Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tonya'daki İlkokula Projeksiyon Cihazı Teslim Edildi...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tonya'daki İlkokula Projeksiyon Cihazı Teslim Edildi...

Tonya Şehit Ayhan Güner İlkokulundan fotoğraflar geldi. İkisini burada paylaşayım...

En son Kaya tarafından düzenlendi; 11.03.2013, 18:12.
    Derin Trabzonspor
    HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

En büyük Tonyalı iş adamı Sadri Şener olsa gerek.

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      En büyük Tonyalı iş adamı Sadri Şener olsa gerek.
      Daha büyüğü Sani Şener, ama onlara ben nasıl ulaşabilirim ki?
      Maille, twitle filan olmaz. Yüz yüze görüşme ya da en azından telefonla konuşma olmalı.

Zaten ihtiyaç duyulan rakam çok yüksek bir şey değil.
      İlla da en zengin Tonyalıya ulaşmamız gerekmiyor.

Bu aralar işleri tıkırında olan orta halli işadamı olsa daha kolay olurdu sanki.
      Derin Trabzonspor

Yorum

akıl vermek olarak algılama kardeşim.okullarda kolay kolay bır elektronık cıhaz dısarı cıkmaz.kı su aralar demır başların ınternet ortamına aktarılması felan var kı cook zor.baya bı yureklı mudur bulman lazım.
        esım kuran kursunda kullanmak uzere istedi.ıkıncı el cook az kullanılmıs 250 tl ye bulmustum.aynı yolu denemen tavsıyemdır... ınsaallah bı zengın bulursun

Yorum

Sadri Şener'den başka bilmiyorum.
          En son Berkay Yılmaz tarafından düzenlendi; 05.01.2013, 17:23.
          Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Twitter'da #TonyadakiİlkokulaProjeksiyonCihazıLazım hashtag'ı açtım ama forumda ilgi görmediği gibi henüz orda da ilgi görmedi bizim mevzu... Hayırlısı bakalım..
            Derin Trabzonspor

Yorum

Sen ilk mesajda bilgiyi vermişsin zaten abi İl Milli Eğitimle görüşebilirsen bu işi halledersin gibi geliyor çünkü bir kaç lise hariç tüm Anadolu,Öğretmen ve Fen liselerine etkileşimli tahta kuruldu olan her sınıftan da mevcut projeksiyon cihazı sökülüp okulun deposuna kaldırıldı.Müdürlük bir okulla bağlantı kurup gerekli yardımı sağlayabilir diye düşünüyorum iş adamına ulaşmamız zor
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sen ilk mesajda bilgiyi vermişsin zaten abi İl Milli Eğitimle görüşebilirsen bu işi halledersin gibi geliyor çünkü bir kaç lise hariç tüm Anadolu,Öğretmen ve Fen liselerine etkileşimli tahta kuruldu olan her sınıftan da mevcut projeksiyon cihazı sökülüp okulun deposuna kaldırıldı.Müdürlük bir okulla bağlantı kurup gerekli yardımı sağlayabilir diye düşünüyorum iş adamına ulaşmamız zor
                Sevgili Canberk,

İlk mesajımda da belirttiğim gibi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında girişimlerimiz var ama pek netice alabileceğimizi düşünmüyorum. Malum memleketimizde bürokratik prosedürler var.

Kardeşim Tonya'daki okulunun müdürüne Milli Eğitim Müdürü'ne bu konuda yazı gönderelim dedi ama okul müdürü silsile yolunu takip etmemiz lazım demiş.

Belki özel okullardan bir şey çıkabilir ama tanıdığım, bildiğim özel okul yöneticisi filan da yok..

Geçen sordum 900 TL civarında bir paraya projeksiyon cihazı alınabiliyor, tabii biraz düşük kaliteli olanı bu. LED olanlar da 1300 civarı filanmış.

