Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haftanın Konuğu | ilker

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haftanın Konuğu | ilker

Birbirimizi daha iyi tanımak, BMN ortamını daha da samimi yapmak amacıyla başlatılan ve unutulan uygulamayı geri getiriyorum izninizle.

Her hafta bir üyemizi burada konuk ederek onunla bir nevi ropörtaj yapacağız. Herkes çok fazla özele inmeden konuğumuza merak ettiklerini sorabilir.

Bu haftaki konuğumuz ilker

Klasikleşmiş başlangıç soruları ;

Doğum tarihiniz?
    Nerelisiniz?
    Nerede oturuyorsunuz?
    Okuduğunuz ve okumakta olduğunuz eğitim kurumları ?
    Hobileriniz?
    İlişkiniz var mı ?
    Hayattaki en büyük hayaliniz?
    Hayatınızda örnek aldığınız kişi kimdir?
    En büyük takıntınız nedir?
    Yaptığınız en büyük çılgınlık nedir?
    Neden Trabzonspor?
    Neden BMN?
    En beğendiğiniz filmler?
    En beğendiğiniz sanatçılar?
    En sevdiğiniz renk?
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Tek kelime ile '' İlker' i anlat deseler???
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Doğum tarihiniz: 1 Şubat 1983
      Nerelisiniz: Trabzon
      Nerede oturuyorsunuz:Ankara
      Okuduğunuz ve okumakta olduğunuz eğitim kurumları :Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliği mezunuyum
      Hobileriniz:Sinema,Müzik enstrümanları,kitap.
      İlişkiniz var mı : Hayır
      Hayattaki en büyük hayaliniz:Gerçekten mutlu olmak
      Hayatınızda örnek aldığınız kişi kimdir:Kendi tarzım var,örnek aldığım kimse yok.Ama anneme hayranımdır.
      En büyük takıntınız nedir:Kanatlı hayvanlara karşı ciddi bir zaafım var.
      Yaptığınız en büyük çılgınlık nedir:Kaybettiğim bir iddia uğruna Şubat ayında Trabzon Kayık damında denize girmek...
      Neden Trabzonspor:Kimliğimiz,benliğimiz,karakterimiz o çünkü.
      Neden BMN: Burası en iyi arkadaşım diyebilirim.
      En beğendiğiniz filmler:Bu sorunun cevabı çok spesifik.Geniş bir zamanda daha detaylı cevaplayabilirim.
      En beğendiğiniz sanatçılar:Pentagram,Nina Simone,Glen Hansard
      En sevdiğiniz renk:Mavi
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tek kelime ile '' İlker' i anlat deseler???
        Dengesiz...
        Arafilboylu

Yorum

Ankara'nın neyini ve neresini seversin en çok?
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En büyük hayalin ?
            Favori aracın ?

Bir de abi sormadan edemicem. O çatıda wireless aramıyordun dimi

Yorum

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ankara'nın neyini ve neresini seversin en çok?

Öğrencilik yıllarımda nefret ederim Ankara'dan.Ama şimdi çok seviyorum.

Neyini seviyorum?

Aslında bilmiyorum.
              Ankara,her şeyi,her aktiviteyi rahatça elimin altında bulabileceğim bir şehir.
              Kutu gibidir.İstanbul'un o meşhur karmaşıklığı burada yoktur.Nispeten daha düzenlidir.Bu durum çok cezbediyor beni açıkçası.

Neresini severim?

Yerleşke olarak Eryaman'ı çok severim ama şehre çok uzak ve ters.Halbuki çok sakin bir yerdir ve de tam bir aile yeridir.

Ama ortam olarak Bahçeli ve Tunalı hoş yerler tabi
              Arafilboylu

Yorum

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                En büyük hayalin ?
                Favori aracın ?

Bir de abi sormadan edemicem. O çatıda wireless aramıyordun dimi
                En büyük hayalim?

Hakikaten mutlu olmak.Çok büyük ideallerim,isteklerim yok.Basit bir adamımdır.Beklentilerim küçük ve basittir.

Favori aracım?

BMW 'nin tüm modelleri

Hüsamım,eski çalıştığım yerde radyo linkleri kuruyordum.

