Trabzonspor Trabzon'un Takımıdır durumu artık net bitmiştir. Bunu gösteren en büyük gösterge Trabzonspor'un Trabzon dışında oynadığı maçlarda ortaya çıkıyor. Trabzonspor daha çok destekleniyor Trabzon dışında.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon Taraftarı ve Gurbetçi Taraftarlar-Bölünmüşlük
Daraltma
X
-
Tamam alın Trabzonspor'u İstanbul takımı olsun.
Belki her maçı kazanır sizler de mutlu olursunuz.
Trabzon'un da canı cehenneme.
Alın İstanbul'a yerleştirin. Tüm sorunlar bitsin.
Trabzon'la olan bağı tamemen kopsun. Rahat edersiniz.
Nasılsa burda destek yok destek hep dışarda. Alın sizin olsun Trabzonspor.
O kadar cümleyi boşuna kurdum demek ki.
Trabzon, yerin dibine gir ve bir daha çıkma.
Yorum
-
Duyarlı Trabzonspor taraftarı Sibel kardeşime sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
Olimpiyat stadina 60 bin seyircinin geldigi söylendi, unutmayalimki bir cogu oraya gaz vererek toplandi,
hatta bazi isadamlarinin yardimiylada sahaya tasinanlar oldu. Simdi bu taraftar gruplarina gelecek olursak
ben bunlari oldum olasi hic tasvip etmedim, etmiyorumda, bu gruplarin icinde kendini kullandiran taraftarida
taraftar gözüyle bakmiyorum. Bir zamanlar Denizlide macin basindan sonuna kadar bazi taraftar gruplari
Ogün Samast lehinde tezahurat yapti, üstelik bunlarin biletlerinide o zamanki bir yönetici milletin gözü
önünde o taraftarlara dagitti. Daha cok seylere sahit oldum, ancak hepsini anlatmanin geregi yok.
ne kadarinin cahil oldugunu bilemem, kendini kullandiran azimsanmayacak kadar taraftarin oldugunada
inaniyorum. Bu konuda bir ortak noktamiz Trabzonsporsa niye taraftar gruplariyle Trabzonspora ulasayim ki?insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam alın Trabzonspor'u İstanbul takımı olsun.
Trabzon, yerin dibine gir ve bir daha çıkma.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin yazdiklarinizin bir coguna katiliyorum, bence biraz daha sakin olmaniz lazim.
Sakinlikten kızgınlıktan değil sitemim.
Can boğazıma dayanmış gibi zoruma gidiyor bazı şeyler.
Hergün aynı kahırla nefes almaktan yoruluyorum. Biraz duyarlılık istedim.
Çok şey istemişim.
Dikkate alanlara çok teşekkür ederim.
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Trabzon'un Takımıdır durumu artık net bitmiştir. Bunu gösteren en büyük gösterge Trabzonspor'un Trabzon dışında oynadığı maçlarda ortaya çıkıyor. Trabzonspor daha çok destekleniyor Trabzon dışında.
Sibel, yazı için teşekkür ederim. Trabzon'da olan bir Trabzonsporlu olarak sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın Gökhan, Sibel'i de kırmışsam özür dilerim herkesin önünde.
Yorum
-
Eline sağlık Sibel.
60% denilen kısım için siyaset Trabzonspor'dan önemli ise zaten burayı okuyor olmasının pek anlamı yok gözümde.
Trabzonspor siyasetten önemli olmasına rağmen bu yaşananlar üzerine hala 60%'ye dahil ise, cahildir gözümde.
İsteyen istediği tarafı seçsin.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Yazıda haklı olarak yapılmış sitemler var. Aynı hatayı bizler de yapıyoruz. Ancak katılmadığım tek konu İstanbul mevzusu.
Bana göre kulüp özellikle bir kaç sene acilen İstanbul'a taşınmalı. Maçları yine Trabzon'da oynasın ancak tesisler Trabzon'da olmamalı. Bir de bunu denemekte fayda var. Dünya artık büyük bir köy. Trabzonspor'un İstanbul'a taşınması Trabzonspor'u Trabzon'un değeri yapmaktan çıkarmaz. Nasıl ki bizler yıllardır Trabzon dışında yaşasakta Trabzon ile bağlarımızı kopartmadıysak Trabzonspor da Trabzon ile bağlarını kopartmaz. Bundan korkmamak lazım.
Ben ısrarla -çok değil bir kaç yıl- İstanbul'a taşınmasını zaruri görüyorum.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
Bu yazida bence can alici güzel konulara degeilmis, hassas olan bazi yerlerede dokunuldu biraz, bence bu
gibi hassas konularinda konusulmasi lazim, kimsenin alinmasinada gerek yok, bana göre bizdeki taraftar
profili degismesi lazim. Trabzonsporun bir avrupa macini izlemek icin Fransaya gitmisdim, yanimizda Trabzonlu
olmayanlarda vardi, birgün yine bir avrupa macini tv de ilzlerken Samsunlu bir arkadas, ayaga kalkip isimde vererek;
sizin yüzünüzde Trabzonspordan nefret ediyorum, cöktunuz Trabzonsporun üzerine kimseye vermiyorsunuz diye
bazilarini göstererek bagirdi. Orada bulununan cogu kiside kendisine hak verdi, bende dahil olmak üzere. Gercekten
bazilari Trabzonsporu severken cok hirpaliyor, sevdigini zannetip ona zarar verdiginin farkinda degil, bu sevginin
ölcüsünü kacirip kendimizden bir parcasiymis gibi davranip bazilarinin nefretini kazanmayalim.En son salihismet tarafından düzenlendi; 21.09.2013, 13:17.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak Emrullah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıda haklı olarak yapılmış sitemler var. Aynı hatayı bizler de yapıyoruz. Ancak katılmadığım tek konu İstanbul mevzusu.
