Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Vatan Hainliği İçin Faks Çekecek Üyeler Aranıyor - İnternet Üzerinden Ücretsiz!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

operasyon tamamdır.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

İlk olarak mavidere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir arkadaş metni ve gönderilecek numaraları bana bildirirse ben de göndermek istiyorum.
      Özelden Mail adresinizi gönderirmisiniz. Mesaj yolladım.
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Yüklenelim renkdaşlar , bu sürece katkı sağlayabilecek her ihtimal değerlendirilmeli.
        Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
        Hz. Ömer.

Yorum

gönderildi

Yorum

Özelden ben de bekliyorum
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Gönderildi mailler.
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

bana da bi mail. hain olalim

Yorum

Ben de gönderdim.

Metin "Dear Mr. Garcia" ile başlıyor. 2 farklı kuruma gönderildiği göz önüne alınırsa "Dear Sir" ya da "Dear Sir or Madam" şeklinde düzeltilip gönderilmesi daha uygun gibi. Tabi iki kurumda da Garcia adında bir yetkili abi varsa bilemem
                  En son mavidere tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 19:23.
                  TIGER WILL ROAR

Yorum

gönderildi.

Yorum

• İlk olarak mavidere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Metin "Dear Mr. Garcia" ile başlıyor. 2 farklı kuruma gönderildiği göz önüne alınırsa "Dear Sir" ya da "Dear Sir or Madam" şeklinde düzeltilip gönderilmesi daha uygun gibi. Tabi iki kurumda da Garcia adında bir yetkili abi varsa bilemem
                      garcia fifadan istifa eden savciydi
                      hazirladigi rüsvet raporu secimlerden önce fifa tarafindan yayinlanmadigindan

fifadan önce fbi da cok söz edilen bir karrieri var
                      amerikanin elit collegelerinden hatirlamadigim birinde hukuk okumusdu

eger gönderdigimiz garcia o garciaysa

En son selcuk tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 17:54.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Vatan Hainliği İçin Faks Çekecek Üyeler Aranıyor - İnternet Üzerinden ÜCRETSİZ...!

Sağdaki uygulamayı indirenler günde bir tane faks gönderebilirler. Elimizdeki üç numaraya da üç günde gönderebildim ama her gün bir fax almak durumunda kaldılar. Aynı uygulamayı indirip, gönderebilirsiniz. Her gün uğraşsınlar zurnalar.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sağdaki uygulamayı indirenler günde bir tane faks gönderebilirler. Elimizdeki üç numaraya da üç günde gönderebildim ama her gün bir fax almak durumunda kaldılar. Aynı uygulamayı indirip, gönderebilirsiniz. Her gün uğraşsınlar zurnalar.
                          Eyvallah İbrahim. Ben de şimdi işten fırsat bulup faks atamıcam heralde net üzerinden nasıl yaparız dicektim
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Faks için detaylı bilgiler verilmiş zaten. Sağolun beyler.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• SENT FROM
                              +1 415-484-7068
                              DOCUMENT ID
                              1131502b1cddaafef771952499292e53e23b0dea

her yemekten sonra tok karnına...
                              Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                              Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                              Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bu baslik yukarda tutulmali. herkes yollasin

Yorum

Yükleniyor...
                                X