Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar bugünden beri gündemi takip ediyorum.Ts Club yöneticisi öyle bürokratik konuşmuşki cidden heryere çekilecek laf Çubuklu formamız aynen kalıyor diyor.Çubuklu forma modelinden bahsediyor olabilir.Geçen senekinin aynısı anlamında olmayabilir.Zaten Afs abi konuya açıklık getirdi.Kendisi tasarımları görmemiş birisi olsa taraftara neden şöyle veya böyle desin.Ama kendi adıma konişiyim hergün meraktan elinden telefonu düşürmeyen ben gerçekten sıkıldım.Biz aşırı beklenti içindeyiz San Lorenzo çubuklusu bekliyoruz bakalım bize sunulan ne olacak
    San Lorenzo'nun formaları hiçbir Avrupa kulübüne yapılmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Yok canım çubuklu aynı olmaz heralde.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, 2016-2017 çubuklu formasının 2017-2018 sezonunda da giyileceğini açıkladı. (Haber61)

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, Ankara’da düzenlenen Trabzon Günlerinde Haber61’e açıklamalarda bulundu. Mehmet Yiğit Alp, “Trabzon günleri hayırlı olsun. İnsanın Ankara’da kendi şehrinde gibi hissetmesi çok güzel. Çubuklu formamız aynen devam ediyor. Diğerleri içinde demolar hazır. Seçimimizi yapıp hazırlanmaya vereceğiz. Hatalarımız olacaktır. Her türlü eleştirileri dikkate alıyoruz. Onların eleştirileri konusunda yeni ürünleri ekleriz. Beğenmedikleri bir şey görmeyecekler.” dedi.

HABER 61

Bunlar aptal ya. Haberin içeriğiyle başlığının birbiriyle alakası yok. Çubuklu formamız aynen devam ediyor demekten bu başlığı mı çıkarıyorlar? Adam çubuklu formamız olacak demek istemiş gerizekalılar ya.
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Arkadaşlar size bildiğim bir olayı anlatiyim.istanbulda yaşayan kulüple oldukça ilgili senede 10 defa Trabzona giden bir arkadaşım var onun bana teeeee 2 ay önce söylediği lafı aktariyim size.Bu arkdaşım da ismini vermiyor kimin söylediğinin ama Ts Club sahibi sanırım öyle bir izlenim edindim konuşmalarımızdan.Bundan sonra çıkacak her sezon formamızın adı Efsane olacak ve ufak değişikliklerle piyasaya çıkacak.Büyük takımlarda olduğu gibi farkındaysanız Real Bayern Manchester gibi avrupa kulüpleri her sezon hemen hemen birbirine benzer forma çıkartıyor ama '1 milyon dan aşağıya forma satmıyor.Bu zatın arkadaşa dediği çubuklu formamız çok güzel çok canlı bu sezonki çubukludan 3-4 kat daha iyi gönlünü ferah tut gibisinden konuşmuş oda aralarındaki diyaloğu bana anlatmıştı..Bugünkü yaşanılanlardan sonra bende oraya yoruyorum artık ne diyeyim inşallah tüm taraftarlar olarak hepimiz beğeniriz bu arada San Lorenzo çubuklusu yapılırsa bize stadyum forması na 200 lira dahi olsa gözüm kapalı verir alırım.Yeter ki güzel olsun...
          En son omrsntrk61 tarafından düzenlendi; 25.05.2017, 20:19.

Yorum

• ..

Twitter da gördüm taraftar tasarımı sizce nasıl??
            Ekli dosyalar

Yorum

• adam çubuklu forma devam derken, çubuklu formamız olacak diyor. okuduğunu anlayamayan zekada insanların gazetecilik yapması gerçekten çok üzücü. bu seneki formalarımız çok güzel olacak. özellikle üçüncü formamız trabzonspor tarihinin en güzel forması olacak diye düşünüyorum.

Yorum

Katalog forması

Yorum

Yanayy ifteriluk diyorum.O derece güzel ve nike a uzak bir tasarım değil.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

twitter da gördüm taraftar tasarımı sizce nasıl??
                    bence süper.sari renkler beyaz denenebilir.

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adam çubuklu forma devam derken, çubuklu formamız olacak diyor. okuduğunu anlayamayan zekada insanların gazetecilik yapması gerçekten çok üzücü. bu seneki formalarımız çok güzel olacak. özellikle üçüncü formamız trabzonspor tarihinin en güzel forması olacak diye düşünüyorum.
                      Inşallah dediğin gibi olur Bu arada özel msj atiyorum neden gönderemiyorum?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bunlar sipariş galiba.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunlar sipariş galiba.

Fan tasarımı ama oluru var Nike çubuklu yapımında bazı takımlara yaptı bunu

Yorum

• Bu arada sözler yanlış anlaşılmış yeni sezonda yeni çubuklu var mis

Yorum

• Evet yeni çubuklu olacak geçen seneki çubuklu kullanılmayacak.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunlar sipariş galiba.

Mavi ağırlıklı bu çubuklu güzel.Bordo ağırlıklı aston villa tarzı bi forma daha.İçinde bordo-mavininde olduğu başbelası bir beyazla set tamam.

Yorum

Yükleniyor...
                                X