Yani işi gücü iyi olan 8-10 tane esnaf bulabilsek, 100-200 TL gibi yardımda bulunsalar bu işi kotarabiliriz.
                Derin Trabzonspor

Yorum

Kızkardeşim Maltepe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yaklaşık 1 hafta önce yazdığı yazıyı aşağıya kopyalıyorum..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Merhaba,ben Trabzon'un Tonya ilçesinde, Şehit Ayhan GÜNER İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapıyorum. Sınıfımızda projeksiyon aletine azami derecede ihtiyaç duyuyoruz. Velilerimizin maddi durumu kötü olduğundan, projeksiyon için gerekli parayı toplayamıyoruz. Bu konuda biza yardımcı olmanızı rica ediyorum.Güzel haberlerinizi umutla bekliyoruz "

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ne yalan söyleyeyim, bürakratik işlemlerin yavaşlığından dolayı Milli Eğitim'den kısa vadede bir projeksiyon tahsisi olacağını zannetmiyorum. Bu işe tek başına el atacak bir Tonya'lı işadamı da henüz bulamadık, onu da bulabileceğimizi zannetmiyorum.

Ben istiyorum ki 2. dönemin başında (yani 3 hafta sonra) bu sınıfta bir projeksiyon cihazı olsun. Sanırım bunu 5-10-20-50 TL neyse, katkı yapmak isteyen 20-30 kişiden para toplayarak yapmak en efektif olan şey olacak. Böyle bir yardım konusunda gönüllü olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. Üniversiteden bir arkadaşımın firmasından 2. el Sony için 400 TL, "0" NEC için 900 TL fiyat verdiler geçen hafta.

Not: Tonya'da diğer bir okul Sadri-Sani Şener kardeşlerin annesi adına yaptırılmış ve her sene 5-10 bin TL civarında ihtiyaçlar için gönderiyorlarmış...
                  En son Berberoğlu tarafından düzenlendi; 18.01.2013, 10:36.
                  Derin Trabzonspor

Yorum

Mehmet ;
                    bu iş hala çözülmedi ise el atalım toparlayalım bir şeyler
                    ne diyorsun?
                    BMN KOCAELİ

Yorum

BMN bir kampanya başlatsa çok rahat toplanır..

Yorum

İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet ;
                        bu iş hala çözülmedi ise el atalım toparlayalım bir şeyler
                        ne diyorsun?
                        Hayır çözülmedi.

En iyisi aramızda toplamak.
                        Yardımcı olmayı düşünenler gönüllerinden geçen meblağı yazsınlar buraya. (Gizli kalsın isteyenler özel mesaj gönderebilir.)

1- Berberoğlu............ 50 TL
                        2- zekeriyya............. 50 TL
                        3- Lazanist............... 50 TL
                        4- Tolga................... 50 TL
                        5-
                        6-
                        7-
                        En son Berberoğlu tarafından düzenlendi; 21.01.2013, 05:35. Sebep: Liste güncellendi..
                        Derin Trabzonspor

Yorum

bende 50 tl gönderirim

Sınır Bekçisi gibi, doğal bir set Zigana,
                          Deli çaylar yüzünden, bağrı yarılmış ama....
                          Hayli yaşlı bir Geçit... Nice anılar saklar,
                          Güzelliğin doğalı, ormandaki o çamlar...

Akçaabat ve Düzköy, yakınında Karadağ,
                          Ezgi söyler rüzgâra, kemençesi Tonya ' da.
                          Trabzon dağlarında, Sürmene ' siz gezilmez,
                          Yasal sebep olmadan, O kınından çekilmez! ...

Gümüşki... O bir tepe, Koçalak ve Kıranbey,
                          Lâcivert ile Bordo... Trabzon ' lu hey hey hey! ...
                          Çakırgöl yöresinde, Soğanlı ve Çaykara,
                          Karadeniz Ayyıldız! ... Sırt verdim O Dağlar ' a...

Kemer, Kırıklar ve Kop... Uzungöl ' de temel at! ...
                          Gâvur Keşiş, Alucra... Kalmadı dizde takat.
                          Köprübaşına komşu, Sürmene ile Zülfe...
                          ' Neden el sürmedin! ...' Der, ipekten o zülüfe...
                          BMN KOCAELİ

Yorum

Allah razı olsun Zekeriya kardeş. BMN Kocaeli'nden başka katılımcılar olur diye umuyorum.

Hep beraber bu işi kotaracağız inşallah....
                            Derin Trabzonspor

Yorum

50 tl

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X