Wireless aramıyordum yani

Oğlum zaten wireless'ı ben kuruyorum,neyini arayım
                Arafilboylu

Yorum

Memlekete temelli dönüş Düşünüyormusunuz? Düşünüyorsanız ne zaman?
                  Düşünmüyorsanız neden?
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

İlk yönetici olduğunu öğrendiğinde ne hissettin?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Memlekete temelli dönüş Düşünüyormusunuz? Düşünüyorsanız ne zaman?
                      Düşünmüyorsanız neden?
                      Aslında çok istiyordum tekrar Trabzon'a dönmek hatta denedim bunu.
                      Askere gitmeden 1 yıl önce Trabzon'da çalıştım ,yaklaşık 8 ay kadar ama yapamadım.Çok hevesliydim halbuki ama malesef bizim oranın adamıyla iş yapılamayacağını,çalışılamayacağını öğrenmiş oldum.

Zaten şu anda yaptığım işimi İstanbul ve Ankara dışında başka bir yerde yapmam mümkün değil.

Ama temelli dönüş belki eğer o yılları görürsek emeklilik yıllarımda olabilir.

Ama şimdilik böyle bir niyetim yok.....

Trabzon2dan ayağımı kesmiş değilim yalnız.Her fırsatta oraya giderim.Ailem orada sonuçta.

Ama Ankara'dan da kolay kolay kopacağımı sanmıyorum....
                      Arafilboylu

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk yönetici olduğunu öğrendiğinde ne hissettin?
                        Tepkimi biliyorsun

Daha önce bazı bilişim sitelerinde yöneticilik yapmıştım ama burası biraz daha farklı bir yer.Daha sabırlı olmak gerekiyor.Daha fazla tahammül etmek gerekiyor.

Umarım yapabiliriz

Ama normal bir üye olarak bile BMN'de olmak benim için önemli.

Buranın üstlenmiş olduğu misyonu beğeniyor ve de benimsiyorum...

Buralı olmak güzel ve de önemli....

İster yönetici olarak ister normal üye olarak....
                        Arafilboylu

Yorum

Oo merhabalar efendim.
                          En büyük hayalimiz ortakmış Ben de aynı cevabı vermiştim.
                          O zaman soru bombardımanı başlasın

Fizikten nefret eder ve hiç anlamam. Fiziği anlamak için ne yapmalıyım?

Yorum

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oo merhabalar efendim.
                            En büyük hayalimiz ortakmış Ben de aynı cevabı vermiştim.
                            O zaman soru bombardımanı başlasın

Fizikten nefret eder ve hiç anlamam. Fiziği anlamak için ne yapmalıyım?
                            Merhabalar Sibel hanım....

Çok başarılı bir öğrencilik hayatım olmadı benim üniversitede.Malum fizik mühendisliği bölümü Hacettepe'de biraz sıkıntılı ve de çok zor bir bölümdü.Kötü anılarım var,depresif dönemler yaşadım orada.

Ama özel olarak fiziğin arka planında çok önemli ,çok derin bilgiler var.

Anlamak biraz da sevmekle alakalı.

Fizik zordur ,evet.Çünkü matematiğe ihtiyaç duyarsın.İhtiyaç duyduğun matematik basit bir lineer cebir değildir.Üst düzey bir matematik lazım.Tabi herkes bu matemaytiği bilmek zorunda değil,bu işin akademik tarafı.

Fiziği sevmek lazım anlamak için.Önce bu sorunun cevabını kendine vermiş olman lazım.

Ciid motivasyon lazım fiziği anlamak için.Arka plşanda neler olduğunu görebilme yeteneği lazım.

Hani derler ya analitik düşünme yeteneği diye.Biraz bunu yapabilmek lazım....

Fiziğin,çalışarak yapılabilen bir dal olduğunu düşünenlerden değilim.

SAevmek ve de meyilli olmak lazım.Yoksa içinden çıkılmaz bir hal alır....
                            Arafilboylu

Yorum

O zaman düzgün soralım

Seni ne mutlu eder ? Mutluluk kavramın ne abim ?

Bu arada BMW konusunda katılıyorum. Hastayım gaybananın.

Yorum

Yükleniyor...
                              X