Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zokora'yı Karşıladık!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu futbolcu karsilama torenlerini oldum olasi anlamamisimdir! Futbolculari kendilerini tanri hissettirmekten baska bir ise yaramiyor. Kendini evde hissetsin diye, daha iyi oynasin diye argumanlari da dogru bulmuyorum. Bu adam yabanci ve bizim turk futbolculari gibi duygusal degiller, profesyonel oyuncular. Adam parasini alacak ve topunu oyniyacak.

Kendileri de biliyorlar, iyi oynadigi zaman taraftarin sevgisini kazanabileceklerini. Boyle karsilama torenleri futbolculara biz burada bir tanriyiz havasi veriyor.

İlk intiba önemlidir.

Biz değer veririz,yeter ki hak et mesajı da algılanabilir.
    *
    *
    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Ayrıca ülke şartlarını düşünürsek karşılama yapılmadığı zaman medyada yanlış anlamalar bile olabilir.Beğenilmedi,taraftarın inancı kalmamış gibi..
      *
      *
      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Su serefsiz,satilmis,bolucu, it surusunun yaptigi habere bakarmisiniz )

GUTİ'YE BÖYLE TÜKÜRMÜŞTÜİzleme Sayısı: 254Trabzonspor'un yeni transferi Zokora ile Beşiktaş'ın yıldızı Guti, iki yıl önce öyle bir kavga etmişti ki... 2009 yılında oynanan La Liga maçında Sevilla forması giyen Zokora, Real Madrid formasıyla mücadele eden Guti'ye yerdeyken tükürmüştü. Guti'ye yapılan sert faulün ardından saha içinde futbolcular da birbirine girmişti.
        2 yil once simdi haber. Sizin yaptiginiz haberin taaaaa .....

Ilk dakkadan basladilar. Ne aziz ne tff. turkiyenin problemi bu canakci medyadir.
        İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
        ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak EGN tarafından gönderildi
          Umut ediyorum Zokora'nın hatunu yani eşi Trabzon'u gördükten sonra kaçmak istemez, beni yanlış anlamayında süper eşi var )))) o hatunun Trabzon'da diil 1 ayı bir günü tahammul edeceğini düşünemiyorum O yüzden umut ediyorum öyle bir sıkıntı çıkmaz. Çıkarsa çuvalladık bu transferde
          Evli kadın abi gece kulübü mü arayacak otursun evinde aşşa sıkılırsa gitsin alışveriş yapsın çoluk çocukta yok
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Adam bayağı mutlu İnşallah hep böyle mutlu olur ve bizide oynayacağı güzel futboluyla mutlu eder...

Yorum

• Kollektif Ömer'in ne işi varmış orda )
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Çalışıyor...
              X