Bana göre kulüp özellikle bir kaç sene acilen İstanbul'a taşınmalı. Maçları yine Trabzon'da oynasın ancak tesisler Trabzon'da olmamalı. Bir de bunu denemekte fayda var. Dünya artık büyük bir köy. Trabzonspor'un İstanbul'a taşınması Trabzonspor'u Trabzon'un değeri yapmaktan çıkarmaz. Nasıl ki bizler yıllardır Trabzon dışında yaşasakta Trabzon ile bağlarımızı kopartmadıysak Trabzonspor da Trabzon ile bağlarını kopartmaz. Bundan korkmamak lazım.
Ben ısrarla -çok değil bir kaç yıl- İstanbul'a taşınmasını zaruri görüyorum.
Trabzonsporada zahmet etmemis oluruz.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonu istanbula tasiyacagimiza bir kac sene kendimize uygun bir Istanbul takimini bulup tutsak nasil olur?
Trabzonsporada zahmet etmemis oluruz.
Şu an Trabzon da önemli bir kesim için Trabzonspor'un kıymeti harbiyesi yok. Ciddi manada bıkkınlık var. Şehir Trabzonspor'dan ama haklı ama haksız bıkmış. Trabzonspor'un şehre ekonomik olarak ne kadar katkı sağladığını çözememiş önemli bir kesim var. Belki bu kesim birşeylerin farkına varacak. Trabzonspor'u ve futbolcularını daha fazla sahiplenecek.
Taraftar grupları içinde yerleşik ve çarpık bir sistem var. Ve bu sisteme kimse dur diyemiyor. Belki taraftar grupları bu sayede resetlenecek.
Ben ısrarla denenmeli diyorum. Bunun ne kadar faydalı olacağını hepimiz yaşayarak görmüş oluruz. Sonuç başarısız olsa bile bence kaybedeceğimiz hiçbirşey yok. En azından yeni stadyum yapılana kadar taşınmalı.
Korkmayın bu kadar, keskin olmayın bu kadar fikirlerde.En son Emrullah tarafından düzenlendi; 21.09.2013, 13:40.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Emrullah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden böyle bir tepki veriliyor. Belki daha iyi olacak. Nereden biliyorsunuz? Amaç Trabzonspor'un menfaati, Trabzonspor'un başarıları değil mi? Belki İstanbul'da Trabzonspor özüne dönecek, kendine gelecek. Belki Trabzonlu Trabzonspor'un kıymetini Trabzonspor elinden alınınca anlayacak?
Şu an Trabzon da önemli bir kesim için Trabzonspor'un kıymeti harbiyesi yok. Ciddi manada bıkkınlık var. Şehir Trabzonspor'dan ama haklı ama haksız bıkmış. Trabzonspor'un şehre ekonomik olarak ne kadar katkı sağladığını çözememiş önemli bir kesim var. Belki bu kesim birşeylerin farkına varacak. Trabzonspor'u ve futbolcularını daha fazla sahiplenecek.
Taraftar grupları içinde yerleşik ve çarpık bir sistem var. Ve bu sisteme kimse dur diyemiyor. Belki taraftar grupları bu sayede resetlenecek.
Ben ısrarla denenmeli diyorum. Bunun ne kadar faydalı olacağını hepimiz yaşayarak görmüş oluruz. Sonuç başarısız olsa bile bence kaybedeceğimiz hiçbirşey yok. En azından yeni stadyum yapılana kadar taşınmalı.
Korkmayın bu kadar, keskin olmayın bu kadar fikirlerde.
cikti, ancak hic biri 4 büyükler ünvanini alamadi, Trabzonspor 4 büyüklerden biri sayiliyorsa bu ünvaninida, 7 sampiyonlugunuda
Trabzonda trabzonspor oldugu icin aldi.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam alın Trabzonspor'u İstanbul takımı olsun.
Trabzon, yerin dibine gir ve bir daha çıkma.
Yazdığın her şeye hemen hemen katılıyorum. Maddeler arasında takım İstanbula taşınsın diyenlere de bir şeyler yazdığını görünce kendi durumum aklıma geldi ve görüş belirttim.
Dikkat edersen "Trabzonspor'un yuvası Trabzon'dur. Elbette oradan ayrılamaz. Taşınma vs. gibi fanteziler boş." demişim ve bu konuya karşı olduğumu söylemişim.
Ama sen de bana söyle daa .. Bu takımı ben nasıl izleyeceğim ?
En azından sezon öncesi son hazırlık maçı İstanbulda oynansın diyorum. Zira tüm hazırlık maçları dışarda oynanıyor. Yıl boyunca takımını özleyen gurbetteki bizler de Olimpiyat stadını doldurur, takıma moral verir Trabzon'a yuvasına uğurlarız diyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum