Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne o Bekir bey, sıkıntı mı var? Sabıka kaydında ne yazıyor? Ne yaptın?
    'Kader' kurbanı mısın?
    Yok adliyeye ya da valiliğe mi gitmem gerekiyor şimdi bunun için, uğraşmayayım diye

Yorum

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok adliyeye ya da valiliğe mi gitmem gerekiyor şimdi bunun için, uğraşmayayım diye
      Tabi canım....
      Tahminen 1. Toki'nin özel hayatının gizliliğine ihlal, 2. Toki'nin stad verilerini kaydedilmesi ihlali, 3. Toki'nin stadını işgal etmeden dolayı gibi ne ağır suçlar işlemişsen artık.
      Ömer

Yorum

Bekir gitmene gerek yok oralara sabıka kaydı için.

turkiye.gov.tr hesabından alabiliyorsın hemen.....
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bekir gitmene gerek yok oralara sabıka kaydı için.

turkiye.gov.tr hesabından alabiliyorsın hemen.....
          e devlet şifresi lazım değil mi hocam? Sadece postaneden mi alınıyor bu şifre?

Yorum

Tabi canım....
            Tahminen 1. Toki'nin özel hayatının gizliliğine ihlal, 2. Toki'nin stad verilerini kaydedilmesi ihlali, 3. Toki'nin stadını işgal etmeden dolayı gibi ne ağır suçlar işlemişsen artık.
            Valla korkmuyorum değil bu aralar, ortalık biraz karıştı çünkü, kulüp açıklama yapmak zorunda kaldı
            En son f1bekir tarafından düzenlendi; 11.06.2015, 10:13.

Yorum

e devlet şifresi lazım değil mi hocam? Sadece postaneden mi alınıyor bu şifre?
              Evet Bekir,postanaden 1 TL karşılığı hemen alabilirsin...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet Bekir,postanaden 1 TL karşılığı hemen alabilirsin...
                Eyvallah

Yorum

Valla korkmuyorum değil bu aralar, ortalık biraz karıştı çünkü, kulüp açıklama yapmak zorunda kaldı
                  Şaka maka. Korkmana gerek yok sanırım. İnşaatta bir görevli ve sorumlu sana izin vermişse, ve hele dışardan çektiğin resimlerde bir sorun yok. Ta ki özel askeri alan olmasın da...yoksa? Bu forumda bir türk ceza avukatı yok mu?
                  En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 11.06.2015, 10:20.
                  Ömer

Yorum

Şaka maka. Korkmana gerek yok sanırım. İnşaatta bir görevli ve sorumlu sana izin vermişse, ve hele dışardan çektiğin resimlerde bir sorun yok. Ta ki özel askeri alan olmasın da...yoksa? Bu forumda bir türk ceza avukatı yok mu?
                    İzin verdiler ama sözlü sonuçta. Hatta TOKİ'den bir yetkili ile toplantıya bile girdim. Onun da haberi vardı yani, giremezsin dememişti. ama insan endişelenmiyor değil yine de...

Yorum

Sağol bilgiler için. Ama işte Türk vatandaşı değilim. Verdiğin email adrese bir mesaj yazarım.

Ayrıca burada benim gibi yabancı ülke vatandaşı olanların tecrübesi varsa ve bana aktarırsa sevinirim.
                      Sonuc alabildin mi?
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

İlk maaşımla üye olmuştum 2 yıl olmuş geçenlerde de aidatımı yatırdım kongreye hazırım
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sonuc alabildin mi?
                          Evet, Derya hanım sağolsun yol gösterdi. Evrakları tamamlıyorum şimdi.
                          Tavsiyen için teşekkür ederim.

Bu ara burada da yazılmış olsun: Yabancı ülke vatandaşlarını mavi kart ile de üye yapıyorlar.
                          Ömer

Yorum

İki üye imzası konusunda Derya hanım yardımcı oluyor denmişti, ben de imzalar olmadan gittim. Derya hanım biraz bozuldu, tamam yardımcı oluyoruz ama birebir tanıdığımız kişiler olursa dedi. Öyle herkese nasıl yapalım dedi.

İmzaları tamamlayıp gidelim (özellikle Trabzon'da yaşayanlar) yani ayıp olmasın

Yorum

İki üye imzası konusunda Derya hanım yardımcı oluyor denmişti, ben de imzalar olmadan gittim. Derya hanım biraz bozuldu, tamam yardımcı oluyoruz ama birebir tanıdığımız kişiler olursa dedi. Öyle herkese nasıl yapalım dedi.

Bekir bey, bakıyorum siciliniz temiz çıkmış.

Ayrıca bu forumda imza atabilecek kimse yok mu? Ben hal ettim sayılır (sanırım), ama dış ülkelerde iki kulüp üyesi bulmak baya zor.
                              Ömer

Yorum

Hadi ya bende mahcup oldum simdi
                                Özür dilerim.
                                Ben yurtdisindayim diye yardimci oldu.
                                O zaman üye tanidigi olmayipta üye olmak isteyen ve Türkiye'de yasayanlara burdaki arkadaslar yardimci olmali.
                                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 17.06.2015, 14:54.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X