Belediyeye gidilip topluca dilekçe vermek de iyi olabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ACİL EYLEM! | Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne Telefon Yağmuru!
Daraltma
X
-
Öncelik belediye numarasından ziyade başkan danışmanında olmalı sanki..Ayrıca 2 numara da meşgul..En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 09.09.2014, 13:47.
Yorum
-
R.T.ERDOĞAN üç yıldan beri kupamızı verdirmiyor, her seçimde Trabzon'dan tulumla oy alıyor ama kupaya sıra gelince ses seda yok...Kupamızı her kim verdirmiyorsa hakkımı helal etmiyorum. Mahşerde de iki elim yakalarında olacaktır...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Öncelik özellikle direk belediye numarasına verildi. Diğer numaraları bilinçli şekilde açmayabilirler.
Ayrıca telefonlara cevap vermeseler dahi tüm gün o telefonların aralıksız çalması bile bunalıma girmeleri için yeterli.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Evet aradım ve kendilerine şunu ifade ettim. Trabzonspor kimliği Milyonlarca insanın üst kimliğidir hiç bir siyasi görüş buna teşkil etmemelidir, herhangi bir siyasi isim Trabzonspor'a gönül vermiş bizleri derinden yaralayacaktır buna müsade edilmemelidir... Eğer bir isim arayışı varsa Hüseyin Avni Aker , Dozer Cemil , Şenol Güneş olmalıdır. Sizlerin tarafında bir ahde vefa duygusu varsa Recep Bey'in ismini sokaklara verin Trabzonspor tesislerinin bağlı bulunacağı Komplekse değil... Hanımefendi durumu ileteceğini iletti teşekkür etti ve telefonu kapattım..._Fan_ts_
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene meraklıyız eylem yapmaya ozellıkle oturdugumuz yerden
La havle kuvveti...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu saçma fikri kınıyorum,, hiçbir siyasi görüşten liderin ismi verilmemeli heleki Trabzonla alakası olmayan ve tam zıttı olarak Rizeli bir Fenerbahçeli olan bir adamın ismi asla verilmemeli. RTE severler adamın hırsız, küfürbaz ve hain olduğuna inanmıyorsanız eyvallah ama adam Trabzonsporlu da değil isminin cisminin bizimle işi olmasın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum