adına Samet Aybabayı eleştirecek bir durum yok...Makul ifadelerle olduğu sürece gelmemesine yönelik tepkileri imza atılana kadar anlamlı bulurum. Ancak ince bir çizgi var. Tepki dili...
                      Erdal abi, Ersun hoca gitmiş hala Ersun'a giydirenler var yau...

Ersun Yanalcı bu forumda yok ama anti-Ersun Yanal'cılar var maalesef...
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Trabzonizm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        facebookda grup kuruldu arkadaslar aybaba trabzona yakismaz diye üye olun her platformda gösterelim tepkimizi
                        ben de sizin gibi taraftar istemiyorum diye grup kuracağım !

lanet okumaya başlayacağım sonunda.
                        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ankette beklediğimden düşük oy yüzdesi var Olumsuz buluyorum diyenler için.
                          Evet.

Kararsızım seçeneği eklenmeseydi keşke.

Yorum

• İstemiyorum......
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Daha düne kadar kulüp kulüp dolaşan Samet Aybaba'ya mı kaldık Sadri Başkan?

Bu hiç olmadı Başkan bu hiç olmadı.
                              Bordomavi.net

Yorum

• Küstüreceksiniz başkanı.. 2. Nuri Albayrak dönemi başlayacak sonra..
                                Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim