son hafta oynadığımız rize macı sanırım bır milat oldu bır-kaç kendınıbılmezın futursuzca konuşmaları dısında hersey dostluk havası ızerisinde geçti.macta acılan Trazbonspor'umuza türkiye kupasında başarılar dılerız pankartı,Trabzon gol attıktan sonra Rize trübünlerinden yukselen alkıs sesleri..forumlarda yayınlanan dostluk mesajları..olmaz olmaz denilen bir sey gercekleşiyor ve Rize ile aramızda uzun yıllardır olan dusmanlık bitiyor.gezdiğim rize forumlarının hepsinde bu kardeşliğe dem vuran baslıklar gördüğüm için kendi forumumuzda da böyle bır baslık acma gereği duydum.zamanında yapılan bır cok yanlış olmustur belki suclu biziz yada Rize her şeye bir sünger cekip olması gereken bir kardeşlik baslatırız umarım.lütfen bu baslığa cevap yazacak arkadaşlar yazmadan once bır kere daha dusunup yazsınlar.çünkü koca gorumda bir iki kişi olumsuz konussa dikkat ceken o yorumlar oluyor...umarım son Rize macımızdaki olanlar bundan sonrada devam eder
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Daraltma
X
-
Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği
Etiketler: Yok
-
İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Trabzon ile Rizeyi veya Karadenizi bir köseye diger illerimizi öteki köseye. Ayirim yapmanin anlami yok. Rize ilede kardesiz, Maras ve Izmir vs ilede ayni yani öyle zatende ,herkes öyle görmüyor demek.
Karadeniz Birligi bu nasil bir vizyon ?
Konuyu başka taraflara çekmeyelim.Zira arkadaşın anlatmak istediği farklı bir şey.Sonuçta biz aynı coğrafyanın insanıyız.Kuymağımızda,horonumuzda,Karadenizimizde,çayımmızda,
yağmurumuzda,selimizde,silahımızda,dağımızda,yaylamızda hep aynı...Bu kadar ortak yönleri olan insanların birbirine düşman olmalarının mantıksızlığını anlatmaya çalışıyor.
Kimse kimseye ayırım yapmıyor.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Merhaba Kardeşlerim BADALOĞLU Çok Güzel Acikladin Eline Kluna Saglikİlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyu başka taraflara çekmeyelim.Zira arkadaşın anlatmak istediği farklı bir şey.Sonuçta biz aynı coğrafyanın insanıyız.Kuymağımızda,horonumuzda,Karadenizimizde,çayımmızda,
yağmurumuzda,selimizde,silahımızda,dağımızda,yaylamızda hep aynı...Bu kadar ortak yönleri olan insanların birbirine düşman olmalarının mantıksızlığını anlatmaya çalışıyor.
Kimse kimseye ayırım yapmıyor.
"İmza BMN Forum Kurallarınca Düzenlenmiştir"
Yorum
-
olması gereken de bu zaten. Dostluk...Ahmet Abi'nin de dediği gibi aynı toprakların insanlarıyız.Bu düşmanlık çok saçma ve yersiz.
konu için teşekkürler pukay61revolt

Yorum
-
Herşeyin bir başlangıcı vardır,geçmişi kurcalamak fayda sağlamaz,geçmişte çok şeyler olduğu doğru ama artık geleceğe bakma zamanıdır,pazar günkü maçta ben ordaydım dostluk-kardeşlik adına çok güzel tohumlar atıldı,inanıyorumki bu tohumlar yeşerip filizlenecek ve bursa-ankara arasındaki gibi ortak bir taraftar gurubu ortaya çıkacaktır,Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Kalıcı olması önemli. Rizespor düşmesin yeter
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
-
işte her platformda bu genellemeyi yapıyoruz evet dogru olabilir fenerli var ama fenerli kadarda trabzonsporlu var sadece olayları provake edenleri baz alıp iyi niyetli rizeli kardeslerimizi boyle bi genellemenin içine katmak cok yanlış olur bu foruma giren bir cok rizeli olupta trabzonsporu tutan abilerimiz var oyüzden rizeden dost olmaz demek yerine rizedeki provakatörlerden dost olmaz demek daha güzel bi ifade olurİlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenedense biz kaybedince kardeşlik oluyor, kazanınca bunu düşmanlık(şişeler, fener bayrakları....). ben rizeden dost filan olacağını düşünmüyorum, ne de olsa fenerin 2. vatanı.
Yorum
-
Aramızda belki en az fark olan komşu ilimiz lehçemiz geleneklerimiz ve göreneklerimiz birbirine çok benziyor zaten bizden ayrılma bir il insanlarını da çok severim çok kere gitmişimdir hiç de yabancılık çekmiyorsunuz çünkü karşınızda sizden birini görüyorsunuz bu tür çekişmelerin sebebi istanbulun ayak oyunlarıdır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum